Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
válasz
Leonardo91
üzenetére
De akkor is vissza kell vegyék ha személyesen vásároltad.
-
Blackmirror
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Én mindig optimista voltam lehet hogy ez a hiba

Ezt most így gyengének tartom, szokott jobb akciójuk lenni.
Legalább egy ajándék tartozékosztogatás a keszulekekhez ha már a kalendáriumot kihagyták most vagy vmi ilyesmi. Mikulás akció...
De úgy tűnik csak én érzem így ezek szerint. -
Blackmirror
őstag
válasz
norberto_th
üzenetére
Ennél több nem leeeesz? Biztos?
-
Blackmirror
őstag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Úgy kell rendelni mint ahogy a mester szokott

Vagy két-három hónapot küzdöttem velük mire tiszta lett az egyenlegem.
De a legnagyobb meglepi az volt amikor lekapcsolták a kimenő hívásokat úgy hogy valójában túlfizetésem volt nem is tartozás. ( hiába telefonáltam előtte hogy rosszul számláznak, hiába írtam e-mailt nekik ők küldték a 7-800 forintos felszólító SMS-t és elvették az epack bónuszom is) -
Blackmirror
őstag
Sziasztok!
Kártyás (dominó) dijcsomaghoz elérhető vmilyen költség csökkentő opció ?
Idősebb rokonnak lenne, inkább csak telefonál, de kicsit sok a percdij a sima dominóban -
Blackmirror
őstag
Igen, rögtön a hűséget csekkolta nekem is, plusz a számlát kérte ,majd az imeit.
Pont iPhone-t hozott fel példának hogy az egy nap, szóval max másnap független lesz az én LG-m is valószínűleg. Jelenleg NEM az, kéri a kódot amiről egy szót se szóltak.Kedden visszamegyek, mert online rendeltem tokot, az üzletben fogom átvenni és rákérdezek erre is.
1430 azt mondta hogy folyamatban van a fuggetlenítés , április 19-ig fut át, elkérték az e-mail címem hogy majd oda küldik ezt a kódot. Bennük sem bízom már, kicsit soknak tartom ezt az időt ezért érdekelt hogyan intézték neked. -
Blackmirror
őstag
Ez a fuggetlenítés hogy zajlott?
Én is a Camponában voltam (LG telefonról van szó) elkérte az ügyintéző az imeit, pötyögött és azt mondta kb 24 óra és független lesz.Hat nem, hálózati zár feloldasahoz kér egy PINt.
1430 azt mondta hogy küldik majd e-mailben április 19-ig. Hat na
nem hiszek én ebben, ilyenről még nem hallottam meg az ügyintéző sem ezt mondta az üzletben.Időm nem volt visszamenni, talán hétfőn vagy kedden bemegyek de azért kiváncsi vagyok hogy nálad ez hogy zajlott mert nekem kicsit fura ez.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Tárgytalan, az ügyintézőnek 1430 szerint kellett volna adni egy kódot csak nem tette meg

-
Blackmirror
őstag
Sziasztok!
Vettem egy LG telefont telekomtól, de szerettem volna függetleníteni hivatalosan.
Ma voltam egy üzletükben, kértem a hálózati zár feloldását megnézték a telefon imei számát, kiállították a számlát majd hazajöttem. Bekapcsoltam a telefont másik szolgáltató simje van benne,de nem megy fel a hálózatukra valami feloldáshoz szükséges PIN-t kér. Ezt meg kellett volna kapnom a Telekom üzletben?Esetleg sms,email?Vagy egyszercsak bizonyos átfutási idő után független lesz?Elnézést ha marhaságot kérdeztem, nem értek hozzá

-
Blackmirror
őstag
Szóval megint nem kaptam kupont?

Vmi fekete bárány ügyfél lehetek.
Vagy mert nincs olyan frappáns nevem mint "Kálmánunknak"
-
Blackmirror
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem elég felhívni a 1430-at (és várni egy órát
) ha nem megy online. -
Blackmirror
őstag
válasz
cris78
üzenetére
Igen most is csak elküldték már egy szerviznek a telefont, és nem szervizes hanem sima ügyintéző vette át.
Tomy:: nekem nincs velük gondom, igaz nagyon ritkán megyek oda, kb csak rendelést átvenni, azt meg ki tudták adni mindig. Sajna néha sokat kell várni, azért az Allee az jobb,de ez van közelebb. Bunkóságot nem tapasztaltam szerencsére

+ jut eszembe egyszer kellett kártyát csereltetnem,az is gördülékenyen ment és nem kértek pénzt -
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok
Ha vki tudja a Campona T-pont számát legyen szíves megosztani velem

Leadtam egy telefont, azt mondták hogy 5-től érdeklődhetek náluk...és hát érdeklődnék
a szervizes papíron pedig üres a telefonszám mező. -
Blackmirror
őstag
Az se rossz
Mi még ott nem tartunk a Telekommal,de behajtó cégig nem engedem az ügyet már.Ennyi volt a türelmem nem mondhatják hogy fél év nem volt nekik elég.Más meg egy hibájuk után hívja vélt v valós sérelmével őket habzó szájjal,annak nem győznek jóváírást adni,engem meg legutoljára szinte elküldtek a sóhivatalba.(vagyis az NMHHhoz).Nyolc éve vagyok előfizető soha nem volt tartozásom,de hát nem én vagyok a megbecsült ügyfél. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Blackmirror
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Az a helyzet hogy ha kikapcsolják az előfizetésem mondjuk újra és kiszámláznak esetleg egy kötbért akkor nem segít az rajtam ha a homár oldalra írkálok. Szóval ezért úgy gondolom hogy jobb ha a hatóságokra bízom az ügyet aztán majd ők elintézik a telekommal.
De most úgy fest hogy fél év alatt sikerült megoldania a telekomnak a dolgot. Ha mégis jön felszólítás. akkor többet már nem fordulok hozzájuk az biztos.
Ha a homárra ezt az egészet leírnám akkor kb senki nem olvasná el, olyan hosszú lenne.Főleg ha csatolnám a panaszokra adott válaszokat
Lassan már én sem tudom követni.Pl.:
-1430 felhív: ne aggódjak ,majd automatikusan törli a rendszer az át nem vett telefon számláját
-majd jött a felszólítós sms 750Ft-ért és megvonták tartozás miatt az epack kedvezményt
-panaszt tettem megint,válasz:igazam van, jóváírják a felszólítási díjat
-majd jött a felszólító sms megint 750ft,és epack kedvezmény megint ugrott
-1430-on panaszt tettem.
-2000 ftért beszéltem a behajtási csoporttal, mondta az ügyintéző hogy a rendszer mely időpontban kapcsolta volna ki az előfizetésem,de felfüggesztik az eljárást és nyugodjak meg, nem lesz semmi következmény.
-panaszt tettem a 1430-on megint
, jött a válaszlevél hogy törlik a számlám és jóváírnak 2000FTot ,750-et ill az epack kedvezményt 300
- nem jött több sms .kikapcsolták a kimenő hívásaim.Bementem az Alleeba, ott mondták hogy nincs tartozásom ez tévedés lesz,fél órán belül visszakapcsolnak, így is lett.
-aztán panaszt tettem emiatt a 1430-on, jött a levél hogy ennyi és ennyi tartozásom van,ekkor és ekkor fel lettem szólítva, és szíveskedjek rendezni.További panaszt ne tegyek,NMHH ill fogyvédhez fordulhatok.
-1430 felhív, megint elregéltem az egész fél éves sztorit, mivel az utolsó válaszukban az volt hogy több panaszt ezzel kapcsolatban nem fogadnak így az ügyintéző sem rögzítette panaszként,de felhívta a behajtási csoportot.Ott mondták neki hogy elég sok bejegyzés van ezzel az üggyel kapcsolatban utána néznek....aztán nem is hívtak de pár nap múlva kaptam a másik levelüket mely szerint túlfizetésem van, ill 19.990-et jóváírnak .így el fog tűnni a 19.990-es "tartozásom".Dióhéjban ennyi.Asszem kétszer beszéltem a behajtási csoporttal de már nem emlékszem hogy volt,hónapok leforgása alatt telefonáltam párszor.1430 meg vagy tízszer lett hívva és írásban is panaszt tettem

-
Blackmirror
őstag
válasz
vwpolopg
üzenetére
Ha nem intézik el akkor tényleg feljelentem őket, ilyen homár oldalakat kihagynám belőle az biztos.Elég volt nekem írásban ill szóban is többször panaszt tennem...többet nem fogok, komolyabban az NMHH-n meg a fogyvéden gondolkodtam el.
A végén kiderült hogy még van 6000 körüli túlfizetésem is, szóval jól nézzetek meg én vagyok kb az egyedüli akinek az előfizuját úgy kapcsolták ki hogy túlfizetése van.

A felszólító smseket jóváírták meg 2000 forint körüli összeget ami a behajtási csoport hívása miatt keletkezett.Egy forinttal se többet.Amúgy semmit nem kapok, 8 éve vagyok előfizető,de még egy tartozék kupont sem vágtak hozzám.Nem mindenkit szeretnek úgy mint Vangelist.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Blackmirror
őstag
Ma kaptam egy levelet telekomtól úgy néz ki hogy lenullázzák a tartozást amit az át nem vett használt készülék generált.Január óta sikerült eljutnom idáig, úgy néz ki most végre megoldják.

-
Blackmirror
őstag
válasz
cris78
üzenetére
Ezt vedd komolyan mert nekem január óta lejárt szamlanak mutat egy t pontos utanvettel rendelt át nem vett telefont és ezért ki is kapcsoltak az előfizetésem mar nyolcszor telefonáltam tettem szóban és írásban is panaszt de a számla meg mindig ott van és lejárt tartozást mutat
-
Blackmirror
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Feltöltősre nem.
-
Blackmirror
őstag
Hali
1sztori.
Utazok a metron egyszercsak nem tudok telefonálni... Jött egy sms, hogy a kimenő hivasaim korlátozzák dijtartozas miatt. A behajtasi csoport nem vette fel ... Kiugrottam a metrobol be az Alleeba. Azt mondja az ugyintezo hogy nem lát semmilyen tartozást és ez biztosan tévedés... Hát szerintem is, de nekem nem itt kéne lennem és kellene a telefonom... Nagyon. Erre beszélt telefonon valakivel és fél óra múlva visszakapcsoltak.
-
Blackmirror
őstag
Megjött az ipad air is, ez már nem volt fóliás mint a mini,de teljesen jó.És nem keverték össze,szóval most tényleg az jött amit rendeltem.
Erre aug 17-ig írja a garanciát serial alapján az apple.
-
Blackmirror
őstag
Köszönöm a válaszokat,nem akarom sehová vinni(ne legyen rá szükség), de azért megnyugtató hogy van gari.

Számlám is van, nincsen ráírva hogy használt készüléket v csökkent értékű terméket vettem.Ezen csodálkoztam is,mert régebben ha használt telót vettem annak a számlájára is rá volt írva a megnevezésnél hogy használt ill apróbetűs részben az is hogy a szolgáltató csak szavatosságot biztosít.Az ipadnél meg teljesen egyszerű a számla,mintha újonnan vettem volna, csak az ár ugye kevesebb. -
Blackmirror
őstag
Ezt már offba teszem,mert lehet sokan unják a témát de kérdésem van :
Szóval ugye vettem egy használt ipad minit ,ami a számla szerint is Retina,de valójában nem is.
Nem baj, 30-ért jó lesz így is azt mondom,nem reklamálok csak kicsit beleéltem magam hogy mini2 jön nah
A weboldalon azt írják hogy nincsen jótállás a használt termékekre.
Viszont serial alapján az apple oldala ezt írja:
Valid Purchase Date
A validated purchase date lets Apple quickly find your product and provide the help you need.
Telephone Technical Support: Active
Your product is eligible for complimentary telephone technical support.
Estimated Expiration Date: 16 szeptember 2015
More about complimentary support
Contact Apple Support
Repairs and Service Coverage: Active
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: 17 június 2016
Learn about Apple's coverage information for your product.Most van garim is vagy csak szavatosság?
-
Blackmirror
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
punky: hát beteg
valószínűleg tényleg ez lehetett.Mindjárt csinálok egy törlést rajta.stl100-1.
A kettes, azaz LTE-st is forgalmazta a telekom,de később és rövidebb ideig.Annak idején nekem is stl100-1 volt, láttam a leírásnál hogy LTE-snek írta ezt,de gondoltam hogy nem az.Jól emlékszem hogy egy biztonsági adattörléssel elmegy a BB ID is?Csinálok rajta egy olyat,most töltődik,megnézem felmegy-e 100%-ig.
Eléggé melegszik, picit púposnak is nézem az akksiját szegény leharcolt darab.Ha problémás akkor előfordulhat hogy megy vissza.Az ipad nagyon szép, új,mindene megvan.Sztem jó ez is 30 ezerért nem fogok reklamálni hogy mápedig retinát kértem.Max ha nagyon gyengus elveszem páromtól az airt
alap dolgokra bízom benne hogy bőven elég lesz. -
Blackmirror
őstag
Megjöttek a használt cuccok.
Egy kis kavarc van azért,figyeljetek és jól nézzétek meg mit kaptok.Használt iPad mini Retina 16 GB
Egységár
29 990 Ft1 db
Összesen
29 990 Ft
Cikkszám: iPad mini with Wi-Fi 16GB - �sz�keÉn úgy voltam vele, hogy ipad mini retinát veszek ilyen jó áron,de sima ipad mini jött
Amúgy gond nincs vele.z10 is megjött,demo de persze a tulaj facebookja Blackberry ID-je is benne volt meg minden....ezek szerint a dolgozók használják a demo telefonokat?vagy ez hogy lehet vajon.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Mostmár jó

Nem működik túl stabilan az oldal.Párszor próbálkozni kellett,mostmár a számlám is be tudtam fizetni.
-
Blackmirror
őstag
Szívesen megrendelnék egy telefont,de hibát dob ki

-
Blackmirror
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Tudom, a válaszlevelén nem tudtam hogy sírjak-e vagy nevessek

De a második (üfsznek küldött email) panasszal azt elértem hogy ne küldözgessék a 750ft-os behajtós üziket.Azóta nem fenyegetnek kikapcsolással, de a számla még mindig ott van.(+ kaptam 3000 forint jóváírást---ebből 2000 volt a számlám a behajtási csoport hívása miatt).Most pihenek, aztán két hónap múlva lehet hogy felhívom őket megint...
-
Blackmirror
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
1-2 hét??Nekem két hónapja mutat tartozást egy át nem vett dolog miatt

Már kétszer ki akarták kapcsolni az előfizetésem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Blackmirror
őstag
Megint nem jó az online felület vagy már ki is tiltottak engem a webshopból?

Nem tudok belépni
-
Blackmirror
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
+1 én is szenvedtem ma a belépéssel, mire beléptem 3sms +1 emailt is küldtek hogy beléptem

-
Blackmirror
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Legalább lesz normális netjük...talán

-
Blackmirror
őstag
válasz
üzenetére
Bármi előfordulhat mostanában a T-nél, (
bocsánat de tényleg) de küld egy SMS-t az általad megadott számra az ügyintéző a lemondásról+a telefonos beszélgetést is rögzítik szóval ha hiba történne tudsz mire hivatkozni. Nem hiszem hogy ezt elrontanák.Az is előfordulhat hogy kapcsolnak vkit aki vmi kedvezményt felajánl hogy marasztaljon - régen volt ilyen, nem tudom most van-e

-
Blackmirror
őstag
Ma megkaptam a nov 28-án rendelt s4-em.

Elég sokat kellett reklamálni de végül hétfőn hívtak hogy rendelhetek újat, megkaptam az 50%-os kedvezményt és még 5000ft-tal kevesebbet fizettem érte.thumbox is a csomagban volt. -
Blackmirror
őstag
válasz
cris78
üzenetére
Nem semmi, nem is értem hogy miért...
Eddig ami nekem bevált az a házhozszállítás, csak használt készüléket vettem át üzletben, azt is csak azért hogy ha nem ok, akkor rögtön vissza tudjam adni. (azt meg úgyis listaáron lehet venni, csomag nélkül)
PickPackot már nem merem ajánlani, mert még mindig nincs meg az S4-em, de mondjuk ez egy kivételes eset, máskor nem volt gond velük sem. -
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
válasz
vwpolopg
üzenetére
Mert kiállított darab.Szerintem nincsen rá gari. Egy csekkolást talán megér.Ha valaki átvette azért szóljon, ne álljak sorba hiába ha rossz.
S4 története: [link]
A linkelt hszt válaszként írtam a story ott kezdődik abban a hozzászólásomban amire válaszoltam.jenei1994: hívtad a 1430-at?
-
Blackmirror
őstag
Rendeltem egy olyan demo 16gb iphone 5c-t, valaki már átvette?
Erősen gondolkodom hogy nem kell az nekem...kiállított darab az elég necces lehet.+semmi garancia
Black fridayen rendelt eltűnt s4-emmel kapcsolatban semmi hír sajnos, viccnek szántam azt, hogy talán karácsonyra kapom meg...úgy néz ki már akkorra sem, talán jövőre.Tettem panaszt, 10 ezer jóváírást kaptam a T-től és türelmemet kérik, keresik a telefont.
-
-
Blackmirror
őstag
válasz
Gedeon31
üzenetére
Örülök, hogy írod ezt el is felejtettem, mert a töltőről végképp lemondtam, inkább a telefonnal foglalkoztam.
Nekem azt mondták - a kb 5-dik ügyintéző akivel szerdán tudtam beszélni és lefixálni az új szállítási címet - hogy ha nem lesz a csomagban az ajándék töltő akkor azt utólag kiküldik. (PickPackra rendeltem a telefont)
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Válaszként írom az előző hsz-emre, hogy lássátok az előzményeket.
BF S4 rendelés.Nos, 120 perc telefonálás és sok ügyintéző "elfogyasztása" után- szerencsére 2 érdemben is tudott segíteni- még mindig nincsen telefonom. Azt tudom már ki veszítette el.De mindent sorjában.
Kedd óta minden nap hívtam a Telekomot is, illettve a PP-t is.
Szerdán sikerült olyan ügyintézővel beszélni aki intézkedett is, nem "fenyegetett" azzal hogy ha nem veszem át a készüléket akkor azt jelenti hogy elállok a szerződéstől és nem küldött a lapkeres pikkpakkhoz sem(hogy velük egyeztessek.
Igaz,neki is elmondtam hogy a pikkpakk azt mondja hogy NINCS náluk csomagom, de rögzítette hogy új pontra kérem a csomagot és tájékoztatott róla, hogy csütörtökön esetleg pénteken már át is vehetem.Csütörtökön azért hívott még valaki a Telekomtól, de nem tudtam fogadni, ezért visszahívtam délután, a 1412-re irányított tovább a rendszer és átadták a kolléga üzenetét mely szerint legkésőbb pénteken vagy szombaton kiszállítják a készüléket a megadott PPP-re(ez az új létező pickpack egy benzinkút-gondoltam csak nem szűnik meg
).Jól van, megnyugodtam.Pénteken délután hívtam a kutat, hogy mennék a csomagomért ha érkezett.Vagy 200 csomag volt náluk, de az enyém sajnos nem.
Telekomot már nem volt kedvem hívni...igaz az ő ügyfelük vagyok szerintem de mindegy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Felhívtam a pikkpakkos telefonos üfszt: Megérkezett a telekomtól az új vonalkód, és az új cím is ahová kérem a szállítást, csak az a baj, hogy NINCS csomag amit kiszállíthatnának.Ezt sajnálattal vettem tudomásul, és elmondtam a hölgynek hogy fontos lenne ha megérkezne, mert a telekomnál én már egy részletét fizettem is , kedvező ajánlat volt és nem szeretnék elesni ettől mert a rendszerük már törölheti a rendelést "nem vette át" üzenettel, ugyanis a webshopban másodika óta átvehető felirat virít.
Türelmet kért, felhívta a Telekomot és egyeztetett velük majd pár óra múlva visszahívott.Kiderült, hogy a csomag náluk veszett el valahol Black Friday volt, a telefonos doboz kicsi=probléma. Most keresik a csomagomat, talán hétfőn hív a PP hogy mi van vele. A telekom azt az üzenetet küldte a pikkpakkos hölgyön keresztül, hogy nyugodjak meg, ha esetleg nem lenne meg a telefon akkor hasonló kedvezménnyel vásárolhatok.
Erre már nem tudok mit mondani, a telekom ügyfele vagyok, én velük szeretnék megegyezni valamiben egy ügyintézőn keresztül aki az ő ügyintézőjük.Miért nem hívtok fel és rendezzük az ügyet?
Elég sok telefonálásba és napokba került az, mire eljutott hozzájuk hogy nincsen csomag-ezt kedd óta mondtam nekik többször.Szerintetek karira lesz telefon?
-
Blackmirror
őstag
Hogy akkor legyen itt valami cifra is

28-án hajnalban rendeltem egy S4-et én is új előfizetéssel 50% kedvezménnyel részletfizetéssel.
Megjött a szokásos email, majd délelőtt hívott a Telekom ügyintézője hogy lefixáljuk a rendelés részleteit.Minden rendben volt.Közölte, hogy a készüléket szerdán délutántól vehetem át az adott PPP-n.Megint kaptam email-t, szállítás alatt van a készülékem, illetve az első részlet már mutatkozik is a számlámon.A weboldal a mai napra írta , hogy átvehető a készülék.
Én pedig, mivel ma vásárolni voltam gondoltam útba ejtem a PPPontot hátha....Igen ám, de az egész üzlet ki volt pakolva, és lehúzva a roló.Semmi közlemény nem volt kibiggyesztve.Felhívtam a Telekom webshoposokat a /30-930-3030-on. Mondta a hölgy hogy ők elküldték a Lapkernek, őket kell megkérdezni , hogy hol tudom átvenni a készüléket annyit láttak, hogy a rendelésben hibás címet ír a rendszer. Felhívtam a Lapkert.Ott közölték hogy a nevemre nem érkezett semmi és hogy ők már 23-án jelentették a Telekomnak hogy az adott PPont megszűnt.
Szerintetek hol az S4-em?!
Mert egyikük sem tud semmit, de kérték a webshoposok hogy holnap 8-16 között hívjam vissza őket mert akkor lesz bent egy kolléga aki komolyabban utána tud nézni a dolognak.
Illetve előre vetítették azt is hogy ha nem veszem át a készüléket akkor új rendelést kell rögzíteni, persze mostmár nem annyi az adott készülék.
Remélem nem küldték fel a Holdra, de azért ha kiderül hogy hol lehet átvenni akkor megpróbálnám a lehetetlent. -
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

régebben követtem ezt a topicot is, de sok év után váltottam telekomról, nem figyelem a fórumot és nem is vagyok képben

, jött a válaszlevél hogy törlik a számlám és jóváírnak 2000FTot ,750-et ill az epack kedvezményt 300