Hirdetés
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
GreedFall 2: The Dying World - Középpontban Fausta karaktere
gp A PC-s korai kiadás a tervek szerint a hónap végén indul.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz cris78 #18614 üzenetére
az aranytárskártya relaxnet akármi csak különálló új sim kártyával kérhető, szóval az eco mellé, azonos sim kártyára nem!
annak viszont vélhetően nincs akadálya, hogy a go!net m hűség alatt attól felfelé lépj, akár relaxnet m csomagra is, csak nem aranytárskártyás verzióban!
vagy marad a go!net m, és mellé külön sim kártyán az aranytárskártya relaxnet m!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ANDROID???
addikt
-
1430
senior tag
válasz cris78 #18795 üzenetére
Én megcsinálnám a váltást. Bár feljönne a kötbér fizetési figyelmeztetés, ha a Net&Roll 1GB nem tetszene a rendszernek, de az a mentéskor ugrik fel, és csak "leokézni" lehet, visszalépni nem. Szóval ha a régi Eco díjcsomagod van, ami le lett már zárva, arra nem tudna visszaváltani a kolléga így nem tudná az eredeti állapotot visszaállítani (legfeljebb Eco XS-re), de meggyőződésem, hogy nem lenne kötbér köteles a váltás.
Amúgy a Mozaik XS + Go!Net M kombináció is működhet, csak hát ott nem +1GB, hanem csak +100 MB lenne. A MédiaMánia valóban nem játszik, mert ahhoz Go!Net nem aktiválható, illetve az XS-hez még Net&Roll 1GB sem.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
válasz cris78 #19022 üzenetére
bár ha később aktiválod, akkor okés lehet, mert nekem az egyik előfizetésen a hónap első napján lett aktiválva, és csak az a hónap és a következő hónap volt akciós, de a másik előfizetésemen valamikor a hónap közepén került aktiválásra, és az a maradék fél hónap, illetve a következő két teljes hónap akciósan ment!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
válasz cris78 #19022 üzenetére
Igen, ha augusztus 1-én aktiválod, akkor október 31-ig (vagyis gyakorlatilag három hónapig) kapsz kedvezményt.
polaar
Ha a jelenség "mindennapossá" válik, jegyezd fel az időpontokat és úgy jelentsd be (legyen legalább 4-5 példaidőszakod). Egyébként merre használod? Mert ha egy órán belül elmúlt a hiba, lehet csak a környéken dolgoztak.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz cris78 #19038 üzenetére
A lényeg, hogy az M hűség miatt S-re nem válthatsz. Az L-re felválthatsz, és megkapod a kedvezményt. Ha bő 3 hónappal később (de még idén) visszaváltasz M-re, akkor amennyiben 2011.10.01. után volt a mostani M csomagod aktiválása (onnantól indult a jelenleg is futó akció), akkor az M-re való visszaváltáskor is kapsz kedvezményt.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Cilindrik
aktív tag
válasz cris78 #19077 üzenetére
Ez igaz hogy nem sok a különbség de a 2 év mellet szól pl az hogy 1 évre nem adnak részletfizetési lehetőséget és sztem az emberek nagy része így vásárol pl egy drágább telefont.
Mellesleg sosoem érettem hogy miért csak a szifonokat adjáj 24 hónapos részletre, ha ugyis odakötöd magad 2 évre akkor nem mindegy hogy 12 vagy 24 hó a részlet? -
gekkoman
csendes tag
válasz cris78 #19245 üzenetére
Hi! Tudomásom szerint nincs 1gigás csomag, az csak upgrage lehetőség. GoNet-ből Relax-ba tuti lehet váltani.
Az legkevésbé sem érdekel, hogy a problémáimat ki érti meg és ki nem, illetve, hogy a rendszer mire képes Az már inkább, hogy jogilag milyen lehetőségeim vannak, illetve milyenek nincsenek. A "rendszer" nem hibátlan, átlagosan évente 1-2 alkalommal adódnak gondok, jellemzően az én káromra. Ezeket vagy "egymás között", vagy harmadik fél bevonásával (távközlési felügyelet) eddig mindig sikerült orvosolni. Remélem most sem lesz másként! Igazad van, utánaérdeklődöm ott is, csak kíváncsi voltam, az itteni (cégen belüli) szakik mit mondanak! Köszi![ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz cris78 #19401 üzenetére
Csak akkor aktiválódik a Go!NapiNet, ha nincs más csomagod, tehát neked nem fog.
qfm
Lehet csak az én emlékezetem csal, de úgy rémlik, tavaly tavasszal jött be a Like, és ha így van, nem járhatott le a két éved. Amúgy szabály szerint nem fognak foglalkozni vele, hogy mikor jár le, mert ha letelik a két év, automatikusan kivált a rendszer az aktuálisan elérhető legalacsonyabb havidíjú díjcsomagba. Viszont ha a lejárat előtt 30 nappal ha bemutatod a hallgatói igazolványod (ha van még, ugyebár), újabb 2 évre nyugodt lehetsz.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Nietzsche_
tag
válasz cris78 #19712 üzenetére
"Gondolok itt ha váltok másikra akkor járna a kedvezmény, de így szerintem végkép bebuktam...."
Nem igazán értelek. ha a GoNet promócióra gondolsz, akkor az semmilyen összefüggésben nincs a Gonet alap-pal, vagy a gonapinettel. A kettő független egymástól.
Ha úgy érted, hogy aktiváltál egy kedvezményt és bármilyen más módosítás miatt ezt elbuktad, akkor célszerű inkább egy másik típusú gonet csomagot aktiválni, mint amit korábban próbáltál
Ezért ne válts át semmiképpen szerintem ECO XS-re, mert ECO-ra nem válthatsz vissza! (időközben lezárásra került a díjcsomag) - jobbak a percdíjai (főleg hálózaton belül).
Ha meg mindenképpen váltásban gondolkodsz, akkor válts inkább Mozaik XS-re, abban van internet is (200 MB és nem túlforgalmazható), nem kell többé fizetned havi szinten a hívószámkijelzésért és még egy plusz opciót is ingyenesen választhatsz hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
1430
senior tag
válasz cris78 #20070 üzenetére
"A gyerek töltés közben lerántotta a telefont..."
Mint később írod, talán még sem lesz probléma a készülékkel (pontosabban a töltővel), de azért tartsd távol a gyereket a telefontól, ha még nem múlt el 18!
Készülékbiztosítás ÁSZF''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Vangelis
nagyúr
válasz cris78 #22378 üzenetére
Először át kell váltanod a régi előfizetést dominora, mert csak uj előfizetéssel lehet MOP csomagot igényelni.
De ahogy látom sokan rákattantak erre a MOPra Még jó, hogy fel hoztam témának, mert valamiért elrejtik a webshopon is a választható díjcsomagok résznél.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Soulfly842
addikt
válasz cris78 #23565 üzenetére
Akkor érvényesülni fog. Tárgyhónap + 2 hónap. Jelenleg azt hiszem dec 31-ig hosszabbították meg a promóciót - lehet utána is megfogják, de ez még kérdéses. Nyilván, ha valaki megköti a promóció lejárta után is érvényesül a korábban aktivált promóciós kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
-
airmax_2.0
tag
válasz cris78 #25656 üzenetére
Akkor azt hiszem sim kártyát kéne cserélgetni (vagy kétkártyás telefont, esetleg tabletet venni) illetve azt hiszem az más hívószámot is jelent... nem igazán opció...
Szinte már szégyellem magam, hogy a magam kis gondjával megoldhatatlan feladat elé állítok egy nagy nemzetközi multicéget... -
airmax_2.0
tag
válasz cris78 #25654 üzenetére
Igazából teljesen jó az a csomag.. Én romlottam el mert ha unalmas tv műsort néz a család akkor youtube videot nézek vagy újságot olvasok rajta... időnként a mozi trailereket az imdb-n... amit korábban nem tettem..
Ráadásul pont akkor lassul be amikor múltkor a navigációt használva rosszul mentem ki egy körforgalomból, és új térképrészletet töltött le, de mire lejött három sarokkal odébb voltam, és jó nagy kört kellett leírnom. normál esetben a gps azonnal reagál és a következő sarkon már vissza is vezet a jó útra...
Szóval megnőnek az igények, ez már csak így van... -
MODERÁTOR
válasz cris78 #26591 üzenetére
Nem lehet, hogy egyedi fordulónapod van, és rossz intervallumban mérsz?
(#26593) neo-geo
Ha androidos okostelefonod van 4.0 feletti rendszerrel, akkor maga a rendszer is méri, a beállításokban meg tudod nézni, ha GB-n vagy akkor fel kell telepíteni egy adatforgalom mérőt a playből. De le is tudod kérdezni a MyTmobile-ban, ha dominós vagy akkor egyből látod, ha havidíjas, akkor 56 Ft-ért tudod lekérdezni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Robotporszívók
- BMW topik
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Úgy önti a pénzt Kína a félvezetőgyártásba, mintha nem lenne holnap
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- GTA VI
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 16Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 11400 Gamer PC 6X4.0GHz 16Gb DDR4 1.0TB NVME SSD AMD 6700XT 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400 Gamer Erőmű PC 32GB DDR4 1.0TB SSD RED DEVIL AMD 6700 XT 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- HP Prodesk 600 G3 6GEN CORE I7 6700 Számítógép 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb NVME SSD WIFI+BT 1Év GAR!
- Üzletből, garanciával, HP Elitebook 1040 G8 14" X360, i7-1185G7/32GBRAM/512GBSSD 2in1
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen