-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Az otthoni netes előfizetés mellé érdemes a telekom fiókban hozzáadni a feltöltőkártyás számot, vagy nincs semmi jelentősége/előnye/hátránya?
-
titán
válasz Zsolt,72 #141007 üzenetére
#141007Zsolt,72, #141008simpley
Köszi szépen az ötleteket! Két éve használom a telekom optikai internetszolgáltatását és ha úgy adódik, emellé vinném be a mobilt. Az internet mellett aktív az otthoni telefon is (nem használom, csak az előfizetésben van bent).
[ Szerkesztve ]
-
titán
Helló!
Azt szeretném kérdezni, itt lehet extra kedvezményt kérni, ha az ember otthoni internet előfizetés mellé elhordozná a mobil előfizetését, vagy csak azok a lehetőségek vannak, amit a weboldalukon látok?
Köszönöm szépen!
-
titán
válasz totron #134566 üzenetére
Nekem már mondtak teljesen eltérő információkat megyei kormányhivatalban is, egyazon irodában dolgozó hivatalnokok. Ráadásul pénzbeli ellátásról volt szó. Kérdésemre, hogy az előző kolléga ezt miért másként közölte velem, az volt a válasz, hogy nem volt eléggé felkészült a kolléga ezek szerint. Eleve mit keres ott olyan ember, aki nincs felkészülve a tennivalójára. Másodsorban még ezzel sem lenne gond, ha akkor nem szólna hozzá olyan dologhoz, amiben nem tájékozott, hanem megkérdezni mástól, vagy átirányít olyan kollégájához, aki felkészültebb. Nekik nyilván tök mindegy, ha az ember például nem kapott volna ellátást a nem megfelelő tájékoztatás miatt....
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz #73820095 #134547 üzenetére
Köszönöm az ötletet! Tudtak volna a 1414-en is segíteni, csak kellett volna egy jelszó, ami nekem nem volt beállítva a számhoz (meg is jegyezte az ügyintéző, hogy most már át lehet ugrani, gondolom régen nem lehetett). Személyesen ha bemegyek meg tudják mondani.
Tanulópénznek jó lesz.
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat!
-
titán
-
titán
Helló!
A feltöltőkártyás telómnak lemerült az akkuja, a pin kódra nem emlékszem (csak webáruházakhoz használom a számot), a csomag amivel küldték valahol kering a házban. Ki lehet deríteni valahogy a pin kódját, vagy kuka?
-
titán
Helló!
Rendeltem tavaly egy domino extra simet és lassan letelik az egy év. Tölteni rá nincs értelme, mert olcsóbban kijön egy másik sim és kapok újra egy év elérhetőséget, a szám nem érdekes. Amennyiben megszűnik automatikusan az előfizu, a szám le is kerül az ember nevéről, vagy ehhez kell valamit külön intézni? A 10db feltöltős/user korlátra gondolok. Nekem ez lenne a második, csak szeretném tudni, hogy mi a helyzet ilyenkor.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz DeathAdder #123925 üzenetére
Szerintem annal jobbat nem nagyon talalni. Persze kerdes mi a felhasznalas celja. Ha csak az eleres, kicsi netezes, 1000 forint nem penz erte.
-
titán
válasz Lauda #122262 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy év után nem töltök a kártyára, akkor elvileg automatikusan megszűnik a szerződés. Ilyenkor ha rendelek egy másik ilyen kártyát, akkor a nevemen csak egy feltöltős sim lesz, vagy mindkettő? Amiatt kérdezem, mert erre a felhasználási célra érdemesebb minden évben inkább új kártyát rendelni, mint rátölteni.
Köszönöm szépen!
-
titán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, jelenleg milyen költséggel lehet feltöltőkártyához jutni, amit egy évig lehet hívni (kártya+feltöltés)? Tehát csak az elérhetőség lenne a fontos.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
titán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy feltöltőkártyás megoldásból melyik a legköltséghatékonyabb megoldás arra az esetre, ha csak a kártya hívhatósága a fontos? Tehát arról nem lenne indítva hívás, nem szükséges rá internet, csak hogy ha szükséges lehessen hívni a számot. Maga a kártya + mondjuk 365 nap eléréshez mennyi feltöltés szükséges?
Köszönöm szépen!
-
titán
válasz MaxxDamage #77520 üzenetére
Koszonom szepen sikerult! Amugy ez valami katasztrofa, hogy csak igy lehet elo emberhez eljutni.
Kertem az uzlet szamat, azt nem tudjak kiadni. Ami vezetekes szam megtalalhato, arra meg azt mondta a holgy, hogy hozzajuk csorog vissza. Epesszel en nem tudom feffogni ezt a rendszert. Nem is leszek telekomos a budos eletben se.
Egyebkent megnezte a rendelesszamot es elvileg holnap megerkezik a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
titán
A 2-1-4-2 - vel eljutsz az online rendelesig, de csak pofazik a no, kezelot kerni nem lehet. Hogy lehet itt elo emberrel beszelni? 10 perce megyek korbe korbe es csak az automata dumal mindig.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Hello!
Rendeltem tegnap este egy telefont es azutan erdeklodnek a telekomnal, egyszeruen a telefonos automatajuk egy orulet, nincs is ilyen menupont, mar tobbszor vegtelen ciklusba keveredtem benne.
Milyen menupont alatt tudok ezzel kapcsolatban erdeklodni?
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok