Hirdetés
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint82
senior tag
Tudja valaki, hogy az 5000 Ft-os Élménytér SAMSUNG kupont hol tudom érvényesíteni Webshop-on rendelésnél? Ügyintéző nem tudta megmondani
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz djculture #30930 üzenetére
Köszönöm, ugyanígy csináltam vagy 5x egyszer sem adta meg azt a boxot, ahova ezt a kódod be kellene írni.
Az ügyfélszolgálatos kolléga megemlítette tegnap, hogy az akció július 31-én visszavonásra került.
Na most lehet, hogy visszavonásra került, de hogy még mindig fent van:http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1305_elmenyter_katalogus
Több mint megtévesztő...
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz Szimatka #31324 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy cserélni fogják, mert:
A sérült készüléket a T-Mobile szerviz hálózatában megjavítjuk (a biztosítás nem terjed ki a készülékben vagy annak SIM kártyáján tárolt adatok helyreállítására).
A nem javítható vagy ellopott készüléket típusazonos1 készülékre cseréljük.Itt tudsz utána nézni az önrésznek.
Ha előfizetéses vagy:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/biztositas/keszulek_biztositas/havidijas
Ha Dominós:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/biztositas/keszulek_biztositas/dominoGoogle Pixel 4a
-
balint82
senior tag
T-s előfizetésem van, így remélem, hogy jó helyre jön a hozzászólás:
Tudja valaki, hogy mitől lehet az, hogy itt van mellettem a teló, van térerő, sehol egy bejövő hívás és jön az SMS, hogy Önnek nem fogadott hívása volt az SMS feladójától?...
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
-
balint82
senior tag
-
balint82
senior tag
Tud valaki pár példát mondani, hogy a T-nél mi minősül belföldi kék számnak? - van a számlámon egy ilyen sor, és nem nagyon rémlik, hogy hívtam volna ilyet...
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz Aranygyerek #36008 üzenetére
Szerintem nem, mert ha már hagyta végig vinni a rendelést és vissza is igazolta, akkor már nem fogják elkaszálni (remélhetőleg).
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz Kriszti87 #36958 üzenetére
Ilyet találtam csak:
A nem javítható vagy ellopott készüléket típusazonos1 készülékre cseréljük.Ha a cserélendő készüléket már nem forgalmazzuk, akkor más típusú készülékre cseréljük a károsodott készülék aktuális akciós bruttó kiskereskedelmi árának2 maximum 110%-ig terjedő értékben.
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/szolgaltatasok/biztositas/keszulek_biztositas/havidijas#fn1
Egyébként milyen biztosítás volt rá?
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Apropó árak. Régebben olyan könnyen le lehetett tölteni pdf-ben az iphone árakat, most meg nem találom.
Tudja valaki, hogy lelhetőek fel?Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Adott egy T-s telefon, ami jelenleg szervizben van (GPS hiba & a sim kártya takaró elem fém része leesett - ergo nem nagy hibák) és a javítási lapon vállalási határidőként 2014.06.19 szerepel. Lévén, hogy 2014.06.22-e van, a telefon meg sehol, mit tudok ilyenkor tenni?
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Next S díjcsomagnál sehol sem találom, hogy mennyibe kerül a MMS? Van ötlete valakinek?
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz Soulfly842 #62156 üzenetére
Nem nagyon értek a témához, de jól gondolom, hogy ha ebbe belerakom a mobilnetes sim-et, akkor szórja?:
https://www.telekom.hu/shop/termek/Huawei+E5377T+Router+Hasznalt--US+HUAWEI+E5377T/SL?0&contractType=newPostpaid
Közben el is fogyott, de a válasz érdekelne
A linkelt stickek között van olyan, amelyik kiemelkedik a többi közül valami miatt?
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Tegnap kosárban volt egy iphone 6 64gb (120e), már csak a szállításra kellett volna böknöm (nem lett volna rá szükségem, de szívesen kipróbáltam volna egy almát).
Aztán lebeszéltem róla magam a használt volta miatt (no garancia), meg az esetleges utánajárás miatt, ha nagyon gázos lett volna az állapota.
De a fentiek szerint a már visszaigazolt rendeléseket is törölhetik.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Lemondtam THome elofizetesemet,viszont a lezaro szamlan 12e tulfizetesben vagyok. Valahogy hozza tudok a penzemhez?
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Ezt láttátok már?:
KészülékbérletEnnek bedől valaki?
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
XI.kerületben ma egész nap bontotta a hívásokat a telefonom,sms-ek nagyon lassan mentek el, 4Gről ledobál folyamatosan. Hívtak többen,de a telefonom nem reagált.Más is tapasztalt ma ilyet,vagy a telefonomban keressen a problémát?
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Aztán láttam még (kosárban volt f3 kor,csak egy utolsó klikk kellett volna) egy új macbook pro-t,250ert,garival.Végülis lebeszeltem magam róla,de annyiért szvsz eléggé best buy lett volna...
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz PainKiller13 #68633 üzenetére
Köszönöm, én csak arra gondoltam, hogy ha valakinek nem tetszik a termék és eláll a vásárlástól, akkor visszakerülhet-e újra a termék?
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Hadd kíváncsiskodjunk, hogy ki mit rendelt múlt héten a használt vásáron, és hogy milyen állapotban jöttek meg?!
Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Windows 10
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Politika
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis lesz Pixel 9a? Ezeken a fotókon állítólag a telefon van