Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
-
29512 - 29401
29512 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Na, sikerült T5-re feljutnom barbárral (T1-2-ig volt néhol macera, amíg nem volt nyersanyagom rávágni az aspecteket a cuccokra), most jön az ötletelés része, hogy melyik setet is használjam

A Berserkes lett kész nemrég, de azért nekem hiányzik picit a nagy darab barbár
Szvsz nagyon tetszik nekem eddig ez a megújult D4. Nézegettem a többi karit is a maxrollon (a karaktergenerálóban), és úgy érzem, elleszek a D4-el a kövi szezonokban is.

-
proci985
MODERÁTOR
-
grimm2015
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
-
grimm2015
senior tag
Ez a Mephisto is érdekes.. mondom megpróbálom beverni, bevertem egymásután 3X elsőre... azóta 10x próbáltam, és nem megy
. -
GeneraL_XTX
veterán
-
Edge
veterán
-
grimm2015
senior tag
-
GeneraL_XTX
veterán
-
ughhh
senior tag
-
DaveNo1
veterán
A nem bugos verziójú immortal warriornál valaki tudja milyen wrath regen/resource regen szintet kellene elérni, hogy ténylegesen immortal legyen mint Rob videójában? Megvan minden item a buildhez, 3-ból 2 GA wrath regen max temperrel, melted seal max temperes (egyik ga) resource regen, két gyűrűn is ga resource regen + endurant faith is, mégis teljesen felbuffalva is néha random effektek megölnek.
-
Lokids
addikt
Normális az, hogy 10-ből 1x sem ad uniq-ot zir? T1-en próbálom. Korábbi seasonokban fixen adott legalább 1-et. Nincs több kulcsom (eddig sem tudom miből esett, vagy hogyan lehet farmolni). Viszont így egyszerűen nem bírom elindítani ezt a warlockot. Még mindig leveling builden vagyok. T1-2 képes és ennyi. De ott is simán 1 hitelnek.
-
WayneGace
őstag
Sikerült nekem is Mephisto.
Pitnél 81-nél járok csak. Nyilván menne feljebb is.
Úgy sikerült, hogy a sigil mellvértet lecseréltem Tyraelrére. Valamint all res-es csizma és charmba pedig sigil-est raktam. Így megmaradt nagyjából a sebzés, de a toughness felment.
-
malacka87
őstag
Gondolom a deveket ez nem zavarja... infinite dmg bug már 3. alkalommal a rugónál ebben a seasonban!
de a rohadt aspectet a barbárra már 4. napja nem képesek megcsinálni és visszakapcsolni 
GeneraL_XTX kapsz rewardot láda formában xp-vel! De kb 10 sec összerakni majdnem ugyan olyan routot 4 emberrel.
-
kohai
tag
-
grimm2015
senior tag
Ez a jobb a sorecnak,

Vagy ez ?
Vagy van ami ezeket übereli? -
freddirty
senior tag
-
GeneraL_XTX
veterán
Azért az elég gáz, hogy az endgame nincs normálisan felkészítve a coop játékra, tegnap jöttünk rá haveromékkal hogy a war plans használhatatlan, mert nem szinkronizálja össze , mindenkinek tök más eventeket ír és nem is látjuk a másikét se, ergo ha valakién többen megyünk reward se jár érte, haladásnak se számolja el. Ez így nevetséges mivel a warplans az endgame új gerince, elfogadhatatlan hogy ezt nem lehet coop-ban játszani.

-
Sunrider987
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
Ballkunanal crit_dam% >> light dmg.
Nekem/minion nekro tuti jo lesz csak adna mar be egyszer azt a francos corruptot
Nem fogja. Kb ugyanaz a mechanika mint a sanctification, csak sokkal rosszabb az esely az erdekesebb statokra (pl legendary power), cserebe nem 100% esellyel unmodifiable a vegen (csak majdnem).Kb ugyanaz a szerepe mint sanctificationnek, csak most joval kevesebb ertelmes cucc esik, es ezen a teljesen random kocka sem segit teljesen.
-
kohai
tag
mythic tribute-okra csinálhatnánk valami groupot
jó lenne vagy 8-10 runt menni -
Sunrider987
aktív tag
-
Chiller
őstag
-
Piistii
tag
Én Apocalypse buildet csinálom T10-en járok. A játék nekem kicsit lassú . Meg nagyon nem is élvezem nem látni hogy mi történik a mapon kb a nagy effektben . Ez miatt nekem el is ment a játéktól a kedvem
Rogue milyen érdemes csinálni ? Barbárt azért nem akarok mert sokszor voltam ez a WW buildet is nyomtam már . -
savior
őstag
-
Edge
veterán
-
savior
őstag
150es paragonnal jarok es meg mindig hianyoznak legendary aspectek. Runabol csak magic es rare esik, de az se sok. GA legom gyakorlatilag nincs. Mythic egy sem. Volt egy mythic tributem, amire raporobaltam t1en, de bebuktam ugy, hogy akkor t5-n jatszottam.
Nem az a bajom, hogy akinek megvan a masodik kieg az erosebb, tobb funckiot er el, rogyasig van cuccokkal, hanem az, hogy akinek nincs annak kb kinyirtak a jatekot. -
Edge
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
nincsenek eltevedve, egyszeruen a resist gemeket nem biztos megeri fel napot farmolni.
"gem str corruptot" -> hat sok sikert. egyelore nem vagyunk ott, hogy a leaderboard teteje tulvan 500 fegyveren. meg egyebkent sem vagyok benne biztos, hogy nem lenne jobb pl a crit_dam% ami ballkuna pushra BiS.
ott a pit leaderboard, nezd meg az elso 10-30et, hogy hogy allnak gearre.
-
ughhh
senior tag
Nem vettem meg a frissítést, barbárral nekiálltam elértem a 70-es szintet de eddig csak normal, magic és rare cuccokat kaptam, ha fellépek T1-be akkor ezek automatikusan darálva lesznek, jó móka alapos kihívás
-
WayneGace
őstag
Szerintem teljesen élvezhető. Nekem kifejezetten tetszik, hogy az ulti ér is valamit. Ha van tömeg, akkor nagyon gyorsan újratölt és nem is kell mindig megvárni a 100-at, mert kevesebb is elég. Csak ugye a terület is csökken. Boss ellen is viszonlag gyorsan tölt, szóval ezzel szerintem nincs gond. A 2 másodperces késéssel nincs probléma, meg lehet szokni. A core skill is jó, a láncossal használom, szóval egyáltalán nem kell mindig az apocalypsra hagyatkozni. T10 nagyon sima vele, bossok is.
-
tiborv
aktív tag
Nm dungeonra veszélyességi szempontból vannak olyanok amiket kerülni érdemes a boss miatt? Előző seasonban belefutottam egybe ahol üldözött butcher (ez volt a kisebb probléma meg ezt tudtam a season miatt) és valami world boss-szerű sárkány 1 hitelt. World bosst arra értem hogy kitágult a képernyő nézete is. Persze escape scroll se volt nálam. Hc-ban játszom persze

Vagy lehet valami roll volt rajta vag valami portalon keresztül valami mini event? Nem nagyon erőltettem nm dungeonokat szóval nem tudom melyiknél milyen boss jön, csak mindegyiket külön akkor nem gugliznám meg ha ez valami event lehetett, akkor tudnám hogy kerüljem az ilyeneket és a feladatra koncentráljak csak. Köszie: T4-en pit 80+ már ment simán ezért gondoltam hogy egy nm dungeon nme lehet probléma
-
Sunrider987
aktív tag
"alap gemekkel mennek paran" akkor azok nagyon el vannak tevedve, ha meg grand gem de akkor meg nem is tudjak mi az a horadric gem es mekkorat szol ha az van a fegyoba es raporgeted a gem str corruptot....
Az igazan szornyu hogy egy horadrichoz 25 royal kell, d4 gem guy fucking sucks..... -
Pocak89
senior tag
Aki Apocalypse buildet használ mondana pár szót róla milyen a játékélmény vele piten kívül? Nem túl lassú a stackelés és a spell delay? A warlockommal beragadtam t7-8 közé és nagyon elment a kedvem tőle dread claw builden. Közben felhúztam egy barbárt is hogy azzal talán jobban fog menni...
-
proci985
MODERÁTOR
Eddig is igy volt, csak nagyon kicsi a droprate.
Gem drop ebben a szezonban egyebkent szornyu, ha megnezed a leaderboard tetejet, ott is kb alap gemekkel mennek paran.
-
Sunrider987
aktív tag
Aki farmolta T12on a Seer dungit gemmekert, mar a maosdik grand gem esik, ez eddig is igy volt vagy emeletek a dropon? Kiszamoltam hogy kell 10x royal per grand gem es arra jutottam hogy farmolom par orat aztan megnezem a gemmes NM instakat/Undercity-t hogy honnan jonne ossze leghamarabb..
-
freddirty
senior tag
-
DaveNo1
veterán
Ez új feature, hogy enchanter affix módosításnál ha GA affixet rollolsz, akkor leesik a GA? Ha jól emlékszem régen nem így volt..
-
ripla
addikt
Akkor nem nálam van a hiba, értem.

-
GeneraL_XTX
veterán
-
Bennyboy
őstag
-
kicsako
őstag
-
ripla
addikt
Technikai kérdés következik.
Amikor valamelyik karakter beszél hozzám és közben harcolok is, akkor a harc effektjei konkrétan lehalkítják a szöveget, amiből semmit nem lehet hallani, majd amikor elül a csatazaj, akkor visszahangosítja. Képtelen egyszerre szólni a 2 hangcsatorna, vagy ez vagy az, és borzasztóan zavaró.
Ez alaplapi hangkártya probléma lenne, vagy a játék nem képes rendesen kezelni ezt? Csak itt találkoztam eddig ezzel a problémával. -
shotika
őstag
Komolyabb gamebraking bugra én sem emlékszem, de azért azt ne felejtsük, hogy ott is kellett nagyjából 2 év (azt hiszem a 2.0 hozta el), amire rendbe szedték valamennyire a játékot.
Viszont bizonyos skillek, főleg AoE effektesek, képesek voltak sok másodpercnyi képfagyást okozni. Volt olyan időszak, amikor a játékosok nem voltak hajlandók egy bizonyos karival együtt játszani, mert olyan szinten elviselhetetlen laggot okozott.Viszont szerintem azért itt jóval több féle buildet lehet csinálni, mint a D3-ban. Sokkal több a változó, de ez persze nem mentség arra, hogy nem tesztelik le rendesen a játékot.
Pl ez:
dungeonben az event teljesítése után bezárt ide a játék. Se teleport se semmi nem működött - leave game.
Mondjuk ez nem annyira vészes.
Ami engem nagyon meg tud akasztani, az az, ha teleportálás után beáll a kép és hosszasan gondolkozik, vagy ha rákattintok az árusra, a horadric cube-ra stb akkor is ugyanez. Nagyon meg tudja törni a játék ritmusát és lényegében a játék megjelenése óta kisebb-nagyobb mértékben jelen van...
-
proci985
MODERÁTOR
Na akkor konklúzió a Ballkuna pit push sorcra.
Gyakorlatilag a pit push verzió pár apróságban tér el. Részben Luciant használ talismanra Godslayer helyett, emiatt valahova érdemes resource generated on luckot rakni. Ahogy néztem a többség amuletre és ringre is ezt rak, starless sky mellett is.
A pit push hordázni persze nem lesz az igazi, részben a Lucian miatt, részben pedig mert nincs nagyon CDRje. Tehát nem mindig jókor fog leesni az ultimate, illetve Godslayer kell pullra, anélkül a Ballkuna hordázni végülis működik, de lassan spawnolja az eventeket.
Másik ami semennyire nem működik, az a két über. Mephisto első fázisa konkrétan 2-3 sec T10en (igen, azelőtt a földön van, mielőtt elkezdene sebezni a build), egyszerűen nem lehet felstackelni eléggé az ultimatet, hogy ne 20sec fölötti cooldownon érje az embert a következő fázis. Lilith T12 kb ugyanez, csak ott második fázis 1hittel kezdődik. Sima Maxroll Ballkuna oké, Harlequin is.
Ami viszont jó, hogy egyébként speedre változtatások nélkül szuper, pit 115 konkrétan 2 perc alatt stabilan megvan a push verzióval is (értsd Lucian és nem Godslayer), undercityben pedig valószínűleg egyedül az evade spiritborn lenne gyorsabb.
Amire érdemes ügyelni:
- mechanikára pushnál ultimate nélkül nincs dam, 50es stack alatt trasht kell ölni, 100 fölött kezd megjönni a dam, 130-150 fölött pedig rá lehet ugrani a veszélyesebb rare monsterekre is, mert ott van bőven dam. 200 fölött főleg. Viszont innentől az ultimate meghosszabbítása és a stackek managelése külön minijátékká válik. Diablo3 Vyr set ha megvan, kb ugyanaz a helyzet, csak itt legalább nem archon forma van. Ugyanez itt is a probléma, avagy nem mindegy, hogy melyik pillanatban hívod le a guardiant vagy ugrasz rá egy goblinra. Vagy mennyire nem szabad leteleportálni a bossról, hiába áll a sorc a savtócsában. Mondjuk ettől élvezetes is.
- nem pushnál az előbbiből annyi tűnik fel, hogy a nagyobb bossoknál kell pár másodperc mire felépül a dam
- cutscenek rövid csaták után idegesítőek, pl Baalt kezdem megutálni: Mire hajlandó lespawnolni általában éppen pont leesik az ultimatePro tip:
- ha nagyon problémás a CDR, akkor Heir of Perdition helyett mehet a Harlequin, utóbbi magában megoldja a CDR problémákat. Cserébe felezi a damot, de duplázza a toughnesst. Harlequin Godslayerrel 115ig biztosan elég, speedezni is olyan legalább 105ig.
- ha nem fontos a pit push, akkor amuletre mehet CDR. Lucian olyan 5 szintet jelent, szóval nem elhanyagolható, de ahhoz mindenképpen resource on lucky hit kell.
- nem LS sorc, hiába pontosan ugyanúgy néz ki és majdnem ugyanaz a skill setup. kizárólag a ball sebez, ez egy közelharcos kari, kb season3 stílusban.
- ha megnézed a leaderboard tetejét, a talizmánokon GA (+4) shock skill van, és mellette vegyesen legalább két CC a resistek mellett. Az a CC nagyon kell lestunolni a guardiant mert addig sem sebez.
- elnézve a top10 gearjét, valószínűleg 145 körül van a határ perfect közeli gearben, layouttól függően. Ez elég tág, de pl van (minimális) esély arra, hogy kétszer lehessensanctifyoznikockázni az itemet, szóval az ottani rollok számítanak. Melted Heart of Harlequin kombót még nem láttam, de legendary effekt bármennyire is ritka (nekem eddig kb 30ból nulla), tud adni a kocka. Skill működése miatt a layout is bejöhet a képbe. -
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR

125 @ 8:38
40es ball lightning, 32es unstable currents. T12 uber lilith elso fazis lemegy, masodiknal nagyon hamar nekiall lodozni a bogyot es meg nem tudtam megoldani. 115os gemek.
huhh. 126-127 biztos benne van, 130 ertelmes gear valtoztatasok mellett szinten (kene egy jobb Esu pl).
-
grimm2015
senior tag
Melyik az a lot filter beállítás, hogy csak az ancentralt mutassa?
Azt megtaláltam, hogy a a jobb affixet és a GA cuccot (persze abba nszerintem nincs benne a 900as).
-
Lokids
addikt
b+

Cerrigar az alap városom, nem is nagyon mászkáltam temisben, csak a warplan miatt. -
Sunrider987
aktív tag
-
Lokids
addikt
Ehh. Azt se tudom hogyan kell használni a cubot. Meg hogy hol van, mert nem találtam meg se a stash-ben se az inventoryban.
-
Sunrider987
aktív tag
cube recept, upgrade to legendary. Jelenleg a cube az egyik legfontosabb gear forras, nezegesd a recepteket es hasznald esszel. Foleg azt amelyik ad masodik legendary aspect-et az amuletre a meglevo melle
@freddirty unique az kilora, de olyan amelyik ancestral es +skill lvl GA na az meg nem. Mythic sealt valamelyik greater lair boss dobta de nekem is troll verzio amelyik elvesz egy charm slotot hogy 2 unique sealt equipelhess erte cserebe...
-
Lokids
addikt
Én nem értem ezt a gamet. Most hogy vannak az itemek? T1-2-n szenvedés az egész, mert nem esik legendary. Csak sárga meg kék item. WTF???
Ok, azok mennek zúzásra, de legendary miből lesz? óránként esik 1-2. Arra se futja, hogy valami sárga itemre tegyek legendary aspectet. Obolból 3 stashnyi és 0 legendary...
-
freddirty
senior tag
Big grat! Most hallgatom háttérben Ghazzy-t ő a warlockjával nekiment vagy fél órája, de kb a "wtf even hit me" amit hallok legtöbbször
Más: esett már valakinek unique vagy akár mythic seal? Kilószámra töröm be T10-en a kböző charm/seal cuccokat, de semmi. Mythic is esik bossokból bőven, de legendary sealnél jobb egy sem. -
kicsako
őstag
Nekem ezzel brutál gyors volt, főleg lv37 után
https://mobalytics.gg/diablo-4/builds/sorcerer-shockuna-leveling -
-FreaK-
veterán
Sorc levelingre mi most az ajánlott build?
-
Sunrider987
aktív tag
-
Sunrider987
aktív tag
"Ennyi build variációt nincs az a fejlesztő aki végigkövet!" kar hogy te ezt elhiszed. Tekerj vissza a D3hoz ott is volt rogyasig class meg buildek meg minden es hogy hogynem ott nem kelett kikapcsolni semmit gamebreaking bugok miatt. EN legalabbis semmi hasonlora nem emlekszem ott annyi volt a gebasz hogy a setek dmg szorzoi milyen oruletes szamokat ertek el de ettol fuggetlenul egy mukodo valami volt a cucc mindvegig, mai napig, a D4rol meg elmondhatjuk hogy alig ket ev alatt belefulladt a bugok tengerebe...
A D4 fejlesztok kompetenciajarol meg mindent elarult az a dev beszamolo amikor elmagyaraztak hogy az S2es (Hota) barbart fel akartak buffolni kicsit kb 2x szorzoval hogy az S1es fiasko utan akarjanak az emberek jatszani a jatekkal aztan elesben megdobennve lattak hogy a 2x az biza 20x lett. EN a fejlesztok helyeben ezt soha nem mondtam volna el azon tul hogy mikent mehetett ennyire felre a matek nekik...
De az van hogy en ezzel az elegedetlensegemmel kezdek divatjamult lenni, ha pl Elon Musknak belefer hogy a meregdraga Raptor raketajat a robotkar 50%os eselyel kapja el visszatereskor akkor mit akarok en azzal hogy valami elsore jol mukodjon ugy ahogy azt pairon kiszamoltak? Meg szerencse hogy tobb mint 50 evvel ezelott a holdraszalaskor papiron meg a szamologeppel azert ki tudtak mindent szamolni ugy hogy a legenyseg epsegben haza is tudott jonni... vagy a Voyager urszonda ami mai napig mukodik, cserebe a marsjaro az ket ev alatt kifingik...
Bar lehet hogy ez mar lassan konteo hogy nem egyszeruen regen minden jobb volt hanem regen a szakember az tenyleg szakember volt.... -
proci985
MODERÁTOR
ja neztem en is, gondolom bragging rights / DPS check csapatban is viszi.
egyebkent utana is raprobaltam es masodikra levittem, szoval ha eleg jo a karakter, akkor lehet stabilan farmolni.
qsscanner: van seligem, szoval gondolkodtam felhuzok egy barbart

durva egyebkent, hogy Rob 120as pitet mond, amit a sorc is birna.viszont 2:25nel az a tamadas, na az a sorcot 1hiteli.
DaveNo1: de, visszahoztak a sanctificationt es mar 0GAsok a mythicek. muszaj essen tobb
Sunrider987: nice, minion nekro milyen? altalaban szoktam altot huzni, de ebben a szezonban a mechanika miatt nem eri meg. marmint azon kivul, hogy volt warlockom a sztori alatt, aztan huztam a szokasos sorcot.
-
malacka87
őstag
Ennyi build variációt nincs az a fejlesztő aki végigkövet! Az utánna lévő nerf cunamival van a bajom most ezzel az aspectel is az lesz, hogy kifingatják a francba... Olyan blizzzardoson és ennyi volt a ww meg úgy a barbár is! Talán még bleed weapon master vonalon lehetne valamit kezdeni de ott a settek nem adnak annyi +-t!
-
ƵøŁĭ
veterán
Ti, hogy farmoljátok a cuccokat az elejétől? 2 éve nyomtam utoljára.
-
Sunrider987
aktív tag
Hiszed vagy sem nem irigykedek egyik classra sem. Viszont leirhatatlanul merges vagyok az inkompetens fejlesztokre akik ezt az egesz szarcunamit okozzak mar sokadik alkalommal. Marmint kepzeljuk el leulunk jatszani te en meg a tobbiek es elvezzuk a jatekot, nem az van hogy hol melyik kinai site-on van kint az exploitos akarmelyik class/build, hanem siman csak nyugisan, regimodian jatszunk es elujsagoljuk hogy te vagod milyen franko most a sorc/barbar/rugo uj buildje? Lehetne igy is de feleslegesnek erzem belemenni hogy miert tartunk ujra itt, nalam mar reg egyertelmu amig a jelenlegi fejlesztocsapatot ki nem cserelik nem lesz valtozas, es aki jatszana egy karival de menet kozbe kikapcsoljak alola ezt vagy azt az aspektusat hat az elmeny az megfizethetetlen...
-
kicsako
őstag
-
malacka87
őstag
Az a sorci meg a rugó 145-ös towereket nyom biztos hiteles!
Privát profillal! Legrosszabb classok most druid lock necro paladin meg a barbár aspect nélkül!
Nekem is hiába immortal leütni alig tudok valamit 120 körül :D 1000b a legnagyobb szám most. -
Sunrider987
aktív tag
Ereztem en hogy kar volt kinlodni a warlock-al, 12+ oras reroll kari es ime
Akit erdekel egy chilles minion nekro akkor itt a build -
qsscanner
csendes tag
Ha a Limitless Rage aspectre gondolsz(ami jelenleg le van tiltva a játékban) az nincs benne a buildbe.
-
Sunrider987
aktív tag
-
qsscanner
csendes tag
-
DaveNo1
veterán
-
boogie84
veterán
-
WayneGace
őstag
-
Edge
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
lement uber mephisto TXen
Ballkuna (Harlequin Heir helyett mert az esett), P207, kb pit 115-120 koruli maxot tudna a kari. 100as gemek.
Tapasztalatok:
- ha DPSbol akarod megoldani, akkor kb pit 115 clear alatt nagyon nem erdemes probalkozni sem
- DPSbol akarod megoldaniElso fazis:
- sima boss mechanika, a fenyt keruld ki, kb az elso vagy a masodik "add fel" pofazasra lent kell lennie. Optimalis esetben hagyj a foldon crackling energytMasodik fazis:
- kell kb 120-150 movement speed, alatta nem lesze eleg gyors. JAH runa evade miatt kell, masodiknak VEX
- optimalis esetben az "I have already poisoned the water" felenel rajta kell lennie a staggernek. Egyebkenta masodik fazis masodik feleben atveszi a kamerat es nekiall instahites lavakat loni (kb uber Lilith red ball, csak nagyobb), de a masodik fazis masodik felet skippelni kell. A masodik fazis masodik felet onnan tudod elindult, hogy nem sebzodik semmit par masodpercig.
- ha kozvetlenul raugrasz, akkor lavafalat idez. Ez eleg sokat sebez, de tul lehet elni sorccal, illetve tudsz ki-be ugralni (csak addig se damolsz).
- masodik fazis vegen ne fuss be a palya kozepere, maradj a fal mellett lent!
Harmadik fazis:
- az elso tamadassal leszedne a skilleket, azonnal kezdj lefele futni a fal melle (vagy masik iranyba a fal melle), teleport is kelleni fog.
- lassu a mozgas es itt jon be az AoE tamadasa, ami ellen kene a teleport, ami ilyenkor meg CDn van. Itt kotelezo a VEX.
- taktika innentol rateleportalni es DPS check. HPja kb annyi van mint a masodik fazisban, szoval kb egy T12 boss szintje. Nem akarod, hogy elerjen a harmadik fazis masodik felebe
- Harmadik fazis masodik fele azzal indit, hogy megint leszedi a skilleket, majd kb beboritja 1hitelo tamadasokkal a kepernyot. Ide nem akarsz eljutni.Szivas elegge, de eleg DPSsel a problemasak reszek joreszet ki lehet kerulni.
-
kicsako
őstag
-
Sunrider987
aktív tag
-
lafaty80
addikt
Ezt kaptam én is, de a fene sem gondolta, hogy az utolsó mondat lesz a nyerő...
-
grimm2015
senior tag
-
jozefgucci1
addikt
Ha most értem el a warlockal a lvl 70 et akkor melyik buolfet javasoljátok ?
-
kicsako
őstag
Apocalypse builden mindegy, mert 1 hiteled a mobokat T12n meg T10en is
Akkor meg már adjon több xp-t. -
ƵøŁĭ
veterán
Szívesen csatlakozok bárkihez játszani: I3rYcE#2561 .
-
Sunrider987
aktív tag
"Bossokat leszámítva t12-őt farolom" marmint minek? az extra xp er neked annyit amennyivel lasabban olod a mobokat? Ha megnezed az utolso torment tier ami ad feature upgradet az T10 onnan mar csak pocsmeresztes hogy jah en speedezem t150et is...szerintem. Farmolas az T10 onnantol meg goldot se kapsz trobbet csak szigoruan xp-t es minnel inkabb lelassulsz annal kevesbe eri meg ido aranyosan. Tehat farmrol beszelunk nem pushrol. Szerintem.
Marmint ugy jatszol ahogy akarsz csak nalam nem fer egy mondatba a farm meg a t12. Mee problem.
-
DaveNo1
veterán
Na most találtam egy lock buildet ami jó lehet uber mephistora is, mindjárt összerakom
-
DaveNo1
veterán
Bossokat leszámítva t12-őt farolom apocalypse builddel. Endurant Faith legendary charm segít hogy ne tudjanak 1 hitetni.
Viszont Uber Mephistot nem tudom leverni Lockkal, effekt cunami miatt esélytelen hogy észrevegyem mit kellene dodgeolni, úgyhogy el kezdtem én is felhúzni egy barbárt.
-
Sunrider987
aktív tag
Ha meg nem engedted el teljesen keress ra NickTew 300B+ dreadclaw warlockjara [link] de ja amugy en is kiaabrandultam az egeszbol a vegen mar Raxx buildjet is kiprobaltam de ugyanugy megtalalnak a kardok vagy a a crackling soul... en most Kripp nekrojat epitgetem az eleg nyugisnak tunik es vegre latok, nem takar ki semmi semmit, az nagy szo...
-
proci985
MODERÁTOR
-
freddirty
senior tag
-
Zoona
aktív tag
Én kraftoltam egy Heir-t, a rúnák most jól esnek.
A Warlockot lehet abbahagyom. A Dread clawos build ami megmozgatott, de T9-en már haldogálok vele, T8-as Lilithre nincs elég damage

próbáltam a Tyrant meg az Apocalypse-et is, az Apocalypse picit lassú volt, lehet adok még neki egy esélyt, de elkezdtem huzni egy Sorcit

-
El Rey
senior tag
Azért az szívet melengető, hogy ismét nulla az az 0db mythic esett. Már felhúztam egy barbárt is. De tök feleslegesen. Elmehet a blizz a bánatos bús picsába.
-
grimm2015
senior tag
Valaki megtudja mondani, hogy mi itt a probléma?
Miért nem tudok ebből craftolni?
-
Edge
veterán
-
kicsako
őstag
Gondoltam benézek ide, biztos mindenki szenved, erre látom 120as pitek
inkább megyek vissza grindolni
-
proci985
MODERÁTOR
-
Piistii
tag
echo of lilith legyőzésében kérhetek segitséget? torment 8 ban
-
ripla
addikt
-
Win-T
őstag
-
ripla
addikt
Hihetetlen, nektek nincs életetek, vagy mi?
3 napja játszom vele, csak a sztorit viszem és még mindig nem járok a vége közelében, a karakterem is csak 37-es.A health potion számát hol lehet feljebb vinni? Nekem még mindig csak 4 darab van.
-
proci985
MODERÁTOR

115 @ 6:52Ballkuna, avagy bejott a tippem, hogy az a lgt blizzard meglepoen shockuna jatekmechanikara es dam felepulesre. viszont a Ballkunanak van 4-9B toughnesse, szoval T12en meg se tudnak karcolni. Illetve D3bol kb mechanikara a Vyr, csak archon helyett a shocking currentssel. 83 koruli gliphek, p183, egyébként szedett-vedett GA, de teljesen kockazva. 35os ball lightning.
bonusz: persze Mephisto harmadik fazisa T10en nem megy le, mert leszedi az osszes skillem aztan 1-hitel miutan 10sec csatara nezhetek egy-ket percig cutscenet.
-
lafaty80
addikt
Hali,,
Den-ben Fayira unlock-olás másnak megy/ment? Nálam nem megy, azt írja karinak lvl15-öt kell elérnie. Warlock-om lvl61, indítottam egy rugót, ami lvl21 most. Kari csere, kilép-belép, semmi. Írnak egy quest-ről is, de ez sem jött még elő egyiknél sem.
Vagy csak én látok már fétól? köszi -
Sunrider987
aktív tag
Cube, nezegesd a recepteket, otletelj hogy mi az ami felig jo szedd le rola a rosz affixet rakjal ra masikat, hasznald a cube craft matit az omlik mindenhonnan.
Amugy bug, ja, Varyana fellazadt ma parszor, nem tudom nem izlik neki a nekro kosztja? Konkretan eltunik party interfacerol is, azt irja no mercenary hired, komolyan mar... -
P00By
nagyúr
0. naptól játszom. Csak pár szezon maradt ki, soha nem találkoztam ennyi buggal!
Tipp gear fejlesztésre van az új rendszerben? Nem esik semmi upgrade T3 is már necces így. -
proci985
MODERÁTOR
aha valoszinulegilletve amikor lejon mephisto ott bebombazza a fel palyat 1hitel.
movement speed elegge kell a gearre.
ja igen: pit110 8 perc korul megy le, szoval annyira azert nem squishy a karakter.
-
Sunrider987
aktív tag
Ha jol sejtem akkor a kozel 360 fokos cleave lesz az ami eltalal, azt csak akkor tudod kikerulni ha majdnem pontosan ott vagy ahonnan inditja, a hata mogul kb 1 es 2 ora kozott. Azert velem tudni mert pont neztem Kripp-et a necrojaval amikor ezzel kinlodott es neki sikerult elkapni, lelassitva nezte vissza a vod-on es ott latszik nehany frame idejeig, rettento idiota megoldas dehat D4 devs...
Tehat p3ban amikor lenditi a karjat hatraviszi az emlitett pozicioba es onnan suhint, valos idoben kb eszrevehetetlen hacsak nem tudod/szamitasz ra. -
ƵøŁĭ
veterán
Klánba lépnék szívesen.
-
proci985
MODERÁTOR
-
qsscanner
csendes tag
-
proci985
MODERÁTOR
Van durvabb is.
Pit100on 4perc koruli idom van a leaderboardon es az utolso capstone dungeonra nincs eleg damom

Pontosan lehet lenne, de konkretan az uj "blizzard" (aka kissen furan skillezett shockuna) mellett konkretan semmit nem latni a kepernyobol, hogy eppen mi tortenik, szoval izombol kell megoldani. Ok, semmit tulzas, de az utolso immunity phasenel valami 1hitel.
Lilith T8on egyebkent kb 3sec harc es a maradekban malmozik az ember kb egy fel percet (az alapjan, hogy lejar az overflowing currents).
Új hozzászólás Aktív témák
-
29512 - 29401
29512 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hardcore café
- A Blizzard meghátrált: külön letölthető lett a Warcraft III klasszikus változata
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Háztartási gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock 230W G2 with combo cable (3TR87AA)
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

mert 1-2 hèt múlva már nem lesz aktuális mert kiesik az a pár mythic item ami kell

Akit erdekel egy chilles minion nekro akkor itt a