Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Net&roll xs csomagom van amihez kaptam némi kedvezményt is,1 év a hűségem.
Készüléket nem vásároltam hozzá,ha felmondom ezt idő előtt akkor mennyi lehet a kötbér?
Biztos benne van a szerződésben,de ez most nincs előttem.Még nem biztos hogy elállok a szerződéstől,de van egy problémám amit ha nem tudnak megoldani akkor fel fogom mondani ezért szeretnék tájékozódni.
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
Régi lejárt előfizetésemet váltottam netes előfizura.Ezért is kaptam vmennyi kedvezményt.
Köszönöm a választ.
Remélem nem lesz erre szükség,de azért jó tudni.
Csak annyi a problémám h Budapesten(22ker) nem éppen hasít a net.Ezt a kis e betűt nem szeretem látni,főleg akkor amikor számítógépnek osztanám a netet a telefonomról(bár ezt csak vész megoldásként használnám néha,de annak sem jó).
Ez 1-1,5 hónapja van így,előtte nem volt.iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
válasz r3dsnake #32903 üzenetére
Mivel samsung promóter gondolom a samsung telefonok kijelzőjét tulajdonságait kell ismertetnie,nem kell szegényt azért hibáztatni mert nem tudja milyen a Sony Lehet tájékozatlanság,lehet szándékos...egy átlag felhasználó nem is biztos, hogy tudja mi az az ips.
Az meg hogy épp egy sony teló mellé rakta az amoledes telefont...nem véletlen,de az vicces szerintem hogy pont az advancet rakta oda,mert az nem is egy kategória az sp-vel,ill van szebb samoled kijelző is.[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
-
Blackmirror
senior tag
válasz ANDROID??? #33024 üzenetére
Egyébként nem értem milyen akciót keresel,a szerdai szokott lenni a "visszaszámlálós".Vagy másra gondolsz?
Azt az akciók résznél a bingóra(jobb oldalt)tákattintva találod meg.De csak szerdán él.iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
Vótmá?
[link]bocsánat ha igen.
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
ez komoly?
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
válasz blueye #33600 üzenetére
Én a mostani telefonomat ott vettem,meg az előzőt is, de így majd keresek vmi jó helyet én is ahol gyártói garanciával lehet vásárolni a telefont.
kali:igen eddig én is megcsíptem a jobb akciókat...DE ez a mai akciójuk engem felháborít.Besenyő Pista bácsi jut róla eszembe:noooormááális?
Egyébként az ilyen akcióról ki dönt a telekomnál?"á nem fogy a lumia 920(vajon miért ) nem baaj berakjuk a szerdai akcióba,vinni fogják mint a cukrot?-aztán majd az akció sikerén csodálkozik amikor megkapja a jelentést.(ha kap,nem tudom)
Jó tudom,bonyolultabb dolog ez annál,de ennyire rossz akciót még nem láttam.[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
Cuccmó megrendelve kuponkóddal már én is várok ez tényleg ajándék..nekem
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
Egyébként az sem mindegy hogy viszonteladói üzletbe mész vagy a telekom üzletébe.Tapasztalat
Pedig mintha ugyanazt a képzést kapnák az ügyintézők...
Nekem is volt ilyen ügyem.tothl:
Tudom,tudom nem korrekt.Anno nekem a telefonomhoz járt volna egy kis ajándék,nem kaptam meg,telefonáltam azt mondták ahogy kapnak készletet postázzák,mondom oké.Azóta sem jött meg,de annyira nem érdekelt,elsősorban a telefon volt a lényeg nem vertem az asztalt ilyesmi miatt .
De most kaptam egy ilyen kupont és rendeltem így,ha korrekt ha nem,nem érdekel különösképp.Kvittek vagyunk.
Én készüléket rendeltem a kuponnal,nem is az enyém lesz ha kiküldik akkor meg lesz egy új ügyfelük ha nem is előfizetéses,de kártyás.iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
Nem fogad több kupont.Nálatok sem?
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
válasz Nenősüljmeg! #35755 üzenetére
kali lassan olyan mint a tv ügyvédje
Amúgy tényleg jó résen lenni,mert sajnos az ügyintézők sem kellőképp tájékozottak vagy nem akarnak azok lenni.
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
-
Blackmirror
senior tag
válasz coolrob #36086 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy 14-ig volt hirdetve ez az akció,tehát valószínűleg a webshopban nem lesz aktiválható a kedvezmény,mert nem tudják megcsinálni úgy, hogy rendesen működjön-egyébként nem értek hozzá,nem tudom,hogy mi ennek a technikai akadálya,de nem tudnak megbirkózni vele,vagy nem is akarnak már.
Azt hittem van erre valami megoldás,hogy akár telefonon, akár személyesen egyeztetve mégis meg tudnák adni a készülékre a kedvezményt valamilyen módon.Mert azért lehet velük egyezkedni általában.6éve vagyok előfizető nekem ez a tapasztalatom velük kapcsolatban.
Ha a kupont nem is tudják beállítani akkor pofon egyszerű lenne átírni a webshopos árakat -10000-rel nem?
Ők tudják...[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
És még annyit hogy ne erőszakosan,türelmetlenül esetleg ingerülten intézd az ügyet,mert abból jó nem származik.Könnyen egyezségre lehet velük jutni.
Pl az NFH honlapján fel vannak sorolva ezek,régebben épp kali linkelte azt hiszem.
Szerk.:ez Androidnak szólt bocsánat!
Milyen típusú telefonnal van probléma amúgy?[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
válasz GLOCK34 #36149 üzenetére
Én pl. tartozékot vittem vissza hozzájuk 2.munkanapon átvételtől számítva.
Oda kellett mennem a szervizes pulthoz és ott intézte is a dolgot a srác,pénzvisszafizetés és csere között választhattam,cseréltettem pikk-pakk el lett intézve.
Gondolom egy nagyobb értékű dolognál-mobiltelefon jobban átvizsgálják a hiba okát stb.iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
Én is rendeltem dominó csomagot+telefont,de nem kaptam ilyen emailt.És ebben az évben ez a második dominós rendelésem.
djculture: most rendeltem a másodikat.
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
válasz Ed3r_X_ #38155 üzenetére
Nem volt.És ügyintézővel is beszéltem,aki látta a rendeléseimet és nem mondta hogy nem rendelhetek több dominost.Vagy nem veszik ezt komolyan vagy lehet, hogy köze van ahhoz hogy valaki pl.arany v platinakártyás?!De sztem az előbbi
Kiszállítás alatt volt,de visszamondtam ugyanis eszembe jutott h az előző előfizetésem márciusban jár le,szóval hosszabbíthatok+20% kedvezményt is ad ilyenkor a webshop így előfizetéssel rendeltem.
(a vicces az lesz ha majd dominosban bekerül a kalendáriumba -de mind1 úgyis előfizetéses csomagot használnék,csak akkor nem lenne hűség).
Ma hívtak is, hogy akkor azt visszaáruzzák és holnap kapom meg a másikat.[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
válasz Blackmirror #38157 üzenetére
De jó hogy ma már -30% van Tudtam hogy így járok.
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
válasz Vangelis #38316 üzenetére
Akció helyett én már annak is örülnék ha valaki el tudná nekem magyarázni hogy ez a Blackberry Instant Email 3 csomag hogy működik.
Nem igazán értem:[link]
Érdemes-e megrendelni?mit jelent ez az 1GB forgalom(olvassátok a kisbetűs részt is-ami engem végképp összezavart )
Ezt netezésre,böngészésre is lehet használni,úgy mint egy limitbővítőt vagy csak a BBM miatt lehet ez fontos nekem,illetve az emailek miatt?iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
-
Blackmirror
senior tag
Belépek a mytmobileba és ez fogad:
"Az Ön belépési szintjén nem engedélyezett a számlák megtekintése
További segítség"Ilyen eddig nem volt,ez új nekem.Eddig nem kérte,most pedig lila gőzöm sincs milyen jelszót akar ha nem azt amivel a myT-be belépek.T-nek üzenem hogy így nem lesz számla befizetve
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
válasz polonic #38819 üzenetére
Igen én is először a további segítségre kattintottam,de ezt dobja ki:
404-es hiba! Az oldal nem található! | Error 404! The page is not available!Úgyhogy annyira nem segített
zoli62:így van a kártyaszintű jelszóval be tudok lépni külön külön,de a folyószámla szintűt nem tudom.
Köszi a segítséget,készítek egy új jelszót ez lesz a megoldás.
iPhone X@R, iPad Pro
-
-
Blackmirror
senior tag
Felhívtam a 1430-at és azt írták várjak még 10 napot tutiiiiiii hogy megjön a tartozék kuponom
Aha,mondom elhiszem,köszi.(17 óta jön).Megsürgetik.Nincs valami olyan számuk ahol esetleg kifognék egy ügyintézőt aki ezt elintézi?Vagy tegyek le róla már?
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
senior tag
-
Blackmirror
senior tag
válasz grafikus17 #39520 üzenetére
Később szeretném átvenni,majd ott kiválasztod a neked megfelelőt.
iPhone X@R, iPad Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP 17-cp0906ng /Ryzen 3 5300U /8GB RAM /256 GB SSD /Full HD IPS /exc. akksi
- Fujitsu Celsius H760 / i7-6820HQ / Quadro M2000M / 16 GB RAM / 256 GB SSD / jó akku. / Full HD IPS /
- Keresek hibrid hűtéses 1080 ti-t
- Samsung Galaxy Watch 5 pro e-sim
- Ps5/Xbox series X-re cserélném a számítógépem illetve a monitorom
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen