- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
vizslakutya #111434 üzenetére
szerintem úgy, hogy a jelenlegi stb-n nincs digitális kimenet csak scart, az általa megrendelt tv-n meg nincs analóg bemenet
-
martonl
senior tag
válasz
vizslakutya #111130 üzenetére
A belvárosi rész azért 6-7km a határtól, és a Telekomnak csak vannak ott bázisai, még 2G-n is. Valószínűleg elment a 2G hálózat egy kis időre, ezért válthatott át (éjjel 2:33-kor kaptam az üdvözlő SMS-t). A Telekom 2G amúgy ott teljes térerővel volt jelen, a Telekom.ro meg éppen hogy.
Keem1
A telefon úgy van beállítva, hogy wifire csatlakozva 2G-re vált, mert itthon nagyon gyenge a 4G a lakásban, és ehhez a beállításhoz nem nyúltam.Kali
Igen, úgy logikus, ha a 3G-t kapcsolják le, 2G-n sok cucc megy még. -
gzbotii
nagyúr
válasz
vizslakutya #110281 üzenetére
Már ki is néztem az opciókat - lehet ez lesz.
-
viktorhu
veterán
válasz
vizslakutya #110281 üzenetére
Telekom, de úgy mint Telekom Srbija - lényegében szerb állami cég, nem Deutsche Telekom érdekeltség. Bosznia nehéz piac a multiknak, gyakorlatilag három ország külön szabályozással, felügyelettel, és ahhoz képest nem túl nagy üzleti lehetőséggel. A szerbek viszont érdekeltek a piacon a boszniai Szerb Köztársaságon keresztül, ahol az mtel székhelye is van.
-
viktorhu
veterán
válasz
vizslakutya #110276 üzenetére
Boszniában telenor? Szerintem nincsenek jelen. A BH meg az mtel a nagy szolgáltatók.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vizslakutya #110276 üzenetére
Tapasztalat, hogy mennyire könnyű egyezkedni angolul/németül? Mert és Pristinában vettem annó egy ipko kártyát, net miatt, és elég sokat szenvedtem, amíg megértettem magam.
-
válasz
vizslakutya #106223 üzenetére
Ha a rendelkezésre állási idő letelte után a 90 napos hívószám lekötési intervallum is kifut, akkor itt tudod visszaigényelni az egyenleget: [link]
-
4Grider
félisten
válasz
vizslakutya #106223 üzenetére
Áttenni nem lehet.
Ha feltöltés hiányában megszűnik egy előfizetés, a rajta lévő egyenleg egy éven belül bármikor visszaigényelhető. -
törölt tag
válasz
vizslakutya #106220 üzenetére
Ott van az, csak a "+" jelre kattints rá az appon belül, a konkrét előfizetésen belül.
-
4Grider
félisten
válasz
vizslakutya #106220 üzenetére
Az aktuális Telekom appban minden Domino előfizetőnek ott az ajánlat.
-
embe
nagyúr
válasz
vizslakutya #104157 üzenetére
Egy jó pont.
-
Zeki
nagyúr
válasz
vizslakutya #103831 üzenetére
Köszi! neked is!
-
anadroid
senior tag
válasz
vizslakutya #102716 üzenetére
Erre nincs lehetőség, a lüke "Önnek nincs szolgáltatása" oldal jön be akkor is.
kali:
Már kétszer töröltem a fiókból a számot (amivel anno létrehoztam). Nem lett jobb.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
vizslakutya #96518 üzenetére
Telekom weboldal?
-
Zeki
nagyúr
válasz
vizslakutya #93215 üzenetére
???
Xiaomit árul majd a Telekom? -
válasz
vizslakutya #93213 üzenetére
Nem kell külön fizetni érte és nem csak azokon a készülékeken megy, amiket a Telekom felsorol, más kérdés, hogy több feltétele is van, megfelelő előfizetés is kell hozzá (Domino esetén még nem megy, illetve flotta sem mindegyik játszik), továbbá a készülék típusa sem mindegy, a VoLTE kapcsoló megléte még nem garancia a működésre, végül pedig a VoLTE funkció bekapcsolására sem könnyű bármelyik ügyintézőt rávenni, tapasztalat, hogy egy részük nincs képben, mások meg ragaszkodnak a Telekom által kiírt listához, de olyan is van, aki simán bekapcsolja, ha a rendszerben megfelelőnek látja.
Úgy a legegyszerűbb kipróbálnod, hogy kérsz valakitől olyan SIM kártyát, amelyhez tartozó előfizetésen aktív a VoLTE, azzal kipróbálod a telefonodat és úgy kiderül, ha működik, akkor ezt lehet majd mondani az ügyfélszolgálatosnak és úgy talán a rigolyásabbja is hajlandó lesz bekapcsolni az előfizetéseden.
Budapesten tudtam volna ebben segíteni, de az adatlapod szerint elég messze laksz. -
hypp01
tag
válasz
vizslakutya #93074 üzenetére
Holnap lesz egy befutásom akkor az egyik boltba
Bosszantó dolog , de megoldom.
Amúgy van több előfizetésem és telefonok is vannak kohozva.De!!!! még mindig az az érdekes ezzel a dologgal , ha full korlàtlanra akarom kihozni a telefont akkor 0Ft.
Hiba az èn készülèkemben van.... Vagy nem -
dptrsk
Topikgazda
válasz
vizslakutya #93049 üzenetére
Nem kerül pénzbe a méretezés miatti, az tudja kicseréltetni, aki nevén van a kártya.
A te kártyád nem aktiválható csak a te hívószámodra. -
válasz
vizslakutya #92983 üzenetére
Na örülök.
-
válasz
vizslakutya #92916 üzenetére
Én is tartottam velük a kapcsolatot, de nekem akkor azt mondták, hogy újra kell rendelnem, ha elveszett.
-
válasz
vizslakutya #92913 üzenetére
Nem, újra kellett rendelnem, mivel törlődött a rendelés. Csak azt a készüléket vehetem át, amit először feladtak, ha az valahol elveszik, "nem vette át" jeligével törlik a rendelést, nem adnak fel másik készüléket.
-
válasz
vizslakutya #92887 üzenetére
Nem akarlak megijeszteni, de nekem a Sprinter már tüntetett el egy iPad-et kb. 3 éve...
Akkor megfogadtam, hogy soha nem fogok semmit Pick-pack pontra hozatni többet. -
Soulfly842
addikt
válasz
vizslakutya #92887 üzenetére
A futár kiszállítását követően átveheted... nyugi legfeljebb 16-17-ig ott lesz az
-
Gabesz87
veterán
válasz
vizslakutya #92784 üzenetére
Köszönöm! Szép kis táblázat!
Csak azt nem értem, mit takarnak az egyes kategóriák.
-
Gabesz87
veterán
válasz
vizslakutya #92781 üzenetére
Most így gyorsan rákerestem arra, hogy "előfizetés", pár oldalt visszanéztem, de nem találtam. Hátha valaki belinkeli
Még esetleg arra is gondoltam, hogy a párom előfizuját bevonni az enyémhez valahogy. Nem tudom, ez lehetséges-e, és jár-e utána kedvezmény. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
vizslakutya #92695 üzenetére
Ez alapján az EU->Telekom irány is benne van a 150 egységben "Belföldi alapdíjas".
-
Soulfly842
addikt
válasz
vizslakutya #92695 üzenetére
Ha EU-ból, akkor egyszer megtörténik a kiszámlázás és a szla levél végén van egy minuszos tétel, ami jóváírja 150 percig.
Ha Roaming díjakkal lett kiszámlázva, akkor
1, Biztos EU-ban voltál-e és azért nem történt jóváírás (más ország hálózatára csatlakozott fel határhoz közel stb)
2, a számod részletezőjének végén se látsz jóváírást?Túl gyorsultál egy kicsivel
ha hamarabb nézek rá, akkor nem kellett volna akci(j)óba lendülni
-
gerii
addikt
válasz
vizslakutya #92636 üzenetére
Mostmár nem tudsz 1kg cukrot venni ezerért, muszáj elköltened 1400-at. Ha tetszik, ha nem. És a cukor megromlik a hó végén.
Pontosan ez a baj a fejekkel, hogy csak a saját szemszögükből nézik, hogy nekik most hú de jó lett, de megéri még egy kicsit többért, még egy kicsit, még, még...
Látszik, hogy az országban nincs igazi piaci verseny, + kíváncsi lennék, ha annak idején nem a Westelt veszi meg a Telekom, akkor is így áraznának-e, vagy éppen ők adnák a korlátlan netet 6k-ért.Csak példának: nekem még 1470Ft az 1GB netem!
Ezt egy éve vitték fel 1670, majd 1990-re, mert az ügyfélnek az jó. Tessék, most már fizethettek 2400-at. Ha tetszik, ha nem.
A nem létező cégemnél, ha 1500Ft-on hirtelen tudnék realizálni +1000 forint hasznot, másnap már a Ferrari katalógust nézegetném a Bahamákon. Ez az egy díjcsomag önmagában elképesztő nyereségnövekedést hoz!
De ez a vevőnek megéri...Balkán ez kérem, de nagyon.
-
norberto_th
aktív tag
válasz
vizslakutya #92579 üzenetére
Na sikerült!! Az a másik ügyfélszolis nem jól tájékoztatott, felhívtam őket újból, mondta hogy még 20% kedvezményt tud is adni az egyik előfizetésből, így már szuper, sőt a 2GB most indult, mivel már nullán álltam jól jött, plussz akkor korlátlan az insta és a face, bár az insta volt ami érdekelt, facebookot nem is használok. A hűségem pedig nem tolódott ki, hanem ugyanakkor jár le, nem kell semmiféle kötbért sem fizetnem, mert ez felfelémódosítás, azt mondja nem is érti miért mondta nekem ezt a másik kollégája, átváltotta és ennyi.
Mégvalami. Annyit mondott még hogy a korlátlan indtánál úgy van hogy ne legyen más megnyitva, mert úgy számolja a rendszer, nade ilhone-on biztos nem fogok bezárogatni appokat, mennyire érzékeny erre, vagy hogyan működik ez pontosan? Azthittem hogy megnyitom az instát és a rendszer érzékli ezt, hogy instát használok. Goneolom majd a tapasztalat...de ha pl messengerből átugrok instára akkor uárjam be a messengert?!
-
norberto_th
aktív tag
válasz
vizslakutya #92574 üzenetére
Nekem az ügyfélszolgálatos azt mondta nem lehet, mert akkor kötbért kellene fizetnem, illetve mivel régi csomagom van ezért nem lehetséges, neked hogyan sikerült?!
-
atosan
veterán
válasz
vizslakutya #92517 üzenetére
Ok, köszi
-
atosan
veterán
válasz
vizslakutya #92508 üzenetére
Megkérdezhetem milyen csomagba léptél fel?
-
válasz
vizslakutya #92456 üzenetére
Jól látod.
-
válasz
vizslakutya #91481 üzenetére
Akkor nálam van valami gond.. Tegnap délután óta legalább 20-szor próbáltam és nem jó. Belépéskor is kapok egy ilyen hibaüzenetet:
-
Teodor52
senior tag
válasz
vizslakutya #90233 üzenetére
Akkor tárgytalan,köszi!
-
Teodor52
senior tag
válasz
vizslakutya #90229 üzenetére
Szia!
Egész jó kis appod van!
Fent az értesítő sávban látható a pillanatnyi letöltési sebességed úgy hogy a wifi és a mobilnet is be van kapcsolva.
Megtudhatom milyen programmal érhető el hogy a wifit és a mobilnetet is tudja mérni??
-
válasz
Én ezért alapból fizetek. Akkor most 3 hónapig nem kell vagy mi?
-
Keem1
veterán
válasz
Dehogy vannak, a régi ügyfeleknek külön kell bekapcsolni.
[link]
Amennyiben már 2017.09.01. előtt is rendelkeztél a fenti mobilnet-csomagok valamelyikével, kapcsold be a promóciós ajánlatot itt.Persze nem Next S díjcsomagra, hanem az aktuálisak valamelyikére. Az okokat kár firtatni, a Next S egy lezárt díjcsomag, nyilván semmilyen módosítás nem kivitelezhető rá, ezt el kell fogadni.
-
Watto1991
senior tag
válasz
vizslakutya #90074 üzenetére
Nem volt szó társkártyáról, meg egyéb kedvezményről sem.
Más: díjcsomagváltást szerintem senki nem fog kiszámlázni ügyfélszolgálaton ...
-
atirag
őstag
válasz
vizslakutya #90071 üzenetére
Ennek mi az értelme ha utána kikapcsolják?
Azon kívűl,hogy rávesznek,hogy átváltsak a régi jó csomagokról az új csomagokraJól értelmezem,hogy a korlátlan net opció a legolcsóbb mobil csomaggal pont kétszer annyi mint a telenor korlátlan csomagja
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Korlátlan közösségi opciót mondtál, nem promóciót. Az opció havi 890, és Dominora még aktiválható bármilyen netcsomag mellé.
-
Watto1991
senior tag
válasz
Átváltod a Next S-t Mobil L-be, olcsóbb is lesz és bekapcsolod hozzá.....
-
CHIPman
nagyúr
válasz
vizslakutya #90069 üzenetére
"más bekapcsolási lehetőség" kereséséhez igencsak jól jött volna, ha leírod, te hogyan próbáltad... *111#-en aug 30-án a böngészést még be lehetett kapcsolni, gondolom a közösségit is.
-
tsteve
senior tag
válasz
vizslakutya #89039 üzenetére
elvileg roamingban is osztható, de pl. én ma reggeltől az oszthatósággal gondot látok a Telekom előfizus kártyám esetén...fene tudja helyi gond-e vagy a Telekom machinált valamit mától az oszthatósággal...
-
tsteve
senior tag
válasz
vizslakutya #89035 üzenetére
world gprs limit a legjobb neked akkor... 2.7 Ft/MB eu-ban.. aktiváld az app-ban, ha még nincs aktiválva
a Maraton nem működik odakinn eu-ban továbbra sem...
-
balint82
senior tag
válasz
vizslakutya #83096 üzenetére
Eszem ágában sem volt előrendelni, csak azt írtam, hogy korábban lehetett látni, hogy melyik csomag esetén mennyi a készülék ára, most meg nem, csak úgy, ha megadom az adataimat...
-
balint82
senior tag
válasz
vizslakutya #83091 üzenetére
Rányomsz arra, amit korábban is linkeltem és íme, ez 2017-ben az előrendelés...
-
balint82
senior tag
válasz
vizslakutya #83078 üzenetére
Köszi, mintha én is ugyanezt írtam volna --> csak ez az információ van : MOBIL XL 4GB nettel 80e HUF, hol a többi?
Pl. Mobil L + 4gb net esetén mennyi a készülék és a többi csomagnál stb., korábban ezeket látta az ember... -
bedibazsa
senior tag
válasz
vizslakutya #82910 üzenetére
Ingyenes.
-
goop
őstag
válasz
vizslakutya #79571 üzenetére
Ok, így értelmeztem én is, csak mintha valaki azt írta volna, hogy benne van.
-
válasz
vizslakutya #79204 üzenetére
Akkor lehet hogy elvittem a teljes sávszélességet?!?
-
senki66
senior tag
válasz
vizslakutya #79204 üzenetére
Nekem rókával megy.
-
kalifa777
tag
válasz
vizslakutya #78890 üzenetére
Köszi megnézem.
-
törölt tag
válasz
vizslakutya #78748 üzenetére
nincs
-
törölt tag
válasz
vizslakutya #78744 üzenetére
Telekom alkalmazáson hogyan? Gondolom oda is bankkártya kell.
-
válasz
vizslakutya #78734 üzenetére
Vanvanvan már megvan.
S erre valaki?"Partnerüzletbe voltam bekapcsoltatni a családi opciót és most nézem az átírás díját számlázták ami 4.500ft. Nem tudok reklamálni ez ügyben mert ugye Magentásoknál ingyen van minden ilyen hülyeség."Ja látom Topikgazda megválaszolta, köszönöm!
-
embe
nagyúr
válasz
vizslakutya #77813 üzenetére
Ja. Visszaírtam az emailre válaszként - tudom gép küldte a kutya sem fogja elolvasni, de azért mégis
- , hogy nem mindegy? Úgyis szar lesz a webes felületük, meg úgy az egész rendszerük.
-
edk-
őstag
válasz
vizslakutya #77012 üzenetére
Ha regisztráltál, bejelentkeztél, akkor az appon belül a névjegyzék bejegyzéseinél lévő SMS feliratra nyomva susmust írhatsz, kagylóra nyomva hívást indíthatsz.
Fent a második, dobozt formázó ikonra, majd a jobb alsó sarokban a +-ra nyomva előhívhatod a tárcsázót, illetve a susmus-írót (ceruza ikon)
-
Zeki
nagyúr
válasz
vizslakutya #76420 üzenetére
Regisztrálsz, és megadsz egy jelszót.
-
313313
addikt
válasz
vizslakutya #76243 üzenetére
Még van hűségem.... Majd ha az lejár...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
vizslakutya #76018 üzenetére
Volt egy akció nyáron, hogy a Nexteseknek elengedték a roaming többletdíjakat. De ennek már vége.
Akció részletei(adatkeretre is vonatkozott, ha jól emlékszem):
Next EU roaming többletdíj elengedése
2016.06.01-2016.08.31.
EU roaming többletdíj elengedése a hanghívások és SMS küldés esetén. -
4Grider
félisten
válasz
vizslakutya #76018 üzenetére
Be lett neked linkelve a Next-S roaming díja. Miért nem hiszed el a Telekomnak, hogy annyit számláznak, mint amit ott írnak?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
vizslakutya #76014 üzenetére
-
törölt tag
válasz
vizslakutya #72998 üzenetére
Na most akkor a vezetékes hívás is benne van már a 160percben?! Mert anyumnak azon felül számlázódik még mindig bár az régebbi előfizetés, de ugyanúgy Next S Atk. Az enyémen nemtudom, mert nem hivtam még vezetékest.
-
Soulfly842
addikt
válasz
vizslakutya #73003 üzenetére
Elvileg a 160 perc ugyanúgy csak a hálózaton kívüli percekre vonatkozik.
bááár, nézve azt a fotót most én is elbizonytalanodtam
(#73009) IamTheDog
Korábban írtam itt a topicban is, hogy nem egyből elsejétől lép érvénybe, hanem a következő fordulónapoddal fog eszerint megújulni az adatforgalmi kereted az 1 GB szerint.
Az EU Plusz Telekom Wifi Fon szolgáltatás viszont tényleg csak az új előfizetőknek jár. te is igénybe veheted, de ahhoz nagyobb next díjcsomagra kell váltani.
A 6GB adatforgalom miatt most az a díjcsomag is méginkább megéri
-
Daffni2
addikt
válasz
A szerződést azért nézd meg,nehogy ráfázz.
-
válasz
Nyáron az összes Nextes belföldi tarifája szerint használhatja az EU-ban a telefonját. Kivéve az adatforgalmazást, ami rettentően fájó pont.
-
Daffni2
addikt
válasz
-
313313
addikt
válasz
Magenta 1 mellett lévő összes számon korlátlan a net 08.31-ig.
Most jött az sms, hogy move s csomagom korlátlan nettel rendelkezik -
törölt tag
válasz
vizslakutya #72907 üzenetére
-
313313
addikt
válasz
vizslakutya #72883 üzenetére
Move s-el meg kb 85-86k...
Ilyen ez, nem kell hűséget aláírni és máshol kell telefont venni. -
Vangelis
félisten
válasz
vizslakutya #72883 üzenetére
Az árazás, már régóta így van.
Már a havi és percdíjakból adnak rendkívüli kedvezményeket
-
válasz
vizslakutya #72229 üzenetére
én is csak saját véleményt írok, bizonyos kereteken belül megtehetem, hiszen nem vagyok telekom illetékes.
vannak olyan statisztikák is - talán több is kicsit, mint statisztika -, ahol jobban számít, illetve csak az eladott új előfizetés fontos, az pedig mondhatni mellékes, hogy mellette mennyi ment a levesbe, így végül az nem annyira érdekes, hogy az új előfizetésért egy régi kilőve akár.
én is jobban örülnék a meglévő és hűséges előfizetők jobb megbecsülésének - a westel 900 idők óta, 19 éve vagyok előfizető, azóta több előfizetéssel is -, de ez egyik szolgáltatónál sem preferált már annyira, amennyire a meglévő ügyfelek elvárnák, részint más a cégek üzletpolitikája.
van persze ügyfélmegtartási módi, de sehol sem viszik túlzásba a dolgot... -
válasz
vizslakutya #72226 üzenetére
nincs ebben semmi bujkálás, a régi előfizetőnek is lehet kötni új előfizetői szerződést - nem kell új belépőnek lennie -, a szolgáltatónak meg az új előfizetés a cél, az részint/mondhatni mindegy, hogy az új vagy régi előfizetőtől származik.
bizonyos szempontok szerint többet ér egy új előfizetés, mint a régi hurcolászása tovább, illetve arra is apellálnak, hogy a már megszokott és régóta használt hívószámot kevesen dobják el csak úgy, hogy helyette új, de kedvezményest kérjenek.
lehet ezért mérgelődni, de ez máshol is így működik, mert összességében jól bevált üzletpolitika. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
vizslakutya #72136 üzenetére
Értem. Hát mindegy, hétvégén megpróbálom, hátha átmegy a rostán. Aztán ha van valami keresztkérdés, akkor csinálom majd a hülyét. Ugyanakkor valahol nincs leírva, hogy mit is/kit is tekintenek "új" előfizetőnek?
Ha nagyon nem akarnak olyan számra adni kedvezményt, ami egykor előfizus volt, akkor kössék ki telefonszámra vonatkozólag... -
Mr. Teddy
őstag
válasz
vizslakutya #72132 üzenetére
Te is dominóból mentél volna Nextbe? Maga a kedvezményes Nextbe váltás sem ment, vagy csak az 50 rugós kedvezmény?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #72075 üzenetére
Közben sikerült leváltani.Még a honlap is elég szépen,gyorsan működött.
-
btz
addikt
válasz
vizslakutya #71945 üzenetére
De gondolom ott a Telekom az koaxkábellel és nem dsl-el van jelen?
-
Soulfly842
addikt
válasz
vizslakutya #71843 üzenetére
Fon-ban megkülönböztetnek Alap és prémium hozzáférést.
Prémium hozzáférést a kapcsolódó külföldön használható opciókhoz ad a Telekom.
(#71859) kali
Igen ám, de kék ügyfélként fél évig nem vehet részletre készüléket, nem?
(#71865) Gedeon31
Az Apple Jóváhagyási Policy miatt egy héten belül lesz elérhető iOS-re az alkalmazás.
(#71870) r3dsnake
Vagy-vagy.
(#71876) 313313
Ne aggódj, menni fog az a meglévőkkel is
A Fon alap szolgáltatást már láttam fent a meglévőknél is.
----
Elindult a kapcsolódó jelszavak postázása az ügyfeleknek, ami 11-12-ig landol a postaládákban.
Formálisan láttam már a levelet, ebben gyönyörűen le van írva minden a felhasználhatóságról, s garantálják azt is, hogy a meglévő internet sávszélessége nem fog csökkeni a Telekom fon miatt.
-
313313
addikt
válasz
vizslakutya #71848 üzenetére
Szóval szerintem azért kapcsoltathatod ki, mert "elektro szmog".
Amúgy meg elég vicces, hogy nekem pl optikán jön a net, azon van elég tartalék meg minden, de:
- nálam nem játszik a Wififon...
- nálam nem lehet az iptv boxot okos telefonnal kezelni...
És mind ezt azért, mert az ő általuk adott, HVG erre nem képes, most ez nekem olyan fura... -
313313
addikt
válasz
vizslakutya #71845 üzenetére
Mert az plusz egy Wifi és nöl az "elekrto szmog" körülötted, gondolom én
-
4Grider
félisten
válasz
vizslakutya #71845 üzenetére
Ezt kérdezd meg a Telekomtól. UPC-nél is így működik a WiFree.
-
4Grider
félisten
válasz
vizslakutya #71843 üzenetére
Mint ahogy nálad is díjcsomagfüggő, úgy a külföldinél is szolgáltató- és szolgáltatásfüggő, hogy használhatja-e a nálad lévő szolgáltatói eszköz által biztosított wlant. Nem a te megosztásodat használják tehát ilyenkor, mert erre külön alhálózatot és sávszélességet biztosít a szolgáltató.
-
Soulfly842
addikt
válasz
vizslakutya #71423 üzenetére
Szerintem ne várj rá. Elég nagy az esélye h. nem marad/nem lesz hosszabbítva.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
vizslakutya #71425 üzenetére
Vagy 30 nap domino után te is kapsz olcsón Next S-t
Domino Surf+Netlusz XL(1GB)+100 perc(50-50% T-nem T)=5880 ft 1 hónapon át, utána kedvezményes NEXT. -
anadroid
senior tag
válasz
vizslakutya #71419 üzenetére
A Mozaik XS-t is beviheted. Nekem is az van hozzárendelve.
-
Teko001
őstag
válasz
vizslakutya #71421 üzenetére
Viszont szerintem ha elviszed 30 napra, majd visszahozod "újként", úgy menne.
-
ANDROID???
addikt
válasz
vizslakutya #71419 üzenetére
Új telszámmal megy csak a Next S 3990-ért, ha erre gondoltál, elvileg 5490-ért lehet ez a társkártya..
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
vizslakutya #71155 üzenetére
Elvileg megy tovább hűség nélkül.
-
Vangelis
félisten
válasz
vizslakutya #71154 üzenetére
Nekünk sem jön be semmi....
-
KZP
őstag
válasz
vizslakutya #71068 üzenetére
Megy az, csak kicsit darabosan.
-
BB9360
aktív tag
válasz
vizslakutya #69987 üzenetére
Még aznap ki is szállították? Vagy a tervezett - és végül tényszerű - dátummal állították ki eleve a papírokat? Mindkét verzió elég egyedi lenne szerintem.
A GLS-nél lévő papíron is a számla dátuma szerepelt, legalábbis a mi esetünkben... -
törölt tag
válasz
vizslakutya #69803 üzenetére
Én azt nem értem, h ha a szolgáltató oldalán úgyis meg lehet nézni a számlát, meg kártyás feltöltés is van, miért nem lehet a számlabefizetést is megoldani, minek kell még egy másik plusz oldalt is idekapcsolni... Pláne, ha ilyen. Upc volt a díjneten, de minek...
-
soonine
újonc
válasz
vizslakutya #68972 üzenetére
13 ft-os percdíjért Budapest közelieknek megfontolandó lehet.
-
törölt tag
válasz
vizslakutya #53587 üzenetére
Nekem nem jött meg.
pénteken kellett volna hoznia a futárnak..... A honlapunkon még mindig az fogad, hogy szállításra vár.
-
törölt tag
válasz
vizslakutya #53394 üzenetére
Na az fasza
úgy néz ki nemfogunk semmit kapni.
Ha nincsen náluk akkor mi a francért engednek belőle rendelni.
Én ma már azal voltam,hogy itt lesz a telefon.
Hát persze,hogy nem nagy semmi van a Telekomtol.
Karácsonyi ajándék lenne amúgy.
-
DataTraveler
tag
válasz
vizslakutya #53388 üzenetére
köszönöm a választ
-
DataTraveler
tag
válasz
vizslakutya #53308 üzenetére
Ezt találtam a Telekom honlapján:
“be kell fizetned a biztosítási csomagodnak megfelelő önrészt. “
Ez kB. milyen összeget jelent alapbiztosítási csomagnál?
Gondolom te jártasabb vagy ebbe a dologba. -
DataTraveler
tag
válasz
vizslakutya #53303 üzenetére
És ha kicserélik, akkor amennyiért vásároltam ezt a telefont annyiért választhatók egy másikat.
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest