Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 15T akku kapcsan van magyarazat, miert nem kerult bele combosabb darab ?
Biztosan van oka, hogy ezt rakták bele, engem jobban izgatott volna egy ugyanekkora SI/C akku! No de vehettem volna T nélküli 15-öt is...ill vehettél volna super Motorola Edge 60 Pro- abban SI/C 6000mAh akku van. Vagy jó nekünk a 15T is...

...a mostani 5 eves 10T Lite is elvan ket napot
Ez vagy nem fog vagy igen, kevés használatfüggőbb dolog van ennél. Nemrég nekem 64 óra felhasználást írt kb 130-140% feltöltéssel(85%+50% rátöltéssel). Video meg normál telefonálás 1,5-1,5 óra meg valamennyi böngirnyózás, PH app olvasgatása volt.
Az mindig jó, ha a zember előhalász 20-30 éves nyamvadt jackdugós füleseket, de valami oknál fogva ezt a réteget már nem annyira veszik figyelembe. 12X-hez még anno adtak adaptert... Nagyanyámnak meg fülese se volt...illetve volt, de annyira jólelkű volt, hogy mindig nekem adta!

-
válasz
Viktor0610
üzenetére
igaz, néha pontatlan vagy semmitmondó
Ez kicsit MI AI gyanús!
De lassan már mindenütt csak az AI áll szóba szegény userekkel... -
myckey
veterán
A 15T akku kapcsan van magyarazat, miert nem kerult bele combosabb darab ? Marmint az arsavban elfert volna a hatezres telep, v hulyeseget beszelek ?

amugy pont en fogom leszarni, mert se game se multimedia se akarmi nem izgat. a mostani 5 eves 10T Lite is elvan ket napot...tehat jah !
A tobbi dolog nem mozgat meg, ettol nekem nem kell erosebb cpu meg kamera meg mit tudom meg mi...toltes az meg so so.
DE !
Lehet egyedul vagyok ezzel, jo lett volna egy Jack csati.
akad egy tok jo "madzagom" , amit szerettem hasznalni.*
el kellene kezdeni belakni, de nem izgat a sztori
a simet is "lusta" vagyok beledobni.
forgatom, addig mar el sikerult jutni. -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csak a 13T-re vonatkozott ez? No ez is új nekem, azt hittem aki betatester, az magát az OS-t tesztelheti.
No akkor ma reggel óta már két infóval lettem gazdagabb!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez egyre valószínűbb!
Bennem is felmerült minap hasonló érzés pont ebben a topikban!Te amúgy benne is vagy valami beta tesztelő dologban, ha jól rémlik...de mi nem!
-
-
A manó csípje meg, teljesen igazad van, köszi, hogy ezt beírtad!

Mivel mindkét topikot olvasgatom, így bennem maradt a 3.0.5.0 de annyira még nem foglalkoztatott a dolog, hogy ránézzek a MIUIROM oldalra, így most már teljesen tiszta a helyzet!

Érdekes, hogy eddig csak a WOEEUXM kapta meg a HOS 3-at.

...3.0.4.0 a legfrissebb ami egyébként szépen helyrehozta nekem a 3.0.3.0-nak a gyenge akkuidejétSuper! Elég hamar levették a 3.0.3.0-at amúgy, milyen szerencse, hogy a kickínaiak lehallgatnak mindent!

-
Xmi fiok egyebkent mindenkinel be lett kapcsolva ? hasznaljatok teljes megelegedettseggel ?
Anno én regeltem a Mi fiókba, de aztán el is felejtettem. Nem emiatt fognak állandóan figyelni a kicikínaiak szerintem, de hamar kevés lett az 5GB tárhely, így csak a beállítások vannak ott meg mit tudom én mi még.
( különben ha figyelnek mégis a kicikínaiak és most is olvassák, amiket írunk, akkor mi van? max lehet, hogy az itt leírt nyekergések alapján fejlesztik a HOS-t... )
HU regioval is lejott az Mi & Android frissites, vagy kell ezzel mokolni ?
Elméletileg HU-n is ugyanúgy kapod a frissítést. Ha kapod, meg ki tudja melyiket. Viszont az elején az októberi security patch nekem Andorra régióra állítva jött elő! Nálam bármely régión jelenleg a 3.0.4.0 verzió ugrik elő, többek írták, hogy nekik meg a 3.0.5.0.Dupla koppos elesztes az megy ? be kell allit ?
Megy hát, testvértopikban írta le Karavik ft, de abban tévedett, hogy a csak HyperOS 3-tól, mert nálam is megy 2.0209.0-val. Párhuzamosan érdemes a 15T Pro topikot is olvasgatni!

Majd rakj be fotót, ha megvan az aranyberakásos meg unikornisos dizájn, azt mindenképpen látnunk kell!

-
myckey
veterán
Xmi fiok egyebkent mindenkinel be lett kapcsolva ? hasznaljatok teljes megelegedettseggel ?
valakit elraboltak mar miatta a kicikinai zod emberkek propagandista szorolapokkal a kezukben ? Tul lehet elni ?
Egyszeruen annyi szarsag van az ember eleteben, hogy eddig nekem total kimaradt ez az otezredik fiok....
Nem is akarom igazabol, tovabbra sem.HU regioval is lejott az Mi & Android frissites, vagy kell ezzel mokolni ?
Lattam hogy itt beszeltetek ezt az "orszagvalasztot".* Jah !
Dupla koppos elesztes az megy ? be kell allit ? -
myckey
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Belelestem, bekapcsoltam, elotte azert kivettem a dobozbol... par nap utan

ahogy latom, ez a koltozteto app, ez megy netto, semmi mas nem kell hozza. majd bedobom a simet aztan a guglival kezdem, az meg viszi a dolgokat magaval.
mikor a WIN Phone rol koltoztem at, az kicsit macerasabb volt...
az meg tovabb volt meg, mint 5 ev. Sajnaltam is ! Magamnak csereltem benne kamerat, Irektol rendeltem.Mit kozmetikazol ?
hereszort?
Igen, mivel ilyen tizenezrekert kotelezo venni szar vedo akarmit, muszaj volt a telefonnal meghozni a hatart, ami sok az sokk ! Mradat ez az olcso 15T... joaz !

Meg agyalok valami arany meg gyemant berakasos tokon, de ilyen elefant meg egyszarvu csont is legyen benne, es lehetoleg az unicornis vere szipkazhato legyen, mer ugy akarom majd mint a herri potterben az a voldemort vagy ki.
( tudod, az orokelet ! ) -
Szabolcs22
tag
válasz
tamáspapa
üzenetére
Igen valószínűleg a 33-35 watt a maximális sebesség egy porton. Az USB "A" portok, azok a QC3.0 szabvány szerint maximálisan 36 wattot engednek (google szerint). Az USB "C" portok, azok a PD szabvány szerinti portok. Ezek tudják maximálisan leadni a teljesítményt! Kivéve gondolom azt, ahova csak a PD 20 van írva, mert az csak 20 watt a képen látottak alapján. Függ a telefontól is, melyik szabványt támogatja. Nekem pl a Samsung USB "A" portokon keresztül csak 18w-al tölt, de az USB "C"-n tudja azt a 25 wattot, amit ígér a gyártó!
Szóval azt gyanítom, hogy a középső USB C port fog a leggyorsabban tölteni. Tehát számít a telefon, hogy milyen töltési protokollt támogat. Ha az ellenkező fajtával tölti az ember, akkor sincs semmi, maximum lassabban tölt a telefon. Amit kbyte1024 kolléga említett, egy ilyen kábellel egyszerűbb lemérni a sebességet! De már vannak kivételek, az interneten meg lehet találni telejes cikkeket az ilyen dolgokról. De a mesterséges intelligencia is egész jól összefoglalja a dolgokat, ha már van okostelefonunk.
Illetve még annyi, hogy igen sajnos már a kábelek is számítanak. Az olcsó 300ft-os kínaival nem fog olyan sebeséggel tölteni, mint egy normális arra 60-100-240 wattra hitelesített kábellal. De ezekbe még nem vagyok járatos, mivel olyan telefonom se volt eddig amin tudtam volna ezeket tesztelni. -
Azért nézz rá a Mi mover appra, lehet az egy külön telepíthető app és azzal is megy, nem tudom, mert sose raktam fel ilyet, lehet az OS -ben van alapból költöztető.
Ha már van csoportszelfiben férfiarc kozmetikázó, akkor miért pont költöztető ne lenne!?
Amúgy ja, 5 év az 5 év, kellett már egy új mobil. Nyiván olcsón, ha már úgyis aranyáron van hozzá a kiegészítő... azért egy 45eft-s tok még kellett volna, nem?

-
myckey
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
kivettem mar es bekapcsoltam...el is tettem.
Jah, lestem hogy mi ez a 14 ezres vedo ami 9 mer akcios, de kell amugy, kel kell.
Ize, itt zero MI acc, nem is lesz....akkor mashogy kell koltoznom.
Itt amugy keves az app, meg az egyeb is. Igazabol elvoltam az 5 eves geppel, de mar muvelt erdekes dolgokat, szoval....ezt meg hozzam vagtak par ft ert.
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok,
pár órája én is 15T tulaj lettem (12/256, fekete).

Ugyan van rajta gyárilag fólia és egy tok hozzá, ahogy az lenni szokott, de én szeretnék üvegfóliát (lehetőleg spigen minőségűt) és tokot (lehetőleg spigen vagy nillkin minőségűt, ütésállót) venni.
Ki honnan szerzi be ezeket, tudnátok segíteni, linkelni boltokat vagy konkrét terméket?
Több mint egy órát kutakodtam, de értelmes tokot nem találtam, üvegfóliából is csak 1-2 lett ami talán jó lehet, a fenti preferált márkákból nem is találtam hozzá. -
Ja ha kell rá, akkor kell! Szerencse, hogy nem egy 22eft-s fóliával hozták, mer'az kell!

Gondolom Mi mover csinálja a költöztetést, de nem tűnt fel, valahogy adta magát, az új telón főleg. Először a Google költözés van, az minden appot áthoz, aztán jön a Mi fiók, ami meg az összes beállításokat hozza és átrendez mindent szépen. Engem meglepett, hogy szinte ugyanaz a 6 oldalas részben mappákba rendezett asztali és ikonkészlet alakult ki, mint ami a 12X-en volt. Sajna a téma nem jött át, ill nem települt fel inkompatibilitás miatt.
Sajna a Mi accountba be kell lépni, ez nálam is elég fejvakarós volt, főleg mivel kettő is volt, mint kiderült...
Pofonegyszerű volt a két művelet, de jó sokat elszuttyogot vele a teló...csak pislogtam, annyi millió app volt felraktam a 12X-re, mondjuk azon is elfért bőven a 128gigán. Ne parázz be, ez a belakási/költözési procedúra kb félig lemeríti az akksit, de amúgy is kell kb 5 teljes feltöltés, hogy optimalizálja az energiahasználatot! Nem én mondom, hanem a teló írta ki ezt!

-
tamáspapa
aktív tag
válasz
Szabolcs22
üzenetére
Amit betettem fényképen, az 65W-ot tud összesen. Az oldalán ilyenek vannak, 5V=6,6A, tehát akkor ez kb. 33 W. 9V=3,7A, ez is kb 33W. 12V= 2,8A (25W) és 12V=2,2A (26W).
Amit nem tudok, hogy melyik kimemetröl jön a legjobb teljesítmény. Vagy ezekről a kimenetekről egyformán kijön az, amit leirtam és gyakorlatilag mindegy, melyikbe dugom a zsinórt, vagy jelentősége van a betüjelzéseknek és az A-tipusuaknál a színnek, mert nem egyformán adják ki? Ugyan is a kimenetek alá nincsenek odairva a V és W értékek, igy nem tudom, melyikkel járok jobban. Meg mi az a PD 20W meg a QC3.0 jelzés. -
myckey
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Jah, holnasp sztm kiveszem a dobozbol, igy 3 vagy 4 vagy mennyi mar a napok szama...

Ne kerdezed ! Igy hoztak ki, mer kell ra a 9 ezres vedo akarmi, kesz. kell.
De igaz ami igaz, en mar elegge megtortem a mostani, 5 eves 10T L masinat, azon is van eleg massziv "folia".Raadasul nekem indokolt is ra az xtra vedelem.

( de most ez a vedo izgat a legkevesbe...majd legyen beuzemelve ez a telo, meg lehet gorcsot kapok addig ) ű
Mi a tuti itt ? MI koltozteto ? De nerkem nem aktiv az MI fiok, az szamit ?

( vagy keverem mar a dolgokat mas keszulek rendszerevel, tudja a gorcs mar ) -
9k egy képernyővédő üveg? De minek, ha úgyis dobozban tartod a mobilt?

Még sose vettem ilyen szörnyűséget telóra, a 12X-en majd 3 évig bírta a gyári fólia, így is pár mikrokarc volt csak rajta, utána nem volt rajta semmi. Mondjuk nem dobáltam a telót meg nem egy maréknyi kulcs mellé raktam a zsebembe, de használtam egész nap.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Ma volt szolgáltatóváltás, és a teló ha lezárt állapotban van akkor a bekap sológomb megnyomása után még a régi szolgáltató nevét írja ki. Mit kell áttállítani, hogy az új neve legyen kiírva?Update: megvan
-
válasz
kbyte1024
üzenetére
Pedig érdemes lenne annak a töltőjét használni!
Amikor Ördi kettéharapta a Dell Latitude 5520 65wattos töltő kábelét, jó pár USB kábelt vettem, ami a ráírt értékek alapján töltötte volna a Xiaomi 67W adapterről, de meg se nyikkant semmivel. Rádugtam a Xiaomi 12X kábelét és a terminálon pontosan 20V/3,25A töltést írt ki az OS és szépen ment is a töltés. A többi kábel is tudta azt az értéket a specifikációk alapján, de a notebookot nem tudta átverni, szóval ez is mutatja, mennyit ér, hogy milyen értékek vannak az eszközre írva.
Viszont volt egy super kábel, ami hosszabb is volt, mint a gyári 1m, elkezdem vele tölteni a telót, nyilván ott ültem mellette, de lassú voltam.
Ördi kiszagolta a kábelt és ahogy landolt a kanapén, már a szájában is volt a kábel... azonnal elvettem tőle, de a teló már ki is írta, hogy nem megfelelő töltőerősség...
Bezzeg amit húsvétra direkt a törpenyuszinak vettem, annak csak a dobozát kezdte el rágni! Ez van, nekik a töltőkábel az igazi répa! -
Szabolcs22
tag
válasz
tamáspapa
üzenetére
Általában rajta szokott lenni apró betűvel a töltőkön, mi melyik port mennyivel tölt. Leírja, hogy hány volt és hány amperral tud tölteni az adott port. Ha ezt a két értéket összeszorzod, kijön a watt, mint teljesítmény, és megvan hogy maximálisan hány wattot tud az adott port. Nem biztos, de az is meg van adva, hogy hány watt az összteljesítménye, ha az összes portot használod. Nekem pl egy Ldnio asztali töltőm van, aminél így néz ki az ábra:
A "C" kimenet az USB C kimenet, Az "A" az USB A kimenet értelemszerűen.
De itt van róla egy még részletesebb táblázat: [Portok teljesítménye]
-
-
válasz
tamáspapa
üzenetére
Ampere vagy Accubattery appot rakd fel és ha bedugod a kábelt a telóba, figyeled a kiírt értéket. Mondjuk én ezzel nem nagyon kísérleteznék, ha nincs ajándék 67W töltő, akkor vennék eredetit az Mstore-ból, most 5000.- alatt van az ára! Amúgy a 15T csak PD 3.0 képes, a 15T Pro viszont tudja a QC4-et is.
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem, én Telekomtól vettem, ott nem tartozék, viszont kb. 23e,- be fájt nekem. Ezt 2 évig 950 Ft-jával törlesztem.
Mert volt az elmult 2 hűség év után 115e beszámításom, meg 42e,- engedményem. Az eredeti ár 180e volt.

-
-
tamáspapa
aktív tag
Hali. Erről a töltőről melyik kimetenndudom leggyorsabban tölteni a telót? 65W-os.
-
Karavik
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Válassz a normál vízjel közül és ott már teste tudod szabni mi jelenjen meg, modell, idő, egyéni szöveg...stb:
-
Karavik
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ott a szerkesztés gomb az előnézeti gomb közepén. Nyomj rá utána megjelenik a többi opció.
-
atosan
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ez érdekes. Nekem ilyen ha megnyitom a kamerát:
Ott alul a fogaskerék, azon belül a vízjel.
-
Tegnap megjött a telefon (érdekes volt mert a 200 m-re lévő posta boxba kértem és egyszer csak jött mailman házhoz).
Mivel estére lázas voltam nem töltöttem vele sok időt, de csak kiváncsi voltam (meg a nagyfiam is főleg) ezért bekapcsoltam skippeltem kb mindent és megnéztem a kamerát.
Úgy rémlett, van a menüben valami amivel újra lehet kezdeni a belakást.Most ajánlja is a telefon, hogy fejezzem be a beálltásokat (wifit se adtam neki se sim.et se google fiókot).
Mit ajánlotok, csináljak egy fact resetet, és akkor kezdjem újból? Az átköltözős dolog szerintem már csak azzal jönne elő nem?
-
Atyaég, ez már kicsit túlzásnak tűnik, de lehet azért, mert nem használom a vízjelet. Remélem még több felesleges opció került be a HOS 3-ba és még több hasznos opció meg ment a levesbe.
Egyelőre nekem még mindig az általad pilotnak említett 3.0.4.0 verzió ugrik fel csak, valahogy nem akar érkezni a 3.0.5.0 Így kicsit meg vagyok lőve, mert a pilot egyértelműen nem OK, hiszen miért adtak volna ki szinte azonnal egy újabb verziót...így aztán ki tudja, mikor lesz HyperOS 3 a telómon. Pedig WOEEUXM ez is.
Mivel tök laikus vagyok, mint említettem azt se tudom, miért van az a pilot verzió nekem, így most mi van, ha letöltöm ezt?
-
atosan
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Szia,
Megnyitod a kamera alkalmazást/ beállítások/ vízjel. -
Winnie The P
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nem itt tudod azt kapcsolni.
Beállítások - Értesítések és állapotsor - Ikonok megjelenítésének testreszabása - Ébresztő -
Count Orlok
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, most utánanéztem jobban a csomagomnak és gyanús, hogy mégsem 5G-s sajna...
-
multimelon
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ilyen 50 60 % körüli fényerő nappal beltérben szerintem kell ha 10 re lemegy az nagyon kevés .
Aut fényerő mellett is engedi egyébként állítani most néztem. Ha feljebb állítom akkor nem vesz vissza drasztikusan . -
MadGame
senior tag
Oh, meglett az ok: értesítések és ikonok testreszabásánál nem volt belőve az ébresztés...
-
MadGame
senior tag
Köszönöm a képeket és a hsz-eket, belebújunk akkor a menüjébe...

-
-
Nálam simán látszik az ébresztő.
-
válasz
multimelon
üzenetére
Egy idő után megtanulja, ha mindig utánállítod.
Én mindig feljebb vettem, már sokszor az általam beállított szintre veszi le a fényerőt.
-
multimelon
tag
Nekem is még a 208 ast ajánlotta fel , azt fel is raktam de újabbat nem talál .
Az aut fényerő ha be van állítva nekem nagyon leviszi a fényerőt vagyis nekem szokatlan, hogy 10% körülre is lement ma simán nappal beltérben , ez érdekes.
-
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen finomhangolásokat kérdezek, de... Ha ébresztőt állítok, akkor az (tényleg) nem látszódik az értesítési sávon?
-
válasz
Count Orlok
üzenetére
Ez a Telekomon is múlik tudtommal.
Nem minden csomagnál érhető el az 5G náluk. (Esetleg próbából cseréljetek kártyát, hogy az ő kártyája a te telódban csatlakozik-e 5G-re.) -
macci730
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek infója arról, hogy érdemes-e telepíteni a hyperos 3-at? Van valami hátulütője, amiért érdemes várni még a telepítéssel? Mert megérkezett hozzám is, és egyenlőre nem merem felrakni.
Köszi
-
Count Orlok
csendes tag
válasz
Count Orlok
üzenetére
Köszi mindenkinek, aki tippeket küldött, sikerült végül frissíteni HyperOS 3-ra.
Már csak egy dolgot nem értek: valamiért sehogyan sem akar 5G-re csatlakozni a telefon, mindig max. 4G+-t jelez. 2023-as a SIM kártyám, akkor váltottam szolgáltatót, a csomagomban is benne van az 5G.
Párommal mindketten telekomosok vagyunk, neki egy iPhone 13 minije van és ahol neki fogja az 5G-t, nekem mindig csak a 4G+-t jelzi a 15T.
Megnéztem a beállításokban is, az 5G van előnyben részesítve az alapbeállításnak megfelelően. -
Demokatona
tag
Ha valaki töltőt keres a telefonhoz akkor ajánlom az mstore-t.Ott csak 4290Ft a 67W-os töltő.A mi.com-on ugyan ez 6990Ft.
-
tamáspapa
aktív tag
Hol tudom beállítani azt, hogy a kamerával készítet képekre rákerüljön a dátum a jobb alsó részben?
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ahogy írtam, a 256+8GB zavart meg. Ugyan is nem tudtam, hogy mindkettő csak 12GB-os verzióban készül, ezért billentett meg 256+8GB látványa

Amikor kerestem a telókat, többször találtam olyat, hogy több variációban készülnek, 8+256, 12+256, 12+512, 16+512 stb. A Xiaominál nincs ilyen, most végig néztem. Szóval, kicsit megzavarodtam, de már kisímultak a vonásaim
-
tamáspapa
aktív tag
eljutottam oda, hogy Hozzáférés a Google fotókhoz. Ot van: Fénykép választó és Galéria.
A Fényképválasztót engedélyezzem vagy ne?
A Galériánál Hozzáférés megvonása?
Ha a megfelelő opciókat választom (hol, melyiket?) ahhoz, hogy a teló ne töltse vissza a képeket innen a telóra, attól még a képek, videók mentése a Google fotókba továbbra is él? -
válasz
tamáspapa
üzenetére
Tudod, mi mit jelent... rendben. De akkor nem értem, mi volt az aggodalom oka, hiszen gondolom megnézted a 15T specifikációit, mielőtt megvetted! Eszerint mégsem, mert akkor tudtad volna, hogy a 15T és a 15T Pro is csak 12GB RAM verzióban került kiadásra.
Az előbb rosszul emlékeztem, valóban csak +4GB van csatolva a tárhelyből és nem 8GB. Első dolgom volt ezt kikapcsolni és már nem emlékeztem pontosan.

-
HF77
őstag
srácok lehet ostoba a kérdés de hogy tudom ezt a telót kikapcsolni? a jobb oldalon lévő gombbal csak mindig újraindul, magát a kikapcsolást nem ajánlja fel
ma vettem!Köszi
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Tudom, melyik mit jelent. Ahol ezt olvastam (Beállitások, A telefonról), ott így volt leírva: 256+8 GB. Viszont közben megláttam most, hogy ezt az infót pontosan így írja:
Tárhely 47,9GB/256+8GB. Tehát ezek a számok a tárhelyre vonatkoznak.
Engem a 256+8GB zavart meg. Viszont lejjebb görgetve a Részletes információk és adato-ban már ott van, hogy RAM 12,0+4,0GB. Szóval, megnyugodtam...
-
válasz
tamáspapa
üzenetére
Hol van előnye a 12 Gb RAM-nak a 8 Gb-tal szemben, min fogom érezni a 8 Gb-os RAM-ot?
Kicsit belekeveredtél a memóriákba, mint majom a házicérnába!
Ott ezt látom: 256+8 Gb...
Ahol ezt látod, ott legfelül azt látod, hogy RAM 12,0GB! Köznyelven szólva ez a rendszermemória, a 256GB pedig a tárhely. Van még egy Memóriabővítmény menüpont, ahol azt látod, hogy default hozzá van adva 8GB a rendszermemóriához a tárhelyből, aminek totál semmi értelme nincs, de ki is lehet kapcsolni fenti menüpontál.A 256+8 Gb valami téves dolog lehet, mivel a tárhely az 256 GB, ahhoz nincs hozzáadva semmi.
-
Count Orlok
csendes tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Ja, bocsi, az automatát nem is vettem számításba, nekem valamiért csak személyes átvételt meg házhozszállítást engedett kiválasztani a rendelésnél.
Szerintem jól jártál vele egyébként, frankó kis gépnek tűnik, bár csak 24 órája van nálam. A mérete az, amit nagyon szoknom kell az öreg iPhone 8-am után, meg a haptikus visszajelzések kicsit olyan vérszegények, de ezeken kívül nem tudok (még) rosszat mondani róla. Reklámmal is összesen kettővel találkoztam az App Mallba belépve, pedig el sem végeztem még a "gyomlálást" rajta.
Egyébként nem akartam még telefont cserélni, de már nagyon döglődött az akksija az előzőnek, szóval gondoltam, ha már BF van mindenhol, akkor szétnézek.
A Nothing Phone (3a)-n agyaltam még, de az sokkal gyengébb, meg épp nem volt semmilyen akció rá a gyártónál, ezt meg le tudtam kuponozni 135-re (a 12+256 gigás (3a) 158 volt asszem teljes áron) a 20 ezres kuponnal meg készülékbeszámítással (volt itthon egy régi Samsung A40). Ennyiért meg tényleg ajándék. Meg 160-180-ért is nagyon jó deal szerintem.
A 8400 Ultra meg a 12 GB RAM miatt meg azért időtállóbb is, nekem ez fontos szempont volt, mert most 5-6, de legalább 4 évig még megint nem szeretnék telefont cserélni.
Szóval szerintem is jobb lesz az erősebb de nagyobb teló.
-
válasz
Count Orlok
üzenetére
Állítsd angolra a régiót és jön is az Android 16 a hyperos 3-al
-
Count Orlok
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a tippet, tényleg egyből feldobta így a 209-et.
Remélem hamarosan beadja a 3-at is. Igazából nem lenne sürgős alap esetben, csak gondoltam a 3-as után nyomnék egy factory resetet, szóval addig nem akarom belakni a telefont. -
tamáspapa
aktív tag
HAli. Hol van előnye a 12 Gb RAM-nak a 8 Gb-tal szemben, min fogom érezni a 8 Gb-os RAM-ot? Képzeljétek, 12+256-ot rendeltem, megkaptam, belaktam. Most a Beállitásokban belenéztem az első pontba, ami a telefonról szól. Ott ezt látom: 256+8 Gb...
-
válasz
Bandit21
üzenetére
Ez a cserekészülékes átvétel nálam is érdekes volt, mivel azonnal vitte volna vissza a régit a GLS, kb hiába írtam a visszaszállítást rendelő cégnek, hiába hívtam fel a GLS ÜSZ-t, a vége itt is az volt, hogy a futár szerencsére normális, így vele beszéltem meg, hogy két nappal később vegye csak fel a csomagot.
DÁP-om nincs, de az összes ilyen nyűgösebben bejelentkeztetős appal újra kellett játszanom mindent, a normál bank az telefonos keresés alapján küldött kódot, amivel újrageneráltam a hozzáférési kódomat, de a Revolut az kegyetlen volt, az istennek nem akarta elfogadni se az arcomat, se az igazolványképet. De szerencsére annyiszor engedte a próbálkozást, ameddig csak bírtam idegekkel!
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Köszi, valószínűleg ha hamarabb tudom ezt a kupont hamarabb veszem akkor meg a 20 ezres beszámítás bónusz nem élt még asszem.
Végülis 180 körül már gondolkodtam ezen most meglett 135 ből, hogy nem 130 hát ez van.
Már úton van az új a GLS futár meg most hívott sikerült vele megbeszéljük hogy hétfőn délután jön a régiert így lesz egy egész hétvégém átköltözni.Tudom ez off de sokan írtak hogy most vettek újat. A dap cuccot csak fel teszem az újra ha van NFC személyim a régi meg factory reset es hello vagy kell valami törlő kód is tényleg?
Mert ha igen akkor a hétvége ezzel fog elmenni hogy azt a papírt keressem amin a kód van ... -
válasz
Bandit21
üzenetére
Mondjuk én se innen tudtam meg, mivel már megvolt a mobilom, mire kijött a cikk. Amúgy ha nem kapkodom el, akkor 20000 forinttal beljebb vagyok, mivel még akkor vettem, amikor még 199eft volt a 15T ára, utána nem sokkal lement 179eft-re...
No de ha mindig csak halogat az ember, akkor meg más hártányok érhetik.
A lényeg, hogy megvan és teljesen meg vagyok vele elégedve, egyedül a méretétől féltem picit a 12X után, de hamar megszoktam, gyári tokban teljesen stabil a fogása.Szerintem ne bánkódj azon, hogy nem a Motorolát vetted!
-
alwinka
csendes tag
Sziasztok! Ha valaki még vásárlás előtt áll a mobilarénás kupon érvényessége november vége a sima X15-re (pro-ra nem). 5-én még működött. XIAOMI15T20 (20ezer jön le)
-
válasz
Count Orlok
üzenetére
Köszi én MPL automataba kértem az újat, és így végképp el csúszik egymás mellett az érkezés és az elvitel de tegnap beszéltem a mi.com-al adtak egy mailt (amit ha figyelemsebb vagyok észreveszem hogy a mi.com fiókom rendelés - készülék bevaltas résznél is ott van apró betűvel) írtam nekik meg a gls-nek is, remélem valamelyik célba ér.
A vége persze az lesz hogy majd hív a futár hogy itt van és vinné de O jó fej és általában sikerül megbeszélni vele az ilyeneket.
Majd írok mi lett.Ja és amióta megjelent a híre, Motorola Edge 60 Neo -t akartam amúgy, de szeptemberre lett ígérve és sehol se volt, erre a milyen mobil topicba írtak tegnap hogy kapható az alzan ...
Kevésbé erős, (7400) csak 8 GB RAM és drágábban is indul (185 míg a 15t végül 135 volt) és az opt mögötti szenzor se 50 (hanem talan 12 mpx) viszont van vezeték nélküli töltés, szinten 5 év frissítés és 3x optikai zoom, és kb 154*71 mm méret.Ha tavasz körül lemegy 150 köré a Neo akkor lehet utóbb bánni fogom mert a dilemma az volt hogy normál (nagy ) méret mellett kevés kompromisszum (15t) vagy kis méret és minél kevesebb kompromisszum (Edge 60 Neo,) de az árakat pont fordítva gondoltam azt hittem a 15t lesz 160-180 a Neo meg 140-160. De fordult a dolog így meg valószínűleg jobb lesz az erősebb de nagyobb teló.
-
válasz
Count Orlok
üzenetére
Andorrára állítva a régiót többeknek feldobta a 209-et, majd (kicsit később) a 3-at is.
-
Count Orlok
csendes tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Szia!
Én is készülékbeszámítással rendeltem a mi.com-ról még vasárnap. Ma délelőtt jött is a futár az új telefonnal és egyben elvitte a beszámított telefont is, szóval valószínűleg direkt így időzítik a dolgot. Lehet rossz infót küldtek ki neked mailben. Vagy ha mégis hamarabb akarnák elvinni, akkor biztos meg lehet beszélni a futárral, hogy az új telefon kiszállításakor vigyék el a régit. Ez a Recommerce Solutions cég, aki a régi telefont beveszi, eleve addig el sem utalja a pénzt, amíg a 14 napos elállási idő le nem jár az új készülékre, szóval nem hiszem, hogy nekik olyan sürgős.
-
tamáspapa
aktív tag
Hali. Én is beléptem ma a klubba egy fekete 15T-vel. Nagyjából belaktam, úgy tűnik, rendben lesz. Egy dolog nem működik. Szerettem volna átvinni a telefon képernyőjét a tv-re (pontosabban egy Telekomos beltérire), de nem találja a teló a beltérit. Egy wi-fi rendszerben vannak. A régi, Redmi Note 2-m gondolkodás nélkül rá pattan még most is. Mit néztem el, hol kell ezt kezdeményezni?
-
Count Orlok
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakozom egy fekete 256 GB-os változattal.
A mi.com-ról rendeltem a BF akcióban, ma délelőtt hozta meg a futár.
Eddig nagyon tetszik, egy 6 éves iPhone 8-at váltott, szóval elég nagy volt az ugrás, méretben is.
Egyből lenne is egy kérdésem: olvasgattam mindenfélét a frissítésekről itt a topicban, láttam, hogy valakinek már feladta a HyperOS 3-at is a telefon, nekem viszont még csak a 2.0.208-ast (VOEEUXM) engedte telepíteni, most meg azt írja, hogy nincs új verzió. Magyarországra van beállítva a régió. Telekomos vagyok, de a készüléket ugye a mi.com-ról rendeltem. Vagy ez ilyenkor mindegy? Hiába nem telekomos maga a telefon, ha telekomos a kártya benne, akkor visszatartja a frissítést mindenképpen a szolgáltató?
Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, csak nem látom át a helyzetet.
-
F.tibooo
tag
-
kovaccs
tag
Sziasztok! Nézegettem a telefont. A kérdésem az, hogy ezekben már nincs makro mód? nem találtam a beállítások között. Apró tárgyak fotózása miatt nekem ez fontos lenne. Vagy itt automatikusan vált makró üzemmódra? Köszönöm.
-
Megrendeltem a Mi.com -on a fekete 256 GB féle változatban.
179 a Bf ára.
De -14.400 az új vásárló kuponnal.-30 ezer beszámítás akcióban a régi teló. (10 a teló 20 az akció mellé)
Ha minden jól alakul 135 ből megvan ami jó ár. (Honor 400 at néztem még meg vártam az Edge 60 Neo -t de az nem akar jönni.)
A mostani 11 lite 5g -nel magasabb elvileg a 15t 3 mm el de boltba mellé téve ez nem jött át.
Viszont.
Kértem készülék beszámítást is ugye és már jött is a mail hogy a GLS holnap el akarja vinni a regit. De az új leghamarabb pénteken jön.Lehet beszélni a GLS -el hogy várjanak?
-
Xiaomikon mindig van védőfólia a képernyőn meg van a dobozban tok is, szinte legtovább ők adtak hozzá töltőt is, de ez már a múlté sajna...Erről jut eszembe, alapbeállításon nem fog maxon tölteni, nekem reggel 12%-nál rádugva 40-45 wattal kezdte a töltést, utána beállt 20-25 wattra és azzal töltögette szépen, de így is hamar feltölt, ezért nem is piszkálom a töltés beállításait. Speciel engem mindig meglep, mikor valaki azt gondolja, hogy a 90W töltővel 90watton töltődik a teló, 67W töltővel meg 67wattal.
-
myckey
veterán
Aha...kerdeztek hogy kell e az 512 a 256 helyett, mert cask par ezer ft a difi.
HOgy a viharba ne kellene !A 256 ver, 100 par ezer lett volna. asszem...persze hogy kell !
Meg is lepodtem, hogy adrtak hozza tokot is. ennek orulok.
Egyedul a tolto fej, ami a 10T L. Viszont ennek az effekt teljesitmenye nem eri el az uj telefon sebesseget, ha jol lattam. vagy keverem a dolgokat

Nem, nem gondolom hogy lesz etto ljobb, barmikor is. 118 jo penz 512 ert.

Raadasul meg aki kihozta, is, jol jart...beledobtak valami prime meg tudja a fene hova. Meg ezzel a 2 eves, +2 ezer ft-os dijcsomag modositasaval is kibekult elegge, ki is fogja hasznalni tutira.
Jot erez O is
* sajnalom hogy nem lesz idom 2 napig izelni a mobilt, de ma es holnap elegge szalados lesz meg faraszto.
nem lesz idegrendszer meg sok ido, hagyom is . majd csutortokon. -
myckey
veterán
Yetteltol hoztak nekem ( 118k ) - 15T 512Gb keszuleket...
Adtak hozza tokot is, meg dobattam ra "foliat", kijelzore.
30 napig visszadobhatom, meg esetleg a blekk napokon lehet, talan valami mas, mashol, de sztm ez eleg jo ar igy.
Aki kihozta, O javitott a havi csomagjan, 2 evre. De neki is megerte, mert kapott jobb ajanlatot es mas extrakat is.Sztm nem rossz 118 penz az 512 kiadasert, tokkal vonoval.
Egyelore nincs idom belakni, holnap delelott gondolom nem tudnam megoldani, ma kizart.
2 nap mulva, addig all a zacsiban -
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Olvastam, hogy a 35mm a normál látószög, átállítottam és nem áll visza 2x zoom után sem. Ha meg az "egyszeres" van tapicskolva, akkor váltogat 1 1,2 és 1,5 között. Nekem bejön
-
MadGame
senior tag
Sajnálattal hallom, de hát akkor ez van
Köszönöm mindenkinek!
-
Meg jöttek a tokok👍 kicsit többet rendeltem
akit érdekel privibe van a zöld meg a fekete.
-
-
Én még a mi 11 lite 5g-vel szenvedtem ezzel, az amikor kijött, pár hónapig tényleg AOD volt az AOD, aztán bejött egy frissítés és levette 10 mp-re.
Utána csomó szenvedés árán az lett a vége, hogy kellett valami program, ami miatt sose ment rendesen alvóba a teló, és akkor ment állandóan az aod.
Nem tudom ezzel megy-e. -
-
MadGame
senior tag
Az AOD-t be lehet állítani úgy, hogy csak értesítéskor kapcsoljon be és maradjon is úgy?
-
Winnie The P
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi szépen!
-
...két frissítés települt, a 2.0.208 majd a 209, de nem tapasztaltam a túlzottabb merülést.
Ezek csak security patch-ok voltak, nem okozhatnak teljes OS upgrade-hez hasonlókat! Nekem alapból .208-as volt fenn és amikor megnéztem más régiót, akkor ugrott fel a .209-es, de ez csak egy 68MB security update volt és tényleg pár pillanat alatt lefutott.Csak halkan említem a kamerás kérdéseddel kapcsolatban, hogy nekem a fotózás alatti beállítási opciók nagy része kínai, főleg a mindenféle értékek meg, melyik opció kapcsolgatása éppen mit változtat...néha még előző 12X-en is meglepődve fedeztem fel dolgokat két év használat után is. Nem lenne rossz találni egy könnyen érthető leírást, hogy mi micsoda a mobiltelefonok kamerájának használatakor a menük opcióiban.
-
Igen, olvastam az eseted és még pár hasonló hsz volt ezzel kapcsolatban, azért is raktam be a linket, mert még sokan a HyperOS 3 előtt állnak, hátha nem kapnak arcidegzsábát, ha tudják, helyrerázódik pár töltés után a helyzet. Egyébként én magamban azért arra gondoltam volna, hogy egy teljes OS upgrade esetén ugyanaz a helyzet áll elő, mint első használatba vételkor, nekem akkor ki is írta a rendszer, hogy 3-5 alkalommal merítsem le rendesen és töltsem fel teljesen, hogy a rendszer tudja optimalizálni az akkutöltést/merítést. Egyébként első alkalommal durván merült nálam is a Google/MI fiókos átköltözés önmagában is jó sok ideig tartott, gondolom utána még optimalizált rendesen...de aztán elég jól beállt normálisra az akkuhasználat. (ha ez annak számít)
Amit hiányolok, az épp az előzőekben említett javaslat, igazán kiírhatná ezt a rendszer egy teljes OS-upgrade után is!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De lassan már mindenütt csak az AI áll szóba szegény userekkel...
akad egy tok jo "madzagom" , amit szerettem hasznalni.
a simet is "lusta" vagyok beledobni.

az meg tovabb volt meg, mint 5 ev. Sajnaltam is ! Magamnak csereltem benne kamerat, Irektol rendeltem.
Bezzeg amit húsvétra direkt a törpenyuszinak vettem, annak csak a dobozát kezdte el rágni! Ez van, nekik a töltőkábel az igazi répa! 

Hú, én nem ilyenre gondoltam. A Mi 9 Lite telómon a jobb alsó részen, kicsit halványitott világos szürke színben csak a dátum volt ráírva, nem pedig ilyen külön sávban alól, elvéve a kép alsó részéből pár cm-t.

ma vettem!