- Apple Watch
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
Ha nem tudod feltenni tökéletesen, akkor vidd profihoz. Én sem bízom magamra, annyit nem ér.
De ha mégis magad csinálnád, akkor ha porszem van alatta, akkor a körmöddel szedd vissza picit és amit adnak hozzá öntapadós kis kék papírt, azzal szokták kiszedni vele...
De a legjobb, ha fürdés után a fürdőszobában teszed fel az üveget, tuti nem lesz porszem. -
kisdobos0111
aktív tag
Tudtok nekem mondani valami jó magsafe powerbankot?
-
Imi1981
veterán
Hát az anti reflective változat 10 ezer 2 db azért nem olcsó. Ennél drágábbat már én se veszek. Főleg olyat ami 1 db ennyi vagy drágább. Én a tokokkal vagyok úgy mint mrThomi az üvegfelóliával ,hogy nem vennék 20-30 ezerért hiába tudnám megvenni. Egyszerűen úgy érzem mocskosul lehúzás és nem ér annyit. Nekem a tok max 6-7 ezer Ft de nem szólok meg senkit aki drágát vesz mert ő érzi mi éri meg neki. Viszont üvegre meg azért többet költök mert számomra megéri.
-
mrThomi
addikt
Problémám az üveggel annyi csak hogy ha nem 100% illeszkedik vagy alá ment csak 1 porszem már megőrjít. Azért sem akarok nagyon dragát, hanem ilyen csomagban több 2-3 db ha az egyik nem sikerül megy rá a másik. Ha egy drága spiegen menne fel rá rosszul agyf@szt kapnék. Egyszer kell csak rá jól feltennem, nálam egy üveg örök életű
-
gerner1
nagyúr
Persze, van fólia is, és azokkal is a szórás. Itt ugyanúgy, mint a korábbi tesóknál. Én is használtam korábbi típusokon plö Samut, ami szintén patent, de gyorsan elhasználódik.
Én plö az üveget jobban preferálom, főleg ha szűri a kék fényt is (így nem kell bekapcsolni a szemkímélő módot), és nagyobb valószínűséggel nem lesz vele vitatkozós az ujjlenyomat olvasás. Az ilyet pedig, meg kell fizetni.
De, van választék, és valamilyen fontossági szempont mellett Te is találsz majd valamit. -
mrThomi
addikt
Köszi a válaszokat maradok inkább a fóliánál
-
Imi1981
veterán
Nem mindegy. Vannak ultrahangos ujjlenyomat olvasóval kompatibilis üvegek meg az olcsóbb üvegek amik nem kompatibilisek. Mindkettővel működik csak a nem kompatibilissel szarabbbul . Nekem is egy olcsó üvegfelólia van rajta és működik vele csak jobban rá kell nyomjam az ujjam és ha száraz a bőröm akkor nehezebben old fel . Üvegfelólia nélkül 10/10 volt . Jövő héten jön a spiegen anti reflective üvegfelólia amivel szerintem jobb lesz mert kompatibilis.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Az ujjlenyomat fóliával vagy üveggel működik jobban ? Mintha úgy emlékeznék, hogy az üveget nem szereti
-
Bilux
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
mi mi, nem mindegy? Az újdonság ereje
-
Imi1981
veterán
20-80% közt használva 5.5-6.5 óra kijelző idő. Hétvégén wifin 20-90 % közt használva akár 9.5 óra kijelző idő is szokott lenni. Persze én nem játszom csak böngészőt használom ,YouTube , tiktok, Facebook, ph alkalmazás, fényképezés és gépre kapcsolódok smb-n fájlokat másolni. OMV szerveremre szoktam ránézni meg ilyen apróságok.
-
Mit jelent számokban a jó üzemidő nektek?

-
Gábir3636
újonc
Sziasztok!
Mai nap érkezett meg az s26ultrám, s24ultra után.
Nekem speciel sokkal jobban tetszik így első körben.
-
csubííí
őstag
Nem tudom tudtátok-e. Ha Samsung böngészőben bárhol egy képet megérint és ujjat addig rajta hagyni míg előjön a lehetőségek rész, ezt követően sem engedni el a képet hanem mozgatni a kijelző valamelyik oldalára/szélére (teljesen elhúzni), ekkor lesz lehetőség (tovább mozgatásával, persze a képet továbbra is érintve kell tartani) fentre vagy alulra osztott képernyőre, vagy középre előugró nézetbe rakni/megnyitni a képhez tartozó cikket.
Ez jó hosszú mondat lett.🙂
Nem tudom, hogy ez eddig is volt-e, vagy az utolsó böngésző frissítéssel változott meg, viszont én nemrég vettem észre.
-
joey04
titán
válasz
kisdobos0111
üzenetére
-
Zsolt,72
őstag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Nem egyedi probléma, a megoldást a Pixel topikban találtam, mert ott sem megy mindenkinél.
-
Imi1981
veterán
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Dehogynem nem . Semmi problémám nincs a gmail értesítésel. Sőt minden alkalmazásnak megjön az értesítése aminek engedem. Nem tudom mi lehet a probléma nálad de fura.
-
gerner1
nagyúr
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Volt már téma a korábban indított topikban. Talán egy blick -et ~megér..- ez a szál : LINK
-
Zsolt,72
őstag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
-
kisdobos0111
aktív tag
Tegnap megjött az enyém is. Amennyire féltem a kijelzőtől szerintem nagyon jó lett. Eddig nagyon tetszik S25 volt előtte. Amit nem értek hogy a gmail értesítéseket nem jelzi. De ha belépek a gmail appba ott figyelnek az olvasatlan emailek.
-
-
Bilux
veterán
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Nem a chatgpt-re gondolok hanem a képeken amit módosítanom kell Samsungon nagyon jól működik és nem kell 6 különböző alkalmazás. Fordítás idegen nyelvről (nem az angol) orosz, lengyel, kínai amit a chrome nem fordít le. Simán hosszan nyomok az alós sávra és mindent lefordít az adott képernyőn nem kell google fordítóval képernyőfotóznom vagy bemásolgatnom adott szöveget.
Sokmindenben megkönnyíti az ember dolgát ami zöld robot vonalon most sokkal jobban működik mint az almáéknál.
-
Bilux
veterán
válasz
ateszapa748
üzenetére
Samsung ultráját.
Nekem nincs ami hiányozna airdrop is megy iphone-os ismerősökkel
-
Zsolt,72
őstag
Nem beszélsz hülyeséget, csak nem jól történt az összehasonlítás.
A Nokia annak idején nem rendelkezett még csak hasonló szolgáltatás kínálattal sem, mint amit most az Apple kínál (és amiből komoly bevétele van, ezért is támogat “ezer éves” típusokat).A termékpaletta is szűkösebb volt (Nokia óra? Nokia tablet? Nokia PC?).
Egyértelműen a váltás mellett szól, ha számodra fontos funkciókat nem érsz el iOS alatt. Nekem az AI tökéletesen közömbös (rendszertől függetlenül), nem érdekel, azt viszont értem, hogy neked fontos. Te használod, így csak ez számít.

-
Bilux
veterán
válasz
ateszapa748
üzenetére
Igen, ha az ökoszisztémát nem tudod elengedni akkor sajnos nem könnyű a a váltás. Teljesen megértelek.
Nekem az iOS Ai bénázásából lett elegem. Na meg abból hogy itt európában csak kiherélt szoftvereket kapunk minden újdonság kimaradt miközben többet fizetünk mint az amerikaiak. Kezd kicsit izzadság szagú lenni belekényelmesedtek a saját világukba. Csak nehogy ugyanaz legyen mint Symbian a Nokianal. (Tudom hülyeséget beszélek
) -
ateszapa748
aktív tag
Nekem is 17 PM van most, előtte S25U. Magam is meglepődtem, de a Samsung op. rendszere jobban bejön már, mint az IOS. Amiért hezitálok még a váltáson S26U-ra az a fotós képességek (este, beltér), stabilabb a CarPlay, mint az android autó, illetve a családban mindenkinek iPhone-ja van.
-
Arvist
tag
Véletlenül betévedtem a szoftver adatai menüpontba, és láttam, hogy a Google Play-rendszerfrissítés dátuma 2025. november 1.
Rányomtam a frissítésre, talált is, újraindította a telefont, de ezek után is ugyanaz a dátum maradt.
Van jelentősége ? -
Bilux
veterán
válasz
ateszapa748
üzenetére
17pro maxról nekem tökéletes. De azért mert elengedtem az iOS ökoszisztémát csak azért
-
cyber86
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ.
-
balintka
addikt
válasz
ateszapa748
üzenetére
Szintén 25U-ról. Észrevehető különbséget látok sebességben, akksiban. A kijelző teljesen jó. A telefont jobb kézben fogni, mivel vékonyabb. Mindenképp megérte a csere.
-
lasse001
őstag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Én 25 ultráról. Nekem 30% jobb az akum és nekem nem rosszabb a kijelzőm sem. Én nem bántam meg a cserét.
-
ateszapa748
aktív tag
Van aki S25 Ultra-ról vagy IPhone 16/17 pro Max-ról váltott? Mi a tapasztalat?
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Nálatok mennyire működik jól az ujjlenyomat olvasó üvegfóliával?
-
Atish19
őstag
válasz
piocasember
üzenetére
Ezt nagyon tudom ajánlani. Pár hete használom és minden téren top cucc

-
Imi1981
veterán
Manuálisan nem tudom feljebb állítani mert ezt az extra fényerőt csak automatikusan tolja fel . Bár biztos a nagyon fénylő olcsó üvegfelólia is zavar de napsütésben akkor is eléggé feltolja ,hogy ezzel együtt is jó. Bár iPhone-on is ilyen volt. Az még néha indokolatlanul feltolta pedig ott abban a fényben nem kellett volna de mikor kellett volna az se mindig tolta fel eléggé a fényerőt. Majd tükröződés csökkentett spiegen anti reflective üvegfelóliával talán jobb lesz.
-
piocasember
tag
Sziasztok! Melyik 60 wattos, nem gyári töltő ajánlott a készülékhez? Köszönöm szépen!
-
Imi1981
veterán
Nektek mindig feltolja rendesen a fényerőt kültéren? Nekem sokszor mikor indokolt lenne nem tolja fel eléggé a fényerőt. Ha nagy a fény kint de nem tűz oda a nap akkor nem tolja fel pedig akkor is kéne az extra fényerő. Ha közvetlenül oda süt a nap akkor jó.
-
palee69
senior tag
Áprilisi frissítés elérhető./EUX/
556,02 MB -
palee69
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Uraim!
Ezt poénból hoztam fel újra.
Mert anno téma volt a 24U topikban.
Én sem szagolgatom.😜 -
palee69
senior tag
Ti szagoltátok már az Spent?
Szerintem ez is büdös
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!🐰 -
Diák66
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szemüveg nélkül kb 10 cm-re kellene tennem, hogy lássam is. Színtorzulás volt a kontúrvonalaknál, egyes színek esetében nagyon durván, vagy ha a háttér szín eltért. A fejem nem fájt, de a szemem belefáradt. Folyamatos fókuszálási kényszer miatt. A fekete témát szertem, azon meg fehér betűk vannak.....
-
-
Diák66
őstag
válasz
TODI1111
üzenetére
De nekem mindig kell a szemüveg, közelről tudok csak nélküle olvasni. De ahhoz meg túl közel kell tartanom a telefont. Ennél a kijelzőnél túlságosan torzít a szemüveg, a kontúr vonalak bizonyos szögből torzultak, elszíneződtek ha kontrasztos téma volt a képernyőn. Csak úgy volt jó, ha pontosan szemből néztem a kijelzőt. minél jobban döntöttem, annál jobban kijött ez a jelenség bizonyos színeknél. Sajnos más kijelzőnél is van ez a jelenség, de ott nagyon a perifériás látótérbe kell essen irreális szögből, valamint a szemüveg lencse ívesebb részére, ahol nagyobb a fénytörés amúgy is. Ezt a problémát valószínűleg csak a szemüvegesek érzik át.
-
gerner1
nagyúr
válasz
wong kok wah
üzenetére
Melyik gyári böngésző ? .. -mert kettő van a firmware -ben (Chrome, és a Samu)..
Samu böngészőnél:
Egy tipp.. - úgy emlékszem, hogy amikor folyamatosan Titkos módban böngésztem, akkor a rendszer minden bezáráskor törölte a sütiket (ebben a módban ez így van), így a következő megnyitáskor újra felugrott a nyilatkozatra vonatkozó ablak. -
wong kok wah
senior tag
Üdv!
A teló gyári böngészője minden egyes alkalommal ahogy megnyítok egy oldalt akkor újra és újra feldobja az adatvédelmi bla bla ablakot. Mindig elfogadom, elvileg a böngészőnek ezt el is kéne mentenie, de legközelebb újra feldobja...
-
azigazimoris
aktív tag
U23-ról jőve kellett gondolkodni a beállításon,
De gyorsan rájöttem, hogy itt a vivid a jó az S7 óta megkedvelt natural beállítás helyett...
Meg egy kicsivel magasabb fényerő az általam megszokott minimalnál és kész.
Teljesen jó két nap után. Gyors, mint a bitang, csak az a kurva lekerekítés ne lenne a képermyő sarkokban. De már mindegy. Az S23 U megy az asszonynak 😀 -
TODI1111
veterán
Kijelző "probléma" (vannak akik érzékenyek rá) ide vagy oda, mégis [A Galaxy S26 Ultra 7 európai országban lett a legjobb okostelefon]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de s24U-ról komolyan nem tudom mit érezhet...?
Miben tetszik annyival jobban?

A Nokia annak idején nem rendelkezett még csak hasonló szolgáltatás kínálattal sem, mint amit most az Apple kínál (és amiből komoly bevétele van, ezért is támogat “ezer éves” típusokat).