Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Marad a kameracsepp a Galaxy A15-ön
- Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz hacki87 #55262 üzenetére
Ebben az esetben ugye a Next csomagokat nem érinti a változtatás, csak a Postamester szlgáltatást.
Tehát még kiváltani se engednének, hiszen a csomagod nem módosul, csak egy szolgáltatás, ami nem a csomag része. -
-
taip
senior tag
válasz hacki87 #73869 üzenetére
Kiemelted, hogy a meccseket, de természetesen nem csak arra érvényes.
Magenta1 csomagban a TVGO használata nem csökkenti a mobilnet keretet.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
glaci
őstag
válasz hacki87 #77561 üzenetére
Én is épp akartam írni, hogy valami dolgoznak, mert akartam nézni tartozékot és dobott egy ilyet:
Error 500--Internal Server Error
From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
10.5.1 500 Internal Server Error
The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Vangelis
nagyúr
válasz hacki87 #78283 üzenetére
Én tudom.
Nem is az a lényeg.Én van amit számlával és van amit garancia jeggyel szervizeltettem és volt amit papírok nélkül. Soha nem volt gond.
De tény, hogy a telekomos garancia levél bármikor gyártható lenne.., mert csak egy sima lap.. mondjuk a számla is. A t-pontban úgyis megnézik a rendszerben is a telefont.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
-Maci-
addikt
válasz hacki87 #88463 üzenetére
Köszönöm szépen!
Közben fel is hívtam őket és azt is megtudtam, hogy náluk nincs lejárati ideje egy csomagnak/szolgáltatásnak még akkor sem, ha nincs aláírt hűségidő. Tehát addig élnek az eredeti feltételek, amég én akarom.
Gyakorlatilag 50 percet +1000Ft-ot pofázhatok, hogy ott legyek, mint a Telekommal, csak internet korlát nélkül...
Akkor már csak annyi lenne, hogy összevessük a 4G lefedettséget. Erre valami jó kis link esetleg?[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz hacki87 #88467 üzenetére
Én erre vonatkozóan két féle választ kaptam.
A telekomos csaj szerint "az összes mobil internet szolgáltatás változott és teljesen megszűnt a belassítós net."Telekomos fórumban pedig egyhangúan állítják, hogy aki nem változtat(ott) csomagot, annak marad az eredeti felállás.
Egy biztos, nekem változott, az enyém már nem csak belassulni fog, hanem megszűnik. Hát így az én lojalitásom is megszünik ezennel.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
legenda
válasz hacki87 #94066 üzenetére
Már működik az oldal, rápróbálhatsz most, viszont megint olyan kedvében van, hogy előlegeket kér arany/platina előfizetésre is, amire amúgy nem szokott, csak ha problémásan működik, ezt többször is javították már az elmúlt időszakban, szóval a véletlenen is múlik, hogy jókor akar rendelni az ember, vagy sem...
Nem szabadna persze, hogy így működjön, de az utóbbi időben ezt csinálja néha.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz hacki87 #94685 üzenetére
Ez a Telenornál jellemző több (újabb) telefonnal is - el is ismerték a hibát, dolgoznak rajta a gyártóval/gyártókkal -, a Telekomnál szerencsére nem annyira.
Ebben a 10.000 Ft-os korlátlan csomagban látok némi lélektani határt, így talán nem fekszik rá minden túlterhelő, viszont kellő számban előfizethetnek rá, amiért nem kell olcsósítani.
A Telenor hálóján jellemzően meglátszik már azért a csökkenő sebességben az olcsóbb korlátlan mobilinternet hozománya, a Telekomnál ezt a hátulütőt a drágább árral biztos elkerülik, más kérdés, hogy ez valakik szerint jó, mások szerint meg nem.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz hacki87 #94848 üzenetére
Szia,
Nincs benne az MMS, a Telekom fiókban kikapcsolható, vagy a telefonon is kilőheted az üzenet beállításainál, illetve úgy is ellehetetlenítheted, hogy az MMS hozzáférési pont APN értékét módosítod valami kamura.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS TUF-AX5400 Router
- Eladó I7-7700 Asus MAXIMUS VIII-al!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- XFX RX 6900 XT 16GB GDDR6 SPEEDSTER SWFT 319 Eladó! 175.000.-
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen