Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- VoLTE/VoWiFi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok.
PoE 2 csalódás miatt újra elővettem a D4-et. Totál kezdő vagyok, anno nem jött be mikor kijött, most tértem vissza alapjátékom van. Paragon 100 körül járok pár nap alatt.
Az érdekelne, hogy a nem meta, saját kútfős buildek milyen szintig életképesek általában?
Rain of Arrows rouge volt a célom, de túl sok a unique követelménye, eddig csak egy Hakan amu esett, ezért ilyen hybrid per pillanat a buildem. Amit találtam unique cuccokat épitettem be.
Crit központú, crit chance, crit damage, reduced ultimate cooldown. De nem elég a cooldown reduction, hogy állandoan 0 legyen az ulti cooldownja. Ezért használom mellette, amig CD-n van az ulti a Rapid Fire skillt, ami egy géppuska többnyire single targettel. Eddig elboldogultam, de most elkezdtem halogatni.
A kérdés az, egy ilyen tákolmány kb eddig bírja, és kezdjek el megismerni másik classt, vagy van értelme épitgetni.
Másik kérdésem, hogy a rapid fire miatt használok 1-2 helyen life on hit statot. Ez a stat miért nem népszerűbb?
Előre is köszi ha elolvastad és válaszolsz. -
pruzsi
őstag
Üdv!
2 éve nem játszottam a d4-el, Pulverize Druid lvl 100 volt akkor, ahogy nézem még most is működik [link]kb így állunk

Megvettem a kiegészítőket , épp a vessel közepén járok
-
-FreaK-
veterán
Auradin témában ezt ajánlom megnézésre, van benne pár fontos részlet: [link]
-
DeckardCain
senior tag
Van egy 2H speed variáns is.
[link]
Egy pár dolgot variáltam rajta.
Shako-t használva még kisebb az aura skillek cd-je.
Mivel megvan egyébként is az ms, cd cap a csizmát a push verzióból vettem át. A közlekedésre nekem elég a falling star is.
Illetve cseréltem a challenger és arbiter glyph-eket canny-ra illetve turf-ra. -
-
whitezo88
nagyúr
Még megvan a Mythic kulcsom, jönne valaki a közeljövőben? Legjobb ha még van valakinek.
Előbb P105 is simán lement, de nem szívesen pusholok mert a bossfight már rohadt hosszú és unalmas. P150 achi megvan mikor 1 napig bugos volt a SB
Paragon Socket farmhoz meg elég a kisebb is. -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Reinhardt
üzenetére
[link] xp curve
282 a féltáv, kb 43% körül lehetsz.
S6ban amiatt volt pár p300, mert ott konkrétan 120-130akat lehetett menni 1 perces pitekkel.
Jelenleg kb Urivar a leveling meta, de az Diablo2 pindlerun viszonylatban is idegörlő.
boogie84: igen azért néztem most hogy van még pár ember talán egy pár kört lehetne menni

-
Reinhardt
őstag
Vhol olvastam, hogy p280 a feltav p300hoz.
Tenyleg igy van?
Az mar megvan, de kezdek kiegni
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
grimm2015
üzenetére
karakterenkent egy szezonban csak egyet lehet nyitni, viszont mashoz be lehet ugrani.
boogie84: sok, de ameddig nem esik addig el lehet lenni az elso harlequinnel, aztan minden alkalommal amikor esik jobb, akkor ra lehet probalni.
Diablo3nal ugyanez volt: altalaban 6-12 ora alatt minden szukseges itembol egy kiesett, csak eppen az ancientre valtas sokkal nehezebb volt, aztan utana tovabb finomitani a karaktert foleg, mert kellett kb 50-500 az adott itembol minden slotra, hogy mar tenyleg jo legyen.
---
más: Kazraaból kéne még pár kinézeti cucc, valakinek lenne kedve menni pár kört valamikor?
-
Péz
csendes tag
Biztos volt már,és kissé OFF-os is,de vicces,hogy MINDEN DIO kiadás megvan(term. a kieg.-ek is,ezért Minden..)de megint adjak ki 40 EUR-t egy kiegre,amiben benn foglaltatik a tavaly megvett VoH is. Ja,bocsánat,van-egyenlöre- egy Paladin is...Disgusting.
-
grimm2015
senior tag
Kinyitottam mind a 4et, azt nem árt tudni, hogy hibás az infó a Lair Boss nem adnak vagy semmi eséllyel) Purified Matit. Tehát Pit Belial, Asmodan Invasion, Helltide Duriel, Undercity Andariel, itt viszonylag hamar meg is tudtam őket szerezni.
Akárhányszor kinyithatóak, de 1nél több nem lehet nálad egyik fajtából sem, viszont ha aktiválod, akkor aktív mind addig, amíg mind a 4 aktiválás után, be nem mész a portálon.
Kicsit nehezebb leverni a bossokot, mondjuk a 2x2 ~ félperc, palával valószínűleg kevesebb!
Annyi hogy 20+ Ancient unikot dob +1 sparkot, több csillagos is sok van benne, és a Shield Crest od Excile a kozmetikau jutalom.
-
boogie84
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Hány stat vagy legendary power van összesen? 1000? Ha esik új lila ami jó rápróbálom, de nem erőltetem. Nekem egy kicsivel több kihívás kellene, hogy legyen mythic... Azt sem bánnám ha rúnákat kellene ramolni érte, de rúna is esik jól.
Nem rossz ez a szezon, kár h miután meg van a gear nincs mit csinálni a játékban. PIT-et erőltesse akinek az tetszik...#28501ProEvoFan
Ebben egyetértek.
Tegnap egyik magyar streamer (aki váltig állítja h ő bizonyegyedül fogja tolni a POE2-t ) már csapatban ment. Vmi rarity boost volt az ő karaktere, meg volt mellette 2-3 dps, aki ütötték a feltuningolt map-eken a mobokat, és a booster tulajdonágával mintha ő ölte volna őket. Úgy esett a currency exalted hegyek és a divine sem volt kevés egy pályán. Szóval azt a játékot szinte kötelező csapatban játszani, itt D4-ben meg elvagyunk magunknak is kb...
D4-ben semmi kihívás, POE2-ben meg átlag embernek sok is. Olyasmit olvastam valahol, hogy a D4-et a Last Epoch bonyolultsága (köztük nehézség is) ill a POE2 közé akarják majd belőni. Legyen is kihívás és teljesíthető is legyen, ne úgy mint a POE2-ben. -
ProEvoFan
nagyúr
Van minden. Ez sokkal jobb így, mint pl a POE2be nézegetni a trade áruházat.
Játszol, esik. A legjobb kombó. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
boogie84
üzenetére
lila kell ennyi, sanctify miatt kell egy pár mire minden összejön.
kb visszatértünk S6 szintjére, ami jó. nekem előző szezonban nem esett Harlequin ilyen 10 mythicből, reálisan pedig kell olyan 20-25 (matematikailag), hogy biztos mindenből legyen legalább egy.
tetejében van megint legendary rune. nem sok, de elég.
-
boogie84
veterán
-
Reinhardt
őstag
Grat.
Nem tudom mi a jobb, ha van alapanyag problema, vagy ha nincs. Az elso Perditiont nekem is craftolni kellett, es jo erzes volt mikor meglett meglett a 6. JAH.
Most viszont mar ha uj buildet akarok kiprobalni akkor addig temperelem az uj itemet amig greater affixos nem lesz. Ami jo erzes, de teljesen elveszett izgalma a dolognak. -
sith7
félisten
Jó nagyon
ProEvoFan
Köszi Neked is !
Akkor mehet a item farm, mert rengeteg cucc kell, mire kiadja a normális sanctifyt...
Persze, a cuccok nem 100 % - osak, van még rajtuk mit csiszolni bőven, de ez most nagyon jó volt, nem volt gold/item/alapanyag probléma; a mythic az azért eshetett volna jobban is
, de nem vagyok elégedetlen, nekem ez eddig a Best of the Best szezon 
-
sith7
félisten
A játék megjelenése óta ez az első szezon, amiben önerőből, és rengeteg időből
össze tudtam rakni a választott build - et, és meglett a pit 100.
6 mythic esett összesen, meg kraftoltam 2 - t, így lett meg a 3, ami kellett a build - hez.
/és igen, tudom hol esnek, mit kellett farmolni
/
47 óra kellett hozzá , de meglett.
-
boogie84
veterán
-
Reinhardt
őstag
Ebben a szezonban szerintem kicsit tultoltak a loot feltekereset
-
proci985
MODERÁTOR
blood wave sem az igazi a seasonal dolgok miatt
avagy annal pont a szonyegen blood orb szedegetese kritikus, tehat ha folyamatosan esnek rad a kardok meg a piros instakill korok a foldon (amik nem latszanak a blood wavetol), ugy nehez.
talan mindenre extran CDRt rollolva (amikor a blood orb igazabol csak disznek van) flickersteppel talan mukodne, de igy meh
-
boogie84
veterán
-
Edge
veterán
Necrot kipróbáltam a tripla golemest hát eléggé ergya sajnos.
Kipróbálok egy barbot, melyik barb build most a tuti? -
whitezo88
nagyúr
Én jó tapasztalattal használtam a chatgpt-t ilyenekre, egész jól elmagyarázza melyik jobb, függően mennyi statod van, illetve Paragonnál is. Pl hogy mikor van soft cap aki nem tudja, vagy mikor nem érdemes +% dmg nodeokat stackelni, mert inkább más jó. (egy idő után jelentéktelen az additív bónusz)
-
Edge
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Köszi igen figyeltem erre, 29,5% van a fegyón:
Alap fegyóval 80% az AS: Ringen van GA AS, kesztyűn sima AS + a gatyára a sanctification tett 13.9% AS-t.
Még lehetne 15% potiból, de nem az ajánlott a buildnek, hanem a crit damos, vagy az armoros.
Ezzel a fegyóval viszont így megvan a 100% cap, úgyhogy egyelőre marad ez. -
-FreaK-
veterán
Az jól hangzik, de arra figyelj, hogy mindkét cap 100%, így valszeg valahol érdemes már más statra menned AS helyett, mert ami cap fölött van az nem csinál semmi. [link]
"Attack Speed% is capped at 200% and further divided into two individual caps of 100%. For the sake of this article, we call them “Cap 1” and “Cap 2”. This means that if you have 200% attack speed from Cap 1, you only benefit from 100% of that attack speed. At the end of this section, you can see what Attack Speed sources belong to what cap. Make sure that you check what attack speed sources you have so you do not go over the cap!"
-
Edge
veterán
uhh ez a zeal build eléggé atom

weakness:
Too fun, so your personal relationships may be at risk if you play this...
-
Edge
veterán
Srácok... ez hogy?
Mi a tököm reward nincs még begyűjtve amikor minden szuperzöld?
-
DeckardCain
senior tag
A következők vannak:
12 Tribute of Ascendance
6 Treasure breach, ebből egy escalation
1 Mythic Prankster
Este 8 körül leszek (Tomiie#2351), ha valaki szeretne csatlakozhat.
Rota nem feltétel. -
whitezo88
nagyúr
Van megint M Pranksterem, kinek lenne még? Akkor megint ne egyedül menjek. Lehetne rota, vagy akár részleges.
-
Janusz001
őstag
Viszont az itemizáció nekem kifejezettem tetszik, előző seasonokban nagyon nehezen találtál értékelhető lootot az idő előre haladtával, most akár egy gyengébb ga -s itemből is tudsz a végén kis szerencsével jelentős upgradet gyártani.
Legend, uniqe itemekkel is lehetne kezdeni valamit, valami szűrővel, hogy ami nem GA -s, azt is törje be automatikusan, nekem nagyon sok marad a földön.
Pet is szedhetné gyorsabban a lábát, sok minden marad a földön, amit össze kellene szednie. -
proci985
MODERÁTOR
5 szinttel kb masfel ladanyi hely kene.
nekem az a trukkom, hogy atnezem az elso kort, ledobalom addig ami nem kell (ertsd, barmi ami nem breach vagy mythic, esetleg ancient wisdom), majd nezem tovabb a tobbit.
aztan betor -> maradek felszedes -> betor. igy ket korbol altalaban megvagyok
-
Edge
veterán
válasz
El Rey
üzenetére
Hát 2 sor nem elég az biztos. Ha teljesen üressel mész oda csak 1-2 sigil marad a földön, azt meg kell nézni mi marad ott, mert ha lassú vagy igen eltűnik amikor vissza mész mert másik instancebe kerülhetsz.
BTW salvage ikon sztem előbb utóbb lesz majd az invben, mert jelenleg eléggé macerás így az itemek kezelése. -
Janusz001
őstag
World bossoknál és azmodannal szerintem kicsit túltolták a loot mennyiséget, konzolon rémálom szelektálni, nem tudom kiválasztani, mit vegyen fel a földről, mit ne, többet kell fordulni, nm sigilből is ki kell dobálni, mi az ami érdekes, aztán teleport, a kacatot betörni, sokszor mire visszamegyek hült helye a földön maradt sigileknek.
-
-
faragojof
őstag
Ez a legkevésbé bántó, le is cserélhetett volna valamit sokkal sz@rabbra!
-
-FreaK-
veterán
-
Reinhardt
őstag
Nem nagyon mentem Pitet eddig, de ez is megvan.
Kerdesem az, hogy ez mukodik egyutt?
Es egyaltalan megeri? -
whitezo88
nagyúr
Ez is megvan
95ön még nem voltak egyhitek, itt 2 befigyelt már.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
Az igen. Nekem eddig nincs szerencsém a szezon sanctified itemekkel. Egyszer ez is beindul majd, mint a lila zápor.
Paladinnal meglett a pit110. [kép] Innen nagy loot/sanctified szerencse kellene hogy tovább lépjek.
Horda módban jöttek a goblinok.
[kép] jozefgucci1
Szívesen máskor is.
sith7
Ha fent vagyok, akkor írjál rám, mehetünk pár kört. -
Tibe
aktív tag
Ezen az itemen mutassátok már meg melyik rész lett Santicifiedezve, mert én nem látom...
-
El Rey
aktív tag
Jackpot.

-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Köszi szépen a segítséget ProEvoFan . Rengeteg jó cucc esett + két lila is.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Gyere boogie84el nyomjunk pár kört mytich sigillel. Nekem ma 10 körből 6 lila esett.
-
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Jó is! Maxrollossral megyek míg nincs meg a 4 lila Rob buildjéhez. Ancestrallal már aprít (P250). Glyphek alig vannak húzva (15).
-
Srácok valakinek van bevált Barbár buldje erre a season-ra ? Elérem a hatvanas szintet ma és jó lenne átállni valami használhatóra ami azért überek nélkül viszi a T4-et így kezdésnek.A HOTA ami első ránézésre jónak tűnik.
-
-
El Rey
aktív tag

Csináltam egy ilyet az előbb. Ez ugye 1db mythicet szokott dobni ha dob egyátalán.
Na, most ebben volt 1db goblin az utolsó pályán. A végén meg esett 2db mythic.
-
Elemental
addikt
Az utókornak.
-
boeing
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Igen és ezt szerintem be is nézték a fejlesztők, pit 100 alig add xp,peddig az jobban kéne adnia mint a 1 hitel leverem bossokat.Jó tudom úgy gondolkodták hogy a embereknek farmolnia kell a boss matikat,és az időbe telik,aki meg veszi innen onnan az nagy lesz a előnye igy is úgy is.De fasza a játék csak ez a xp dolog nem jó igy,remélem változtatják majd.
-
-FreaK-
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Incense xp bónusz nem adódik össze.
Épp most néztem ezt, hogy hogy érdemes farmolni, tenyleg a bossok adják most a legtöbbet.
Get MAX PARAGON With This Experience Farm! Diablo 4 S11 -
grimm2015
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az az aktuális, ha nmdbe felveszed a 15% -ot, utána magadra rakod a 4 potit.
Aztán folyamatosan ölöd a bossokat... 280 körül már 100körüli+ bosst kell megölni, erre elmegy egy óra, ha a cuccokat kiviszed a kovácshoz betörni.Az biztos, hogy sokkal könnyebb fejlődni is.
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszönöm a meghívást! Aszem' 5 lila esett.
Annyira bejön ez a szezon, hogy elgondolkodtam a paragon 300 trófeán.Ez az egy trófea hiányzik.
AI szerint elvileg Azmodan kill adja a legtöbb xp-t. Urivar kill a másik optimális farm hely. A fene tudja... áprilisi kiegészítővel lehet megváltozik minden, és onnantól gyorsabb lesz a paragon 300 elérése is. Ki tudja mit hoz a jövő. -
Janusz001
őstag
válasz
Lokids
üzenetére
Nekem első szezonom d4 megjelenés óta, ahol nem nekrót inditottam, evade spiritborn lett most, közel sincs bis cucc rajtam, de pit75 2-3 perc körül megy, t4 überek sem jelentenek gondot. Maxrollos buildet követem nagyjából.
Farmolás egy álom vele az eddigi necro minion/infinimist/blood surge/blood wave/shadowblight buildekhez képest, amiket a szezonok alatt próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Paragon Socket farmhoz meg elég a kisebb is.
gz
Nagy a szórás.
Játszol, esik. A legjobb kombó.
, de nem vagyok elégedetlen, nekem ez eddig a Best of the Best szezon
/
Mi a tököm reward nincs még begyűjtve amikor minden szuperzöld?
Ugy erzem, lvl300 hamarabb lesz.
Es egyaltalan megeri?