-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
StLui #119288 üzenetére
A vodás szerződésedben szereplő adatoknak tükrözniük kell az aktuális cégkivonatban szereplőket. Ha ez így van, akkor menj be egy Telekom ügyfélszolgálatra és frissítsd a cégadatokat. Ha ezután megtagadják a hordozást, kérj kötbért. Miért olyan fontos egy domino szám? Nincs weboldalatok?
-
törölt tag
-
clon
senior tag
válasz
StLui #110963 üzenetére
Szerintem mindegy, hogy előfizetéssel vagy Magenta összevont szolgáltatással kapta a telefont esetleg "jóbaráti segítséggel" a sokéves hűség miatt akkor is lesz mögötte 1 szolgáltatás amit fizetni kell(ene) ha nem akkor ugyanúgy benne lehet a tiltása a készüléknek (szerintem).
0Ft-ért nem adnak csak azért telefont, hogy az ügyfél boldog legyen és ne kerüljön neki semmibe (a havi díj kötelezettség "x" évig is kötelezettség). -
válasz
StLui #107182 üzenetére
Digis srác volt és rákérdeztem, mi a helyzet a több, mint egy éve villanyóra mellé behúzott optikával, lesz-e abból valami idén. Nem az anyaországi Digiről van szó, itt nem úgy múködik minden, de ne legyen úgy, ahogy a srác mondta. Eléggé ki volt bukva valamin, beszélgettünk, de nem látom értelmét részletekbe bocsájtkozni itt, mert közel sem akarok meggyőzni senkit semmiről. Belekötni meg betonba is bele tudtok, ahhoz feleslegesek a tények.
(#107183) gzbotii
Kösz a közgazdasági ismereteket.
(eddig azt hittem, előbb beszedik a milliárdokat az ügyfelektől és csak utána ruháznak be....)
Ha szerinted itt nálunk a könyv szerint megy minden a Diginél, akkor le vagy maradva sok-sok infóról. -
válasz
StLui #101827 üzenetére
Vagy a néhány órás frissítési intervallumot kell kivárni az alkalmazásban - már ha valahol megmaradt még -, vagy az is lehet, hogy a fordulónapos nyűgje lesz és csak éjfélkor veszi le, illetve azt követően engedi újra aktiválni.
Az ászf-ben nincs korlát, hogy egy hónapban...stb ne lehetne többször igénybe venni.
Van jelenleg megfelelő egyenleg adott Domino előfizetésen, ami az opció újbóli aktiválásához szükséges? -
Bferibörs
addikt
érthetőbben, nem kér jelszót semmit sem az első belépésnél sem ( elsőnél a telekomos karinak a telóben kell lennie ), amióta kivettem a telekom kártyát azóta sem ahogy :
(#93725) kali
is írta, felismeri a "regisztrációs" telefonomat , nem a sim kártyát mert az nincs már a telóban.
Jelszót egyéb belépési cuccot ( pl. facebook ) soha nem használtam ezen a telón, nem kérte. -
MK VII
veterán
Te milyen jogon írsz ilyeneket?
Ki a f@szom vagy Te bazdmeg?
Mi az, hogy kiderült, hogy velem kockáztat a szolgáltató?Kívánom ugyanazokat a jókat az életben neked is ami miatt én most nem tudom kifizetni a számláimat.
F@szom kivan az ilyen szarházi parasztoktól mint Te is vagy..
-
törölt tag
Jól megfogtad a mondanivalóm lényegét.
Tudom én vagyok a balek hűséges ügyfélként aláírtam a MoveXS 40 Ft/percet, 1500-ért 1 GB netpluszt, és Spotify opcióval. Közben megszűnt a zene opció, most megszűnik a hűségpont, új tavaszi előfizetés csomagot nézve drágult a net 2000 Ft lett 1 GB, ehhez képest egy idei új mezei dominos ügyfél 9 forintért beszél 1000 Ft/1 GB Maratonnal és neki nem veszik el a fel nem használt mobilnet sem, már Domino net is 4G és feltöltési bónuszt is kap azt hiszem. Én hűséges havidíjasként annyit tudtam elérni egyedi ajánlatként adtak 1000 forint havidíj kedvezményt, amit köszöntem. És mindebben a konkurencia szóba se került, nem kezdtem el mondani Telenornál most mennyi jóság adat, zene stb. hanem az zavaró házon belül vagyok baleknek nézve. Azt értem nem havi 10 ezres nagy korlátlan csomagot választottam, így másodosztályú előfizető vagyok, de hogy dominos ügyfélhez képest se legyek fasorban sem, az kicsit érdekes üzletpolitika. Így újabb hűséget biztosan nem fogok kötni, váltok feltöltősre. -
törölt tag
Ha egy szolgáltató előrukkol egy jó ajánlattal azért nem egy nap és nem egy hét alatt vándorolnak át hozzájuk az ügyfelek tömegével, van idő reagálni a cégnek hasonlót kínálni és megtartani. Ahogy a Voda Tutira is lépett a Telekom a Most opcióval.
Anno én is szerettem volna tudni hónapokkal előre a matek érettségi konkrét feladatait, de nem volt mese készülni kellett rendesen mindenre.
Biztos a Spar és a Tesco is figyelik egymást a heti újságban kinél mennyire lesz akciós a csirkemell, attól még maguktól is kitalálhatnak akciókat. Amikor az utcánkban kezdett szerelni a Digi, kérdeztük UPC-t valami egyedi ajánlat esetleg, mert amint kész lesz a Digi náluk harmada áron háromszor jobb net+tv csomag, csak hümmögtek mi meg váltottunk akkor.
Én már a havi ÁSZF változásokat sem értem teljesen, ennyire se látnak előre mit akarnak csinálni, csak lesik mit csinál a másik és ráérnek azután lépni? Szép verseny, szép üzleti terv... összevissza minden alig lehet követni ez szűnik meg az az opció nem úgy működik, nem egyértelmű, mást mond a honlap, az app és az ügyintéző hárman mondanak háromfélét stb.A tavaszi előfizetéses mobilnet drágulás után már biztos váltok vissza Dominora hűség után, remélem ezek a Fix, Most, és a lényeg Maraton megmarad vagy lesz még jobb. Váltani nem szeretnék, ha nem muszáj. Viszont a másik T-nél most elég jó ár/érték net és zene streaming opciók vannak. Telekomnál is volt régen Spotify külön adatkerettel használtam is az is megszűnt.
-
conaghy
csendes újonc
Az új ÁSZF-ek elég jól leírják ezt az új helyzetet, merülj beléjük majd.
Valóban az van, hogy itthonról híva Németországot 99 Ft/perc a díj, de Ausztriából híva ugyanazt a német számot, ugyanazzal a kártyával, már a normál perckeretből megy, vagy akár ingyenes, mint például az XL esetén.
Sok európai szolgáltató egyébként ezt már hónapokkal ezelőtt elindította, tehát elvileg lett volna idő is hozzászokni bizonyos országokban. Nálunk is ez már május 1. (április 1. ?) óta így működik a Telekom számlás csomagjai esetében. -
conaghy
csendes újonc
A tied szerintem zavarosabb volt, mert nem csak az a roaming amikor osztrákból hívsz magyar irányt, minden ÁSZF máshogy tudja ma már ezt.
Hivatalosan az a roaming, amikor nem magyar területről indítasz hívást BÁRHOVA és magyar kártyával teszed ezt. Ha EU-ba irányul a hívásod, vagy ott fogadsz hívást, no az a szabályozott roaming hívás ill. fogadás.
-
btudos
nagyúr
-
gianone
őstag
Aha, igazad van, bár mondjuk ez ugye nem személyes hivatalos dokumentum. De útlevél, vezetői engedély, tartózkodási engedély stb.-nél mind egy rublika van. A céges beszámolót biztosan nem fogják egyeztetni a nyilvántartóval.
De egyébként tök mindegy, szerintem nyilvánvaló alapból, hogy a teljes nevet kell beírni. Ha nem volna, itt már leírták a többiek sokszor.
-
radio100jozs
őstag
Pont ez volt tegnap téma, hogy miért is akarják az üzletekben, hogy előfizetést kössél feltöltő helyett, mert ahogy írod, bentragadnak percek, így ez tiszta haszon a szolgáltatónak.
Viszont hűség alatt is lehet váltani, csak ki kell fizetni a kötbért, ami lehet készülék kedvezmény, vagy díjcsomag havidíj kedvezmény. Ha sok van a hűségből hátra, akkor lehet megéri inkább kifizetni a kötbért, mert még akkor is olcsóbb, mint hosszú ideig fizetni a havidíjat, ami nincs kihasználva.
-
bluobluo75
őstag
Szerintem EZ lesz a jó. Nem?
Úgy volna jó, hogy ne kéne elzárni a telefont, mert lehet még nem megyek be akkor perpill a dokihoz, vagy már ha végeztem tudjam, hogy hívtak, ha meg bent vagyok akkor is tudjam ha kerestek, csak akkor rezgőre állítanám a telót, beállítanám kb 5 mp-es csengésre. -
dptrsk
Topikgazda
-
StLui
veterán
Tehát ahogy írtam Fun S-ről váltottunk Domino Fix-re tegnap. 1990Ft-ot kellett fizetni ott helyben a boltban, otthon letöltöttem a számlát, és ez volt benne:
Domino csom Prepaid-Postpaid migrációra
PP234FF/DFE/MIGR/1GB/80/366 DB 1 566,93 Ft 1 566,93 Ft 1 990,00 FtTudunk róla telefonálni, volt net is rajta, azt gondoltuk a számlán szereplő szöveg miatt, hogy megkaptuk a 80 percet és az 1GB-ot, de most kapott a lányom sms-t, hogy elfogyott az adatkerete. Max pár messenger üzenetet küldött. SMS-t nem tud küldeni, telefonhívást tud indítani egyelőre, online nulla egyenleget látunk. Mi lehet most akkor? Elvileg az ügyintéző annyit mondott, hogy az 1990Ft-ot fogják lebeszélhetőnek jóváírni, de ő még ezt a fajta domino csomagot sem ismerte, én mutattam neki a telefonom böngészőjében a T-mobilos linken, hogy mi ez.
-
nagy@gmx.com
tag
Ehhez semmi köze a futárcégnek.
Azt tudom, hogy ha GLS-nél van egy 500.000 Ft-os felső limit, és ennyi.Megnéztem, és elvileg csak az új előfizetésekre vonatkozik a bankkártyás fizetés, meglévő előfizetésnél továbbra is lehet készpénzzel fizetni, de ma felhívom a Telekom-ot, és megkérdezem, mi ez az egész.
Ezért nem nyitok számlát, az biztos.
-
taip
senior tag
Én meg Lumia 630-ról váltottam 650-re és teljesen jól elvagyok vele. Akinek most is az van, az tisztában lehet az alkalmazáskínálat szűkösségével, nem lesz neki meglepő. Bár én sem adnék ki 100e feletti összeget Windows-os telefonért, attól jóval bizonytalanabb a jövője.
(És nincs olyan, hogy 650XL).
-
Soulfly842
addikt
Orvosolni fogja végérvényesen. Egy valamire viszont célszerű vigyázni.
Az automatikus videolejátszást kapcsold ki a Facebookon!!
Sokszor ezek külső oldalak, s az nem számít bele az adatforgalomba.
Be lehet állítani, hogy csak Wi-fin keresztül játssza le automatikusan (facebook videók benne vannak, de a külső weboldalak nem; a videólejátszás meg ugyebár extrém adatforgalmat eredményezhet).
Hihetetlen sok problémát generál a facebook Appnak ez a hülyesége
Amikor elmondom - miután kiderült, hogy mire használják az internetet - hogy ez okozza a gondot, akkor általában mint egy űrlényre - úgy néznek
Persze, jogos. nem lehet mindenki informatikus, s az átlagos - de ezernyi más téren hiperintelligens felhasználó - miért is értene ehhez
De azért vannak, akik ebben dolgoznak, hogy segítsék a kütyükben a nagy többséget
Más:
A holnapi napon 1 Budapesti és négy vidéki üzletben elindulnak az új apple termékek (iPhone, Apple watch). Mivel az Apple-nek globális ellátási problémái vannak IPhone 7 Plusból, emiatt ezeknek az elérhetősége kérdéses/vagylagos. Készletekről ne kérdezzetek, felesleges. MT-n kívüli okok miatt nincs értékesíthető készlet. Rövidesen...
-
Hosssszu
őstag
Hali!
Szerintem félreértetted a kérdésem. Ő nem járt külföldön, csak onnan hívták.
A kérdésem az volt, hogy a külföldi számról érkező hívásnál a Magyar telefonszámmal rendelkező, Magyarországon tartózkodó embert terhel-e bármilyen költség.
De holnap meglesz a részletező, és akkor elvileg tisztázódik minden. -
törölt tag
-
hoffman_
nagyúr
kénytelen vagyok használni, részben ezért sem szüntetem meg. bár nagyobb részt azért, mert szeretem a számot. nagyon nem tetszik az üzletpolitika, hogy az utcáról beesett vásárló ugyanannyit (sőt, volt már rá példa, hogy többet) kap, mint egy 15 éve hűséges felhasználó, aki több milliót hagyott már náluk.
nyilván a többi sem jobb, de én a T-re vagyok mérges, mert T-s vagyok.
-
Én a magán kártyámmal nem fogom a cég kiadásait fizetni, az teljesen biztos.
Emellett másik probléma, hogy az e havi számlát már kiadták, ergo ha el is intézném valahogy (szerintem leginkább: sehogy) azt, hogy a hátralévő időben az elutazásomig meglegyen a távszámla reg, akkor sem küldenék már ki még egyszer a távszámlára ezt a számlát, ami már ott van a telekomnál (valahol) a fiókunkban, hogy fizessük be.
Egyébként, ha egy 2000 fős cég lennénk, ennek megfelelő számú előfizetéssel, akkor nincs az a magán hitelkeret, amivel ki tudnám fizetni a cég telefonszámláját...Egyébként szerintem dobogós vagyok a "gyűjtsük a telekom weboldal hibaüzeneteit" versenyben, ugyanis az előbb a változatosság kedvéért az alábbi hibaüzenetet kaptam:
Én ezt mára ráhagyom, szerintem majd a cégünk meg a telekom lemeccseli egymással, hogy miért nincs a számla befizetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged