Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
Mostanában ha nem gyári szám lapot használok AOD al nem frissül a pontos idő. Nálatok ok? W7ultra
-
vilmose33
őstag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Azt gondoltam firsty stb.-vel próbálod. Amúgy megy?
-
vilmose33
őstag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Viber,WhatsApp.. azért majd írd meg,hogy tényleg megy-e. Milyen e-simel használod,ingyenesel?
-
kisdobos0111
aktív tag
Órára van valami alkalmazás amivel mobil neten tudok telefonálni?
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Kezdem eldobni a kalapácsnyelet. Watch Ultra + S26 Ultra. Este 10 és reggel 5 között elmegy ne zavarj módba + energiatakarékos módba, a megfelelő kivételekkel. A kényeg az volt, hogy éjszaka csuklóemelésre ne kapcsoljon be az óra kijelzője. Reggel 5-kor minden visszaáll, kivéve a csuklóemelésre bakapcsolás. Ez eddig teljesen jól működött, újraindítgattam mindent, frissítettem mindent is, újra beállítottam a ne zavarj módot, de nem óhajt visszakapcsolni.
Találkozott valaki már ezzel a hibával? Én rontok el valamit?
-
hkari
őstag
válasz
Criminal017
üzenetére
Igen, de nem akarta az igazságot. Visszaállítottam azóta jó

-
hkari
őstag
Biztonsági mentéssel más nem küzd? Hiába van beállítva nem csinálja. Persze kb minden nap reklamál hogy nem csináltam mentést
-
brownus
veterán
A lépésszámláló kicsit sokat mond sztem... Lehet azt is számolta mikor a dugóban csordogáltam!? Nálatok mi a helyzet? GPS off, nincs rá általában szükségem.
Egy gyári visszaállítás segítene? Vagy egyéb megoldás? Kell neki a GPS??
-
Érkezett valami frissítés mostanában? Edzés közben most nem halványul el a kijelző, javíthatták vagy az órám önjavít?
-
brownus
veterán
Nem tudom lehúzni (fentről le) a gyorspanlelt vagy mi a neve. így kikapcsolni se tudom, hogy hátha megjavulna.. (a tobbi simi navigáció megy, jobb-bal-felfelé)
ma reggel óta baszódik amúgy, és nem rémlik, hogy át állítottam volna bármit is...Köszi!
vagy hogy lehet kikapcsolni az órát? a wearable appból ki lehet??
-
SirKero
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Köszi

83% a töltöttsége annak elégnek kéne lenni gondolom. Az aplikáción keresztül eljutott a frissítés letöltéséig de nem indul el a letöltés
Az újra indítást megpróbálom. -
SirKero
őstag
Miért nem indul el a frissítés. Hiába nyomok rá az óra frissítése gombra nem csinál semmit

-
jupp008
senior tag
bejövő hívásnál volt egy olyan funkció hogy ha az egyik gombot megnyomtam akkor a hívás az órán aktív maradt viszont lenémította mind a telefonon a csengést mind az órán a rezgést.
Ez most jelen pillanatban nem működik mert ha megnyomom valamelyik gombot akkor kiugrik a fő képernyőre de ugyanúgy hangos marad a hívás. a menüt megnézve nem is találok erre vonatkozóan semmilyen beállítást.
Valakinek van ötlete erre ?
-
brownus
veterán
válasz
vilmose33
üzenetére
de az nem zavaró, hogy ott vannak a bankkártyáid, meg ezek a hűség kártyák??
vagy a hűségkártyák alul/alatta vannak?még egy kérdés, hordozható vezetéknélküli powerbankot használtok az órához?
mondjatok asztalit is kérlek.ez is jónak tűnik:
[link] csak a mágneses töltő. powebank + kábel meg van már.... -
brownus
veterán
Hűség kártya hozzáadása hogy lehetséges? (IKEA, Praktiker, stb...)
Az Amazfit órában gyárilag volt erre egy kis app..
OTP szép kártya digitális verzióját lehet? nekem visszadobta eddig. RKöszi
-
bcl
senior tag
válasz
Gedeon31
üzenetére
Nézz szét hardveraprón, elég jól be lehet lőni az árakat.
Samsung watch hirdetések -
Gedeon31
addikt
2025.05.27.-én vásárolt Samsung Galaxy Watch7 44mm BT órát gyári garanciával milyen áron lehetne eladni?
-
Evo50
tag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
One-nál külön aktíváltatni kell a volte szolgáltatást, még ha az ügyintéző mást mond is.
-
MadMancs
veterán
One nál óra esetén nem kapcsolja be rendszer volte-t automat8kusan. Én is szívtam vele anno mikor megvettem ultrát. 1270 elhajtott hogy nem is fog működni mert nem náluk vettem az órát. Személyesen elmentem üzletbe, első körben ő sem értette, mert engedélyezve volt előfizetésen, csakhogy aktiválva viszont nem volt. Aktiválta egyből jó lett.
Ugyanezek voltak nálam is, hívni nem tudtam órában lévő simmel, csak tárcsázott a végtelensegig, bejövő hivasnál nem voltam elérhető. Sms és mobilnet ment rendesen. -
bcl
senior tag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Tehát mindkét sim One-os?
Akkor nem multisim lesz, a gond más, nem az, amit írtam.
Hajlok MadMancs (#2087) verziója felé, de ha új az előfizetés, még ha nem is biztos, de nagyobb eséllyel eleve lesz VoLTE rajta. Azért holnap kérdezd meg, és ha nincs, kapcsoltasd be! -
MadMancs
veterán
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Tipikus hiba.
Kapcsoltasd be volte szolgaltatást az előfizetéseden. Óra csak volte hívást támogat, GSM-et nem. -
brownus
veterán
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Az órán beállítások -> mobil plan, és a QR kód beolvasása. A fizikai SIM -et egy régi OnePlus telóba tettem és azon csináltam meg az eSIM-et. Ezután lehetett a QR kódot kreálni, és beolvasni azzal a telefonnal (pixel 9 az én esetemben) amivel az óra párosítva van.
De ha Bt/wifi megy akkor a telefon van prioban. Kipróbáltam, a kocsiban hagytam a telefonom és a boltban automatikusan váltott a saját mobilszolgáltatóra. Sztem jó ez az óra, imádom attól függetlenül, hogy a samu kotsog módon letilt pár cuccot mert nem a a brand telefonja a párja.... De nem hiányzik....+ Ez a sok menő watch faces, lehet variálni kb mindent is
-
Evo50
tag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Melyik szolgáltatótól van az órán beállított esim és melyik szolgáltatónál van a mobilod előfizetése?
-
bcl
senior tag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Melyik szolgáltató?
Ha társkártya (vagy miarosseb a neve a T-nél
), akkor annak pont az a lényege, hogy ugyanazon a számon érhető el az óra, mint a telefon. (*)
Szóval ha saját magad hívod (kvázi), akkor foglalt lesz.
Ha más szolgáltató, és nem ilyen megoldás, akkor passz.(*) Van valami technikai száma (nyilván), de azzal földi halandó ritkán találkozik. Aasszem pl. ha a telefon nincs a közelben, és kifejezetten az óráról hívsz? valami ilyesmi - Nekem évek óta van esimem, de a technikai számom még sosem derült ki
-
garga pista
őstag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Ha a telefonnal össze van kapcsolodva az óra, akkor kikapcsolja az óra a simet. Kapcsold ki a bt-t és wifit, egyből felmegy a mobilhálózatra az óra (meg netre, ha van előfizetve) felülről lehúzva a gyorspanelt is lehet kapcsolgatni mint a telefonon.
-
MadMancs
veterán
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Wearable appban tudsz simet hozzáadni .
Óra beállításai --> Mobilcsomagok.
-
brownus
veterán
Hy,
Egész jól állok az óra beállításokkkal. Mivel pixel telóm van pár funkció nem érhető el, amit meglepődve fogadtam xd. Ezeket offoltam a pitsaba... Alvás figyelés is off.
Ami maradt a lépésszámláló, vérnyomás, és a manuális edzés figyelés/record. + Az okos cuccok (gemini, home, call, stb)
Leslie1966 - nek köszi az esim tippeket, elsőre sikerült. Szerencsére volt itthon egy régi OnePlus nord és abban csináltam meg...Egy nap használat után imádom, nagyon baba kis óra. Az üzemidő még tanulás alatt, ezt írtatok többen is, hogy türelemmel kell várni.
Valaki próbálkozott APK mokolàssal? Nem merek nekiállni.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
A 9 mikorra várható?
-
brownus
veterán
Hy,
A sgw7 40mm (lte) mennyire használható a geminivel?
Az üzemidő javult picit ezzel a legutóbbi nagy frissítéssel? -
mgTerminator
veterán
válasz
Criminal017
üzenetére
Én több frissítést nem teszek már fel erre az órára. Hamarosan itt a 9-es széria és el fogják baszni mint az 5-öst hogy vedd meg az újat.
-
MadMancs
veterán
válasz
Criminal017
üzenetére
Sziasztok.
Ultrára is jött.
-
bcl
senior tag
Az utóbbi néhány hétben vettem észre, hogy a GPS kis túlzással hulladékká vált.
Munkába menet, meg jövet rögzítem, évek óta rendszeresen. Biciklivel közlekedek.
Telefonnal is, párhuzamosan ugyanezt teszem, történeti okokból
18 éve használom a (z éppen most, azaz 10-15 éve
) SportsTracker nevű appot. Még anno, Nokián kezdtem használni. Nos, az rendesen méri, 2100 m körül van.
Az óra kb minden harmadik-negyedik alkalommal képes 3500m-t mérni. Katasztrófa. Mindezt városban, de Szegeden... max 2 emeletes házak között. Semmi extra.
Régebben nem figyeltem ennyire, mint mostanában (más miatt lett érdekes), és legalábbis nem vettem észre, hogy ennyire gáz.
De amikor néztem (és azért néha átnéztem), nem vettem észre ekkora gondot.
Katasztrófa lett - csak nem tudom, mikor. Valaki észrevett ilyesmit? -
Vitaqo
senior tag
Az új biztonsági frissítés óta nekem nem számol az óra energiapontszámot. Másnál is?
-
Criminal017
őstag
Watch 7, 44 mm, LTE frissítés érkezett:
-
válasz
garga pista
üzenetére
Persze az oke. Azt használom de az nem okos ebresztes, annak az a lenyege egy félórás idő intervallumot megadsz az ebresztesi időn belül és akkor ébreszt mikor nem a mej alvasi fázisban vagy.
-
Ilyen hogy okos ebresztes letezik a watch 7re? Vagy valami ora alkalmazas? Telefonra talaltam de az telefonon jatszik le hangot ebresztesnel de nekem az ora rezeg a kezemen ugy szoktam kelni szoval az nem jo nekem.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Miért lehet az hogy hiába vagyok wifin, ha csörög az órám és felveszem, akkor a telefonon veszi fel? Vagy az órán nem is lehet?
-
Vitaqo
senior tag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Szia! Készült rá egy app is, csak telepíted az órára az apk-t, és van rá parancsikonod. [link]
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Gabesz84
üzenetére
Kell egy activity launcher program. Azt kell sideloaddal feltenni. Így minden funkció, amit egy applikáció tud,az listázható ki. És benne van, de a felületen nem hívható be. Szóval a szenzor tudja, az shealth tudja, csak w7 le van korlátozva. És tök máshogy villog a hátulja az órának mérés közben. Az alapja egy reddit cikk volt.
-
Vitaqo
senior tag
Nagy zsivány ez a Samsung. Megtaláltam az antioxidáns index mérését a 44mm-es W7 órán. Teljesen máshogy villog a BIA szenzor, és simán megméri.
-
vilmose33
őstag
válasz
hermandani
üzenetére
Első körben nézd meg a Samsung kupon-os topicban,hogy mennyire lehet.
Szerintem, majdnem 100%, hogy annyira nem tudod,mint a kereskedők amennyiért árulják itt az apró.
Illetve ha gondolod néz rá a 8-asra ,adták ajándékba elégé jó áron meglehet csípni, egy negatívum van velük, nincs rá gari. -
hermandani
tag
Tudna valaki segíteni, hol lehetne beszerezni legolcsóbban watch7-et?
Elvesztem akkora árkülönbségek vannak... vagy melyik verzió a legjobb?
Illetve ajánlana valaki oldalt, ahonnan lehet más szíjat rendelni hozzá, nem aranyáron?
Köszi!
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
tuto558
üzenetére
Ott nekem sincs az óra csak a táblagépem. Régen ha itthon hagytam a telefont és a meló helyen rajtam volt az óra és hívásom volt az óra jelzett és tudtam beszélni távolról wifin nem lte verziós óra volt. A teló akkor s23 volt az óra pedig watch 5 pro m. Most s25 van és watch ultra de ezen már ez nem működik csak az értesítések jönnek át. Kivették a hívás funkciót pedig nagyon jó volt.
-
SkyTrancer
senior tag
azért az komoly
Szét lehelgettem a kezem meg az órát, és láss csodát, felvettem, feloldottam és nem zárolta vissza.
Még jó hogy közben nem zárja le magát, ha már ennyire sandman vagyok.
köszi a tippet -
ρσгτσ
addikt
Egyébként akinek ilyen problémája van jelezte a Samsung felé? Mert ők azért igyekeznek figyelni a fogyasztói visszajelzésekre, de addig nem túl esélyes az előrelépés, amíg nem lesz jelentősebb mennyiségű bejelentés egy problémáról.
Szóval értem én, hogy különböző fórumokon ez téma, Reddit -et is némileg követik, de ez önmagában láthatóan kevés.
-
ρσгτσ
addikt
Talán korábban itt is írtam, nem emlékszem már..., de én is hasonló hibára gyanakszom, amit egyszerűen szenzor szinten nem tud kezelni a beszállító, vagy maga a Samsung.
Mást nem tudok elképzelni, mert amúgy lehetetlen lenne, hogy e tekintetben az egyik embernél az összes óra rossz, másiknál meg az összes tökéletesen működik.
-
bcl
senior tag
Same here, se W3, se W5Pro, se W7U nem csinálta sosem.
Félreértés ne essék, nem cáfolni akarok senkit, olvastam máshol is erről.
Gyanús, hogy vagy a quality control katasztrófa a Samunál (ennyire talán mégse...
), vagy az egyéni különbségek jóval nagyobbak, mint az óra tervezői gondolták. Például száraz, vastagabb, vagy valami másért rosszabbul vezető bőr.
(Eredeti szakmám szerint biológus volnék, szóval egészen vad ötleteim is vannak, akár molekuláris szinten is
) -
ρσгτσ
addikt
Nem értem ez mitől lehet több embernél, de létező hiba. Nálam például soha nem volt ilyen, egy Samsung óránál sem. W4C, W5 Pro, W6C, W7 40mm, Ultra, W8C.
-
Jabby
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
GW8-ban sincs javítva, tényleg az afgyf****hozza rám...
-
szilrobi
aktív tag
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Köszi, akkor nem nálam van egyedi hiba. Megpróbálom később feloldani, hátha úgy jobb lesz. Köszi a tippet.
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
szilrobi
üzenetére
ugyan ezt kérdeztem én is nem rég. Egyszerűen szar...
Van amikor relatíve gyorsan megjegyzi de van hogy valóban többször kell feloldani.
hiába szoros az óra, hiába várok vele, akkor is szenved.
A legjobb módszer ha felveszed, nem egyből oldod fel, hanem vársz vele több percet is.
Vagy ha felvetted, nyomkodod mérsz vele, stb, hogy "vegye észre" hogy már rajtad van.
Amúgy azon is gondolkoztam hogy szépen kikapcsolom a zárképernyőt és búcsú az órával való fizetéstől mert jobban idegesít mint amennyit használ
2026 -ban ilyet... 8. szériás óránál.... pacsi a samsungnak -
szilrobi
aktív tag
Tudja valaki, miért kell 5-6 alkalommal feloldani az ultrát, ha felveszem? Elalszik a kijelző és újra zárva. Minden alkalommal 4-6x lezár.
-
WiZARD
veterán
-
$atirka
őstag
Nemrég telefont váltottam és onnantól teljesen zöldségeket kezdett mutatni futópadon, a géphez képest irreális értékeket mutatott, hiába kalibráltam. Aztán múlt héten újra gyáriztam az órát, mert úgy gondoltam a telefon váltás miatt az óra átvitele nem lett 100%os.
Lényeg, hogy azóta a futópados értékek teljesen korrektek lettek, érthetetlen módon, szinte pontosan mindig annyit mutat az óra, mint a futópad. -
WiZARD
veterán
Arra van valami megoldás, hogy futogep után normálisan kalibralni lehessen a távolságot?
Egész km-t tudom állítani, de utána a tizedes vessző után csak 46ig van számozva, és x.9-et nem lehet beírni.
-
Dot
őstag
Szioasztok!
Újabb értesítés-kezeléses kérdésem lenne.
Van 2 alkalmazás ami gyakran küld értesítést még éjjel is. (Ne zavarjanak mód be van kapcsolva ekkor)
-Samsung wallet
-Smart switchHol tudom kikapcsolni ezek értesítését?
A samsung wallet-et egyáltalán nem használom, az le is tiltható.
A Smart Switch-nek megtaláltam az értesítéseit, de nem tudom tiltani
-
garga pista
őstag
-
tuto558
senior tag
válasz
garga pista
üzenetére
Nyilván a wifi/LTE lenne a lényeg, de nálam úgy nem jönnek át a hívások. Ha ezzel meg lehetne csinálni, hogy átjöjjenek így a hívások akkor is ha valahova csak órát viszek, telefont meg otthon hagyom bekapcsolt állapotban, akkor nem kellene átvinnem multisim miatt Telekomhoz a mostani Yettel-es számom tavasszal mikor lejár a hűségem.
-
garga pista
őstag
válasz
tuto558
üzenetére
Szerintem nem itt kell állítani, mert nekem sincs ott az óra, viszont átmennek a hívások rá. (BT-n). Mondjuk Wifin/mobilneten (nekem LTE verzió van) nem próbáltam még, de majd letesztelem. Viszont az értesítések átjönnek (Wifi/LTE-n is), de be kellett kapcsolni a #2003-ben írtat.
-
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Sikerült valakinek már beállítania ezzel az órával a "hívás és üzenet más eszközön" funkciót? Minden engedélyezve van és ugyanazzal a Samsung accounttal vagyok bejelentkezve a telefonon mint az órán, de nem jelenik meg az óra itt.

-
Dot
őstag
válasz
james008bond
üzenetére
-
james008bond
őstag
Horkolás érzékelés pár hónapja megszűnt, anno ez volt watch 4-S23U esetén is, most w7-S25U a páros. Volt ki/be kapcs., belépve a Health alkalmazásba és semmi. Automata újraindítás kikapcsolva telón.
-
Dot
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni új watch7 órával kapcsolatban.
Ma indítottam egy sétálás "edzést". Gyerekkel lassan haladtunk, erőben hegyek között.
Az óra kb folyamatosan rezgett, néha mert megálltunk néha mert nem talált gps-t. De úgy vettem észre azért is rezgett ha épp változott a pulzusom.
Tudnátok segíteni, hol lehet kikapcsolni mindenféle rezgést amit az "edzés" generál?Kellemes ünnepeket, köszi.
-
bcl
senior tag
válasz
garga pista
üzenetére
Ja, értem . Igen, ahogy írod, picit nem intuitív így
-
bcl
senior tag
válasz
garga pista
üzenetére
Sőt, lehet wifi is, és ha van elérhető, ismert hálózat, akkor nem zabálja az LTE kapcsolat az aksit

Nálam melóhelyen is ez a helyzet (nagy, sok épület, egy mesh wifi, és néha a telefon az asztalomon marad), illetve itthon is jól jön néha, mert wifi van, BT kapcsolat nem mindig. -
MadMancs
veterán
Nálam akkor értesít késve óra, ha közben telefon használva van, és telón nem csinálok értesítéssel semmit. Ha telefon pihen akkor kb egyszerre értesít ( telefon pittyeg, óra rezeg). Távoli elérés esetén passz ugye nincs nalam teló 😁 Feleségemnél dettó.
Nekem Watch Ultra, korábbi teló S24U, jelenlegi Z Fold 7
Feleségemnek watc 7 44mm LTE, korábbi teló A55, jelenlegi S25U -
rg2
csendes tag
válasz
garga pista
üzenetére
wearable/óra beállításai/speciális/távoli kapcsolódás be....szerintem
-
eami
veterán
válasz
SkyTrancer
üzenetére
lehet a wareables tolták el... azért gyanús nekem kicsit, mert ha nincs a teló a közelben akkor LTE-n rögtön jönnek az értesítések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Programozás topic
- Vírusirtó topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Amazfit Balance hibátlan állapotban eladó
- új Apple Watch Series 11 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindent (is) újra kellett indítani többször 

), akkor annak pont az a lényege, hogy ugyanazon a számon érhető el az óra, mint a telefon. (*)
Ahogy ismerem a Samsungot a Fold 7-el kimaxolta a tudását és a Fold 8-ba max egy új chipset került és kész.