Hirdetés
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wiggen123
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Meddig jutottál?
Én A1 végén feladtam, mikor egyszer unalmamba kipróbáltam (zéró support gem). Ennyire mazohista azért nem vagyok. Értem én, hogy azzal kell menni ami esik, nade az durva volt...
Az új több droppal lehet jobb lenne. -
-
Edge
veterán
Fura, de sokkal hamarabb meguntam ezzel az új atlassal a gamét mint eddig valaha...
-
Siriusb
veterán
https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1sp44cv/path_of_building_community_2640_imbued_build/
Új funkciók: POB Imbued + Build Compare
-
Edge
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Teljesen jó, gyak minden uniq megvan ami kell:
karakterem
archdemon helm tranzícióra még gyűjtök, de már t14 mapoknál vagyok 89-esen. A pinnacle bossok kicsit lassan hallnak, ennyi amin még javítanom kellene, de valszeg az archdemon helm-es verzióval jobb lesz. Minden más sima, breach-es atlassal tolom, nagyon jó ez a build breachhez is. -
Siriusb
veterán
Kíváncsi is vagyok, milyen élményeid vannak, mennyire könnyen tudod jó állapotba hozni a karaktert.
Más:
Szembejött egy hideout, elég tetszetős, ki fogom próbálni: https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1smy1k0/oasis_bazaar_desert_hideout_showcase_no_mtx/ -
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
https://maxroll.gg/poe/pob/xii0ah0u
Ez a legutolsó állapot, itt már kapott egy Polaric devastation gyűrűt. Herald of ice nem működik, mivel próbálgattam az ascendancy-kat, mennyire érezhető a különbség így vagy amúgy, a plusz herald-hoz kell a bringer of ruin ascendany, viszont valami mást fel kell adni érte. Vagy Forbidden jewel, de még nem néztem, azok mennyiért mennek.
Szedett-vedett cuccok, gem-ek, csak összelapátoltam, hogy lássam egyáltalán egyben. Ha kialakítok egy koncepciót, akkor legalább már meglesz az irány. Lehet svalin + cluster jewels kellene következő lépésnek, csak annyi vesződséggel jár egy-egy átalakítás. Majd meglátjuk.Mindezek ellenére imádom, egy breach egy pillanat alatt megvan, csak frostblink of winty-vel bele a tömegbe és kész (az eredeti build shield charge-t használ, de nekem volt raktáron), nem kell semmi mást csinálni. Boss-nál, mivel nincs svalinn, kézzel kell az arcanist brand-et nyomnom.
Jó lenne gatyába rázni, simu-t nagyon szeretném kipróbálni vele, de svalinn nélkül nem hiszem, hogy menne. -
-
Edge
veterán
Hát ez az új atlas felemás érzés, egyrészt tetszik, hogy adott mapot akárhányszor lehet menni, nem kell hogy kiessen mint favorit, másrészt viszont amíg nincs felderítve az atlas és vmit menni kéne pl invitation rámutat a köd közepébe hogy ott van, azt mire oda eljutok addig ott rohad a nyitó az invben... de akár uniq mapok is mehet a stashbe amíg ködben van. Ez a része kicsit visszafejlődés.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Van olyan kolléga itt, aki a fragment-ek miatt csinálja, részemről csak kíváncsiságból mentem egyet.
Viszont szórakozom azzal az Ethetral Knives of Massacre build-del, amit te hoztál be, igen megtetszett. Kíváncsiságból vettem egy Headhunter-t (csak 7 div!!! ), még úgysem volt. s ráadtam, hát nagy móka! Különösen amikor a teleportos buff-ot kapom és rángatózom össze-vissza a pályán.

Még át kellene néznem jobban, különösen, mi kell a védelemhez, de ha jó tankos lesz, akkor szenzációs kari. Nagyon hatékony tud lenni. -
Titeket motivál bármi arra, hogy nightmare mapokat pörgessetek?
-
Edge
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
PS-en tolom ott nincs teljesítménybeli gond lehet akármennyi effekt is.
Ma már sárga mapoknál tartok, úgy hogy act10et is ma toltam le, eléggé op cucc eddig. Qrva gyors mert csak shield chargozni kell a packokat ami rare megmarad esetleg + boss az meg kap brand és pukk. Remélem nem fogy el. Némileg módosított buildel nyomom, 6link brandnél maradtam, mert ps-en fele annyi választék sincs itemekből mint PC-n sajnos és drágábbak is. -
-
wiggen123
senior tag
Éjszaka Ben megölte az összes ubert
Rejuvenating totemmel. Komolyan azzal ... -
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
-
Edge
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
penance brand ele
nagyon jó eddig. -
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ezt ki kell próbálnom! Úgyis agyalok, mit kellene csinálni, most breach-et nem akarok látni, valószínűleg egészen a következő ligáig...
-
Edge
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
Siriusb
veterán
Elég ráérős vagy!
Mi leszel, ha nagy leszel?Számomra pediglen eljött a nap, amikor már nem mondhatjátok rám, hogy nem vagyok százas!

Kicsit genyó tud lenni a játék, 96%-on azt mondtam, na még két kör a 100-hoz, ezt gyorsan lenyomom. Felment még 2%, erre egyik pillanatban állok, következőben fekszem. ( a breach nem beach, ott ne feküdjünk!). Sebaj, visszamentem, leütöttem mindenkit, következő pálya indít, mirage, AG meghal (ami kb. sosem történik).
No de minden akadályt legyőzve eljutottam 100-ig, ami számomra is meglepő. -
-
Siriusb
veterán
A dzsinn ládikók valaha dobtak valakinek bármi értelmest? Néha nyitom őket, de 0 eredménnyel.
-
DjDanee87
addikt
Érdekes bug. Mirage portálba bementem, kiirtottam az egészet, majd teleport gomb az elejére, hogy kimenjek a portálon és az nem működik. Minimapon nincs ott az ikonja, nem lehet rákattintani
-
dante3
addikt
válasz
DjDanee87
üzenetére
2x haltam meg itt én is, először Witch-el, utána Rangerrel, Melee classal Hillock sem ment le. Feladtam, se türelmem, se ügyességem nincs hozzá...
Régi gauntletek jobban bejöttek, amikor nem volt teleszórva minden szent szarral a játék, csak a mobok/bossok voltak buffolva, meg talán a hősünk volt mínuszos resisttel
-
DjDanee87
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
Nekem két okból bejön most ez a Ziz gauntlet - legalábbis kis szinten még (és rangerrel, melee esetén biztosan nem így gondolnám a multiple projectile miatt).
Egyrészt túlélni sokkal könnyebb ha túlszintezed a zónákat és túlgeareled magad. Ez pont két olyan dolgot jelent, ami normál ligakezdésnél nincs, mert ott versenyfutás van a kampányon keresztül elérni a mapokra, a minél zsírosabb loot mihamarabb megszerzése érdekében. Itt meg komótosan, odafigyelve a lootra a földről és használva a hulló currencyt tudom, és érdemes is gearelni a karaktert a megszokott rohanás helyett. Mirage ligamechanika szintén játszható kampány alatt is, mert normál esetben lassítaná a cél elérését (T16 mapok), de itt nem izgat. Úgysem fogok a végére érni, előbb vagy utóbb valami úgyis megöl majd.
Kezdésnél nálam a legelső mirage wish-ei közt volt Divine shrine (halhatatlanság), azt is választottam, ami jó kezdő löket volt gear szempontjából nulla rizikó faktor mellett. -
-
DjDanee87
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szerintem igen. Én tegnap elkezdtem egy rangerrel és van Maven Hillocknál, dupla Hailrake - szóval szokásos nehezítések. Nem sokat játszottam level 12ig mentem. Majd ma vagy hétvégén még megyek tovább, de rangerrel pont az eleje könnyű és később bedurvul a játék értelmesebb védelem hiányában. Arra nem számítok, hogy sikerül végigtolni a kampányt. Tippre Kitava megfingat, ha eljutok odáig egyáltalán.
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Feltételezem az Infused toxin-ra gondolsz. Ez azt jelenti, hogy bármilyen típusú sebzéssel tudsz poison stack-et generálni, de ehhez természetesen szükséges a poison chance. Legjobb tudásom szerint a crit nem befolyásolja a poison sebzés mértékét, azaz nem számol többet , mint egy normál találatnál.
Röviden: poison chance mindig kell! -
Edge
veterán
Kipróbálta már vmelyikőtök a Penance Brand Ignite Elementalist-et?
-
Az assassin egyik nagy passivja az all damage can poison. Ez azt jelenti, hogy a crit damage poison chance nélkül is mérgez?
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ne tőlem kérdezd.
-
-
wiggen123
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Megvártam a gauntlet kezdést. Miután Ben szívott Brutusnál és majdnem behalt, új kari lett helyette, ezek után eldöntöttem, hogy a lelki békém miatt, jobb ha csak a streameket nézem, amikor kedvem lesz hozzá.
Hailrake-nél meg vissza kellett menjen kis decoy totem, weapon throw, meg ilyenek miatt, mert nem volt még movement speedje és gyilkos volt a map
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Energiaital topic
- Sweet.tv - internetes TV
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Régi gauntletek jobban bejöttek, amikor nem volt teleszórva minden szent szarral a játék, csak a mobok/bossok voltak buffolva, meg talán a hősünk volt mínuszos resisttel