Hirdetés
- IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Már játszható az NBA 2K25
gp A franchise legújabb része még élethűbb megjelenéssel és irányítással, új kompetitív és közösségi funkciókkal jelent meg.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
-
SUPREME7
őstag
válasz Oliverda #74697 üzenetére
Nekem a Vodafone-nál vicces a helyzet, van egy 4 éves alap előfizetés a nevemen, 2 éve hosszabbításkor 3190Ft-os csomag volt a legolcsóbb, 500MB net, 100 perc csomagban foglalt beszélgetés. Most hosszabbíthatnék, de már csak 3990Ft-os csomag van, 200MB nettel Felhívtak kb 2 hete, hogy lassan lejár az előfizetésem, akarok-e hosszabbítani, de a nő megnézte, és nem tudott jobbat ajánlani.
-
dptrsk
Topikgazda
-
-
Mr.Csizmás
félisten
válasz Oliverda #81231 üzenetére
mondok jobbat, upc 29-es körzet: irreálisan magas listaárak, előfizetésben a fele sem, így ha 2 év alatt fel akarod mondani, mert váltanál T-re, olcsóbb megtartani és fizetni a 0 forgalmú vonalat, mint felmondani, mert fizetni kell egy szép kötbért, meg a listaár és akciós ár különbségét (pontosabban az igénybevett kedvezményt kell visszafizetni)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Oliverda #81499 üzenetére
Valahol volt interjú az online felületet fejlesztő csapat vezérével, ahol kiderült, hogy ez egy fejlesztés alatt levó oldal, s kb. Az alap funkciók működésekor került ki.
Foltozgatják folyamatosan...De, hogy ezt hogy hagyta jóvá a felsővezetés, azt nem tudom...
Ennél még egy T-Systems integráció is jobb lett volna, persze külön adatbázissal. -
embe
nagyúr
válasz Oliverda #81713 üzenetére
Az ügyfélszolgálatnak írt emailbe beleírtam : "A rendkívül rosszul működő webes felületet leplező javaslatok: "másik böngésző, böngészési előzmények törlése, próbáljam meg holnap" megtörtént, eredményre nem vezetett."
Igen, és ez azért fájó, mert ugye Magyarország legnagyobb telekommunikációs cége. Elhiszem hogy egy rendkívül bonyolult rendszer lehet, de ez így nagyon gáz.
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Oliverda #81770 üzenetére
A felhasználást jól írja, azt mutatja, hogy a lekérdezés pillanatáig mennyi felhasználható egység maradt.
Ha közben pl. netezel, telefonálsz, akkor csak adott pillanatig felhasználható egységed volt.
Nem érvényességet ír, hanem X mb felhasználható egyenleged volt y óra z percig, amit utána forgalmaztál nem tartalmazza.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Oliverda #107648 üzenetére
A telefon menüjében a "Ha nem válaszol" átirányítást kell kikapcsolni. Nálam a hívásértesítő (sms) be van kapcsolva, csak erre az egyre nem. A Tárcsázó Beállítások menüpontja alatt (Android) találod meg. Iphone esetében nem ilyen egyszerű tudtommal.
VoLTE nálam nincs még, de a negyedik csengetésre csinálta ezt.
[ Szerkesztve ]
-
mano660
tag
válasz Oliverda #107662 üzenetére
A Te problémádat (valószínűleg) hívásátirányítás, ha nem felel okozta, mivel a Telekom alapból 15 másodperc hívás után átirányít. Ezt is lehet állítani 30 másodpercre:
Hívásátirányítás ha nincs válasz X másodpercig (min 5, max 30 másodperc):
bekapcsolása: **61* telefonszám *11* másodperc # -
legenda
válasz Oliverda #107651 üzenetére
Szia,
Az iPhone ilyen sajnos, nem jelzi és kezeli külön menüből a különböző átirányítási almódozatokat, kóddal lehet csak megoldani.
Más rendszeren egyszerűen orvosolható a szolgáltató által okozott átirányítási probléma is: [kép]Más: 9 óra körül akartam volna bekapcsolni a Domino Day opciókat, de nem működött a Telekom alkalmazás, technikai hibát dobott, bő egy óra múlva néztem rá ismét, akkor már nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
anglergab
addikt
válasz Oliverda #114667 üzenetére
Illetve jelenleg a magyar 5G kizárólag 3.6 GHz-es.
Aki attól tart, gondoljon az 5 GHz-es wifire. Aminek az adóteljesítménye duplája (!) mint a 2.4 GHz-es wifié. De ez (3 dB) még mindig nem kompenzálja a 6 dB-vel nagyobb csillapítást a magasabb frekvencia miatt. Azaz fele akkora térerősségek vannak 5 GHz-en (wifin), mint 2.4 GHz-en azonos körülmények esetén.Úgy tudom, 4G és 5G esetén is minden 6 GHz alatti bandon max. 200 mW-tal adhat egy telefon. Ez megegyezik az 5 GHz-es wifi router max. adóteljesítményével.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Oliverda #117080 üzenetére
Szerény véleményem szerint, inkább egy előfizu (akár a legolcsóbb is) és egy multisim. Akkor nem kell bajlódni semmivel sem.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
válasz Oliverda #129383 üzenetére
Pontosan. Ez az egész adategyeztetés csak arra jó (ebben a formában), hogy megnehezítse az emberek életét. Teljes fejetlenség uralkodik a kérdésben, pár példa mire gondolok
1. Ha veszel egy új SIM-t, és először aktiválod (ami egy adategyeztetés is egyben ugye), akkor érdekes módon ott a lehetőség, hogy email-ben küldjék ki a kódot...
Érted, akkor, amikor úgy is ott van a kezedbe a SIM és így is-úgy is beleteszed egy telóba, mindegy hogy telóba marad vagy riasztóba kerül utána. Ha pl. 1 év múlva ugyanezt a SIM-t adategyezteted, akkor már nincs lehetőség email-ben a kód kiküldésére, csak SMS-ben, ami riasztóban lévő SIM esetén szopacs...2. Riasztó(k)ban egyeztettem, hát az sem gyenge. Az első ügyintéző arról tájékoztatott, hogy nem egyeztethetek, mert nem az Én nevem van a SIM (Én hülye bemutatkoztam ugye), és csak a tulajdonos teheti meg és amúgy is csak úgy lehet 5 SIM-t egyeztetni, ha 5x felhívom az adott számot, tehát egyesével... Helybeli az 5 SIM tulajdonosa, mondtam neki mi a szitu, gyere fel, azt segítek egyeztetni. Felhívtuk ugyanazt a számot, az az ügyintéző nem kérdezett semmi nevet, mind az 5 SIM-t 2 perc alatt adategyeztette a riasztókban....
3. Ezt nem tudom megerősíteni, de többször hallottam már (talán itt a topikban is esett már róla szó), hogy ha adategyeztetéskor teljesen más, de valós/érvényes személyes adatokat adsz meg, akkor simán Te vagy más nevére átkerül a SIM... Ha ez igaz (ha nincs nálam a SIM, akkor biztosan nem, de ha egy családtag adja oda egy másik családtagnak ugye...), akkor bárkitől, akinek tudod a szükséges adatait, átírhatod magadnak a SIM-t, avagy a sajátodat meg átpasszolhatod másnak, a másik tudta nélkül. Ez utóbbi esetben meg lehet telefonbetyárkodni, vagy komolyabb dolgokat elkövetni, mert a másik szerencsétlent fogja meg keresni a yard avagy töri rá az ajtót a TEK...
(Nekem úgy rémlik (aztán lehet, hogy rosszul), hogy, amikor ezt az adategyeztetős dolgot bevezették, onnantól csak úgy lehetett eladni Dominó SIM-t, hogy az eladónak és a vevőnek együtt személyesen kellett bemenni a Telekom-hoz, és csak úgy írták át az adatokat...)Szóval, mint az elején írtam, ez az adategyeztetős játék, ebben a formájában egy bullshit...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
gabor9991
őstag
válasz Oliverda #129385 üzenetére
Google első találat [aktivált sim] -re, nem kellett hozzá túl sok energia
Na az egész adategyeztetés körülbelül ennyit ér. -
törölt tag
válasz Oliverda #129576 üzenetére
A helyi simmel egy szépséghiba van: Nem minden országban lehet venni ottani lakcím vagy éppen adószám nélkül. Plusz a telefonálás ugyanúgy nemzetközi hívás valószínűleg nem kevés pénzért. Aki pedig innen hív, annak nemzetközi hívás nem kevés pénzért. Nem véletlenül írtam a Vodafone opciót, sokat utazom, nincs alternatívája. Persze ez megint ilyen magyar dolog: Az osztrák és a nemet Telekom érdekes módon tud adni nem EU roamingot adni nem rabló áron. A Yettel meg nem opció, egy a legdrágább roamingban és teljesen megbízhatatlan is. Csomó hálózat eldobálja vagy fel sem engedi a Yetteles simeket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oliverda #129580 üzenetére
Pl. Olaszországban adószám nélkül elküldenek, de nálunk sem tud külföldi simet venni pl. úgy tudom. Talán még Svájc is problémás e téren és Ausztria is. Olasz simem régóta van és kellett hozzá az olasz adószám. Ha ott vagyok egy hétig, akkor jól jön a routerbe. 28 EUR a korlátlan 5G mobilnet. Így nyugodtan mehet kint a Tv, Netflix stb is. Ebben a díjban benne van meg korlátlan EU hívás és 250 perc bárhova nem EU hívás is és 33 giga EU roaming.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oliverda #129583 üzenetére
Nem éppen. Nekem minden megy szinkronban iCloud, 4K videó stb. Este Netflix megy órákig. Simán el lehet használni a roaming gigákat pár nap alatt is. Plusz a helyi SIM internet minősége mindig jobb mint a roaming simmé. Plusz ha olasz tv akarok nézni neten, az sem működik magyar simmel se ott itthon.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Oliverda #129580 üzenetére
Nekem elég rossz tapasztalataim vannak a voip hívással (amikor nem magán a szolgáltatáson belül telefonálok, hanem vezetékes vagy mobilszámot hívok róla). Én leszoktam róluk, inkább rászánom azt a 81 Ft-ot percenként EU-n belül ha fontos a hívás. Főleg ha figyelembe veszem, hogy ezelőtt közel 25 évvel akkori áron 124 Ft volt a szervusz díjcsomagban a percdíjam itthon csúcsidőben.
-
törölt tag
válasz Oliverda #129587 üzenetére
Azért van, hogy használjam. Nem az en dolgom a szolgáltatónak spórolni, nem térit vissza semmit cserébe. Ha kifizettem, miért ne használnám ki. Aki sokat utazik annak nem olyan sok az a havi 20-25 giga. A telefon AppStore frissítések hetente lehet több giga is. Ez olyan dolog, ha megtehetem, hogy Ferrarival járjak, nem fogok Skodát venni, hogy majd akkor kevesebb üzemanyag kell és korlátok köze szorítsam magam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen