- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Elérhető az Apple TV alkalmazás Androidon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hamarosan intézkedhet az EU a DeepSeekkel szemben
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
- iPhone topik
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Grave_444 #170850 üzenetére
...uhh az a salem's lot: elég erősen kapcsolódik a dark tower sorozathoz, láttam is a filmet, de kb semmi nem maradt meg belőle... a könyv viszont a bevásárlólista élére került
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma jött ki Netflixen a Futni mentem.
⭐ Stella
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Bondix #170849 üzenetére
Longlegs (mondjuk eredeti nyelven tuti jobb, ajánlott)
Nosferatu (szintén, ajánlott !) [link]
Speak No Evil - na ez az, ajánlott
The First Omen - semmire nem emlékszem így hirtelen
Alien: Romulus - jó film, nekem ez sem horror
Oddity - írtam róla, nem rossz, feszült hangulatú
Salem's Lot - gagyi, időpazarlás
Terrifier 3 - ha láttad az első kettőt kötelező, ajánlott
The Substance (ez nem horror, csak a gusztustalan részek azok)Thriller, nyomozós a Longlegs legyen. Nézd a hátteret.
Ha darálást szeretnél Terrifier, de csak az előzők ismeretében.
Horror pedig a Speak No Evil, egyszer nézős.
Nosferatu számomra inkább művészfilm volt.
The First Omen, közben néztem előzetest, így már ezembe jutott. Ez sem rossz, de szintén nem horror, ezek inkább 15+ korhatár besorolású laza filmek a Film+ / Mozi+ csatornán este 9-kor.[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
válasz
Miklós315 #170847 üzenetére
Így van azért is kérdeztem rá mert ezek a vígjáték horrorok nem horrorok
A Thiller filmeket szeretem nagyon de abba legtöbbször nincs olyan jelenet de azok a maga műfajában jók de most egy horror ami jól jönne.
A demonos filmek között van azaz volt jó régen de mostmar kb a végén van pár ilyesztő jelenet de amúgy végig unalmasak vontatottak. A gyilkos és óriási cápa meg nem tudom stb filmek meg brr rosszabbak mint egy vígjáték főleg hogy gagyi és nem ilyesztő hanem nevetséges a jelenet is ami olyan benne.Pontos egy feszülten nézed lefosod a bokád ilyesztő filmre gondoltam és nem is a szétszabdalos filmekre 🫣
-
Memoir of a Snail
Egy csiga emlékirataiWow. Nem hittem volna, hogy ilyen erősen kezd a legjobb animációs szekció az Oscar jelöltek felzárkózásom. Egy igazi hangulat-hullámvasút volt, és nagyon nagyon örülök neki, hogy nem életrajzi ihletésű alkotásról beszélünk.
Emberi sorsokról, kegyetlen történetről mesélő, egyedi, sajátos, a stílushoz tökéletesen passzoló képi világgal rendelkező stop-motion animáció, mely a depresszív sötétségben is olyan szerethető mondanivalóval, remek (és meglepően felnőtt témájú) humorral, és nem utolsó sorban, reménnyel képes ragyogni úgy is, hogy a képi világa (színek tekintetében főleg) kicsit Tim Burton-ösen sötét.
Mindenkinek ajánlom, figyelmébe, mert mellettem is majdnem elsuhant, olyan halkan érkezett. Nem gyerekeknek!
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Miklós315
aktív tag
válasz
Bondix #170842 üzenetére
Álmaid hőse (Dream scenario)
AbigailDe azt megjegyzem: szerintem klasszikus értelemben vett (feszülten lefosod a bokád-féle zsigeri) horrort nem is találni a kínálatban (unalmasak, idegesítően bugyuták, gagyik - általában a forgatókönyvön elbuknak)... szóval e kettő is inkább érdekes megközelítéssel szórakoztató trash-horror.
"Szerintem."
-
stoon
addikt
válasz
radi8tor #170843 üzenetére
a történet nem lenne rossz ,de a vége valami ultra borzalom gagyi.... bár biztos ez IS bejön vkinek
#170837paatrick: bár lehet hogy a "szép" emlékek emelik fel .de ott szerintem több jó casting is volt, anno nagyon tetszett most már nem biztos ,hogy megütné a mércét de szerintem még nézhető bőven... mások és több az elvárás .talán [Szonya] aki kicsit alul teljesített, nekem K.L. is teszett mint Raiden. T. G. mint Kano is jó volt...stb
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
perempe
veterán
válasz
Bondix #170842 üzenetére
Wolf Man, ha érdekes friss film. egyébként könnyű keresni.
Gondolkodtam, hogy Kinda Pregnant...
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Bondix
tag
Legjobb horror film ami szinkronos 2024-be?
Ki mit ajánl? -
válasz
dokee78 #170840 üzenetére
Hivatalosan itt (legalabbis a talalt trailer ezt jelolte) : https://cinego.hu/filmek/vedelem-alatt
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
dokee78
félisten
A Give Me Shelter magyar dokumentum filmet hol lehet megnézni?
-
mephi666
nagyúr
-
A Complete Unknown
Sehol se otthonEgy fiatal ismeretlen zenész, nagy példaképeit keresve, a hidegháború előszele és a társadalmi változások által forrongó New Yorkjába érkezik. A történet egy rövid 5 évet dolgoz fel, ami alatt a névtelen senkiből a stílus egyik ikonikus alakja, majd saját hangját keresvén annak "árulója" lesz.
Egy klasszikus felemelkedés történet, nem mentes a sablonoktól, igazán semmi igazán újszerűt nem hozz be, ennek ellenére, vagyis ezek mentén is, jó kis mozi élmény volt. Ehhez három dolog hozzá tesz: a zene, a színészi játék és a hangkeverés. Ez a hármas, első osztályú.
Bár a szövegkönyv a néha igazán szörnyű "hé.. na bébi.. come on" és a beteg mód művészi között csapong, szerencsére a zene közbe lép, és a filmben a karakterek helyett is beszél. A hang pedig, tényleg, ennyire jól és autentikusan szóló filmet, már nagyon régen láttam.
És mindezt azzal, hogy minden színész, ténylegesen maga játszik a hangszereken, végig ők énekelnek, és mindezek mellett jól hozzák a megformált karaktereket is, add neki némi plusz ízt az egésznek.
Már Edward Norton is remekelt az öreg folk énekes szerepében, de Monica Barbaro, mint Joan Baez, kifejezetten csodálatos volt (a House of The Rising Sun előadása pedig hideg rázós). De a fődíjat, Timothée Chalamet vitte.
Még akkor is, ha maga az ének hang, nem éppen Bob Dylan legnagyobb erőssége (bár tény, hogy az egyik jellegzetessége).
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK #170834 üzenetére
Egyelőre még én se tudnám elhelyezni, viszont mint színésznek már nagyon kellett neki egy szippantás friss levegő, nagyon beragadt ugyanazokba a szerepekbe a Star Trek óta.
Szerintem amúgy öreg Johnny Cagenek, meg a kémia is nagy kérdőjel a Sonya csajjal.Igazából a régi MK filmre becastingolták a tökéletes Johnny-t ahhoz nehéz lesz felérni.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Rigormortiis
veterán
Twisters: Nem értettem, minek az elődnek folytatás, de ez teljesen jó és szórakoztató film volt!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
volandy
senior tag
The Order.
Igaz történeten alapuló film.
Van benne minden. Bankrablás, üldözés, FBI-kontra sheriff, náci horogkereszt, vallás. Kiszámítható, de érdemes megnézni!
Szerintem! -
mephi666
nagyúr
válasz
Eversmann #170830 üzenetére
...a film csak minimális ízelítő a könyvekből
7+1 kötetből (250-750oldal köztiek) kb 1-1 morzsa innen-onnan és sok ferdítés... megfelelő rendező és forgatókönyvíró kezében simán lehetne pl 7 2óra körüli filmet forgatni a témáról... vagy ha nem akarják ennyire elnyújtani, akkor egy trilógia 2.5-3óra körüli részekkel... és így is csak tényleg a legfontosabb eseményekre fókuszálnának a teljes sztoriból
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
így a 7. kötet elején járva újráztam a filmet... meglepő, de annyira nem is volt rossz, mint amennyire emlékeztem rá...
...az a legnagyobb probléma ezzel a filmmel, hogy a könyvek túl mély alapanyagot szolgáltatnak és 1.5órában csak minimális ízelítőt lehet adni az egészből... arról nem is beszélve, mennyi mindent elferdítettek... ami viszont a pozitívum és emiatt nem is tudok haragudni: millió apró részlet van, ami azt bizonyítja, hogy sokat foglalkoztak a készítők a témával... olyan szinten, hogy pl Jake szobájában egy pár másodpercre felvillanó plakátra is ügyeltek
...csomó apró részlet, ami akkor nyer igazán értelmet, ha olvasta valaki a könyveket ...ennek ellenére kár, hogy nem próbáltak jobban ragaszkodni az eredeti cselekményhez és pl egy trilógiában elmesélni végig, 1-1 részt legalább 2-2.5 órára engedve... mélyebb alapozás is belefért volna, mert így ismeretlenül belecsöppenve egy katyvasznak tűnhet az egész...vagy a film elején a tet corporation logo a teknőssel "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bad Pritt
félisten
válasz
radi8tor #170826 üzenetére
Kemény két gombnyomás.
Ha valaki nem használ VPN-t bohóckodhat letöltögetéssel meg feliratkereséssel, már ha megtalálja a filmet, mindenki más meg tudja nézni a virtuális amerikai földön. Átpörgettem a listát, vannak köztük egész jó filmek, Murder in the First-öt lehet meg is nézem a héten.
-
KISDUCK
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
myckey
veterán
válasz
Kylesa #170807 üzenetére
hmmmm, pedig megtaláltam pár mozi kínálatában a macskásat
De most egyelore a Chihiro Szellemországban jobban érdekel, ha már mozi. Ezt ki nem hagynám, hiába láttam már többször is, Miyazaki egyik legjobbját.
Brutalistat elengedtem, lehet a Flow is kihagyós lesz, moziban.
De Miyazakira megyek, ha rajtam múlik.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
paatrick
őstag
válasz
WayneGace #170808 üzenetére
Én kb fél óráig jutottam vele, szóval már a finálé se volt meg
valószínű az avatar 3 már el se fog indulni nálam. Hacsak nem írjátok tömegével hogy "összepisiltük magunkat a gyönyörtől, világ legjobb filmje" - de erre kevés esélyt látok
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
válasz
Kylesa #170807 üzenetére
Mit jelent az itthoni? Csak mert Budapesten minden mozi játssza amit néztem (CC, corvin, művész, uránia, art+)
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
WayneGace #170808 üzenetére
én kb semmire nem emlékszem abból a filmből, csak arra hogy mocskosul hosszú volt
-
Kylesa
aktív tag
-
gyuromoj
veterán
[VIDEÓ] Felbukkant Henry Cavill James Bond-próbafelvétele, nézzétek meg, hogyan mondja az akkor még csak feltörekvő sztár: "A nevem Bond… James Bond"!
Olyan grandiózus csata vár ránk az Avatar 3-ban, hogy A víz útja fináléja pukkanás lesz ahhoz képest: Íme, egy koncepcióvázlat a vízen és a levegőben is zajló összecsapásról!PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
k-adi
nagyúr
[FIGHT OR FLIGHT Trailer (2025) Josh Hartnett]
Bullet
trainplane -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #170799 üzenetére
Lehet más is tudja, vagy volt róla már szó itt, de én csak pár hete tudtam meg azt, hogy ez a Futni mentem, egy viszonylag friss cseh film adaptációja, amely ott állítólag sokkal nagyobb siker volt.
(Ez volt az indok, amiért itthon nem kaphatott állami támogatást, mivel annak odaítélésnek egyik szabálya, hogy feldolgozások nem jelentkezhetnek támogatásért.)Én is megvárom a Netflix-en, mert akik látták ismerőseim, nem voltak róla rossz véleménnyel.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- ASUS routerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest