- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
Blackmirror #137077 üzenetére
Az is csak akkor él, ha hibás a termék és akkor is elsődlegesen csere ugyanolyanra.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Blackmirror #137077 üzenetére
Délután megyek a Telekomba, utána majd írom
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Blackmirror #137072 üzenetére
Örülnék, ha így meg tudna oldódni Leonardo gondja, csak nem látom a jogi hátteret, ami alapján ez működne.
Leszámítva az értékesítő jóindulatú hozzáállását, ami ugye nem törvényi kötelezettség. -
radio100jozs
őstag
válasz
Blackmirror #93768 üzenetére
Advent van, már gőzerővel mindenhol a karácsonyi készülődés, miért lenne más 1 vagy 2 hét múlva, mint most van szerinted?
-
[P]laci
senior tag
válasz
Blackmirror #76613 üzenetére
várunk vissza!
-
[P]laci
senior tag
válasz
Blackmirror #76611 üzenetére
btw ennyire lusta azért ne legyél már!
-
joelke HU
őstag
válasz
Blackmirror #76609 üzenetére
Olvass vissza pár oldalt. Napok óta a 9 Ft-os percdíjú Dominó Mosttól hangos a fórum.
-
Mappa
addikt
válasz
Blackmirror #71925 üzenetére
Adásvételi - hűség van rajta? - nincs - tudom mennyibe kerül a függetlenítés? - igen - készpénz vagy kártya? - mennyi idő míg feloldják? - kb. 72 óra. A telefont elkérte irt bele valami kódot amit csak fél szemmel láttam. Kb 3 perc alatt végeztünk. Otthon már csak egy gyári beállítás visszaállítást kellet csinálni iTunes-on keresztül és kész is volt. Kiírta, hogy sikeres feloldás.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #71832 üzenetére
Tárgytalan, az ügyintézőnek 1430 szerint kellett volna adni egy kódot csak nem tette meg
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #71610 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
Blackmirror #68645 üzenetére
Számít ez? Vannak akik 10 ezres havidíjú csomagra is aláírnak, mert úgy olcsóbb az áhított telefon.Beca1990
ma dobták be az újságot. Csütörtöktől lesz. -
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #68446 üzenetére
Nekem is csak a vége jutott... de mondjuk most egyébként sem telt volna jó cuccra.
-
cris78
őstag
válasz
Blackmirror #67397 üzenetére
Egyébként nagy gázok lehetnek a campona t-pontnál. Állítólag őket most érte el a szerviz bezárás.
-
cris78
őstag
válasz
Blackmirror #67391 üzenetére
-
Melack
veterán
válasz
Tudtommal az üzleteknek nincsen elérhetősége közvetlenül.
-
Vangelis
félisten
válasz
Van egyáltalán telefonszámuk?
Én sem tudtam elérni t-pontot amikot kellett volna....
-
Zeki
nagyúr
válasz
Blackmirror #63339 üzenetére
Olyan hogy megbecsült ügyfél... nem létezik. Talán ha milliókat hagytál náluk az évek alatt... vagy kifogsz egy normális ügyintézőt.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Blackmirror #63337 üzenetére
Nekem ennél is kacifántosabb volt a kalandom a vodafonnál sok éve. Azóta eladták a követelésüket egy behajtócégnek, az utána egy másiknak, a másik visszaadta az elsőnek, én meg dobom a kukába a leveleiket. Így megy ez évek óta.
A zsiványság a dologban az, hogy amint emailben bizonyítottam hogy szerintem nem jogos a voda követelése, azonnal eladták egy behajtócégnek. Én meg mondtam, akkor legyen inkább per, mert úgyis megnyerem. Aztán nem hogy ők akarnak tőlem pénzt, hanem én kapok még pár nyeremény autót tőlük. Azt nem akarták, inkább behajtócég. -
törölt tag
válasz
Blackmirror #63322 üzenetére
Neked legalább ezt megtérítették. Nekem még a bizonyítékot, a hívásfelvételt is eltüntették, még a kötelező 2 év lejárta előtt, csak h ne kelljen rendbehozni a dolgot...
Apropó, mennyi ideig lehet panaszt tenni? Elévülési idő meg ilyenek? -
djculture
félisten
válasz
Homár pedig nagyobb erő mint bármi más nekem is elég volt felemliteni a multkor más szolgáltatónál..
-
Vangelis
félisten
válasz
Én se kaptam kupont. Úgy szereztem
-
cris78
őstag
válasz
Blackmirror #63320 üzenetére
Ez a bajom nekem is. Mikor rendelte mindenki a használt cuccokat, senki nem vette 100%-ra,hogy megkapja. De hogy bekerült a szamlaim közé, amit kisem küldtek....
-
vwpolopg
őstag
válasz
Blackmirror #63320 üzenetére
Semmi jóváírás vagy kárpótlás a kikapcsolásért, a rengeteg utánajárásért, telefonálásért, kellemetlenségért? NMHH-t, homár-t nekik!
-
cris78
őstag
válasz
Blackmirror #63255 üzenetére
Most hívtam a 1430-at. Azzal nem kell foglalkozni. Mondom ok, de a mai napot jelöltem meg átvételre, de még szállításra vár. "valószínű ma lesz átadva a futárnak".... Ha ez igaz akkor ma nem ér ide...
-
vwpolopg
őstag
válasz
Blackmirror #62547 üzenetére
Szerepel a számlán, hogy:
Tudomásul veszem, hogy a jelen számlán értékesített készülék és tartozékai csökkent értékûek.
- Elfogadom, hogy a Magyar Telekom Nyrt. a készülékre és tartozékaira jótállást nem vállal. A Magyar Telekom Nyrt. a készülékre és a hozzá adott tartozékra a vonatkozó jogszabályoknak megfelelõen 12
hónap szavatosságot biztosít.(#62549) Prien: Akkor szerintem reklamáld meg. Számlán rajta van a fenti szöveg?
(#62548) A-machine-A: Ha együtt laktok csomagolj
Ha még nem laktok együtt, csak terveztétek, bőröndöt már ne vegyél csomagoláshoz
-
válasz
Blackmirror #62455 üzenetére
Ez igaz, nekem is ahhoz van.
-
kezdő
senior tag
válasz
Blackmirror #62332 üzenetére
Többek között ezért akartam én is Apple terméket venni, mert világgaranciát adnak, nem érdekli őket a forrás, ha nem tudod számlával igazolni a vételt akkor is aktiválástól számított 1 évig javítják.
Legalábbis tudtommal. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Van garid 2016.júni.17.-ig
De ne a T-be vidd majd hanem bármely apple boltba mert ott sorozatszám alapján nézik a garit. -
vwpolopg
őstag
válasz
Almáéknál csak számla kell a garihoz nem? Számlád van a cuccról, akkor gari is lenne?
Érdekes dolog...
-
cris78
őstag
válasz
Blackmirror #62301 üzenetére
Már ott voltam, hogy megadom hol veszem át, erre közli, hogy kivették a kosaramból. Most már tudom ki volt.
Nekem az is feltünt, hogy a q-k képernyőmérete volt megadva -
punky10
addikt
válasz
Blackmirror #62301 üzenetére
Úgy, hogy vannak olyan...hmmm....mondjuk "gyenge kapacitású"emberek, akik egy kiállított telefonba simán belépnek a FB fiókjukkal, megosztanak egy szelfit, majd mindenféle kilépés vagy törlés nélkül vihogva továbbállnak.Ha nem a saját szememmel láttam volna többször is, nem hittem volna....
-
n@p@lm
őstag
válasz
Blackmirror #62232 üzenetére
köszi.
nekem arra nem dob találatot. -
n@p@lm
őstag
válasz
Blackmirror #62215 üzenetére
hol látszik a gls szám?
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #62184 üzenetére
visszaváltott szállításra VÁR-ra.
-
n@p@lm
őstag
válasz
Blackmirror #62179 üzenetére
visszahívtak, only gls szállítás lehetséges.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Blackmirror #62179 üzenetére
Pedig oda is a gls viszi ki. Na megrendeltem gyorsan újra házhoz 30.ra akkor lesz fizu.
Most látom már nincs fent egy sem.
-
n@p@lm
őstag
válasz
Blackmirror #62177 üzenetére
lehet, de a webshop lehetőséget ad ponton való átvételre.
na mindegy, akkor gls lesz belőle.
a webshoppot meg kipofozhatnák végre. -
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #62140 üzenetére
Mostmár jó
Nem működik túl stabilan az oldal.Párszor próbálkozni kellett,mostmár a számlám is be tudtam fizetni.
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #61123 üzenetére
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Blackmirror #59567 üzenetére
A Domino Surf+NetPlusz se elhanyagolható, ha valóban alig telefonálsz(vagy esetleg semmit).
-
válasz
Blackmirror #59519 üzenetére
szerencsére nem volt probléma, de azért előrelátó voltam, direkt a t-email címemet adtam meg, hogy egy esetleges probléma esetén ne hivatkozhassanak arra, miszerint biztos az e-mail szolgáltatómmal van a baj és amiatt nem kapom meg az aktivációs levelet, mert akkor azonnal mondtam volna, hogy házon belül keressék a hibát!
-
22balu
aktív tag
válasz
Blackmirror #59515 üzenetére
komolyan nevetséges ez a T-mobil
-
djculture
félisten
válasz
Blackmirror #59075 üzenetére
Ja mindjárt beirja hogy vett 30 bthangszórót meg 25 pendrive-ot unatkozásként
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Blackmirror #58432 üzenetére
Nem jó ember intézi az ügyed
-
313313
addikt
válasz
Blackmirror #57871 üzenetére
Valamit hegesztenek a webshopon... nálam is vacakol
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #55689 üzenetére
Ahh... most csóróság van..
-
válasz
Blackmirror #55563 üzenetére
Csak azért volt off, hogy nehogy rámpirítson valaki, hogy elmegy a beszélgetés az üzleti szolgáltatások irányba
-
cris78
őstag
válasz
Blackmirror #54853 üzenetére
Nekem már régóta nem küldenek sms-t. De tesztet sem, hogy mennyire vagyok elégedett
-
vwpolopg
őstag
válasz
Blackmirror #54653 üzenetére
Akkor csak a szokásos
köszönöm mindkettőtöknek!
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Blackmirror #54350 üzenetére
Az volt a kérdés, használja-e az LTE-t. Igen, használja..
Bőven elég navigálásra, plusz még amiket felsoroltam. -
Ákinard
aktív tag
válasz
Blackmirror #54188 üzenetére
Grat
Nekem tegnap jött egy SMS. hogy kivizsgálták a panaszom, és a választ elpostázták.
Még Nov 28-án tettem panaszt, amikor a rendelésem közben a rendelés végére elfogyott a telefon, utána visszakattintva pedig újra rendelhetőnek írta... Ez a játék ment.
kíváncsi vagyok érdemben kivizsgálták-e és adnak-e kártérítést, vagy megnézték, hogy végül sikeresen vettem blackfridayes telefont, így instant lóf.sz a se..embe -
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #54188 üzenetére
-
cris78
őstag
válasz
Blackmirror #54001 üzenetére
Mert problémát okozott neki a fun s kártya. Nem tudta kiszamlazni. És elkezdett önállóskodni. Itt mondtam neki, hogy szeretném ha a kedvezmény megmaradna talán amivel rendeltem. meg ugye így nem 14 nap az elállás.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Blackmirror #53646 üzenetére
Azért oké, hogy itt jó áron veszünk használt cuccokat, de igazából semmi infót nem tüntetnek fel, ez azért szerintem nem túl szabályos így... a gari is, több telefonnál szerepelt, hogy 1+1 év, erre kiderül, hogy elvileg semmi, hát megnézném a fogyvéd mit szólna hozzá...
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Blackmirror #53613 üzenetére
Elhoztam az Iphone 5C-t, dobozában nincsen headset, illetve karcos a fólia az elején, de alatta karcmentes.
Le van merülve teljesen, szóval a szoftveres butítást nem tudom megerősíteni egyelőre. -
djculture
félisten
válasz
Blackmirror #53613 üzenetére
Nemtudom hogy ez milyen mert én még nem vettem tölők ilyen demó telefont, de máshonnan igen és mindegyiknél ezt takarta. Van olyan mondom amit teljes értékűvé lehet alakitani, lehet ez esetben ez van..Volt nemrég balhé is amúgy ebböl mert asus tabokból adott el teljes áron demó készüléket az extreme áruház. [link]
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Blackmirror #53581 üzenetére
Én rendeltem Iphone 5C-t de még nem vettem át, mert nem voltak képesek raktárra venni a Telekomnál, pedig GLS leszállította szombat délelőtt a győri üzletbe.
Garancia nincsen elvileg egyik használt telefonra sem (webshop chaten kérdeztem), szerintem vedd át majd te is, aztán hogyha úgy látod, hogy rossz állapotban van, akkor 14 nap elállással élhetsz.Egyébként a kiállított darabbal akár jól is járhat az ember, ami üzletben volt kirakva, azt nem nagyon ejtették le sosem, hogy törött, vagy karcos lenne.
-
törölt tag
válasz
Én a Y 300 al vagyok így. Nem lesz belőle semmi. Más megkapta érdekes módon én nem.....
-
vwpolopg
őstag
válasz
Amúgy vajon nincs rá apple gari? Csekkold majd le ha átveszed, aztán ha nem tetszik visszaküldöd 14 napon belül. Legalább kiderül mitől demó
S4-el mi lett, hova tűnt?
-
hurenzon
senior tag
válasz
hogy tűnt el?
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #53547 üzenetére
Tényleg nem rossz vétel.. csak csúnya.
-
chester99
aktív tag
válasz
üdv
Kuponkód: TVILTART
20% kedvezmény
minden, maximum 19900 Ft-os
tartozék árából -
vwpolopg
őstag
válasz
Még asszem az előző havihoz volt. Ha minden igaz, a t oldalon belépve is letölthető a befizetendő számlák alatt. Van egy csomó kupon benne, a nagyja semmit nem ér
-
vwpolopg
őstag
válasz
Blackmirror #53484 üzenetére
Adatvédelem rulz... aki ilyen hülye, hogy így adja vissza a telóját megérdemelné, hogy letöröld faceről
-
troland26
őstag
válasz
Blackmirror #53484 üzenetére
Csaj volt legalább ? Kompromittáló képek ?
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #52554 üzenetére
Válaszként írom az előző hsz-emre, hogy lássátok az előzményeket.
BF S4 rendelés.Nos, 120 perc telefonálás és sok ügyintéző "elfogyasztása" után- szerencsére 2 érdemben is tudott segíteni- még mindig nincsen telefonom. Azt tudom már ki veszítette el.De mindent sorjában.
Kedd óta minden nap hívtam a Telekomot is, illettve a PP-t is.
Szerdán sikerült olyan ügyintézővel beszélni aki intézkedett is, nem "fenyegetett" azzal hogy ha nem veszem át a készüléket akkor azt jelenti hogy elállok a szerződéstől és nem küldött a lapkeres pikkpakkhoz sem(hogy velük egyeztessek.
Igaz,neki is elmondtam hogy a pikkpakk azt mondja hogy NINCS náluk csomagom, de rögzítette hogy új pontra kérem a csomagot és tájékoztatott róla, hogy csütörtökön esetleg pénteken már át is vehetem.Csütörtökön azért hívott még valaki a Telekomtól, de nem tudtam fogadni, ezért visszahívtam délután, a 1412-re irányított tovább a rendszer és átadták a kolléga üzenetét mely szerint legkésőbb pénteken vagy szombaton kiszállítják a készüléket a megadott PPP-re(ez az új létező pickpack egy benzinkút-gondoltam csak nem szűnik meg
).Jól van, megnyugodtam.
Pénteken délután hívtam a kutat, hogy mennék a csomagomért ha érkezett.Vagy 200 csomag volt náluk, de az enyém sajnos nem.
Telekomot már nem volt kedvem hívni...igaz az ő ügyfelük vagyok szerintem de mindegy
Felhívtam a pikkpakkos telefonos üfszt: Megérkezett a telekomtól az új vonalkód, és az új cím is ahová kérem a szállítást, csak az a baj, hogy NINCS csomag amit kiszállíthatnának.Ezt sajnálattal vettem tudomásul, és elmondtam a hölgynek hogy fontos lenne ha megérkezne, mert a telekomnál én már egy részletét fizettem is , kedvező ajánlat volt és nem szeretnék elesni ettől mert a rendszerük már törölheti a rendelést "nem vette át" üzenettel, ugyanis a webshopban másodika óta átvehető felirat virít.
Türelmet kért, felhívta a Telekomot és egyeztetett velük majd pár óra múlva visszahívott.Kiderült, hogy a csomag náluk veszett el valahol Black Friday volt, a telefonos doboz kicsi=probléma. Most keresik a csomagomat, talán hétfőn hív a PP hogy mi van vele. A telekom azt az üzenetet küldte a pikkpakkos hölgyön keresztül, hogy nyugodjak meg, ha esetleg nem lenne meg a telefon akkor hasonló kedvezménnyel vásárolhatok.
Erre már nem tudok mit mondani, a telekom ügyfele vagyok, én velük szeretnék megegyezni valamiben egy ügyintézőn keresztül aki az ő ügyintézőjük.Miért nem hívtok fel és rendezzük az ügyet?Elég sok telefonálásba és napokba került az, mire eljutott hozzájuk hogy nincsen csomag-ezt kedd óta mondtam nekik többször.
Szerintetek karira lesz telefon?
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #52727 üzenetére
Ami xarabb
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #52722 üzenetére
Saccoltam!
-
cris78
őstag
válasz
Blackmirror #52722 üzenetére
Mind nála van már
gondolom...
És kapott egy kávéfőzőt is. -
Tibi86
aktív tag
válasz
Blackmirror #52580 üzenetére
Naponta ott járok el előtte, bízom benne, hogy létezik még.
bubuka80: Köszi az infót, az enyémet viszont tegnapra írták.
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #52117 üzenetére
Hehe
Azt mondtad dolgozol!!! -
w333
félisten
válasz
Blackmirror #52105 üzenetére
Szerdán ?
házhoz rendelted vagy hová ?
Különben 1-2 nappal biztosan korábban lesz mindenkinek !
Már csak az lenne jó tudni hogyan nézhetem azt meg hogy az adott boltban elérhető a telefon vagy sem ...
(#52104) raziel01
0:26 -kor rendeltem és nálam már "szállítás alatt" van
-
Nordik
őstag
válasz
Blackmirror #47231 üzenetére
Eddig nálam is egyszerre elkönyvelte, most pedig várni kellett legalább 1 órát mire kiírta, hogy nincs befizetetlen számlám. Ez bankkártyás fizetés volt.
-
Frenky25
tag
válasz
Blackmirror #47231 üzenetére
Ez érdekes, remélem csak átmeneti probléma, épp ez volt az egyik jó a Telekomban, hogy azonnal könyvel, de az is lehet hogy rendszerfrissítés volt, és úgy lesz mint a Vodafone rendszerében, csak akkor könyvelnek, amikor ténylegesen, megérkezik az összeg a szolgáltató számlájára.
-
St3ven
addikt
válasz
Blackmirror #44624 üzenetére
A BBM-re értettem - ez az "úgy általában" kifejezés szerintem kicsit bezavar -, de az majdnemhogy másodlagos kérdés most.
-
St3ven
addikt
válasz
Blackmirror #44621 üzenetére
OK, hiszek neked, csak akkor miért írják ezt a tesztben?
"A végfelhasználók számára örömteli hír, hogy az emailezéshez és úgy általában a készülék használatához nem szükséges BES vagy BIS szolgáltatásra előfizetni, a push email egyébként is működik, felvihetünk Exchange ActiveSync fiókot is".
-
St3ven
addikt
válasz
Blackmirror #44616 üzenetére
Hm, akkor most 2-1 azoknak, akik szerint kell BIS.
Az viszont elég durva, hogy a BBM-hez kell. Androidon nem.
-
St3ven
addikt
válasz
Blackmirror #44091 üzenetére
Én sem ajánlanám.
-
válasz
Blackmirror #42623 üzenetére
díjcsomag függvénye is, de jellemzően igaz, hogy az olcsóbb díjcsomagban drágább a percdíj...stb, viszont a jogszabály nem ezt veszi figyelembe adott esetben, hanem az alap havidíj összegét.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Blackmirror #41519 üzenetére
1. Duma
2. Mert semmihez sem értenek a webshop fejlesztők(#41526) lugosi: T-s dolgozónak meg úgy is jó a tré telefon
-
válasz
Blackmirror #41521 üzenetére
Az a telefon már egy Tmobil dolgozóé szerintem.
-
Vangelis
félisten
válasz
Újra kapható a készülék!
De már el is tüntették!
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Vangelisnek ezért 3000 Ft-ot jóváírtak volna a következő hónapba, csak szólok.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Blackmirror #41519 üzenetére
Duma.
-
br4adam
aktív tag
válasz
Blackmirror #40675 üzenetére
csak egy hónapra lesz 190 forint.
-
válasz
Blackmirror #40675 üzenetére
azt mondta az ügyintéző hölgy, gondolom a szokásos; a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő naptári hónap.
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #40509 üzenetére
Olyan sokkal jobb nem nagyon lett ...
-
törölt tag
válasz
Blackmirror #40491 üzenetére
Eről egy csomó T-Mobile-os nem tud szerintem. Igazából lenne helye a T-Mobile oldalon is, mert akiknek már van Sat TV előfizetésük, azok eleve élhetnének vele, akik pedig mostanában gondolkoznak azon, hogy valamelyik szolgáltatótól műholdas tévét rendelnek, duplán erős érvelés a T mellett, abban az esetben, ha még a mobil Internet szolgáltatójuk is kérdéses.
Ja 36 MB volt hátra a Domino Surf-ből gyorsan váltottam Domino 5-re mielőtt megfeledkeznék róla, és levonnák a 890 Ft-ot
-
törölt tag
válasz
Blackmirror #40407 üzenetére
éresítő SMS az aktiválásról a T-Mobile (Huawei) Hotspot 5776 mobil wifi LTE routeren SAT+Net40
Hát tényleg nem egyszerű megtalálni a T-Home oldalán
Sat + Net40 kedvezmény - T-Home
Így a 16 GB-os (Net & Roll M) és a 30 GB-os (Net & Roll L) igen kedvező áron van
-
Horovic
aktív tag
válasz
Blackmirror #39897 üzenetére
Internet vagy internet.? Az internet az nem volt ok.
-
grafikus17
senior tag
válasz
Blackmirror #39523 üzenetére
Később szeretném átvenni csak Pick Pack Pontot ajánl fel.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Blackmirror #39506 üzenetére
Nem azért, hanem azért mert átvehető, csak ki kell választani a kiszállítás típusát és mint Pick Pack pont bejelölni az üzletet.
-
Zsoo80
tag
válasz
Blackmirror #38908 üzenetére
Nekem azt mondta az ügyintéző anno, hogy a rendelésnél nem adtam meg az e-mail címemet szért nem jött meg a kupon! Hívja tok őket és ragaszkodjatok hozzá!
-
lord.lakli
őstag
válasz
Blackmirror #38821 üzenetére
Be voltál lépve, amikor 404-es hibát kaptál? Ha igen, akkor nézd meg, hogy nem lépsz be.
-
zoli62
addikt
válasz
Blackmirror #38818 üzenetére
Kártyaszintű jelszóval gondolom be tudsz jelentkezni, ott ötjegyű a jelszó, folyószámlaszinten meg hét. Én egyébként azt szoktam csinálni, hogy minden előfizetést különböző folyószámlára tetetek.
-
polonic
félisten
válasz
Blackmirror #38818 üzenetére
Gondolom ott van amúgy leírva, ha rákattintasz a további segítségre.
De egyébként bejelentkezel folyószámlaszintent. Ha nem tudod a jelszót, akkor a két vagy akárhány előfizetéses jelszóval tudsz egy új folyószámlaszintű jelszót kreálni.
-
zoli62
addikt
válasz
Blackmirror #38813 üzenetére
Egy folyószámlán több előfizetésed is van?
-
polonic
félisten
válasz
Blackmirror #38813 üzenetére
Lett új előfizetésed?
-
csoki46
senior tag
válasz
Blackmirror #38326 üzenetére
Úgy tudom, hogy 3 hónappal csak az arany és platina kártyások válthatnak. (Lassan 2 éve fizetek havi kb 5k-t de még mindig nem vagyok aranykártyás) Esetleg rosszul tudom?
-
válasz
Blackmirror #38320 üzenetére
A Telekomnál kell a bbm-hez. Az instant email 3 úgy működik, hogy ha van a csomagodban net, akkor annyi adat van benne pluszban, mint amennyi a csomagodban. Ha több mint 1 giga van a csomagodban, akkor 1 giga van benne. Ha nincs net a csomagodban, akkor 100 mega forgalom van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mass Effect
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest