- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Tegnap megnéztem ezt a bontó brigádot.
Azt adta amire számítottam, "modern" akció vígjáték ( inkább a trollkodás beszólogatások mint sem kreatív poénok) De nem volt rossz, laza kikapcsolódásnak jó. Számomra nem is annyira baj, az utóbbi időkben nem szoktam "igazán" komoly filmeket nézni.
7/10
Az anakondáról mi a vélemény? Az elég erőltetett, már már kínos marhaságnak tűnik.
Valamint az utolsó viking is érdekes, dán komédia krimi, de gondolom elborult "fura" mint általában a skandináv filmek.
+1 Kijött Sáj Leböf új filmje is Salvabe. Valami bokszolós ezt látta már valaki érdemes megnézni? -
proci985
MODERÁTOR
-
válasz
proci985
üzenetére
... vagy mind a 4-et
+ Only lovers left alive + Paterson
A Dead man nagyon tömény zenei téren.A DDD mondjuk messze nem Jarmusch legjobb filmje, kicsit olyan érzésem volt tőle, hogy a vámpíros téma után úgy érezte, hogy a zombisban is dob valamit, csak nem igazán volt inspiráció.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
gbors
üzenetére
Pedig simán működik akciófilmként, a guns akimbo része 90s akciófilm mércével is rendben lenne.
Dead Don't Die nekem annyira nem jött át. Alapvetően volt egy nagyon jó cast, pár tényleg eszméletlenül erős és hangulatos jelenet, de összességében egy ponton a film teljesen feleslegesen rombolta le a 4. falat, hogy utána semmit ne csináljon ezzel.
Van egyébként egy gyanúm, hogy nekem a Night on Earthet vagy a Coffee & Cigarettet kéne megnéznem, esetleg a Dead Mant vagy a Broken Flowerst.
perempe: köszi, finnektől beszereztem pár hete lemezen, szóval vár a backlogon
-
válasz
proci985
üzenetére
Jarmusch nem csinál akciót, csak "akciót"

A Dead don't die és a Limits of control remek példák erre, különösen az utóbbiban van egy akkora fityisz a témában, hogy percekig röhögtem rajta.
Nekem ezek a gondok, amiket írtál, mind nem ütöttek be. Az utolsó szakasz talán kicsit tényleg túl lassú, de a egész film nekem tempó terén teljesen rendben volt. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
gbors
üzenetére
A közepén van az a pont, amikor jön a "
", na ott fogtam gyanút, hogy ez így lehet elvárná a nézőtől, hogy akkor innentől kezdve a szamurájt islevágott fejű szamuráj még egy utolsó dolgot tudna csinálni, mert... . Szoktam néha párhuzamos értelmezésekkel nézni filmeket amikor nem egyértelmű a narratíva és élvezem is, ha több szinten működik egy film, de itt elég hamar eldobtam ezt az alternatívát.ugyanúgy paródiaként kéne nézni, ahogy a párhuzamos ellenpont maffiózókat, akik kapcsán szintén egyértelmű az elveszettség és a régi, nem működő szabályokba való görcsös kapaszkodás Egyébként lehet az a baja, hogy a cool faktora és frissessége mai szemmel nézve már nem az igazi, és egyébként meg a film beesik egy arthouse és egy akciófilm közé a földre szerintem. Az akciójelenetei néha álomszerűek (Lost Highway flashbackjeim voltak), de ehhez a szinthez nem ártott volna némi kidolgozottság a karaktereknél. Akciófilmként pillanatonként működik, Jarmusch kifejezetten ügyes jelenetszinten, de úgy meg a tempója mai szemmel (főleg az utolsó fél órában) szörnyű. Inkább akciófilmként,
úgy a film simán 8/10 lehetett volna.ha az utolsó pisztolypárbaj a vidéki kastélyban ér véget a mentorral, Kultúrális olvasztótengelyként és arra reflektálva remek, a maga idején végiggondolva bravúros lehetett. Ettől kultfilm és a 6 pont nálam még mindenképpen ajánlottnak minősül.
Cs1csó: igen, ez a része nekem kevésbé rezonált. Szóval értem, miért imádják sokan a filmet.
-
válasz
proci985
üzenetére
Ezen az sem segít, hogy a sztori próbálja magát (sokkal) többnek eladni, mint ami. A Bushido bölcsességeket Paul Coelhoként kezelve viszont a film önparódiaként nem működik.
Sztem abszolút nem próbál ilyet, Jarmusch egyetlen filmjében sem csinál ilyesmit. A komolyképű bölcseletek hősünk
. És a Coelhos előadásmód sztem nagyon is szatirikus.kb. utolsó kapaszkodói, mert minden magabiztossága ellenére szegény teljesen nem tudja, hol is van ő ebben a világban -
Pitterix
őstag
Masterpiece.
-
proci985
MODERÁTOR
Ghost Dog: The Way of the Samurai 1999
Jó rendezés és forgatókönyv. Kifejezetten jó operatőri munka és díszlet. Hullámzó színészek: Whitaker rendben van, de rajta kívül minden más karakter (talán a fagyiárus kivételével) nulladimenziós.
Jarmusch filmje egy gengszterparódia, ami kap egy extra réteget azzal, hogy egy elmúlt világon kesereg, ami abban a formában talán nem is létezett. Az olasz maffiatagok gyakorlatilag ugyanúgy a régi idők letűnt harcos kasztja, ahogy a szamurájok is. Erre jön a játék a nagyvárossal mint népek olvasztótengelyével. Vicces és működhetne is. Viszont a szereplők fájóan egydimenziósak, a történet pedig nagyon nem kezd semmit a főszereplő otaku-bérgyilkossal a morális harcosságán kívül, tempóra viszont az utolsó fél óra szó szerint leül. Ezen az sem segít, hogy a sztori próbálja magát (sokkal) többnek eladni, mint ami. A Bushido bölcsességeket Paul Coelhoként kezelve viszont a film önparódiaként nem működik.
6/10. Lehet egyébként, hogy az a baj nem láttam elég Kurosawa filmet, hogy értsem az összes referenciát, de ettől egy filmnek (sőt, paródiának is) saját magában is meg kell állnia. Másik oldalról lehet csak annyi történt, hogy ez a sztori 1999ben valószínűleg nagyon friss, ropogós és üde volt, viszont a film egyértelműen öregszik. A StudioCanal féle 4K UHD kiadás viszont remekül néz ki és jól szól.
#értékelés
-
gyuromoj
veterán
-
arcitec
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ez olyan eredeti jópofa vélemény, csak egyetérteni tudok ....
-
Rigormortiis
veterán
Jajj, tényleg, megnéztem a legfrissebb és talán utolsó Mission Impossible-t is. Ez az utolsó rész full Halálos Iramban, de olyan hosszú eposz, hogy fizikailag lefáradtam a végére. Mivel a FF-al ellentétben komolyan veszi magát. Az előző részről jobb emlékeket ápolok.
Na de volt egy jelenet, kb. mint az Ébredő erőben, ami tetszett. Amikor úszott (lebegett) fel a tengeralattjáróról és átfordult a kép. Ott elégedetten csettintettem, hogy ez ilyet is tud. Meg az az egész szekvencia baromi feszültre sikerült és fasza feloldást is kapott. Mintha az operatőrnek eszébe jutott volna, hogy filmművészetit végzett

Voltak jó részek és elismerem Cruise tehetségét, de ennyi elég is volt ebből a szériából.
Inkább toljon egy Les Grosmann vígjátékot, amiből bezzeg nem lesz semmi...
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
Valami rémlik arról, hogy terjedt egy verzió, ami még munkaverzió volt, és a legtöbb CGI helyett csak a kimaszkolt területek vagy statikus bábuk szerepeltek benne, de szerintem csak DC/DC++ szervereken és nem vhs-en (nálunk legalábbis).
Azt tudom, hogy azzal nem éltem, de egy-két évvel később a Tomb Raider vhs-en járt nálunk, fél évvel a vetítések előtt, vietnámi felirattal és orosz hang alámondással. Na annak a kazinak azért kult-státusza volt

-
.LnB
titán
válasz
Miklós315
üzenetére
Tegnap ezt családilag néztük végig hárman. Mondjuk épp a Star Wars-okat nézzük végig, szóval pont jókor is jött. De ez a srác nagyon jó videókat csinál. Tökre át tudja adni azt a hangulatot, amit akkor átéltünk, és hogy mit jelentett tényleg ez a film. Baromi jó videó az egész. És a végén a nagy nevetés, hogy neki milyen SW Lego-ja volt. Szegény.
És ebben a témában lenne is egy kérdésem a topikhoz.
Arra emlékeztek, hogy a Baljós árnyak egyébként eljutott Magyarországra VHS-en a magyar premier előtt? Nekem megvolt a film angolul kazettán, mielőtt lett volna a magyar mozibemutató. Nyilván egy szót sem értettem belőle.
De óriási kincs volt az akkor.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez mennyire terjedt el az országban? Emlékszik még erre a "LEAK"-re valaki? Másnak is megvolt?! -
Rigormortiis
veterán
Sinners:
Mivel nem túl rég újráztam az Alkonyattól pirkadatig-ot, élénken él bennem, így aztán magabiztosan kijelenthetem: ez sehol nincs ahhoz képest, pedig gyakorlatilag ugyanaz a sztori. A legnagyobb gondom az indokolatlanul hosszú expozícióval volt. Néha próbálkoztak stílusvegyítéssel, de ezeknél a jeleneteknél hamar visszatáncoltak. Az oscar jelölés eső előtt értetlenül állok, bár szerintem egyetérthetünk, hogy az utóbbi évek termése úgy filmes, mint zenei téren hagy kívánnivalót maga után.
Nem rossz film, nézhető, a vége pedig kifejezetten tetszett. Michael B. Jordan is teljesen rendben van. Aki viszont ezt látta az Alkonyattól pirkadatigot viszont nem, azonnal pótolja be!
-
Fitzgerald
veterán
Hannibal 2001 - 8/10
Még moziban láttam először anno, fiatal felnőttként. Azóta többször újranéztem, és egyre inkább a fejemre nőtt. Ugye tudjuk hogy ha Scott filmet készít, Isten mindig feldob egy érmét. Szerintem a Hannibal a jobb filmjei közé tartozik, bár nyilván nem ér a The Silence of the Lambs nyomába. Bár Jodie Foster nincs, mégis működik a dolog. Anthony Hopkins, Gary Oldman itt is kurvajók, ahogy kb. mindenben. De jó a sztori, a zene is, a változatos helyszínek. Csak hát egy 10 pontos film örökségéhez kellett volna felnőnie, az meg rohadt nehéz. Talán ezért is lett lehúzva.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
oriic
üzenetére
Igazából én is kb annyi idősen láttam anno moziban, mint ő és hasonló élményekkel is jöttem ki róla. Látom a gyengeségeit, de baromi nagy élmény volt. Hivatovább kevés film van, amit annyiszor láttam volna, mint a Sithek Bosszúját. Igazából csípem az előzmény trilógiát.
Az ébredő erőről meg visszafogott hányingerrel jöttem ki, igaz már bőven felnőttként.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VágniValó
üzenetére
Bírnám, ha Diane Kruger lenne meglepi cameóként.
Amúgy nem értem, miért kapták most fel ezt a dolgot, lassan egy éve volt már erről pletyka. -
-
paatrick
őstag
Most értesültem erről:

Valaki aki mindig védeni szokta ezt most már leírhatná hogy M-I-É-R-T?

Ha fekete színészeket akarnak a filmekbe miért nem forgatnak afrikai sztorikból filmet?
-
Miklós315
senior tag
Den sidste viking (Az utolsó viking)
Borzasztóan kínos élmény, ahogy feszengve várom, hogy magára találjon, de nem történik meg a csoda... Végig komoly karakterdrámákkal operálva komolytalankodik, mindezt a rossz értelemben vett német vígjátékok szintjén (fáraszt, untat, mert kínosan lapos, bár felismerhető minden "szánt poén" helye)...
Tiszta dráma nem akart lenni, parádés vígjáték (dráma fonákról) nem tudott lenni.
Anders Thomas Jensen számomra az Ádám almáival volt a csúcson, Az igazság bajnokai még tud működni, a Gengszterek fogadója, a Zöld hentesek és a Férfiak és csirkék "egynek jó" kategóriát hoznak.
Az utolsó viking totál gyász.Bugonia
Nem tudott beszippantani. Minden karakter, a konfliktus ábrázolása, a történetív, stb. érdektelen(ül tálalt). Lanthimost ezzel elengedtem, semmit nem tudott eddig adni nekem.Together (Együtt)
Fárasztó, művi/művészieskedő baromság.Hogy legyen pozitívum is: újranézésre került több film, pl. Forrest Gump, Szabad egy táncra, stb. ezek még mindig jók.
#értékelés
-
perempe
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezek szteroidot szednek, talán nem is edzenek.
#174919 Pitterix
meg fogom nézni. kedvenc influenszerem a természetes tengeri sót és az azzal történő detoxot népszerűsíti. Drunvalo Melchizedek volt rá nagy hatással, jelenleg Peruban él. -
어쩔수가없다 / No other choice / Nincs más választás (2025)
Kezdve a végén - Park Chan-wook újabb filmet szállított a "húb**meg" műfajban
A központi problémát már a trailer is bemutatja - hősünk 25 évi szorgos munka után lapátra kerül, és mivel az elhelyezkedés az egyre zsugorodó és egyre inkább automatizált papíriparban nem éppen egyszerű, az állásinterjúk sorban sikertelenül zárulnak. A hosszú munkanélküli periódust a család is egyre jobban megszenvedi - aztán hősünk elhatározza, hogy ...drasztikus módszerrel javít az esélyein arra, hogy új állást találjon
Ez a felütés (és maga a trailer is) egy, a humor oldaláról megfogott szatírát sejtet - hát a film az nem ilyen. A "megoldás" ötlete már a film elején is felbukkan viccelődés keretein belül - de hősünk fejébe már akkor is szöget üt a dolog, és a film aprólékosan, húsbavágósan mutatja be, hogy hogyan jut el egy teljesen átlagos alsó középosztálybeli ember odáig, hogy . Aztán amikor megvan az elhatározás, akkor részletesen megnézhetjük azt is, hogy hogyan kezeli hősünk a praktikus nehézségeket - mennyire nehézegy új állás megszerzése érdekében más embereket gyilkoljon meg , aztán még mennyivel nehezebb, amikormeghúzni a ravaszt akkor is, amikor a célpont egy alapvetően semmirevaló figura . És aztán a végén, amikora második jelölt olyasvalaki, aki akár saját maga is lehetne , hősünkvalamilyen formában sikerül elérni az áhított célt , a néző pedigörül számot vethet, hogy mibe is került mindez...a látszólagos eksztázis közepette
Többen kritizálták a filmet azért, mert vannak benne unalmas szakaszok - szerintem ez a film pont annyira (nem) unalmas, mint Tarr Béla eposzai, és pontosan ugyanazért. Nagyon alaposan, amúgy boncmesteresen mutatja be a nagyon is hétköznapi alapokból kipattanó események lélektani folyamatait, bőkezűen dobálja a releváció-szerű snitteket ( ), és valahol az egésznek a mélyén tényleg ott van valami borzasztóan sötét humor - nevettem a film nézése közben pár alkalommal, de jóízűen, felszabadultan talán egyszer sem.pl. amikor a második áldozat feldarabolását hősünk halivúdiasan előkészíti a kibélelt üvegházban, beindítja a lncfűrészt - és lefagy
Szóval a Nincs más választás egy igencsak kemény túra - ha valaki értékeli az emberi lélek sötét mélységeit felkutató alkotásokat, annak nagyon tudom ajánlani, aki viszont nem, az lehet, hogy jobb, ha passzolja. Ha a trailerben bemutatott tréfás hangvételben ment volna a film, akkor tudnék neki egy 8-ast adni - így viszont 9/10-nél kevesebbet nem ér.#értékelés
-
-
brownus
veterán
Megnéztem a predator badland filmet, hatalmas mesefilm, imádtam. remek szórakozást adott. Azt hittem 10 perc után kikapcs de nem.
Az új Leo film az egyik csata a másik után nem fogott meg, 2x ültem neki, de asszem ez nem nekem készült. Nem erőltetem. Sean Penn miatt talán mégis

Este elkezdtük a bugonia filmet, de már fáradtak voltunk. Jó lehet, nagyon érdekes, ma befejezzük délután.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nézd meg a See sorozatot. A második évadban szintén együtt szerepelnek és nagyon jól működik.
-
Pitterix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
No ja, nem kevés a csúnya beszéd. Aztán az az üldözős jelenet....
De, jól szórakoztam.
Szerintem, nekem pont ilyen filmre volt szükségem. Lehet, egy hónappal ezelőtt nem bírtam volna végignézni. -
sherlock82
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kolleganőm mondta h szerezzem be neki ezt a filmet mert kíváncsi rá, én lemondok róla de neki elviszem.
Ha eddig nem tettem volna meg akkor itt ajánlom a nagy fogás c filmet mindenkinek.

Nekem tetszett, az elmúlt idők ( 1 - 5 év ) filmjeihez képest teljesen jó -
vond
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
"Vannak olyan párosok, ahol megvan a kémia és jól működik."
Az utóbbi időből a Heads of State-ben az Elba&Cena duó szerintem szuper volt. Jó, nem egy De Niro&Grodin a Midnight Run-ból, vagy egy Gibson&Glover a Lethal Weapon filmekből, de meglepően jól működött. Amúgy a film is egy jó kis szórakoztató, agyatlan akció-vígjáték. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
A bontóbrigád
The Wrecking Crew (2026)Tesztoszteronos. De még mennyire. Igazi közepes akciófilm ez, nem több, de nem is kevesebb. A helikopteres jelenet gyász volt, de a többi akciójelenet is hagy némi kívánnivalót maga után..
Vannak olyan párosok, ahol megvan a kémia és jól működik, ilyen pl. Kevin Hart és a Rock párosa. Viszont ez a Dave Bautista és Jason Momoa duó azon kívül, hogy mindketten ki vannak gyúrva, semmi közös nincs bennük, semmi kémia. És ez meg is öli a filmet, de ha ez nem is, akkor az erőltetett poénkodás és indokolatlan káromkodás biztosan.
-
KISDUCK
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen, ezzel egyetértek. Még a nem létező Gladiátor folytatás sem ártott a karrierjének.
-
válasz
Kergeboci
üzenetére
uhh na igen, ezt hívom én úgy hogy befejezés
(The Little Shop of Horrors (1986) director's cut ending)
(abból is a végső látványos pusztítás kicsit jobb minőségben) -
válasz
Kergeboci
üzenetére
Szóval már a legelső vetítésre sem sikerült eljutnom.. de akkor már ha itthon pótlom, pótoljuk rendesen!
The Little Shop of Horrors
Rémségek kicsiny boltja
(1960)Hát igen, ennek az egésznek volt egy előzménye. 66 éves fekete-fehér horror paródia.. vígjáték, melyben egy kétbalkezes virágbolti dolgozó, rájön, hogy a titokzatos japán öregembertől vett dísznövénye, vérre szomjazik.
Van itt minden, slapstick vígjáték jelenetek, víg szaxofon nóta, vonat által feldarabolódó hajléktalan testrészein lakmározás, fájdalomtól elélvezés, és a virágokat majszoló Dick Miller és egy a szokottnál is perverz őrültebb (és fiatalabb) Jack Nicholson szerepléséig minden is.Hát, 1960 jócskán meglepett na. Kicsit erősebb volt, mint amire számítottam De legalább már értem, miért került 20 évvel később ez újra elő. Van egyfajta kultstátusz hangulata. Mai szemmel nézve ugyan már igencsak teátrális a stílusa, de az abszurditása kifejezetten nézeti a filmet. A lezárás (meg ezekkel a virágokkal lelepleződés) pedig zseniális hülyeség.
Little Shop of Horrors
Rémségek kicsiny boltja
(1986)Jó 20 évvel később, 82-ben lett a történet újra elővéve, és brodway musicelre átültetve. Végül lett belőle akkora siker, hogy 4 évre rá, már filmként is megjelenjen.
Bár első hallásra egy Rocky Horror Picture Show-ként indul az egész, de azért ez sokkal inkább klasszikusabb musicel vonal mentén mozog.. már ha az ember evő óriás növény, és a (Steve Martin által valami fergetegesen megformált) szadista fogorvos klasszikus vonalnak tekinthető.
A zene souls/r'n'b, rockos, pörgős, meglepően élvezhető, a díszletek, a bábmunka pedig egyszerűen lenyűgöző. Audry II. valami félelmetesen jól működik. Nem különben Rick Moranis, ezzel a visszafogottabb, éneklősebb (meg kell hagyni dögösebb) szerepben. A musical egyik legerősebb eleme volt, csak dicsérni tudom. Bill Murray-ról viszont kiderült, hogy nem egy Jack Nickolson.
Kicsit sajnálom, hogy az eredeti, virágok általi lelepleződést és keserű lezárását nem hozta magával, és bár nálam nagy klasszikus most már nem lesz, de megnézni nagyon is megérte.
Viszont utána olvasva, be kell szereznem a rendezői változatot, mert az elborult kegyetlenséggel vezeti át a történetet a Triffidek napjaiba!
És ha már, ez az év így alakult, a Pesti színház is műsorára tűzte a musicelt, úgyhogy ezt a történetet még egyszer ott is át fogom élni. Lehet ez már kicsit túlzás, de kíváncsi vagyok, hogy nézz ki ez színpadon.
-
Miklós315
senior tag
-
gyuromoj
veterán
-
j0k3r!
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Mi lesz a formátum? Engem annyira nem hoz lázba, hogy egy Temu-s Beatles sztorit megnézzek, főleg nem meghallgassak. Miért nem jó egy sima dokumentumfilm? Ha jól emlékszem, akkor a Queen-ről szóló filmet is utólag darabokra szedték, mert a film kedvéért variáltak a sztorin a valódi történésekhez képest.
-
devil-k
nagyúr
Meghalt Kevin anyája!
R.I.P. -
Cs1csó
titán
-
Bad Pritt
félisten
Barry nagyon nem, a többiek szolidak.
-
De4d
őstag
Roofmant és a bontóbrigádot látta már valaki vélemények?
Az első elég egyedi, nem egy sima klasszikus kliséhalmaz, de inkább tűnik romantikus bohóckodásnak, mint valami "bújkálós" kriminek.
A bontó meg pont, hogy a szokásos ökörködős akció vígjáték kliséhalmaz
-
NyalokAA
senior tag
válasz
devil-k
üzenetére
Amennyiben tágabb értelemben vesszük a kérdést és nem csak természeti katasztrófákra gondolunk az elmúlt ~10-15 évben kb ezek amik nekem bejöttek:
Nope (2022)
A Quiet Place (2018)
A Quiet Place Part II (2020)
Deepwater Horizon (2016)
Twisters (2024)
World War Z (2013)
Bird Box (2018)
No One Will Save You (2023)
ezeket se mondanám kiemelkedőnek , de egy nézést megérnek -
NyalokAA
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én nagy rajongója vagyok a katasztrófafilmeknek , de ez minden téren kritikán aluli volt. Kb random jeleneteket dobáltak egymás után és majd kisül belőle valami. Gyakorlatilag az összes apokalipszis klisét ellőtték. Az 1. rész pedig egy erős közepes nekem , de ezt kár volt megcsinálni 90 millió dollárból.
-
perempe
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
+1
Ebből se hagyhatták ki az Eiffel tornyot.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Greenland 2: Az új menedék
Greenland 2: Migration (2026)Az első rész jobb, ugyan jól indul ez is, de egy gyenge drámává alakul és nem lesz jobb a végére se. Kiszámítható történet, kalandok és karakterek, fordulatok (?), kevés izgalom és semmi elgondolkodtató dolog (jó lett volna több infó a bolygó sorsáról, az új klímáról.. valami)
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Esetleg ez?
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ugye, minden ember más, s másban hisz, s mást tapasztal meg.....
Amúgy ezt a verziót találtam meg, lehet máshol úgy van fenn, hogy írják ki beszél. -
-FreaK-
veterán
válasz
Pitterix
üzenetére
Erről van szó? fent van YT-n, többször is, ha ez az.
What The Bleep Do We Know full movieTényleg csak így belepillantottam, de jajj. A quantum fizika rész érdekes (bár arról találni sokkal jobb anyagokat). Viszont ha jól látom belekeveri a vallást, meg egyéb tündérmeséket, ami már legalja áltudomány. Aztán lehet tök tévedek, csak így gyorsan belenéztem itt-ott.
-
Pitterix
őstag
Dokumentum, vagy ismeretterjesztő film. Kinek, mi tetszik.
Érdekes alkotás az agyunk teremtő erejéről, melyben vagy hisz valaki, vagy nem. Vannak, akik kinevetik, akik megpróbálják, aztán belebuknak, s akik hisznek benne, s elkezdik, hittel akarattal, kitartással, s tapasztalják, hogy működik.
Nagyon megosztó ez a téma, s valóban nem mindenkinek való.
Érdekes dolog, hogy az érzelmeinktől annyira függővé tudunk válni, mint ( a filmben is említik) a herointól.
Szerintem érdemes megnézni annak, aki nem zárkózik el az emberi elme csodáitól.
S képes hinni a nem látható dolgokban.Met: a szőrös jelen esetben nem jó válasz, ugye?!
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Időnként elgondolkodom, téged valamivel zsarolhatnak, hogy minden szemetet megnézel.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak ezek a képen annyi red flag van, hogy még egy trailert se érdemes megnézni róla.

-
devil-k
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ennyire gáz?

-
AD4MINATOR
nagyúr
Anakonda
Anaconda (2026)Uh, hát ez, kihagyható.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
2019-ben jelentették be az Eisenhorn élőszereplős sorozatot, azóta várjuk... oké 7 év és nem 8, de na. Én innentől számolom.
Eisenhorn Television Series - Warhammer 40k - LexicanumCavillnak pedig már nem tudok hinni, 3 éve mondta hogy készül, ez csak arra volt jó hogy megint felhájpoljon mindenkit. Idén is majd mond valamit, az is tartani fog vagy 1 évig, aztán szép lassan mindenki elfelejti, ahogy Cavill hazugságait is. Sehol egy kiszivárgott lesifotó, de még egy nyamvadt koncepciókép sincs sehol. Nem lesz ebből semmi, ahogy valószínű nem is létezik semmilyen kézzelfogható filmes anyag, csak a nagyotmondások, meg a remény, mint a Half-Life 3-nál...
-
devil-k
nagyúr
Frankeinstein
7/10
Netflix
Oscar jelöltEz egy alapos, látványos iparos munka volt Guillermo del Torotól, olykor kicsit vonatott, bizonytalan, idióta részekkel, de ettől függetlenül egy jó szórakozás, jó eredettörténet. Említésre méltó, hogy eltér a szokásos, gagyi Netflixes moziktól.
De azért nagyon messze jár attól, hogy Oscart kapjon (szerintem). Ez is csak azt bizonyítja, hogy a tavalyi év nagyon gyenge volt.
Good Bye June!
6/10
NetflixKate Winslet első rendezése, jó kis szereplőgárdával... de nem tudta elhozni az áttörést. Nagyon akart hajazni valami másik történetre, nagyon meg akart felelni, nagyon mesterkélt volt. Kifejezetten unalmas tudott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

+ Only lovers left alive + Paterson

Most néztem a The Studio-ban...

vagy a te opciód