Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
Van most vslsmi ajsnlott powerbsnk ?
20k kapscitas vsgy feletteez mennyire jo ?
[link] -
-
beci
őstag
Sziasztok.
Mennyiért lehet most kuponnal elhozni egy Kukirin G2-őt? Ahol azért gari is van valamennyire. -
Rossz boltok topikban valaki vett, kérdezz rá, hogy milyen.
-
-
w.miki
veterán
Aliexpress áprilisi akció
Értékesítési időszak: 2026.04.01. 00:00:00 – 2026.04.07. 23:59:59
FUN02VIO : $15-$2
FUN04VIO : $29-$4
FUN07VIO : $49-$7
FUN09VIO : $69-$9
FUN13VIO : $99-$13
FUN20VIO : $159-$20
FUN25VIO : $209-$25
FUN40VIO : $329-$40
FUN55VIO : $459-$55
VIOFUN02 : €15-€2
VIOFUN04 : €29-€4
VIOFUN07 : €49-€7
VIOFUN09 : €69-€9
VIOFUN13 : €99-€13
VIOFUN20 : €159-€20
VIOFUN25 : €209-€25
VIOFUN40 : €329-€40
VIOFUN55 : €459-€55
A kódok nem érvényesek virtuális termékekre
A kódok nem érvényesek más promóciókkal együtt
A kódok csak a Choice Day jelzéssel ellátott termékekre érvényesek. -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Itt pont az lenne a lényeg, hogy automata vágó kell

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Thx

-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Köszi, lőttem is 1-1 Tockit meg Essagert.
Még egy kérdés máshoz is esetleg, Samsung Watch7-hez tudtok ajánlani, valamilyen hasonló márkás töltő bölcsőt? Csak órához, nem kell se telefon semmi, minél kompaktabb egy GaN töltőhöz szeretném. Egy Essagert találtam, de az telefon és óra egyben, az kicsit nagynak tűnik nekem. -
Hello,
Ezzel a fajta körömvágóval van valakinek tapasztalata?

Köszi

-
Keresek jó minőségű - árértékben nem túl vészes asztali power chargert / Charging station
Nézelődtem, de hátha van valami titkos tuti ajánlat amíg még vannak kuponok ma

4-5-6 port kellene, USB-A és C is lehet rajta 2-2 minimium mindkettőből.
Gyorstöltés 40-70W körül már nekem elég.
Ilyesmi. Volt egy Tronsmart, de egyik napról a másikra nem megy.
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
joergie
üzenetére
Volt most az elmúlt 6 évben 4 powerbankom, amit úgy vettem meg, hogy na ez marad, örökélet...
Egy Blitzwolf (1 év után nem töltött), egy 30000-es Romoss (17$ volt covid alatt, amikor már pörgött az asztalon, olyan púpos volt, utána ment a lecsóba), majd egy 10000-es Lidl (legalább olcsó és jó rá a gari) meg egy 20000-es Lidl.
A kisebbik Lidl-ös még tölt, de már púpos...
Összesen a 20000-es, legfiatalabb az ami makulátlan.
Én emiatt sem barkácsolnék egy powerbankot egy extra, nem gyári megoldással azzá, amit nem is tud alapból. Meg, fene tudja, nem játszanék ilyenekkel, tűzveszélyes is lehet stb. Ha meg eleve van egy tekercsed, ami tegyük fel kábelen van vmelyik USB portba dugva, ott már jelentős veszteség is keletkezhet azon a madzagon, mire elér a tekercshez a delej, pláne, hogy a QI töltési technológia is veszteséges amúgy.
Amúgy, pici pénzért alzáról komplett megoldás, ennél olcsóbban nem úszod meg kintről sem: [link]
Ha meg egy 20-30000-es bankot alakítasz át, ott eleve bukod a hordozhatóságot - mármint nem az van, h feltapasztod rá a mobilt, és úgy tiktokozol a vonaton, mert nagy, nehéz.
De ez szubjektív gondolatszál volt részemről. -
emre
veterán
Helllló!
1din autórádiót tudnátok ajánlani elsősorban Aliexpressről.
USB bemenet kellene, meg kormányról vezérelhetőség előny lenne.Köszi!
-
GIJoe
addikt
ANBERNIC RG557 216$
-
-
-
-
Ciccuka
veterán
Ahogy nézem több minden is elkezdett drágulni.
-
joergie
őstag
üdvözlet
keresek egy kütyüt, nem tudom létezik e.
van egy vezeték nélküli töltés képességével nem rendelkező powerbankom, amúgy szeretem stb.
ezt szeretném a fent említett képességgel felvértezni, hogy minél kompaktabban tudjam a power bankot es a készüléket együtt mozgatni. magsafes a készülék, az se lenne baj,ha ezt a képességet is megkapná.
tulajdonképpen egy olyan magsafe töltő kéne,ami mindkét oldalán mágneses. és nyilván type c-s. -
-
Van-e esetleg olcsó bevált AirTag szerű cucc aLiexpressről?
-
Dr.NX
veterán
A kedvencem, amikor valami 76,78 Ft illetéket kellene állítólag befizetnem.
-
csibe1
veterán
válasz
bul07
üzenetére
A magyar posta nem küld ilyen emailcímről neked semmit.
Ez ótvar nagy kamu.
Miből gondoltad, hogy ez a magyar posta email címe?
Szép a kép, de csak átverés.Nekem pár éve az amcsiktól jött pendrive. Valami 1500 Ft vám volt rajta. Nem fizettem online, kihozta a postás, és ott helyben adtam még neki 1500-at.
Puszi mindenkinek.
Ezek átverések, egy csomó "DHL-es" sms-t kaptam, hogy fizessek.
Aztán két hónapja semmit se rendeltem sehonnan.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Ugreen kábeleket használok javarészt, de Alin valamiért magyar címre nem enged most rendelni egy csomó shopból, ahonnan meg igen, ott k***tt drága...
Gondolom van valami megállapodás valakivel vagy a fene tudja, a kérdés az, hogy van még hasonló "kínai márkás" USB C kábel, amiben megbíztok? USB A - USB C 90° érdekelne igazából, az A vége egyenes a C viszont derékszög. Nem kell csicsa, ha szövetes borítású az előny, de ennyi.
Köszi. -
-
bul07
nagyúr
Aliról rendeltem ezt [link] , Milky 40cm.
Fizettem érte 350Ft-otMost kapok egy ilyen emailt
Cím: maygar@szallitashuco.barsties-dental.de via SurveyMonkey
member@surveymonkeyuser.com,
Ezt: [kép]Első és legfontosabb
Ez valós email tényleg az küldte aki esetleg intézi a magyarba behozást?
Vagy egy csaló próbálkozik?Ha csaló próbálkozik akkor igen sok kétely merül fel bennem hogy már az ali se megbízható. Mert honnan máshonnan tudnák hogy pont most rendeltem (két év alatt két rendelésem volt, egy éve meg most) és lehet próbálkozni. Hasonló emailt eddig soha nem kaptam.
Ha valós lenne az email.
Mi van ha nem fizetek? Jár ez rám nézve valami következménnyel?
Nincs az a erő ami rávenne hogy egy 350Ft-os cuccra ennyit fizessek. -
GrayMatter
csendes tag
Mindenkinek köszönöm az ötleteket, javaslatokat a napszemüveggel kapcsolatban.
-
Caldera
senior tag
válasz
GrayMatter
üzenetére
Xiaomi Mijia [link]
Ha rákeresel a márkára van több fazonú. -
-
-
1stVikman
senior tag
válasz
GrayMatter
üzenetére
-
vlevi
nagyúr
válasz
GrayMatter
üzenetére
Jó régen vettem, kb tavaly nyáron, de ez működik. Polárszűrős.
Én zöldet vettem, fekete szárral.
Ami a képeken van, annak megfelelően néz ki, vékony fém keret, és szár.
[link] -
GrayMatter
csendes tag
Tudtok ajánlani elfogadható árú, de jobb fajta napszemüveget? Nem kell hogy Ray Ban legyen, de azért az UV-védelem, esetleg a polarizáció nem árt, és ne legyen olcsó műanyagból az egész.
-
Skillet
addikt
válasz
duronx
üzenetére
Mást is fújunk vele. Bicajt, labdát.
Meg amúgy is, nyáron pokoli meleg van az autóban, télen meg kurv@ hideg. Nem hiszem, hogy az akkujának ez jót tesz, meg úgy kb ez semminek sem tesz jót, de mindegy is, rég túl van ragozva. Eddig sem tartottam pumpát az autóban, ezután sem fogok. Nyomásmérő viszont lesz, most rendeltem meg ezt:
KATT -
nimfas
addikt
Aliexpress:
2/19: VSVIO
24/35: VSVIO
47/65: VSVIO
716/139: VSVIO
1625/209: VSVIO
2550/399: VSVIO50 -
Skillet
addikt
válasz
Laca1212
üzenetére
Azt (xiaomi) nem fogom az autóban tartani, csak akkor viszem le, ha fújni kell. De a nyomásra viszont rámérnék többször, valami kompaktabb cuccal.
Amúgy van ajánlott légfúvó? Olyan, amivel ki lehet fújni a port mondjuk a számítógépből, de van hozzá olyan fej is, amivel a gumimatracot és egyebeket is fel lehet fújni?
Ezt a kettőt találtam:
KATT
KATT
Nem tudom ezek mennyire ajánlottak!?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Laca1212
üzenetére
Előző heti újság, de szombaton az egyik szegediben még rengeteg volt belőle

Ez a korábbi változatról ismertető, úgy néz ki az idei picit kisebb (az akku is 2 Ah a korábbi változat 4 Ah helyett), a régi túl nagy lett volna biciklin is vinni, ez belefér
-
-
-
Skillet
addikt
válasz
Degeczi
üzenetére
Tudom, nem is ez a lényeg, mert nem szoktam kúton fújni... Itt most az volt a kérdés, hogy melyik eszközöm csal, ehhez kellett segítségül a kútnál lévő kompresszor.
Ebben csak az volt még a csavar, hogy a kúton lévő pumpa is nagyot csalhat.
Amúgy ha egyből kútra mész, még nincs ideje felmelegedni a gumiban lévő levegőnek.
Amúgy közben ezt találtam:
KATT
ETENWOLF T300
Szerintem ez rendben lesz, amennyire utánanéztem. -
Skillet
addikt
Autó gumi nyomás ellenőrző van valami ajánlott aliról?
Lehet akár valami itthonról is, csak megbízható legyen. Kiderült, hogy amit eddig használtam, az 0.4 bar-al többet mér a valósnál.
Vettem egy Xiaomi Air Compressor 2 Pro-t. Azt hittem azzal van baj.
2.5-re fújtam vele a gumikat, de ez a kis nyomás mérő nyavalya meg 2.9-et mutat. Az egyik kúton a kompresszor 2.1-et mutatott
na mondom az már 3 erősen különböző adat. Aztán az OMV kúton 2 különböző (1 mobil és 1 fix) kompresszor is 2.5-öt mért. Szóval a Xiaomi pontos. -
Olcsó Usb-s prezentert keresek, régen volt jó árban ilyen alin például, de most nem találok ..
-
GIJoe
addikt
AIYIMA Audio T9 Bluetooth 5.0 Vacuum Tube Amplifier 78$
kupon:VIOS09 (-9$) -
-
Ciccuka
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Nem keresem a fake kártyákat elhiheted. Csak két esetben benéztem a pendrive-ot. Alapból ügyelek arra, hogy ne hamis legyen, amit kinézek.
A kinyíló ablak és a kapacitás jelölés nélküli tok azért árulkodó, mert abba a simlis seller könnyen csak berakja azt az általa frissen megszerkesztett fake microsd-t, ami épp rendelt az gyanútlan user az Ali-n. Ezt egyébként nem csak memóriakártyákkal, pendrive-okkal játsszák el a kínaiak. Akkukat is tudnak feliratozni szinte bármire.
Egyáltalán nem fals következtetés, mint ahogy te gondolod.Kütyükből amit ilyen egyentokokba raknak, azok általában bóvlik vagy alacsony minőségűek. Az Ali-n egyre több a simlisség, probléma esetén pedig néha elhajtanak, ezért kell egyre jobban figyelni ott, amit kinézel magadnak. Emag és más hasonló hazai oldalakon is ez megy már sajnos.
Azért írtam le ezeket, hogy hátha másnak segít elkerülni a fentieket.
-
-
Skillet
addikt
Vannak most is működő kuponok Alira?
-
válasz
Ciccuka
üzenetére
Figyi már, és amikor egy SSD ilyen kinyíló ablakos, nem zárt, akkor mi van?

Én ebből semmiféle következtetést nem vonnék le... Akkor azt is éri nedvesség?Szerintem ez fals következtetés... Értem, hogy Te ezeket a fake cuccokat veszed, de egy csomó eredeti kártyám volt már bliszteres is meg nem is... Ez szerintem mindössze gyártósor és csomagolástechnika kérdése, ettől nem lesz még valami hamisítvány.
Ha persze, ha direkt ezeket keresi valaki, és utána reménykedik, hogy hátha nem lesz az, azt megértem, hogy összekapcsolja valamivel...
De mint írtam, nekem csomó kártya ilyen kinyíló ablakos volt, márkás cuccok is. Én nem látok ebben nagyobb elméletet...
Lenovo microSD biztos eredeti volt?
Mert ezek akkora retek hamisítványok...
( Szerintem nincs is eredeti Lenovo microSD... A Lenovo a hivatalos oldalán is SanDisk kártyákat listáz.. Szóval ez itt most bukott elmélet, ha egy fake kártyának zárt csomagolása volt... )Tök lényegtelen a csomagolás. Lenovo kártyát meg lehetőleg ne vegyen senki.
Viszont azt már tudom, ha hamis terméket akarok beszerezni, téged kell megkérdezni melyik az.

-
Ciccuka
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
A csomagolás műanyag ablaka:
Ha van ilyen kinyíló ablak, mint a fenti képen. Ez a védőműanyag (bliszter csomagolás) nyílt és nem zárt, akkor vannak a gondok.A mostani normális SD kártyák, ráadásul duplán be vannak csomagolva (egy extra kis fólia van még rajta pluszban). Nekem volt Orico, Mixza, Lexar, Kodak, Lenovo, stb és mindegyik ablaka teljesen zárt volt. Ollóval kellett szétvágni. Ennek az az elsődleges célja, hogy ne jusson sehogy se nedvesség se kosz, por, stb. a kártyához, amíg ki nem bontják
-
Ra3
őstag
válasz
Graphics
üzenetére
Semmi. Nálam Lexar jött ilyen tokban több is, semmi baja évek óta,
Akinek van egy kis kritikai gondolkodása az hogy dől be ilyen egyértelmű átverésnek, nem hogy még ennyit kattog rajta.
Párszáz forintért hamis a noname SD kártya, hát ki gondolta volna.
Ilyen nyugger FB csopiban érzem magam néha ezektől a posztoktól, bár ha egy 70 éves rokonnak elmagyarázom egyszer hogy az olcsó szarok szarok, legtöbbször megérti elsőre, és nem rendel többet. -
-
Ciccuka
veterán
válasz
csibe1
üzenetére
Arra is érdemes figyelni, hogyha a csomagoláson nincs feltüntetve gyárilag a kapacitás és ha ilyen kinyíló ablakos a microSD tokja:
A másik megha mikroszkóp, gyerek fényképezőt vagy kamerát vagy bármit hasonlót láttok, amihez ajándékba adnak microSD-t, nah azok általában hibásak valamilyen formában (CRC hibásak, vagy extra lassúak és tönkremennek nagyon hamar). A hozzáadott gagyi kártyaolvasók, meg egyenesen elrontják a beletett kártyákat.
-
Laca1212
őstag
Ali topic nem túl aktív, hátha itt... Na meg ilyen termék van ebay-en is.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Oda szoktam figyelni, de volt amikor előfordult, hogy tévedtem, de ilyen gondolom mindenkivel előfordul. A másik eset, hogy a leírást megváltoztatják utólag is akár, tehát így nehezebb kiszűrni ezeket.
Most is láttam olyat, hogy 8TB-os SSD és csak 5 csillagos értékelés van (persze 1 hónap múlva ez biztosan változik).
-
-
Van valami ilyesmi szemüveg tartására is? Hogy csak oda kelljen nyúlni és nem a tokokból bontogatni. Hogyan keressem angolul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a 
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a

-secret-