Hirdetés
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- 25 óráig bírja GPS-t használva az Apple Watch Ultra 4
- Mostantól nincs ANC nélküli Apple fülhallgató, itt az AirPods 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megcsinálták az iPhone Duo nyitásanimációját Samsung hajlíthatókra
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Még be sem mutatták, már kézben a Honor Magic9 Pro Max
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
Jönnek a 8 funkciói a hetesre is. Info:
https://www.sammobile.com/news/samsung-launches-galaxy-watch-7-one-ui-9-beta-program/
-
szilasz007
aktív tag
Kis Kérdés, akik az Ultrát használják erőnléti edzésre, művésznevén, gyurmára.

Nektek is feltünt, hogy mintha jobban követné a HR csúcsokat az óra, mióta frissítették a Health-et? Nekem úgy tűnik, mintha, gyorsabban reagálná le és nem 5-8 másodperc késéssel.
-
e72pali
tag
Szerintem több mint 1 nap mivel nem mindennel kompatibilis az órával a xiaomi csak alap dolgokat ad ki.....értesítések feluróban jelzi,olvasható whatsap válaszolható...hanghívás jó....messenger csak feluró nálam...igaz azt nem is igazán használom.Samsung telefonnal viszont vérnyomástól kezdve( kiv.fotózás órán nem működik) más amit a funkciók engednek az megy! Azért is írják hogy kopatibilis márkafüggő órát a telefonhoz kell venni!Nem tudom az amazfit milyen...stb.
-
mgTerminator
veterán
Érdeklődöm, hogy a watch 7 44 mm LTE az alábbiakat tudja-e:
- jelzi a beérkező üzeneteket (felugrik értesítés), pl. messenger
-a beérkező üzeneteket el tudom olvasni és válaszolni tudok rájuk (főként hangalapú gépelés, ne csak rögzített válaszok legyenek)
- a harmadik féltől származó alkalmazások hanghívásai támogatottak, tehát fel tudok venni pl. Messenger vagy WhatsApp hívást az órán
- működik rajta az offline Spotify, mondjátok hogy itt nincs BT füles csati probléma mint pl Xiaomi watch 5-nél
- jó lenne, ha az órán felvett hanghívást át tudnám tenni telefonra hogy ott beszéljek továbbXiaomi Note12S-vel használnám.
És még egy dolog, ezzel a használattal kb mennyi üzemidőre számíthatok: napközben értesítések fogadása, és néhány válasz, GPS off, heti 2x 60 perc futás mobil nélkül, offline spoti playlisttel, AOD off, és az LTE-t sem használnám, csak most van egy jó ajánlat. Köszi!Szerintem 1 napot elmenne.
-
gabor20
tag
Érdeklődöm, hogy a watch 7 44 mm LTE az alábbiakat tudja-e:
- jelzi a beérkező üzeneteket (felugrik értesítés), pl. messenger
-a beérkező üzeneteket el tudom olvasni és válaszolni tudok rájuk (főként hangalapú gépelés, ne csak rögzített válaszok legyenek)
- a harmadik féltől származó alkalmazások hanghívásai támogatottak, tehát fel tudok venni pl. Messenger vagy WhatsApp hívást az órán
- működik rajta az offline Spotify, mondjátok hogy itt nincs BT füles csati probléma mint pl Xiaomi watch 5-nél
- jó lenne, ha az órán felvett hanghívást át tudnám tenni telefonra hogy ott beszéljek továbbXiaomi Note12S-vel használnám.
És még egy dolog, ezzel a használattal kb mennyi üzemidőre számíthatok: napközben értesítések fogadása, és néhány válasz, GPS off, heti 2x 60 perc futás mobil nélkül, offline spoti playlisttel, AOD off, és az LTE-t sem használnám, csak most van egy jó ajánlat. Köszi! -
Ateszpapa
addikt
-
gyuri2008
veterán
Érdemes még venni ezt a típust?
-
OPiiPO
veterán
Akit esetleg érdekel, W9 BT 44mm, új óraként beállítva, de ugyanazokkal a beállításokkal*, az üzemidő nálam kb. 3/4 a 2 éves W7 BT 44mm-hez képest. Töltése is lassabb, de erről panaszkodnak több helyen is.
*keringési terhelés az egyetlen plusz feature ami bekapcsolásra került
Pont mostanában gondolkodtam el a váltáson, úgyhogy köszi az infót
-
viewdetails
addikt
Akit esetleg érdekel, W9 BT 44mm, új óraként beállítva, de ugyanazokkal a beállításokkal*, az üzemidő nálam kb. 3/4 a 2 éves W7 BT 44mm-hez képest. Töltése is lassabb, de erről panaszkodnak több helyen is.
*keringési terhelés az egyetlen plusz feature ami bekapcsolásra került
-
Ateszpapa
addikt
-
viewdetails
addikt
-
OPiiPO
veterán
Győzött a kíváncsiság, készülékbeszámítással (nem W7) + időközben megjelent kuponokkal jött ma egy W9 BT44. Első benyomásra fluid cucc.
W7-es szíjakat rá lehet tenni valami közdarabbal?
-
viewdetails
addikt
Hú, dúskálsz, a 44BT 10.000

Ráadásul ezt a kupon dolgot is totál megvariálták, minden kiüt mindent, max 10%-ot érhetsz el, de vegyél ész nélkül előrendelésben és legyél béta teszter.
Győzött a kíváncsiság, készülékbeszámítással (nem W7) + időközben megjelent kuponokkal jött ma egy W9 BT44. Első benyomásra fluid cucc.
-
norti
addikt
Watch 9/Ultra 2 számlapok telepíthetők sideloaddal Watch 7-re is (magyarul is írom, mert nehéz utána megtalálni az órán
):
Portré/Portrait
Dupla óra és infotábla/Dual Clock Info Board
Két számjegy/Dual Digit
Ultra teljesítmény/Ultra Performance
Sugaras műszerfal/Radial Dashboard
Analóg egyensúly/Analog BalanceBugjaegerrel vagy egyéb apk sideloadra alkalmas appal felrakhatók, a komplikációkat csak az órán lehet szerkeszteni.
-
viewdetails
addikt
Illetve a wipe cache sem segített. A netet feltúrva régebben is volt ilyen probléma, ami összefüggött a képernyő ébresztés módjaival.
-
mgTerminator
veterán
-
e72pali
tag
Gyorsabban is merül most nekem.......valami nem igazán lett jó!
-
norti
addikt
A legutóbbi frissítés óta nem egyenletes az akku merülés kijelzése (watch7 44mm).
Több mint bő fél napig 100% majd gyorsan eljut kb. 87%-ig. Onnantól már rendesen mutatja. Ugyan annyi a teljes üzemidő mint a frissítés előtt.
Egy teljes lemerítés majd 100-ra töltés kikapcsolt állapotban rendbe hozhatja?
Vagy van más módszer?Ezt én is észrevettem, sokszor megakad 98%-on, aztán 2-3 óra után leesik 8X%-ra és onnantól jól mutatja. Nekem a teljes töltés sem hozta rendbe, gyakran előjön.
-
< CyberBob >
őstag
A legutóbbi frissítés óta nem egyenletes az akku merülés kijelzése (watch7 44mm).
Több mint bő fél napig 100% majd gyorsan eljut kb. 87%-ig. Onnantól már rendesen mutatja. Ugyan annyi a teljes üzemidő mint a frissítés előtt.
Egy teljes lemerítés majd 100-ra töltés kikapcsolt állapotban rendbe hozhatja?
Vagy van más módszer? -
norti
addikt
Én is Ultra 2-t akarok venni, £650 mondanom sem kell hogy kurva drága mert van Samsung telefon ami fele ennyibe se kerül...
Nézem mennyit adnának a Watch 5-ért: £27
Na ennyiért elvan a szekrényben, megmarad emlékbe. Idén a Samsung nagyon bekeményített, üres is volt a SES Londonban.
Várok egy évet és megveszem jövőre az Ultra 2-t, addigra talán normális áron lesz (mint az Ultra most 125000 Ft körül).
-
mgTerminator
veterán
Én is Ultra 2-t akarok venni, £650 mondanom sem kell hogy kurva drága mert van Samsung telefon ami fele ennyibe se kerül...
Nézem mennyit adnának a Watch 5-ért: £27
Na ennyiért elvan a szekrényben, megmarad emlékbe. Idén a Samsung nagyon bekeményített, üres is volt a SES Londonban.
-
viewdetails
addikt
Hú, dúskálsz, a 44BT 10.000

Ráadásul ezt a kupon dolgot is totál megvariálták, minden kiüt mindent, max 10%-ot érhetsz el, de vegyél ész nélkül előrendelésben és legyél béta teszter.
-
norti
addikt
Nézegetem a külföldi kuponozókat, hogy hány 100 dollárért számítja be nekik a Samsung a régi órákat, na ehhez képest ez ma Magyarország (szíjjal, töltővel, hibátlan állapotban):
Hülyének ne nézzék az embert... -
vilmose33
őstag
-
e72pali
tag
Üdv! Tegnap raktam fel a julius.5. frissítést...csak szólok ha valakit érdekel...
-
vilmose33
őstag
Sziasztok! Idén volt szerencsém használni Galaxy Watch 7 és Galaxy Watch 8 Classic órákat, jelenleg Galaxy Watch Ultra 2025-öt hordok. Mindegyik LTE verzió. Mindhárom óránál tapasztaltam, hogy a Google Wallet, a Google Home, a YouTube Music (Premium) a WhatsApp alkalmazások nem indulnak. Látszólag teljesen random időközönként. YouTube Music megzavarodik, ha az órákról indítok zenét LTE vagy WiFi hálózaton és Bluetooth-szal csatlakozik a telefonhoz. Galaxy A54 5G telefonom van, mindhárom órát ezzel párosítottam. Ez valami Wear OS bug lehet vagy esetleg a telefon régi ezekhez az órákhoz? Volt valakinek valami hasonló tapasztalata? A szokásos újratelepítős, újraindítós, adattörlős rutinok végig lettek zongorázva. Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem gondolom,hogy el fogyna a Ram ,de ha van rá kapacítás figyeld meg ,hogy mi történik amikor be zárja az app-okat. Az óra hardvere biztos elbírja, szerintem a telefonnal van a "gond". Ahogy írtad másik telefonnal esetleg, vagy a telefont is legyárízni ha van rá időd.
-
inbox5100
csendes tag
Sziasztok! Idén volt szerencsém használni Galaxy Watch 7 és Galaxy Watch 8 Classic órákat, jelenleg Galaxy Watch Ultra 2025-öt hordok. Mindegyik LTE verzió. Mindhárom óránál tapasztaltam, hogy a Google Wallet, a Google Home, a YouTube Music (Premium) a WhatsApp alkalmazások nem indulnak. Látszólag teljesen random időközönként. YouTube Music megzavarodik, ha az órákról indítok zenét LTE vagy WiFi hálózaton és Bluetooth-szal csatlakozik a telefonhoz. Galaxy A54 5G telefonom van, mindhárom órát ezzel párosítottam. Ez valami Wear OS bug lehet vagy esetleg a telefon régi ezekhez az órákhoz? Volt valakinek valami hasonló tapasztalata? A szokásos újratelepítős, újraindítós, adattörlős rutinok végig lettek zongorázva. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
vilmose33
őstag
-
garga pista
addikt
-
odrif
MODERÁTOR
-
vilmose33
őstag
Gyári vissza állítás az órán. Telefonos app újra telepités.
-
odrif
MODERÁTOR
Feleségem óráján egyszer csak eltűntek az értesítések. Nem kapja meg azokat.
Egyedül a bejövő hívásról kap jelzést az órán.
Telefon, karóra oda vissza újraindítva.
Értesítések átnézve ellenőrizve.
Párosítás megszűntetve, újra csatlakoztatva.Van esetleg ötlet mit tehet még:?
-
rg2
csendes tag
Sziasztok, a medencét, tavakat mennyire bírja az óra?
Szeretnék kérni ajánlásokat esimhez, illetve számlapokhoz....
Előre is köszönöm a segítséget!
Én telekom és one esim-et is használok. De mi a kérdés? Milyen ajánlást szeretnél?
-
garga pista
addikt
Én havonta 1-2x megyek vízbe vele strandra azt bírja, meg néha sietek akkor zuhany alatt is rajtam marad. Óraszámlapokhoz javaslom ezt a topikot követni. Mondjuk nekem van már vagy 20 innen, de a gyári digitális vezérlőpultot használom, csak kicserélve a szélén lévő sávokat

-
Andrewstarr
aktív tag
-
Vitaqo
senior tag
Sajnos az új OS nem fogja hozni az új funkciókat, ismét.....
-
e72pali
tag
Ma reggel jött frissítés
-
Dot
őstag
Ma telepített egy biztonsági frissítést az órám sima W7.
Esetleg lehet tudni mikor jön a kövi OS upgrade?
-
e72pali
tag
Be lehet állítani azt hiszem hetente is tud mérni....vagy havonta...🤔 nekem a vérnyomás újra kalibrálásakor ajánlja fel....
-
Lee
csendes újonc
Szép napot. egy kerdes . 1 éve van meg az óra es azóta 2-szer sikerült alvási apnoet mernie. ez akkor ilyen ennyi, mer mikor o akar. egy ev alatt 2-szer?
-
George2077
tag
-
e72pali
tag
Szia! 44mm-es tovább bírja!
-
George2077
tag
Sziasztok! A Watch 7 40mm vagy a 44mm bír szerintetek többet 1 feltöltéssel (nem LTE verzió)?
Köszönöm a válaszokat!
-
mgTerminator
veterán
Pl. biciklizés közben, amikor a telefonod nincs kézben, meg nekem akkor is jó volt, amikor hívott valaki és a raktár másik végében voltam, rövid beszélgetésre fel tudtam venni.(pedig utálok kihangosítva telefonálni).
Nyilván nem ezen beszél az ember órakat, de egy-egy alkalomra teljesen jó.Persze volt hogy én is vizelés közben vettem fel, de ritka 😃
Egyébként szeretem az órát, kíváncsi vagyok a 9 milyen lesz. A 8 abszolút nem mozgatta meg a fantáziámat, ahogy a Fold 8 sem fogja ezzel a hatalmas upgrade-el amiről szólnak a hírek.
-
norti
addikt
Tud, de valószínűleg nem fogja annyit használni a funkciót mint gondolja...A hívás minősége szerintem jelentősen romlik mindkét oldalon és nem árt az órát fülhöz közel tenni (tehát nem lent lógatod a segged mellett) ha nem otthon van csendben. Akkor meg mi értelme, ott a telefon kihangosítás.
Pl. biciklizés közben, amikor a telefonod nincs kézben, meg nekem akkor is jó volt, amikor hívott valaki és a raktár másik végében voltam, rövid beszélgetésre fel tudtam venni.(pedig utálok kihangosítva telefonálni).
Nyilván nem ezen beszél az ember órakat, de egy-egy alkalomra teljesen jó. -
draco31
veterán
Tud, de valószínűleg nem fogja annyit használni a funkciót mint gondolja...A hívás minősége szerintem jelentősen romlik mindkét oldalon és nem árt az órát fülhöz közel tenni (tehát nem lent lógatod a segged mellett) ha nem otthon van csendben. Akkor meg mi értelme, ott a telefon kihangosítás.
Semmi, ahogyan egyébként az órát megvenni sem, mert az aktuális Smart Band funkcióinak is a 10% ha használja.
Csak most sógornak beakadt, hogy azt akar venni neki. -
mgTerminator
veterán
-
draco31
veterán
-
$atirka
őstag
-
bcl
senior tag
Tud

Szerintem mindegyik Samsung az utóbbi 4-5 évből. -
draco31
veterán
Hello!
Sógor szeretne egy Samsung órát nővéremnek. 44mm-eset nézegetem ebből, az SM-L310-est. A tesztet átfutottam, de egy kérdésem lenne, mert állítólag szempont, hogy az órán tud-e hívást bonyolítani bluetoot kihangosítóként? -
nagyj74
senior tag
-
$atirka
őstag
Legtöbbször a volte hiánya szokta ezt okozni.
A szolgáltatónál kell kérni, hogy kapcsolják be. -
nagyj74
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Új esim-t raktam a Galaxy Watch Ultra órámra, de valamiért sem automatikus módban, sem bekapcsolt állapotban a SIM nem elérhető, nem lehet hívást indítani. Érdekes módon a Telekom SMS-e megjött. Mi lehet a hiba? -
$atirka
őstag
-
norti
addikt
-
Nemo1001
aktív tag
-
norti
addikt
-
$atirka
őstag
-
Nemo1001
aktív tag
Sziasztok valaki tudna nekem segiteni hogy a gyári számlap miért zöldzül be? az aod az ki van kapcsolva.
-
dionaea
őstag
Mostanában ha nem gyári szám lapot használok AOD al nem frissül a pontos idő. Nálatok ok? W7ultra
-
vilmose33
őstag
Nem csak most vettem 5gb-ot 590ftért akció volt.
Azt gondoltam firsty stb.-vel próbálod. Amúgy megy?
-
kisdobos0111
aktív tag
-
vilmose33
őstag
Órára van valami alkalmazás amivel mobil neten tudok telefonálni?
Viber,WhatsApp.. azért majd írd meg,hogy tényleg megy-e. Milyen e-simel használod,ingyenesel?
-
kisdobos0111
aktív tag
Órára van valami alkalmazás amivel mobil neten tudok telefonálni?
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Kezdem eldobni a kalapácsnyelet. Watch Ultra + S26 Ultra. Este 10 és reggel 5 között elmegy ne zavarj módba + energiatakarékos módba, a megfelelő kivételekkel. A kényeg az volt, hogy éjszaka csuklóemelésre ne kapcsoljon be az óra kijelzője. Reggel 5-kor minden visszaáll, kivéve a csuklóemelésre bakapcsolás. Ez eddig teljesen jól működött, újraindítgattam mindent, frissítettem mindent is, újra beállítottam a ne zavarj módot, de nem óhajt visszakapcsolni.
Találkozott valaki már ezzel a hibával? Én rontok el valamit?
-
hkari
őstag
Smart switch app telepítve/engedélyezve van?
Igen, de nem akarta az igazságot. Visszaállítottam azóta jó

-
Criminal017
őstag
-
hkari
őstag
Biztonsági mentéssel más nem küzd? Hiába van beállítva nem csinálja. Persze kb minden nap reklamál hogy nem csináltam mentést
-
brownus
veterán
A lépésszámláló kicsit sokat mond sztem... Lehet azt is számolta mikor a dugóban csordogáltam!? Nálatok mi a helyzet? GPS off, nincs rá általában szükségem.
Egy gyári visszaállítás segítene? Vagy egyéb megoldás? Kell neki a GPS??
-
MadMancs
veterán
-
OPiiPO
veterán
Érkezett valami frissítés mostanában? Edzés közben most nem halványul el a kijelző, javíthatták vagy az órám önjavít?
-
brownus
veterán
-
Evo50
tag
Nem tudom lehúzni (fentről le) a gyorspanlelt vagy mi a neve. így kikapcsolni se tudom, hogy hátha megjavulna.. (a tobbi simi navigáció megy, jobb-bal-felfelé)
ma reggel óta baszódik amúgy, és nem rémlik, hogy át állítottam volna bármit is...Köszi!
vagy hogy lehet kikapcsolni az órát? a wearable appból ki lehet??
A két gomb egyszerre nyomva tartásával próbáltad újraindítani?
Kb 10 mp-ig kell tartani! -
brownus
veterán
Nem tudom lehúzni (fentről le) a gyorspanlelt vagy mi a neve. így kikapcsolni se tudom, hogy hátha megjavulna.. (a tobbi simi navigáció megy, jobb-bal-felfelé)
ma reggel óta baszódik amúgy, és nem rémlik, hogy át állítottam volna bármit is...Köszi!
vagy hogy lehet kikapcsolni az órát? a wearable appból ki lehet??
-
jupp008
senior tag
bejövő hívásnál volt egy olyan funkció hogy ha az egyik gombot megnyomtam akkor a hívás az órán aktív maradt viszont lenémította mind a telefonon a csengést mind az órán a rezgést.
Ez most jelen pillanatban nem működik mert ha megnyomom valamelyik gombot akkor kiugrik a fő képernyőre de ugyanúgy hangos marad a hívás. a menüt megnézve nem is találok erre vonatkozóan semmilyen beállítást.
Valakinek van ötlete erre ?
Közbe neteztem, próbálkoztam, de vegyes a visszajelzés.
- Feleségem óráján még működik
- Reditten, Samsung fórumon más is panaszkodik, hogy eltünt náluk ez a funkció -
SirKero
őstag
-
MadMancs
veterán
-
SirKero
őstag
Tedd töltőre, meg esetleg indítsd újra.
Köszi

83% a töltöttsége annak elégnek kéne lenni gondolom. Az aplikáción keresztül eljutott a frissítés letöltéséig de nem indul el a letöltés
Az újra indítást megpróbálom. -
garga pista
addikt
-
SirKero
őstag
Miért nem indul el a frissítés. Hiába nyomok rá az óra frissítése gombra nem csinál semmit

-
jupp008
senior tag
bejövő hívásnál volt egy olyan funkció hogy ha az egyik gombot megnyomtam akkor a hívás az órán aktív maradt viszont lenémította mind a telefonon a csengést mind az órán a rezgést.
Ez most jelen pillanatban nem működik mert ha megnyomom valamelyik gombot akkor kiugrik a fő képernyőre de ugyanúgy hangos marad a hívás. a menüt megnézve nem is találok erre vonatkozóan semmilyen beállítást.
Valakinek van ötlete erre ?
-
brownus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Robogó, kismotor
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch / Ultra 2 / Blue Ocean / (160.)
- Garmin ENDURO 3 ELADÓ, GARANCIÁLIS, ÚJSZERŰ
- Apple watch Ultra 3 black titanium Milanese edt.2026.12.11. Apple jótállás
- Apple Watch Ultra 1 93% akku 3 szíj + töltő
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 1000GB IPS 2.2K TOUCH 1 év garancia
- Dell Latitude 5420,14",FHD,i5-1135G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,2 KAM.TOUCH
- Acer TravelMate,15.6",FHD,i5-10210U,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Bomba ár! Lenovo V14-IWL I i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro

):

Sziasztok valaki tudna nekem segiteni hogy a gyári számlap miért zöldzül be? az aod az ki van kapcsolva.