Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
én ma 23 csatából 20 Concept 5-el toltam eddig. Meg is lett az Executor-ra az XP és még a harctéri modok is fullosak lettek.
Remélem jó tank lesz ez az ExecutorTankelit most szerelei fel az USA szerveren 3 új XI tankot és teszteli....ha esetleg érdekelne vkit, hogy milyenek
-
Derron
senior tag
Az előre letöltés mindig ilyen lassú? 130kb/s el tölti le. Ennél azért lényegesen jobb az internetem. A game centerben nem találok opciót ahol ez le lenne korlátozva. Nektek is ennyivel tölti? Ráadásul tegnap már egyszer leszedte 90%-ig, és most megint tölt valamit.
-
jano_77
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
állítólag megegyezik a Leoval: jó löveg, jó löveg lehajlás, jó DPM, mozgékony papír masina.
Nekem pont emiatt nem kell, DBV pedig már meg van. Legalább marad a free XP a XI tankokra
-
Chris0321
veterán
Most jött az email. Ja és cikk is van.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
po1son
üzenetére
Azt nézem, hogy azért ennek a Vickers-nek is van ám töke rendesen. 3.6k+ DPM, 0,22 szórás, 0,06-7 diszperziók, 26% mozgó álca a legjobb WN8 builddel.
Legjobb WR és WRdiff gyak spotter build. 520m látótáv, 36% mozgó álca, de marad így is 3.2kDPM, 0.22 szórás.
sz: Aztán persze puding próbája az evés, futottam bele tankba, ami papíron nagyon jó, csata közben mégis harcolni kell vele és akkor sem érzem, hogy működik, amikor 4k fölött jövök ki vele. -
po1son
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Kíváncsi vagyok mekkora roham lesz a dbv miatt.
Nálunk a klánba rengetegen vágynak rá, sanszos hogy hamarabb elfog fogyni mint a Vickers hiába lesz 2x több elérhető belőle.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
po1son
addikt
válasz
cherubion08
üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cherubion08
üzenetére
-
-
Viktoár
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ah..köszi.

-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
mármint a játékosok új lehetőségére gondolsz? Mert alapból használható lenne:
"Új járművek
Az elérhető járművek listája kibővült a
XVz. 60S Dravec , a
XCarro da Combattimento 45 t és az
XAres 90 tankokkal.
Az Ares 90 túlmelegedés-szabályozott gépágyú-mechanikával rendelkezik. A szerepképessége a képesség szintjétől függően a lövegcső túlmelegedését a maximálisan elérhető érték 15% / 30% / 50%-ával csökkenti. A képesség csak akkor aktiválható, ha a löveg már felhalmozott némi hőt, és túlmelegedett állapotban is használható marad."Ha esetleg vkinek fájt volna a foga a 114 SP2-re, de nem sikerült elérni a gold szintet egyszer sem korábban, most már elég lesz a silver rang és megveheti:
"A 114 SP2 elérhetősége
A
X114 SP2 , amelyet korábban az Arany rang elérése után lehetett megszerezni, mostantól már Ezüst rangtól megvásárolható."
-
Derron
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Gorilla ágyú kitéríthetősége: Reddit népe szerint alapból 90-90fok lesz, és fejlesztésekkel 100-100fok.

-
Viktoár
addikt
Srácok, ha a régebbi kampány küldinél elhasználok egy parancsot, mondjuk az early-nél az egyik 6-os küldetést kiváltom paranccsal, akkor azt vissza lehet szerezni ha megcsinálom a küldetést vagy annak a parancsnak sanyi?
-
Derron
senior tag
Szerintetek lesz még különleges BattlePass fejezet májusban?
-
Warton
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A Type71 jó volt, az obj a bond stabi feltételéig elég rossz volt, utána már okésabb, az a heat lőszer nagyon pöpec, ha betalál. Az AMX már régebben történt.
Az STK-ra ráfér a buff bőven, az Imbattable-nak se árt. A 432-t még nem tudtam megvenni.
-
h1mpi
félisten
Szerintem nagy eséllyek az Ares90-ek lesznek bannolva rankeden
-
Warton
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jaj de jó, épp, hogy befejeztem a Type71, Obj430U és az AMX50B grindot is.
-
Derron
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerdán jön, már kint van a hivatalos cikk.
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Legyen így

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
h1mpi
üzenetére
Mondjuk még lehet, WG gyakran dobál ki cikkeket 2-3 óra körül, a Prime Time meg úgyis csak este élesedik...
sz: Jó, de ez csak a frissítés, arról tudjuk, hogy szerdán jön, de az Onslaught még most is így szerepel a Monthly naptárban:

Szóval, ami engem illet, ez még este simán elkezdődhet, új content nem kell hozzá, a cikk meg jöhet 3-kor...
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, sok helyen már múlt hetet írtak/írnak még most is a 2.2.1-re

Ezt találtam én is most:

-
h1mpi
félisten
Hangosan gondolkodom: jön az újabb Roham szezon. Nem annyira van kedvem sokat játszani, főleg nem heteken át kényszerből, de a 60TP másolat meg jó lenne, mert megvan már a két ezüst rangom. Szerintetek, ha belépek a vége előtt 2-3 nappal és elérem az ezüst rangot, akkor is megkapom a tankot?
GeneraL_XTX: a frissítéssel jön 22.-én.
-
GeneraL_XTX
veterán
Nem úgy volt, hogy ma kezdődik a roham mód?
Mert én nem úgy látom
-
po1son
addikt
Mai nap megint felkerültem pár játékos tiltólistájára.
2.0 óta még nagyobb patkány tank lett a T49.
Ez a troll gun elképesztően pontos néha messzire, sokszor gyújtottam, ráadásul spotra is egészen alkalmas a tank.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
WoT Plus-szal nincs taapasztalatom, de a REferal System úgy működik, hogy nem. Haverom vissza akart jönni a játékba fél év kihagyás után, gondoltam referálunk és akkor lesz egy kis boost-ja, hát nope. Hiába van már az n+1-edik Referal szezon, mivel anno az elsőbe meghívott magának valami másodreget, így ő mint "referer" többé már nem visszahívható. Ugyanez áll másik haveromra, aki 2017-ben elvesztette a bétás acc-ját és új acc-ot kellett létrehozni. Azt én akkor behívtam, úgyhogy hiába inaktív hónapok óta, őt sem lehet már visszahívni, mert részese volt a programnak.
-
Derron
senior tag
Ez most kiadta

-
válasz
2thletme2day
üzenetére
Bízok benne,h csak be nézzük. Tudom bilibe lóg a kezem
-
2thletme2day
őstag
válasz
cherubion08
üzenetére
Azt néztem én is a videó alatt végig, hogy a lánc vonalától kijjebb sose volt a löveg. Nem tudom fokban ez mennyit jelent de sokat nem az tuti.
-
wwenigma
Jómunkásember
Full mák rng
[link]
-
Derron
senior tag
Ha a TOP10 ben vagytok győztes csatában 2x XP-ad most a játék 15 alkalommal. Van egy ilyen küldetés. Ha esetleg tankot húznátok most.
-
Chris0321
veterán
válasz
cherubion08
üzenetére
Nem rossz ág, bár még csak a 8-asnál tartok. A lövegkitéríthetőség nagyon rossz, de az ágyú főleg közelre jó. És mivel saját tierben valamennyire használható páncélod van, így használható heavyként is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ott az a másik is, ami még a WT-nél is realisztikusabb, az konkrétan szimulátor, ha jól rémlik, de a címét ne kérdezd, annyira nem érdekelt.
Nekem már csak a WoT van. Én még egy játékba ennyi időt nem fogok/tudok beleölni...

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én egy realisztikusabb tankos játéknak örülnék, tudom, ott a WarThunder de abból valami hiányzik

Sztem ezekre az árkád csilivili cuccokra kevesebben vágynak.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
jano_77
üzenetére
Nem fejlesztések ezek, hanem teljesen új játékok. Egy részük most is megy, de WoT méreteket egyik sem öltött. Legutóbb a Steel Hunters hasalt el.
-
jano_77
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ha olyanok ezek az új fejlesztések mint a tankok buff/nerfelései, akkor nem csodálkozom rajta
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
h1mpi
üzenetére
Eleve más közönséget céloz. Én is csak röhögtem, mikor temették a WoT-ot, hogy jön a CW és lekapcsolják a szervereket... A WG egylábú óriás. Nem az a céljuk, hogy egyik zsebükből áttegyék a játékosokat a másikba, új lábat (lábakat) próbálnak növeszteni, de az elmúlt 10 évben sajnos nem nagyon fogott gyökeret egyik sem.
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen az, még voltam alfa teszter, de nem jött be nekem, túl modern, túl árkád jellegű.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cherubion08
üzenetére
Fogd fel úgy, hogy a Gorillának pont annyival mozdul kevesebbet a tornya az E4-hez képest, mint amennyivel az E4-nek a T30-hoz képest.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Ulefone RugKing 4 Pro
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár egyik ág sincs kifejlesztve
Remélem jó tank lesz ez az Executor
A DBV-t a TE setupoddal nyomtam eddig is, akkor user erroros a dolog