- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
namenlos #101533 üzenetére
Az ászf módosításoknál nem látok kapcsolódó infót - ezért is írtam/fogalmaztam úgy előzőleg, hogy következtetni -, de régebben csak magára az előfizetésre lehetett hűséget aláírni - tarifára nem -, ha a legolcsóbb díjcsomagokat választotta az előfizető, mióta meg csak összeg tekintetében van vállalt minimum, pláne megoldhatják, ha nagyon akarják.
Addig viszont nem érdemes foglalkoznod ezzel szerintem, amíg téged is nem értesítenek valamilyen módon, illetve nem kizárt, hogy megvárják a 2 év leteltét, hiszen jövő májustól már senki sem használhatja hivatalosan, így akkor lenne logikus ténylegesen kivezetni. -
-
Bence008
tag
válasz
namenlos #86475 üzenetére
Emailben jött, még nincs beárazva, kutatást készít a cég a teljesen korlátlan csomag piacra dobása előtt.
Feladó: Telekom <telekom@frequest.com>
Dátum: 2017. május 26. 14:36
Tárgy: Számít a véleménye!
Címzett:Véleményezni lehetett egy kérdőív kitöltésével az ajánlatot, ennek volt része a korábban beszúrt táblázat. Magyarul készül a korlátlan csomag. Majd megerősíti más ügyfél is, aki megkapta. A Photoshop felvetés vicces volt.
-
-
Ákinard
aktív tag
válasz
namenlos #54941 üzenetére
Csak figyelj oda, hogy tényleg jóváírják, nekem 2 hónapja igérték a jóváírást, most sem kaptam meg...
Ma beszéltem velük, abban maradtunk, hogy a különbözetről küld számlát, azt befizetve elvileg már rendeződik...
De viccnek tartom, hogy a XXI. században kézi beavatkozás ell ehhez, és nem látja a rendszer, hogy ha 3140 ft a számlám, és 3030 ft túlfizetésem van, akkor jóváírja és csak 110 ftról köp számlát... -
-
válasz
namenlos #42361 üzenetére
szia,
nem kell külön lemondani, mivel az adatdíjcsomagok és opciók közül egyszerre csak egy lehet aktív, így a netplusz s aktiválásakor a korábbi netplusz m automatikusan kikapcsolásra kerül.
a díjcsomagodban alapban adott keret, minden esetben hozzáadódik automatikusan a bővítéssel kapott forgalom mennyiségéhez.
az a különbség, hogy a net&roll 200 megabyte csak bővítő, amíg az újabb netplusz bővítő és külön adatcsomag opcióban is elérhető.
amennyiben a netplusz m ebben a hónapban lett aktiválva, és még ma - vagy a következő hónap első napja előtt - módosítani szeretnél, úgy mehetsz biztosra is; aktiválod ma a net&roll 200 megabyte bővítést, azzal automatikusan kikapcsolásra kerül a jelenleg aktív netplusz m, és áprilisban - akár már az első napon - aktiválod a netplusz s opciót.
mindegyik törthavi számlázású, tehát csak az aktív napokra kell mindegyik után fizetned, viszont az adakeret egésze adott lesz a fordulónapig, tehát akár még azzal is jól jársz, ha a megfelelő napon eszközlöd a módosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest