- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
Nekem egy EP-2 Pro-m volt, 500w-os. Én még akkor vettem mikor az országban 2db volt talán összesen.
Imádtam, nagyon jó gép volt, ment alattam 40-45-el ha én is tekertem, csak a gázkarral (azon még volt) max 40-et ment. 3 évig használtam és tavaly adtam el. Visszamásztam egy nagyobbacska rollerra. (gyorsabb, kisebb, jobban el tudom rakni)
Amit cserélni kell rajta azonnal: legalább a hátsó féket egy hidraulikusra, a lehajtható pedált (remélem ezen már nem az van) egy fix és erős pedálra.
Én akkorát estem pont egy kórház előtt mikor emelkedőn felfelé menet tekerve beleálltam a pedálba, hogy a biztonsági őr is kijött tapsolni. Letört a pedál, pont az amelyiken épp a teljes testsúlyommal ránehezedtem... Konkrétan 180°-ot pördültem majdnem álló helyemben és tarkóra érkeztem.Mindig van rajtam sisak, ez volt az első alkalom, hogy nem. Csak megsétáltattam szezon előtt, jól sikerült na.
Ja, és az első lámpa, az felejtős. Az csak azért van, hogy lássanak, hogy jössz-mész, te nem fogsz azzal sokat látni ebben a narancssárga éjszakai fos fényben.
Aki teheti az cserélje le a váltót is, mert nem az igazi. Én hátul a legkisebb fogaskerékre raktam és nem használtam másképp, így engem nem zavart a pontatlansága a váltónak. -
Alaaf Pi
senior tag
Woltos hátizsák nem járt hozzá gyárilag?
-
morze
kezdő
Van már könnyű kerékpárja ennek a cégnek, abba ha beleraknák ezt az erősebb motort+boost.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Fujifilm X
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest