- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noh, mint utolsó komment: Mivel a korábbi példányok akkuhibával feküdtek el vagy levált a hátlap, így a 10-est már nem vettem meg. Ha a 8-as nem fekszik ki megveszem a 10-est, de nekem ebből elegem lett. Amazfit Active 2-re váltottam, sziasztok!
-
pusszycat
nagyúr
Tavaly cseréltem le a honor band 4 -met (6-7 év) nem akart megpusztulni. Csak már untam. Egy xiaomi band pro 9 re ami azóta is tökéletes és elfelejtem mikor töltöttem utoljára olyan sokáig birja.
-
Eddig az összes band a kb 2 éves korában akkuhibával lefeküdt, az imént a 8-asom. Mondjuk zsinórban a sokadik ez már, lehet kihagyom a 10-est.
-
Cannabis7
senior tag
venu 2s-em lassan a harmadik évébe lép, nagyjából folyamatosan hordom, de még mindig elég 4-5 naponta töltőre tennem, de amikor épp rendezettebb vagyok, akkor mindig felrakom amíg zuhanyzok, és tölt is kb annyit ami elég egy napra, így nem probléma az üzemidő, a Huawei-ek ilyen szempontból még jobbak is, az alma meg ebben sz.r ki kell mondani.
-
DrKapocs
őstag
Attól, hogy számodra haszontalan, nem kell, hogy mindenkinek az legyen; felesleges 100-szor közölnöd. Az én csuklóm aránylag vékony, egy átlagosan 41-43-43+ (vagy akár 47) átmérőjű okosóra túl nagy a csuklómra. Nem is szeretnék egy faliórát a kezemen hordani. Ettől még nem hulladékok, csak nekem nem kellene. Nekem arra kell egy Miband, hogy kiugorva az autóból, nyaraláskor a büfében, elmenve a boltba mindig és mindenkor tudjak fizetni vele. Az összes értesít ki van kapcsolva nálam, csak a hívást mutatja. Nem mér semmit. Így legalább 2, de inkább 3 hét az üzemidő. AOD és NFC, nekem ennyi kell. Melyik óra tudja ezeket kis méretben, 15 ezerért? Várom a tippjeidet.
-
pusszycat
nagyúr
Ez nekem sem kéne, meg csúnya is, de a pro az más, az jó, az szép, az gps-es, informatív, olvasható. Kisebb mint egy okosóra.
Igen tudom az még nem jött ki, de a kilences az van nekem, és azért vagyok lelkes. -
mrThomi
addikt
Még mindig teljesen értelmetlen, ipari hulladék
-
hevepapa
senior tag
A Mi Band 9-em 3 hetig simán elmegy 1 töltéssel. 30 percenként pulzus méréssel. Az a legjobb, ha nincs nálam a telefon de bt távolságon belül, akkor ha hívás van látom ki hívott és akár el is utasíthatom vagy küldök előre megírt smst neki. Meg bejövő üzeneteket is el tudom olvasni rajta. Az kifejezetten hasznos ha hagos helyen vagyok és hív valaki akkor érzem a kezemen a rezgést. A családtagoknak külön rezgésminta van beállítva.
-
hevepapa
senior tag
Az 1S verzióban nem voltak színes ledek, csak 3 fehér. A legelső 1A verziós volt a színes ledes.Nekem még van valahol fiókban pár db 1S is. Később volt 3, 4, 7 és most a 9.
Hardveresen teljesen jó cuccok, a probléma inkább a gyári szoftverrel van. Amíg lehetett többféle 3rd party appal is használni teljesen OK volt minden, de mióta egyre zártabb a Xiaomi és egyre inkább tiltja a 3rd party megoldásokat - háááttt.... no komment. -
gzoll
aktív tag
Én nagy fan voltam, nekem emlékszem az első az 1S kiadás volt amin csak három színes LED figyelt... De annyira megrekedt ez a termék, hogy én is váltottam már egy Samsung Galaxy Fit 3-ra, ugyanúgy hosszú üzemidő, de nagyobb szebb kijelző, és tud a rendszere olyan luxy dolgokat is pl, hogy mehet a stopper meg a visszaszámláló a háttérben... De azért figyelem a híreket, mert a gagyi szoftveren kívül egyébként szerettem mindegyik kiadást amit használtam.
-
hevepapa
senior tag
Olyan minimális a "fejlődés", hogy ezért nem érdemes lecserélni a 9-et. Régebbi verziókról (6-7-8) sem érdemes 10-re váltani. Max. azoknak akik belebetegednek abba, ha valamiből nem a legeslegújabb modellel pózolhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest