Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Macrodroid
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
Hirdetés
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Eladta volna egy részét a Google
it Az AdX eladásával vetett volna véget az EU trösztellenes vizsgálatának a Google, de a kiadók ebbe nem mentek bele.
-
Világ napszakokban (képek)
lo Hajnal Reggel Délelőtt Délben Délután Este Éjszaka...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz Soulfly842 #20405 üzenetére
nagyon köszönöm a segítséget!
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
hr2
őstag
válasz Soulfly842 #20413 üzenetére
Na, ennek örülök.
Köszi a választ!
-
sssz
őstag
válasz Soulfly842 #20413 üzenetére
Köszönöm!
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
duronx
senior tag
válasz Soulfly842 #20490 üzenetére
Köszönöm a segítséged
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
1430
senior tag
válasz Soulfly842 #20536 üzenetére
És tegyük hozzá, hogy meglévő előfizetéshez történő rendeléskor (= készülékváltás) még nano SIM-et is kiküldenek, így a SIM csere miatt nem is kell már bemenni üzletbe.
(új előfizetéssel történő vásárláskor alap, hogy azzal küldik)krystman
Ügyintézőn keresztül tudod átváltani.bozsozso
Lényegében igen, és itt tudod ellenőrizni a beállításokat (például az elsődleges egyenleget, ami lehet havi limit, előre feltöltött univerzális = m-com egyenenleg vagy kapcsolat pontok) illetve azt is, hogy mennyi van a havi limitedből, amit mobil vásárlásra fordíthatsz.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
macikos
addikt
válasz Soulfly842 #20625 üzenetére
Kösz az infót!
-
addikt
-
bozsozso
őstag
válasz Soulfly842 #20694 üzenetére
Nem sajnos, de már itthon vagyok majd T-be hátha megmondják a tutit vagy a 1430-on.
-
BéHGT
senior tag
válasz Soulfly842 #20796 üzenetére
Értem, ezt jó tudni, köszi!
-
kutga
nagyúr
válasz Soulfly842 #20832 üzenetére
Köszi, ez tetszik. Mi kell igényléshez? Vagy csak bemegyek és kiadják?
Let the Zone take me if I am.
-
Möhe
addikt
válasz Soulfly842 #20831 üzenetére
Biztos nincs net a számomhoz.Kollégának (az ő számához van csatolva minden szám a cégen belűl) asszem van. BB nemtudom melyik van neki,de tavaly nyáron volt 160K körül és akkor cserélte ki 0Ft-al.
A tandem SIM-et stick-el tudom netezésre is használni,ami persze az én számom mellé számolja a netet. Ez jó,de lehet hogy nem tudom kihasználni.Nincs laptop és/vagy tablet.
Az éncégem start-ból csak 1900 beszélhető/netezhető le? ehh
köszi,ebből tényleg személyes látogatás lesz
-
blueye
veterán
válasz Soulfly842 #20848 üzenetére
Persze igy van. De a Mammut t annyira flagship bolt h ott arusitottak eloszor az iphone5ot es tenyleg 1 honapig nem volt adapteruk,mig a szomszedos vodaban eddig mindig volt.
-
kutga
nagyúr
-
M^xx
aktív tag
válasz Soulfly842 #20867 üzenetére
egyéni vállalkozó van, szóval az is érdekel
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
polonic
félisten
válasz Soulfly842 #20865 üzenetére
Ezt bovebben, kerlek.
Kapcsolat pontokra gondolsz? Es hogy ha elfogynak a pontok? -
Drbonci
aktív tag
válasz Soulfly842 #20924 üzenetére
A díjcsomagra nem írtam alá hűséget . Az előfizetés is maradna , csak a készülékbe menne másik kártya .
-
addikt
válasz Soulfly842 #20924 üzenetére
Jelenleg 15-20E HUF a feloldás
Nem merted leírni, hogy 25 ezer forint Dominonál?
(Ami persze egy akkora lehúzás, mint ide Vlagyivosztok... )
Különben nekem az SIII-ra laza 150309,- forint a kötbér, igaz van benne egy Mozaik XS hűség....
Jó szerencsét!
-
tomy86
addikt
válasz Soulfly842 #20933 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, már csak azt nem értem miért emleget kötbért a honlap, ha a Világjáró EU csomagot át akarom váltani Travel&Talkra. Oké, hogy van hűségem még a díjcsomagra (Mozaik), de nem is azt akarom megváltoztatni. Vagy ezt minden oldalon feldobja, ha módosítani akarok valamit?
-
tomy86
addikt
válasz Soulfly842 #20941 üzenetére
Én is így gondolom, de inkább tutira megyek és felhívom a 1430-at. Múlt hét óta úgy vagyok vele, hogy t-pontba csak akkor megyek, ha végképp semmi más megoldás nincs Köszi a segítséget.
-
hr2
őstag
válasz Soulfly842 #21747 üzenetére
December 1.-től már visszaszeretnék váltani MozaikS-re.
Akkor jó lesz ha elsején a díjcsomagváltás előtt mondom le a GONETM-et? -
hr2
őstag
válasz Soulfly842 #21749 üzenetére
Rendben, köszi a választ.
-
tipuka
addikt
válasz Soulfly842 #21745 üzenetére
Nem vitás, a ZTE "üdvöskéje" tényleg egész jó, de tudod, a kivétel erősíti a szabályt
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Soulfly842 #21745 üzenetére
Így van, a Grand X In nagyon megéri. Én teljesen elégedett vagyok vele, igazi best buy jelenleg
Más: erre esetleg valaki valamit?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
veterán
válasz Soulfly842 #21758 üzenetére
Köszönöm, értem.. gondolom azt már felesleges kérdeznem, hogy mit is tartalmaz ez a hitelképességi vizsgálat?
[Diák vagyok, diákmunkából fizetném a telefont, és a törlesztést is, így ezt nem hozhatom fel, mint "fix állást" :/
Vagy ilyenkor bankszámlakivonat, egyebeket nem árt vinni?Everybody lies.
-
veterán
-
1430
senior tag
válasz Soulfly842 #21762 üzenetére
Vigyázz, mert mindjárt jön Daffni2, és sokadjára is leírja, hogy törlesztőrészlet elmaradás miatt nem lehet készüléket tiltani!
Bár Gabbo nem is a törlesztőkkel akar elmaradni...[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Gabbo
aktív tag
Köszönöm a választ.
Mielőbb rendezni szeretném. 5.-ig kaptam haladékot, de sajnos lehet, hogy csak 7.-én tudom rendezni.
Csak nem tudom, hogy egyből tiltják-e a készüléket is, vagy először csak korlátoznak.Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Gabbo
aktív tag
Elnézést, duplán ment.
[ Szerkesztve ]
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
BéHGT
senior tag
válasz Soulfly842 #21786 üzenetére
Szoval a havi reszletfizetes kezdese annyi honappal kitolodik, amennyit elore kifizettem? Ezt jo tudni, koszj! :-)
-
madmike
őstag
válasz Soulfly842 #21817 üzenetére
Azert olcsobb nem lesz szemelyesen, mert a webshopban minden jobb aron van.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
SziberTomi
tag
válasz Soulfly842 #21860 üzenetére
Szia. Kicsit még bonyolultabb a helyzet.
Én nevemen van a Domino amit az asszony használ ezért kéne neki a szám továbbra is, az Ő nevére szeretném ezért a kártyát átiratni.
És ezután vennék én új előfizusan Like-ba a telót. Az egyösszegű nem gond, meg a pontok se...iPhone 5S
-
tomasson91
csendes tag
válasz Soulfly842 #21860 üzenetére
Ezek szerint új előfizetőként nem lehet rendelni telefont webshopon keresztül?
-
Möhe
addikt
válasz Soulfly842 #22068 üzenetére
Éncégem startmix, legalábbis ilyen címen van számolva,net2go netes, amit max a főnök használ ki a BB-jén,többieknek butafonja van,szóval ez nem játszik nálunk,max belemegy az ember és lehet nekem olyan. Nem akarom megdobni nagyon a havi díjamat (igaz nem én fizetem, de akkor is) viszont 1 jólárusított telefonnak örülnék.
Kb 10-12k körül van az én számlám havonta,a flottának úgy alaphangon 170 körül jön ki. -
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #22070 üzenetére
Innentől szerintem már a főnök felé közvetítés kérdése az új telefonod és annak az ára...
a Bnet M 3810 Ft bruttó... 4 GB adatforgalommal. Mondjuk egy 50000 Ft-os készülékkedvezménnyel számolva több mint 13 hónap, mint ha ingyen lenne az internet
Ezzel szemben, ha net2go-val nézem:
200 MB adatforgalom 1640 Ft.... Egy átlagos mobilinternet felhasználó, napi e-mailezéssel ennyit bőven kihasznál és ez töredéke azért a 4 GB-nek. -
Möhe
addikt
válasz Soulfly842 #22070 üzenetére
Köszi a helpet
Nem is számoltam utána hogy mennyi is az annyi, holnap szóvá is teszem a főnöknek hogy a perceket számolva nézzük át az egész flottát,mert hát azért vagyunk páran.Már csak a hűséget kell meglesnem a csomagokra,és talán sikerül itt is faragni a kiadásokon.köszi
-
Tbor
tag
válasz Soulfly842 #22094 üzenetére
Köszönöm a választ. Nem Fun társkártya, de még átgondolom, hogy lenne értelme meg ellátogatok a közeli T-hez és megnézem mennyire talpraesettek az ügyintézők.
[ Szerkesztve ]
-
erahurka
félisten
válasz Soulfly842 #22163 üzenetére
És bármelyik telefont amit XS kategóriában is megvehetek? Haverom mondta hogy nem minden telefon kapható like díjcsomagban, csak azért kérdem. Bár ő részletre akar venni, lehet az más tészta.
Köszi! -
narancsnn
senior tag
válasz Soulfly842 #22195 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Möhe
addikt
válasz Soulfly842 #22201 üzenetére
Köszi szépen.
Tegnap kerestem egy adatforgalom számláló szerűséget,a netezős gépre,hogy lássam mennyit netezek torrent nélkül,de nem sikerült. Van egyáltalán valami megbízható?
A tandem kártya van most tervben,hogy hugi lehet kihasználná,én meg beérem kevéssel is.Ha kínál a webshop részletfizetést a telefon mellé,az céges előfizetésnél is alkalmazható? Vagy ez ficsőr,és éncégem+Bnet előfizetésre váltásnál+készülékcserénél egyben kell a telefont fizetni?
-
Vangelis
nagyúr
válasz Soulfly842 #22215 üzenetére
Azt gondoltam valami jobb akció lesz ...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Varszegig
veterán
válasz Soulfly842 #22218 üzenetére
A HTC-nél viszont gáz, hogy a nagyon szeretnek elugrani a garis problémák elől. Viszont a Samu nem szarozik, a prémium telefonokat akár háznál javítja, kijelzőt, alaplapot, bármit cserélnek, ha kell.
-
addikt
válasz Soulfly842 #22221 üzenetére
készülék-árzuhanás
...az...
..tipikusan jellemző ez a T-re...
Jó szerencsét!
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Soulfly842 #22215 üzenetére
Csak nem egy T-s munkatárs vagy?
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Soulfly842 #22218 üzenetére
Szerinted a közeljövőben beszerezhető lesz a T-nél 65k körüli áron egy samsung galaxy SII???
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
zzeN
aktív tag
válasz Soulfly842 #22274 üzenetére
Lehet akkor el kellene menni megnézni mi...
-
kp78
addikt
válasz Soulfly842 #22283 üzenetére
Nekem így van ahogy írtad, és mégis jön sms, ha kinyomok vkit, kissé engem is zavar, de nem tudok vele mit kezdeni.
-
Lacko87
tag
válasz Soulfly842 #22283 üzenetére
Félreértettél. Nincs hangpostám. Az volt az első, hogy azt kikapcsoltam. Pont az a bajom, hogy olyankor is kapok értesítőt amikor nem akarok!
-
Lacko87
tag
válasz Soulfly842 #22289 üzenetére
Megcsináltam amit mondtál.
*#61#
Hívásátirányítás
Hang: nincs átirányítva
Adatok: nincs átirányítva
FAX: nincs átirányítvaAz sms-t ugyanúgy kapom most is mint előtte.
-
rayoliviero
veterán
válasz Soulfly842 #22425 üzenetére
Akkor személesen meg sem lehet venni? Csak webshopon kersztül?
-
Vangelis
nagyúr
válasz Soulfly842 #22426 üzenetére
Hát gondolom.
Igazából már van egy részletem a t mobilnál de most is úgy igényeltem egy lumina 800 ast, de nem mondta a hölgy, hogy nem adják ide.
Igaz mivel MOP tarifával akartam úgy nem lehet ezért most tarifát kell választanom.
aztán küldik.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- MSI FX720 MS-1754 Aka Terra MS-1773P 17,3 col FHD,Core I7 4/8,16 GB ram,Nvidia GPU/Intel,500Gb hdd
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U745 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen