Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
Dual simes, független mobilt kell venni, hozzá Hipernet Home mobilnetet.
-
taip
senior tag
Még csak belenéztem az új csomagokba, de ha jól értem, amit látok, ezeknek elgurult a gyógyszerük... engem elsősorban a mobilnet érdekel, de ott elég durva az áremelés. Jelenleg Net&Roll M 20GB 7140Ft (a honlapról nem derül ki, hogy ez hűséges ár-e), az új díjcsomagban 10 GB kerül 6500Ft-ba 2 év hűséggel.
Ha nem lenne éppen hűségem aláírva, húznék a fenébe. Még szerencse, hogy használhatom a meglévő díjcsomagomat, de ha rosszul választok díjcsomagot, később nem válthatok és le sem mondhatom.
-
Aaron14
őstag
Na ebből egy jó nagy katyvasz lett. Magenta 1-et nem váltjuk újra, mert készülékkedvezménnyel a Mobil L + 1 GB ugyanannyi, mint most a Next S ATK, pedig az oldalon a Mobil L-t láttam ugyanennyiért + 4GB-tal.
Next S ATK-ra, mivel vállaltam hűséget 1 hónapja, így nem válthatok hűségkedvezménnyel Mobil L + 4GB-ra, csak akkor ha felbontom a szerződést (3.000 Ft kötbér) és újat kötök.
Move XS-ről mehet a váltás Mobil S + 400MB-ra.
-
313313
addikt
válasz
dptrsk #82494 üzenetére
Majd meglátjuk mi lesz még ebből. Augusztus közepén jár le a Move S hűségem. Addig még kijöhetnek jobb csomagok is, (nyilván rosszabbak is) akkor majd elgondolkozok a váltáson. Na meg akkor jár le az otthoni csomagokra is a hűség
Szerk.: Én csak a "csodát" vártam, jobb feltételekkel...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
313313 #82493 üzenetére
A készülékes árak vannak kint alapból, ha az ÁSZF-et jól értelmezem.
Mobil S + 400 MB
2300 +1000 (készülékkel)
-300 e-pack-300 (2 év hűség vállalás esetén, ha nincs készülék)Az így kapott árból: -25% Magenta1 miatt lejön
Mobil M + 400 MB
3300 + 1000
-300 epack-300 (2 év hűség vállalás esetén, ha nincs készülék)Az így kapott árból: -25% Magenta1 miatt lejön.
Így 5250 lenne kettőtöknek(neked korlátlan Telekom, + 35ft/egység egyéb), amibe minimum válthatnátok jelenleg a hűségek miatt(de ezt azért telefonon jobban meg tudják mondani.). Az a pár forint megtakarítás nem éri meg jelenleg a 70 egység és korlátlan net feladását, ha azonban letelik a hűség a két Mobil S+400MB csomaggal olcsóbban jössz ki, ha valóban csak Viberre kell akkor Move Shez a dupla annyi net, XShez meg 10x annyi, mint eddig elég kéne, hogy legyen, ha odafigyeltek.
Esetleg a Mobil S+ 1GB csomag, ha váltani szeretnél, s a Telekom is így gondolja a kategóriákat :
Mobil S + 1GB
2300 + 2000
-300 epack-300 (2 év hűség vállalás esetén, ha nincs készülék)Az így kapott árból: -25% Magenta1 miatt lejön.
Így ugyanúgy 5250, csak a Move S-es szának 1GB net lesz nem 400MB.
mindketten 80-80 egységet lebeszélhettek -
Beca1990
senior tag
a hozzászólások alapján ez tényleg dáridó, hiszti dáridó...
nem ezt vártuk...
köszönjük de nem kérjük... -
embe
nagyúr
válasz
313313 #82471 üzenetére
Ahogy visszaolvasok azt látom, hogy inkább a hiszti megy. Csodavárás megvolt, de nem történt csoda. Sőt! Még bonyolultabb, átláthatatlanabb lett az egész rendszerük.
Ja és dögöljön meg a lova annak aki ezeket a mobilnet árakat kitalálta! És annak is, aki felveszi ezért a szar weboldal fejlesztéséért a pénzt!
-
313313
addikt
válasz
dptrsk #82483 üzenetére
Esetemben 2 előfizetés van Magenta1 mellett. Egyik egy XS, Másik egy S-es. Amire kell bőven elég. Egymást ingyen hívjuk mobilról is. Mobilról is telefonálhatunk havidíj terhére kb 45 és 70 percet, továbbá vezetékesen ingyen hívunk mindenkit. Mondjuk én átlag napi 8 órát dolgozok, aztán otthon vagyok...
Szerk.: a lassítós neten meg viber üzenet átmegy...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
313313 #82468 üzenetére
Ennyi erővel ott van a korlátlan vezetékes net is, nem kell 4-10-30GB csomag...
Amúgy a korlátlan duma Telekom triplával vagy Magenta1 mellett 4GB nettel 9750ért nem olyan rossz, eddig kb 1GB volt ennyi.
Korlátlan duma Next M ATK 9810 helyett Új Mobil csomagggal 8250 forint.Tény és való, hogy aki vezetékes oldalon nem Telekomos rosszabbul jár mint eddig.
Szerintem azért annyira nem lettek rosszak, az extra neteken, illetve a 35 forintos túlfutáson kicsit lehetne csiszolni... -
btz
addikt
válasz
szabogabor10 #82463 üzenetére
...akkor soha
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg a Magenta 1 csomagban vagyunk (otthoni tv,telefon,internet + Fun S ATK, Netplus S), és az volna a kérdésem, hogy ez az árlista csak arra vonatkozik aki most lép be a Magenta 1-be, vagy akkor is, ha mondjuk a mostani Fun S ATK-t átváltom az új csomagok valamelyikére?
-
lupus_l
aktív tag
Minimálisan, de bizonyos esetekben csökkent a havidíj. Az én esetemben:
Mostani csomagom Next S, készülék nélküli 2 év: 6310Ft
Bővítő opció: Netplus XL (3GB): 2400 Ft
Összesen: 8710 FtMobil L csomag 2 évre, készülék nélkül: 5500 Ft/hó
Internet csomag 4GB: 4000 Ft/hó
Részösszeg: 9500 Ft
Kedvezmény: -1500 Ft (készülék nélküli csomag miatt)
Összesen: 8000 Ft -
Aaron14
őstag
Jelenlegi Magenta 1 300 Ft-tal lesz drágább, cserébe kapunk + 3GB adatmennyiséget.
Jelenlegi Next S ATK-t váltom Mobil L + 4 GB-ra és 690 Ft-ért kapok +3GB adatmennyiséget.
Jelenlegi Move XS-t váltjuk Mobil S + 400MB-ra és 270 Ft-ért kapunk + 30 percet és + 370 MB-ot.
Akinek van 3 otthoni szolgáltatása, úgy gondolom, hogy abszolút megéri az új csomagra váltani! Egyébként ez érezhető a Telekom hozzáállásán már egy ideje, hogy nagyon rá akarják terelni az embereket arra, hogy minden tőlük legyen. Például tegnap kötöttünk albérletünkhöz egy olyan csomagot, ami maradt a régi áron kb. 6.000 Ft, de cserébe kapunk egy alap vezetékes telefont, 30Mbit-ről megemelik 120Mbit-re a gyorsaságot és még a TV szolgáltatást is bekötik, ami most külön jól jön, mert a hozzátartozó ATK-t váltjuk is Mobil L + 4GB-ra.
-
válasz
matthewKER #82466 üzenetére
-szp- azt írta, hogy váltani kell, ha nincs hűség.
-
alex devil
senior tag
Készüléket nem is érdemes venni a drágább előfizetés miatt. (Max a részletfizetés miatt játszik egy drágább telcsi.)
-
embe
nagyúr
Atya ég! Tegnap este óta 173 új hsz....
Na visszaolvasok, hogy hisztizzek vagy dáridózzak... -
Brandynew
őstag
válasz
matthewKER #82466 üzenetére
Nem tervezek újra hűséget kötni, ha megmarad ez a 2 ezer Ft-os ár. Nekem ez a csomag tökéletes, tudtommal nincs sehol máshoz 2 ezer Ft-ért olyan, amiben korlátlan mobilnet van (tudom, lekorlátozzák, de Opera Minivel ugyanúgy használható marad).
-
matthewKER
tag
válasz
Brandynew #82464 üzenetére
Használhatod továbbra is, nem szűnik meg, csak lezárják.
Ha újra vennél készüléket kedvezménnyel, akkor már az új csomagok valamelyike fog kelleni, mert hűséget erre már nem írhatsz alá.
Nagy veszteség nem ér, mert a Move XS-re nem adtak eddig sem nagy kedvezményeket. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #82463 üzenetére
A 20-25% Telekom ügyfélkedvezményt jobban ki kéne hangsúlyozni.
A 0/0 lassítás várhatő volt itt is. -
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Még 2 éve vettem 2 év hűséggel egy mobilt, hozzá Move XS díjcsomagot. Azóta már lejárt a készülék törlesztője és a hűségidő is, így most 2 ezer Ft-ot fizetek havonta a Move XS-re.
Ezek a változások most azt jelentik, hogy automatikusan meg fog nőni a havidíjam? Mennyire is?
-
Egész konkrétan nevetségesek az új csomagok...
Ha most nem veszítenek jelentős számú ügyfelet, akkor soha. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Cilindrik #82460 üzenetére
Van nekünk is otthoni, telefon+net. Ráadásul még diák is vagyok (bár az otthoniak nem az én nevemen vannak). De ha megnézed, így sincs értelme váltanunk, mert az enyémen kompletten elveszne a korlátlan lehetőség, és 10GB(+2GB diák) nettel lennék ugyanott, ahol most, ráadásul édesapámé is drágább lenne legalább 5 ezerrel, amiből akármennyi kedvezmény is jön le, nem jön ki 14k-ra a mobil rész kettőnknek együtt, azonos feltételekkel, még az aranykártyát is figyelembe véve sem.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
CHIPman #82457 üzenetére
Ahogy látom leginkább annak éri meg akinek van mellette 3 otthoni szolgáltatásam hisz az alapból kap 25% kevdezmény. Mint pl nekem, de szerintem többen vagyunk mint 1%, de abban kétségtelenül igazad van hogy neked vagy másnak akinek 1-2 előfizetése van nem éri meg.
Engem már csak az zavar hogy 1 és 4 Gb között nincs opció. Nekem pl 1 Gb épphogy elég, de a 4 már nagyon sok.
-
bopeti98
őstag
Hát ezek a csomagok...
Még 1 hónapig él a Duplanet 40-es Net&Roll S mobilnetem. Így fizetek 8 GB netért 2442 Ft-ot. Ehhez képest a 4 GB 4000-ért még viccnek is rossz, főleg úgy hogy a Telenor ugyanennyiért 25 GB-ot ad korlátlan böngészéssel és ingyen wifi routerrel. Ebből váltás lesz. -
válasz
enginev3.0 #82456 üzenetére
Majdnem, "csak" 1570 Ft volt...
Engem mondjuk nem érdekel különösebben, hogy lassítanak vagy kikapcsolják, a "hajtépős" 32 kbit helyett mindenképp növelném az adatkeretet, ha kifogynék (jelenleg nem veszélyeztet ez a helyzet). -
CHIPman
nagyúr
válasz
Aaron14 #82454 üzenetére
Te beletartozol abba a kb 1%-ba, akinek megéri. Én Fun S+korlátlan opcióval forgalmazok havi 10GB-ot, és fizetek kb 3800-at (és kb semennyit nem telefonálok, de ezt akár figyelmen kívül lehet hagyni), édesapám pedig Next L-ben korlátlanul beszél bárhova havi 10k-ért (az enyémre társkártya), és még 1GB nete is van, amiből egy darabot sem használ, csak néha én a duonet simmel. Nekünk egyikünknek sem érné meg váltani, mert nem én nem kapnám ugyanezt, ő pedig jóval drágábban.
-
radio100jozs
őstag
Megnézve az új tarifákat, azért a mobilnet csomagok borzalmasan gyengék, nem mint ha eddig pl. a Vodafone olyan szuper lett volna, de a Telenorhoz képest most mégjobban eltávolodott a drágább irányba a Telekom. Úgy látszik a megfizethető árú, és mennyiségű mobiladatkeret az csak Nyugati országokban alap szolgáltatás, hazánkban meg továbbra is szimpla lehúzás a jellemző.
Másik szívatás az ATK-s csomagok megszűnése és olyan esetben, mint nálam is, hogy csak egyetlen Telekom otthoni szolgáltatásom van, méghozzá a Sat TV, mert kábeles Telekom nincs hírben sem, így ezentúl semmi kedvezmény nem jár a Mobil előfizetéshez, mert minimum 2 otthoni szolgáltatás kell. Miközben most nekem így van ATK Next S csomagom a Sat TV mellé. Így váltani sem érdemes sehová, mert csak drágább csomag jönne ki, mert az 1GB net kell havonta, a Telekom korlátlan szintén, és a legalább 160 perc hálón kívül is, ezt meg megkapom jelenleg 2.990 Ft/hó áron, vagy is most telik le ép az első év, így a 3.990 Ft/hó áron lesz a maradék 1 évre még, mert tavaly mikor kötöttem pont volt egy Dominóról váltóknak havi 1000 Ft/hó kedvezmény 1 évre, és aki meg ATK-s csomagot köt, annak meg még 1500 Ft/hó kedvezmény 2 évre.
-
Watto1991
senior tag
válasz
tamass.szabo #82444 üzenetére
Nem szűnt meg, más lett a neve, csak kicsit vissza kell olvasni. 2 mobilnál 20 % a kedvezmény az olcsóbb havidíjúból, ha van otthoni akkor meg 20 / 25 % az összes mobilra, attól függően, hogy 2 vagy 3 szolgáltatás van otthon...
r3dsnake
Az más. Az EU-s szabnályozás pár hónap múlva mindenkire érvényes lesz, de a mai nappal csak az új portfóliós csomagoknál van a szabad EU-s használat benne. Azt a pár hónapot kell kihúzni.
-
matthewKER
tag
válasz
norberto_th #82440 üzenetére
Jogos a kérdés, bár meglepődnék, ha nem lehetne...
@Soulfly842
Lehet tudni, hogy melyik régi csomagról melyik új csomagra lehet váltani hűségidőn belül? -
MK VII
veterán
Jézusom.. Mik ezek a csomagok?
Hihertetlen, hogy még mindig ott tart ez a nyomorék szolgáltató, hogy 15 ezret kell fizetni, ha minden irányba ingyen szeretnék hívni és kell egy kis net is.. 1 év és lejár a hűségem.. Ezektől utána nem kell semmi.. Egy szarrágó banda.. Majd, ha be tudják vinni 10 alá a korlátlan beszélgetést nettel együtt majd akkor szóba állok velük. -
CHIPman
nagyúr
válasz
radio100jozs #82445 üzenetére
Ez egy telekomos topic, és Telekomnál tudtommal nincs (nem volt) ilyesmi.
-
radio100jozs
őstag
válasz
CHIPman #82441 üzenetére
"bármilyen előfizetést azonos feltételekkel használhatsz majd EU-n belül." -> Már amelyik előfizetéses csomag tartalmaz roaming szolgáltatást!
Mert van amelyik pont ennek megkerülése okán nem tartalmaz ilyen lehetőséget, azaz külföldön nem használható. pl. Telenor Light tarifacsomag.
-
Cilindrik
aktív tag
Új magenta 1 változatokról lehet tudni valamit? Mindenképpen kell bele a hoppá plusz?
-
norberto_th
aktív tag
Olyat lehet hogy Next S-em van és átváltani hűségidőn belül Mobil L csomagra?
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz
tamass.szabo #82437 üzenetére
Több előfizetésre van kedvezmény: [kedvezmenyek]
-
Aaron14
őstag
Mobil L + 4GB + havidíj kedvezmény + 25%-os kedvezmény = 6.000 Ft. Ebben az esetben költési szintre vállalok 2 év hűséget, ami azt jelenti, hogy fentebb válthatok a 10GB-os internetre, majd ha nem kell, akkor következő hónapban visszaválthatok.
Mobil L + 4GB + havidíj kedvezmény + 25%-os kedvezmény = 6.000 Ft + 10GB internet = 8.500 Ft
Ez szerintem azért elég baráti főleg úgy, hogy ha kimegyek külföldre (EU-n belül), akkor ezt mind ugyanazokkal a feltételekkel használhatom, mint itthon. -
tamass.szabo
tag
Akkor aki arany szinten van, annak -20%?
-
alex devil
senior tag
válasz
matthewKER #82401 üzenetére
Igen, kösz. Az 1500.-HUF kedvezmény bejött. Nem működik még rendesen az oldal.
-
válasz
dptrsk #82366 üzenetére
Jelenleg úgy van ahogy mondod, de júniustól ez megszűnik. Belföldi irányba korlátlan a next m, júniustól ezek szerint magyarországi irányba eu-ból is korlátlanul telefonálhatok magyarországi irányba, és az adat is leforgalmazható. Tehát amit írtam, még mindig igaz lesz júniustól szerintem.
-
Magentában vagyok, ha választok az új csomagok közül akkor automatikusan kedvezményes árat fizetek?
Mondjuk nem látok számomra jobb csomagot, csak kérdezem.
-
Cilindrik
aktív tag
Jól látom hogy 1 Gb és 4 Gb között nincs opció semmilyen fomában? Tahát mi van ha elfogy az 1 Gb és kell nekem még 1Gb mert nem használok fel többet?
-
L.L.
senior tag
"Kedves Ügyfelünk!Karbantartás miatt 2017. március 23-án 20 órától egyes oldalak és funkciók korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségért elnézésedet kérjük."
A végéről a 14 óra már el is tünt, szerintem itt még napok lesznek a használható weboldalig. -
dptrsk
Topikgazda
Arra mindenki hívja fel a figyelmet csomagváltásnál, hogy a Telekom kedvezményt tegyék fel a SIMre.
Nekem a Magenta1 összerendelés miatt úgy tudta automatikus a kedvezmény, de nem. Külön fel kell tenni a rendszerben a hívószámra.
-
balint82
senior tag
Ez a legjobb:
Havidíjas díjcsomagnál nem lehet olyat választani, amin nincs Internet, azazhogy lehet, havi 13e/HUF:
Ha nem választasz internetet, akkor csak a korlátlan hang csomagot tudod választani. Internet nélkül okostelefonod sem lesz teljes, biztosan nem szeretnél internetet?
Ez milyen már?
-
makesz1989
tag
válasz
matthewKER #82404 üzenetére
Ha nem veszek készüléket 1500Ft-ra olvad a különbség a két díjcsomag között, amiért mindössze +43 percet beszélhetek. Ez szerintem aránytalanul karcsú...persze biztos lesz egy vékonyka réteg, akinek megéri, de véleményem szerint nem épp ez a legelőnyösebb konstrukció.
-
goop
őstag
válasz
enginev3.0 #82399 üzenetére
Május 1 ig rendelhető még minden, nyugi, max nem neten, akkor bemész az üzletbe.
-
Aaron14
őstag
Nekem két dolog nem tiszta. A 2 év hűséget csak az előfizetésre vagy a díjcsomagra is kötöm?
Ha elfogy a netem és fentebb váltok 10GB-os csomagra, akkor a kedvezményes áron kapom meg a +6GB (vagy +10GB?) internetet vagy a kedvezmény nélküli áron? -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #82399 üzenetére
Nem biztos, h kérheted, bár az lenne a korrekt. Szerződést írtatok alá, amiben benne van ez? Viszont kötbér már jár, ha jól sejtem.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
matthewKER #82407 üzenetére
köszi
-
Cilindrik
aktív tag
Hülye kérdés de a Mobil L csomagnál a 3000 Ft más hálózatokba lebeszélhető? 35 Ft-os percdíjon?
-
matthewKER
tag
válasz
alex devil #82398 üzenetére
Nem jól érted, készülék nélkül 6000Ft lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest