Hirdetés
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Vernee Thor - mondhatni isteni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz rayoliviero #37326 üzenetére
Kiszállításra vár-t jelez, de odaadták a futárnak??
Mert nekem is ezt jelzi, bár én PPP-re kértem, de valami óriási fejetlenség van. Kezdve azzal, hogy lemondtam egy rendelést éjfél körül, de még ugyanúgy szállításra vár, mint ez a rendelésem. Szinte ki van zárva, hogy még most fogják leadni a futárnak éjnek idején. A webshop is, hol működik hol nem
-
South Velen
addikt
válasz #78121280 #37328 üzenetére
Sajnos nem talál semmit, na meg eleve még a rendelésnél tudom módosítani az átvételi helyet.
De azért 12.04-re írja a szállítást, ami vidéki PP-ről lévén szó mai feladást jelent! Hát ezt megnézem.. Szánalmas ez a T, ezeregy helyről rendeltem PP-re cuccokat, mindig példaértékűen működött minden.
-
South Velen
addikt
En inkabb most megrendeltem azonnali bolti atvetelre. Csak igy mar az allo rendelesemmel egyutt 3 domino cuccnal fogok tartani es nem tudom kiadjak e. Nemsokara kiderul.
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #37356 üzenetére
Így a kezemben is van a cucc, oh yeaa.
-
South Velen
addikt
Ma lett egy rendelésem csak úgy a semmiből, 20 perccel később a másik már szállítás alatt lévő rendelésemet "nem átvettként" érvénytelenítették. Ez lenne a T módszere arra, hogy hogyan tolja ki az átvételi /szállítási időt? Egyszerűen nem értem.
Persze már nem is akarom átvenni, de ez most mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Tegnap megjött egy használtként rendelt Lumia 625 zöld tesómnak illetve egy fekete haveromnak.
Igencsak mákunk volt, mert mindkettő full új, bontatlan volt. De úgy látom, itt a fórumban sajnos inkább használtakat kaptatok.
Kösz telekom.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Egy sürgős kérdés!
Ha a rendelésem Jóváhagyás alatt státuszban van, de személyes átvétre kértem egy T-boltba, és megrendeléskor azt írták tegnaptól átvehető (tegnap rendeltem) akkor most átvehető vagy nem?
Előfizuról van szó.
-
South Velen
addikt
Illetve még egy kérdés, előfizetéssel rendelt telefont átvétel előtt minden következmény (kötbér, stb) nélkül lemondhatok, ugye? Illetve ha csak simán nem megyek érte, sincs szankció?
-
South Velen
addikt
válasz lugosi #54361 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ.
Akkor elég bugyuta a t automata rendszere, hogy azt írta, tegnaptól átvehető.
Igen, az elállási jogról tudok, csak azt hittem előfizetés esetében kicsit komplikáltabb a dolog, de akkor ha a tollammal nem írok alá semmit, akkor nem lesz következménye, ha jól értelmezem.Köszi!
(#54362) ForRedGlory: én úgy értelmeztem a válaszát, hogy meg kell várnom, míg a státusz Átvehető lesz.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz ForRedGlory #54365 üzenetére
Köszi neked is.
Gondolom ma nem foglalkoznak ezzel, úgyhogy legkorábban hétfőre számítok így.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Üdv,
Ha Dominot akarok átváltani előfizetésre (Music XS), és telefont is akarok venni hozzá a Music XS-hez tartozó árral és online kedvezménnyel, azt megtehetem?
Ugye személyesen azért nem akarom, mert 30%-os online kedvezmény akkor ugrik.. Az online intézéssel meg az a baj, hogy már átváltáskor új telefonszámot akar velem választatni, pedig ugye az lenne a lényeg, hogy szeretném megtartani a jelenlegit... és akkor még odáig el se jutottam hogy esetleg készüléket is válasszak hozzá...
-
South Velen
addikt
válasz cris78 #54411 üzenetére
Egyrészt nem tudom meddig tart az online kedvezmény, másrészt azt hittem van lehetőség ezt egy menetben elintézni. Z1C-t néztem ki..
De ha akkor majd tudok venni "Meglévő havidíjas" rublika bejelölésével ennyiért, akkor jó.
Illetve azt nem tudom mennyire lehetőség, h megrendelem most a T-pontba új előfizetéssel, és ott szólok, hogy jó lenne, ha inkább a Dominot váltanánk át erre számmegtartással?
-
South Velen
addikt
válasz r3dsnake #54413 üzenetére
Az átvételt személyesen akarom, mert T pontba kérném.
De úgy szeretném, hogy egyszerre intézni az átváltás és hozzá a telefont 2 év hűséggel, csak nagyon úgy tűnik, erre se ad lehetőséget a rendszer. Mire meg elintézem személyesen először a váltást, utána a rendelést lehet elmúlik az akció, na meg amúgyse nagyon van időm így államvizsga előtt 2x járkálni meg intézkedni.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Ha Like vagy Music XS díjcsomaggal rendelem a telót, és házhozszállítással kérem, a futárnak kell mutatnom a diákigazolványom?
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz ANDROID??? #55951 üzenetére
Lehet rendelni S Adv-ot, nem maradtál le!
Én is rendeltem egyet.
-
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
És nem igaz, nem tudok telefont venni előfizetés hosszabbítással sem..
Vagy Like S-re nem lehet hosszabbítással telefont venni? (jelenleg nincs rajta hűség)
Csak tudnám akkor miért listázza ki.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Nemrég váltottam Dominoról Like S-re, de nem hűséggel, pont azért is, hogy adott esetben tudjak telefont venni hűségvállalással.
Egyébként ez a 2 év a diák bemutatásának periódusa, azaz 2 évenként kell bemutatni a diákot, hogy Like-ban tudj maradni, de a csomag bármeddig élhet, amíg jogosult vagy rá.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz ANDROID??? #56100 üzenetére
Az új webshoppal kikerültek a használt cuccok.
long live new webshop
-
South Velen
addikt
Na, most épp a régi webshop van fenn. Igaz az előfzetés hosszabbításos árak is visszaálltak a csomagomnál a jóval drágábbra. Na mindegy, úgy néz ki nem lesz ebből hosszabbítás.
-
South Velen
addikt
válasz kungzi #56139 üzenetére
"A díjcsomag megrendelésének feltételei:
A Telekom a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), valamint a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) által kibocsátott, érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjainak biztosítja a fenti kedvezményeket, díjakat." -
South Velen
addikt
Végre lehet rendelni az új webshopban előfizetés hosszabbítással. Direkt rászűrök a készleten lévő termékekre, és a Huawei G526 ott van elég jó áron.
Erre a rendelés leadása után ez fogad:Kosaradból készlethiány miatt kivettük a következő termék(ek)et:
Huawei G526/SL telefon, fekete(nem, nem közben fogyott el, megint 'meg tudom rendelni' )
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
A kosárban levő Alc OT-5042X POP 2/SL telefon, ezüst készülékváltáshoz kiválasztott cikknek jelenleg nincs érvényes ára, kérem válasszon másik készüléket.
Na jó, menjenek a pi*ába.
és mindezt már azután írja ki, hogy az átvételi helyet is kiválasztottam a rendelésnél és véglegesítem. epic.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Leváltottam Like S csomagomat Music XS-re. Az online felületen mindenhol Like S-t mutat, nem változott semmi, viszont az androidos app már Music XS-t mutat.
Gondolom akkor sikerült a váltás.
ÉS ami még nagyon érdekes, h az app 2,5GB adatkeretet mutat, pedig tudtommal a Music XS-ben 500MB van...Szerk.: Ja, rájöttem, egyben mutatja a Spotify-ra használható mennyiséggel. Elég hülye megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz ANDROID??? #56348 üzenetére
És volt hozzá egy igen értékes okosóra is. Ez a hangszórószerűség gondolom közelében sincs a Talkband értékének.
-
South Velen
addikt
Valakinek sikerült már az új ws óta hűséghosszabbítással telefont venni?
Nekem mindig a rendelés véglegesítésénél írja ki, hogy nincs érvényes ár, válasszak másik készüléket.
-
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
Valakinek van ötlete, hogy tudom a NetPluszL szolgltatást lemondani? Bármilyen felületen próbálkozok, nem engedi (persze nem indokolja, miért is tenné...).
Hívjam fel a 1430-at? Csak gondolom ők is ugyanezeken a felületeken próbálkoznak, mint én csak másik oldalról. Hihetetlen balf*sz egy banda...
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #60489 üzenetére
update: 1430-on sikerült, egy kedves ügyfélszolgálatos hölgy segítségével, és a netem is megmaradt utána.
de azért megoldhatnák már hónapok óta, hogy önkiszolgáló felületeken is megoldható legyen..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Facebook és Messenger
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gmail
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen