Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyru74
aktív tag
válasz
Linkin1994 #83 üzenetére
Szia!
Nekem még nem dobta fel. -
Linkin1994
senior tag
Új update
-
skt
tag
Sziasztok!
VoWifi kapcsolót elő lehet hozni valahogy? -
HardRic
addikt
válasz
gabikiraly2 #72 üzenetére
Pár tesztben megjelenés után írták, hogy elég agresszív, én ezt nem tapasztaltam, szóval lehet állítottak rajta, volt már 3 frissítés azóta. Egyedül a Brave böngészőnél tapasztaltam, hogy nagyon hamar újratölti az oldalakat, de szerintem ez inkább a böngésző hibája, Vivaldi pl. nem csinálja. 12GB-os verzióm van amúgy, viszonylag rég megnyitott appokat is szépen visszatölt memóriából.
-
moleculez
veterán
Mi utazgatunk elég sokat, és uticéltól függően valamelyik travel SIM szolgáltató csomagját hozzáadni eSIM-ként elég kényelmes dolog, kvázi dual SIM. Megmarad a sajátom, mégiscsak elérhető vagyok, de ott a “helyi” SIM kényelme netestül mindenstül’. Nah hát pl én ezért nem vennék eSIM nélkül telót.
Ugyanez az NFC: teljesen természetes mozdulat hogy ahol csak tudok azzal fizetek, kb azt se tudom hol fizikai bankkártyám. -
-
-
válasz
Napfénysüti #71 üzenetére
Miért vonultak ki? Kapható több helyen is a Realme.
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok,
3a pro tulajokat kérdezem, hogy mennyire agresszív a memória management. Néhány alkalmazás képes a háttérben futni anélkül, hogy kilőné azokat?
Jelenleg xiaomi telóm van, az bármilyen beállítás ellenére mindet újratölt. -
-
Szubjektív a kinézet. Nekem tetszik mert nem sablonos a kinézete mint a samuknak és az almáknak, meg van még egy két gyártó. Fent van a Realme 12 Pro Plusom az meg egy elegáns kinézetű azzal a hátlappal, meg kellemes meglepetés hogy egy jó telefon mindenben még a kamerája is. A Magic 7 Litem az átlagos kinézetű de jó kis középkategóriás telefon óriási akkuval 3-4 napos üzemidővel a céges kártyáim vannak benne és a 3a val használom párhuzamosan most.
-
thomeef
őstag
válasz
janeszgol #63 üzenetére
Igen, ezzel egyet értek, messze a legjobb kamerás teló 200k körül
Nekem valamiért nem jött be fogásra, meg szegény nagyon csúnyácska, de a technikai háttere vitathatatlan. A honor 400 nagyon érdekes lehet, mert a gyártó állítása szerint még jobban ráültek a kamera fejlesztásre.
-
dropi
senior tag
válasz
janeszgol #63 üzenetére
Érdekes, hogy ezt mondod, mert ugyan nekem Magic6 Pro volt, de az a 3a Pro tokját sem vihetnél, nemhogy a közelébe lenne a készített képeknek. Nagyrészt azért is adtam el, mert a tele obis képek lényegében használhatatlanok voltak, olyan vizfesték effektet nyomott rá. Mondom ezt úgy, hogy nálam nagyobb Huawei/Honor fan nem nagyon volt, de az a telefon egy óriási csalódás volt. A Pixel 7 Pro az valóban jobb képeket csinál sztem még most is. De a Nothing nappal egészen biztosan veri a Honort.
-
mhydas99
senior tag
Jogos, de a Hasselblad nagyon komoly profi fotomarka. Foleg amcsiknal. Nem veletlen probaljak a mobilgyartok nagy fotooptikai/fenykepezogepmarkakkal eladni a flagshipeket.
Huawei anno lepaktalt a Leicaval, hogy-hogynem akkoriban a legjobb fotos mobilok voltak. Persze nem biztos, hogy a Leica miatt persze. Vagy ott a Zeiss es Vivo egyuttmukodes, Hasselblad ennel, gondolom lassan a RED is eladja a nevet valami nagy kinainak stb...
Szoval a marketing miatt az ember bekajalja, hogy egy neves fotoipari marka kooperacioja az atlagnal lenyegesen jobb minoseget hoz magaval.
Van hogy igen, de leginkabb nem.
Csak ezert irtam. -
-
Egyelőre még tesztelgetem, egy OnePlus 13R-t vettem.
Kihagyhatatlan áron sikerült megcsípni, és elég jól egyensúlyoz, prémium design stbsbb nekem bejön.Csak még kicsit ki kell tapasztalni. A rendszer pedig hibátlan.
De van pár napom meg, amíg itt van a NP 3a Pro, így közös fotós teszt biztosan összejön.
-
mhydas99
senior tag
Igazat afok neked, mivel te probaltad en meg nem, csak teszteket lattam rola, abbol eleg sokat.
Ezekben a tesztekben jellemzo, hogy eleg inkonzisztens a 3a Pro kameraja, azaz sokszor lo jo kepeket, de adott temanal akar a 3. kep ugyanolyan beallitasokkal is total mashogy nez ki. Ami nem tul jo dolog, persze egy frissites megoldhatja, de erre nem kell alapozni.
Osszehasonlitottak iPhone 16e telefonnal is, aminek csak 1 kameraja van (persze arban mas kategoria, de itt most a kamera szamit) es normal nappali kepeknel elpicsazza a Nothingot, egy optikaval.
Persze elmondjak, hogy a Nothing az araeet nagyon jo gotokat keszit, de nem kell tole csodat varni.
De te probaltad, en csak masok velemenyere es tesztjeite hagyatkozom, szoval passz.Amigy elmondod, milyen telefont vettel, amirol azt hitted popec lesz a kameraja az ara miatt es csalodtal benne, mert a 3a Pro jobb?
-
Pedig én most vettem egy másik telefont, amiről azt gondoltam tuti fotós mobil lesz
A 3a Pro kamerája és a kamera szoftvere szerintem bitang jó lett.
Szerintem pedig pont , hogy a 3a Pro lesz az a mobil , ami ár érték kombóban és fotoban is ott van.
200 ezer alatt. És a kamera szoftvere piszok jól dolgozik , remekül lövi be a képeket, nekem bejött nagyon, ha lett volna infra , akkor maradna is.
-
mhydas99
senior tag
Nem tudom honnan veszed ezeket. Jol sikerult a Nothing 3a pro, de leginkabb a design (egyediseg) es OS adja el. Konkretan olcsobban kapni mar Xiaomi 14T-t is, ami hardveresen is kaszabolja a Prot, kameraban is jobb.
De a korabban emlitett A56 is van hogy jobb kepeket csinal, van hogy nem. Nem vagyok Damsung fanboy, de sem az A56, sem a Nothing 3a Pro nem csinal kivalo kepeket. Ennyiert nem is csoda. De mindketto nagyon korrekt kepeket lo.
Ha annyira fontos a kamera az emberek 99%-qnak, ahogy mondod, akkor ugyis iPhonet, Pixelt vagy valami csucs Samut vagy kinait vesznek. Ha meg az fontos, hogy jo aron lojon jo kepeket az arahoz merten leheto legjobb hardverrel, az a mai piacon nem a Nothing lesz.
Mint mondtam, a design adja el kivul-belul. Jo telefonok. Mint agogy az arszegmenseben a konkurensek is. -
Én most kezdtem el használni a 3a-t, eddig tetszik majd egy hét után meglátom. A 2-es az nagyon bejött csak a zoom kamerát felejtették ki belőle, a 3-ba lesz.
-
thomeef
őstag
Hát jah, csak az A56 pl. nagyon nem az. Legalábbis kamerában biztosan nem, ami az emberek 99%-nak a legfontosabb. De megkockáztatom hogy még az S25 fotós képességei sincsenek a 3a pro szintjén. A samsung elengedte a kamera fejlesztést kb 4 szériával ezelőtt. Talán egyedül az ultránál nem.
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
Mindkettőt kipróbáltam, leteszteltem, én is arra jutottam, hogy a sima is bőven jó vétel, a Pro-nak a kamera az előnye.
Én szerintem a Pro-ba kellett volna egy picivel erősebb hardver, hogy indokolhatóbb legyen az ára, de akkor ugye a közös platform okozta eltérések okoznának esetleg gondot optimalizálás szempontjából.
Egy sima 7 Gen 3-mal lehet a vevők is hamarabb bólintottak volna a Pro-ra.
Kameraszoftverben nekem bejött mindkettő, jó fotókat készít.
Emlegették az UFS2.2-est pár még a hírek alatt, nos hétköznap nem éreztem hátrányát.A sima kékben volt nálam, az nagyon ütős volt, a Pro feketében pihen nálam, nekem abban szimpatikusabb volt. ( Ettől függetlenül Carl Pei ősi cuccát választottam most magamnak egy időre.)
-
paatrick
őstag
-
-
drpityi
csendes tag
Hátsó dizájn még mindig nem az igazi, legalábbis engem nem fogott meg.
Még mindig a sima nothing phone 1 az, ami külsőleg nézve számomra a megnyerő.
Viszont ez az olcsóbb 3a kimondottan jó ajánlatnak tűnik és gondolkozom is a vásárlásán. -
-
mhydas99
senior tag
Akkor vegyel Samsung A56-ot. Yettel feltoltokartyaval most 162 ezer alatt van, 256 GB-os es 6 ev tamogatas van ra, vizallo stb...
Meretben nagyon hasonlo ehhez, feltetelezem tokban hordod majd, akkor meg ugysem latszik a hatlapja. Vagy lehet skint ragasztani Samura is.
Amugy nem a reklam helye, lehet utalod a Samukat, csak gondoltam az eletkepesebb alternativa mint ez. Ja es e-simes is. Gyakorlatilag mindenben jobb, mint ez a Nothing. -
classic B
senior tag
Egy napig használtam az alapmodellt. Iphone SE után a méretét meg tudtam volna szokni nagy nehezen, viszont az oldalsó gombot alul (Essential Space) nem is akartam. Borzasztóan zavaró helyen van.
A másik dolog, hogy tök jó a 120 Hz, de nem estem tőle hanyatt. Redditen a görgetés fájóan darabos volt...
A rendszer tetszett, tényleg jól optimalizált, de összességében még mindig jobbnak érzem a kis iphone SE 3-at, úgyhogy az maradt, a Nothing 3a ment vissza. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Patrik.Varga #33 üzenetére
Ugyanott, ugyanakkor, ugyanazzal a kezemmel, ugyanazokkal a beállításokkal.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Patrik.Varga
tag
Nálam egy Huwei Mate 10 Pro-t váltott. Magam is meglepődtem, hogy mennyivel nehezebb a 3a Pro. Kb fél napig volt fura. Emiatt ne hagyd ki.
A teszt fotók nem tudom, hogy sikerültek ennyire rosszra (következetesen rosszabb, életlenebb, bemozdult stb) az összes pro a simához képest a tesztben. Jelentem nálam nyomát sem látni ilyen hibáknak. Éles, szép, tiszta képeket lőt, a 2x (nem natív) zoom tényleg gagyi, de a 3x pöpec.
-
Tetszik az alap modell
-
Ganzer
aktív tag
Feleségemnek ma rendeltem egy 3a-t, szerintem én jobban várom mint Ő.
-
MikeWazowski
veterán
Jó áron mennek, és dicséretes h mernek mások lenni, de esküszöm nem értem h lehet valami ennyire bűn ronda. Meg ez a világítós dolog is... életben nem vennék ilyen telefont. Persze lényegtelen ez, mert szubjektív, a fontos az h, jó h jelen vannak a piacon.
-
skt
tag
Én megjelenés óta használom a sima 3a-t, iPhone 14 után is azt kell mondanom, hogy nagyon jó kis telefon. Remek a kamera, az üzemidő, és az optimalizáltság is. Nekem szerencsém van, mert még soha nem használtam vezetéknélküli töltést, az E-sim hátrányát meg még nem éreztem. Egy szó mint száz, számomra hibátlan vétel volt. Ha bàrkinek bármi kérdése lenne, nyugodtan keressen!
-
Sziasztok,
Nézegetem a Nothing 2a-t és a 3a-t, de nem tudok dönteni. Én mindig hosszabb távra veszek telefont, szóval legalább 5-6 évig használni akarom. Ami gondolkodóba ejt, hogy 8 giga ramot és 128 giga háttértárat adnak mellé, utóbbi nem bővíthető, az OS support pedig csak 3 év.
Megérheti ilyen távlatra megvenni a 3a-t? Csak alap dolgokra használom a telefont, max böngészés és YouTube, játszani soha nem szoktam telefonon.
-
tiva190
csendes tag
Én kb. egy hete használom a 3a-t, az LG V50 utódja lett. A gombok kiosztása és a kamera elrendezése ugyanaz, mint az LG-nél, így azok nekem teljesen kézreállnak. Szimpatikus, hogy minden frissítésnél le van írva, hogy épp mit reszelgetek. Szerintem élőben sokkal jobban mutat, mint a fotókon. Napi használatra teljesen alkalmas, jó a kijelző, jó a hang, a fotók is vállalhatók, az üzemidő is jó, a rendszer pörgős. Eddig elégedett vagyok vele. Most már a Nothing OS 3.1 van rajt
-
vacs
veterán
Feleségemnek bejön a 3a, de az eSim hiánya miatt felejtős!
Ez olyan, mint amikor a CMF-ből kihagyták az nfc-t! Miért? 😓A Pro-ban van eSim, de annak meg csúnya a kamera szigete, egy nőnek ez se mindegy!
-
Linkin1994
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Nyàron fog jönni.
-
Richie86
senior tag
válasz
Donki Hóte #12 üzenetére
Szerencsére nem érint, tökéletesen elvagyok az iOS-szel, de szívesen nézem/olvasom a másik oldalról szóló cikkeket/teszteket is
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Fuxosbömis #16 üzenetére
Mindjárt megkapod, hogy "az eSIM csak ritkán kell és amúgy sem létszükséglet", meg "a vezeték nélküli töltés nem gazdaságos, semmiből nem áll rádugni a kábelt"
-
Fuxosbömis
tag
Jó teló lehetne mindkettő. Egyikben sincs vezetékmentes töltés és esim az alapmodelben. Pei Karcsi nem tudja teljesen levetkőzni a dzsunka mentalitást.
-
Nagyon jók, végre a jó zoomkamerák kezdenek elterjedni ezen a szinten is.
-
Draun01
tag
válasz
freeknight #9 üzenetére
azok a kávák ebben az árkategóriában teljesen jók szerintem. a konkurrencia sem különb
-
-
natë
nagyúr
Jó a kamera (nálam is van egy Pro), de csak akkor ilyenek a fotók, mint a tesztben, ha aktív a HDR. Ha nem aktiválódik, akkor egészen más a képalkotás, minden nagyon digitális, éles.
-
Allyra
csendes tag
Aki próbálta már, arról mondana valamit, hogy a fotók esetén a színek mennyire állnak közel a valósághoz (amit szabad szemmel látni? ) A főkamera a lényeg, szinte csak azt használom.
A sima 3a lenne a kiszemeltem. -
freeknight
őstag
Jó ez, a kávák miatt jár a fekete pont, olyan régiesen néz így ki.
Azt lehet tudni, mi van a csomagban? Gondolom töltő nem, de tokot legalább adnak-e?
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Lesz, igen.
-
ParmaBoy
tag
Kivancsi vagyok erre a szolgalratoi piacon valo megjelenesre. Yettel lesz az elso fecske?
Ok a leginkabb vevok a kisebb gyartokra es naluk a legnagyobb a portfolio, gondolom tudatos dontesek utan. -
Richie86
senior tag
Nem rossz telefonok ezek. Kíváncsian várom hová fejlődnek majd egy pár év múlva.
-
TESCO-Zsömle
titán
Azt lehet tudni, hogy sima 3-as lesz-e?
-
A kinézet nekem tetszik, de sokaknak meg biztosan nem.
Ez az, amitől a nagy márkák óvakodnak, maximálisan vigyáznak rá, hogy a termékeik semmilyen szempontból se legyenek megosztóak.
Műszakilag amúgy jók ezek a telefonok, kellenek a piacra az ilyen alternatívák
-
ORCA58
addikt
Lehet nagyon jó készülék de a 3a hátul ritka ronda lett. A pro egy fokkal jobb, de szerintem az is csúnya.
-
judas13
addikt
Egyre jobbak, ez már nem semmi. Jók az árak.
-
spect80
senior tag
szimpi készülékek, kicsit jobb specivel jönnének venném is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A két új Nothing telefon között marginális eltérések adódnak, ezért érdemes ezeket egyszerre megvizsgálni. Az biztos, hogy továbbra is egyedi és jól eltalált cuccokat készít a gyártó.
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest