Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Sziasztok,
Okosvilágos előfizura váltottam az egyik számunknál és meg is kaptuk a két multsimet.
De nem működnek. A fiókban se látom őket a szám alatt.
Létezne hogy nem kötötte össze őket az üfsz?
Mostanában semmi sem jön nekik össze..
-
South Velen
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Akárhogy is, kicsit túlzásnak érzem hogy csak ezért megflaggeljenek, főleg hogy sose estem késedelemben se.
Ráadásul úgy, hogy emiatt alap funkciókról tiltanak le. Nem tudom mondjuk miért jobb ha az ügyintéző órabérét kell fizetniük mint hogy 1 perc alatt átváltom online.
De megflaggelhettek volna hamarabb is, sokat spóroltak volna nekem, nem hoztam volna ki annyi telót náluk
-
South Velen
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Elállás az volt egy mobil routerre, meg egy kellemes hangvételű levél is amiért hónapokig balf@szkodtak az optika bekötésével. Ha nincs ismerős a mai napig nincs netünk itthon
De amúgy meg 20+ éve fizetgetek nekik havi 40 ezreket magenta1-ben
Emiatt már letiltják a díjcsomagváltást? Azt a rohadt. Ez miféle alja prosztó dolog már?
GVH-nak megérne egy levelet. -
South Velen
addikt
Sziasztok
Másnak se enged online dijcsomagot váltani?
Már hetek óta.
-
South Velen
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Pár nap híján igazad is lett.
Mondjuk a jogszabály szerint 14 nap a max, de gondolom ez őket nem nagyon érdekli.
Más: két hete lemondtam az egyik előfizum chaten, de még mindig ugyanúgy aktív minden, gondolom a számla is fog jönni a teljes hónapról hétfőn.... régen ez úgy volt, hogy lemondáskor rögtön meg is szűnt minden, most meg valami SR számot rögzítenek aztán azóta is várok..... ennyire visszafelé fejlődik a tré? Akciók tekintetében tudom, hogy igen, de üfsz tekintetében is.....
-
South Velen
addikt
Sziasztok,
A telekom meddig ül a 14 napos elállás utáni visszautaláson? A sztornó számla már bő egy hete a fiókomban van de az összeg még nem jött át.
Remélem nem írták el a számlaszámom
-
South Velen
addikt
válasz
üzenetére
Akkor ezek szerint ehhez a sim-hez amit küldtek, már hardveresen hozzá volt rendelve a telefonszám. (Akkor is ha azt a telefonszámot azóta is használom egy másik SIM-en). ?
Azt hittem a telefonszám felhívásakor és bediktáláskor köti hozzá a sim-hez a tel.számot az ügyintéző.
[link] -
South Velen
addikt
Sziasztok,
Magenta1-es vagyok sok mobil előfizuval, egyik számon már ráférne egy SIM csere az állapota miatt.
Van itthon egy vadiúj SIM bontatlanul, amit valószínűleg egy másik telefonszámhoz kaptam előfizu hosszabbításkor (küldték a telefonnal együtt). De persze ennek is én vagyok a tulaja.
Ezt a simet eddig nem használtam fel, de most felhasználhatom szerintetek akkor is, ha nem ahhoz a számhoz kaptam?
Elvileg fel kell hívni egy 80-as számot arról a SIM-ről amit cserélni akarok, és bediktálni az új SIM sorozatszámát. Emiatt akár működhet is. Van ezzel valakinek tapasztalata?
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
DNS hibával szállnak el az oldalak, jelentsen ez bármit.
Nem torrentezek, semmilyen extra forgalmat nem generálok.
-
South Velen
addikt
Hali,
Telekom korlatlan netet osztok az albiban, honapikig jo volt, de par napja azt csinalja, hogy 1-2 orankent meghal. Nemely oldalak tovabbra is mukodnek, de a legtobb lehal.
De ha repulo modba teszem a telefont es vissza, utana megint jo 1-2 oraig...Valaki találkozott mar ilyennel es esetleg tud okot, netalan megoldast?
Koszi.
-
South Velen
addikt
válasz
üzenetére
Legtöbben ilyen kategóriájú csomagban vagyunk. Ráadásul régen ez a kategória még korlátlan T-beszélgetést tartalmazott, ma meg 50 perc (igaz mindenfelé, de nekünk ez így sokkal rosszabb), a korlátlan T-s beszélgetést tartalmazó pedig megdrágult tavaly.
Régen ilyen csomag mellé egy 120 ezres listaáras telefon simán 80-ért kihozható volt. Ráadásul azóta a listaárak is pofátlanok lettek.
Persze, az élet minden területén hasonló infláció zajlott le, de a relatív ügyfélmegtartási erőt töredéknek érzem. Persze lehet kiszámolták a FPA-sok/PM-esek a T irodában, és ez így nekik jó lesz / jó.. -
South Velen
addikt
Minden drágább mint máshol, az előfizetéseim hosszabbításáért adott 200 Ft-os kedvezményre meg inkább nem is mondok semmit.
Nem tudom mi lett a telekommal egy éve kb. Addig volt minden hónapban valami tuti ajánlat. Ráadásul még a csomagok is drágultak. Nekem egyre kevesebb előfizu van tőlük, a családtagoknak is inkább más megoldást keresek.
-
South Velen
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Mondom, nekem az utóbbi fél évben biztos nem küldött semmit a gls a telekomos rendelésekről, még másnap se
De akkor ez lehet egyedi dolog...
igen a GLS tracking akkor is szar lenne, ha normálisan működne, van mit tanulni az express one-tól vagy a dpd-től... bár azért a gls nálam mindig elég megbízhatóan tartotta a 24 órás kiszállítást, ilyen szempontból talán még így is a legjobbak -
South Velen
addikt
Hát nekem már egy ideje nem jön.
Dehát ugye telekom esetén nem lepődünk meg, hogy egyik user esetén így, másik esetén meg máshogy működik ugyanaz a dolog..Eszembe jutott, hogy régebben még arról is küldött infót a gls, ha a egy T-pontba ment a cucc.
Lehet ezért blokkolták le a dolgot, nehogy odamenjen a user, mielőtt bevételezik az eszközt a dolgozók.. -
South Velen
addikt
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Az nem fog jönni.
Nálam is kiverte a biztosítékot, hogy csak a telekom kapja meg ezeket az infókat ilyenkor (holott minden más gls szállításkor a címzett is megkapja).
De az igazi bicskanyitogató az volt, mikor rákérdeztem emailben, ez miért van így, és persze nem válaszoltak.
De a tracking számos trükkel legalább egy időablakot megtudsz (persze az meg a gls nyomorult rendszere miatt lehet csak akkor jelenik meg, mikor már nálad is van a csomag
)Egyébként régebben mintha nem így lett volna és a gls által küldött sms/emailt is megkaptuk volna...
-
South Velen
addikt
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
GLS-sel dolgoznak.
Azt már én is kérdeztem tőlük egyszer, hogy ugyan miért nem kapjuk meg a futár számát, de nem válaszoltak..
Viszont a rendelésszám elé egy 1-est írva a gls tracking-et eléred.
Bár az meg állandó késésben van mostanság, szóval...
pedig a telekomnak real-time jelez a gls, a gls oldalon a tracking meg van, hogy órákat késik, úgyhogy ezt se értem.. -
South Velen
addikt
Írtam nekik emailt és már mind a két problémámat megoldották.
Visszaállították a díjcsomagot az eredetire és a másik, januárban lejárt 10 hónapos előfizun végre nem vagyok hűségben.Kellemes csalódás ez tőlük és legalább megúsztam a 1414 köröket is. Ott azon múlt volna, épp milyen ügyintézőt fogok ki..
-
-
South Velen
addikt
Elolvastad, amit írtam?
Épp ezt írtam, hogy ennek így kéne lennie, de nincs így.
szerk.: igen tudom, hol kell ellenőrizni.... szerinted nem tettem meg, mielőtt beírtam?

a 1414-et meg hívnom kell jah, hogy javítsák már ki. de ott is magyarázkodnom kell, ha épp idiótát fogok ki.a 10 hónapos előfizetésből 24 hónapot varázslás után ez már a második szivatásuk egy hónap alatt..
-
South Velen
addikt
Volt egy 14 napos elállásom a T-nél hűséghosszabbításra..
Direkt rávezettem a papírra hogy a hosszabbítást megelőző állapotot állítsák vissza, na meg ez az alapeset is.
A megelőző díjcsomag természetesen már lezárt, de elállás esetén törvényileg kötelező azt visszaállítani, ha csak nem kérem másként..Még fel is hívott egy kedves ügyintéző, hogy megkapták a készüléket, minden rendben, és hogy akkor a megelőző állapotot állítsák vissza díjcsomag szerint is?
Mondtam igen, teljesen a megelőző állapotot, csomag szerint is.2 napja lefutott az elállás, megjött a sztornó számla, stb.
Szerintetek a megelőző díjcsomagban vagyok vagy az újban maradtam?

Olyannyira örülnék már, ha egyszer valami normálisan, elsőre működne ennél a balfék cégnél..
Persze telefonálhatok és talán az 5. ügyintéző normális lesz és visszaállíttatja majd a csomagot

-
South Velen
addikt
Teljesen jogosult vagyok minden szempontból, 18 éve vagyok náluk, jó pár éve magenta 1-gyel is, tudom mi hogy működik, de valamit minden évben elqrnak. Most se lepődtem meg, hogy ez nem megy simán.
De lehet megeresztek egy telefont a 1414-en mert ez a chates srác nagyon nem volt segítőkész.
-
South Velen
addikt
Szia!
Nekem nem váltott át automatikusan.
Járt még valaki így?A chaten se tudják lemondani nekem, valami pdf-et akarnak kitöltetni, kézi aláírással, stb. amit emailben kellene majd megküldenem.
Amit írtatok az alapján alapból mutatnia kellett volna hogy lejárt a hűségem, a chaten meg törölték is volna, de nem ez a helyzet.
Ezekből a balf*szokból kinézem, hogy elküldöm a doksit, aztán jól megkötbéreznek jogtalanul.
-
South Velen
addikt
válasz
Intel fan11
üzenetére
-
South Velen
addikt
válasz
üzenetére
Ilyen botrányos szart rég láttam.
Nem baj, egyik elofizu se lesz hosszabbítva nálunk a magenta csoportban.
Csak majd kitalálják hogy a régi csomagokra nem lesz érvényes a 30% magentában vagy a duplázás.. na akkor szépen megszűnünk telekomosnak lenniEgyébként magentás duplázóval nekem sose fogyott el a 2*2GB, pedig youtube-on kívül mindenre használom.
-
South Velen
addikt
válasz
bopeti98
üzenetére
Ja igen, nem csak kapott egy havidíjat, de még a percdíjon is emeltek. Kész vicc.
De a net is.. lényegében megszüntették azt, hogy 2-3000 Ft-ért telekomot korlátlanul hívj, és tűrhetően netezni is tudj. A kisebb pénzű vagy racionális spórolni akaró lakosságnak odavágtak egy 25-30%-os áremelést.
De lehet több is. -
South Velen
addikt
válasz
üzenetére
Jaja. Az eddigi 0 Ft-os csomag 1000 Ft lett. Valaki számoljon erre egy %-ot, de elég jelentős.

A többi csomag nem nagyon érdekel..
A telekomos korlátlan csomagot használtuk még, az is rohadtul megdrágult, igaz legalább hozzávágtak 30 egyéb percet is....
Szerintem ilyen mértékű áremelés még nem is volt.Net.: kikerült a 2-3GB-os csomag, a legolcsóbb immáron 4GB, igaz 2390 helyett 2190 lett, de eddig a 2GB-s 1290 volt.
Mégis hogyan lehet ezt árcsökkentésnek lefesteni?
Lehet a nagy csomagokban más a menyasszony fekvése de eddig ez a legnagyobb áremelés amit megéltem 15 éves telekom időszakom alatt.Gondolom attól még használhatom a régieket, vagy rám zárják?
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Na már nem hozza ezt a kötbért és végre kosárba is tudom tenni. Ezek szerint mégiscsak bug volt.
-
South Velen
addikt
válasz
Winne
üzenetére
Igen, sőt.
Akkor is, ha ugyanazzal.Gondolom mostmár úgy vannak vele, fizesd ki a hűségből hátralévő időszak időarányos kötbérét. Vagy egy bug, ezt a telekomnál sose tudni. De most inkább az előbbinek tűnik.
Csak úgy "úszhatod "meg, ha olyan kedvezményt kapsz az új csomag miatt, ami nagyobb mint ez a kalkulált kötbér. De igazából akkor se úszod meg, hiszen levonják azt a kötbért a kedvezményből és annyival kevesebbet kapsz az új telefonra.

-
South Velen
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igazából esetedben (a mai nap) 8196 Ft és nem 5K, annyit kell kifizetned, és efelé még jön az a 3K készülékkedvezmény ami helyett nullát kapsz...
Persze ha van valami jó ajánlat, így is megérheti. Mindenesetre elvi probléma van ezzel az egésszel, ilyen alapon akár meg is szűnhetne ez a 3 hónappal korábban hosszabbíthasz egykori aranykártyás előny, mert időarányosan még többet számoltatnak el veled, mint amennyit a 3 hónap alatt többletként kifizetnél. Ráadásul mint említettem, azonos díjcsomagban maradásnál is elszámolják. Akkor már töröljék el a francba, hosszabbíts akármikor, csak fizesd be az időarányos különbözetet. Nonszensz.
-
South Velen
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Tehát egyszeri díjról van szó , de azért kérdezd meg az üfsz-t, lehet hogy bug.

Elég pofátlannak tartom.Mindenesetre úgy tűnik rohadtul nem akarják, hogy hosszabbítsak náluk.

-
South Velen
addikt
válasz
Winne
üzenetére
Pedig valóban ezt írja a rendszer, amennyivel hamarabb kötöd újra a hűséget mint a 2 év letelte, arra az időszakra számol valami egyszeri külöbözetet ami minden nappal csökken.
Igazság szerint nem tudom, hogy ez egy bug -e de szerintem komolyan gondolják....
Régebben nem volt ilyen, 21 hónap után büntetés nélkül újra köthetted..
Az igazi vicc, hogy ha tök ugyanazt a csomagot kötöd újra, akkor is számol ilyet, a válllat min. díjat veszi alapul.
-
South Velen
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Írtam, hogy a próba kedvéért másik modellel is megnéztem.
(S10 Lite-ot akarok venni és próba kedvéért iphone SE2-t raktam be, ugyanaz.)Mind a kettő kosárba tehető új előfizetéssel, hűséghosszabbítással nem.
Meg azt is írtam, hogy már hibajegyet is adtak rá.
Tehát nem azért van, mert valójában nincs raktáron. De végső soron mindkettőnek a siralmas telekom backend lenne az oka.
-
South Velen
addikt
sziasztok!
MÁR VAN EGY ALAPSZOLGÁLTATÁS A KOSARADBAN!
ennek a hibának tudjátok a megoldását?
hűséghosszabbításnál dobja fel a rendszer, természetesen semmi sincs a kosaramban
láttam régebbi hsz-eket, már 5 éve is erről, de megoldást nem találtam rá... persze vicces, hogy 5 éves hiba is létezik ma, de hát így szeretjük a telekomot.. -
South Velen
addikt
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Nekem volt anno egy vágott sim-em ami felcsatlakozott és működött szépen... csak brutál módón elkezdte meríteni a telefont... fél nap alatt lemerült tőle. Nem rögtön a vágás után kezdte el produkálni, hanem egyszercsak a semmiből... először azt hittem a szoftver kergült meg, 2 nap volt mire rájöttem, hogy a vágott sim volt a ludas.
-
South Velen
addikt
válasz
Martinkiddo
üzenetére
Köszi!
-
South Velen
addikt
Hűséghosszabbítás után mennyi idővel tudok díjcsomagot váltani? (Felfelé.)
A webshop nem engedi még.
Vagy 1414-en bármikor lehet? -
South Velen
addikt
Vagy 50-60 teló után nekem is azt kell mondanom, hogy tényleg gyengébb az Exynos-os Samsungok térereje.
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Egyik előfizumon a minden irányba 80 perces Mobil S van, és 1GB-es Net van hozzá.
Kicsit kéne több net, van rá lehetőség, hogy csak a netcsomagot váltsam, vagy együtt kell a hangcsomaggal?
Ha az utóbbi, akkor kb 1400-1600 Ft-tal többet kell fizetnem havonta, mintha megtarthatnám az eddigi mobil S-t. Kicsit extrém áremelés lenne....
Maga a csomag is drágább, plusz 35Ft a más hálózatba történő hívás. Hogy konkrétan korlátlan a telekomon belül, engem baromira nem vigasztal. -
South Velen
addikt
Sziasztok!
Részlegesen lehet rendelést törölni?
rendeltem hosszabbítással egy telefont és listaáron egy tv-t, de a tv-t le szeretném mondani.
viszont nem akarom az egész rendelést lemondani, mert azóta jelentősen drágább lett a telefon.

ha nem lehet, átveszem a tv-t is, de ha lehet, inkább lemondanám.
-
South Velen
addikt
Hali!
Hosszabbitottam hűséget készülék vásárlással egybekötve, majd a kiküldése napján lemondtam. Sajnos így is a boltba került a telefon, de a webshop azt írta visszaküldik a raktárba aztán visszáruzásra kerül, és 2-3 munkanapot fog igénybe venni. Na ennek már 8 munkanapja, sőt pár napja már az át nem vett készüléknek az első részlete is megjelent a számlák között.
A vállalt minimum havidíjnál is a magasabb összeget mutatja, bár azt írja a hűség hosszabbítása folyamatban van.
Ez így normális, minden vissza fog állni csak ennyire lassúak ugye? Legjobban a kiszámlázott részlet zavar..
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Megkövetem a telekom most, még mindig jár a 2000 Ft kedvezmény a Net 15-höz Magenta 1-ben, megjött a részletező.
Csak az egyik előfizetés roamingja miatt lett több a számla kb. 2000 Ft-tal, amiről nem tudtam. (testvérem használja.)
Más.: Azóta sem lehet weben csomagot váltani? Felváltanám a két kisebb előfizetést 2-ről 3GB-re, de sikertelen.
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Na megjött a számla és bár a PDF részletező még nem letölthető, de kb. 2.000 Ft-tal több a fizetendő összeg...
Még 17 hó van hátra a hűségből, szal' 1 csapásra lehúztak 34.000 Ft-tal.
Igazán bekaphatná a telekom.

Még jó, hogy pont azért kötöttem meg a magenta1-et erre a csomagra, mert 2.000 Ft kedvezmény járt havonta, de most faszául elvették. Ez igen. Persze legalább dupla annyi a net. Mondjuk eddig sem használtam el a felét sem. -
South Velen
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
ez csak engem érdekel?

persze a májusi számlával júni elején megtudom majd, de azért kíváncsi lennék, hogy hirtelen elestem -e vagy 40 ezer forinttól.

azaz, hogy a net 15-re és a korlátlanra eddig adott havi 2000 FT kedvezmény eltűnt -e ezzel a duplázással a meglévő magentásoknak is? Mert a honlapon már nincs nyoma.. A duplázás nagyon király, de 15 GB-t se használtam ki egyszer sem.
cserébe ahogy látom a mobil S-re csak 100Ft a havidíj magenta1-ben ha nincs vezetékes telefon.... vajon ez is az összes előfizura vonatkozik majd, vagy csak az egyikre? és csak akkor ha legalább net 6GB van mellette?
kíváncsi leszek a számlára.
-
South Velen
addikt
Ezzel a duplázással akkor vajon elvették a 15GB-s és a korlátlan nethez járó 2000Ft-os kedvezményt? Mert az úgy baromira nem buli...
-
South Velen
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Aha, biztos megveszi neked féláron a cuccot, és ismeretlen baráti szeretetből továbbadja neked.

Volt idő, amikor még egyszeri user is meg tudta ezeket venni. Az aranykor.

-
South Velen
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mit jelent, nem tudsz venni belőle.
-
South Velen
addikt
válasz
gyarmatinic
üzenetére
Szerintem nem jön vissza (esetleg egy árlista váltással), mert a bolti árlista is a jelenlegi árakat tükrözi. Amíg volt online kedvezmény, a boltban is odaadták.
Szerintem tegnap, tegnapelőtt még elfelejtették kivenni ebben a csodálatos online rendszerben.
-
South Velen
addikt
válasz
gyarmatinic
üzenetére
Most nézem, mert én is szemezgetek az S8-cal.
Eddig 228 volt a listaára, de min. 41 online (és nem online) kedvezmény volt rá.
Most 198 a listaára, és 0 az online kedvezmény.
Árcsökkentés T módra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esetedben meg 69 ezer Ft-os emelésről beszélhetünk, szép...
De nem csak Samsungoknál játszották el, hanem kb mindenhol.
-
South Velen
addikt
válasz
punky10
üzenetére
Azért ez durva.
Régen a telekom volt a mintapéldája az ilyen rendelések benyelésének, szinte egyedüli módon tök korrekten álltak hozzá, ha eláraztak valamit, és simán teljesítették a rendelést.
Ráadásul annyira nem is volt elárazva, nem 99900 helyett 9990 volt, vagy ilyesmi..
Persze már más világ van, az eredeti árak is az egekben vannak...
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
S7 100k listaárral viszont jó.

-
South Velen
addikt
válasz
BronzIsten
üzenetére
Ha jól láttam, frissültek az árak.
A nagy FB szavaztatás után az S8 előfizuval kb. 11,5k-val olcsóbb mint eddig.
Nem semmi.

(jelenleg kapni sem lehet, de gondolom reggelig megtalálják a félretett készletet.) -
South Velen
addikt
Többször írtam, hogy kedden kötöttem Magenta 1-et, de eddig a webshopon ennek semmi jelét nem láttam.
Fél órája megjelent a webshopban két dokumentum otthoni szolgáltatások módosításáról. Mai dátummal.... Az aláírásom értelemszerűen nincs ott. De így is kiviteleződik a "magenta-1-esedés"? Vagy esetleg nekem kell kinyomtatni ezeket a papírokat és elküldeni a telekomnak (wtf, én már személyesen elintéztem).
Mostmár komolyan nem értek semmit..
-
South Velen
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Volt mobil+otthoni net+otthoni TV, és egy új mobil előfizuval léptem a magenta 1-be (személyesen. - sajnos Soulfly nem volt bent :/ ).
De nekem már eddig is gyanús volt, hogy csak simán megköttetett az új előfizetés magenta 1 nélkül (bár akkor az 50k kedvezményt se kaptam volna meg, habár bármi előfordulhat a T-nél.)
Mindegy, még várok 1 hetet, vagy megvárom az első számlát, aztán ha nem változik a helyzet, reklamálok (bár nem tudom milyen alapra tehetem meg). Bár gondolom bármikor beléphetek így is Magenta 1-be (csak kérdés jár -e akkor is a 2k havidíjkedvezmény a mobilnetből)

-
-
South Velen
addikt
Azért eddig a telekom BF ajánlatai közt mindig volt pár olyan amire, ha azt nem is lehetett mondani, hogy gazdaságilag megéri, de ha valakinek épp olyan készülékre volt szüksége, akkor azt lehetett mondani, hogy megérte.
Most 2 év alatt negyedmillió körül bekérő előfizetéssel van 2 olyan huawei, ami már a kínálatban sem volt benne eddig, csak megtalálták a raktárakon. Ez nyílt pofátlanság.
-
South Velen
addikt
Dehogynem változott.
Sikerült alulmúlni minden eddigit.
A raktáron porosodó rég kifutott termékeket, amit eddig a T saját dolgozóknak vagy használtként eladott előfizu nélkül 30-35-ért, most Black Friday keretében havi 10-12k-s előfizuval adja.

A P9, H8 0 Ft Net Korlátlan előfizuval.
A Mate 9 és a P10 Plus is ennyi volt már BF előtt az üzletekben, mindenféle BF akció nélkül.

Ez már nem is tragikomikus, ez csak tragikus.
-
South Velen
addikt
Mindig van hová süllyedni a webshopnak. ;
Tavaly legalább csak 25 percet baszakodtak, most egy óra alatt se sikerült megindítani a dolgot. Szégyenteljes, ahogy az is, hogy mi itt zombiként várjuk, hogy hátha a világ leghulladékabb webshopja életre kel. -
South Velen
addikt
válasz
szalai112
üzenetére
Ez a 2000 Ft mobilnet kedvezmény a szerződésben látszik?
Én most léptem Magenta 1-be, és sehol nem írnak a szerződésben 2000 Ft-os kedvezményről (pedig azért is léptem be, hogy legyen).
Igazából azt se látom sehol, hogy Magenta 1-es vagyok. De a készülékkedvezményt levonták amikor vettem a telefont, csak ez utal arra hogy akkor én most magentás vagyok
a hűség alatt ez 48 rugó, tehát nagyon nem mindegy...remélem levonják majd a számlából havonta
-
South Velen
addikt
válasz
norberto_th
üzenetére
Nekem meg a 15GB-s csomaghoz 8GB-t mutat. Én már meg se lepődök. Remélem az is csak bug, amit te leírsz, mert ez így tényleg undorító lenne..
-
South Velen
addikt
Tök jó amúgy az S7 Edge 205k listaára, nyáron még 151k listaár környékén vettem.
Sebaj, majd BF alatt lemegy 150-re.

Az S8 persze tök jó ingyen korlátlan hívással, de inkább korlátlan nettel+ kevés hívással lenne ingyen, szerintem többek örülnének.
-
South Velen
addikt
válasz
BronzIsten
üzenetére
Igen, de csak azért, mert szar a T online felülete, és jelen pillanatban felül sem tudják bírálni.
-
South Velen
addikt
Ha jelenleg is van otthoni TV + otthoni internet + mobil előfizetésem (mindre kb. 1 év hűségidő van még), azt átválhatom Magenta 1-be? Ahogy nézem jobban kijönnék és még az 50k-s kedvezményről nem is beszélve.
Vagy meg kell várnom a hűségidők végét?
És ha esetleg válthatok Magenta 1-re, azt sima igény leadással megtehetem webshopon keresztül?
Köszi.
-
South Velen
addikt
Nekem nem enged díjcsomagot váltani. Ilyen informatív szöveget ír: Sikertelen díjcsomagváltás.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy meglepett, ismerve a telekom webshop minőségét, de most tényleg nem tudom, hogy miért nem engedi, mikor olvasom itt, hogy jó páran már váltottatok csomagot.
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Mobil S-nél az egyenleg ennél a csodálatos honlapon 5 perc hálón belüli hívásra (elvileg nettó 27,5 Ft/perc) nettó 441 Ft-ot jelez.
A hálón kívüli valamint az sms részleg jó.Mindig tud hová süllyedni a telekom informatikája. Másnál is ilyen? Remélem nem így kerül számlázásra.
-
South Velen
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Király
Akkor majd megnyomom a Soulfly842-es gombot a sorszámosztón 
De még megvárom a BF akciókat. Bár lehet azok személyesen nem fognak járni, vagy otthonira nem fognak járni. Nem tudom, hogy szokott ez lenni.
Vagy így-vagy úgy de kihozok valamit a közeljövőben.
-
South Velen
addikt
Hali!
Ha otthoni szolgáltatáshoz akarok mobilkészüléket venni, akkor azt írja a rendszer, hogy legalább 6 hónapja otthoni előfizetőnek lennem. Itt akkor nem úgy van, mint mobilnál, hogy csak a hűség lejárta után vagy (arany esetén) az utolsó 3 hónapjában tudok venni?
A rendszer egyébként teljesen szar, nem enged IPTV-t venni (hosszabbítani) pedig jelenleg is az van, de szerinte nem elérhető a címen. Mintha nem is tudná, hogy hosszabbítani akarok. Úgy jelenik meg minden, mintha most akarnék új otthoni szolgáltatásokat kötni.
Ráadásul csak 6 készülék érhető el így.
Ha bemegyek egy T-be ott minden menni fog (minden készülék elérhető és simán meghosszabbítják nekem az egyik otthoni szolgáltatást), csak a webshop ilyen szar (mint mindig)?
Tudom inkább -otthoni- szolgáltatás kérdés, de mobilt szeretnék vele venni.
Köszi előre is ha valaki tud válaszolni és megteszi.
-
South Velen
addikt
Kihoztam az új előfizut a meglévőhöz, kedvezményesen 3200 havidíjjal. (mert van otthoni Telekom szolgáltatás). Azonban a vállalt költési szintet 4300-nak írja. Mobil S+1G adat.
Nem lesz ebből baj? (Vállalt min. havidíj esetén tudom, hogy nem baj ha alámegy a költés a kedvezmények miatt, de ez a költési szint egy kicsit veszélyesebb fogalomnak hat.)

Illetve ezekkel az új előfizukkal jól látom, hogy megszűnt a kalkulált kötbér és csak annyit kell visszafizetni amennyi készülékkedvezményt kaptunk? Esetemben ez 5500.
Persze használni akarom az előfizut, de ha úgy döntenék, hogy mégse, akkor csak 5500-at ki kéne csengetni és ennyi?
-
South Velen
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Köszi!
-
South Velen
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Valami 120k körüli listaáron, de részletre.
[ Módosította: radi8tor ]
-
South Velen
addikt
Megjelent egy S7-es, gyorsan be is rendeltem (a megrendelt A5-öst pedig lemondtam, még úgyse hívtak.)
De már nem elérhető. Elképzelhető hogy egy bug volt az elérhetősége és a nagy semmit rendeltem be?

-
South Velen
addikt
válasz
reddoors
üzenetére
Valószínűleg nem volt képben, de itt azért előfizetés is van képben (új szerződés a meglévő aranykártyás mellé) és lehet hívni akarnak vagy ilyesmi.
Ettől függetlenül balfékség a t-től, hogy azt írja, tegnaptól átvehető, hány felesleges utat okoznak így. Persze nem tudhatjuk hogy felesleges, de nekem nincs kedvem elkocsikázni, parkolást fizetni, stb. ha tényleg nem tudnak még róla a boltban.
-
South Velen
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Lehet azért csinálták, hogy inkább másfélszeres áron vegyem?

Szerintem így is drágán vettem (volna). Ennyiért meg nyilván eszembe nem jutna átvenni mint amennyi most.
Ez a T egyre viccesebb, pedig még tavaly BF-kor a Mate8-at milyen jó volt 60-ért kihozni 4000-es előfizuval.

-
South Velen
addikt
válasz
reddoors
üzenetére
Most hívtam a 1430-at és azt mondta, még nem vehetem át.
Valami ilyesmit magyarázott, hogy hiba csúszott a rendszerbe (egy általa is ismeretlen hiba), és még az üzletig nem jutott el a rendelési igényem, vagy ilyesmi.
Szerintem ő sem volt képben..Igazából mindegy, a T informatikai rendszere már minden létező hibát fel tud vonultatni.
Amúgy ha bemegyek egy üzletbe és webshopot megkerülve rendelek, úgy mennyivel drágább? Még mindig 10% az online kedvezmény? Vagy most épp ezeken a botrányos árakon kapnám meg?

-
South Velen
addikt
Hali.
Mennyi idő szokott lenni mostanában az előfizu jóváhagyása készülékvásárlással (részletre)?
Tegnap rendeltem egy telefont és honlap szerint tegnaptól átvehető a választott T-üzletben, de azt tudom, hogy ez nem igaz, merthogy jóvá kell hagyniuk még. Ma várhatom, hogy hívnak/jóvhagyják?
És ugye nem a mai beszívott árakon fogom megkapni a telefont, hanem a megrendeléskor aktuális áron?
-
South Velen
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi! Zsír! Akkor én elég jól járok ezzel.
MoveM-ről váltok, 80 perc bőven elég lesz és lesz több netem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)