Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miklós315
senior tag
-
gyuromoj
veterán
-
j0k3r!
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Mi lesz a formátum? Engem annyira nem hoz lázba, hogy egy Temu-s Beatles sztorit megnézzek, főleg nem meghallgassak. Miért nem jó egy sima dokumentumfilm? Ha jól emlékszem, akkor a Queen-ről szóló filmet is utólag darabokra szedték, mert a film kedvéért variáltak a sztorin a valódi történésekhez képest.
-
devil-k
nagyúr
Meghalt Kevin anyája!
R.I.P. -
Cs1csó
titán
-
Bad Pritt
félisten
Barry nagyon nem, a többiek szolidak.
-
De4d
őstag
Roofmant és a bontóbrigádot látta már valaki vélemények?
Az első elég egyedi, nem egy sima klasszikus kliséhalmaz, de inkább tűnik romantikus bohóckodásnak, mint valami "bújkálós" kriminek.
A bontó meg pont, hogy a szokásos ökörködős akció vígjáték kliséhalmaz
-
NyalokAA
senior tag
válasz
devil-k
üzenetére
Amennyiben tágabb értelemben vesszük a kérdést és nem csak természeti katasztrófákra gondolunk az elmúlt ~10-15 évben kb ezek amik nekem bejöttek:
Nope (2022)
A Quiet Place (2018)
A Quiet Place Part II (2020)
Deepwater Horizon (2016)
Twisters (2024)
World War Z (2013)
Bird Box (2018)
No One Will Save You (2023)
ezeket se mondanám kiemelkedőnek , de egy nézést megérnek -
NyalokAA
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én nagy rajongója vagyok a katasztrófafilmeknek , de ez minden téren kritikán aluli volt. Kb random jeleneteket dobáltak egymás után és majd kisül belőle valami. Gyakorlatilag az összes apokalipszis klisét ellőtték. Az 1. rész pedig egy erős közepes nekem , de ezt kár volt megcsinálni 90 millió dollárból.
-
perempe
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
+1
Ebből se hagyhatták ki az Eiffel tornyot.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Greenland 2: Az új menedék
Greenland 2: Migration (2026)Az első rész jobb, ugyan jól indul ez is, de egy gyenge drámává alakul és nem lesz jobb a végére se. Kiszámítható történet, kalandok és karakterek, fordulatok (?), kevés izgalom és semmi elgondolkodtató dolog (jó lett volna több infó a bolygó sorsáról, az új klímáról.. valami)
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Esetleg ez?
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ugye, minden ember más, s másban hisz, s mást tapasztal meg.....
Amúgy ezt a verziót találtam meg, lehet máshol úgy van fenn, hogy írják ki beszél. -
-FreaK-
veterán
válasz
Pitterix
üzenetére
Erről van szó? fent van YT-n, többször is, ha ez az.
What The Bleep Do We Know full movieTényleg csak így belepillantottam, de jajj. A quantum fizika rész érdekes (bár arról találni sokkal jobb anyagokat). Viszont ha jól látom belekeveri a vallást, meg egyéb tündérmeséket, ami már legalja áltudomány. Aztán lehet tök tévedek, csak így gyorsan belenéztem itt-ott.
-
Pitterix
őstag
Dokumentum, vagy ismeretterjesztő film. Kinek, mi tetszik.
Érdekes alkotás az agyunk teremtő erejéről, melyben vagy hisz valaki, vagy nem. Vannak, akik kinevetik, akik megpróbálják, aztán belebuknak, s akik hisznek benne, s elkezdik, hittel akarattal, kitartással, s tapasztalják, hogy működik.
Nagyon megosztó ez a téma, s valóban nem mindenkinek való.
Érdekes dolog, hogy az érzelmeinktől annyira függővé tudunk válni, mint ( a filmben is említik) a herointól.
Szerintem érdemes megnézni annak, aki nem zárkózik el az emberi elme csodáitól.
S képes hinni a nem látható dolgokban.Met: a szőrös jelen esetben nem jó válasz, ugye?!
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Időnként elgondolkodom, téged valamivel zsarolhatnak, hogy minden szemetet megnézel.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak ezek a képen annyi red flag van, hogy még egy trailert se érdemes megnézni róla.

-
devil-k
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ennyire gáz?

-
AD4MINATOR
nagyúr
Anakonda
Anaconda (2026)Uh, hát ez, kihagyható.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
2019-ben jelentették be az Eisenhorn élőszereplős sorozatot, azóta várjuk... oké 7 év és nem 8, de na. Én innentől számolom.
Eisenhorn Television Series - Warhammer 40k - LexicanumCavillnak pedig már nem tudok hinni, 3 éve mondta hogy készül, ez csak arra volt jó hogy megint felhájpoljon mindenkit. Idén is majd mond valamit, az is tartani fog vagy 1 évig, aztán szép lassan mindenki elfelejti, ahogy Cavill hazugságait is. Sehol egy kiszivárgott lesifotó, de még egy nyamvadt koncepciókép sincs sehol. Nem lesz ebből semmi, ahogy valószínű nem is létezik semmilyen kézzelfogható filmes anyag, csak a nagyotmondások, meg a remény, mint a Half-Life 3-nál...
-
devil-k
nagyúr
Frankeinstein
7/10
Netflix
Oscar jelöltEz egy alapos, látványos iparos munka volt Guillermo del Torotól, olykor kicsit vonatott, bizonytalan, idióta részekkel, de ettől függetlenül egy jó szórakozás, jó eredettörténet. Említésre méltó, hogy eltér a szokásos, gagyi Netflixes moziktól.
De azért nagyon messze jár attól, hogy Oscart kapjon (szerintem). Ez is csak azt bizonyítja, hogy a tavalyi év nagyon gyenge volt.
Good Bye June!
6/10
NetflixKate Winslet első rendezése, jó kis szereplőgárdával... de nem tudta elhozni az áttörést. Nagyon akart hajazni valami másik történetre, nagyon meg akart felelni, nagyon mesterkélt volt. Kifejezetten unalmas tudott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- ÚJ Razer Blackshark V2 X Fekete/Fehér/Rózsaszín Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- OnePlus 15 Sandstorm Új, csak kipróbált eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A nagyja megvolt már, de van közötte 1-2, amit még nem láttam.

vagy a te opciód