Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Azt javította a hozzászólásod felett.
-
mrThomi
addikt
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Aliexpress [link]
-
kengyel
nagyúr
Mostmár jó az előlapi kamera, így én is visszatértem.
Most az emailek nem jönnek meg, csak ha megnyitom az alkalmazást. -
balintka
addikt
Én itt a fórumon, a 26U-nál olvastam először ezt a Spigen üvegfóliát, csak elsőre tévedésből (és mert nem volt raktáron a gyári Spigen oldalon az AR típus) a simát vettem. De már akkor megtetszett a felhelyező keret, először láttam ilyet. A 25U karcos gyári kijelzőfóliája után hajlottam alapból afelé, hogy üvegfólia legyen mindenképp, ez meg tényleg egy ideális típus lett. Maradok ezentúl én is ennél a jövőben is.
-
balintka
addikt
Dettó nálam is. Kellett rendelnem belőle egy 2. csomagot, mert az elsőnél bármit csináltam, mindkét fólia alá szösz ment... Most a 2. csomag első fóliája felment hiba nélkül... Sima fóliát nem akarok, egyrészt mert jobban véd az üveg (és ezt a Spigen-t álom volt felrakni), másrészt meg a sima fólia nagyon nagy kímélet mellett is karcolódott (zoknis tokban tartottam a telót), a 25U nem volt egy éves, de már hajszálkarcos volt a fólia... (a telóban nem volt 70 ciklus 10 vagy 11 hónaposan, tehát nem volt agyonhasználva).
És ez az AR üvegfólia tényleg sokkal jobb, mint a sima ugyanilyen Spigen. Szerintem ezentúl már csak ilyet fogok venni minden leendő telefonomra (a 26U az első).
-
Imi1981
veterán
Megvan a probléma gyökere! Ha netán másnál is jelentkezett ez akkor ki kell kapcsolni a villogás csökkentés funkciót! Az zavar be az élőképbe. Chatgpt találta meg rediten hogy írta valaki és tényleg kikapcsoltam és jó lett . Pontosan ezt írta “the screen brightness... may appear darker when taking photos if the 'Dim strobing' option... is enabled.”
Még csak beltéren tudtam tesztelni erős villanfénynél de egyből látszott hogy így jó. Ha be van kapcsolva a villogás csökkentés erős villanfénynél is elsötétül csak persze nem annyira mint kültéren. Ha kikapcsoltam egyáltalán nem sötétült el hanem úgy működött ahogy kell. Nagyon megkönnyebbültem. Csak leírtam ha más is ezzel küzd ez a megoldás. -
-
Imi1981
veterán
Ma kint voltam az udvaron és fotózgattam és megint szelfiztem volna a kislányommal de ez az élőkép elsötétülés borzasztó volt. Open kamerával és gcam-al nem csinálja de azok nem olyan jók és nem olyan jó képet csinálnak. Írtam a Samsung membersben és küldtem logot is . Válaszoltak pár órára rá és át akarják nézni a telefonom távsegítséggel de szerintem ennek semmi értelme. Ez szoftveres bug. Már minden beállítást próbáltam de csak másik kamara alkalmazással tudom kiküszöbölni. Nektek nem jelentkezik ez az élőkép elsötétülés szelfi kamerával kültéren? Főleg akkor csinálja (de ne csak akkor) ha kicsit feljebbről csinálom a képet mint a fejem és lefelé néz valamennyire a kamera. Az elkészült kép mindig jó és jól exponált csak az élőképen nem látok semmit mikor csinálnám a képet.
Ez az egy problémám van a telefonnal de mondjuk ez eléggé zavar. -
đe$|re
senior tag
Ahoj, én is csatlakozom a topikhoz. S21+-ról jöttem át. Tokból ezt rendeltem: PITAKA Cairn Case MagSafe tok (Sunset). Az iPhone 17 Pro Maxon gondolkodtam még, de az órát és a fülhallgatót nem akartam cserélni (Samu mindkettő).
-
ADAM1337
nagyúr
Elvileg jövőhéten csütörtök magasságába én is csatlakozok a klubba.
A tokot már előre megvettem ez 2 éve tökéletes szolgálatot tesz az elődőn.
-
Atish19
őstag
Android Auto felhasználóktól kérdezném, hogy van itt rajtam kívül más is akinek még mindig nem váltott Gemini-re az asszisztens AA alatt?
-
gerner1
nagyúr
Hívás/hívhatóság, garancia szempontból semmi. Minden adat és beállítás is marad a helyén.
A G.Wallet használatával lehet gond, egyik másikon. Némelyiken 1-2 funkció korlátozódik ( régebb i Samu órakkal funkciók, vagy S-health -ben ez+az).
Illetve... - ILO régiókódon, a Szombat lesz a kiemelt a naptárban ( Vasarnap helyett).
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Valaki aktiválta már a hívás rögzítést? Ha igen milyen régió kóddal csinálta? Köszi
-
-
$atirka
őstag
-
Gábir3636
lelkes újonc
Mivel a spiegenben 2db van így szivesebben venném esetleg felesben veled egy próbár megérne. Alzában néztem 10e körűl van a 2db-os.
Én még nagyon gondolkodom rajta, védelem vs tökéletes kép. Azért a samsung gyengesége pont az éjszakai felvételek és pont ott ront rajta a kameravédő. Xiaomi 14ultrához képest így is elmarad az éjszakai kép videó, pláne ha kameravédő van a telefonon. Sajnos a kinai gyártók tényleg fel fejlődtek sőtt meg is előzték a nagy gyártók samsung apple telefonokat, ezen a téren meg hát aksiban is. -
Gábir3636
lelkes újonc
Én is gondolkodom, hogy veszek kameravédőt, mert mindig összefogdosom a kamerát véletlen, és félek hogy előbb útóbb ahogy tisztítom karc vagy sérülés lesz. Én megkérdeztem egy profi fotóst aki sajnos megerősítette az előttem szólót. Tényleg romlik a kép minőség.
Pl esr napali 2-5% éjszekai 10-20%
Spiegen nappali 0-2% éjszakai 5-8%
Ezért inkább valami olyan tokot kellene néznem ami jó minőségű és kamerát is védi pl elhúzással. De ezeket a tokokat undórítónak tartom. Úgy higy nagyon vacilálok én is. -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Minőségi például spiegen kamera védőüveg ront a kamera képminőségen?
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Kezdem eldobni a kalapácsnyelet. Watch Ultra + S26 Ultra. Este 10 és reggel 5 között elmegy ne zavarj módba + energiatakarékos módba, a megfelelő kivételekkel. A kényeg az volt, hogy éjszaka csuklóemelésre ne kapcsoljon be az óra kijelzője. Reggel 5-kor minden visszaáll, kivéve a csuklóemelésre bakapcsolás. Ez eddig teljesen jól működött, újraindítgattam mindent, frissítettem mindent is, újra beállítottam a ne zavarj módot, de nem óhajt visszakapcsolni. Pedig a telefon és az óra ne zavarj módja szinkronban van elméletileg.
Találkozott valaki már ezzel a hibával? Én rontok el valamit?
-
Imi1981
veterán
Az ujjlenyomat pontosság javítása funkciót? Az ujjlenyomatoknál mikor kiválasztasz egyet link link . Azóta nagyon jól működik. Egyik nap mosogattam feleségem helyett és nagyon kiázott a kezem na akkor nem oldott fel sehogy. Még kellett várni míg vissza áll a bőr normál állapotba. Viszont utána megint tökéletes volt. Azért használok arcfelismerést is .
Az üvegfelóliával meg nagyon elégedett vagyok. Temus fóliák és itthon is kapható olcsó fóliák nem adják ezt vissza. Számomra ég és föld a különbség. Legfőképpen azért mert így jobban látni kültéren és beltéren is igazából. Jobb a kontraszt vele ezért sokkal szebbnek látni a kijelzőt. Jó cucc.
-
Jaja, én is így gondolom, már letettem róla, megvárom az S27U-t addig kiszolgál az S24U, semmi baja, karcmentes, kicsit több mint egy év garancia van még rá, nem csak a plusz pénz miatt, de egyébként sem éri meg a csere, nem igazán tudnak már érdemben hozzátenni, legalábbis számomra.
-
Imi1981
veterán
Ha jön értesítés furán ugrik elő. Mutatja felül egy pillanatra majd eltűnik majd visszajön és megint mutatja de elég bénán működik. Olyan mintha nem tudná mit csináljon. Ez pár napja van így . Mitől lehet?
-
Imi1981
veterán
Itt van gyárilag rendszer szinten hangszínszabályzó link link próbáld ki. Én tök jól beállítottam magamnak és van mély és szép magas is . Még lehetne is feltolni mélyet ha kevés lenne neked. iPhone 17 pro maxhoz képest nem tudom milyen de iPhone 13 pro-nál (arról váltottam) jobb így beállítva és jóval hangosabb is .
-
makoss
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Pedig már a Vivo X300 Ultra Tesztnél is emlegetik a PWM értéket
-
Hali, aki esetleg s24u-ról váltott s26u-ra, mondana valami meggyőzőt, érdemes?
-
gerner1
nagyúr
válasz
migabi24
üzenetére
& legalább nem jó helyen van abban sem a MagSafe gyűrű...
-
waszabi07
senior tag
A teszteken lehet jobb, de ha nézzük a készenléti fogyasztást is, ott elvérzik mellette. Pl én használom egy ideje 25u és 15pro-t egyszerre, ha hozzá sem nyúlok bekapcsolt mobilnettel délre a samu 90% alá megy, az iphone 100-99en áll.
Akkor úgy írom nekem sok mindenben jobb, mert ez már olyan hogy kinek melyik tetszik jobban, pl face id vs fp. -
waszabi07
senior tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Nem váltanék a helyedben. 17 pm szerintem sok mindenben jobb telefon, esetleg kapsz pár plusz funkciót a 26u-val. Kamerád gyengébb lesz, akksiban is rosszabb.
-
waszabi07
senior tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Én nem biztos bevállalnám.
-
ateszapa748
aktív tag
Még mindig fontolgatom az I17 pro max-ról váltást
-
Gábir3636
lelkes újonc
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Nekem ma a play frissült márc 1-re.
-
kisdobos0111
aktív tag
Egy hete van meg a telefon, és meg kell mondjam nagyon elégedett vagyok vele. Kamera szerintem nagyon jó és az üzemidő is szuper!
-
Imi1981
veterán
Tud valaki jó pitaka szerű tokot csak sokkal olcsóbban? Most egy temus pitaka utánzat van és ez is tetszik csak ez igazából műanyag és csak kinézetre aramid. Egy idő után kopik sarkokon. Viszont 20-30 ezret nem vagyok hajlandó tokra költeni így azért írtam hogy sokkal olcsóbban .
-
mrThomi
addikt
Azt tudja valami, hogy bt csatlakozáskor a zene autómatikus lejátszásár vagy folytatását hol lehet kikapcsolni ?
-
gerner1
nagyúr
Nem. Talán szerencsétlenül fogalmaztam. Úgy értem, hogy nem használom az Accuracy -t (nincs aktíválva).
Fene tudja. Kézkrémet sem használok. Az is igaz, hogy a napi tevékenységem sem találkozik olyan körülményekkel, amelyek miatt olyan száraz lehetne, mint akik pl festenek, cementtel, vagy más porral, vegszerekkel (& stb) érintkeznek.
Ugyan ettől a cégtől van a korábbiakon is szintén XTR* üveg, és azokon is patent, mindegyiken. Pedig, azokon, jelenleg nincs is ilyen ( UI8.5 ) opció.
-
$atirka
őstag
-
Imi1981
veterán
válasz
balintka
üzenetére
Elvileg ez a hét közepére írta spiegen hogy érkezik raktárba. Szóval jövő héten valószínűleg megkapod. Tök jó, hogy most már a fekete az fekete így sokkal kontrasztossab a kép és a színek is szebbek ezáltal kicsit. Amúgy megtaláltam az ujjlenyomat pontosság javítása funkciót és nagyon jó lett most az ujjlenyomat olvasó! Már majdnem olyan mint üvegfelólia nélkül.
-
gerner1
nagyúr
Nálam inaktív az opció, és így is patent (Zagg XTR5).
Az elmúlt ~8-9évben észre vettem egy érdekességet ezzel kapcsolatban, az összes nálunk járt Samu típussal (függetlenül a fingerprint-sensor technológiájától, és hogy milyen fólia/védőüveg volt rajtuk..):
Amikor dupla-kopp a bekapcsolás, akkor az ujjlenyomatos feloldás gyorsabb, közvetlenebb.. - mint amikor a BEkapcs gombbal kezdem. -
$atirka
őstag
Mintha most nem kéne annyira rányomni az ujjam, viszont érdemes picit tovább ott tartani.
Nyilván akinek béka keze van
, annak hibátlanul megy, nekem, nekünk száraz kezűeknek ez problémásabb, talán most még egy fokkal jobb lenne.
Spigen Glas.TR EZ Fit Pro tükröződésgátlós üveggel... -
Imi1981
veterán
válasz
balintka
üzenetére
Én smartdiszkontból rendeltem mert láttam hogy ott van raktáron. Spiegent néztem először de ott nem volt raktáron. Az ujjlenyomat olvasó jobb lett a régi módszerrel, hogy egy ujjam kétszer vettem fel. Így jobb bal hüvelykujjam használom és most nagyon jól működik! Persze üvegfelólia nélkül még mindig jobb.
gerner1 #324
Megnézem kösz.
Nem látok olyan opciót. -
Imi1981
veterán
Megjött a spiegen anti reflective üvegfólia és nagyon jó! Sokkal jobb mint az olcsó üvegfólia ami rajta volt. Tényleg kevésbé csillog / fénylik és a kijelző szebbnek tűnik tőle! Komolyan még a színeket is szebbnek látom meg kontraaztosabb a kijelző mint az olcsó üvegfóliával . Az ujjlenyomat olvasó viszont ezzel se olyan mint üvegfólia nélkül de jónak mondható. Itt is erősebben kell rányomni az ujjam. Összességében elégedett vagyok vele.
-
Atish19
őstag
Érkezett Google Play-rendszerfrissítés. 2026.március 1.
-
Imi1981
veterán
Azt a facebook messenger ertesítést ki lehet valahogy külön kapcsolni ,hogy a fényképet sikerült elküldeni? Nagyon idegesítő.
-
azigazimoris
aktív tag
Nem olyan rossz ez 😁
-
mrThomi
addikt
Köszi a válaszokat keresek ilyet
-
Imi1981
veterán
Igen arra. Mielőtt ráfekszik az üvegfelólia a kijelzőre hihúzol közüle egy fólia réteget ami tapadós és az lehúzza a port a kijelzőről. Persze attól még megtisztítom a kijelzőt biztos ami biztos. De amúgy jól kiszedi a port . Meg a keret miatt sokkal könnyebb jól felrakni és pozíciónálni mint régen kézzel igazítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt a telefonon kell kikapcsolni, hogy ne játsza le automatikus a háttérbe megállított zenét vagy yt videót.
...de fura ha így van...
, annak hibátlanul megy, nekem, nekünk száraz kezűeknek ez problémásabb, talán most még egy fokkal jobb lenne.