- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
válasz
szaniszlokar #110123 üzenetére
Slottokat felcserélted már? Nekem nincsen ugyan Telekomos SIM-em, de a Vodás és a Digis VoLTE (Digi VoWiFi) hibátlanul megy bármelyik slotban.
Amúgy a Vodán miért nem megy a VoLTE? Nincsen 4G lefedettség? -
trec12
addikt
Hát nem tudom eddig ahányszor új mobil csomagok jöttek csak csalódást okoztak. Ahhoz elég jelentősen meg kellene vágni az árakat. De szerintem nem fogják. Addig amíg a Digiből nem lesz valami marad ez az árszint. Még a Telenor Hello Data Start csomagjára is tojtak egy nagyot. Először bizonygatták, hogy semmi szükség ilyenre majd horror áron kihoztak egy korlátlan csomagot korlátozással aztán persze el kellett törölni nekik a korlátozást. Mintha még nekünk kellene megköszöni, hogy fizethetünk nekik. Mit várunk?
-
trec12
addikt
válasz
norberto_th #92119 üzenetére
Nem tudom de már rég be akarták vezetni az immmr szolgáltatást úgy emlékszem. Lehet azt indítják?
-
trec12
addikt
válasz
4Grider #89672 üzenetére
Én Ausztriában tesztelgettem a 4G-t az A1 hálózatán. Bevásárló központban egész jól ment. Ez 15-20 Mbit-et jelent max. ennél többet nem nagyom mértem (persze ez sok mindentől függhet még) Itthon ilyen helyen többnyire 70-90 között mérek de 40-50 alatt sehol nem volt még. (Telenor)
-
trec12
addikt
Egy időben volt ADSL szolgáltatásuk méghozzá az Invitelét adták ha jól emlékszem. Na igen gondolom nagyon szeretné a voda is a lakossági vezetékes szegmensben is megvetni a lábát. Tévé szolgáltatása mindegyik nagy szolgáltatónak van (Telenornak is) a vodának az sincsen. Viszont saját infrastruktúrán 4 Play szolgáltatása egyelőre csak a Telekomnak van. Ehhez jön majd a Digi a saját mobiljával csak ki tudja mikor...
-
trec12
addikt
válasz
szabogabor10 #89559 üzenetére
Így igaz most nem linkelem be ide a külföldi flat csomagok árait és az abban lévő szolgáltatásokat. De érdemes megnézni nálunk mit elkérnek kevesebbért.....
-
trec12
addikt
Úgy volt, hogy immmr néven fog indulni egy "forradalmi" szolgáltatás a Telekomtól méghozzá emlékeim szerint Mo-n akarták elsőként indítani. Erről azóta is csönd van az amcsiknál meg szerintem elindult DIGITS néven:
A telefonszám kiröppen a telefon börtönéből
T-Mobile How ToNálunk mi van ezzel?
-
trec12
addikt
válasz
enginev3.0 #86448 üzenetére
Miből akarnak mit kihúzni?
-
trec12
addikt
válasz
enginev3.0 #86442 üzenetére
Hát az ár az szerintem horror lesz meg mégy egy pici.
A Telenornál csak a korlátlan net+hang az majd 20e/hó...
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
Azon túl, hogy kíváncsian várom az új csomagokat az is érdekes lesz, hogy a többi mit lép és mikor.Vajon a Telekom a Digi miatt szánta el magát a változtatásra vagy más oka (is) van? Aztán a Digi végül is kitolta rendesen a tervezett indulást.
-
trec12
addikt
válasz
norberto_th #82268 üzenetére
Nagy gurítás itt akkor lenne ha az alap flat csomag ára 40-50%-al zuhanna a benne lévő net meg min.duplázódna de inkább háromszorozódna. A többi csomag természetesen hasonló arányban változna. Na ez lenne a nagy gurítás. Ekkor megérkeznénk Európába. Nem? Ja, álmodtam bocs!
-
trec12
addikt
válasz
kovacsmi_74 #82258 üzenetére
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
válasz
br4adam #80695 üzenetére
Németeknél most ilyesmik a feltöltős csomagok. Nem mondom, hogy nálunk is hasonló lesz
, sajnos itt 3990/hó a flat hálón belül - ami egyébként nagy előre lépés a magyar piacon - ráadásul net nélkül.
A magyar és német Voda esetében is hasonló eltérések vannak ár és a benne adott szolgáltatások tekintetében. Tudom lerágott csont a téma de ez van.
-
trec12
addikt
A Dual SIM-esek kártyafüggetlenek ugye? A Honor 8 jó áron van, már a többi beszerzési lehetőséghez képest. Gondolom a BF-ben ez nem lesz már olcsóbb.
-
trec12
addikt
Elkezdték reklámozni a Telenor 9 Ft-os percdíját is. Na utána néztem de semmit nem lehet megtudni mint a Domino Mostnál v. a Voda Tutinál. Ott világos minden. Ez így átláthatalan! Minek kell rejtegetni az ajánlatokat? Ez így szerintem almás!
-
trec12
addikt
válasz
lugosi #76527 üzenetére
Ja még sehol egy reklám a Telekomtól. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Persze furcsa, hogy így mindenféle hírverés nélkül hagyják bekúszni a köztudatba. Mintha nem is akarnák nagyon.
Amúgy én várom, hogy az immmr szolgáltatást talpra állítsák az év végéig. Csak legyen megfizethető!
A Voda lépése üdvözlendő de az előfizetésekkel ill. az abban lévő percdíjakkal még mindig nem csináltak semmit. Sajnos az Eu-ban több felmérés szerint is dobogósok vagyunk továbbra is a mobilozás költségeit illetően.
(A Digi Mobilt inkább hagyomcsak annyit, hogy a számmező (100e szám) hivatalosan is ki van jelölve nekik. Viszont a nagyok ha így leviszik tartósan a percdíjakat, akkor szerintem nehéz dolguk lesz igencsak.)
-
trec12
addikt
válasz
Vangelis #76487 üzenetére
Ötmillió kártyás előfizetőt szerezne a Vodafone
Itt a cikk taglalja a Voda esetében a dolgot. A Telekom meg ment utána a percdíjak érdekesek náluk 9 Ft azaz mint a Telenoré (ha jobban megnézzük az ott egy f.s szerintem) ill. 19 Ft az meg a Voda percdíja. :-) De lehet csak véletlen nem? -
trec12
addikt
válasz
migabi24 #75960 üzenetére
Üzletbe nem kérdeztem én visszaküldtem. Van egy nyomtatvány amit ki lehet tölteni de nem kötelező (de szerintem célszerű).
TELEKOM MOBIL SZOLGÁLTATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ
VISSZÁRU KÍSÉRŐLEVÉL -
trec12
addikt
Telekom: anti-Viber jön, először itthon
Ebből az immmr-ből mikor lesz valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest