Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Üdv
Elhatároztuk, hogy a céges 3db, már mind lejárt hűségű, telefonelőfizetésünk egyikére megrendeljük az új iphone-t, azon a számon eddig egy 3G-t használtunk, aminek nemrég járt le a hűségideje. Tizenéve vagyunk T-s előfizetők, néha vettünk 1-1 telefont valamelyik számra, utoljára a 3G-t, a másik két számhoz 1-1 6300-át használunk, nem vagyunk egy telefon nyüstölők ezen a két előfizetésen, tul.képpen ezeken csak telefonálunk. Nem használtuk soha a webshopot sem, most is úgy gondoltuk, bemegyünk a W.end boltba és ott megvesszük helyett megrendeljük, mindez okt 14-én, de megnyugtattak max 1-2 hét és megjön. Ezen felbuzdulva meghirdettük a 3G-t és két nap múlva eladtuk. Lett egy kölcsön telefon helyette, egy levetett régi egyszerű, amin persze netezni nem lehet, és sms-ezni sem olyan intenzitással mint eddig. Szóval az itt fizetett ikon400 most igencsak gyengén lett innentől kihasználva, de sebaj, nemsoká jön a másik. Eltelt 2-3 hét, hallottuk sokan kaptak már telefont, olyan ismerős is aki pár napja rendelte, hát bementünk újra hogy mi újság. Mondták, mi 32-est rendeltünk, de 16-osok jönnek azt már rég megkaptuk volna, írassuk át. Kérdeztük, hogy akkor nem kerülünk a 16-os sor végére újra? Nem. Ok, átírattuk, elég lesz az is. 1 hete megint hallom itt a fórumokon, hogy érkeznek az értesítő sms-ek, vártuk mi is, semmi. Hát ismét bementünk, hátha csak véletlenül nem jött sms, de nem, nincs telefon, most állítólag 32-esek jöttek, de mint kiderült úgy vagyunk felírva, hogy 16-os vagy 32-es, de így se kaptunk. Amikor szóltunk (nov20-án), hogy már 1,5 hónapja várunk, megkaptuk, hogy nem is 1,5 hónap, mert csak okt14-én rendeltük, hát valóban ez messze nem 1,5 hónap.
Gondoltam akkor leadom a rendelést web-en keresztül is. 23-án este 10-kor nekikezdtem, persze ekkor rájöttem, hogy egyszer szerettem volna már itt valamivel próbálkozni, de telefonszámonként kér más-más kódot. Akkor kaptam is egy ideiglenest, és hogy küldik postán a véglegest, azóta sem jött, pedig nem szokott levél elkallódni. Persze ideiglenest elfelejtettem, kértem újat, éjfélig sehova nem jutottam, felhívtam 1430-at, kiderült épp szenved ez a webes rész, majd 3 napon belül visszahívnak. Másnap azért újra nekifutottam, készülékváltás meglévő ügyfeleknek opcióval próbálkoztam, de szenvedés volt, volt hogy találkoztam vásárlás közben olyannal, hogy választhatok más díjcsomagot, máskor meg nem, káosz. Felhívtam újra a 1430-at, kiderült ideiglenessel nem lehet sok mindent, kérjek folyószámlaszintűt, személyesen egy T-pontban azzal minden megy. Ma bementünk ilyenért. Sikerült megkapni, minden rendben. Újra nekifutottam a webshopnak, első meglepetés, nem tudok belépni folyószámla szintűvel, nem találom hol kell. 1430-at hívom, be kell lépni a telefonszám ideiglenesével, hogy utána belépjek a folyószámla szintűvel , megoldódott, viszont most sem tudtam kiválasztani az MM XL-t a telefonhoz, ismét 1430, eljutottunk oda hogy átad valakinek az ügyintéző hölgy, aki segít megoldani, ő maga majd beállítja. Átvesz a fiatalember, beszélgetésből kiderül január 22-re várható a szállítás, picit kiakadok, elmesélem mióta várunk a személyesen leadott rendelésre már, és elég macerás berohangálni érdeklődni mi van a rendeléssel, nem Pesten lakunk, segít egy 80-as számmal, közvetlenül a W.end bolját tudom így hívni, hurrá. Hívom, 4 menü pont, mindegyikben csak géppel tudtam "beszélni", kivéve az egyiket, amit utoljára próbáltam, az akciós mobilok menüpont.
Elmondom az embernek, hogy érdeklődni szeretnék a rendelés után. Erre ő: de hát itt a központban ezt nem tudják csak a W.end boljában. Mondom, hát azt hívtam? Nem, mondja ő, mert a boltokat nem lehet felhívni, nincs rá lehetőség, csak személyesen. Magyarán előző 1430-as ügyintéző csak le akart rázni.Miért írtam le? csak, mert felbosszantott, ki akartam írni magamból.
Régen nagyon utáltam bármit intézni náluk, egy rémálom volt, mindíg hiányzott valami, 3-szor mentünk mindenért. Pár éve megváltozott, normálisak segítőkészek lettek a boltjaikban, egész gördülékenyen mentek a dolgok is, bár ez max évente 1-1 alkalom volt.
Most viszont becsapva érzem magam, fizetünk egy ikon 400-at amit nem tudunk kiahasználni, de nem változtatgattuk, mert azt hittük mehetünk úgyis az új telefonért (ezért adtuk el a régit is) és majd onnantól megint más csomag lesz. Egy kínszenvedésnek tűnik az internetes webshop, folyószámla ügyintézés is. Kiderült a folyószámlaszintűvel sem lehet korántsem mindent intézni mindhárom előfizetésre, közben még kért valami 3 jegyű kártya kódokat is, agyamra ment az egész, de mindegy. 3x2órám ment el a próbálkozásra mire kiderült a január 22-es szállítási határidő. Becsapva érzem magam, mert 1430-on is átvertek, leráztak ezzel a 80-as számmal, hogy hívjam a boltot (nem beszéltem úgy hogy erre okot adjak, és nem is éreztem azt, hogy az ügyintéző így vette volna a beszélgetésünket). Nem értem, hogy lehet az, hogy boltonként van külön rendelési lista, plusz a netes rendelési lista, és azon múlik, hogy mikor kapsz telefont, hogy épp jó sorba álltál-e, magyarán jó boltba rendelted-e meg a telefont. Miért kell személyesen bemenni a boltokba, miért kell még folyószámlaszintű jelszóval is másik jelszót is tudnom és még akkor is van amit csak személyesn tudok elintézni, például számhordozhatósági papír kikérése. Ennél sokkal komolyabb pénzügyi dolgaimhoz sokkal egyszerűbben hozzáférek és intézek ügyket neten keresztül.
Most legszívesebben kikérném mindhárom számra a hordozhatósági papírt és mennék másik céghez, ahol kicsit úgy érezhetném odafigyelnek rám mint ügyfélre, aki tizenegynéhány (hány éve van 30-as? azóta vagyok ott) éve normálisan fizeti a számláit. De nem teszem, egrészt mert a másik kettő sem sokkal jobb, másrészt technikailag rosszabbnak is gondolom őket, harmadrészt engem zavarna az előzőek miatt, de T-mobil valószínűleg leszarná, hogy egy havi 35ezres ügyfél épp elment, szóval sajnos csak én érzem most már így is úgy is rosszul magam.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz robi0604 #6491 üzenetére
Én szombaton este leadtam egy rendelést készülékváltásra, és ma kaptam az sms-t, hogy szállítás alatt!? (32GB-os) Hét elején még azt mondták 1430-on hogy január 22-re fogják visszaigazolni, ha leadom a webshop-ban a rendelést.
Van rendelésünk személyesen is leadva boltban okt14-óta, onnan azóta sincs semmi.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Rendelés állapota:
Szállításra vár.
Szállítás várható időpontja:
Az Ön rendelése előrendelt terméket tartalmaz, a termék beérkezésétől függően kerül kiszállításra.Ráadásul a fura, hogy 1430-on tegnap kértem őket, hogy szeretném ikon600 helyett MMxl-el használni, és azt mondták egyeztetés céljából még hívni fognak mindenképp, de ez az smsm előbb jött.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Nem lehet, és az ikon az egyetlen csomag amit csak személyesen tudsz módosítani is, folyoszámlaszintű jelszóval sem tudom módosítani, ki is van írva ott, hogy ezt nem lehet
Én is 3x futottam neki a rendelésnek az elmúlt 2 hétben, mert éreztem hogy gáz van ezzel a boltosdivalKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz m0h0senator #6525 üzenetére
A legutolsó lehetőség, hogy nem veszed át, ezt olvastam is valahol rendelés közben is , de ide is leírták már, innen is tudom.
-
StLui
veterán
Azt mondták a 1430-on, hogy hívni fognak egyeztetés céljából még mielőtt szállítanák, és akkor kérjem a módosítást, és természetesen nem lesz gond, de még ez nem történt meg, mint ahogy lentebb-fentebb már írtam is.
De érdekes, mert az egyik rendeléses próbálkozásom alkalmával feljött egy olyan ablak amikor engedni akart másik egyenértékű díjcsomagra átírást, de akor pl nem tudtam befejezni a rendelést, lehalt az egész.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Na, ma megint okosodtam, többi telefonnál nincs is előrendelési lehetőség, ezért van az, hogy iphone-nál jönnek ezek a szállításra vár üzenetek, semmi jelentősége, nincs készleten egyáltalán. Azt mondta a hölgy ennél a telefonnál nagyon sok minden egy kicsit másképp működik így a webshopban is, pont az előrendelési lehetőség miatt.
Köszi a válaszokat!Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
a "vásárláskor" csak a meglévő MM L díjcsomagot jelölhettem meg az Iphon4-hez, vagy valamelyik Ikon-t, a megfelelő árakon természetesen.
Hölgy meg azt mondta 1430-on, szerinte nem fognak felhívni egyeztetni, mondtam Neki, hogy pénteken meg azt mondták igen, erre utánna nézett, és az lett a válasz, hogy: valóban, Iphon esetében felhívnak Most nekem az lenne a lényeg, hogy semmiképp ne kerüljünk át Ikon600-ba az Iphon miatt, hanem az telefonnal együtt szeretném ha MM L változna MM XL-re és ne Ikon600-ra (merthogy ezt tudtam csak megadni 5-ös szintűnek)
Annyiszor mondtak már egymásnak ellent az elmúlt 2 hétben 1430-on hogy már semmin sem fogok meglepődniKöszi (a szállítás alattra vonatkozó infot is)
-
StLui
veterán
Kiváncsi leszek, ha írsz, miket írsz róla, nekem mindíg nokia telók voltak, egyszer próbálkoztam a 9500-assal, de összesen telefonáltam rajta, és senki nem értette 3 év után miért mászkálok egy féltéglával, még wifire sem tudtam rábírni, pedig azért azt vettem nem pedig a 9300-ast. Előtte 6310-es, azóta 6300 van nekem is, feleségemnek is. De most, hogy belinkeltétek, ez megint felkeltette a kütyük iránti vágyamat Iphon elég lesz ha megjön a családba az az egy végre, ez meg itt van azonnal és még nokia is.
-
StLui
veterán
Ma megkaptuk az értesítőt mehetünk az iPhone-ért (nem nekem, csak családon, cégen belül), nekem pedig most képbe került N8 (mindíg nokiám volt), iPhone (aki használja mind isteníti), S.Gal.Tab (tetszik a nagy képernyő, headsettel kiegészítve, de ennek elég csöndes a fóruma, lehet nem véletlenül, vagy nagyon szűk réteg igényeit elégíti ki, és félek picit az androidtól lehet öreg vagyok hozzá )
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Köszi a bizalmat
Na, közben visszaigazolták a bolti megrendelés mellet a webshopost is iPhonra, most döntenem kell, hogy visszamondjam e a másodikat, vagy az legyen az enyém.
Pedig a 9500-ös után megfogadtam nem lesz többet 30eFt-nál drágább telefonomKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Szerintetek normális, hogy Göd városban, a 2-es főút mentén városközpontban (polgármesteri hivatalnál), csak edge net elérés van? annyi csak a gondom, hogy a mobilTV-t akkor igencsak kevés helyen lehet nézni ezek szerint, mert így 15mp adás után jön 30-40mp szakadás és ez ismétlődik.
-
StLui
veterán
válasz szaszabee #6676 üzenetére
megmondom őszintén én minden hónapban feladom az egy csekket a a három telefonra és tizenéve nem volt gondom soha, sajnálom elég peches vagy, és ilyenkor elég tehetetlennek érzi magát az ember
több más csekkel együtt adom fel, ezért úgyis mennem kell postára
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz CsuRi101 #6679 üzenetére
"De én is meglepödtem az biztos amikor nem látott a telefon téreröt és kiadtam rá majdnem 60k-t!"
Ne de ennél a mondatnál én már elvesztettem a fonalat, vagy letiltásnál olyan mintha térerő nem lenne
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
West_end T-mobil emeleten, megkérdezték a hívószámot, valamint szóltak hogy a feleségem kedvezőbben jönne ki egy díjcsomagváltással (nem kellett semmilyen hűséget aláírni érte) és úgy is lett, havi 13-15eFt, azt hiszem relax500-on, helyett lett 11eFt MM L
Gondolom emberből van mindegyik, ki ilyen, ki olyan.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
T-nél agyamra megy hogy lekapcsolják a MobilTv-t ha nem használom egy hónapig, ezt nem lehet valahogy kivédeni? Soha nem tudom használni amikor kéne, persze otthon meg melóhelyen, mindekettő a 2-es főút mellett, nincs normális 3g így nem tudom használni, csak ritkán.
-
StLui
veterán
válasz dedike #11744 üzenetére
Köszi, így sajnos kiesett nálam ennek a a használata, pár hétig eszembe jut bekapcsolni, utána elfelejtem, és csak akkor jut eszembe amikor kéne, érdekes ez a hozzáállásuk, kifizetem minden hónapban de azért lekapcsolják, eladom valakinek az autóm, nem használja visszaveszem.
-
StLui
veterán
válasz megema #12009 üzenetére
2%ÁFA 100Ft konkrétan, ez Viki atyánk közvetlen ráhatása a díjra, semmi köze hozzá a T-nek, a másikhoz se sok, az a telekommunikációs cégekre kivetett külön adó (hasonló a bankadóhoz) várható volt hogy ezt is továbbpasszolják, és nem a prémiumokból dobják össze a vezetők.
bocs közben látom te a különböző mértéket nehezményezed, na az már gondolom üzletpolitika[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Ne szórakozzatok már, éljetek a választás szabadságával, akinek nincs hűségideje és menjen másik szolgáltatóhoz, ja hogy az drágább és szarabb mindkettő, akkor meg miről beszélünk?
tjb007-nek beszólni meg szerintem is enyhe túlzás volt, semmi rosszat nem írt, és igenis személyeskedő beszólás volt[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz domerator #12104 üzenetére
nem rád erőltettem, te nyilatkoztál ilyen módon:
ha azt mondod valakinek: nem csak te vagy h..lye, b.nko, hanem minden hozzád hasonló is, akkor ez már nem személyeskedés?
választás miért képletes? szemléltesd példákkal, én biztos nem mennék a másik kettőhöz mert szerintem sokkal gyengébbek, árba és szolgáltatásban is[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz domerator #12095 üzenetére
"Mindenféle személyeskedés nélkül mondom neked is és más szolgáltató multicégnél hasonló hozzáállást tanúsító emberkének: így könnyű és sajnos általánosan bevett mód lezárni egy számotokra kényelmetlen témát...
Még 1x mondom: semmi személyeskedés, nemcsak te vagy ilyen, jó sok hozzád talpig hasonló szolgáltató van, nem feltétlenül a telekom iparban.
Az más kérdés, hogy mit gondolunk rólatok ilyen hozzáállás után. "annyiszor leírtad, hogy nem személyeskedés, hogy végül meggyőztél, pláne hogy modkerrel fenyegetsz
szóval tényleg abbahagyom[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz djculture #13716 üzenetére
pedig megmondhatnád, mert jól meglepődnék, még a 4GB-os verziót sem adták annyiért
xbox fórumban kb körberöhögtük a multikat, csak eljutott volna oda egy ilyen ajánlat híre[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
T-nél szerintem a küldőnek drágább az sms, viszont a küldő nem tudja, hogy külföldre küldi, máshol nem tudom hogy van. Míg a külföldön fogadott hívásért fizetni kell, de ott el tudja a fogadó dönteni, hogy vállalja e a költséget, vagy nem fogadja a hívást, sms-t gondolom ezen logika alapján nem terhelik a külföldön fogadóra, mert az megjön és kész. Viszont sokan nem tudják, hogy olcsóbb külföldön fogadni a hívást, mint onnan hívni, még akkor is ha hozzáadjuk annak a költségét aki Magyarországról hívott minket, mert ugye a magyar részt olyankor is ő fizeti.
-
StLui
veterán
válasz timea1991 #14138 üzenetére
Áfa-t nem felejted el levonni, a működési költségeket, pl üzletek fenntartása, adótornyok rendszeres karbantartása, akciósan adott telefonok költsége ? Persze nyilván jó üzlet, de ennyire nem kell leegyszerűsíteni szerintem. nekem 24Ft körül van a percdíjam bruttó, abból á a nettó kb 19Ft tehát 7Ft marad nálam a fent felsoroltakra, ha van ez a 12ft, de ezt nem tudom pontosan mi és hogy
kali: tényleg nem tudtam biztosan mit szeretni írni, engem nem szokott zavarni ha nem ír valaki helyesen
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Azt felejtik el sajnos sokan, hogy bármely vállalkozás meg akarja termelni a működése költségeit, plussz nyereséget. Na most ahol 1millió ügyfél van, ott annyin kell megkeresni, ahol 5millió ott meg annyin. Nyilván Angliában nagyobb a cég és a rezsije is, és nagyobb profitot is várnak el, de nem annyival mint amennyivel több a potenciális ügyfél. Sajnos kis ország lakosaként ezt szívjuk nagyon sok mindenben, nem véletlen, hogy amerikában is sokkal olcsóbb minden, még nagyobb a piac még az eu-nál is. Persze ez nem vigasztal minket, de ez van.
-
StLui
veterán
mondj konkrét osztrák árat i4-re, telefon és előfizetési díj (tartalommal együtt)
Még ha tudnál is jobbat mondani, akkor is ott sokkal nagyobb a fizetőképes kereslet, tehát sokkal több a potenciális vevő, nem véletlen, hogy ott még most is egy rakat autószalon van, itt meg sorra bezárnakKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Feltétel nélkül átirányitottuk a hívásokat az egyik tmobilos számunkról, amely simkártya most külföldön van és bekapcsolva, a másikra, ami itthon van. Én ezt úgy gondolom belföldi, ingyenes átirányításnak számít hálózaton belüli, de ma bent voltam a T-nél, és azt mondta az ügyintéző, hogy jujj az nem lesz jó, de hát ki sem csörög kint a telefon, hanem egyből az itthoni csörög.
Jól gondoltam a dolgokat?Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Engem utál ez a webshop, vagy ilyen szar rendszerrel még soha nem találkoztam, az elmúlt 10 évben még soha nem sikerült használnom. Most megint nekifutottam, erre a rendelés végén huszadszorra is azt rjí "Hiba történt a kérés feldolgozása közben" csinálhatok akármit ugyanez marad. Nem is használtam már jó ideje, de két napja bementünk és kiestem a platinából ezért közölték ha a helyszínen akarok díjcsomagot váltani akkor fizetni kell érte, persze akor is tudtam, hogy reménytelen ez a web téma ezért megcsináltam személyesen, de azért nem hagyott nyugodni a dolog, nekifutottam otthon, gondoltam kipróbálom újra pontlevásárlásra , hátha javult, de hát megint nem sikerült, a fenti eredménnyel zárult az 1 órás szenvedés.
-
StLui
veterán
válasz lugosi #23527 üzenetére
Viszont az is tény, hogy olyan pici kamatról van szó egy ilyen kis összegnél, hogy nem feltétlen éri meg vele foglalkozni. 100eFt-nál szja levonása után 4-6eFt az éves kamat, de itt ugye ki kell venni ráadásul havonta a törlesztőt. Tehát havi 4-500Ft a kamat ami a tőke csökkenésével egyre csökken.
-
StLui
veterán
Ezt nem tudom elképzelni, hogy valaki 4eFt miatt bevállaljon egy százezres rizikót, esetleg kifizetem és utána perelhetem, levelezgethetek a visszatérítésért, majd visszakapom, ha nyerek. Itt tuti a veled szembeni rosszindulata, meg a más f.szával verem a csalánt este forog fenn. Ennyire nem szúr ki az ember a másikkal véletlenül
-
StLui
veterán
Könyvelek, sajnos bármilyen hihetetlen, rengeteg munkavállalótól kell a fizetésből levonást foganatosítanunk mert a rokon barát nem fizette a részletét, és ő volt a kezes. Szóval szomorú, de sajnos nagyon sok ember képes kiszúrni barátjával, rokonával, úgy mint veled ez az illető
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hőszivattyu medencefűtés
- RAID
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Mindent a StreamSharkról!
- Nintendo Switch
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen