Hirdetés
- Szeptember 9-én mutatkozik be az iPhone 16
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Ezek az iPhone 16 család kamerái
Hirdetés
-
2024 - Íme a 37. héten megjelenő játékok listája
gp Ezekben a napokban elérhető lesz a Warhammer 40k: Space Marine 2 alap kiadása.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
nagyúr
válasz radio100jozs #70872 üzenetére
De miért nem mondta azt az ügyintéző, hogy megbeszéli a felettesével vagy ír a háttér osztálynak, hogy ez a helyzet.
Nem hinném, hogy nem oldották volna meg valahogy.De nem kellett volna kegyelet sértőnek lennie,.... mégiscsak emberek vagyunk.... nah jó nem mindenki mint a mellékelt ábra mutatja.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
taip
senior tag
válasz radio100jozs #71441 üzenetére
Ezt már én is néztem a múltkoriban és elég jól hangzik (bár ritkán kell külföldről telefonálnom).
De innen is látszik, mennyire durván túl van árazva a belföldi SMS általánosan alkalmazott 40 Ft/db ára.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
szabogabor10
veterán
válasz radio100jozs #71441 üzenetére
Oké, észrevettem már én is közben, de az EU Plusz és a Travel&Surf csomagokra lennék kíváncsi, ha egyáltalán változnak...
Ilyen díjak mellett azért érdekes lenne, ha maradnának a mostani csomagok. Ha nyerészkedni akarnak (márpedig akarnak), akkor persze marad minden így.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Schizoka
aktív tag
-
glaci
őstag
válasz radio100jozs #71628 üzenetére
OK! Köszi az infót!
Azért örülök, hogy nem csak engem nyugtalanított, hogy a papírokon nem szerepel.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
dokee78
félisten
válasz radio100jozs #71634 üzenetére
Csoportos beszedéssel a Telekom emeli le a számlánkról.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #71689 üzenetére
Nincs, soha nem is volt 900mhzes 3g a Telekomnál. És most már nem is lesz, mivel nyilatkozták hogy a 4gt fejlesztik csak és a 3gt valószinüleg le is kapcsolják 2020ban.
-
norbi333
csendes tag
válasz radio100jozs #71968 üzenetére
Igen, én is így gondolom, az ÁSZF-ben én is csak 5490 ft-ot láttam. Akkor tehát válts előrefizetésre oldalon fennhagyták a rossz árat, ami egy kicsit megtévesztő. Kár, hogy csak március 31-ig lehetett 3990 ft-ért váltani, március közepén vettem észre, és mivel a mostani előfizetésem után kellett volna egy hónap domino, így nem tudtam váltani, pedig végre egy "normális" ajánlat volt.
-
ANDROID???
addikt
válasz radio100jozs #72037 üzenetére
Ez, ez a Telekom, nehogy már be legyen állítva alapból, neem inkább telefonálj utána, de ha nem tűnik fel fizessed csak...
-
tomzero
csendes tag
válasz radio100jozs #72224 üzenetére
Kevered az 1500 forintos kedvezménnyel, az 1000 ft havidíjkedvezmény május 31-ig van.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz radio100jozs #72224 üzenetére
Igen, ezt írták itt a fórumon is, azért csodálkoztam, hogy az ügyintéző csaj mondta, hogy jár 1000Ft kedvezmény, de most nem fogok szólni neki külön, hogy "szerintem meg nem". Ha átment volna a rostán nyilván nem szólok, hogy van valami hiba
-
tomzero
csendes tag
válasz radio100jozs #72228 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy ezek a kedvezmények jelenleg élnek:
http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/akciok/elofizetesre-valtas
"Valószinüleg az ÁSZF nem frissült"... volt a válasz, miszerint eltérés van az oldal és az ászf között. -
kuruc01
tag
válasz radio100jozs #76229 üzenetére
Készülék nélkül ennyi a havidíja?Bár nekem januárban telik le a hűségidő akkorra meg lehet hogy változik.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz radio100jozs #76240 üzenetére
édesanyám így lett előfizetéses pont ezzel a módszerrel és pont ezen az áron.
pont az ilyenek miatt nem értem, hogy miért mondja mindenki hogy nincs semmilyen akció sohasem, meg soha nem éri meg előfizus lenni... évek óta mindig van vmi bestbuy, bestoffer.
-
St3ven
addikt
válasz radio100jozs #76346 üzenetére
Egyáltalán nem azonos a Telenor ajánlatával.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
edk-
őstag
válasz radio100jozs #76346 üzenetére
Egyáltalán nem azonos, mert a telenornál előre megveszel és kifizetsz valahány percet, amit ha nem használsz fel pontosan (akár kevesebbet, akár többet beszélsz), rosszul jársz.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
313313
addikt
válasz radio100jozs #76384 üzenetére
Átnyálaztam a mobilos részt, az előfizetési díjakba nincs változás, perc díjakba nincs változás...
Jó hogy megint az új ügyfelekre gondolnak, és a meglévőek?
Viszont a családi mobil opció egészen jól hangzik, úgy néz ki jövőhéten be kell menni és lemondani a Családbarátot...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
cris78
őstag
válasz radio100jozs #76797 üzenetére
Akkor a kiskorú gyerek nem használhatja?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
MadMancs
veterán
válasz radio100jozs #76803 üzenetére
Hát ezaz, ráadásul a 30as bennevan az 5 kedvezményes szám között.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Frenky25
tag
válasz radio100jozs #76797 üzenetére
Az alábbi ponton elgondolkoztam: "2c) A (2b) bekezdésnek nem megfelelő átruházás esete a szolgáltató megtévesztésével kötött szerződésnek minősül.”
Az EHT 158. § rendelkezik a távközlési feketelistára való felkerülés körülményeiről, amely rendelet 2. bekezdés c. pontja kimondja, hogy előfizető kár okozása érdekében a szolgáltatót megtévesztette vagy a megtévesztésére törekszik (így különösen, ha az azonosítására szolgáló dokumentum nyilvánvalóan hamis, hamisított vagy érvénytelen).
(4) A szolgáltató köteles az előfizetőt haladéktalanul tájékoztatni az adatátadás tényéről.Most akkor ilyen esetben is használni fogják?
-
Soulfly842
addikt
válasz radio100jozs #79912 üzenetére
Ne lepődj meg semmin:
1, ez egy laikus cikk, ez összeollózott, egybeböffentett számokkal
2, Elfelejti a legfőbb tényt, mely szerint: a GVH a 2014 októbere és 2015 júniusa közötti reklámokat firtatja. Akkor viszont köszönő viszonyban sem volt. Ebben az időszakban jelentős lemaradásban volt még a telenor is.
3, Cellatartományok idilli állapotai, maximális terjedései, nem mindig a gyakorlatokat tükrözi. A jelenkor tényeiben csak olyan számadatok szolgálhatnak, amik látszattérképektől többet mutatnak:2014 októberében adott pont egy nagy pofont az MT a piacnak.
Amikor lezárultak a frekvenciapályázatok, akkor következett a meglepetés - kiderült, hogy a Telekom már régen úgy fejleszti, hogy ezeket a frekvenciákat kihasználva nagyot ugorhasson előre (hozzáteszem, hogy egy héten belül ezt meg is lépte).
A piac ekkor csak pislogott, s tényadatok is azt mutatták, hogy az ekkora lefedettségi előnynél, a konkurenciák sok hónapos lemaradásban lesznek - s ez beigazolódni is látszott.
[ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
válasz radio100jozs #80259 üzenetére
perc díjak? ilyenek?
[ Szerkesztve ]
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
radio100jozs
őstag
ÁSZF akciós melléklet 2017.02.01-től:
Domino Most opció: Akció tartalma visszavonásig!!!
-
Zeki
nagyúr
Na kíváncsi vagyok...
-
Zeki
nagyúr
válasz radio100jozs #80265 üzenetére
Mobilnetre is lehetne már valami hajrázás.
-
matthewKER
tag
Érdekes a dolog, mert a március 1-től érvényes ÁSZF sem tartalmazza, pedig ha február 15-től jön az új díjcsomag, ott már szerepelnie kéne:
"A fentiek szerint módosított Általános szerződési feltételek szövege 2017. január 31-től megtalálható a Telekom honlapján és valamennyi ügyfélszolgálatán." -
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #80425 üzenetére
Két óra alatt sem sikerült a Domino feltöltés a Telekom oldaláról.
Ezért próba szerencse, megpróbáltam a bluemobile.hu oldalról, és onnan elsőre sikeres volt a feltöltés, pedig Dominos a sim, nem Bluemobilos..
-
törölt tag
Jó lenne tudni mi lesz ez a csomag....pár 100 Ft egyenlegem van a vodás SIM-en...de ezt a pár napot még kiböjtölöm töltés nélkül, hátha értelmes csomaggal jön ki a telekom, és akkor számot hordozok ide.
Szerintem a név sejtet valamit. Amire én gondolok:
- Domino Fix: 1 vezetékes körzetszám ingyenes hívása meghatározott havidíj ellenében
- Domino Fix Extra: minden magyarországi vezetékes szám ingyenes hívása meghatározott havidíj ellenében -
punky10
addikt
válasz radio100jozs #80996 üzenetére
Szerintem én is ezt írtam...
Internet:3 pálcika,hívás(vissza 3/2G-re):1 pálcika...
A 4-s hálózat erősebb pár helyen,mint a 3G.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Zeki
nagyúr
válasz radio100jozs #81217 üzenetére
Jaja, Uniós szinten intettek be a VOIP tiltásnak.
-
szabogabor10
veterán
válasz radio100jozs #81481 üzenetére
Egyébként a tematikus opciók eltörlése csak akkor fogadható el (még akkor is, ha EU-s kényszer), ha jelentősen emelik az adatkereteket.
-
bedibazsa
senior tag
válasz radio100jozs #81485 üzenetére
Ugyanez van én sógoromnak is, haha. Amikor mondta, teljesen kiábrándultam. Remélem, vége lesz ennek az aljas karterezésnek és lesz valami érdemi változás.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz radio100jozs #81481 üzenetére
Ezeket a nevetséges csomagokat jobb is ha megszüntetik. De kérdés hogy mik jönnek helyettük. A percdíjak már vállalhatóak, viszont a net nagyon drága
Huawei Mate 9
-
Ateszpapa
addikt
válasz radio100jozs #81581 üzenetére
Azért a kollégám elvan vele. Youtube, horizon go, meg sem kottyan annak az 2 Megabitnek.
Mobilra elég neki.És egyelőre senki más nem kínál publikus csomagban korlátlan mobilnetet.
Amit Te gondolsz, az is szuper lenne, majd meglátjuk.
-
Draken
őstag
válasz radio100jozs #81749 üzenetére
Közben felhívtam a 1430at és azt mondták, hogy halotti anyakönyvivel bemegyek, rárakják más nevére az új sim kártyát. Jelenleg is használatban van (lenne), mert mamám használja és jó lenne ha megmaradhatna a telefonszám a feltöltött ~10k huf-al együtt!
-
alex devil
senior tag
válasz radio100jozs #81751 üzenetére
Ez mekkora köcsögség ha így lesz!
Kíváncsi leszek mi számít majd olcsóbbnak.S23
-
SUPREME7
őstag
válasz radio100jozs #81800 üzenetére
Egyáltalán nem hülye, azt a T kapcsolta be hasraütésre, nekem céges csomaghoz is kérés nélkül be lett kapcsolva úgy, hogy már több hónapja le lett róla mondva a mobilnet, megreklamáltam, igazat adtak.
-
CHIPman
nagyúr
válasz radio100jozs #82445 üzenetére
Ez egy telekomos topic, és Telekomnál tudtommal nincs (nem volt) ilyesmi.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #83106 üzenetére
és ez forditva is igaz... az ottani csomagok olcsóbb roamingja is megszünhet az eu-s államokra
-
gurabli
őstag
válasz radio100jozs #83111 üzenetére
és (#83113) Bferibörs
köszönöm, akkor 3G és 4G is rendben.
Még egy kérdés: a T korlátozza esetleg a VoIP forgalmat mobilneten, pl. Skype, Whatsapp, stb, vagy gond nélkül működik?
[ Szerkesztve ]
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #83126 üzenetére
Voltam bent a Köki T pontban, és nem lehet a Domino net & roll kártyás csomagról sehová sem váltani. Egy lehetőség van, amit az üzletben is mondtak, hogy számhordozni kell a Telenor, vagy Vodához, és 30 nap után visszahordozni a Telekomhoz, és akkor lehet már Dominó Fix-re átvinni a számot. Viszont a számhordozásnál a kártyán lévő összeg elvész, erre külön szóltak.
Ne kérdezzétek, hogy ezt egy sim-kártya cserével miért nem lehet a számot átvinni más csomagba, azaz a net & roll kártyát inaktiválni (előfizetést felmondani), és a számmal kötni egy új előfizetést a Domino Fix-re.Régen rugalmasabbak voltak a Telekomnál. Anno évekkel ezelőtt volt egy 20-as Pannonos számom, és lekértem, hogy ez a szám szabad a Westelnél, így bementem, hogy előfizetést kötnék, de ezt a számot kérném (sima szám, nem arany szám, vagy külön díjfizetéses), hozzá. Nézi az ügyintéző, valóban ez a szám már nem aktív, de még valamiért fogja a rendszer, de utánajár, és kis várakozás után fel is szabadították a számot, és meg is kaptam. Mi volt a trükk? Hát a kezdeti kétkártyás korban mivel csak a (06-2/30-BCD-EF-GH) körzetszámban volt eltérés, de a mobilok az utolsó 7 számjegy alapján azonosítottak a telefonkönyvben, így akár a 20-asról, akár a 30-asról telefonáltam, az ismerősök mind egy számot, vagy is nevet láttak, mint hívó félnél.
[ Szerkesztve ]
-
the.odzsy
aktív tag
válasz radio100jozs #83144 üzenetére
Csesszék meg!
Most töltöttem fel épp egy 5000-sel. Arra gondoltam mert 71 Ft. volt az egyenleg ezért nem sikerül.
Netre használom időközönként. Rá mértem és a régi 150Mbit-ről 30-ra lassult, ezért akartam váltani.
Nem baj elhasználom, és megy a levesbe.
Ennyi.MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
szabogabor10
veterán
válasz radio100jozs #83254 üzenetére
Sajnos Home csomagokra nem számíthatunk a Telekom részéről, mivel ott az otthoni szolgáltatásuk. Legalábbis szerintem így gondolkodnak.
-
Huroq
senior tag
válasz radio100jozs #83459 üzenetére
Hasonló az én megfigyelésem is.
OnePlus 3T -vel mindegy, hogy Buda vagy Pest mindenhol 4G+ mutat. Nagyon rég nem találkoztam 3G -vel csak hanghívásnál. -
n@p@lm
őstag
válasz radio100jozs #83460 üzenetére
Hmm, elég nagy baj, pont az internetet használnám roamingban....
Annál nem kellene eltörölni a + díjakat? -
enginev3.0
félisten
válasz radio100jozs #83527 üzenetére
Valamiért sejtettem hogy csak atba.... Csak ott nem tudtam mire hivatkozni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
dptrsk
Topikgazda
válasz radio100jozs #83658 üzenetére
Mobil XL + 1GB
Nem tudom hogy számolsz, de ha jelenleg ATK vagy, akkor
8800ft, dupla otthoni vagy másik mobil mellé
8250ft, tripla otthoni vagy Magenta1 mellé.
11000ft, ha semmi más telekom szolgáltatásod nincs, vagy csak 1.Most olvasom csak SAT TVd van, akkor értem miért 11.000 forinttal kalkuláltál, szerintem ha kérted volna speciális esetben(nem tudsz más otthonit kötni) megadták volna azt a kedvezményt, hogy 8250et fizess.
Egyébként érdekes, hogy még telefon szolgáltatása sincs arra a telekomnak.
Egyébként sokan csak azért kérnek tv mellé alaptelelfont, hogy az összhavidíj olcsóbb legyen.[ Szerkesztve ]
-
Watto1991
senior tag
válasz radio100jozs #83871 üzenetére
Valaki használja a nevén lévő kártyát, aminek elindítota az átírását saját nevére. Jól van ez így. Így az ajándékba adott kártyák a felhasználók nevére kerülnek.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #83888 üzenetére
Köszi, bemegyek akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szeptember 9-én mutatkozik be az iPhone 16
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- Honda topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silverstone 700W SX700-LPT SFX-L - 80+ Platinum moduláris tápegység
- Üzletből, garanciával, HP Elitebook 1040 G8 14" X360, i7-1185G7/32GBRAM/512GBSSD 2in1
- Lian Li O11 Dynamic Mini - újszerű állapotban, minden gyári tartozékkal
- Ekoi AR13 országúti sisak
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen