- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Macrodroid
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qsscanner
csendes tag
Valaki tudja, hogy a nightmare sigileken még mindig lehet mythic affix, vagy az csak az előző seasonban volt?
Meg hogy hova tűnt az obducite drop a nightmare dungeonokból? -
ProEvoFan
nagyúr
The Broilerben Buchert hogy a francba kell kinyirni?

T3on nem sikerül, miközben t4en vagyok pitben, meg a kinti területeken. -
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Lemegy a horda Bucher (+15), de nehezen, Rob meg szinte 1hiteli a hammerdinnel, ráadásul olyanokat rám ver (mérgezés), hogy néha még a kör után üres mappon 5-6sec múlva halok meg
.
Az obdicute nagyon kevés, komolyan kihívást jelent csak az alaptárgyakat maxra húzni... meg persze a maxos kavicsok is sokára jönnek össze, behozhatnák már itt is az átszínezését! -
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Nem tudom mennyire számít a jó opt ennél a buildnál, de a Wing Strike gyenge a hordás Butcherrel szemben, a 100as rúnák már megvannak hozzá
.
A random überre folyamat nyakláncot kapok, 5X kaptam egymás után vissza, meg utána néhányszor, de lett egy 2GA perdition krit+core is. -
-FreaK-
veterán
Azért ez a retribution pala nem gyenge. Elértem a lvl60-at, megcsináltam egy-két dolgot, na mondom akkor oldjuk fel a T1-et. Meg se álltam T3-ig, kaka gear-ben.
-
boogie84
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Most nezem Rob legujabb videojat xp farmolassal kapcsolatban. Valoban a hammerdin tunik a legjobbnak farmolasra, foleg h autocastol a gyuru.
Kerdes h erosebb lehet e a wing strikenal? -
savior
őstag
Van olyan itt, aki barbárral tolja és életképes a buildje t4en is?
-
Edge
veterán
ezmiapicsa ez butcher boss? r u serious???
-
Edge
veterán
itt mi a fenét kell csinálni:

amiket felsorolt mindegyiken voltam már "ezerszer"... -
ProEvoFan
nagyúr
Blessed Hammer pala vajon mennyire oké? Látom hogy S tier.
-
grimm2015
senior tag
-
-FreaK-
veterán
Eddig ugye szoktunk panaszkodni, hogy túl könnyű a játék. Na nesztek akkor, mondták a devek, amikor beállították a bloodsoaked sigil paramétereket. Viszont hogy rendesen meg is szívja a sok kis genya player aki mindig csak sír, ha egy karakteren megcsináltad a pit100-at, akkor az összes bloodied boss lair sigil bloodsoaked lesz, és nem is esik onnantól sima.
Diablo 4 - DON'T BRICK YOUR CHARACTER LIKE THIS -
-FreaK-
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
Jól hangzik. Ha már farmolós pala: az átdolgozott Godslayer's Crown elég jó lett, palával is használható a megfelelő rúnával. P4wnyhof azt mondja, farmolásra még jobb is lehet mint a mythic fejes.
Illetve a wing strike-hoz még jobb, mert ott nem olyan nagy a skill range.
This Reworked Unique is TOO POWERFUL for Diablo 4 Season 12 -
boogie84
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
T2 gyengélkedés helyett -> T4! Ebben a nevetséges gearben
->
Ezzel az egy Masterworkkel és bemákolt temperinggel.
Még az elején vagyok de azt hiszem megtaláltam a farmolós palát erre a szezonra. Ma reggel még azt írtam ismerősnek, hogy T2-n vagyok és h kevés időm lesz ma. Csak buildet váltottam. -
boogie84
veterán
-
El Rey
senior tag
Nagyon "ügyes" volt aki kitalálta, hogy legyen mégtöbb fajta dungeon key. Ezelőtt sem fért el most meg már pláne nem.
-
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Most ezeknél a "T5" lairbosskulcsoknál ott vannak néhol a doom dobozok, és fegyver van benne, tehát van ingyenes is.
Ahan közbe rájöttem... ha kinyitod a ládát, vagy a T5be győződ le, akkor automatikusan ki tudod nyitni, és ez a Doomos ancient kinézetű fegyver lesz belőle.
-
Mi ez a doomos skin?
Már a SC skineknél is húztam a számat, de ez egyre rosszabb.
Persze ez olyan, hogy én nem fogom megvenni ennyiért, gondolom aki meg igen, azoknak ez kell. -
El Rey
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Az is eszembe jutott, hogy én néztem be valamit de éjfél után már nem volt kedvem ezzel foglalkozni.
Az biztos, hogy előző szezonban elég volt az 1db dawnfire kesztyű és még T3 is simán ment vele. Most meg T2őn olyan gyenge a sebzés, hogy nem élvezetes vele játszani.
Majd ma este rénézek még a buildre nem e én csesztem el valamit.
De ha nagyon nem megy megyek vissza a másik buildre.
Igazából nincs veszteni valód csak metsd el előtte a mostani buildedet és utána állj át ha ki akarod próbálni akkor egy kattintással vissza tudsz állni ha nem tetszik. Én sajna kihagytam ezt a lépést
-
grimm2015
senior tag
Ez a streak nem rossz, csak ha találkozol egy másikkal, aki ugyanazt csinálja vége van... (~3500). A Goblinos NMD lenerfelve, kevés obducitét ad, csapatban az infernal nem ad
többet, mint soloban. A myticnél vagy kifogtam az egyet, vagy ezt is lenerfelték.
Egyébként már 5x lecraftoltam a nyakláncot 2x a tyrielt, de azért lett egy shourd is.
Aki paragoznozni akar, az az infernalt tolja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Bestbuy játékok
- BMW topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Apple Iphone 16 pro max 256gb desert titanium eladó
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 1db! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Ezzel az egy Masterworkkel és bemákolt temperinggel.
Még az elején vagyok de azt hiszem megtaláltam a farmolós palát erre a szezonra. Ma reggel még azt írtam ismerősnek, hogy T2-n vagyok és h kevés időm lesz ma. Csak buildet váltottam.