- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz st3v3np3t3r #111435 üzenetére
Értem,most visszaolvasva már rájöttem,hogy nem Telekomos a box.
Köszönöm.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz viktorhu #110279 üzenetére
Igazad van, hirtelen kevertem Montenegróval, mindkét helyre sokat járok. Valóban az Mtel van az gyakorlatilag a Telekom.
[link]itt lehet tájékozódni>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
-
vizslakutya
senior tag
válasz #77646080 #106222 üzenetére
Köszönöm, meglett.
Másik kérdésem az lenne hogy 1 dominó kártyán levő egyenleget, másik dominó számra át lehet e valahogy vinni? Májusban letelik a felhasználhatóság, nem akarok már rá tölteni ( vésztartaléknak maradna ), de van még rajta közel 4 ezer forint. Vagy valami módon visszakaphatom az összeg nagyrészét?
-
vizslakutya
senior tag
válasz szokel16 #103390 üzenetére
Szvsz az önrész feletti részt állja a biztosítás,jelen esetben semmit.
Mondjuk javításom nem volt még,de 2 telefont is cseréltem biztosítással,mindig be kellett perkálni az önrészt.(5000 froncsit)
)(ez a biztosítás inkább a teljes csere,ellopás,stb,esetekben éri meg)>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz bopeti98 #102450 üzenetére
Saját tapasztalat,nekem 3 van a magentában,az ügyfeles hölgy ügyesen kihozta ,hogy jóval többet kapok picivel kevesebbért( net 250 helyett 500,mobilnet 6 giga helyett 15,ami ugye duplázva már 30,tv csomag meg a fullon,a vezetékes maradt a hoppán).
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
Külföldön (francia) , hogy lehet megnézni mennyi adatom van még? Telekom App , nincs kapcsolattal visszadob,de van kapcsolat, hiszen ezt is arról írom. Köszi.
-
vizslakutya
senior tag
válasz sketchifun #93502 üzenetére
Valós, én már túlvagyok rajta.
-
-
vizslakutya
senior tag
Volte kérdés,ezért még külön fizetni kell ha használom vagy benne van a havidíjban?
Xiaomi Redmi 3 van,elméletileg van Volte kapcsoló ,tudom használni vagy csak azok a készülékek ,amit a Telekom felsorol?
Köszi.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
Ha régi a Sim-ed,akkor megéri aktiválni,én épp ma cseréltem le a 8 éves kártyámat ,pár perc az egész.
Mondjuk előtte mindent ments le (ha van rajta) róla,mert ahogy befejezed a beszélgetést az ügyfelessel már vége is az életének.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
Megjött az S 8, kaptam hozzá biankó Sim kártyát, közben a fiam elkunyerálta a telefont , az ő telefonszámára is tudom aktiválni a Simet vagy csak az enyémre?
Ha nem, akkor ő tud cserélni kártyát(szintén Telekomos) és az mi pénzbe kerül?
-
vizslakutya
senior tag
válasz szabogabor10 #92918 üzenetére
Ma délután megjött a telefonom,happy.
-
vizslakutya
senior tag
válasz szabogabor10 #92914 üzenetére
Ma beszéltem ügyfélszolgálattal ő is nyomozta, innen tudom, hogy tegnap hajnalban futárhoz került, elméletileg ha holnap reggel sem lesz meg, megint hivnom kell őket,a telszámomhoz csatolta a problémát.
-
vizslakutya
senior tag
válasz szabogabor10 #92907 üzenetére
Gondolom ez csak annyiban érint,hogy ha elvész küldenek egy másikat. Inkább attól tartok,hogy elfogy a telefon.
-
vizslakutya
senior tag
válasz Soulfly842 #92888 üzenetére
Remélem,de nem ma,hanem tegnap hajnalban vette át!
-
vizslakutya
senior tag
Alakul az S 8 sorsa, tegnapi szállítás
volt ígérve Pick pontra, hajnalban át is vette a futár, azóta átment kámforba!>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
Ha eddig vettél 1 kg cukrot 1000 forintért és a zacskón kívül mást nem kaptál hozzá, most veszel 2 kiló cukrot 1400 forintért + azt mondja a boltos, hogy a kávé+ a tea + a palacsintára a cukrodat ingyen adja,az akkor áremelés??
-
vizslakutya
senior tag
válasz enginev3.0 #92628 üzenetére
Ez emberke függő, én eddig 5400 froncsit fizettem a ATK NEXT S 1 Gb adatért,most 10270 lesz a Korlátlan mobil+ 2 Gb adat közösségi ingyenessel. Soknak tűnik,de még van hozzá 1 Galaxy S 8 is, nekem így megérte váltani.
-
vizslakutya
senior tag
válasz norberto_th #92576 üzenetére
Beléptem a honlapon, díjcsomagot váltok menü és ennyi, elhoztam még egy telefont is.
-
vizslakutya
senior tag
válasz norberto_th #92564 üzenetére
Nekem is még jövő nyárig volt a hűség ATK Next S re, simán engedte a Korlátlan + 2 giga adatra a váltást.
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
válasz Soulfly842 #92520 üzenetére
Az úgy még jobb.
-
vizslakutya
senior tag
válasz atosan #92510 üzenetére
Korlátlan mobil + 2 giga adat,Next S + 1 giga adatból.
5 ezerrel fizetek többet,tokkal- vonóval.
(Platina+ Magentás vagyok)
A személyes bemenet nem játszik, csak online rendelés esetén engedi el szinte az egész árát a telefonnak.[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
válasz -secret- #92457 üzenetére
Tankjú!
Ez már így nekem megéri,a két év nem érdekes,5000 froncsival fizetek többet,mint most.lesz korlátlan beszéd + 1 giga adat+ 1 S 8 ! , itt vagyok már 20 éve,szvsz maradok is.Még 6 hónapom van az előfizumból és mégis enged váltani készülékkel??
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
Mobil Korlátlan +2 giga net,otthoni kedvezménnyel+magenta1 ként,a Samsung Galaxy 8, két év hűséggel havi 10872 forintos díjjal elhozható?
Jól látom,vagy csak benéztem valamit?[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
válasz Ron Swanson #91480 üzenetére
Kb 5 perce fizettem a honlapon,minden flottul működött.
-
vizslakutya
senior tag
Valakinek sikerült már bekapcsolni a korlátlan közösségi opciót?
Nekem két napja a vásárlási tranzakciók megnőttek ,próbáld később üzenet fogad.
Vagy van valami más bekapcsolási lehetőség?
-
vizslakutya
senior tag
válasz tsteve #89036 üzenetére
Köszönöm,kár mert így egyszerűen megoldható lett volna.
Viszont, akkor itt a következő lehetőség,a tabletban nincsen kártya ,de a telefonom van adatkeretem, megfelelő app segítségével megoszthatom a tabra?
Itthon tudom, hogy igen,de roamingban is?
-
vizslakutya
senior tag
A Maraton még mindig nem roamingolhat?
Kellene nekem tabra a GPS miatt adatkapcsolat,de mivel csak arra használnám,pici pénz+ ne havonta fizetendő legyen a jelige.
Más cégtől is jöhet infó,ha tud ilyet ajánlani valaki.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
Next S Atk-ról átmennék az L és a + 4 GB csomagba,6000 HUF-ra jönne ki,nekem még belefér(most 4500-re jön ki),kapok +3 GB adatot és használhatom az Eu-ban.
Az oldalon ajánl hozzá Sim kártyát is,ez benne van a váltásban vagy külön fizetendő?
(kb 8 éves a mostani kártya)
-
vizslakutya
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #81511 üzenetére
Meg fogsz lepődni,Telekomnak hívják.
Vagy vigyél egy tabletet ,ami tudja minimum a 3G-ét,abba rakd bele a választott kinti kártyát és oszd meg.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
Csak a Telekomos hálózaton belül korlátlan,szvsz a vezetékes Telekomos szám az már nem hálózaton belül van.
"Korlátlan beszélgetés Telekom mobilhálózaton belül
alapdíjas irányba, belföldön""160 perc lebeszélhetőség
minden más belföldi, alapdíjas irányba, ezt követően 35 Ft/perc">vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz ChuckyCheese #78745 üzenetére
Jön a futár,odaadod neki a fater igazolványát,csak a szám kell neki,ha észreveszi ,adsz neki egy 5százast és kellemes karácsonyt kívánsz neki.
(reméljük rugalmas gyerek lesz)(#78747) kalm007 Természetesen igen,nem mondod,hogy nincs kártyád ?
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
A Telekom Facebook oldalán lehet szavazni a pénteki felhozatalra.
Többek közt írjak azt is, hogy már nem lesz Mate 8[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
Tudna valaki segíteni akár privátban is (inkább ott),hogy működik az Immmr ?
Fent van az app,be is jelentkeztem,de mégsem tudom használni?
(nem találtam még rá fórumot,ha van annak a linkje is jó lenne)
-
vizslakutya
senior tag
válasz 313313 #76242 üzenetére
Anno (június) én eljátszottam a durcást,hogy itt hagyom őket és rögtön megoldotta az ügyfeles a next Atk-át két évig havi 1500 mínusszal! Így majdnem annyi lett ,mint a régi csomagom,csak jóval kedvezőbb díjakkal.
Próbáld meg,hátha bejön,veszteni nem vesztesz semmit.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
-
vizslakutya
senior tag
válasz alexander12 #76008 üzenetére
A Next S nem ingyen hív hazai 30-as számot az EU-ból?
-
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
válasz Soulfly842 #73011 üzenetére
Nem,mert az "ingyen hálózaton belül" az csak belföldre vonatkozik,tehát ha Bécsből hazatelefonálsz egy Telekomosnak,az már a 160 percből vonódik le.
-
vizslakutya
senior tag
válasz #99546112 #72981 üzenetére
Valóban benne lett a vezetékes is ,sőt az Unióban is ingyenes lett a hívás és a fogadás is ,annyi a bibi,hogy ez a 160 percből jön le.
Magenta Next ben pedig a nyár végéig korlátlan a belföldi adatforgalom !!(már meg is jött a Wifi Fon kódja)
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
Nem akartam elkiabálni,de most rendeztem a Magentám ,a mobil az Next S be kerül társkártyásként,de mivel régi ,hűséges előfizető vagyok,így 24 hónapig havi 1500 forintot levesznek a díjból így lesz 5490 helyett 3990 a Next S.
Ez már egy közepes telefon ára.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz #78121280 #72908 üzenetére
Hívtam a 1412 őt Magenta ügyben,nagyon aranyos hölgy volt igen kedvező ajánlatot kaptam,úgy,hogy megmarad a régi szám és havi 1500 kedvezményt adnak a hűségidő lejártáig.
Így az egészet úgy,hogy minden a legnagyobb lesz 13680 forintból megúszom.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
Huawei P9 Lite a jelenlegi előfizumra (Move XS) ,két év hűséggel egy összegben 88350 HUF ,Dominóra elhozva egy összegben 89990 HUF !
Gratulálok Telekom !
(ennyit a régi hűséges ügyfelek kezeléséről vagy csak szimplán ennyire hülyének néznek bennünket ? )>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
Értem én,csak azt mond el,ha én kötök egy új előfizetést,mert ,mint írtad megtehetem,a régit meg a jól bevált számommal azonnal felmondom (lejárt hűségről beszélünk ) ,akkor miért is van előrébb a cég?
Szerintem a mennyiség ugyanannyi lesz,előfizetője egy darabbal sem lesz több.
Talán ebben az esetekben,mivel nem hiszem,hogy nagy mennyiségről van szó,egy kicsit lehetne lojálisabb is a Telekom a régi hűséges előfizetőik irányában.Persze,mint írtam ez az ÉN személyes véleményem,mint régi Westeles ügyfél,ettől még másnak lehet más a véleménye.
-
vizslakutya
senior tag
válasz Mr. Teddy #72222 üzenetére
Gratula a váltáshoz.
Az meg már csak az ÉN egyéni véleményem,hogy elég szégyen ez a Telekomra nézve,hogy a több éves (évtizedes !! ) hűséges előfizetők ilyen "bujkálásokra " vannak kényszerítve,ha szeretnék ugyanazt a kedvezményt igénybe venni,mint az "új" belépők !!
Remélem olvassa tőlük "valaki" és annak üzenem,hogy
tehetnek egy szívességet!>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz Mr. Teddy #72133 üzenetére
Nem ,én Mozaik Xs-ből mentem volna Magentás Next S-be,de ha meg akarom tartani a jelenlegi számomat,akkor nincs 50000 forintos kedvezmény,így arra gondoltam én is,hogy lemegyek Dominóba és 1 hónap múlva visszajövök.Na erre mondta ez a jóember,hogy ez nem megy,mert valami szoftver figyeli a táncolásomat.Így lementem Move Xs be +Netplusz L adatcsomag hozzá.(nekem a net jobban kell,mint a beszélgetés)
A vége meg valószínű egy Vodás Max L lesz,SZÁMMEGTARTÁSSAL>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz Mr. Teddy #72131 üzenetére
Szegeden a múlt héten azt mondta a madár, hogy ez nem járható út, külön figyelik az ilyen próbálkozásokat. Nekem azért nem jött be, mert a meglevőből nem enged át nextbe csak ugy, ha új előfizetőként elvesztem a meglevő számomat. Ha marad a szám, akkor nuku ötven rugós kedvezmény. Ez van.
-
vizslakutya
senior tag
válasz vizslakutya #72075 üzenetére
Közben sikerült leváltani.Még a honlap is elég szépen,gyorsan működött.
-
vizslakutya
senior tag
Lejárt a Mozaik Xs csomagom,mivel a Magenta nem jött be,átmeneti időre le szeretnék váltani Move Xs + Net+L kombinációra.
Megoldható a lefele váltás illetve kapcsolható hozzá a Net + L ?
-
vizslakutya
senior tag
válasz Soulfly842 #71976 üzenetére
" egy P8Lite okosórával Move M ATK, vagy Next S ATK-val egy összegben 9800Ft. "
A honlap szerint nincs ilyen variáció,csak ezt látom.
HUAWEI P8 LITE + OKOSÓRA
0 Ft
új előfizetés esetén, 2 év hűségidővel,
Next M Aranytárskártyával
egy összegben.
Pedig Next S ATK-val jó lett volna annyi pénzért.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz 313313 #71847 üzenetére
Nem a szmogtól félek,csak az a gyanúm,hogy megint az lesz,hogy a Telekom-ban ,másodrangú ügyfél leszek,pont úgy,mint a tarifa = szolgáltatások megállapításánál,örüljek,hogy van ilyen,de külföldön már ne használjam csak felárért,nem tudjuk a külföldről jövő milyen feltételekkel használhatja,de szerintem semmilyen megkötés nem lesz(van) nekik,de ha ez neked jó,akkor tapsolj két kézzel
-
vizslakutya
senior tag
Nálam van otthoni Telekom,ha jól értelmezem én automatikusan jogosult leszek használni a Wififont,de ha külföldre megyek,akkor már nem? (mozaik xs)
De a külföldi ,ha erre jár,akkor használhatja az én megosztásom?>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz szabogabor10 #71432 üzenetére
Ez 1 biztató hír,addig nem is ugrálok,majd meglátjuk mit hoz Május elseje !
(még az is lehet ,hogy veszünk a Lajtán túl egy feltöltőset és jobban járunk? )
valószínű,hogy ez a tarifa is változni fog>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz anadroid #71424 üzenetére
Az oké,csak ugyanannyi pénzért jóval többet kapnák a Next S el.
Végső soron csak és kizárólag az bosszant,hogy a régi számom mindenképpen elvesztem,ez pedig szerintem egy Westel óta itt levő ügyféllel szemben enyhe kib@szás.
(vagy választok alap Next S tarifát 6500 froncsiért! vagy átmegyek számostól a "vörösökhöz" és havi 4000 ért kapok 1 gigát+100 percet bármelyik hálózatba)>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz Teko001 #71422 üzenetére
Köszi,közben kaptam tippet privátban,visszaolvastam,az menne,csak elvesztem a szintjeimet.Megvárom ,hogy meghosszabbítják e az akciót,mert jelenleg csak e hó végéig él az ajánlat,a 30 nap pedig már nem fér bele.
(mondjuk a szintekért nem nagy kár,úgysem tudom mire használni,az arany meg megmaradna az otthoni előfizum miatt)>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz ANDROID??? #71420 üzenetére
Köszi,erre gondoltam.
Így már nem annyira vonzó.
(érdekes,ha átmegyek másik szolgáltatóhoz viszem a régi számom,ha Telekomon belül váltok elvesztem )>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest