- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz stellaz #115263 üzenetére
Igen, és szerencsére elég egyszerű is. A "kupak" alatt csak 2-2 csavar van oldalanként. Korábban már "nagytakarításra" szedtem szét. Egyelőre félre rakom az újat tartalékba, nejemnek is mondtam, hogy ez már "örökké" maradni fog. Mostanában pedig sokat hanyagoltam, egy időben árultam is, de egyelőre marad hely neki.
Sajnos Beyer ügyben teljesen vakon vagyok. Egyelőre még Sennheiserekkel "rongálom" magam, ha már azokat megunom tesztelni, arra a vonalra is rászánom magam.
Amennyire emlékszem, a normál állapotú 7XX-9XX szériás Beyerek általában olyan 40-45 körül vannak árulva aprón, 30ezer HUF már olcsónak számít. Szerintem. Annyiért már érdemes lecsapni rá. A Tygr 300-asokat szoktam látni olyan 30-35 körül. (Szétmálott fejpánttal.)[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz Gzula[HUN] #115262 üzenetére
Az jó ha cserélhető, nekem a VE Supernova fejesen szétment a fejpánt (ragasztva volt a gumiszalag), nem is cserélhető, szivacsot ragasztottam a pánt alá, de innentől kiesett nálam az olcsón jót fejesek ajánlásából.
Ezzel együtt kérdezem, hogy Beyer fejesek közül melyik lenne a legoptimálisabb szintihez, meg zeneszerzéshez a gyereknek? Szerintem zárt kellene, ha mikrofonba is szeretne feljátszani valamit. Volt nemrég az apróban 30-ért egy pár hónapos dt770 pro...
-
Gzula[HUN]
addikt
-
Dorien
veterán
válasz Dorien #115260 üzenetére
Áhh, nagyon jó ez a flannel párna. Így a K612 Pro hangja a Gibson-féle Fidelio X2-re hajaz, csak szerintem audiofilebb minőségben. Kellemesen telt mélyek, amelyek nem telepednek rá számottevően a közepekre, a magasok pedig egy csipetnyit visszább szorulnak. Aki a kiegyenlített hangzást preferálja a maximális részletek mellett, az persze maradjon a gyári párnánál.
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz Dorien #115236 üzenetére
Ali-s AKG (K701 / K702 / Q701 / K601 / K612 Pro / K712 Pro / K7XX) fülpárna update:
AKG K612 Pro-ra rendeltem black flannel, mesh, velvet párnákat innen. Az árukért kifogástalan darabok: jó anyaghasználat, nem büdösek, nem irritálják a fület, fejet. Eltér valamelyest a hangjuk a kicsit lapult gyári párnától, de mindhárom bőven a hallgatható kategória, mind megérik az árukat. Igazából azt sem tudom most, hogy melyiket hagyjam rajta a fejesen - a bőség zavara... Talán az aszimmetrikus velvet egy kicsit V karakterűbb, mélyben és magasban kiemeltebb megszólalást ad, de itt is lehet játszani azzal, hogy a keskenyebb első vagy a vastagabb hátsó rész felé toljuk a fülünkön. Ez tisztára olyan, mint a K702 / Q701 vastag, mély gyári párnája.
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz bitrograde #115256 üzenetére
Én annó, lehet már másfél évtizedel ez előtt vettem a legolcsóbb kábelt kb. a Teszkóból a céghez, amivel a kollégától kapott 2-3 évtizedes Aiwa music centert kötöttem össze a számítógéppel, csak, hogy zörögjön valami. De minél olcsóbban. Egy Hama kábel volt, ami a szó szoros értelmében megfordította a jobb és bal oldalt, felcserélte a pineket. Szóval engem nem győzött meg a minősége.
[ Szerkesztve ]
-
btraven
őstag
válasz bitrograde #115256 üzenetére
Ott nincs crosstalk.
-
btraven
őstag
Dehogyisnem! Pont az a lényeg, valami vezeti az áramot és kész. Ezért készítenek a Youtube-on videókat hogy egy répával(!) kötik össze az erősítőket, és működik, meg a THD < -120dB.
Mint mondtam az 1000 forintos Hama összekötő kábelnek hibátlan. Fejhallgató kábelnél vannak a bajok. Csak azt senki nem méri meg hogy beadnak egy jelet a jobb csatornára a lánc legelején, aztán megnézik hogy a fejhallgató bal oldalán abból mennyit lehet hallani.
Egyébként marha nagy kabaré ez az egész. Mindenki vitatkozik a -140 dB jitter-ről meg -120 dB THD-ról közben meg olyan -30/-60 dB (saccperkábé) áthallás van. De állítólag az nem árt -
-
őstag
Ezt vettem: [link] Jó lett volna 1 méter körüli, de nem akartam méretre gyártatni Nekem picit kellemesebb a hangzás egyébként. Bár olyan nagy eltérés nincs.
Most még rendeltem egy Fosi DS2 dac 2024 [link] Remélem elfogadható lesz, mert így akarom kimaxolni a relaxációs/pihenős/élvezkedős szabadidőmet ebben:
[ Szerkesztve ]
-
nobela
senior tag
Ne komolytalankodjunk, ezerszer leszögeztük már hogy a fejhallgató kábelek hangjai között VAN különbség.
xDuoo MT-604 csöves hibrid fejhallgató erősítő 1 év garanciával eladó: 49.900.-
-
Dorien
veterán
válasz fojtviki #115247 üzenetére
Ha nem ront a hangon a gyári kábelhez képest, és olcsó, az már minimum fél siker.
Én a GuCraftsman-féle 6N ezüst kábelt hallottam jobbnak a gyári HiFiman Edition XS kábelhez képest. Nekem kicsit túl rövid volt, mégis minduntalan azzal hallgattam, mert finomabb, teltebb volt a hang. Pedig régebben én sem hallottam különbséget a nálam járt fejeskábelek között... Interconnect-eknél ez még hangsúlyosabb lehet, mert utána jön csak az erősítés."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
btraven
őstag
écoute fejhallgató beépített elektroncsöves előerősítővel
[link]
télen jól jön mert melegíti az ember fülét -
őstag
Sziasztok. Megjött a 660S2-höz az openheart kábel Előre leszögezem, hogy nem VITAINDÍTÓNAK szánom. Nem gondoltam, hogy akármi változást is fogok eszrevenni, nem is hiszek/hiszünk a kábel mágiában. Viszont nem tudom leírni, de észlelek változást Eddig is nagyon kellemes volt hallgatni mint írtam, de most valahogy az egész összkép, mintha "lágyabb" lenne valamivel. Tényleg nem tudom pontosan leíreni, mint ahogy sokan tudják. De kellett egy nem túl hosszú 4.4-es kábel. Ezért is lett megrendelve, nem vártam semmit tőle egyébként
-
Dorien
veterán
Jó reggelt!
Néhány új zene a Radio Paradise -ról:
J. S. Ondara [link]
Rodrigo Gallardo [link]
Mich Gerber [link]"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
sz.mich
tag
válasz Gzula[HUN] #115240 üzenetére
Szia! HIFIMAN-ben a Sundara Closed Black-re gondoltál? Mert önmagában Closed Back-et nem találok belőle.
Csak kp., az ár fix.
-
:AMF:
senior tag
válasz Dorien #115236 üzenetére
Én az AKG hazai képviseletétől (Bertaudio) szereztem be minden gyári alkatrészt, amikor a Sextettet újítottam fel. Szó szerint bagóért árulták. Náluk nem próbáltad?
Aliról én a 702 döntött párnáját rendeltem meg a 612-höz, az anyaga alapján nem tudtam megkülönböztetni a gyáritól. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz sz.mich #115239 üzenetére
Zártban:
- Ha nem akarsz sokat költeni DAC/AMP-ra: Fiio FT1
- Ha hajlandó vagy kb. (vagy inkább leaglább) annyit költeni DAC/AMP-ra, mint fejesre: Hifimnan Closed BackNyitottban:
- Ha nem akarsz sokat költeni DAC/AMP-ra: Az ITT kifejtettek (2. bekezdés) Ha jól emlékszem, a fórumtárs is, akinek ajánlottam Cloud 2-ről váltott FT1-re
- Ha hajlandó vagy kb. (vagy inkább leaglább) annyit költeni DAC/AMP-ra, mint fejesre: Drágább Hifimanak közül nézelődnék, de azok közül én csak a 400SE-t próbáltam, esetleg egy jó áras Sennheiser HD6XX vagy 650, de ennyiból azok közül csak használt lesz.Annyit teszek még hozzá, hogy az X2HR (is) cserélhető vezetékes, így ha szükséges, egy V-Moda Bommpro-val, vagy annak olcsóbb változatainak egyikével könnyen headsetté alakítható.
IMO a EPOS Sennheiser GSX 300 7.1-et felejts el, és inkább valami komolyabbat válassz. Ezek a 10-20ezres cuccok (1-2 jó ár/érték arányú kínait leszámítva) inkább csak pénzkidobás.
[ Szerkesztve ]
-
sz.mich
tag
Sziasztok!
Le szeretném váltani HyperX Cloud II-es heccetemet' valami komolyabb fejhallgatóra, ezért fordulnék hozzátok segítségért. Csak újat vennék (bárhonnan), PC-hez, circumauralt, zenehallgatásra (zömmel metál), illetve játékra használnám és 80 ezret szánnék rá. Mivel nem próbáltam még ilyen árkategóriájú fejeseket, nem tudom, hogy zárt vagy nyitott legyen. De mivel (természetesen) mindenképpen a hangzásra mennék rá, és mert az összefoglalóban úgy állt, hogy általánosságban a nyitottak jobban szólnak, ezért nyitott vagyok a nyitottra. :)
Továbbá mit gondoltok arról, hogy egy külső, EPOS Sennheiser GSX 300 7.1 csatornás hangkártyával támogatnám meg az élményt? Persze, ha van jobb ötletek, azt is szívesen venném.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Csak kp., az ár fix.
-
Dorien
veterán
válasz bitrograde #115237 üzenetére
Subtotal $59.99
Shipping $35.00
Route Shipping Protection $1.50
Total $96.49
Frankó, ennyiből inkább komplett DT770 / 880 / 990 -et veszek."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
bitrograde
senior tag
Ha már plüss fülpárna: ez itt a pizsihez való.
-
Dorien
veterán
Nemrég rendeltem az AKG K612 Pro-ra Ali-s párnákat (flannel, mesh, velvet), kíváncsi vagyok mit adnak a gyári hanghoz képest. FYI: Az AKG nem párban, hanem darabonként árulja a gyári párnákat, nem éppen olcsón. Ilyennel még egyetlen gyártónál sem találkoztam...
Szerencsére a gyári párnát nagyon intenzív áztatással (mosogatószer + 80 fokos forróvíz) meg utána folyékony mosószeres mosással sikerült megszabadítanom a beleivódott zsírtól. Nagyjából az eredeti formáját és a gyári hangot is visszanyerte így. Ne hagyjátok ennyire elhasználódni a plüss fülpárnákat , legalább 1-2 évente illik kimosni őket.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz bitrograde #115234 üzenetére
Köszi! Ja, hát ha ennyire elkeserítő az első tapasztalat az aktuális forrásokról, akkor én sem szoktam tovább ragozni a témát. Van épp elég fejes a piacon, és lehet, hogy ami nekem csalódást keltő, az másnak meg maga az audio nirvána. Más a fejünk, fülünk, hallásunk, preferenciánk, a fejes előtti komplett láncunk, a hallgatott zenei stílusokról, kedvencekről meg ne is beszéljünk, hogy mennyire eltérőek lehetnek...
Audeze EL-8 volt nálam, hát az a példás megépítésétől, kényelmétől eltekintve nekem volt egy totál "meh" élmény hangilag. sNk77 fórumtárssal cseréltem egy HiFiman HE560 + Focuspad A kombóra, amit meg imádtam. Ő meg pont fordítva élte meg őket, nála az EL-8 volt a nyerő. Ugyanez volt velünk a helyzet az iBasso SR3-mal kapcsolatban is, neki az már egy túlzottan mélyerős hang, nekem meg kb. optimális a hangképe.
-
bitrograde
senior tag
válasz Dorien #115233 üzenetére
Hát, nem egyszerűt kérsz. Az első, ami eszembe jut, az a szó, hogy "underwhelming". Vagyis hogy minden szempontból csalódást keltő. Nem igazán állt össze a hang, egyáltalán nem volt érthető, hogy mi lett volna a koncepció. Se alja, se teteje, se közepe, se tere. Igazából ilyenkor szoktuk azt javasolni, hogy az ember nézzen rendes erősítés után. Akkoriban egy RME ADI-2 FS volt a rendszeremben, meg a DIY OTL csövesem (egyik sincs már a birtokomban), és mindkettővel hasonló volt a benyomásom. Kedvem se volt tovább keresni.
Az LCD2-t nem hallottam, és azt mindenki dicsérte, így gondoltam: a "jóárasított" változattal teszek egy próbát (carboncopy hobbitárstól vettem a head-fi.org-on, két magyar ha összeakad a nemzetközi hifis virtualitásban). De a "gazdaságos" változat jó tulajdonságaiként egyedül a kényelme jut eszembe (a súly engem nem nagyon szokott zavarni, ha jó az elosztása).[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz bitrograde #115232 üzenetére
LCD2 Classic: Ez ugye már egy Dekoni Elite Velour párnás változat volt, ami nemrég az aprón járt jó áron, plusz a fejpánt is le lett cserélve bőrre. A súly mellett az volt elrettentő nekem, hogy többen is nagyon középhiányos, sötét hangnak írták le, én pedig a DCA Aeon Open X-nél sötétebb hangzást már szerintem nem tolerálnék. Nem sírok miatta...
Te hogy írnád le a hangját? Mihez hasonlított?
[ Szerkesztve ]
-
bitrograde
senior tag
válasz Dorien #115231 üzenetére
Nem vészes: jó a súlyeloszlás, és elég busa nyakam van. De nem is az az ágyban fejesezős darab.
Vettem hozzá egy 4.4 balanced kábelt a DAP miatt (a kábelről persze tudjuk, hogy a hifis társadalom lenyúlására kitalált átverés csupán, pláne a balanced ), és ha éjszaka nem tudok aludni, de nem akarok már PC-t kapcsolni, akkor csak a DAP-ról is elég jól szól (ott is van valami huncutság: kell neki a high gain, A-osztályba kell kapcsolni az erősítését, és SD-kártyán lévő fájlokat lejátszva, csak zene üzemmódban jobban szól, mint az Androidot használva, Deezerről stremelve). Ha eldőlnék zenehallgatás közben,, leesne a fejemről. Szóval legalább egyenesben tart.
Fura, hogy pont az LCD2 Classicot említed (vizuális) összehasonlításként. Kevés fejes okozott akkora hangbéli csalódást, mint az. A vétel után két héttel túladtam rajta. -
Dorien
veterán
válasz bitrograde #115229 üzenetére
Nyilván ha rajtad van, akkor nem látod. Audeze LCD2 Classic-ra hajaz kicsit a design, amin gondolkoztam sokáig, de nem tudom hogyan toleráltam volna a 500g+ súlyát. Nem nehéz a Phobos a 690 grammal?
-
stellaz
veterán
válasz bitrograde #115229 üzenetére
Egyébként nekem is tetszik, bár egy fejesnél a kinézet nálam sokadlagos szempont, lévén, hogy nem látom, amikor a fejemen van
-
Dorien
veterán
válasz bitrograde #115224 üzenetére
Mindenki annyit költ erre a hobbira, amennyit akar / tud. Nekem még sokszor ezek a 100k+ árú fejhallgatók is a túlzás kategóriát képviselik, amikor tudom, hogy egy HE400 / K612 Pro / DT990 600 ohm mire képes mellettük. A DCA Aeon Open X-et mondjuk nem bánom, az egy példásan megépített, könnyű, szép és jó hangú planár fejes, ami még belefér az értékrendembe. Az Erzetich Phobos biztosan nagyon jó hangú, de én max. üzleti megfontolásból venném meg, mert számomra (főleg ennyiért) egy esztétikai rettenet...
-
M5Norbi
őstag
válasz Viharlovag #115209 üzenetére
Üdv!
Nem tudom mennyivel lehet rosszabb a HD569 a HD599-nél de láttam ellenkező véleményt is. Sajnos az 599.-et nem hallottam de az 569 nem olyan rossz persze kinek mi.
Annyi mázlid lehet hogy ezeket sokszor látni akár MM-nál is és ha ki van esetleg rakva akkor van esély meghallgatni.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
4264adam
veterán
válasz Gzula[HUN] #115225 üzenetére
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz 4264adam #115223 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, de hallottam a Sundara CB-t meg a Fiio FT1-et is. Bár nekem nem volt ennyire drasztikus különbség egyébként a 2 hangzása között. (Picit én is az FT1 felé hajlok én is.)
Fiio FT1 mellé a Fidelio X2HR szerintem nem lenne mellé lövés. Hasonlóan picit emelt méllyel rendelkező nyitott fejhallgatók tudomásom szerint a Philips SHP9600, meg a Beyerdynamic Tygr 300. Hallottam még hasonlót a Corsair VIRTUOSO PRO-ról is.
De a Fidelion kívül egyiket se hallottam, és nem tartom kizártnak, hogy visszalépés is lenne. Az SHP9600-ast egyébként már szerintem nem csinálnak (csak elődjét, a 9500-ast, az meg inkább kiegyenlített). A Corsair meg inkább headset, mint hifi fejes, szóval féligmeddig offos is, de állítólag ott is van egy kis mély kiemelés nyitottsága ellenére, meg azt is simán össze lehet hozni balanced-ba is.
Ja, feljebb árban nekem szerintem még Sennheiser HD650, de azt én Bogyó bá' "barkács" cuccairól hallottam, és azok nem voltak semmik. Az alá azért kell a vas. Meg a cső.
[ Szerkesztve ]
-
bitrograde
senior tag
válasz Dorien #115221 üzenetére
SZVSZ ez felett már csak nüanszok meg preferenciák vannak. Lehet, hogy egy 5x-10x-20x annyiba kerülő fejes valamivel jobb hangot adna, de a hangminőség növekedés jó eséllyel köszönőviszonyban sem lenne az árkülönbséggel...
Ezt sokàig én is így gondoltam. És nem is árral kapcsolatos kijelentéseddel vitatkoznék, hiszen az még szubjektívebb, mint az élmény megítélése. Inkább csak annyi kiegészítést tennék, hogy jó összeállítás esetén felfelé is át tud szakadni ám a gát. A HD660S2 felett, bőven felett is van olyan hang, nem is akármilyen, ami alapján újragondolnád a kijelentésedet. Mennyibe kerûl, hogyan lehet kicsiholni és miből, az más kérdés.
-
4264adam
veterán
válasz Dorien #115218 üzenetére
Fiio FT1 rendelkezem és szeretem.
Kíváncsiság miatt mi az ami nyitott típusként nekem szóba jöhet 80k-s majd 130k-s ársávban. Használt is játszik.
Érdekel Planar és Dynamics is. Nem vált be Sundara CB (Planar)
Ugye zártnál etalonnak az AKG 361 / 371-et olvastam ehhez igazítottam a keresést.
Topping E30 & L30 hajtaná. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz Gzula[HUN] #115052 üzenetére
"de a többi 5XX-as szériástól legalább elment a kedvem. Kb. örökre."
A dohányzásról leszokás ment ezért annó 2 évig. HD569 jön (remélem).
-
Dorien
veterán
válasz fojtviki #115220 üzenetére
Örülök neki!
Az, hogy én néha "kemény" hangzásnak éltem meg, simán lehetett az épp aktuális lelki / idegrendszeri állapotom miatt is. Technikailag egy kiváló fejes a 660S2. Meg lehet, hogy a te láncodhoz, ízlésedhez jobban is passzol, mint a DCA Aeon Flow Open X fejesem.SZVSZ ez felett már csak nüanszok meg preferenciák vannak. Lehet, hogy egy 5x-10x-20x annyiba kerülő fejes valamivel jobb hangot adna, de a hangminőség növekedés jó eséllyel köszönőviszonyban sem lenne az árkülönbséggel...
csƵ: A K702 egy hidegebb, magaskiemeltebb és teresebb hang, mint a K612 Pro. Technikailag kiváló, de "melegíteni" kell valamivel. Vagy EQ.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Dorien #115218 üzenetére
A 660S2 szerintem nagyon jó fehallgató. Többet használom, mint a párom Nálunk egyáltalán nincs jelen amit pár napja írtál Nincs még nyomokban sem szúrós hang. Minden olyan lágy, tegnap úgy elaludtam zenehallgatás közben, hogy még a nyálam is folyt állítólag Az is nagyon tetszik, hogy halk hangerőn is megmarad a dinamika, olyan jó mélyek is vannak, közben a magasak is nagyon jók. Én el sem tudom amúgy képzelni, hogy milyen lehet egy igazán felső kategóriás fejhallgató?
-
Dorien
veterán
A zártak között inkább cserélődtek le a könnyen hajtható, 100k alatt ajánlott típusok (Fiio FT1, HiFiman Sundara Closed-Back). Pl. a NAD Viso HP50, Denon D1200, Sony MDR-1AM2 már nem is kapható.
A nyitottaknál a HiFiman és a Sennheiser is csinált új best buy fejeseket, de ott is inkább a 100k feletti szegmensre koncentráltak. Ja igen, van még a HiFiman Deva Pro illetve a Sennheiser HD560S, de ez utóbbit azért mindenki a HD600/650 alá teszi hangban.
-
Dorien
veterán
A K612 Pro-nak kell egy komoly erősítő, ahogy pl. a HiFiman HE400se-nek is. Anélkül a töredékét mutatja meg a tudásának.
Anélkül vagy a már említett Fidelio X2HR (enyhén loudness-es hang), vagy
ATH-AD900 / ATH-AD700X [link]
Grado SR225x [link] (on-ear) - G-Cushion párnával over-ear lesz, de módosul a hang.Beyerdynamic DT880 Pro / Edition, Sennheiser HD600, HiFiman Edition XS - ezek is megfelelőek lehetnek, de nyilván ezek is erősítőről fognak igazán jól szólni.
[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
válasz Gzula[HUN] #115214 üzenetére
Akkor ráadásul pont forrás híján voltam egy Audioquest Dragonfly-jal.
-
csƵ
addikt
Üdv!
Valami ok mindig van, hogy visszatérek ide, most úgy hozta a sors, hogy a filmezésre és zenére használt 2.1-es hangfalas rendszeremet nem fogom tudni kihasználni az elkövetkezendő években.
Az elmúlt 15 évben az alábbi fejhallgatóim voltak:
AKG K99, K530, K550, K612pro, ATH-M40x, MDR-1A, Denon D1200, K371
Ezek közül a legnagyobb hatást a K530 és a K612Pro érte el nálam.Olyan fejhallgatót keresek, aminek van nagy tere, feszes és értelmezhető mélye, és steril, enyhén meleg a hangképe.
forrás: telefon és Apple Music, tévé és Apple TV 4Kkeret: legyen 100k körül
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz Gzula[HUN] #115201 üzenetére
Megérkezett
Javított verziót kaptam.
Fiio FT1 vs Sundara CB:Végre olyan a hangzás amit vártam. Szerintem nekem egyszerűen a Sundara CB Planar jelleg nem tetszik mert a HyperX Cloud2 Dynamic-hez szoktam.
Jól néz ki, szépen izolál, oldalanként a 3.5mm bemenet rögzülés minőségibbnek hat mint a Sundara. Még be kell járatni de ezzel sikerült leváltani a HyperX-et a Topping E30 & L30 láncban.
Súlyra viszont érezhetően könnyebb mint a Sundara volt.
Debreceni üzletben polcon van még 2db FT1 ha valaki vásárolna keleten. -
Viharlovag
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült elég jó áron beszereznem egy FiiO K5 Pro-t (nem ESS) és mellé csaptam egy HD599-et még Black Friday-kor Amazonról. HyperX Cloud Alpha-ról váltottam, szerintem jelentős különbség van a két fejes között, viszont nagyon hiányzik a hangszigetelő képessége.
Szóval egy HD599-hez közeli hangzású zárt fejest keresnék körülbelül 50 ezer forintig, ha lehetséges, vagy az árban legközelebbi alternatívát és annak figyelném az árát.
Olvastam hogy a HD598CS lenne a legközelebbi, de égen-földön sincs már az a típus, hasonló árfekvésben HD569-et találtam, de az elvileg rosszabb.
Előre is köszi!
-
Beri
addikt
Sajnos a 620s-nek semmi köze a 600-as szériához.
-
hoodoo86
tag
"Új driver van benne, vagy egy másik 6-osé?" Nem találtam egyértelmű választ erre. A marketing szöveg azt sugallja, hogy a 660s2 design-ból vettek át dolgokat, de azért nem tejlesen ugyan az. Ellenállása 150ohm, a 660s2-nek 300ohm. A háznál meg nem volt praktikus a 6xx ház, mert azt nehéz lett volna lezárni. De így meg az ember (én biztosan) mégis csak egy zárt 560s-ként néz rá.
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az alábbiakkal kapcsolatban.
Adott egy Acer Nitro V típusú laptop, amit egy hete vásároltam. Mikrofonos fejhallgatóval szeretném használni multiplayer játékok miatt, azonban a mikrofon nem működik rajta. A korábbi Lenovo Legion laptopommal hiba nélkül működik. A fejhallgatónak két kivezetése van , értelemszerüen zöld és rózsaszín, amit egy négy pin-es végződésű közösítővel használok, mint említettem a Lenovon tökéletes, az Acernél viszont nem müködik a mikrofon, hiába állítom be a hangtulajdonságoknál elsődlegesnek a fejhallgatót.
Tudnátok ebben segíteni? Esetleg járt már valaki így?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Amadis
csendes tag
Inkább ide rakom be, mint a BestBuy topikba, ott csak nyerészkednének rajta.
Sennheiser HD-650 116.990Ft - ÁK 153K
Árukereső szerint utoljára 6 éve volt ennél alacsonyabb áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest