Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Fúúú, ez a Dachshund engem egy másik hasonló csodabogárra emlékeztet.
2011 december közepe. Elkellett mennem megnézni egy gépet, ami állítólag ÚJ volt akkor, csak lassú.
Fogadott egy érdekes brand gép, de ami benne volt az még meglepőbb volt :
Egy Celeron 1200MHZ-es CPU, de két magos(!), 512KB L2, kőkemény 512MB DDR1 RAM (akkoriban a divat 4GB DDR3 volt), meg valami ősrégi 80GB-os HDD volt benne. Mai napig emlékszem, hogy a Win 7 valósággal szülte az ablakokat, és még az egér is szaggatott rajta. Rettenetes volt. XPhez meg nem voltak driverei ... Amúgy mai napig nem tudom pontosan mi lehetett, de szerintem egy rosszul beállított Celeron E1200 (mert annak 1600MHZ lenne az alapórejele).Ha már Celeron, akkor még 2002 nyarán találkoztam egy érdekessel : Celeron ULV 400MHZ. Coppermine 128-as mag volt, és feszemelés nélkül simán ment 800MHZ-et, amin azért meglepődtem, mert mégiscsak 100% tuning. Mondjuk ha azt nézem, hogy Coppermine volt, akkor még meg se erőltette magát annyira

-
-
KROK640
nagyúr
válasz
czundermák
üzenetére
WOW! Egész komoly eszközlistát adtál le. Ha megengedsz egy pár apró módosítást :
Nem lesz szükséged :
- alufólia sisakAmire szükséged lesz még a felsoroltakon kívül :
- Türelem
- pénzHa már itt tartok, a tudásomnak az elméleti jogi kérdését is rendezni kellene, mert ezt-azt ugyan írtam már, de nagyon sokmindent tudnék még írni, csak nem tudom mi a helyzet ezzel.
BTW mostanság nagyon hideg napok vannak, lesz -18 fok is, ha némi tetrekészség is megszáll, akkor valami tuningot megint össze lehetne hozni... -
Pista0001
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Igen, a Brazos, majd a Kabini volt az atom ellen. Megjegyzem, az Atomok között is vannak, amik többet fogyasztanak, mint adott esetben az U-s procik. A Core 2-ket nem ismerem, a Sandy/Ivy érában 17 Wattosak voltak, sőt, a Arrandale is talán azok előtt, míg pl a D510/525 Atomok 25 Wattosak.

I5-520UM procis Thinkpad X201 tabletem van, ssd-vel, Linux-szal teljesen vállalható ma is, Win 7-tel, hdd-vel se volt nagyon rossz a maga idejében. Saccra az kicsit erősebb ennél az Athlonnál.
-
válasz
Pista0001
üzenetére
Kb igen, de még mindíg jobb mint az akkori Atom procik pl N450 bár mintha AMD-nek is lenne annak megfelelő.
Gondolom ez az U szériás core2 ellen készülhetett, abból azért voltak jók. SU9600-as volt az egyik Dell kisgépemben és nem volt rá panaszom bár az gyárilag SSD-vel jött ki.Ahogy nézem AMD-nek is volt Atom proci megfelelője AMD E-350 ami bár 18w-os nem 12w mint ez de abban benne volt az IGP is, ennél meg még külön van plusz külön ramja is van.
Nem szedtem szét de neten talált kép alapján látszik hogy egy szerencsétlen DDR2-es ram van a GPU mellett szóval valóban 32bites ramja van.
Gondoltam hogy szétszedem pasztázni de egyáltalán nem hangos.
-
Pista0001
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A Die hard 3-ból tudom idézni, amit Zeus mondott a Yugo 45-re. Keveset fogyaszt, de legalább nem megy.
-
Hoztak egy notit hogy böngészésre kell, telepítsem újra meg nézzem át.
Dell 13" Inspiron fényes csillogós gép. Sehol egy matrica hogy milyen platform.
Ram nem volt benne, de egyből szerelhető, DDR3, mondom jó lesz 2-3 gen lehet.
Beleraktam 2x4GB-ot, elindult és biosban látom hogy AMD Neo 2 K325 ez meg mi a bánat?? de érdekes mert kiírja hogy DDR3 1600 szóval csak nem lehet annyira rossz.
Mindegy win11 23h2 tiny verzót rakom fel, hát zörög ja mert HDD van benne...
Na akkor majd SSD is kell de most már végignyomom a telepítőt legalább megnézem stabil-e a ramokkal.
Felrakta szépen de elég lassú (jó hdd-vel ilyen gondoltam), de nem volt videókari driver. Sebaj hwinfó megmondja mi ez.
Ki is derült hogy Mobility radeon HD 4200 van benne...úh hát ez már retró kategória lesz. Ram is 400(800)-on megy, mondom ez hülyeség a bios kírja hogy 1600...na ja kiírja de kiderült hogy ez a proci bizony valami nagyon hurka és tényleg DDR3-800 a max amit támogat. [AMD Athlon II Neo K325 specifications]
Szóval totál felesleges bele 1600-as ram, raktam bele 2x2GB 1333-osat, persze ezt is 800-on kezelné mert nem tudja máshogy.
A proci 12W-os K10, szerintem a mobil core2 gyorsabb ennél.
Érdekesség hogy a stepping kódneve tacskó
.
(ram órajel baromság, 1066+1333-as ramokat raktam bele)

Valamiért nem működött a sima mobilty HD4200 driverével ami 2015-ös hiába volt jó az eszközkezelőben, hanem régebbi 2013-as driverrel ment csak a rendes felbontás.
Hozzáteszem nem annyira horror lassú.
RS880M GPU ennek asztali rokona a 880G AM3 lapokon volt. Elég érdekes hogy 336MB vramja van 32biten DDR2, ugyanakkor 256MB-ot levon a ramból. Azaz feltételezem hogy 128MB DDR2 800 32biten + 256 DDR3 800 amin működik, bár ez sem adja ki a 336-ot. Fura egy szerzet. -
Sikerült beszereznem a Pentium E6800-at HA-ról, nincs a legjobb állapotban egyiken sem de nem baj, lényeg hogy működnek.

-
válasz
czundermák
üzenetére
-
Mivel ma nem bírtam elaludni, neki láttam az egyik legkomolyabb CPU-ezoterizmus, ha úgy tetszik batch mágia megfejtésének az Athlon XP procikkal kapcsolatban.
A kutatásom addig jutott, hogy az alufólia sisakomon kívül egy excel táblára, kakaós csigára, 87 darab Athlon XP procira, archive.org elmentett 2005 előtti fórumbejegyzéseire, valahol a Drezdai CPU gyár utolsó iratmegsemmisítő gépének tengelyére csavarodott papírfecnikből összeragasztott dokumentált wafer térképére lenne szükségem, hogy vissza lehessen fejteni, miért utaztak emberek az ország másik végére procit venni egy-egy félinformáció alapján. Azt hiszem neki állok nagy mintán levezetni ezt a legendát, hogy mennyi alapja van és minden procira ugyanúgy igaz-e, kérek fél évet és jelentkezem...
-
envagyok
veterán
Prohardver retró témájú cikke:
Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Pár hete volt már a fordítottja:
A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint -
sidi
aktív tag
Nem kell ahhoz gazdagnak lenni, lehet szerezni olcsón, akár javítandót,
pl.: izzó cserés vagy CRT-nél lencse tisztítandó, víz van benne, az algásodik be vagy mi, idő és türelem igényes.Az ezredfordulón legjobb barátom bátyja nyomta CRT projektorral, azóta nem hagy nyugodni a dolog.
Korabeli telefonnal készült képek, negyed évszázaddal ezelőttről:
[kép] [kép] [kép] [kép]Van is egy kis LED-es projektorom, használtan vettem, itt az aprón igencsak olcsón,
kis felbontású 800x480, de végül is megteszi és van VGA bemenete is.
-
Pista0001
addikt
válasz
Rowon
üzenetére
Nem véletlenül voltak akkoriban, és kicsit később is aftermarket hűtők, köztük passzív megoldások is. A Zalmannak volt 2 passzív modellje is, ott volt a Thermaltake Schooner (Sapphire 9600pro Atlantis 256 MB kártyán, majd MSI NX6600GT-n használtam), újabbakra meg az Arctic Accelero S1/2/3.
-
A 3D TV csak csalódásra jó. Szerintem ezek miatt alakult ki az emberekben a 3D ellenszenv.
Egy jó poén, közben semmi élmény.Nem mondom, hogy csak a dupla projektoros, passzív polarizációs, ezüstvásznas 3D jöhet szóba ...
... illetve, de.
Tessék elmenni egy jó moziba, jó pozícióból 3D-t nézni ha az nincs otthon
(nekem sincs) -
-
válasz
Tothg86
üzenetére
A digitalis kimenetnel szerintem, maximum kis felbontassal megy/mehet ki. KB 4.96 Gbps sebesseg van a DVI/HDMI 1.0-ban, az 1920x1600 8bit/channel, RGB4-4-4, 60 Hz-re eleg, reduced blankingot hasznalva. Ami ebbe belefer az a max, ami elmeletileg kimehet a vonalon. Ha analogba hasznalnad, akkor 200Hz korul is tud a kartya ebben a felbontasban. Talaltam itt egy calculatort, ahol talan tudsz szamolgatni. A reduced blanking lesz a CVT-RB.
pl 1280x1024 120Hz eseten ha nincs reduced blanking tamogatas, akkor az mar nem fer at a DVI/HDMI 1.0 vonalon. Az XP alatti driverek tuti mennek CVT-RB-vel, mert hasznaltam ugy, anno, ilyen felbontassal, de 98 eseten passzolom. Ott lehet, hogy nincs meg CVT-RB csak CVT, ugy mar elfogy a savszel.
-
Tothg86
aktív tag
Most feltettem a fraps-t. Legalább látom az fps-t.
Sima windows alatt is be tudom allítani a hz-et. Igazabol a kérdés főleg az, hogy a digitális jel, kábel es monitor így meg tudja-e jeleníteni a 60 hz fölötti frame rate-et.
Amugy a 1.1 es NEM celeron tua es gf4 ti4200 nfs porsche unleashedben 800×600on csak 50-70 fpst hoz. Elég csalódás. Kell erősebb vas
-
-
-
-
-
envagyok
veterán
válasz
czundermák
üzenetére
Ezt próbáltad?:
Open wolfconfig.cfg and add seta r_swapInterval "1" to the end of the file. This can be found in your RTCW directory. -
Készítem fel BRSZK-ra a gépeket, (mind a kettőt...) és egy furcsa jelenséggel találkoztam, amire nem tudok megoldást találni. Előtelepítettem mindkettőre 10-15 korhű játékot, köztük az Athlon 1333/GF3-ra a Return to Castle Wolfensteint. Grafikai beállításokat úgy szoktam megcsinálni, hogy játszom az adott címmel 5-10 percet, hogy kiderüljön, hogy fut. Ennél a címnél viszont az istenért sem akarja ráerőltetni a vsyncet az nVidia driver. LCD monitoron törik a kép rendesen, ez az idTech motor sajátossága, vagy valamit benézek? Az FPS rendben van, viszont a vsync hiánya miatt elég szokatlan a szemnek.
Azért tűnt fel, mert a többi kortárs játékkal nincs ilyen probléma.
-
válasz
envagyok
üzenetére
Még egy dolog eszembe jutott, van itthon egy ilyenem, bár ezt egy modern gépbe vettem a passzívan működő táp veszteséghőjét elvezetni:
https://www.akasa.co.uk/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&model=AK-MX304-12BKEz biztos csendesebb lenne és még a kondikat is hűtené a kártyán.
-
Jó reggelt,
Mit lehetne tenni ezek a picike VGA hűtőventik ellen? Mai füllel már rém idegesítő, hogy egy 30-as (körüli) ventilátor teker mint az őrület a gépben és hát nyilván zajt bocsát ki, de abból sem kellemest.
Szerk.: ezeknél még a hőmérsékletet nem tudom monitorozni, ezért egy infrás hőmérővel nézegetem a bordák és a VGA állapotát, nem igazán megy egyik sem terhelés alatt 30-35 fok fölé, szóval nem veszélyes a történet.
-
válasz
KROK640
üzenetére
Igen, a referencia implementacio lett volna a 740. Illetve az Intel kesobbi "kartyai", marmint a chipsetbe integralt 965 meg az ujabbak is mind igy mukodnek. Ezt a mukodest azutan, tovabbvittek a PCI-e vonalra is, igy a GMA900/950 is igy mukodik, hogy nem allokalja le a teljes memoriat.
-
KROK640
nagyúr
"hogy texturakat nem tarolt helyben, azt mindig AGP-n keresztul erte el"
Anno ezzel promózták az AGP-t, hogy milyen jó lesz majd, mert majdnem mindegy mennyi VRAM? lesz a kártyákon, meg elég lesz 4MB, mert majd úgyis mindent az AGP-n keresztül ér el a kártya, és csak a rendszer memóriát kell majd bővíteni a VRAMot nem.
Az Intel 740 szép példa erreAz AGP aperture size nekem is mindig 128MB volt, volt hogy állítgattam, de semmi változás.
-
válasz
DarthSun
üzenetére
A 3D az jo dolog, nekem ebbol a vetitobol is ketto van es a korabbiakbol is ketto volt, mert dupla projektoros, passziv polarizacios, ezustvasznas 3D-t epitettem itthonra.
Szerintem, vegyel a 3D celra valami hasznalt jo minosegu tv-t, aztan azt kell ovni, ameddig lehet.
-
Az előszobámat kéne kiüríteni, hogy egy kivetítéshez nyerjek egy tiszta falat. Nem kivitelezhető, úgyhogy a bűnbarlangban kéne valami 3D komp LCD/Oled kijelző. Mert a 3D home megjelenítést dobták, de még mindíg jönnek BD- n a mozi változatok BD/3D kiadásai, ezeket jó lenne itthon megnézni, de ezt a vonalat annyira degradálták, hogy házilag nem elérhető, puff a korai 3D LCD technika még vitte, ma már nincs hardver hozzá, gondolom direkt, hogy a halláskárosító CineM- ba nézzék végig a siketek
-
válasz
czundermák
üzenetére
Közben megtaláltam ezt a SMART beállítást a VGA driverben és tényleg 2x-re volt állítva. Átállítottam 4x-re, de figyelmeztetett a driver, hogy csak akkor engedélyezi, ha stabilnak bizonyul. Újraindította a Win98-at, majd villant egyet a képernyő és visszaállt 2x-re. Szerintem nem engedi.
Na mindegy, nem erőltetem, még a végén valamit elszabok.
-
Köszönöm a válaszokat!
-
laskr99
addikt
Retro konfighoz mi lenne az ideális? Ár/érték arányban tuning téren léggel?
X5675, W3680 amit néztem eddig, inkább az utóbbi felé hajlok. Rampage III Extreme és DFI Lanparty JR X58 lapba gondoltam, DFI tudtommal annyira nem eszi a xeont, emiatt a REX a fő lap.
4x crossfire is cél
5675 olyan 4k a 3680 az 8k körül lenne. -
válasz
Rowon
üzenetére
Sajnos a kártya Drivere nem engedi a 4x módot ezek szerint. Ez volt a chipset legnagyobb hibája, megjelenésekor instabilak voltak benne a kártyák, ezt idővel javították, de a VGA gyártók driver szinten nem bízták a véletlenre.
A Radeon driverben van egy SMART vagy valami hasonló nevű fül, ahol kézzel is be lehet állítani a 4x módot. Trükközni kell, ha lehet kapcsolni BIOS-ban AGP Fast Write opciót akkor ezt tedd disabled-re, a VIA 4 in 1 drivert telepítsd újra, és válaszd ki a Turbo mode-ot benne. További lehetőségként Omega Driver a kártyára, ami megintcsak engedi kapcsolni a 4x módot.
Akkor érdemes kísérletezni vele, ha érdekel a dolog, a pontszámaid így is nagyon szépek ezzel a konfiggal, sok már nincs benne. -
válasz
Rowon
üzenetére
Jaa, hogy mekkora "extra" memoriat kaphat az AGP kartya. Az AGP kartyak egyik kepessege, hogy tudnak texturakat tolteni a rendszermemoriabol, mert az AGP korszak elejen volt egy olyan rovid idoszak, amikor gyorsabb es joval olcsobb volt a rendszer RAM, mint a kartyakra szerelt RAM
. De, aztan ez gyorsan megvaltozott.Az Intel 740 egyik lenyegi mukodesi aspektusa volt ez, hogy texturakat nem tarolt helyben, azt mindig AGP-n keresztul erte el. Nekem, szerintem, vilageletemben 128-on vagy 256-on volt, ezert van most is ennyin. Ebben a gepben egy 128 MB memorias Fx 5900XT van.
-
válasz
czundermák
üzenetére
Memory Bank Interlave
Ezt a beállítást nem találom, viszont a 4x AGP megvan és úgy néz ki, hogy default az van beállítva, mert a procicsere során volt BIOS reset is.
-
válasz
Rowon
üzenetére
Nem fog drasztikusan többet fogyasztani, ezen a szinten jó eséllyel semmivel, vagy épp mérhetően. Eleve a sávszélesség határt a 2x módon felül át kéne lépje ahhoz, hogy érdemben kiaknázza a 4x sávszélt, ami nem hiszem, hogy a tesztek alatt kijönne. Inkább úgy reális, hogy pl a 3DMark 2001-ben a High beállítású tesztek alatt teszem azt a kártya eléri a 2x nyújtotta határokat, de a 4x beállítás miatt át tudja lépni ezt, amivel nő az adatátvitele. Ergo több FPS-t produkál a számításigényesebb feladatoknál, de ha befér a 2x sávszélességébe a 3DMark 2000 alatt például, és csak néhány pillanat van, ahol fölé ugrana, akkor ezeket a tüskéket levágja, 2x módban, de 4x alatt nem, mintha a VSync belimitálná az FPS-ed. Érdemes lenne kimérni, hogy milyen sávszélesség igénye van a teszteknek futás közben, de ehhez kevés vagyok.
Czo:
Igen általában erre áll be, de lehet kivétel, vagy máshogy defaultolt (ha van ilyen szó) BIOS. -
válasz
hobizoli
üzenetére
GTX770-GTX1060-GTX1650 : ezeken nincs gond, nálam sem...
Mondjuk nem semmi hogy Nálad a további felsoroltak esetén mi a pi**a lehet a hiba, elvileg fedniük kellene ugyanazt a kompatibilitást, mint akár a korábbi/későbbi NV/Radeon kártyák összessége, de hogy rosál...nincs olyan kártyám, de látatlanban sem gondoltam volna hogy egy ilyen ma már egyszerű 3D API alatt megrogynak
-
válasz
czundermák
üzenetére
Ejj, gyorsan bekapcsolta, az EPoX EP-3VSA2 alaplapu gepem, de latom, ott a default erre allitja.
-
válasz
czundermák
üzenetére

Szerk.: ha a 4x AGP nagyobb teljesítményt tud, akkor gondolom ilyenkor a kártya több teljesítményt is vesz fel? Érdemes lenne ránéznem megint a fogymérőre.
-
válasz
Rowon
üzenetére
Igen ott tudod kapcsolni, de nem biztos, hogy segít az ügyön, ha fagy miatta a gép akkor nem érdemes használni, a Memory Bank Interlave fontosabb, mint az AGP 4x.
Néhány mérés, hogy nagyjából tudd milyen pontokra számíthatsz és mi a realitás ezzel a chipsettel. Ebben a táblázatban az említett FX5600XT volt a gépben, ami valójában gyengébb mint a 9600 Pro, viszont a masszív CPU limit miatt még egy 2 GHz-es P4 sem elég neki ezekben a tesztekben, hogy kifussa magát. P3 szintű procik mellett mindíg a CPU lesz a limitáló tényező, ha minden klappol a rendszerrel.
-
válasz
czundermák
üzenetére
Köszönöm! A 4in1 driver fent van, még a retroweb honlapról szedtem le. Chipset és VGA drivereket minden rendszernél felrakom.
A 4x AGP mód a BIOS-ban kapcsolható? -
hobizoli
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
tuti vmi driver hiba vagy openGL hiany vagy akarmi
GTX770-n ment, aztan RX580-n nem, aztan GTX1080-n megint ment, RX6750XT nem, RX7900GRE nem
probaltam mar csomoszor visszaallitani default-ra, hogy urja beallitodjon
de ahogy a kis launcher ablak megnyilik, a gamma korrkecio olyan lesz, hogy kivilagosodik a Win desktop is, meg a szinmelyseg is romlik
alig lehet bezarni
vmikor szin is csak ugy all vissza, hogy ujrainditodik a gep is
-
válasz
Rowon
üzenetére
Különböző órajelen nem tudnak menni a memóriáid, így biztosan leveszi 100 MHz-re, vagy a 100 MHz-es memóriát küldi meg 133-on, ami benne lehet a pakliban, a legtöbb 100/CL2 modul tudja a 133 CL3-at.
Érdemes kivenni a lassabb modult és úgy megpróbálni a tesztet, még 128 MB-al is bőven hibahatáron belül leszel.
Illetve pár tippem van a 694-es VIA chipsethez, ha esetleg valami kimaradt ezek közül, pótold. Nem lapoztam tüzetesen vissza, így nem tudom mit használsz közülük. A BIOS-ban egy Memory Bank Interlave beállítás van, amit 4-re érdemes állítani, ez rengeteget dob a memória sebességen. Ekkor viszont, ha a 100-as RAM-od tényleg 133-on fut, azt nem biztos, hogy bírni fogja. Érdemes egy modullal használni a chipsetet, teszem azt 256 MB vagy 128 MB 133/CL2 SD-vel. Ezen felül fontos, hogy fent legyen a VIA 4in1 driver, ez segít az AGP kompatibilitáson. Radeonok alatt nem tudom mi a helyzet, de Geforce-nál így már instabilitás nélkül lehet kapcsolni neki a 4x AGP módot. A 2x AGP sávszélesség a 9600-at már képes visszafogni, hiába a CPU limit. -
válasz
DarthSun
üzenetére
Amúgy észrevettem megint egy dolgot, amire nem figyeltem, hogy a ramjaim nem egyforma sebességűek. Az egyik 133, a másik 100-on megy. Ha megjön a két "új" ram, azok már mindkettő 133-as lesz, talán az is nyom majd valamit a 3DMark pontokon.Gondolom ilyenkor itt is az van, hogy a lassabb ram órajelére áll vissza a gyorsabb ram is?
-
válasz
czundermák
üzenetére
No ránéztem fali fogymérővel. Desktop idle 30 (!) watt, 3DMark csúcs pedig 50 watt.
-
válasz
Rowon
üzenetére
A felvett wattokat arányitsd az 5/12V szekunderhez, mely a gép valós fogyasztását tükrözi. Az adott táp hatásfoka befolyásolja. 80+ esetén pld a 230V konnektorból felvett szint 0.8%- a, persze csak az optimális hatásgörbén, kb 3/4- ed telejesítményen hozza a gyári szintet, lejjebb-feljebb más a hatásfok.
-
válasz
Rowon
üzenetére
Annyi az igazsághoz hozzátartozik, hogy a ráírt adatok azt mutatják a tápon, hogy mennyit tud a perifériák felé leadni. A hatásfokán múlik, hogy ténylegesen mekkora teljesítményfelvétel mellett teszi ezt. A 80-as Bronze tápok tényleg tudnak 80% feletti hatásfokot.
A teszteket egy 700 Wattos HiPro szintén bronz minősítésű szervertáppal csináltam, szal a valós perifériáknak leadott teljesítmény a konnektorban mért értékek 0,8-szoros szorzata lesz. Mélylélektanig nem érdemes menni benne, nagyvonalakban elég, ha a konnektorban mértből tud az ember kalkulálni mi az ami még beleférhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

igaz, nem lenne használva, gyenge a vrmje
Álmodozok tovább egy jó kis MSI X58M-ről.