- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HurkaLES
tag
Sziasztok!
Frissült a telefon és felajánlotta hogy az alkalmazások közötti váltás/alkalmazás kezelő (elnézést nem tudom a pontos megnevezését) új dizájnt kapott és átválthatom. Megtettem, de a régi nekem jobb volt. Kérnék szépen egy kis segítséget, hogy hogyan tudom visszaállítani mert sajnos ezt nem találom.☹️
Előre is köszönöm! -
IQfályter
tag
Szia elvileg jó de talán itt többet tudnak segíteni Nem ismerem azt a routert.
[link] Hálózat, szolgáltatók/Router gondok -
ginola
addikt
válasz
IQfályter #556 üzenetére
Nekem már sokadik volt cserélve...
Egyenlőre a szolgáltatói router LAN portjából az "új" router LAN potjába megy kábel.
A szolgálltatóin kikapcsoltam a Wifit, ahogy írták a DHPC maradt.
Az "új" routeten DHPC ki, wifi ezen megy. Illetve az egy eszköz ezen keresztül kábelen csatlakozik...
Ez így oké, vagy jobb lenne máshogyan?
Az "új" router Xiaomi MI 3G. -
frostwyrm
csendes tag
Sziasztok!
Most, hogy akciós, Nord 4 videózás tapasztalatok érdekelnének, pl. séta közben hogy szuperál (nem feltétlenül 4K-ban)?
Ma kezdtem telókat nézni, Nord 5-öt néztem, de nem győzött meg Nord 4-hez képest.Poco F7 Pro és Motorola Edge 60 Pro még, ami szóbajött, de Oneplus felé hajlanék, mert... 5T-ről váltok
(Szóval a következő telómat is 5+ évre venném).
-
kbyte1024
veterán
-
kbyte1024
veterán
És amit én vettem.
-
ginola
addikt
Na várjunk.... tehát van egy gyári routered és a mögé van betéve egy másik?
Kbyte1024
Nálad is a gyári mögött van egy másik? -
ginola
addikt
One gigabit routerrel más is használja a NORD 4-et?
5 GHz wifi 10 másodpercenként ledobál... -
konczy3
senior tag
16/512 is Alzánál 199 helyett 169 most. Jót tett az 5 érkezése az áraknak
-
kbyte1024
veterán
Na jó iszom egy kávét mert már összevissza irogatok
-
IQfályter
tag
Azért milyen aranyos volt a Gshopper. Töltőfejet nem de biztos ami biztos dugvilla átalakítót küldtek
-
IQfályter
tag
Én azon csodálkoztam, hogy a 16 GB RAM mellé alapból be van kapcsolva 4GB virtuális memória.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Krisztianson #526 üzenetére
Hát ha első belakáskor nem dobál ki az usb c porton keresztül aranyrudakat,akkor küldd vissza
-
Krisztianson
tag
Sziasztok!
Végül úgy néz ki feleslegesen vártam a Nord 5-re, mert nagyon nem erre számítottam..na mindegy.
A döntés megszületett, a 6 éves Mi 9T nyugdíjba megy, mert megrendeltem Alza-ról a 16/512Gb ezüst verziót, délután átvehető.Utoljára telefon ennyire pont 6 éve fogott meg a mostani személyében, szóval nagyon várom mire számíthatok a Nord 4-től.
Esetleg vannak tippek, tanácsok mire érdemes figyelni? Vagy ez az OS flottul megy magától? -
-
IQfályter
tag
Most nézem akciós lett a Nord 4 az Alza áruházban
145 ezer a 12GB/256GB,-os változat.
-
IQfályter
tag
Remek kis készülék ez.
Azért tényleg érdekes, hogy a gugli egy olyan funkciót is simán átmásolt erre a készülékre ami nincs is benne, és még működött is csak a frászt hozta rám mert nem tudtam kikapcsolni.
Azt szeretném megkérdezni, hogy van aki bejelentkezett a ONE PLUS fiókba? Jár valami extrával?
-
IQfályter
tag
Sziasztok. Meg tudná nekem mondani valaki, hogy miért villog zölden a kijelző ha értesítést kapok vagy ha csengőhangok választok ébresztésnél?
Frissítette magát vagy négyszer a telefon. Google - on keresztül másoltam át mindent a régi telefonomról. Valami összeakadt vagy. csak kifogtam egy rosszat?
-
Zsolnay A.
csendes tag
Egyetértek.
-
konczy3
senior tag
Most hogy mindent lehet az ötröl tudni, ha fizetnének mellé se cserélném el a négyest. Sőt most hogy bejön esni fog a 4 ára, így meg újként is inkább ezt venném.
-
kbyte1024
veterán
Sok,nagyon sok telóm volt már de idáig ez tetszik a legjobban. Nem akad,nem laggol jó az üzemidő,nincsenek bugok,na jó egy van a világító székek nálam nem akar működni de minden más patent
-
IQfályter
tag
Nekem a saját jobban tetszik.
Na hamarosan megkapom már Budapesten van a telefon. Néztem sebesség összehasonlító tesztet a Poco F7- el. Természetesen a játékokat hamarabb kezdi el futtatni a Poco ami pont nem érdekel de alapjába véve nagyon jól teljesít a Nord 4.
-
kbyte1024
veterán
Na lehet dönteni
-
kbyte1024
veterán
-
kbyte1024
veterán
-
IQfályter
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy GCam szoftverrel van érezhető különbség a gyárihoz képest?
-
m.lala
aktív tag
Köszönöm. Meggyőztek a kapott infók. Igazából már eldöntöttem, mert nagyon kiegyensúlyozott teló, de jó látni, hogy komolyabb gondok nélkül üzemel. Ősszel én is belépek a klubba, ha kijön a Nord 5, talán ezt is kicsit lentebb tolja.
Bónusz köszönöm a töltő ötletet, megfogadom. -
IQfályter
tag
Én ezt szeretném megvenni ha kapható lesz.OnePlus SUPERVOOC 100 Watt Charger - USB C - EU Version. [link]
-
L4mie
veterán
Szia! Akkuidő nekem több mint 1 nap, úgy hogy több órát megy a nyomi 3match játék, gps szinte mindig, zene meg napi 2 óra bt. amúgy napközben 20-30 perces hívások.
Rendszer stabil, engem néha ledobál az otthoni wifiről, vagyis ilyen passzív állapotba kerül a telefon (nincs értesítés) de ezt csinálja feleségem telefonja is (samu) Szóval az inkább a router hibája. Gördülékeny, Kamera lehetne jobb, de normál fényviszony mellett nem rossz, este rossz (p30 viszonyításában). Én a módváltó kapcsolót továbbra is nagyon szeretem. Hangminőség jó, BT szintén jó, stabil, GPS-el sincs gondom. Azt a töltőt én nem venném, ránázésre nagyon hasonlít az alliról kapható kamu, de gyors SVOOC töltőkhöz, nézz vissza pár oldalt, néhányan belefutottunk. Az meg milyen már, hogy a képen is ferde a dugvilla? :
[link] ez 5x biztosabb, ráadásul most olcsóbb is.
20W al gyengébb, de ez is baromi gyorsan felpumpálja a teleont.*ja még annyi, hogy nem bírom kikapcsolni a freewifi értesítést, ami nekem elég zavaró.
-
m.lala
aktív tag
Akkuidő érdekelt főleg, beszédhang minőség, bluetooth stabilitás, GPS jelerősség, bármilyen hálózatról ledobálási gond, rendszerstabilitás, frissitések gyakorisága, gondolom minden gördülékeny, kamerázási képességek normál fényviszonyok mellett.
Illetve ezt a töltőt venném majd, remélem jó hozzá: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest