- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sisco2
tag
válasz
balint82 #109156 üzenetére
30 naponta lehet aktiválni Aug 31 -ig.
[https://hvg.hu/tudomany/20190621_telekom_3_gb_fesztival_adatbovito_bekapcsolas]
-
vpanangin
senior tag
válasz
balint82 #107248 üzenetére
Ne bánkódj, menj át Dominósba! Kapcsold be a Fix-et!
Tegyük fel, hogy beszélsz 40 percet hálón belül és 40-et hálón kívül. Az 1120 Ft-ba kerül. Veszel hozzá netet, méghozzá Maratont. Hamarosan 3500 Ft-ért már csak 3,5 GB-ot kapsz, ez az eddigi előfizetésedből visszaszámolva 3,5 hónapig elég. Ez nagyjából összesen kb. 2300 Ft-ba kerül havonta. Mégsem 3090 Ft, vagy mennyi volt eddig a legolcsóbb havidíjú csomag (a 80 perc/80 SMS + 1 GB adat).
Persze ez eltolódhat lefelé és felfelé is párszáz Ft-al, attól függően, hogy hogyan alakul a hálózaton belüli és kívüli percek aránya a 80-on belül.
Különben azt tudod, hogy nem kell váltanod az új csomagok egyikére sem amíg ki nem vezetik?
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
balint82 #104029 üzenetére
Mobil S/M/L/XL/XXL/Korlátlan csomag csak Mobil S/M/L/XL/XXL/Korlátlan csomagnak lehet főkártyája.
Mobil S/M/L/XL/XXL/Korlátlan csomagoknál minden esetben az ügyfél legdrágább csomagja a fő és a többi a társ/partnerkártya. Vagyis az a Mobil+Net csomag lesz a fő amelyik összesített havidíja a legtöbb.
Az ATK csomagot is átválthatod tudtommal új Mobil portfólióra, a költségsáv betartásával.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
balint82 #104026 üzenetére
Mobil s/M/stb csomag nem lehet főkártya ATK csomaghoz.
Ha nincs főkártya az ATK havidíja a nem ATK csomag havidíjára emelkedik. (ha nincs másik főkártya)
Dominora váltáskor, ha nincs másik főkártya megemelkedik az ATK csomag havidíja a normál csomag havidíjára.
Domino esetén megmarad a számod, SIM cserével jár csak üzletben lehetséges. -
válasz
balint82 #95002 üzenetére
Szia,
Korábban sem változtak olyan sűrűn az árak tömegesen, így év elején meg pláne nem jellemző, de ha külön nézed egyik vagy másik telefont, akkor most is találsz olyat, aminél módosult valamennyit az elmúlt időszakban, viszont ha jelentősebb olcsósodást vársz, akkor az olyankor várható inkább, amikor egyik vagy másik gyártó kijön az újabb típussal, ami lenyomja a régebbi típusok árát.
A gyártók az új típusokat nem az év elejére ütemezik, hanem őszre (szeptember - november) és tavaszra, januárban a fű sem nő, a csúcskategóriában legalábbis nem ekkorra időzítenek a nagyok.thomas77: Akkor az a probléma, az új családi mobil opciónál ez is feltétel, de csak megoldják majd.
Jelezheted majd még azért feléjük, hogy az extra 10 GB nem került még aktiválásra, bár azt írják, hogy az automatikusan megtörténik. -
-
-
válasz
balint82 #93611 üzenetére
Akkor még egyszerűbb az ok.
Aaron14: Szia,
Tarifás hűség esetén az első 3 hónapban olcsóbb, a Mobil L + 6 GB net esetén például 9984 Ft helyett 3 hónapig csak 5984 Ft. utána a rendes ár, illetve abból vonódik le a Telekom 20 vagy 25% kedvezmény és annyi a hűség végéig, neked 25%-os lehet, úgy jön ki a 7488 Ft.
-
Watto1991
senior tag
válasz
balint82 #93489 üzenetére
Szia !
Átválthatod mindkettőt Mobil L-be nyugodtan. A 20 % kedvezmény automatikusan aktiválódik az olcsóbb díjcsomag díjából. Plusz ugye ha elektronikusan fizetsz időben akkor még olcsóbb lesz, bár lehet ez most is így van. készüléket továbbra sem vehetsz, csak a párod számára.
Jól látod, a SIM Only kedvezményt megszüntették, egységárak vannak, ha nem veszel telót, 1 évet köthetsz csak, de az sem kötelező, csak cserébe kapsz 3 hó kedvezményt a díjcsomag árából. Ugye a törvényi változás miatt van erre a trükközésre szükség, mert nem lehet olcsóbb a hűségidős szolgáltatás, mint a hűség nélküli.
-
-
alex devil
senior tag
válasz
balint82 #82914 üzenetére
Igen. A Media Marktban 70ezer, ha a Telekomnál veszed 74160.- és nyakatekert módon ott még az előfizetésed is drágább lesz (+havi 1500.- HUF) ez két év alatt 36000.- tehát a T-től megveheted 110160.-ért részletre.
Biztos bennem van a hiba, hogy nem értem miért nem azt írják, hogy ezzel az előfizetéssel 110160.- (mint nemrég) és csak kötözködök. -
SUPREME7
őstag
válasz
balint82 #82250 üzenetére
Az
Bár lehet kell a lóvé a T-nek, tőlem az elmúlt hónapban 2x akartak pénzt behajtani jogtalanul, nem győznek sajnálkozni, úgyhogy egy jó használtcucc vásár már kijárna
Soulfly842: Dáridó? Nem hiszem, hogy a T átmegy szeretetszolgálatba, de ha jók lesznek a csomagok akkor is azokkal a hisztikkel lesz tele minden akik most kötöttek 2 évet
-
embe
nagyúr
válasz
balint82 #81679 üzenetére
De most hülyeségen lovagolsz. A logikádat követve, minden olyan árleszállítás után ami egy korábbi vásárlásomat érintheti, háboroghatok.
Pl. veszek egy tévét, és ha utána leviszik az árát 2 nap múlva a MM-ban, akkor háboroghatok hogy átvágtak, vagy nem korrekt mert nekem eladták előtte drágábban pedig tuti tudták hogy olcsóbb is lesz..? -
Kbali
nagyúr
válasz
balint82 #81665 üzenetére
Amíg nincsenek új, publikus csomagok, akkor ne is tudjon szerződni senki? Mekkora legyen ez az előzetes idő? 1-2 hét, 1 hónap? Amíg élnek a csomagok, addig lehet kötni, amint nem, akkor az újakra.
Ilyen alapon soha nem lehetne új díjcsomagokat bevezetni, mert mindig le kellene jóval előbb állítani a régiek forgalmazását. -
enginev3.0
félisten
válasz
balint82 #81584 üzenetére
Chaten azt írták hogy 30nappal az előtt mondhatnak bármit mint ami a számlában volt időpont az ászf módosításának megadva
Személyesen pedig azt mondták hogy 27.en jönnek az új csomagok és több net lesz bennük
Én egyiket sem hiszem el, inkább csak reménykedem hogy 24 vagy 27.en mindent megtudunk
Jövő héten meg kötök egy move xs csomagot korlátlan böngészés opcióval arra az esetre ha még se lennének olyan jók az új csomagok, legalább marad a korlátlan netA digi pedig szinte biztos nem indít semmit 21.en a digi topic szerint
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
balint82 #78388 üzenetére
Azért ez teljesen nem igaz, mert direkt úgy voltam vele, hogy megvárom biztos lesznek valami jó kis karácsonyi akciók decemberben, erre nézem több telefonnak is feljebb vitték az árát 10.000 - 20.000-rel a novemberihez képest. Hát jobban jártam volna ha novemberben veszek telefont, ráadásul ki is volták a forgalomból amit kinéztem, pedig sokkal régebbi típusokat bezzeg még mindig árulnak.
-
Fifi
őstag
válasz
balint82 #78128 üzenetére
Szia!
BF csak új előfizetésre vagy újabb hűség vállalására volt S7-re, szóval dominó vagy előfizetés nélkül nem volt kedvezőbb az ára a jelenlegi 179.990,-Ft-nál.
Jelenleg nincs szükségem a független telefonra csak a jövőre gondolok. Sajnos egy kinézett megbízható boltban is most ment fel az ára 188.900,-Ft-ra a 179.000,-Ft-ról. Igaz ez független lenne, de lehet, hogy arra meg soha nem lesz szükségem ... lehet, hogy mindigis valami telekomos flottában maradok.
A biztosítás oldalt én is linkeltem, csak ott nem derült ki, hogy dominóval is lehet-e használni. Kb. 1 évig fizetném az alapot, az ~30eFt egy évben, de ha történik valami a 200eFt-os telefonnal, akkor kevésbé kell a zsebembe nyúlni.
Bye, Fifi
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
balint82 #77754 üzenetére
Esetleg a készülékek nem megfelelően működtek?
Kizárt az eszközök hibás működése?A küldő SIM adott időszakon belül küldött másik azonnal megérkezett SMSt?
A fogadó SIM adott időszakon belül kapott másik azonnal megérkező SMSt?Ha a két kérdésre igen a válasz, akkor lehet rendszerhiba, más esetben akár készülék hiba is lehet.
Nálam banki SMS, illetve Telenor->Telekom SMS szombat napközben megérkezett azonnal. -
zoli62
addikt
válasz
balint82 #74703 üzenetére
Az eredeti feltételek: Havidíjas és Domino benne foglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagok mellé, adatdíjcsomagok mellé és havidíjas mobilinternet csomagok mellé egyaránt megvásárolható. Kínált sávszélesség le-/feltöltés esetén:150/50 MBit/s. Az akció időtartama 2016.08.15 - 2016.09.30, az így vásárolt adatmennyiség 2016. december 31-ig használható fel. Egy telefonszámra csak egyszeri alkalommal rendelhető meg.
Szerintem ez kissé más, mint a most aktuális. Az első megfogalmazás szerint minden havidíjas díjcsomagra megrendelhető, ha van mellé mobilinternet, ami szintén havidíjas, vagy tartalmaz benne foglalt adatforgalmat. Szerepel benne kifejezetten a Domino is. Azt újabb feltételekben pedig már csak bizonyos, elsősorban adatforgalmat tartalmazó díjcsomagok esetén rendelhető meg, valamint a Domino sem szerepel benne.
-
ivaxov
csendes újonc
válasz
balint82 #70356 üzenetére
Ha tarifával együtt számolod, akkor nem drágább mint a másik kettő. Főleg, hogy ha náluk van az otthonid is, akkor integrált kedvezményt kapsz, szóval a hónap végén kevesebbet kell fizetned vagy ugyanolyan árért kapsz jobb szolgáltatást.
Én amikor Kanadában laktam, a Fidotól kaptam három hónap számlatörténet egy új Nexus 5-st, és nem kértek érte semmit. Még a letelepedésim sem volt meg, annyira nem érdekelte őket - más ország, más kultúra, más szabályok.
Másik megközelítés meg, lehet nekik nem kell annyi frauddal számolni vagy más az üzletpolitikájuk, nem tudom, én csak a hazai viszonylatot nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest