- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
Jelenleg Domino Nap-ban vagyok, és nézegetem ezt a Fix csomagot. Két kérdem lenne ezzel kapcsolatban.
1. A Fix mellé mehet a Most?
2. A mobilnetet nem értem, most NetPlusz Arany és Platina csomag van, de van valami Maraton lehetőség is. Mi a különbség a NetPŐlusz és a Maraton között? Melyik éri meg jobban? -
Bferibörs
addikt
Én készítettem jelszót ,sem a saját számával,sem a fiókomban nem tudtam felvenni ,hibát írt ki a jelszóra. Az 1430- vették fel végül 1-2 órán belül.Az ügyintéző azt mondta a hiba náluk van.Ha készítek jelszót az 1777-en akkor annak azonnal működnie kellene.
Kovlaj122 - jelezni fogom
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
pébé
csendes tag
Vettem egy Domino Fix Extra kártyát weben beírom a telefonszámom+jelszó és kiírja általános hiba.
A telekom alkalmazásnál nem tudok belépni ott a telefonszám+ jelszó után azt írja technikai karbantartás miatt az alkalmazás nem elérhető. Másnál is van ilyen vagy csak nálam?[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Bferibörs #81938 üzenetére
Nekem így sikerült felvenni a Fixet a telekom fiókhoz:
"Nem a telekom fiókomhoz adtam az előfizetést......hanem az előfizetést adtam a telekom fiókhoz.
Vagyis bejelentkeztem a Dominó Fix telószámmal + Dominó jelszóval. És ezután megváltoztattam a bejelentkezési procedurát, hozzáadtam a számot a meglévő Telekom fiókhoz...
És lőn csoda.... így sikerült.
Ha erre gondoltál, vagyis ezt akartad mondani, akkor köszi hogy bedobtad ezt a kérdést!
Mert eddig úgy próbáltam, hogy előbb bejelentkeztem a telekomfiókba, majd ahhoz próbáltam adni a számot, így nem sikerült..... Bár a másik Dominó Fix számot meg pont ezzel a módszerrel adtam hozzá."Próbáld ki!
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
törölt tag
Akinél nem megy 4gn vagy leváltogat 3gre a Maraton, vagy mindenhol stabilan 30megás sebességet ad az jelentse be hibára, mert ez valami paraméterezési hiba amit javítaniuk kell.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz AliasB #81991 üzenetére
én sem méregetem csak alkalmakként, veszel egy nagy sebességű csomagot, hogy gyors neted legyen és kiderül, hogy a 150-es csomag is csak 30-al hasít az ország legnagyobb területén :-D
(csomagváltás előtt méregettem anno 3 szolgáltatót)(#81992) goop
de látod mit mértem
lehet ha a telefonom be lehetne állítani csak 4G-re és nem preferáltra akkor tartaná a 4G-t, majd átteszem a másikba és megnézem, mivel a jelerősség ( ha jól írom) nagyon car a 4G-nél is 105 izé. 1-2 pálcika a térerő jelen.
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
válasz Bferibörs #81988 üzenetére
Mivel én nem töltögetek se nem nézek videókat mobilon (csak nagyon ritkán egy-egy rövidebbet) így a sebességet ki sem használom csupán az tűnt fel, hogy eddig volt 4G most pedig csak H+ (ugyan az a kártya és a hely is) csupán a mobilnet lett NetPluszból Maraton.
Járj nyitott szemmel.
-
Bferibörs
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz AliasB #81981 üzenetére
Nekem 4G is van de átvált H+ vagy 3G pld. speed tesztnél csinálta 3G-re lement, 30 Mbit/s-t mértem sebességnek. Új kártyám van, lehet majd ezért is reklamálni
ennyit tud a 4G-s 30 Mbit/s kártyám is 4G-n :-D az nem vált át H+, 3G-re ugyan azon a helyen, fel sem tűnt.tegnapi mérés
(#81985) albiosz
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
Domino Fix esetében nekem a 4 gigás net úgy sincs a listán, hogy jelenleg semmilyen net szolgáltatást nem veszek igénybe.[kép]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ha a telefonomat szervizeltek es van rajta biztositas, akkor van bejelentesi kotelezettsegem a Telekom vagy a biztosito fele?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
AliasB
senior tag
Észrevettem valamit a mobilnetnél. 2 napja rendeltem meg a Maratont a NetPlusz helyett és NetPlusznál 4G volt Maratonnál csak H+ :/ miért adják lassabban a Maratont, mint a NetPluszt? Vagy csak ideiglenesen lassabb a mobilnet vajon?
Járj nyitott szemmel.
-
zsoltyy
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Fix Extra domino kártyát online. Jóvá is hagyták anélkül, hogy felhívtak volna. Jövőhéten átvehetem.
Számot választhatok majd vagy adnak egyet és örüljek? -
Bferibörs
addikt
-
AliasB
senior tag
válasz Bferibörs #81970 üzenetére
Üdv!
Fix extra?? Mitől extra?? Nekem simán Domino Fix.
A 4GB nekem is eltűnt a listából nem csak neked. A Most nekem tavaly óta aktív akkor január 31.ig jelezte, hogy aktív aztán hosszabbították a mostani dátumra de nem kellett újra aktiválnom. Lehet június 30.a előtt újra hosszabbítják valameddig ahogy előtte is.
Ja és a Maraton 4GBos net csak interneten belépve nem látszik. A telefonos alkalmazásba megvan.
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
Bferibörs
addikt
Fix Extra kártyásoknak nem tudom feltűnt e, hogy a Most opció nekem csak június 30-ig aktív, a Maraton 4 GB amit vásároltam eltűnt a vásárlási listából, mintha nem lehetne újra megvenni ( ezeket tegnap aktiváltam).
Kérdésem, hogy a Most opciót aktiválni kell ismételten majd, vagy csak egy ilyen rövid idejű kedvezmény? A Maraton egy-egy adatcsomagját évente 1x lehet megvásárolni, vagy ha elfogyott a feltöltött adatkeret újra aktiválható lesz ?
-
törölt tag
válasz fornettisuti #81968 üzenetére
Kapcsolat program alatt van az Akciós kuponok menüpont, ott látod majd.
-
fornettisuti
veterán
Sziasztok, elektronikus szamlam van igy nem kapok kupont fizikailag a szamlamhoz, az aktualis C&A kedvezmeny kuponokat, hogyan lehet elerni a Telekom appbol?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
norberto_th
aktív tag
válasz enginev3.0 #81958 üzenetére
Köszi! Kíváncsi leszek, remélem nem cseszik el a csomagokat, ez a korlátlan opció elég jó ami eddig volt, bár hűség van még rajta pár hónap.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Lenne egy két hetes utam Spanyolba, és Olaszba. Milyen mobilnetet ajánlanátok előfizetős vagyok.
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
AliasB
senior tag
válasz Bferibörs #81959 üzenetére
Szerintem holnap felhívom őket újra reklamálni emiatt
Meg tudjátok mondani melyik számon tudok egy ügyintézővel beszélni gép helyett? (Dominos vagyok)
Legtöbbször csak önkiszolgáló menübe enged lépegetni és ha már mindet végignéztem egyszerűen csak megszakítja a hívást.Járj nyitott szemmel.
-
Bferibörs
addikt
válasz AliasB #81940 üzenetére
igen ez elég furcsa, feltöltésre kaptam én is bonuszt, sms-ben értesítettek, a net keretem fogy- csak nem tudom mi lett azzal a 200 MB bonusz nettel, elfogyott egy sebesség mérésre ? Mert az 5GB keretemből is eltünt 40 MB
A másik dolog, hogy online felületen 4,96 adatot használhatok fel, a t. appja szerint 4 GB-ot
vannak még itt furcsaságok.[ Szerkesztve ]
-
-
Esqs
tag
válasz Soulfly842 #81956 üzenetére
Köszönöm!
-
Esqs
tag
Sziasztok!
Van a Telekom honlapon egy dedikált oldal a Domino Quick SIM-kártyák aktiválására (mint a Vodafone-nál az Instant SIM-ek aktiválására), vagy kizárólag telefonhívással megy a dolog? -
313313
addikt
válasz norberto_th #81952 üzenetére
Május 1-el a meglévő csomagokat zárják le.
Azt, hogy mikor indulnak az újak nem lehet tudni. Fórumon fellebbent a 24-e meg talán 27-ét is olvastam...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
norberto_th
aktív tag
Lehet már tusni valamit a Májusban induló új csomagokról?
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
madrac
senior tag
Abba mi a jó? Ennyi erővel, ha nem akarná megtartani a számát, vehetne egyből egy új sim csomagot is a telekomnál... ráadásul ez nyilván megint plusz költség... csak azért mert a telekomnál nem tudnak elintézni egy cégen belüli számhordozást vagy márkaváltást, vagy akárminek is hívjuk. vicc.
-
madrac
senior tag
válasz norbiv8 #81945 üzenetére
Hidd el, én tudom miről beszélsz, én vagy 2 hete próbálom elintézni sikertelenül. Volt olyan, hogy 2 órát(!) voltam személyesen az egyik üzletben az ügyintézővel, aki már több csoporttal is beszélt, majd utána derült ki, hogy ja, 4050 Ft-ba fog kerülni, oda van írva... Akkor is elcseszték (talán a back office-nál) a folyamatot, mert olyan sim kártyára csomagolták rá a fix tarifát vagy hogy mondják ők, ami nem is volt fizikailag az üzletben, és amit felhozott a rendszer, azok a sim sorozatszámok egyike se volt az üzletben, pedig az ügyintéző hölgy az összeset kihozta... Szóval le lett sztornózva végül....
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz norbiv8 #81945 üzenetére
Én már feladtam volna
Könnyítsd meg a saját és a T dolgát, rászánsz 500 Ft-ot, veszel egy vodás simet, aktiválod, majd ráhorozod a blues számod, majd vissza a T-hez. Akár ingyen is mehet, ha neten rendelsz simet, de akkor kb 2 hét az átfutás, ha pedig bemész egy voda boltba adat egyeztetni, akkor még gyorsabb az ügymenet.
[ Szerkesztve ]
-
norbiv8
tag
válasz madrac #81943 üzenetére
Nem hittem volna, hogy ez ilyen nagy feladat. Kb 55 perc után közölte a hölgy, hogy most nem tudja megcsinálni a számhordozást. Központi hiba van. Hát szabad az ügyfelet nyíltan hülyének nézni?? Ott ülök nem messze tőlük, hallom, hogy az ügyintéző valamit rosszul csinált, " Blue-s számot másképp kell hordozni" mondja neki a másik ügyintéző. Erősen küzdenek, majd telefonálgatás. Szerintem valamit el.... rendesen, amit nem tudtak kijavítani. Megkértek, hogy menjek vissza hétfőn. Pff.
///°°\\\
-
madrac
senior tag
válasz norbiv8 #81939 üzenetére
Igen. Még jómagam se tudtam azóta se elintézni!
A blue-ról való számhordozási kálváriám folytatása:
1 hete az egyik T pontban megkérdeztem, és nagy örömömre azt mondták, hogy a gép szerint 990 Ft-ba kerülök ha hordozok, de akkor nem kértem.
Azóta többször is voltam ismét T pontokban a fővárosban hogy akkor megpróbálom újra elintézni, de vagy nincs hozzá sim kártya, vagy 4050 Ft-ért akarják megcsinálni, mert állítólag még mindig ez a régi utasítás van a gépben (Magicbook?!) és nem tudnak mit csinálni. Ez csak a bluemobile-tól való hordozásra vonatkozik, a többi szolgáltatótól hordozás rendben működik! Telefonos ügyfélszolgálat se tudott segíteni, ahova irányítottak az üzletben (visszahívást ígértek, ami még nem történt meg, telefonon nem akart újabb panaszt felvenni az ügyintéző valamiért erre, pedig kértem...), mert nekik állítólag több mindenhez van jogosultságuk, írásos panaszomra azóta se reagáltak. Ugyebár ennek normál díja 990 Ft kellene hogy legyen, mivel annyiba kerül az üzletekben a fix csomag. Egy vicc ez az őskáosz ami a telekomnál uralkodik!
Egyik T pontban mondták, hogy még mindig hibásan 4050 Ft-os ár jelenik meg csak a blue-ról való hordozás esetére, és már jelezték ők is, de nem történt azóta se semmi.
Illetve azért is óckodnak a folyamattól a T pontban, mert a leírás szerint a back office csoporttal egyszerre kell megcsinálniuk a folyamatot, de az ár akkor se stimmel.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz norbiv8 #81939 üzenetére
Nem egyszerű a projekt és ritka. Van aki 15-20 perc alatt megcsinálja (viszonylag szűkebb keresztmetszet), ha a csillagok is úgy akarják, de mentségére szóljon, hogyrégebben évente lehetett találkozni egy-egy ilyennel (néha akár egy egész üzletre ), de az utóbbi időkben kicsit gyakoribb lett.
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
Üdv
Én pedig azt hiányolom még mindig, hogy sem interneten belépve sem pedig az alkalmazásba nem lehet látni a feltöltési bónuszt. USSD kóddal kell lekérnem mindig, hogy mennyit használhatok még fel belőle.
Ezt ennyire nehéz lenne megcsinálni, hogy évek óta nem sikerült a telekomnak? Ugyanis évek óta folyamatosan jelzem feléjük, hogy nem lenne rossz látni! Vagy szarnak a fejemre egyszerűen de akkor mondják meg nyíltan! Mondják meg, hogy erre senki sem kíváncsi csak én ezért nem is foglalkoznak a kérésemmel! De ennyit sem tesznek meg! Ennyit az ügyfelek felé tanúsított magatartásukról.Járj nyitott szemmel.
-
norbiv8
tag
Itt ülök egy Ts üzletben. Több mint 45 perce dolgozik az ügyintéző a Blue->T számhordpzáson. Ez normális dolog?
///°°\\\
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #81936 üzenetére
Sziasztok !
hááát, vettem egy Fix Extra kártyát, nem egyszerű az élet a Telekomnál
1, online megrendeltem, megrendelés után vettem észre , hogy az egyeztetésre megadott telefonszámom ( automatikusan betette a rendszer, változtatni nem is tudok rajta ! az adataimban sem) a csak netes kártyám száma amin nem lehet hívni
2, chat ügyintézővel- írjak e-mailt a shoppnak- megtörtént , visszaigazalásnál közölte, hogy levélszámtól függően 2-3 munkanap mire válaszolnak,hívnak stb.
3, T-pont kértem, hogy intézzenek valamit ez ügyben- hát ők nem tudnak, hívjam az 1430-at ( megjegyzem nincs tmobilos telefon számom csak net kari, azon nem lehet senkit hívni )
4, vettem egy sim-et a T-pontban dupla árért, mivel már lesz@rtam a tortúrátfolyt köv:
1777 felhív, jelszó beállít , fel akarom venni a meglévő előfizetéseim közé , nem tudom -"hibás jelszó"
Kérdésem:
1, Mennyi idő eltelte után tudom felvenni az ( online ) előfizetéseim közé a Dominó Fix Extrát ?
2, A Maraton aktiválását ( vásárlást) sem az 1777-en sem *111# USSD kóddal nem találom, tudna ebben valaki segíteni ?
Amig nem tudom felvenni az előfizetéseim közé nem tudok semmit sem beállítani ( a telekom app sem fogadja el a belépést egyenlőre) pld. Most .
Egyvalami sikerült 10 ropival fel tudtam tölteni a kártyát
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
Egy ismerősömtől hallottam, hogy Telekom üzletekben lehet kapni, ill. helyben fel is tesznek kijelzővédő folyadékot mobilra. Nem tudja valaki ennek a pontos márkáját/gyártóját?
[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
Hoppá!
Nem tudom, hogy szóba került-e már az elmúlt napokban, ha igen akkor elnézést kérek az ismétlésért!
Az online ügyfélszolgálatra belépve jelzi a rendszer, hogy a Fix Extra kártyámon mennyi adatforgalom használható fel még az 1GB-ból.
Szuper!
-
törölt tag
válasz ReFleXx #81913 üzenetére
Attól függ, hogy töltöd fel, van-e univerzális egyenleged.
Nekem 15000 gyűlt így össze, a lottót hamar meguntam, nem pakoltam, akkor sikerült elsütni, mikor hosszabb időt külföldre mentem, és azon hívattam magam, és az EU-roaming lassacskán levitte -nagyon lassan , de kényelmesen többórákat is beszéltem akkoriban a netmentes vidékeken, így vásároltam be a hazahozandó spéci csokikat is, telefonos segítséggel.[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz Bferibörs #81925 üzenetére
Abból a pénzből vonja le a Maratonra a 4000Ft-ot, amiből a telefonálás is megy, tehát elegendő egy egyszerű domino kártya feltöltéssel tenned a kártyára pénzt, utána vagy telekom app-ból, vagy 1777-en vagy *111# USSD kóddal megkötöd a netet. Nincs havidíj, egyszer kell csak igényelned, onnantól addig érvényes, amíg el nem fogy a keret/le nem jár a sim kártya felhasználási ideje. Ha elfogyott a net, akkor csak ismét igényelned kell.
Egyébként, ha veszel egy úgy sim kártyát, akkor ahhoz járni fog alapból is 1 GB net és 80 perc lebeszélhetőség. Feltöltöd a kártyát, hiszen szeretnél 4 GB-t netet, akkor már 5 GB-od lesz, de mivel feltöltöd a kártyát ahhoz is járni fog bónusz net és perc, igaz az utóbbi csak 14 napig használható fel asszem.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz jozsi968 #81922 üzenetére
láma kérdés, ha veszek egy Domino Fix Extra csomagot, akkor hogy töltöm fel a Domino Maraton 4 GB 4000,-Ft,-ot, simán rátöltök 4000-et akártyára ? honnan fogja tudni, hogy ez a netre szólna-
a másik kérdésem az lenne, hogy ennek a csomagnak van valami fix havidíja , pld ha netet akarok használni akkor levonnak havi fix díjat rá ?
- sajnos nem ismerem a rendszert viszont érdekelne. ( a Telekom oldalán elég hiányos az infó erről, vagy csak én bénázom el )[ Szerkesztve ]
-
jozsi968
tag
válasz overclockerr #81919 üzenetére
Átváltasz az előfizetésesről feltöltősre /Domino Fix/ . MOST opcióval 9/19 Ft.
Domino Maraton 4 GB 4000,-Ft, a kártya érvényességéig felhasználható. Feltöltéskor bónuszpercek, bónusznet. -
313313
addikt
válasz zsoltzsolt #81918 üzenetére
Ha elfogy az adatkeret, nincs net.
Telenor, Vodafone már alkalmazza...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
4Grider
nagyúr
-
nostress
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás alatt állok, és az lenne a kérdésem, hogy érdemes e várni valamilyen akcióra? Az új csomagok eredményezhetnek készülék árcsökkenést?Man kann nicht immer gewinnen.
-
anadroid
senior tag
válasz ReFleXx #81913 üzenetére
Lottó és társai, parkolás. Ezekre használom.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
ReFleXx
addikt
Van egy domino kártyám amit nem használok kimenő hívásra, évente feltöltöm minimális összeggel, mert nem szeretném hogy lejárjon, összegyült már rajta 10ezer forint plusz egyenleg.
Kérdésem, hogy mikre lehet felhasználni még ezt az egyenleget? Ugy tudom pl autopálya matrica vehető belöle, ez majd nyáron jól fog jönni, de mi másra lehetne még?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Aleks782
csendes tag
válasz enginev3.0 #81911 üzenetére
Megtaláltam egy bővebb leírást a részletek+ gomb alatt:
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/mobilinternet-csomagok/havi-dijas-korlatlan-net-opciok/bongeszes-emailA számlázás a bekapcsolás hónapjában a bekapcsolás napjától a hó végéig történik, míg a kikapcsolás hónapjában teljes havi előfizetési díjat kell fizetni, akkor is, ha a szolgáltatás kikapcsolásra kerül a hónap közben.
A számlázás féltörthavi, jóváírás nélkül.Nekem az alap csomagomban van 200MB teljesen korlátlan az elég arra ami nincs benne. De holnap (mára, már minek ) megrendeltem, majd megnézem, hogy mit visz.
Eddig amúgy netplusz-L volt, az is elég volt, egy hónapra Opera-val, vagy bekapcsolt adatcsökkentős chrome-mal. De ezek a sebesség rovására mennek, és nem éri meg 250Ft-ért szórakozni velük.Valaki korábban ajánlotta a webproxy-n keresztüli netezést is ha valami olyan kellene amit nem tud.
-
enginev3.0
félisten
-
Aleks782
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a gyors választ!
Az előbb csak a "korlátlan" szóra kerestem rá, és megfulladtam a találatokban. Rákerestem rendesen, így tényleg van info. Bár nem tudom, hogy a 2014-es info-k mennyire aktuálisak. Szóval elvileg úgy működik, ahogy gondolom, és törthavi az első hónapban. Azért még felhívom őket, azt írják a 1430 ingyenes. -
Aleks782
csendes tag
Sziasztok,
A telekom korlátlan böngészési opciójához lenne 2 kérdésem:
-navigáció (locus, wazze, gmaps, bkv) megy vele? Illetve, ha van amúgy 200MB-om teljesen korlátlanul a csomagomban akkor működik úgy,hogy a navigáció abból megy, de az összes többi a korlátlanból?
- tört hónap elszámolás működik vele? Tehát ha ma megrendelem akkor csak a márciusból hátralévő napok arányában fizetek?Köszi!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz overclockerr #81905 üzenetére
Milyen kód?
Domino mellé is van netplusz, de szerintem egy Maraton 1/4 GB csomag olcsóbb lenne -
overclockerr
tag
Sziasztok!
Lehetséges lenne, hogy Domino csomagban a Netplusz-os kódot igénybe vegyem?
Nem beszélek sokat, mondhatni havi 15-20 percnél nem több. 1 giga netre szükségem lenne mindemellett.
Jelenleg előfizetéses vagyok, de nem érzem szükségességét már.Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Office és Office 365 topic
- TP-LINK routerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Synology NAS