- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.attila
tag
Sziasztok
Dune HD RealBox 4K
bekapcsolás után ha kiválasztom a forrást akkor az esetek 98% lefagy csak az újraindítás segít
mostanra nagyon meguntam
esetleg tudja valaki mi lehet a hiba ? -
Skyhunter
őstag
válasz
arcitec #11029 üzenetére
Honnan lehet letölteni a firmware-t? Kerestem, de nem találom sehol. Dune-hu-n meg valami regisztrációs kártáyt akarnak, ami nekem nincs (hétfőn felhívom a boltot, ahol vettem a 4k Solo-t, mert nincs a dobozban ilyen cucc - skandallum).
Szerk : közben megtaláltam a nem reges fórumban. Sajnos a Realtek chipes lejátszókon nem elérhető erz a cucc.
-
Tuto
tag
Az 4-magos Amlogic S905X4-J procival szerelt készülékekről mi a vélemény?
Konkrétan a Premier 4K Pro modell érdekelne... -
gg72
veterán
Eddig minden nagyon jól működik, egy sorozatot találtam, ahol nincs passthrough hang, az előző Vontar X3 boxomom 20.5-el volt, de 21.2-vel már ott sem.
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
Dune Homatics box távirányítójához hoz tudna küldeni valaki conf fájlt? A CE link nekem valamiért nem működik. Köszönöm.
-
blakey
titán
-
Tuto
tag
Sziasztok!
Az 4-magos Amlogic S905X4-J procival szerelt készülékekről mi a vélemény?
Hogy volt az Amlogic evolució?
Köszönöm! -
gg72
veterán
Homatics Box R 4K Plus esteén CE teleptéséhez milyen pendrive ajánlott, vagy teljesen mindegy?
-
-
blakey
titán
válasz
DasBoot #11030 üzenetére
Azoknál a lejátszóknál, ha jól emlékszem, akkor elég problémás volt a beépített meghajtó, sokan le is cserélték a Duo-ra és USB-n keresztül használták egy külső lejátszóval, úgy kevésbé volt gond a lejátszással. Javaslom, hogy itt a topikban, kulcsszavakra keresve, érdemes lenne elolvasni akkori hozzászólásokat, hogy milyen problémák merültek fel.
-
Beni2360
félisten
válasz
DasBoot #11033 üzenetére
Akkor azt benéztem, pedig rákerestem.
Nekem van egy Pio BD írom egy külsö házban.
Azon szoktam lejátszani. Megjelenik a fájlkezelőben és onnan teljes lejátszóként üzemel ( a Zidoo-nál.)
Akár slim BD olvasóval is működik.
UI: lehet , hogy az ujrairható lemezt nem tudja érzékelni. De még az iró is lehet ludas ha nincs az a lemez ID a támogatási listában. Nézni kell van e frisebb fw az iróra. -
arcitec
addikt
válasz
junior19 #11037 üzenetére
Azé célszerű ám egyértelműen fogalmazni, mert Blu-ray file lejátszási képességet és menü kezelést minden lejátszó tud, szemben a Blu-ray lemez lejátszási lehetőséggel.
Mivel az eredendő kérdés a "kezeli-e a dupla rétegű BD lemezt?"
Mire más is válaszolt, hogy nem, mert nincs benne fizikai BD lemez meghajtó.
Mi ebben az ami nem jól érthető? -
DasBoot
aktív tag
válasz
junior19 #11037 üzenetére
Jó szerencsét! Végre egy hozzáértő válasz. Közben Én is úgy emlékszem, hogy ugyanaz a lejátszó van benne, de megerősítést szerettem volna. Annó sok évvel ezelőtt a HDmax-hoz is a Prime utasítást rakták. Nemrégiben vásároltam DL-es lemezeket és köztük egy RE-t is, de nem érzékeli azt. Nem szeretnék rippelni, mert rengeteg HD-s tv felvételem van, ezeket szeretném lemezre másolni. Az egyrétegű lemezeket simán lejátssza.
-
arcitec
addikt
válasz
DasBoot #11032 üzenetére
BR lemeztálca nincs benne. Vettél egy készüléket és nem tudod mire képes?
HDD fiók van bennem ahova SSD is tehető megfelelő átalakítóval.
A Blu-ray fájlokat tudja lejátszani.
Manapság már - mivel USB-ről tökéletesen használható külső eszköz - a többség
számára nincs a HDD fióknak jelentősége, pláne fél árnál kevesebbe kerülnek ezek a lejátszók a 8K MAX-hoz képest. (Persze kinek mi.)
Ha Blu-ray lemezeket akarsz lejátszani akkor ilyesmi kellhet neked : [link] [link] -
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Azt kérdezem, hogy DUNE HDmax kezeli-e a dupla rétegű BD lemezt? Sajnos nem találok erre való utalást. Köszönöm a választ, mindenféle kritikus hozzászólás nélkül. Kérem, hogy csak a kérdésemmel kapcsolatban válaszoljanak. Üdv.: Joe
-
arcitec
addikt
Frissült a Dune HD Backlit Remote R4 3sec -ről 5sec-re emelkedett a megvilágítási idő,
sokkal használhatóbb így. -
Beni2360
félisten
válasz
kosinalajos #11020 üzenetére
Bele sem merek gondolni, hogy egy egységben 28 TB anyag és a 200 e Ft egy apró elektromos hiba miatt odaveszne. A 6 TB külsömön is elég veszteség volna.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
kosinalajos #11023 üzenetére
A NAS nem tud vezeték nélkül semmit továbbítani, a NAS egy hálózati adattár, ami max "eteti" a média lejátszót. Max a routered tudna wifin a 4K továbbítani, amivel vezetékes kapcsolatban van a NAS, de ez nem szerencsés megoldás. A NAS-t oda teszed ahová akarod, de vezetékesen(CAT kábellel) összekötöd a routerrel, innentől kezdve minden más eszközöd amit szintén erre a routerre kötsz, benne lesz a saját belső LAN hálózatodon. Az már más kérdés hogy vannak mobilos aplikációk, amikkel ugyan el tudod érni a NAS odat vezeték nélkül is, de csak azért mert tulajdonképpen nem a NAS al vagy vezeték nélküli kapcsolaton, hanem a routereddel. Egyszóval a routerbe vezetékesen csatlakozik a NAS, és a Media player is, ha nincs media player akkor az okosTV is lehet éppen az, de akkor neki is vezetékesen kell a routerhez csatlakozni.
-
-
blakey
titán
válasz
Aki ekkora háttértárat használ, az inkább NAS-ban használja és úgy bárhonnan, bármikor elérhető, hibátlanul kezeli az összes lejátszó. USB-ről ekkora tárhelyet szerintem senki nem próbált.
-
Beni2360
félisten
válasz
Szvsz nem a felbontásokkal lenne a gond, hanem a 28 TB-l. 16 TB voltak tesztelve. Azt nem tudom ha kétfelé particionálod akkor tudná e kezelni?
-
kosinalajos
csendes tag
Sziasztok!
ÉRdekelne, hogy van-e a Dune-nak olyan lejátszója, ami kezelné-e ezt a külső HDD-t 4K (UHD,DoVi, HDR...stb) felbontású filmekkel?
https://www.alza.hu/seagate-expansion-desktop-28tb-d12890055.htm#reviews -
gg72
veterán
Sziasztok! Már régóta van egy Vontar X3 S905X3 boxom CE-vel, de szsretnék egy új boxot, ami már tudja a DV-t, a Dune HD Homatics Box R 4K Plus-t néztem ki. Hálózaton belüli lejátszás kellene, azt használom, azon kívül gyakorlatilag semmi más. Erre jó lehetne a Dune az alap lejátszójával, vagy CE-vel? Mire számítsak, pro és kontra? A Vontar X3-al teljesen elégedett vagyok a DV hiányát leszámítva.
-
fPApi
őstag
Ahogy egyre jobban használom, újabb kérdés merült fel: Van egy Sony WF-100XM5 fülesem. Melyikhez érdemes csatlakoztatni, melyik kezeli jobban a BT hangkimenetet: LG C1 tv, vagy Dune HD Pro 8K Plus lejátszó?
-
arcitec
addikt
válasz
Sziszifeca #11003 üzenetére
Milyen régi a cucc? Ilyen akkor lehet, ha meggyengült egy elektronikai alkatrész, mig be van kapcsolva még-még, de egy hidegindításkor már előjöhet a gyengeség.
Persze ez csak egy tipp.. -
blakey
titán
válasz
Sziszifeca #11007 üzenetére
Nem tudom, nekem nem akadt még ki egyik sem, most 5 napig nem volt használatban, normálisan indulnak. ATV12 és ATV14 van az eszközökön. Legújabb DMC van fent.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #11006 üzenetére
Na gyári visszaállítás megvolt. Most jó megint.. De hát mitől akadt ki?
A Dune Media Center miatt? -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #11005 üzenetére
Most próbálgattam rámegyek a Dune media centerre és ott is megszünik a jel..
Csinalok egy gyári visszaállítást. -
blakey
titán
válasz
Sziszifeca #11003 üzenetére
…utána kiírja hogy nincs jel.. -
a TV írja ki, nem a lejátszó. EDID info hiánya, előbb a TV, utána a lejátszó legyen bekapcsolva. -
Sziszifeca
őstag
Halihó!
Újabb kérdéssel fordulok hozzátok Dune Homatics 4k plus-al kapcsolatban.
Eddig szépen ment a kütyü. Most nem voltunk itthon 3 napig, áramtalanítottam.
Most bekapcsoltam, működik, viszont a távirányítóval ha kikapcsolom és újra bekapcsolom, akkor 1 pillanatra feljön a kép, de rögtön eltűnik, és utána kiírja hogy nincs jel.. Csak akkor működik ha újra áramtalanítom és visszakapcsolom.. Ez most mitől van? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest