Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Misogi
aktív tag
Tegnap éjfél fele rendeltem egy parfümöt Notino-ról, mert ingyenes szállítás volt és csak ott kapható.
Erre ma reggel látom hogy akciós lett...
Ez az én szerencsém, de csak 1600 ft-tal lett olcsóbb szerencsére.
-
Tissouth
csendes tag
Sziasztok!
Honnan lehet megbizható dekant parfümöket rendelni? Reklám nèlkül valami útmutatónak nagyon örülnèk.
-
Petyuska111
tag
válasz
Misogi
üzenetére
Én is megfogadtam már ezt sokszor, mivel sok arab cuccal ráfáztam régebben, szerintem 100 arab parfümből 97-98 szutyok. De. Van 2-3, ami meg nem az. Csak nehéz megtalálni ezeket. Amiből van minta, azt kell venni először. Az itt is meghatározó, hogy kinek milyen illatprofil tetszik. Az Aqua Dubai egy nagyon jó LV Imagination klón és még tartóssága is ok. Tudom, mert az eredeti illatot is teszteltem. Egyébként tényleg a Marwa-t (ami ugyancsak kapható már Mo-on) tartják a legjobb Imagination klónnak, az Aqua Dubai-t meg a második legjobbnak, viszont a Marwa sokkal kevéssé tartós. Aki ezt az illatprofilt szereti, az örülhet, van választék és ezek jó cuccok. (Általában véve én is egyetértek azzal, amit itt írtak, hogy az arab parfüm pénzkidobás. De a fenti lábjegyzettel. Sőt, még azt is hozzáteszem, hogy a "100-ból 98 szutyok", az nemcsak az arab parfikra igaz, hanem a designerekre is! Bemegyek a Douglasba/Marionnaud-ba/Notino-ba és ha azt mondanák, összeszedhetek bármit, ingyen elvihetem, csak annyi a feltétel, hogy rendszeresen használnom kell, akkor bajban lennék, mert az ott lévő parfümök nagy része nem tetszik, az a néhány, ami tetszik, az meg már a polcomon van. Niche-nél valamivel jobb az arány, de annyiért el is várom. De aki már évek óta ezzel foglalkozik, átment a kezén néhány száz minta, meg otthon is van mondjuk 100 parfümje - és ez még csak kezdő szint a parfümőrültek között - , annak már vadásznia kell az olyan cuccokat, ami tényleg tetszik neki. Ezért is vagyok kiakadva a kib...tt influencerekre, a magyarokra is, akiknek mindig minden parfüm szuper, soha nincs olyan ami nem tetszik nekik - ez lehetetlen, kivéve, ha eladják a lelküket pár ezer forintért a szponzoroknak.)
-
Apzung
csendes tag
válasz
Bondix
üzenetére
Azért FB csoportokban a megfelelő eladótól (bár mancerából nem nagyon próbálkoznak hamisítvánnyal, általában BR540, Sauvage, de ezek is eltűnedeztek mostanában) feleannyiért meg lehet kapni a 120ml-es üveget, asszem én is 25 körül vettem és eredeti. Most is úgy 25-30 között van egy teli üveg dobozzal, szütyővel, annyit viszont szerintem megér. De azt meg mindenki saját magának eldönteni mi éri meg neki
. Vannak biztos jobb alternatívák, pl. egy Ambassador Intense árban kb. ugyanez a kategória és szerintem nagyobb illatfelhőt csinál, és véleményem szerint jobb illat is, de két ellentétes évszakra való illat. -
Bondix
aktív tag
válasz
Apzung
üzenetére
2010xy évbe volt a butitása, ami utána volt az már nem volt olyan mint a régi egyszer vettem asszem '20-21 be de közelébe se volt a felhő és tartóság.
S sajna ennek se. Felhő rajtam kb 1 óra de az se durva mint anno aztán elvan bőrközelibe ... 9h-kor fújtam most 15h már épp, hogy van illata.
Maga az illat nagyon jó ez tény de...Hát ez van... egyszer már elfogadtam, hogy nem lesz több olyan mint anno de azt hittem talán ez mert intense de sajna nem.
Az meg, hogy közel 50 ezer egy üveg és nem tartós az sajnálom így.
-
Apzung
csendes tag
válasz
Bondix
üzenetére
ez már azért nem olyan intenzív mint régen. kb 6 órát bír aztán bőrközeli illat lesz, viszont ott sokáig jelen van még utána. Amíg tart a felhő közepes projekcióval. Nem egy atombomba mint a régi CB-k, viszont szofisztikáltabb illat valamivel mint a sima.
Ami nekem van az egy 2023 márciusi batch, akkor lett kb. próbafújva és ősz óta fújkálom rendszeresen. Nem nagyon izgat hogy tavaszi/nyári illat mivel a nyári illataim nagy része télen is elmegy, viszont ha elfogy, akkor az Intense-t veszem újra. Remélem nem gyengítik valami reformulationnal jobban, mert most kb. még rendben van amit tud.
-
Misogi
aktív tag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Sosem problémáztak, bontott, használt parfümöt is könnyedén visszavettek.
-
Blackhole13
senior tag
Notinos parfüm visszaküldésben lehet bízni, hogy fizetnek, vagy problémáztak valakinél?
-
Bondix
aktív tag
válasz
whbear
üzenetére
Megjott a minta ahhh uhhh 🫣🤩
Első fújás, és bele borzongtam annyira jó...😂
Vissza jött a jó pár éve érzet érzés... 😍
Nagyon jó és tényleg ugyan az az illat nagyon Brutál 🤩
Tartóság nem tudom még, remélem az is jó lesz rajtam és nem csak bőr közeli lesz, mert nekem anno több órás volt a felhő és nagy és 10-12h volt rajtam. Ha hozza azt vagy közel azt akkor tuti rá is repülök egy üvegre bármennyi is lesz 😊 -
ToBeY
nagyúr
válasz
Misogi
üzenetére
Ha az Aqua Dubai tetszik,akkor egy próbát lehet megérne a Marwa Arabiyat Prestige
Ez is egyfajta Imagination interpretáció -
ricsik
őstag
Én elhatároztam, hogy csak abból veszek arabot, vagy dupe-ot, amit már nem gyártanak, vagy olyan ára van az eredetinek, amit nem vagyok hajlandó kicsengetni. A többi elengedtem. Lehet, hogy vannak gyöngyszemek, de ebbe az arab tengerbe kifogni, sok sikert

-
Misogi
aktív tag
Én megfogadtam hogy nem rendelek többet arab klónt, még tavaly előtt...de most eladtam a 2 éves Armaf CDNIM Pure Parfum-ömet, és hát..arra gondoltam veszek helyette valami pacek arabot.

Ezeken gondolkodtam:
Aqua Dubait szagoltam már, olyasmi feeling mint egy kullancsriasztó spray de bejövős...a másikat nem szagoltam.
Tudtok esetleg ajánlani valamit?
-
tibbike01
addikt
A city rithym parfümökkel van valakinek tapasztalata? Egyre többet jön velem szembe. Ki kellene próbálni.
-
whbear
őstag
válasz
Bondix
üzenetére
Megjött az Intense Cedrat Boise. Vivantisról rendeltem. Nekem az eredeti változatból a régebbi csavaros kupakos van ami a leírások szerint erősebb mint a mostaniak. Ezzel összehasonlítva fásabb, füstösebb, bőrösebb. Határozottan férfiasabb. Tartóssága olyan 6 óra, olyasmi mint az eredetinek. Nekem jobban tetszik. Nem bántam meg a vásárlást. Mostanában egy illat nem tetszik, mégpedig a Terre d'hermes 75 ml. parfüm változat. Ha valakit érdekel cserére vagy eladó privátban.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Petyuska111
üzenetére
Az EAU de Pálinkát kifelejtetted

Nos, akkor én a felső 1%-ban vagyok
-
Bondix
aktív tag
A parfdek oldalról valaki rendelt már? Vélemény?
whbear
Ha megvan írj honnan rendelted és okes !?
Mert néha a minta és a rendes üveg között lehet különbség azaz volt aki írt ilyet nem tudom igaz e de biztos ami biztos.
Igaz minden emberen más a bőr pH miatt de...Csak Notino és Vivantis oldal között nagy a különbség árba erre, pedig mind két oldal ajánlott ugye.
-
csatacsita
tag
válasz
tibbike01
üzenetére
Bocsánat, tényleg ámulattal nézem, hogy az itt kommentelők mennyire értenek a parfümökhöz, én tényleg hülye vagyok hozzá minden téren, nem érzem még a rikító red flageket sem, mint az óránál ezért tényleg teljesen hülyén kérdeztem és ártatlanul.
Ha pedig jót nevettél ennek örülök, mert jót tesz az egészségnek.
-
Bondix
aktív tag
Életem legjobb és legtartosabb parfüme a Mancera Cedrat Boise volt míg persze le nem butitották. No ez már sajnos történelem
Viszont ha valaki ismerte és ismeri a MCB Intense verzió ami utána jött ki az írjon már véleményt legyszi, hogy tartósága van ugyan olyan jó és a felhője?
Dekant esetleg valakinek belőle?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
dirtboy86
üzenetére
Én az eredetit szagoltam, a másolatból meg van itthon is. Nagyon hasonló, de mint a jó (?) dupe parfümök többségének, ennek sem 100% ugyanolyan az illata, inkább 80-90%. Nagyon tartós a dupe is, ruhán napokig érezni. Ha valaki kissé édes karácsonyfailllatot akar, szerintem az Alhambra is megér annyit. Legalábbis laikusként így gondolom, nem vagyok egy parfümszaki az tuti
-
dirtboy86
tag
válasz
csatacsita
üzenetére
Emagos verzió dupe / fake / kamu / másolat...több szinoníma nem jut eszembe. Az üvege is csak megközelítőleg hasonlít, hidd el élőben egymás mellé tennénk ég és föld lenne. Emagot felejtsd el, fene sem tudja milyen lötyi van azokban a másolatokban. Inkább menj fel krémmániára és vegyél dekantot belőle ha érdekel az illat.
-
tibbike01
addikt
válasz
csatacsita
üzenetére
Ezt most komolyan kérdezted vagy viccnek szántad?
Mert amúgy jót nevettem. -
Misogi
aktív tag
válasz
csatacsita
üzenetére
Az egyik az eredeti, a másik a dupe.
-
Misogi
aktív tag
Kapható a parfimo.hu-n Jeremy csodája, 50 ezer Ft. Ki veszi ezt meg ennyiért?
-
pohár
félisten
jaj, nézzenek oda, az Alzán van már a Versace high-end vonala is egész kellemes áron
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- LEGO klub
- VGA kibeszélő offtopik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple asztali gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Háztartási gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
rayhaanokkal se lehet mellé lőni nagyon, pacific aura, terra, aquatica, valhalla mind jó

vegyétek,vigyétek