Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérdező1
újonc
válasz
üzenetére
A honalpon azt írja.
Én ezt úgy értelmeztem, hogy ha veszek 500 mega netet, akkor pl: egy nyaralás után (ahol ugye netezek) meg tudom nézni, hogy mennyi van még.Forrás: http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/domino-maraton
Hogyan nézhetem meg telefonszámom rendelkezésre állását?
Telefonszámod rendelkezésre állását megnézheted a Telekom applikációban, az Önkiszolgáló ügyfélszolgálaton és a *102# kóddal, majd hivásindítással készülékeden. -
válasz
Hegyirabló
üzenetére
mert levonja a végén a max. 160 percnyi összeget a számlában.
-
Gali199qd
tag
Sziasztok!
LG F6
Ma kértem 4G-s simkártyát a telekomban és a telefon utána ki/be kapcsolgatott, kaptam SMS-t is hogy vmit telepítenek a sim kártyámhoz.
Most elmegy általában a térerő és újraindul a telefon.
Tud valaki segíteni ?
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
nekem e-számlám volt, eddig az aranykártyát küldték levélben, 6,5 év alatt 2x
(többi emailben) -
Kérdező1
újonc
Akinek van maraton nete, kérem hívja a *102#-et és küldjön egy képernyőképet.
Csak kíváncsi vagyok, hogy hogy írja ki, hogy mennyi netem van.
Mert elvileg írnia kell. -
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A díjnetre lehet regisztrálni.
-
Kösz mindenkinek!
-
the.odzsy
aktív tag
Próbálom interneten online feltölteni az egyenlegem bankkártyával, de amikor át kellene lépnie a fizető oldalra a következő üzenet fogad:
Kedves Ügyfelünk!
A vásárlási tranzakciók száma a vártnál jobban megnőtt, kérjük, próbáld újra később.
Megértésedet köszönjük!
Ez általános napközben vagy valami hiba van a szolgáltatónál?
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Hmm, ezt jó tudni.

-
Fifi
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Szia!
Regisztrálj a telekom oldalán felhasználói fiókot és ott be tudsz állítani sok mindent (számlaértesítőt is), illetve ott a számláid is le tudod tölteni pdf-ben.
Bye, Fifi
-
-
BrownB
tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nem kell külön beállítani, küldenek emailt automatikusan.
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Regisztrálj Távszámlára, nekem az küld.
-
Sziasztok!
Én még csak egy hete vagyok a Telekomocskánál, és nagyon szeretem, de még nem tudok minden dolgot.
Lehet-e beállítani olyat, mint a Telenyomornál, hogy küld egy e-mailt, amikor elkészült az aktuális számla? Ha igen, hol lehet ezt?
Köszönöm!
-
cris78
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
Megtaláltam a telekom oldalán:
A micro-, illetve nano SIM-kártya cseréje - hívószámod megtartásával - akkor is díjmentes, ha nem vásárolsz nálunk készüléket (kivéve lopás, blokkolás, feltételezett eltűnés, rongálás) esetén. Ez esetben a kártyacserét Telekom üzleteink egyikében intézheted, személyes okmányaid bemutatása után:
havi díjas előfizetőként,
Domino szerződés esetén előfizetőként vagy rögzített felhasználóként.
Ebben az esetben az új SIM-kártya aktiválása az üzletben történik meg.
Csak ha netán más keresi megtalálja.
Sim kártya csere. -
cris78
őstag
Sziasztok! Párom elhozott egy telefont, de én fogom használni. Viszont nekem mikro sim-em van és nano kell a telefonba. Ha partner üzletbe besétálok, akkor ingyenes a csere?
-
313313
addikt
-
kgb79
tag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Alkalmazásból és Chrome alól nem megy.
Firefox, opera alól viszont igen. Nálam legalábbis. -
kovacsmi_74
senior tag
Ha valakit érdekelne...
Élő stream a Magenta koncertről. Az adatforgalmat nem csökkenti. (Telekom ügyfeleknek.)http://telekom.hu/magenta1koncert
-
Zeki
nagyúr
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Próbáld amit írtam. Ha nem mükszik, dobj egy privát üzit.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
vwpolopg
üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Akkor mit javasolnátok? A gyermek kórházban, már megvettem valami Turbo 3 GB bővítőt neki, de másfél nap alatt elfogyott a fele. Mivel jönnék ki olcsóbban vagy milyen más alternatívák vannak? Youtube, böngészés lenne a lényeg. Ez sztem holnap estére elfogy neki.
Fun S atk-ja van, ha ez lényeges. -
Zeki
nagyúr
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Nekem akkor ment, ha a youtube-ot visszaállítottam gyárira a telómban, minden frissítést töröltem. Alkalmazások menü.
-
vwpolopg
őstag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Lecsekkoltam, alkalmazásból illetve böngészőből sem megy.
-
_Moriarty_
aktív tag
Ha megrendelem a korlátlan böngészés opciót, akkor megy a Youtube?
Visszaolvastam, de ellentétes infókat írtak le itt a fórumban. Valaki tapasztalatból meg tudná mondani?
Köszönöm -
válasz
matthewKER
üzenetére
Egyébként ez most komoly? Hogy a legjobb ajánlatot automatikusan kizárják?
-
válasz
alex devil
üzenetére
Nekünk már nem elérhető, csak Telekom dolgozóknak.
-
alex devil
senior tag
A Telekom honlapon hol találom az utolsó/használt/újracsomagolt telefonokat? Ha jól emlékszem volt ilyen.
-
Kérdező1
újonc
Ha elfogy a maraton netem, akkor egyből indul a napinet és levonnak 181 Ft-ot?
-
namenlos
tag
Sziasztok!
Van ez a számhordozási havidíjkedvezmény a T-nek, ez Blue Mobile irányából is igénybe vehető? Mert ez ugye csak "márkaváltás", viszont online ki lehet választani, hogy onnan akarsz átjönni. Ha igen, Next S Aranytárskártyába szeretném áthozni a számot. Viszont ez a szám nem az én nevemen van, ilyenkor hol és mikor történik az átírás? Van ilyenkor díja? Vagy ezt annyira nem veszik komolyan? (Pár éve nekem pl. egy T-s, dominos számot szó és plusz díj nélkül átírtak a nevemre, igazolnom sem kellett, kié volt a szám - ezen meg is lepődtem.) És az utolsó kérdésem, ilyen számhordozás keretében is lehet kedvezményesen részletre telefont venni?
Köszönöm a segítséget!
-
madle
őstag
Mondjuk nálam fent áll az a probléma, hogy a Next S ATK előfizetésem Magenta1 csomaggal van. Tehát ezt nem iktathatom ki a dologból gondolom, ha meg akarom tartani a Magenta teljes paletta kedvezményt? Vagy helyettesíthetném egy Domino Most-os kártyával? Esetleg csak előfizu?
-
Zoty4
őstag
válasz
St3ven
üzenetére
Igen, otthoni csomag mellett van, es az is joarasitva van mar, persze meg joval dragabb mint a digi meg a upc, de ez van itt sajna egyedul, de az elso arhoz kepest mar -30%
Most elvileg otthoni +2 atk nexts fogok fizetni havi 14000 korul
Listaaron ez boven 21-22 korul lenne -
Zoty4
őstag
válasz
St3ven
üzenetére
En azert hosszabbitottam, mert 90%ban telekomos szamot hivok ezert nekem teljesen jo a next s atk, plane amilyen kedvezmenyt kaptam hozza. Szoval 0 ft a telefonalas, kb annyival szoktam tobbet fizetni, amennyi a parkolas. 1gb net is altalaban eleg szokott lenni, munkahelyemen es otthon is van wifi. Smst meg nagyon ritkan kuldok
(#80708)-re valaki?
-
-
matthewKER
tag
válasz
lugosi
üzenetére
Ez közbeszerzések esetén bevett szokás. Ugyanis (főleg építőipari beruházások esetén) fennáll a veszélye, hogy a fővállalkozó nem fogja kifizetni az alvállalkozót, csak elvállalja olcsón a munkát, hogy a felvett pénzzel eltűnhessen. Általában a második legjobb ajánlathoz képest 20-30%-kal olcsóbb, de legjobb ajánlatot kizárják emiatt.
Viszont a jelen esetben a szolgáltatás természete miatt, ez a veszély nem reális. Esetleg azzal lehet bemagyarázni a dolgot, hogy ha ezt a Vodafone bevállalja, akkor csődbe mehet. De erősen kétlem, hogy a Vodafone tőkéjéhez képest akkora veszteséget termeljen egy ilyen ajánlat, hogy megingassa a céget. -

mi a különbség a vodafone és a vodafone (p) között?
-
Zoty4
őstag
Telefonon kaptam egyedi kedvezmenyt uj husegszerzodeskotes melle 2.6-an, errol kapok vmi dokumentumot, mikor latom az uj elofizetesi dijamat a honalpon?
-
Mark0815
csendes tag
Üdv!
Azt tudja valaki, hogy a mostani Valentin napi akciók boltban is elérhetőek vagy csak online?
Köszi -
trec12
addikt
válasz
br4adam
üzenetére
Németeknél most ilyesmik a feltöltős csomagok. Nem mondom, hogy nálunk is hasonló lesz
, sajnos itt 3990/hó a flat hálón belül - ami egyébként nagy előre lépés a magyar piacon - ráadásul net nélkül. 
A magyar és német Voda esetében is hasonló eltérések vannak ár és a benne adott szolgáltatások tekintetében. Tudom lerágott csont a téma de ez van.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem a korábban beállított jelszóval léptél be, hanem kértél egy jelszót, amivel bejelentkeztél, ez egy ún. ideiglenes jelszó. A jelszó igénylést követően kiküldik postai úton a véglegesítéshez szükséges lehetőségeket, s csak ezt követően lenne teljes körű a hozzáférés.
1, Személyesen, személyi igazolvánnyal együtt állítasz be végleges jelszót.
2, Megvárod a levelet, s ezt követően véglegesíted a hozzáférést.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Óvodások homokozója
- LEGO klub
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(többi emailben)

, sajnos itt 3990/hó a flat hálón belül - ami egyébként nagy előre lépés a magyar piacon - ráadásul net nélkül.