- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Rey
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Az is eszembe jutott, hogy én néztem be valamit de éjfél után már nem volt kedvem ezzel foglalkozni.
Az biztos, hogy előző szezonban elég volt az 1db dawnfire kesztyű és még T3 is simán ment vele. Most meg T2őn olyan gyenge a sebzés, hogy nem élvezetes vele játszani.
Majd ma este rénézek még a buildre nem e én csesztem el valamit.
De ha nagyon nem megy megyek vissza a másik buildre.
Igazából nincs veszteni valód csak metsd el előtte a mostani buildedet és utána állj át ha ki akarod próbálni akkor egy kattintással vissza tudsz állni ha nem tetszik. Én sajna kihagytam ezt a lépést
-
grimm2015
senior tag
Ez a streak nem rossz, csak ha találkozol egy másikkal, aki ugyanazt csinálja vége van... (~3500). A Goblinos NMD lenerfelve, kevés obducitét ad, csapatban az infernal nem ad
többet, mint soloban. A myticnél vagy kifogtam az egyet, vagy ezt is lenerfelték.
Egyébként már 5x lecraftoltam a nyakláncot 2x a tyrielt, de azért lett egy shourd is.
Aki paragoznozni akar, az az infernalt tolja... -
És mit szóltok az 5700 platinum coinos, teljes Doom skin pakk árához? Ha jól számolom, akkor ez olyan 50USD, nulla coin esetén, ez azért elég húzós, egy picit akciós AAA játék ára.
Én olcsóbbra számítottam, de új vagyok a Diablo 4-ben.Arról ne is beszéljünk, hogy mi van, ha vkinek kéne a pet és a mount is..
2500 plat egy pet?!"The "discounted" armor bundle, two pets, and mount total are 125 bucks."
-
-FreaK-
veterán
-
válasz
-FreaK-
üzenetére
"Persze sokat segít , ha nem equippelsz 2H fegyót véletlen, majd nem töröd be az összes stash-ban lévő cuccot, köztük a shiled-et, mert a két fő skilled csak shield-el működik...
"Ne már, én is így jártam.

Szerencsére tudtam rögtön pajzsot szerezni a malőr után.19:10 után tudtam elkezdeni játszani, és végül tegnap lvl 52-ig jutottam el, lvl 15 után Penitent nehézségen.
Nekem ez nagyon adja egyelőre!
Igaz, ez nekem az első D4 season-öm, de D3-ban, 15+ season-t toltam végig. -
-FreaK-
veterán
Tegnap olyan 11 körül kezdtem, nem volt semmi fennakadás, simán ment minden.
Végül a Rob féle Captain america buildel kezdtem, nem a Mekuna félével (egyébként ők pont együtt játszottak, még nem néztem utána hogy kinek volt könnyebb).
Tényleg marha erős a build, ilyen lvl15 körül már beindul, ahogy jönnek a skill pontok meg a gear, onnantól nem volt gond expert fokozaton.Persze sokat segít , ha nem equippelsz 2H fegyót véletlen, majd nem töröd be az összes stash-ban lévő cuccot, köztük a shiled-et, mert a két fő skilled csak shield-el működik...
Nyilván vendornál pont nem volt shield, így végül át kellett váltsak más skillekre, majd mikor esett shield, vissza. A holy bolt (asszem) meg a hammer viszont sokkal sokkal gyengébb volt mikor átváltottam arra, ez legalább kiderült. -
Ellia
addikt
Elmentem benne tegnap level 30-ig, igazi kis fun tömör mészárlás, de ez nekem inkább egy nagyon low effort valami, ilyet inkább mid seasonba várnék felpezsdités érdekében.
-
boogie84
veterán
Egy hete írtam ismerősnek, hogy csak 7-re érek haza, nem is baj addigra legalább megszűnnek a kezdeni bugok...
Túl optimista voltam.
-
El Rey
senior tag
Annyira jó látni, hogy az összes streamer játszik már engem meg nem enged be ez a fosrakéta akármit csinálok.
-
Elemental
addikt
válasz
savior
üzenetére
Kipróbálom most ezt az aurás buildet.
A múlt szezonban ezzel mentem. -
malacka87
őstag
Ezek a balekok egy seasont nem tudnak elindítani...
-
boogie84
veterán
Golem necro valoban "A" kozepe lehet overall (maxroll)? S11-ben ment szepen. Farmolni is lehetett vele siman. Rob erosebbnek irta be a listajaba.
Ugyis csinalok tobb karaktert, azert gondoltam h nem palaval kezdek.
Vagy felejtsem el a palan kivuli osszes karaktert mert megint onszopatasra kerulne sor? -
savior
őstag
Ki mit indít?
-
-FreaK-
veterán
Powerful Fast & Easy - S12 Progression Guide Diablo 4
Van benne pár érdekes dolog, pl. nem tudtam hogy a bloodied sigil az nem T5-ös dungeont nyit egyből, hanem csak hozzáad +1 szintet az aktuális nehézségedhez.
-
-FreaK-
veterán
Aki paladinnal akar kezdeni, annak itt egy leveling guide Mekuna-tól:
videóbuild: Mekuna's Hammerkuna Leveling
Kombinálja a hammerdint meg a wing strike-ot. Én ezzel fogok kezdeni szerintem.
Van benne konkrét leírás, hogy mit csinálj a leggyorsabb lvl60-hoz.
-
qsscanner
csendes tag
Most épp ezt a videót nézem, gyakorlatilag az összes paladin buildet nerfelték, de még így is szinte az összes S tierben van
Előző seasonban sorcit csináltam, most jöhet a pala, de még nem tudom melyik build. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
proci985
üzenetére
pontosítok: gyűrű nem esett, resource management problémás. viszont, én tudok hammerekkel célozni (Diablo2ben elég sokat mentem vele), úgy egy fokkal élhetőbb.
mondjuk minden relatív, HCban kizárólag akkor használtam, amikor a HF mellé kellett extra dam leveling alatt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
boogie84
üzenetére
en felhuztam ket hammerdint (egy pure, egy "mivel van meg tobb AoE damom holy fire+hammer homebrew") verzioban.
teljesen jo es gyors levelingre.
resource cost management problema. viszont hacsak nem nerfelik a foldbe az AFK holy firet, nem hinnem, hogy annal lesz gyorsabb. bar persze a ketto kombinalhato.
---
ez nem pit push, de speed T4nem nem erdekes, hogy fel vagy negy masodpercig tart egy boss. ami eleve kb 15 pit szint damra, szoval azert a gyakorlatban mar erezheto.
-
Edge
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
np, Rob pit pushol, valszeg aspect azon a ring sloton pit push esetén jobb, de pl. mekuna hammerkuna buildben mindegyik variánsban ott az argent ring.
Én nyomtam argentes hammert és nagyon easy volt a gameplay, jöttek szépen a hammerek. -
boogie84
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Most próbáltam egy friss karakteren a hammer skillt, ezt bizony castolni kell folyamatosan. Most újra nézve Rob videóját ő is castol folyamtosan. Hát én ebből nem kérek mégsem.

Csak a pulverize lesz erős druida. Hogy ez mennyire izgalmas, hogy csapkodod a földet 100 órán kresztül azt nem tudom. Olyan sokáig nem csapkodtam még vele, talán egy szezonban.
Golem necro S11-ben egész jó. Gyors a karakter, golemeket kb instant lehet a vége felé küldeni mindenkire is.
Abban viszont egyetéretek, h az Auradin lesz most is a befutó a lazy buildek között. Valszeg még mindig giga erős lesz a pala, hogy vegyék mégtöbben a dlc-t. Utóbbi kettőre szükült a projekt.
-
jcage
tag
Sziasztok,
Kicsit rámentem most a challenge-ekre. D4-ben is úgy működik, hogy a PLVL összeadódik eternal-ban? Sajnos hc 300 már tuti nem lesz meg.
Thx,
J -
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Ez volt nekem is a bajom, hogy sokáig tartott feltolni, és "fárasztó" fenntartani.
Mi az, hogy Disciple skill lesz?
Én ezt néztem.
https://www.youtube.com/watch?v=IlH4C3Bap-s
A druidával, amikor játszottam, az azért elég jól ment, csak valami olyan kellene, hogy ugyanazzal a buildal tudjak bossozni, farmolni etc. Így az auradintól kényelmesebbet nem igazán látok most. -
boogie84
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Hammer buildről írják h a legjobb leveling a palával. Hát próbáltam, de leveling alatt pörgetni a hammert nem h nem volt kényelmes de még lassú is volt mire lett sebzés. Nem tudom h S12-ben autocastolja e valami a hammert. Na most utánanéztem, nem autocast, hanem Disciple skill lesz a hammer.
Blessed Hammer , Pulverize Dudu, Golem Necro. Ezekkel szemezek.Rob2628's Diablo 4 Season 12 Cheat Sheet
Diablo 4 Endgame Tier List S12 -
grimm2015
senior tag
-
-FreaK-
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Itt egy ilyen új build is, Rob szerint ez lesz a legerősebb a szezonban:
THE STRONGEST Build of Season 12 S+ Tier Captain America Shield Throw Paladin -
boeing
őstag
Én egy speed sorcit csinálok mert kell a gyors build a szezon témához,pala most nem mert ki játszotam a 11 ben szép volt jó volt OP build.
-
grimm2015
senior tag
Ennyire gyenge lesz a szezon? Nem nagyon látom az érdeklődést
.
Vagy a warlockra vártok?
Nem sokat toltam a Paladinnal... a blessed hammer nem tetszett, mert túl sokat kellett nyomkodni...
https://www.youtube.com/watch?v=2NMB8UIAnvs&t=865s
Jól gondolom, hogy itt sem pörög automatice? -
Win-T
őstag
Nézem ezt a videót és nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot, hogy ha ezekre a nyomorult cosmetic szarokra szánt pénzt, időt, energiát, emberanyagot netán a játék fejlesztésére fordítanák, mennyivel faszább cucc is lehetne ebből.
-
Zoona
aktív tag
-
Zoona
aktív tag
PS Store-ból előrendeltem az új kieget, de a standard edition-t. Most gondolkodom azon, hogy upgradelném az Ultimate-re - viszont ugyanúgy a teljes árat hozza ki hogy megfizessem.
Nem kellene valamikor kivonni a különbözetet? Vagy ezt így nem lehet megcsinálni?
-
-FreaK-
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
Igen, kieg előtti rövid szezon. Lesznek itt azért érdekességek, pl. lesz egy új "játékmód", ahol a Butcher bőrébe bújva játszhatunk, ezt eddig titokban tartották.
Diablo 4 - Warlock & Season 12 Dev Update SUMMARY - wudijo -
WayneGace
őstag
válasz
boeing
üzenetére
Az előbb néztem végig a warlock gameplay bemutatót.
Érdekesnek tűnik, eléggé eltér az eddig kasztoktól. Kíváncsi vagyok rá miylen lesz játszani vele.
-
WayneGace
őstag
-
boeing
őstag
Livestrem marc 5 20:00.
-
Wn2tl
aktív tag
Nektek megy a battle.net? Be se tudok loginelni. Hét közben tökéletes. Hétvégére gyakorlatilag ledöglik.
-
FuRiONight
addikt
Sziaztok!
Szivesen játszék innen a forumról d4-et. Jelenleg 160-as Paragon SB-al játszom.
Battletag: FuRiONight#2655
-
Zoona
aktív tag
válasz
Shokkolo
üzenetére
Én is gondolkodom az upgraden még, a mostani kieget is így vettem meg és most fogyok ki a Coinokból, minden season pass-t meg tudtam venni eddig (bár ugye átalakították).
Egy dolgot furcsálltam, hogy megvettem a kieget, és emlékeim szerint utána mikor az upgrade-re mentem volna a shop-ban akkor ugyanúgy a teljes árat akarta kifizettetni velem, nem pedig a különbözetet.
-
Zoona
aktív tag
Ki melyik verziót rendelte elő a kiegből? Én a simát egyenlőre de gondolkodom az upgraden
-
-
grimm2015
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=b2rxJoa9X1I
Ezzel a dungeonba ~ jó félóra. -
Edge
veterán
hamar ki lehet pörgetni ezt a lunar eventet? mondjuk shrineos sigillel pl.?
-
boogie84
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Nálam ez mind gearelt szezon játszható karakter.
Max karakterek száma 16, mint a képen is látszik, beleértve az Eternalon ragadtakat. És ez már az újonnan bejött emelt szám. Korábban 12 v 14 volt.#28701ProEvoFan
Ez egy jó kérdés. Erre is kíváncsi leszek. sosem hagytam ki szezont, most sem fogom.#28702GoTReX
Városokban még a geart is meg tudod nézni az egyes játékosoknál akik nem rejtik a profiljukat. Akik rejtik gondolom akkora pléjerek, h titkos a tudás amit beleraktak...
Városon kívül is, ha nem használnak Shroud chestet, az elrejti a karaktert, nem tudsz profilt nézni.#28703boeing
Szezon közben nem szoktak mechaninkát módosítani (warplan, cube), skillfát módosítani, vagy itemizáció modosítást végrehajtani. Ha igazad van akkor már most máciusban jönnek az új dolgok. Úgy legyen!#28708jcage
Kezdj egy újat, sperec felhúzod! Ha kell most épp tudok segíteni mielőtt megyek dolgozni. -
jcage
tag
Sziasztok,
Jól tudom, hogy ha az elején skip-eltem a campaign-t, utólag már nem tudom megcsinálni t4-en ua-al a karakterrel?
Thx. -
Win-T
őstag
válasz
GoTReX
üzenetére
Néha olyan súlytalannak érződik és nem látszik a karakterek közötti egyediség ha egy képernyőn vannak.
Ezt nagyon adom. Ha csak állnak a karik a képernyőn én meg nem tudom mondani, hogy az most ott varázsló vagy rugó, hacsak nem használnak éppen valami rájuk jellemző skillt.
Bár van, hogy akkor se... -
GoTReX
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Akkor egyértelműen a Lord of Hatredet érdemes megvenni valami egyszerű csomagban mert magában foglalja a korábbi kieget is. Ebben nem voltam biztos.
Adok neki még egy esélyt, de annyira más mint a Diablo 2 volt anno. Néha olyan súlytalannak érződik és nem látszik a karakterek közötti egyediség ha egy képernyőn vannak. Ugyanakkor rossznak sem mondanám ezt a rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- LG LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

.