Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
blue eyes
tag
Sziasztok érdeklődni szeretnék, nekem nem jelenik meg Play áruházban a gsam battery monitor, és ha másnál sem, akkor honnan érdemes letölteni Nekem pro verzió volt még 3 napja müködöt.
-
lac10
csendes tag
Ez mondjuk egy kiszámítható hiba. Nem egy öröm, de kezelhető.
Amikor új volt, akkor párszor nem értek el rajta, na az csúnya dolog. Kikapcsoltam a wifi hívást, aztán hogy attól e vagy sem, nem tudom, de mostanában nem volt elérhetetlen.
Regen a kollégám ha bement a KÖKI terminálba, ott es csak ott lehalt a telefonja. Hiába jött ki, az mar nem tert magahoz, újra kellett indítani. Magic. -
lac10
csendes tag
Éjszaka neha lekapcsolom energia takarékos módba. Reggel vissza, wifi bekapcs, net megy.
Kimegyek a buszhoz, bekapcsolom a mobilnetet hogy az első ajtós buszra felszálljak. És a mobilnet persze nem kapcsol be. Busz elmegy, telefon ujraindit... -
s_zoltan
csendes tag
Köszönöm a válaszokat első körben beadtam szervizbe hátha találnak valamit, ha nincs javulás akkor pedig kipróbálom amit itt javasoltatok illetve az a52s topikjában olvastam.
-
mrbego
aktív tag
válasz
s_zoltan #517 üzenetére
Az A52s topicban ez gyakran felmerül. Nekem főleg nyáron van ilyen gondom. De már rutinosan a kijelzővel kifelé rakom zsebre, így nincsenek véletlen érintések.
Amugy az A52s-nél a fő gond, hogy nincs közelség érzékelő szenzor, csak virtuális. Gondolom az A35-nél is így lehet. -
s_zoltan
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék hasonló problémával már találkozott-e valaki. Van egy több mint 1 éves A34-esünk, tartalék telefon alig használva egy Digis kártyával hempergett eddig otthon a bútoron, asztalon, szekrénybe. Gondoltam egyet 2 hete s átraktam a kártyám a telefonba s belaktam. Viszont nem tudom zsebben hordani, tök mindegy mi van rajtam, rövidnadrág, farmer, szövetnadrág, mikor előveszem kiírja hogy túl sok helytelen feloldási kísérlet s 5-10 percekre de volt már hogy 50 percre is kizárt a telefonból amíg újra próbálkozhattam a belépéssel. Ilyenkor kirakom a zsebből kivárom a letiltási időt s utána gond nélkül belép. Ez valami szenzor probléma lehet vagy a kijelző lehet túl érzékeny? Vétlen érintések elleni védelem be van kapcsolva, s feloldásra jelkódot illetve ujjlenyomatot használok. Ugye az elmúlt egy évben mivel nem volt zsebben hordva semmit se vettünk észre hogy bármi baj lenne csak most derült ki. Plussz van egy másik A34 a családban feleségem cégese, rengeteget használja de nála ilyen zsebes gond egyszer sem volt.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Most nézem, hogy édesanyám készüléke valami 2,5GB-os frissítést jelez. Lehet erről tudni valamit, tapasztalatok? Köszönöm!
-
lac10
csendes tag
A34 5g , hogy lehetne elérnem azt, hogy alapból csengjen, de ha tömegben vagyok, akkor rezegjen és csengjen is. És nyilván kevesebb gombnyomással mint az a megoldás hogy bemegyek a beallitasok/hang menübe és ott bepipalom a csengeskor rezegjen opciót.
Én, dacára a tényleg sokrétű beállítási lehetőségeknek, ezt nem tudom megoldani. Valaki? -
Ablakos
őstag
Ez nem egy telepíthető alkalmazás?
-
mrbego
aktív tag
Üdv,
a telefon beállításai között keresném a spamvédelmi funkciót de nem találom.
Lézezik, hogy ilyen nincs az A34-nél?
Az én A52s-emen van ilyen:
-
csabai022
tag
Jött frissítés,megkaptuk a karikázva keresést. Jól működik!
-
blue eyes
tag
Sziasztok
Visza szeretném zárni bootloadert, kérlek segítsetek.
-
Ablakos
őstag
Gmail által kezelt levél fiokoknak a widgetjei nem frissulnek egy ideje. Ha a widgetre kattintassal elindítom a gmail alkalmazast akkor lefrissül.
Van akinek ez jól működik? -
janeszgol
félisten
Nem ritka. A cegnel A34-et is adunk, sokat es mar nem egy embernel elojott, hogy ha nem inditja ujra bizonyos ideig, akkor nuku mobilnet. Nalam is volt ilyen.
Ettol fuggetlenul szuper telo.Regen minden heten restartoltam a telot, csak ezek a mai Samsungok annyira lassan indulnak el, hogy leszoktam rola. Pedig kell!
-
lac10
csendes tag
random kiakad.
már minden dolgot egyszerűre vettem, wifi hívás kikapcs, 5 g kikapcs és mégis, ha nem indítom kb 2 naponta újra, akkor nem érnek el.
legutóbb mobilnet nem volt. a bekapcsoló ikon a legördülő sávban mutatta hogy bekapcsolva, de a 4g csak nem akart megjönni. többször próbáltam, szépen lahetett kapcsolni, de az eredménye nuku.
újraindítva ,minden oké.
mit lehet ezzel csinálni, ilyen ritka hibával? visszaadni van értelme, megtalálják? -
lac10
csendes tag
én cégesként kaptam, alapvetően jó, az üzemidőm (nekem) gyenge, mások a cégben nem panaszkodnak, az övék jobb..
csak a mai nap pl: tegnap este 80%-ra feltöltöttem, éjszaka is megy.
ma 250 km-t autóztam, 1 db 5 perces kimenő hívásom volt, egy 5 perces navi, 10fénykép, meg kb 10-20 perc böngészés mobilneten.
most 56% az akku.
holnap reggelre 50 alá megy, ha semmit sem csinálok akkor is, azaz tölteném ha holnap dolgoznék.
szerintem ez gyenge. -
Vtwo
senior tag
5 hónap alatt nem volt gondom vele
A rendszer mondhatni röccenésmentesén fut, mivel ip67 nem is kell hímestojásként óvni a víztől- portól.
Jön még rá 3 főverzió update, tehát időtálló is.A kijelző szép, a sztereó hangszórók jól szólnak.
Fényképezni keveset szoktam, de anikor kell akkor jól funkcionál az is. -
zsolesz967
aktív tag
Szia!
Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve 3 hónap használat után.Az üzemidő bajnok,6 óra simán kijön belőle.Szép kijelző,Amoled panel.
A kamera nappal szép fotókat készít,kevés fénynél már annyira bem.De ezt tudtam,én csak nappal fényképezek vagy videózok vele.Jack nincs,én vettem átalakítót.
Balatonban is volt már velem,igaz nem víz alatt,de érte nem kevés víz,semmi baja nem lett.
Már jó pár éve Samsungot használok,így a másik két márkáról nem tudok nyilatkozni. -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy megbízható telót hosszútávra és ez is felkerült a listára:Motorola Edge 40 108k
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 109k
Samsung Galaxy A34 107k
[link]Milyen tapasztalatok vannak az Galaxy A34-el? Érdemes ezt választani a másik kettő helyett a listából?
Pro-kontra?
Köszi!
-
Vtwo
senior tag
Megérkezett a májusi biztonsági frissítés.
-
-
lac10
csendes tag
válasz
janeszgol #485 üzenetére
érdekes amit írsz, mert ma arra megyünk hogy mindent a felhasználó állíthasson, erre ezt a csekboxot nem teszik le? (akkor ez nyilván nem véletlen, hanem hogy dobálja a vonalat??).
egyébként ilyent meg én nem tapasztaltam, van volte nélküli telóm motorola G60, az sem lett rosszabb ahogy eltűnt a 3g, szó nincs vonal dobálásról. -
lac10
csendes tag
amit megtaláltál az a kezdőképernyőt forgatja el, ha engedélyezve van a gyorsgomboknál a forgatás.
azaz van tehát ilyen gyorsgomb, csak a tiéd lehet hogy el van rejtve?
a gyorsgomboknak 2 mélysége van, az egyik a felső sor, a második egy teli lap, ez szerkeszthető (a volte alatti ceruzára klikkelve), esetleg ott lehet hogy el van rejtve a forgatás ikonod? -
Ablakos
őstag
Ezen a készüléken akartam használni a képernyő forgatást. A gyorskapcsolóknál nem is találtam csak a beállításokban. (forgatás fekvő módba) Bekapcsoltam. Nem forog.
Most hogy is kell forgatásra bírni? -
janeszgol
félisten
Igen, eltűnt, de nem jó dolog kikapcsolni a VoLTE-t, mert akkor sok hívást eldob a teló. Amióta nincs 3G, azóta ez van.
Az akku nekem ugyan úgy bírja, mint 6.0 One UI-val. Céges teló, de hetente 2x töltöm, pedig fél óránál minden nap sokkal többet beszélek. És napi szinten nyomkodom is, mivel céges. -
lac10
csendes tag
a frissítés óta bizonytalan a készülék, többször újra kellett indítani mert nem értek el, illetve én sem tudtam hívni, ma meg mobilnet nem volt.
nyomozom:
azt vettem észre hogy wifi jel van az a hívás mellett, ami nem indult el.
oké, most kikapcsoltam a wifi hívás csekkboxot, jó az nekem anélkül is.viszont, én a voltét sem szeretem (sokszor mozgó autóban telefonálok és a tapasztalat az az hogy jobb a sima 4g mint a volte). na de nincs kikapcsolási lehetőség
a youtube videókon van, de az én telómon nincs. frissítés után másnak is eltűnt? -
zsolesz967
aktív tag
6.1 alatt hogy lehet az Always on Display fényképet megváltoztatni?
-
Ablakos
őstag
Hol tudom azt megnézni, hogy a bejövő hívás (2 sim), melyik kártyára érkezett?
-
Vtwo
senior tag
Detto.
A54-el szemeztem nagyon a télen, de miután több külföldi A34-A54 összehasonlító tesztet megnéztem A34 8/256 lett.
A Dimensity 1080 meggyőzőbb volt üzemidőben és ahogy írod gyorsaságban is.
Kamerában is bőven jó az A34 és elég a tudása, mivel nem vagyok egy Robert Capa.
A játék meg huszadrangú dolog nálam, de ahogy láttam abban sem kutyaütő. -
negro
őstag
válasz
janeszgol #473 üzenetére
Ha vki nem jatszik telon akkor a teso A54-tol is jobb valasztas szerintem. En sem veletlen ezt vettem. Nem egy review van amiben egymas melle le rakva a telokat az lathato, hogy gordulekenyebb es gyorsabb az A54-tol. Nagyobb kijelezo, jobb a toltes megtartasa, kameraban sem mondanam jobbnak a valosagban az A54-et. (Sokan azt hiszik valamirol ami software -esen tul szaturalt kepet alkot akkor az mar jobb kep na meg mert 2mp-el tobbet tud a lencse...hat nagyon nem) Kijelzo kozti kulombseg is eszrevehetetlen kb. Szoval nem, hogy lowend hanem a "semi-felso kozep" kategoria
-
Lokids
addikt
Céges telóm A34-es lett. Azt tudja valaki, hogy a samu csak saját, vagy bármilyen jack - usb-c átalakítóval működik? Nem vennék csak a teló miatt bluetoothos fülest 20-50K-ért.
Főleg ha 1-2K-s átalakító elég hozzá. -
riki
senior tag
Két ,három , újraindítás után, a Vowifi is megjavult. Most már, minden jó.
-
Zozo0525
őstag
Jó reggelt
Akinek nem gyári kijelzője van az ne frissítse 6.1-re nem reagál érintésre....Minden modellnél így van nem csak az a34
-
riki
senior tag
válasz
zsolesz967 #460 üzenetére
Azzal nem lesz probléma. Nálam 4! napot ír,a felhasználásom alapján. Érzésre gyorsabbnak tűnik,de akinek fontos a VoWifi az egyenlőre felejtse el ,legalábbis a Voda hálózatán. Eddig kapaszkodott rá, most ezzel a frimware -rel ,fel sem lép rá,pedig a Volte tökéletes.
-
Vtwo
senior tag
Kijött a One UI 6.1 A34-re is.
-
tibi03
csendes tag
Befagyasztottam a topicot ezzel a kérdéssel
-
tibi03
csendes tag
-
samsungfan18
csendes újonc
-
tibi03
csendes tag
-
Vtwo
senior tag
...
-
tibi03
csendes tag
Sziasztok!
Feleségem telefonja cserés lesz(sikeresen megreptettem, most kijár a kijelző a helyéről, de még működik) 😃
Nekem egy A54-en van pár hónapja és meg vagyok vele elégedve. Neki nem lenne muszáj ekkora teljesítményű, de lehet, hogy ő is megpróbálná a Samsung vonalat, eddig redmi volt.
Ami fontos lenne neki, főként munka miatt a viszonylag jó minőségű fotók készítése és a nagy tárhely, ami lehet kártya bővítéssel is. Illetve van egy future, ami nem tudom, hogy működik e minden one ui 6.0-án,nevezetesen, hogy egy dokumentumot, papírt, nyomtatott szöveget fényképezve képes kinyerni a szöveget a telefonom, ki lehet másolni és akár egy notes-ba vagy bárhova bemásolni a kijelölt részt, ez nagyon hasznos lenne neki.
Szerintetek ezek alapján jó választás lehet az A34?
Köszönöm! -
samsungfan18
csendes újonc
Tegnap megérkezett az áprilisi biztonsági hibajavító csomag a készülékre😍😍😍😍😍😍😍📱📱📱📱📱.
-
Vtwo
senior tag
válasz
zsolesz967 #441 üzenetére
Mezei 9h tempered glasst haszálok és nincs gond vele ilyen téren.
-
olaho80
tag
válasz
zsolesz967 #441 üzenetére
A firstphone féle vastagabb hidrogél fólia miatt nekem nem mindig ismeri fel....
-
zsolesz967
aktív tag
Használt valaki olyan fóliát,amelyiknék működik az ujjlenyomat olvasó?
-
IQfályter
tag
Én ha nincs nagyon szükségem az 5G- re átállítom LTE/3G/2G- re. Az 5G hálózat iszonyat meríti az akkumulátort.
-
Gardoni
aktív tag
Persze nyilván nem itthon! 😅
-
Vtwo
senior tag
válasz
zsolesz967 #427 üzenetére
Igen, wifivel és kb.én is ebben a sávban használom az aksit.
-
Vtwo
senior tag
válasz
zsolesz967 #419 üzenetére
Mikor non stop yt videókat néztem bt fülessel nap végére lemerűlt, de normál esetben 1.5 - 2 nap(nem energiatakarékos módban !).
Reális a 6-8 h, persze itt is attól függ mit csinálsz rajta. -
Ablakos
őstag
Valószínüleg eltekergettem valamit, mert bármellik simről érkező szöveges üzenet tartalma iszonyatos méretű (ló)betükkel jelenik meg. Hol tudom ezt visszaállítani?
-
olaho80
tag
válasz
zsolesz967 #421 üzenetére
Hát nem tudom ..fényerő levéve ...energia takarékos módban...passz
-
olaho80
tag
válasz
zsolesz967 #419 üzenetére
4 óra kb de ez változó attól függ miket használsz szerintem
-
zsolesz967
aktív tag
Sziasztok!
Egy hete van meg a telefon.
Csak kíváncsiságból,kinek mennyi a napi képernyő ideje? -
pjm
csendes tag
válasz
IQfályter #417 üzenetére
Ó, ez már megtörtént még amikor visszavittem a szervizbe, hogy hallgassák meg. A srác értetlenül nézett. Persze azóta is hallotta vagy 5-6 ember, hogy valóban ott az alapzaj, de ott ők nem hallják, és mivel a gép nem dob hibát, így a hiba nem létezik. Viszont egy kis kerülőúttal úgy néz ki lesz alaplap cserém. A rossz hír viszont az, hogy az általatok ajánlott Westend Samsung szerviz állítólag be fog zárni, csak az Oktogon marad.
-
-
pjm
csendes tag
Azon gondolkodtam, hogy esetleg megpróbálok egy másik szervízt, aztán meglátjuk mi lesz. A Westendben jó fejek voltak, azt mondták, hogy mivel a diagnosztika nem mutat hibát ennyit tudtak tenni, esetleg továbbküldik a központi szervízbe, de ott valószínűleg vissza fogják dobni, ugyanezen ok miatt- a gép nem dob hibát. Tehát amit a gép nem dob ki az nincs
-
riki
senior tag
A vodánál a Volte, Vowifi párost egyedileg kérni kell,nem alapértelmezés. A telóban nincs rá külön menü pont,de aktiválás és egy újraindítás után megjelenik a fő panelon mind a két ábra. Sajnálom ,hogy így belenyúltál ,mert nagy xiaomi fan voltam ,de nem bántam meg a vásárlást. Én írnák a Samunak a felmerült probléma miatt ,és kérnék méltányosságot az elbirálásnál.
-
pjm
csendes tag
Nekem 2-4 g automatikus vagy 2-5 g automatikus hálózatválasztást dob fel, volte-et még a kereső sem talál a beállításokban.
-
pjm
csendes tag
Telekom 2 kártya, Voda 1 kártya volt prróbán. Mindig ugyanolyan. Tegnap kiderült, egy kollégámnak is van 34-ese, az is csendes. Kifogtam a millióból egyet. A Westendben is azt mondták, ilyen hibával még nem találkoztak. Meg hogy ez a hangszóró bűgésa, de ez sustorog, mint anno egy analóg szalagzaj.
De csak telefonról, fülesről már nem. -
pjm
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, tegnap elhoztam a telefont a szervizből. Kaptam új hangszórót meg antennát, minden más régi. A készülék is meg az alapzaj is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kína már nem kap az NVIDIA-tól Hopper szériás chipet
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest