Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
ASUS blog: tágítsunk a látóterünkön!
ph Egy notebook nagyon jó munkaeszköz lehet, de a kisméretű kijelző sokszor kevésnek bizonyul. Ezen segítenek a hordozható monitorok!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
qky
tag
Akkor nem csak én vagyok a béna és tényleg nem lehet az ikon csomagok helyett még a rendelés közben más díjcsomagot beállítani?
Emiatt nem vittem végig még egyszer sem a rendelést, pedig többször is megpróbáltam.
Gondolom így gyorsabb lenne, mintha valahol feliratkozom.40512 - 3,5k/db (2 db)
-
legenda
szerintem az androidtól nem kell félned, nekem például sok év symbian - és főként nokia, hogy csak autóbbiakat említsem; n80, n95, n95 8gb, n97) - után van most samsung galaxy s telcsim, és egyáltalán nem bántam meg az átsorolást!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szaszabee
aktív tag
-
domerator
veterán
Egyáltalán nem túloztam semmiben és nem személyeskedtem, légy szíves ne erőltesd rám ezt a dolgot, ha megkérhetlek...
Választás szabadságáról pedig jelen esetben csak képletesen beszélhetünk, ez nyilvánvaló.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
Nagyon szépen megkérlek, hogy hagyd abba... nem tudom, it akarsz ezzel elérni, de azt el fogod, hogy jelenteni foglak a modkerben, hogy a saját, ebben az esetben nem helytálló látásmódodat próbálod az én postomra ráhúzni és mindezt publikusan, befolyásolva más véleményét. (úgyis baromi nagy divat ez itt a fórumon)
Én legalább megírom, hogy mi az igazi helyzet anélkül, hogy bárkit (a te szavaiddal élve) bunkónak, vagy hülyének titulálnék. Megvan annak is a helye, módja ideje, de ez most nem az az eset, úgyhogy szállj le rólam.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
asokapa
csendes tag
Na igen ez ok., de egy bekapcs után a telefon /E51/ aut.-ra áll vissza!
Novemberben RoamingZónaEU ,1perc br. 116.70ft, okóberben, 5-600ft br.ft szerepelt a
számlán és így tovább visszafelé. Mindezket a semmiért, nekik ez jó mert a pénz házon belül marad, kiváncsi lennék hány 10 vagy 100 ezer ember fizet feleslegen!
/ bosszúból a csekket csak 19.-én rendezem 2200ft / -
Jake88
tag
Xbox-ot konzol boltban érdemes venni Console House v Console Corner. Bosnyák a másik asszem Blaha-n van
Egyéb:
Egyedi hívószámot lehet igényelni T-nél? Előfizetésesen persze.
pl: 06-30-555-ABCD Lényeg,hogy ilyen amerikai kamu filmes szám legyen
Mennyibe kerül egy ilyen?
Telenornál 5000ft azt megtaláltam de T-mobile-nál nem.[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
A második sorod szerintem kicsit eltévedt,mert ha kell egy telefon az ügyfélnek akkor is megveszi ha ide van rablánca,pláne ha (teszem azt még így is olcsóbban jön ki belőle) mintha függetlenül venné. Mindenképp a szolgáltató jár jobban,ebben az esetben az ügyfél vagy leendő ügyfél már kevésbé. (én is be**optam,mielőtt nekem ugranál,de ettől még rohadjon meg a Tré)
más:
Ha én egy céges flottában vagyok,akkor egyéni árat kapok vagy azt amit a szórólapon is kinyomtak? Telefoncsere miatt kérdezem.
Ugyanis kezdtem örülni hogy lesz komoly teflonom a régi ütött kopott helyett 0ft-ért,de ma már az is 20.000Ft lenne. A flottában "én cégem" előfizuval lenne,de nem az utolsó tag vagyok hanem mint tulajszerűség. A flotta már vagy 2 éve megvan,és kb 10 szám van benne. -
nord_
veterán
Semmi köze nincs ehhez az iPhone-nak... De ha akarod, te magad is megnézheted, vagy tán ellopták a guglit a számítógépedről?
De ha sültgalamb-lelkületű vagy, parancsolj:
t-mobile.at: 10ezer Ft / hó - 45ezer Ft telefon ár - 2000 perc / 1000 SMS / korlátlan adat
t-mobile.hu: 10ezer Ft / hó - 90ezer Ft telefon ár - 400 perc / 200 SMS* / 2 GB
* csak hálón belülUgyanez megvan pl. a redbullmobile.at és a redbullmobile.hu viszonylatban is. Olcsóbb telefon, sokkal több lebeszélhetőség. Úgy, hogy az ottani mobilcégek dolgozói sanszos, hogy többet keresnek, mint az itthoniak.
---
Azt állítottad, kis ország lévén drágább a telefonálás. Ez, így, ebben a formában nem igaz.
-
1430
senior tag
Igen, jól gondolod. Feltétel nélküli átirányítás esetén az átirányítást a magyar központ végzi, vagyis nem küldi ki külföldre a hívást a hívószám után. A feltételes átirányítások közül a Hangpostára történő átirányítás is díjmentes, mert nem a hangposta jelentkezik be, hanem egy bemondás, miszerint a 309888888-as számon lehet üzenetet hagyni a hívottnak.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
g0n21
senior tag
Beütött időközben nála a krach. Hogy ö majd fizeti-e a t-nek, nem hiszem, de nem is érdekel.És szerintem nem inkorrekt amit mondok.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
Addig nem szeretnék eljutni. Ha nem sikerül semmilyen módon rávennem az átvállalásra, inkább fizetem, mert a T csak peres eljárás útján inkasszózhat, akkor pedig kapok egy finom perköltséget. Akkor már inkább megalázkodom magam, és az elveim előtt és fizetem a részleteket, majd szemenköpöm magam, és soha többet nem állok szóba velem... (Bocsi a képzavarért, én a film-oktatás-és reklámiparban dolgozom, + egy mesterszak, ez a magasröptű baromságokkal jár )
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
StLui
veterán
Bementem a T-hez, álítólag kéne tudnom választani a lehetőséget a díjcsomagra vállat hűségre is, de nem engedi. Kaptam egy számot a webshop-hoz tudnak itt segíteni. 06-1-2658288, 10 perce kérik a szíves türelmemet, persze ez valószínűleg nem ingyenes szám letenni nem merem, mert hátha épp most felveszik.
Valaki próbálta ezt a számot már hívni?szerk: 15 percnél lenyomtam, 500 Ft-os lehetőség volt, amit ők raknak zsebre
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
MODERÁTOR
-
legenda
csak? jesszus, mióta baj az, ha valamiből a jobbat kapod?
gprs < edge < 3g < h < h+ < 4g
arról nem is beszélve, hogy alapban a kategóriára áll be a kijelzés, például 3g vagy h, és amikor adatforgalom indul, akkor felugrik akár h+ értékre is, ha az elérhető.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
erdoke
titán
Ahogy korábban is írtam, van olyan eset, amikor az ember "elüt" valamennyi időt böngészéssel. Ilyenkor több oldalt be tud tölteni ugyanannyi idő alatt, bár nyilván az olvasnivalótól is függ, mit jelent ez összességében. Szóval elképzelhető, hogy egy hónap alatt valamennyivel több adatot fogalmazunk gyorsabb nettel, de távolról sem annyival, amennyivel gyorsabb. Az 1 GB leforgalmazása telefonon pár perc alatt pedig ötletnek is torz. Én a korábbi 3 GB-ot eddigi talán egyszer értem el, és most 5,5 GB-om van olcsóbban. Egyik esetben se foglalkoztam vele, mit és mennyit forgalmazok, pl. simán frissítettem (és frissítek most is) fontosabb alkalmazásokat a telefonon mobilneten keresztül, akkor is, ha 80 MB-ot szed le hozzá. Egy-egy Speedtest mérés is simán beharap 30 MB körül, legalábbis LTE hálón.
A legjobb aláírás a héten
-
natë
nagyúr
December óta fizetik, hátha képesek még tovább is. Én is eladtam anno az előfizus Xperia Z-met egy ph-snak, fizetem azóta is (már egy éve) a részleteket. Nem tudnám megtenni, hogy akár késsek is vele. Igaz, ez én vagyok.
(#43016) StLui : tudom, kicsit eltávolodtunk. Ez egyébként adásvételi okmányba foglalt "garancia".
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
5C 8GB 130, ugyanebben a konstrukcióban a SGS5 195k és lehet vinni részletre.
@ raziel01 Nem akarok egyszerre 280-at kitenni a zsebemből, ha egyébként kamatmentesen, részletekben ki lehet fizetni. Két évet úgyis aláírnék az előfizetésre és bőven elég lenne a készülék minimum 2 évig teljesítményét tekintve, nem cserélném le. Szerinted nem kényelmesebb és gazdaságosabb így kifizetni, ha nem jár többlet költséggel?!
A díjcsomaggal pedig pont az a bajom, h ami nekem elég (kevés beszélgetés, több net =NetPlusz XL+Move XS), azzal nem lehet megvenni a készüléket. Én ezt amolyan diszkriminációnak veszem. Semmilyen kedvezményt nem kapok a két év kötöttségért, az egésznek olyan érzete van, h én vagyok a szolgáltatóért és nem ők értem. A függő készülék pedig alig pár ezerrel olcsóbb, mint a független (ne GSM boltokat nézzünk). Akkor inkább megveszem függetlenül valahol, csak arra jobban rá kell készíteni a pénztárcám, mint egy részletfizetéses megoldásra.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Az 5C 130k, 2 év hűséggel az előfizetésre.
Az 5S 225k, a Samsung 180k lesz a végén.
De ne is azon pörögjünk, h mit mivel szoroztam, osztottam: miért adnak oda egy 195 ezres Samsungot részletre, 2 év hűséggel az előfizetésre és miért nem egy 130 ezres 5C-t?! Ez számomra teljesen érthetetlen és a lényege ez volt a kérdésemnek, nem az, h melyik telefon ára hányszorosa az iPhone árának.
A 195 pedig másfélszerese a 130-nak, akárhogy számolom. Én pedig az első hozzászólásomban ezt a példát vetettem fel.
A fenti árak pedig a rám vonatkozó árak, amennyiért én elhozhatnám. 2 év hűséggel az ELŐFIZETÉSRE, bármilyen díjcsomaggal 2k-ig.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Teko001
őstag
Illetve a szállítás költsége is csak akkora mértékben, amekkora az alap volt. Ha te kiválasztottad a hiper-szuper legdrágábbat, azt a részt nem kötelességük.
"Ha a fogyasztó kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választ, a vállalkozás nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen