Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
A Bestbuy topicba már bedobtam, de szerintem itt is ugyanúgy aktuális.
Ma a Magenta Moments advanti kalendáriumban 20EUR kedvezményt lehet kiváltani a Kiwi.com-ra.
Max 1650 db aktiválható -
Soulfly842
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
nagyon sok éve volt ez másként(~10 éve, vagy még attól is több (régen mintha belehetett volna vonni más néven levő dominóst is, csak havidíjast nem)), lehet, hogy a díjcsomag módosításokkal bomlott a kedvezmény valamikor. De erről neki anno. kellett sms-t is kapnia (ez automatikus), ha így volt.
Az nem lehet, hogy korábban ugyanazon a néven volt, amikor aktiválták, csak az adategyeztetések alatt regisztráltátok át a kártyát más névre?
-
Soulfly842
addikt
válasz
t.imi
üzenetére
Az nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne ez lenne a gond.
Régen 8 évig dolgoztam a telekomnál, akkoriban 1-2 évente - látszólag ua a csomag volt - de a gyakorlatban árváltozás, kisebb módosulások miatt is belső rendszerekben új és új promóciós jelzést kapott. Talán egyedül erre lenne célszerű rákérdezni, hogy nem-e emiatt van... vagy ha van lehetőséged csomag váltásra, akkor csomagváltás/módosítás után megnézni
-
Soulfly842
addikt
A felújított készülékekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Ugyebár a felújított készülékre vonatkozóan más a szavatosság jogi kategóriája, mint a teljeskörű jótállás. Tehát ez esetben a rejtett hibára vonatkozik, aminek a lehetősége már a vásárlás pillanatában is fennált, annak ellenére, hogy ez akkor még nem volt beazonosított.
Mik a személyes tapasztalatok? 'Garanciázzák' - javítják - ettől függetlenül a készület rendesen, vagy ha egy hiba fellép, azt mondják rá, hogy ezzel nem tudnak mit kezdeni, de a vásárlás összegét a szavatosság körében visszaadják? Mik a leginkább jellemző tapasztalatok erre vonatkozóan?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Kár, hogy csak azt nem olvastad, amit írtam
-
Soulfly842
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Szabolcsiként írom, ~10 év telkós múlttal:
Az a legnagyobb baj egyébként, hogy a hálózati interferenciák miatt EU-s törekvés lenne, hogy ne bombázzák túl a határon a 'jelet' a szolgáltatók. Magyar szolgáltatók jobban figyelnek is erre, de a Románok románok, s az ukránok se különösebben foglalkoztak vele soha.
Határ környékén (jó pár km-re is a határtól) itt szabolcsban a Voda már több mint 'kalandos', a Yettel egy fokkal jobb, de a T-től jobb megoldás nem lesz.
Max IoT kártyákkal lehetne még próbálkozni, de arra csak üzleti előfizetőként lenne lehetőség, s nem annak akár eltérő is lehet a lefedettsége, mert pont az agrár szektorban van pl. kiemelt szerepe és érdeme. IoT kártyákban elvileg a Voda jobban áll, de pont a helyspecifikus adottságok miatt (ill, hogy milyen ramaty Hajdúban/Szabolcsban a határhoz közeledve) én lehet nem is próbálkoznék vele.
Telekomosra itt egy hivatkozás, írásban is lehet érdeklődni:
[link]Ezek működésüket tekintve globális roamingra és ellátási pontokra is támaszkodhatnak.
-
Soulfly842
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
Számlával tudja igazolni?
Hallottam én már sok szépet, ami meg se közelítette a tényeket
Ha a számlán van telekom mobil 'folyószámlaszám' szépen feltüntve vagy egyéb feltüntetve (otthoni ügyfélazonosító), vagy két laposnak van feltüntetve a számla, de egy lapos akkor már gyanakodnék (a második lap szokott az esetben lenni a részletfiz. megállapodás),A telekomtól listaáron, ez egy eladói begyakorolt szakzsargon is szokott lenni, ami arra hivatott, hogy könnyebben megvegyék

-
Soulfly842
addikt
válasz
Avayasoft
üzenetére
Én speciel eszméletlen sok embert láttam, akik a fent említett simeket használják sok-sok éve és nem is voltak ezzel tisztában. Kéztől vett kártyák, mobilos üzletek, stb-stb... már ősidőkben is sok ilyen kártya volt forgalomban.
Ez viszont tökéletesen jól mutatja, hogy régen ez nem is volt köztudatban a feltöltőkártyásoknál, hogy az is valaki más nevén van (nem is értették a kérdést az emberek, hogy névre lett-e vásárolva a kártya, amikor vették anno...
). A régi időkben csak annyit tudtak, hogy valahonnan van ez a kártya és az enyém.Annyi biztos, hogy semmilyen transzparencia nem volt és az ilyen vett és adott sim kártyák tömegén voltak szürke/fekete ügyletek, visszaélés elkövetések, illetve bűnözésre is használva.
Mindezek okán megértem, hogy valamit kezdeni kellett ezzel a helyzettel és, hogy az önmagában kevés volt, hogy innentől mindenkinek 10 kártya a nevén... Mit kezdünk azzal a két emberrel, akiknek a nevén több száz K kártya volt... ezeknek egy jelentős (!) részét akár már egy évtizede, vagy sok éve is olyan használta, aki hétköznapi kártyaként, teljesen valid dolgokra használta. Ezekkel mi lett volna adategyeztetés nélkül? Lecsapják kéretlenül az általa sok éve használ kártyát...? a kéztől kézbe vándorlást, a sufni kereskedelmet, stb-t azt biztos, hogy lezárta az adategyeztetés, s bekerült a köztudatba is, hogy ezeknek a kártyák mind-mind az adott személy (a kártya használója, vagy családtag) nevére kell, hogy szóljanak.
-
Soulfly842
addikt
válasz
scott_free
üzenetére
Már a címmel összevetve is csúsztatás, ahogy megfogalmazod (bár ez nem akaratlagos vszínűleg).

"A magyar hatóságok a belgáktól tudták meg, hogy valaki 200 ezer SIM kártyát vásárolt hamis névre Magyarországon, és ezeknek egy része terroristákhoz került"Már önmagában a cikk is csúsztatás - amolyan jó 444-esen -, mert nem egyszerre vásároltak ennyit hanem (hosszú) évek folyamata volt.
A legtöbb céges kártyánál ezt nem teszik lehetővé. Eleve sok esetben már a cég sem engedi, s a digitális önkiszolgáló felületekre vonatkozó tiltás is kérnek eleve a sim kártyára biztonsági okokból.
-
Soulfly842
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Miért lenne máshogy? Ha nem is egyből, de 1-2 év múlva vígan és nevetve meglehet. Elég megnézni, hogy a Digi-árazáspolitikája mennyit változott az utóbbi időkben (a felvásárlás óta). Hány meg hány mézes-madzagot láttam én már a Telcóban, amit aztán vígan és dalolva módosítottak akár már idejekorán is... Elég egy újabb legyűjtés arra, hogy az alacsony/ritkán feltöltők aránya mennyit transzformálódott ezzel, s a mézesmadzaggal mennyi a nyert ügyfél... könnyen meglehet, hogy nem lesz balanszban, az inaktív, soha fel nem töltőket, értsd árbevételt nem termelő felhasználók kb. annyit érnek majd az ő szemükben, mint a lemorzsolódott ügyfelek (értsd semmit). Hosszú távon abból is bevételt akarnak majd termelni.
ÁSZF-ek jönnek-mennek... vígan és dalolva módosíthatóak: főleg egy feltöltőkártyás esetében.
-
Soulfly842
addikt
Érdemes tudni, hogy ha a feltöltőkártyás előfizetésünk hívószámát hordozzuk el, akkor a fennmaradó egyenlegünk visszatérítését 30 napon belül kérhetjük az átadó szolgáltatótól. Lényeges, hogy a visszatérítés díjköteles lehet, ha ezt előfizetői szerződésünk rögzítette. Ugyanakkor fontos kitétel, hogy ebben az esetben ennek a díjnak arányosnak és összemérhetőnek kell lennie a visszatérítés során – a szolgáltatónál – jelentkező költségekkel.
[link]Legjobb tudomásom szerint a T-nél ilyen eljárási ktg nincs.
Igen ám, de 10+ év telkós múlttal, úgy hogy szolgáltatókat láttam belülről is, s Heves megyében Egerben él - pusztán a feltöltés hiánya nem váltanék, csak akkor, ha a telefon csak otthon van, s ott nem működik a hálózat (inkább pl. ellottóznám inkább az egyenleget. Lakott területeken kívül, vagy erdős, lankás részeken, belterületen van velük azért gond az ilyen területeken bőven a Vodával. Régen is huncutkodtak, amikor hangoztatták a területi lefedettséget: 9x százalékos lefedettség (a lakott területekhez képest...), vagy a legszélesesebben lefedett (európában...); még a másik két szolgáltató országos lefedettségi adatokat osztott meg. Rengeteg vodás váltott, mert beltéren instabil, kiszámíthatatlan a beltéri lefedettség. Ez szerintem Borsod/Heves/Szabolcs/Hajdúban kifejezetten igaz.
Arra meg nincs garancia, hogy továbbra is így lesz (értsd, hogy az adategyeztetés hosszabbítja a kártyát)
-
Soulfly842
addikt
Vodánál néha talányosak a lefedettségi térképek és beltéren is nehezebben érvényesülnek sok helyen. Elsőnek próbálj ki mindenképpen egy voda kártyát. A térkép nagyon nem jelenti a fix tutit.
Ha jól látom a térképet, akkor erdős/fás környék? akkor főleg talányos... árnyékolhatnak.
-
Soulfly842
addikt
igen, de nem tud hívni, s nem lesz elérhető sem.
-
Soulfly842
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
akkor utána 90 napig újraaktiválható a fenti korlátozások mellett aktív marad a szám.
Online feltöltéssel tölthető 1500-val, az fél évig hosszabbítja a rendelkezésre állási időt, 3000, vagy afelett 1 évvel. -
Soulfly842
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jelenleg mit jelez vissza a rendszer? rendelkezési idő jár le, vagy a hívószámlekötési idő? (jelenleg még hívható/du telefonálni?)
Ha rendelkezésre állási idő jár le (ez a normál lejárati idő), akkor felfüggesztk, se hívni nem tud (egy-két techniai központi számot, illetve segélyhívásokat leszámítva), se őt hívni nem tudják, akkor még az egyenleglekérdezés során azt írja ki, hogy a hívószámlekötési idő mikor telik le. Ez a biztonsági időintervallum 90 nap. Ez alatt, ha újra feltölti, akkor automatikusan le kerülnek róla a tiltások.
-
Soulfly842
addikt
Telekomon megint bontotta a kimenő hívást pedig próbáltam háromszor. Vodásról fel tudtam hívni a Telekomos rokont.
-
Soulfly842
addikt
Telkós belsős infó, állítólag áramellátási hiba volt, a teljes hibaelhárítási idő bizonytalan. Újabb hiba lehetőséget próbálják áthidalni, kikerülni.
-
Soulfly842
addikt
Kimenő hívást végre tudtam indítani a vodásról is. Mindkettő kb. egyszerre állt helyre, csak a vodán még térerő se volt, a telekomnál jelezte, de feleségem home office-ba rácsatlakozott hotspottal a mobilnetre (T), az is használhatatlan volt akkor hiába volt térerő.
kb 20-23 perc országos KO volt.
-
Soulfly842
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
A fenti hsz is megerősíti... nem szolgáltató függő, globálnak tűnik a probléma.
(voda net pár perc kimaradást követően stabil)
-
Soulfly842
addikt
A Voda is teljesen meghalt. Elég nagy a gond (cégesen én is tapasztaltam), telekom mobilról akkor még elindult egy kimenő hívás, de utána pár perccel az se volt jó.
Azzal egyidejűleg rövid időre a voda vezetékes is meghalt
Telekomoson látszólag van térerő (vodásokon még az sincs!), de a hívások nem mennek.
-
Soulfly842
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
1-1

Ja, de csak azt is utána
Bocsi, hosszabb túrán voltam.(s nem, mert a számhordozás iránya nem volt egyértelmű
, az meg hogy nincs előfizetésed a telekomnál már, értelmezhető volt úgy is, hogy más nevére került. sorry, nem volt egyértelmű nekem
)
04.26-án volt a számhordozás,s az április havi szla-d akkor nem lett rendezve (ami májusban lett volna esedékes)?Korábbról van számlád? ha igen, akkor azon van a telekomos folyószámlaszám (ami lényegében egy T-s gyűjtő folyó, amin rajta vannak a számok, ha egy számlában kaptad mindet, akkor egy ilyen van, ha többen akkor több), ami alapján be tudod fizetni postai befizetőponton a T-s folyószámlaszám megadásával (minden számlán rajta, telefonszám alapján már postán se fogják látni) pl. Ha nincs, akkor menj be egy üzletbe és egyeztesd, mert kisebb összegért is simán tovább kerülhetsz pl. Távközlési szolgáltatók adós listájára (sajnos láttam már ilyet nagyon minimális összeg miatt is), vagy tovább dobhatják akár behajtóhoz is.
A számla lényegében elkészült, de ott a telekom fiókodban sose fogod már látni

Remélem így már sikerült kibogozni

-
Soulfly842
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Nem volt egyértelmű a leírásod.
Napra pontosan mikor szűnt meg?
Abban az esetben, ha ebben a hónapban akkor nem készül egyben időarányos szla, hanem ugyanúgy a jövő hónap elején készül, mint eddig is.
Ha a múlt hónapban és nem készült látszólag számla akkor az érvényes amit írtam (a lenti okoknál kiváltképp elő szokott fordulni):
A számod T-s maradt?
Történt átírás más névre a flotta miat?Ezeknél az eseteknél előfordulhat h. utána se látod ott, ha elkészül - akkor a fenti (előző hsz) leírás szerinti befiz. mód. érvényesül.
-
Soulfly842
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Nem

Lényegében új technikai folyószámlára kerülhettek a szerződések vagy más névre, vagy más szolgáltató (?), s emiatt nem látod.
Ugorj be egy olyan postára, ahol van telekom számla befizetés és a számlán feltüntett folyószámlaszám alapján be tudod pl. fizetni (ha nem számhordozott, akkor se telefonszám alapján, mert úgy nem fogják vszínűleg látni).
Vagy a folyószámlaszám feltüntetése mellett átutalással.
Azért egyszerűbb befizetőponton pl., mert ott azonnal jó helyre könyvelődik és nem manuálisan rendelik hozzá xy idő múlva.
-
Soulfly842
addikt
válasz
akaszajanos
üzenetére
Az is lehet egyébként, hogy direkt futattják kezdetben tesztüzem/alacsonyabb teszt sebességgel és fokról fokra engedik rá csak a terheléses tesztet.
-
Soulfly842
addikt
Na, ezzel spekulálok én is, hogy így legyen

A Note 9 8GB RAM 512GB tárhelyes telómtól nem akarok megszabadulni. Kitartok mellette amég lehet!:
Utoljára anno a Note 2-esemhez ragaszkodtam ennyire
Meg talán az LG G2-höz (talán az volt az utolsó korszakalkotóan jól sikerült LG telefon a piacon. Optimizáltságban jócskán felülmúlta az átlagot anno) -
Soulfly842
addikt
válasz
Renwick
üzenetére
Gondolom a korábbi hálózatmegosztás lehet valamiért a háttérben. Ugyebár Kelet Mo-n a 800MHz-s 4G-t a Telekom fejlesztette, Nyugat Mo-n a Telenor (Balaton környékét talán leszámítva, arra egy időben külön ráfeküdtek), s azt osztották meg. Így gyanítom ennek lehet valahol az egyenes következménye, hogy nagyobb a szórás. Más szinten lehet a hálózati alap, ill. valamiért könnyebb lehet az átállás.
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz
efi99
üzenetére
T-s kártyán csak egyszer kell bepöttyenteni a *104# -t ussd kódot és utána fixen működik, ha nem kapcsolja ki az ember (bármeddig...) a megfelelő +36-os előhívóval minden (ha nem működne, akkor célszerű ellenőrizni, hogy nem-e régi formátumba lett elmentve a szám 0630/0670/0620/061... stb)
-
Soulfly842
addikt
válasz
üzenetére
Már nem írják át direkt módon.
Csináljatok az új névre online adategyeztetést. Így értelemszerűen díja sincs.
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
Dr.NX
üzenetére
Ekkora tudastos bullshit kamuduma és mellébeszélés után inkább egy dolgot javaslok, menekülj.
Bocsi, de ha nem tudod, vagy sejtésed sincs róla, akkor felesleges belemenni a találgatásba.
Ha adós listán vagy, akkor tudják, az meg h. a KHR meg tizenéves, ha nem több...
Igen, sokat érsz vele, jó érzetet ad, loboghatod, de elsősorban természetadta késztetés után tudod hasznosítani... Egy sok éves pereskedésbe talán érhet valamit, de inkább nem. A per ktg. meg nem érné meg.
Jaa... hogy a szolgáltatónak ér-e valamit? Naiv állom, s egy kézszéttárás. Többet nem.

A törlesztés végtörlesztése is irreveláns adat, ha közel dominós áron veszi az ember, de előfizetéssel, s az előfizetést nem fizeti a két év alatt, akkor is uganúgy letilthatják.
-
Soulfly842
addikt
válasz
vpanangin
üzenetére
1414 és mondd el, hogy kimenő bejövő tiltás szeretnél kérni a multisimre, ha nem tudja, hogy s mint mondd el, hogy konkrét ismerősöd is van,akinek frissen aktivált Multi sim kártyája van (Igen, biztos, hogy az s nem duonet kártya, vagy tandem kártya) ezért oldják meg. Ha jól tudod másik háttércsoporttal kell egyeztetniük, akik aktiválják ezt.

-
Soulfly842
addikt
Fentebb volt többször avagy hosszabban szó a multisimen a bejövő/kimenő hívás tiltásának a lehetőségéről. Meg tudtam olyat kérdezni valaki, aki úgy mond magasabb szinten támogató T-s dolgozó, s egyértelmű választ kaptam:
Régebben tényleg nem volt rá lehetőség mivel bár külön sim, de nem volt paraméterezhető külön (mivel csak egy alszolgáltatás volt a főkártyán), de most már van rá lehetőség. Fel kell hívniuk egy spec. támogató csoportot (mindegy, h. személyes, vagy Call center) és ők rátudják aktiválni a bejövő/kimenő hívás tiltást. Ez folyamati szinten is szabályozva van.
Ha valaki azt mondja, hogy nem lehet, akkor nincs tisztában a módosulással.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
Csak a térképből ne indulj ki, a múltbeli tapasztalatok mindig mást mutattak. Sokkal több területen van már most is bekapcsolva, mint amit a térkép mutat, majd egyszerre időzítetten tömegesen meg nagyot robbantanak majd. Így volt ez már a HSDPA+, 4G, 4G+ vonatkozásában is a korábbiakban.
Anno 4G-vel látszólag sehol se tartott még egy szolgáltató se, csak 1-2 demo város ment, majd egyik pillanatról a másikra (~1 nap alatt) 67% körül volt a térkép szerinti lefedettségük és a médiakommunikáció is csak onnan fordult egy nagyot. (azután pedig rohadt sok ideig mindenki jelentősen el volt maradva)
-
Soulfly842
addikt
válasz
üzenetére
Ennek egy része naív utópia és 1-2 év alatt 1 adott hónapban valósul meg maximálisan. Mondom mindezt úgy, hogy 10 évet lehúztam telkóban. lakossági, KKV és nagyvvállalati ügyfeleket is kezeltem.
Ismerve a vodafone árazását, vagy az utóneresedési árátképző koncepciókat ezek a megoldások legalább 15-30%-val drágábbak csak a MICS-re összpontosítva, innentől meg már a laikusok sarokbaálítása ez, s nem több
Bár már a Vodafone-nak is, mint olyannak jól mentek a propaganda anyagok (ismerem a Vodát is belülről). A legszélesebben lefedett (Európában, vagy Mo média kommunikációban anno 3g/hsdpa-ban), mindezt úgy, hogy egyedül ők kommunikálták úgy, a lefedettségi adatokat, hogy nem tényleges országos lefedettséghez mérten, hanem a lakott településekhez viszonyítva.. (Ühüm, persze..) Kelet Mo-n 2-3 éve még komolyabb bajok voltak a Vodával. Hajdú-Szabolcs-Borsod Viszonylatában (Lehet békés is, bár arra területi rálátásom kevesebb van), hogy azóta bekövetkezett volna egy kopernikuszi fordulat, úgy, hogy közben eladások voltak tervezve, ill történtek meg - ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok.Persze, a marketing Bullshit (ezek egy részéért súlyos büntetést is kaptak) az mindig jól ment, meg a magas készülék árak
(magasabb, mint a konkurenseknél)Tehát, csak annyit akartam mondani, hogy pro és kontra. Bocsi, hogy most kicsit szabadszájúbb voltam

Elnézve azt, hogy a vezetékesen milyen költségoptimalizációt akartak végrehajtani (ha nem figyeltem volna) nem hiszem, hogy szivárvány égbolt alatt nyújtották volna le a világmegváltó internetezési reformot

-
Soulfly842
addikt
válasz
maglew
üzenetére
Szia,
A domino-s telefonszámokat nem hozzárendelik egy kártyához virtuálisan, mint a havidíjasok esetében, hanem előre legyártott fizikai csomagokban árusítják. A legjobban akkor jársz, ha végigjársz mondjuk több MOL kutat/újságárusokat és megkéred szépen a kutast, hogy megnézheted-e a hívószámokat, mert fonos lenne a választott szám.
-
Soulfly842
addikt
Legyetek óvatosak, új fajta csalási/megtévesztési forma terjed (a telekom fiókos belépésre pályázhatnak).
Külső linkből ne lépjetek be a T-s fiókba, csak simán az általatok beírt telekom oldalról.
Cél: megszerezni a telekomos fiókhoz a belépési adatokat, majd egy e-sim formájában hozzáférni kötöttségek nélkül.
-
Soulfly842
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
4G-s az eszköz? Vagy csak 3g? 3G kivédésére került ugyebár.. :)
-
Soulfly842
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
Ezt ne akard ilyen szinten elemezni... Egy-egy 5G-s cella akár hónapokig is futhat tesztüzemmel, mielőtt hivatalosan is megjelenik a lefedettségi térképen..
Nem volt ez máshogy anno a 4G bevezetésekor sem... csak ott egybe hirtelen kommunikálták, hogy a semmiből hirtelen 4G lett az ország jelentős részén..
-
Soulfly842
addikt
válasz
atosz
üzenetére
Én erre a két dologra gondolnék:
1, Blacklist szolgáltatónál, vagy az eszköz, mint általános termék kizárva,
2, Nincs megfelelően a magyar hálózatra optimizálva (ezért is kérdeztem, hogy a gyártó által alapesetben Mo-n forgalmazzák-e). S lehet, hogy 4G-ben más frekvenciatartományokra (vagy más országra) van csak optimizálva szoftveresen/avagy szoftveresen és hardveresen - emiatt nem kezeli a T-s kártyát 4G-n.Az is jogos észrevétel, amit szabonagyur ír! Sőt, lehet ott van a kutya elásva!
T már lekapcsolta a 3G-t végérvényesen, de rövidesen minden szolgáltatónál ue. lesz (ők még nem tartanak ott szerintem, de a frekvenciatartományt teljesen felszabadítják)
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
A megtévesztés foka eltérő, s ő konkrét célra vonatkozóan érdeklődött.

"Ezen a számon előfizető nem kapcsolható"
Értsd, nincs senkihez sem a szám rendelve.
ha csak ki van kapcsolva (jelenleg nem elérhető), vagy a szolgáltatónál fel van függesztve a hívószám, akkor az előfizető átmenetileg nem kapcsolható. Fantom játék lenne a cél

-
Soulfly842
addikt
Sziasztok!
Telekomos ügyfeleknek lehet 2000 Ft kedvezményt igénybe venni foodpandán. A Telekom applikációban lehet igényelni.
Mindezek mellett ingyenes szállítás is van most.
Telekom app/ menü/telekom élmények/aktuális meglepetéseink.
Min 3000 ft-os megrendeléssel engedte.Ugyanitt, Líra 27% kedvezmény igényelhető. Ez utóbbinál azt hiszem listaárból és nem online árból húzza
Pennyből vásároltam kettőt gyorsan.
-
Soulfly842
addikt
válasz
expander
üzenetére
Az nem lehet, hogy csak korlátozott netet írt ki szimplán és az adatforgalom menüpontban van beállítva egy adatforgalmi korlát? Célszerű arra is ránézni.
A régi sok év tapasztalata alapján írom. Az alapján spekulálok.

Ha elsejétől lezárják a régi díjcsomagokat, akkor 2-3 nap tesztüzem lesz az új porfólióra. pár nap próba nélkül nem zárják le őket szerintem.
Ergo, Pénteken már érdemes lesz nézelődni

Szerintem nem lesz rossz az új irány

-
Soulfly842
addikt
Kicsit off kategória, kicsit nem.

Igaz már nem dolgozok a Telekomnál egy éve, de rengeteg sok szép emlék köt ezekhez a helyekhez. Szomorú, hogy a Magyarországon kikényszerített adható juttatások miatt vállalati üdülők sorát adják el, hiszen multi szinten ilyen jellegű legitim juttatás már nem adható.
Valószínűleg, ha már mo. ugyanúgy visszafogok menni Balatonföldvárra pl. nagyon megszerettem azt a helyet.
-
Soulfly842
addikt
válasz
focvis
üzenetére
Alacsony havidíjjal saját névre is vehetsz igénybe KEF-s díjcsomagot (persze, ami a cég nevén a mellett és nem ahelyett). Arra nem gondoltál? Több számot is vihetnél be és akkor pl. a családtagoknak is adhatnál kedvezőbb díjszabású flottát - egymás közötti ingyenes telefonálással.
Ehhez nem kell mást tenned csak a munkáltatódtól - egy külön erre a célra kiállított - munkáltatói igazolást kérni.
Szerk: utólag beírtak miatt írom: akkor neked nem pályázik az előfizetéses kártya a másodlagos kártyára, max pl. családtagoknak.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Cilindrik
üzenetére
Szia!
A kötbér kifizetésen túl a készüléktörlesztők kifizetése is szükséges, ahhoz hogy készüléket vásárolhass arra a szerződésre, hiszen nem teszel eleget a szerződési követelményeknek.
Ismerve az embereket, ha ez a kettő nem lenne együtt, akkor hetente szeretnének egy új telefont ugyanarra a szerződésre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#106167) radio100jozs
Annyiban pontatlan, hogy nem a szerződés megszűnéséhez, hanem a szerződésbe foglaltak megtartásához van kötve (a határozott idejű szerződés időtartalmára).
-
Soulfly842
addikt
válasz
brekes
üzenetére
Szia!
Ha egyéni vállalkozóként akarsz szerződést kötni akkor is történik hitelképességi vizsgálat rád, mint magánszemélyre. Tehát, nem.
Ha régebbi a tartozás, akkor más szolgáltatónál sem oldható meg a szerződéskötés, mivel a szolgáltatóknak van nyilvántartott adós listája.
radio100jozs,
Jogi értelemben más, de hitelképességi vizsgálat abban az is indul az aláíróra/vizsgálják.
-
Soulfly842
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Szerintem még ez se a realitás.
A csomagok 99%-a gyorsan megoldódik, csak rohadt sok a csomag, egy-egy ilyen előfordul minden nagyobb forgalmú online shopnál.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
... Tudatosan biztos nem hibázott ekkorát senki, hiszen tisztában van mindennek a jogi felelősségével.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Sok minden lehet. Nem csak erről szólhat a történet...
Lopott iratok, hasonló fazon.
Hamisított ügyvéd által készített és ellenjegyzett, vagy közjegyző által hitelesített meghatalmazás (azzal más is eljárhat bármiben)
Céges vásárlás, hamisított meghatalmazás
Online vásárlás, ez alapján átadott készülék (ez esetben a GLS felelőssége is, mert nekik is kötelező szerződéskötéssel együtt járó eszközkiszállításnál okmányokat ellenőrizni!)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Pánik a memóriapiacon
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- bontott működő alkatrészek
- Synology DS216SE lemezek nélkül
- SONY (XR65A95L) 165CM 4K 120HZ SMART PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.11
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, az meg hogy nincs előfizetésed a telekomnál már, értelmezhető volt úgy is, hogy más nevére került. sorry, nem volt egyértelmű nekem 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ööö... nem automatikusan fogadod el... külön checkboxokat nézted?
dptrsk