Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- Szerényebb Honor X6b a láthatáron
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
Telekom: anti-Viber jön, először itthon
Ebből az immmr-ből mikor lesz valami?
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz migabi24 #75960 üzenetére
Üzletbe nem kérdeztem én visszaküldtem. Van egy nyomtatvány amit ki lehet tölteni de nem kötelező (de szerintem célszerű).
TELEKOM MOBIL SZOLGÁLTATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ
VISSZÁRU KÍSÉRŐLEVÉL[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Vangelis #76487 üzenetére
Ötmillió kártyás előfizetőt szerezne a Vodafone
Itt a cikk taglalja a Voda esetében a dolgot. A Telekom meg ment utána a percdíjak érdekesek náluk 9 Ft azaz mint a Telenoré (ha jobban megnézzük az ott egy f.s szerintem) ill. 19 Ft az meg a Voda percdíja. :-) De lehet csak véletlen nem?[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz lugosi #76527 üzenetére
Ja még sehol egy reklám a Telekomtól. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Persze furcsa, hogy így mindenféle hírverés nélkül hagyják bekúszni a köztudatba. Mintha nem is akarnák nagyon. Amúgy én várom, hogy az immmr szolgáltatást talpra állítsák az év végéig. Csak legyen megfizethető!
A Voda lépése üdvözlendő de az előfizetésekkel ill. az abban lévő percdíjakkal még mindig nem csináltak semmit. Sajnos az Eu-ban több felmérés szerint is dobogósok vagyunk továbbra is a mobilozás költségeit illetően.
(A Digi Mobilt inkább hagyom csak annyit, hogy a számmező (100e szám) hivatalosan is ki van jelölve nekik. Viszont a nagyok ha így leviszik tartósan a percdíjakat, akkor szerintem nehéz dolguk lesz igencsak.)[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Elkezdték reklámozni a Telenor 9 Ft-os percdíját is. Na utána néztem de semmit nem lehet megtudni mint a Domino Mostnál v. a Voda Tutinál. Ott világos minden. Ez így átláthatalan! Minek kell rejtegetni az ajánlatokat? Ez így szerintem almás!
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
A Dual SIM-esek kártyafüggetlenek ugye? A Honor 8 jó áron van, már a többi beszerzési lehetőséghez képest. Gondolom a BF-ben ez nem lesz már olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz br4adam #80695 üzenetére
Németeknél most ilyesmik a feltöltős csomagok. Nem mondom, hogy nálunk is hasonló lesz , sajnos itt 3990/hó a flat hálón belül - ami egyébként nagy előre lépés a magyar piacon - ráadásul net nélkül.
A magyar és német Voda esetében is hasonló eltérések vannak ár és a benne adott szolgáltatások tekintetében. Tudom lerágott csont a téma de ez van.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
válasz norberto_th #82268 üzenetére
Nagy gurítás itt akkor lenne ha az alap flat csomag ára 40-50%-al zuhanna a benne lévő net meg min.duplázódna de inkább háromszorozódna. A többi csomag természetesen hasonló arányban változna. Na ez lenne a nagy gurítás. Ekkor megérkeznénk Európába. Nem? Ja, álmodtam bocs!
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Azon túl, hogy kíváncsian várom az új csomagokat az is érdekes lesz, hogy a többi mit lép és mikor.Vajon a Telekom a Digi miatt szánta el magát a változtatásra vagy más oka (is) van? Aztán a Digi végül is kitolta rendesen a tervezett indulást.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
A korlátlan is? A teljesség igény nélkül; a Telekomnál 2 évre 1 GB nettel 11e/hó. A Vodánál ez kettő évre 9,849/hó 2 GB-al most akcióban ha jól láttam az első évben 2e lejön azaz 7,849e/hó. Telenor is 9,9e van pár extra hozzá meg 2GB-al de itt az sms pénzes .
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz enginev3.0 #86442 üzenetére
Hát az ár az szerintem horror lesz meg mégy egy pici. A Telenornál csak a korlátlan net+hang az majd 20e/hó...
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Foxpost
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Lenovo Legion 17'3 col 1920x1080 144Hz, 16GB RAM, GeForce RTX 3070 8GB, 1TB SSD 36 hónap garancia!
- Rokoko Smartsuit Pro I - Motion Capture ruha (XL és L)
- Legion 5 15IMH05H 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új! Lenovo LOQ 15AHP9 83dx005vhv Gamer notebook - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen