Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Feladom majd válaszolnak ha tudnak.
Közben kipróbáltam a neten talált javaslatot....
"Szerkeszd a preferences.xml fájlt (általában az AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks mappában található).
Keresd meg a képarány beállítást, és módosítsd az értéket 2.333333-ra (ami 21:9)"'Átírtam az ott talált 2.370370 értékemet a 2.333333-ra de semmi nem változott.
-
jano_77
nagyúr
Mentem végre egy jó, izgalmas csatát a KPz 50t-el.
Tank ÁSZ, Top Gun, 6189 dmg.
REPLAY
-
Derron
aktív tag
Próbálgatom az új amcsi med ágat teszt szerveren, de nekem nagyon fura. Hogy tudok szemből belőni vele autó célzással heavy tankot, mikor 200mm az átütése az alap lőszerrel? 1-2 mindig bemegy. Ez valami különleges mechanika?
-
zodo
nagyúr
Ebben a témában elég gyors volt a support mert reggel 8-kor jött a válasz.
"Köszönöm, hogy kapcsolatba léptél velünk.
Kérlek, küldj nekünk egy WGCheck jelentést,
Úgy tűnik, ezt a problémát a játék felbontása okozza.
A listának nem szabadna levágnia 2k felbontásnál (2560x1440 16x9).
Próbálj meg másik felbontást választani, és jelezd, ha a probléma továbbra is fennáll."Most értem haza, nem próbáltam másik felbontást (mit is választanék, na meg napokig jó volt most meg nem) csak elküldtem nekik a kért jelentést.
Meglátjuk.
-
po1son
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Elmúltak nagyon régen azok az idők, hogy értelme lenne chatbe bármit is beírni vagy olvasni.
Nálam is jó ideje ki van kapcsolva, mert általánosságban a gyengébb képességű játékosok "okoskodnak" kinek mit kéne csinálni vagy mekkora bot éppen valaki a csapatban. -
Baltazár123
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
attól még ugyanúgy kikapcsolt chat mellett lehet csak játszani vele, mint a könnyű tankokkal
mert a sok "field marshall" ugye mind mennyire tudja, hogy mit csináljon a light tank és hova menjen, de nehogy meghaljon, mert akkor szintén noob
Már kb 1 hónapja fullra kikapcsolt chat mellett játszom és sokkal jobb így. Sajnos a rohadt pittyegéseket nem tudom kikapcsolni csak a V gombbal, de az meg durva úgy egy kicsit nekem is, annyira nem vagyok try hardos.
-
Taragas
aktív tag
Jól látom, hogy az oroszoknál a tesák ág médium lesz? Ott van eszük, nem úgy mint az euban...
-
Chris0321
veterán
Nem úgy volt, hogy Province csak alacsony tieres tankok játszhatják? Most volt egy tier 6-7-es meccsem rajta.
-
El Rey
aktív tag
Hol lehet értelmes meccset játszani mert eu 1-3 totális állatkert most :/
-
El Rey
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
Én lenyomom minél előbb. Az sem érdekel ha minden meccs vesztes lesz. BZ79 et kifejlesztettem a másik meg a Hacker ami érdekel. Szóval nincs más teendőm. Ha megvan Hacker akkor meg credit farm jön a maradék időben.
UI: Azt hittem, hogy a bz 75 ágyúja a szar. A pattoné még annál is rosszabb. Közép távra vagy attól messzebb kész lottó, hogy egyátalán eltalálom e vele a tankot, nem hogy a gyenge pontot.
-
Geller72
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Nekem a 274 határozottan jobban tetszett, toronypáncélja a tierjéhez mérten (szerintem) baromi jó, kifullozva szerintem pontos, a dpm is ok, a relatíve magas alfa meg természetesen plusz pont. Gundep fos, amolyan oroszos.
Strv-nek (81) a gundepje baromi jó, tornyozni faja, de az a lfsz alfa az egy vicc. “Illene” legalább egy 280-as alfa és akkor talán. Kimondom, nekem egyik sem kellene. -
El Rey
aktív tag
Hajam ki fog hullani mire végzek a 10 es pattonfossal.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Aljasvip
üzenetére
" így nyugodtan tudok lövöldözni magasról" --- ja, csak lövés után drámian leesik az álca. Ha jól emlékszem 13 körülire lehet le(fel)vinni lövés után, ami nem rossz persze a többi tankosztályhoz képest, de nem nagy különbség az álcaháló nélküli 10-es értékhez képest. Én ezért szedtem le, mert foglalta a helyet és nem sokat adott. Ugyanúgy figyelni kellett nagyon, hogy van-e light vagy jó látótávú med 445m-en belül, ha lőttem és nem volt takarásban.
Egy átlagos jól felszerelt mednek mozgás közben van 20 körüli álcája. A zwillignek, nehéz tanknak álló helyzetben van 6,9 úgy, hogy a legénységre értelemszerűen nem raktam álca skillt. Ehhez képest 13 az álca a lövés után az strv-n, hát ez minden csak nem tökéletes álca. Az a része viszont valóban jó, hogy letalpalva forgás közben nem esik le a háló.
Csak óvatosan a lövöldözgetéssel

-
-
Dobi 562
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
En a 274-et vettem ki, mentem vele par csatat majd szepen leszereltem rola mindent.

Mednek lassu, heavy-nek keves a HP-ja. A pancelja az nem rossz de a lovege nagyon lassan celoz. Igazabol nem szar tank csak nem latom az okat, hogy miert menjek vele. Ha heavyzni akarok vannak jobb opciok, ha medezni akarok vannak jobb opciok...
STRV 81-em az nincsen, de azzal az alfaval nem hiszem, hogy nagy jatekelmenyt nyujtana ebben a metaban.
Egyebkent en a 2.0 ota tier 9-ben farmolok, szinte alig jatszok tier 8-at.
-
h1mpi
félisten
Megvan a 100 token, akinek megvan az STRV 81 és a 274a melyik használhatóbb a mai metában? A 6 fokos gundep kicsit zavar…
-
zodo
nagyúr
Apropó a csatajelentés megjelenítést hol lehet beállítani?
November végén nálam is mind a 15 csapattag látszódott ahogy pl. ddt500hu-nál.
Aztán történt valami, frissítés?
Lényeg hogy most görgetnem kell ha a teljes csapatlistát akarom látni.
Azt már meg sem említem hogy a nemrég, valamelyik játékmódhoz kapott 3db 7x7 tankok közül csak 1-et rejt el a "bérelt tank" szűrő. -
Geller72
veterán
válasz
El Rey
üzenetére
Minap grillével voltam, volt 2 Maus a csapatban és úgy mentek előre, mintha senki nem létezne rajtuk kívül. Kitoltak, felspotolódtam, maradt 357 hp-m, de túléltem. Ez a két majom döglött meg elsőnek, a vége baromi izgalmas lett, egy tvp-vel és 2 artyval hozzuk le a meccset 4 vs 7 ellen. Nagyon komoly összjáték volt, de nem sokon múlt. Az enemynek a végén majdnem 3x annyi hp-ja volt, mint nekünk négyőnknek összesen. Mind a négyen egylövésesek voltunk, nagyon észnél kellett lenni, jó darabig csak spotolni mertünk a tvp-vel, mert ha ellőttük volna magunkat, instant garázs lett volna. A két arty nagyon jól helyezkedett és oldalról bontotta az enemy-t. A végére maradt egy maus és egy dbv, azokat már a tvp-vel ledaráltuk.
-
-
Geller72
veterán
Azt hiszem, maradok az eu3-on, tegnap gurultam egy “párat”, sokkal jobban “adja, mint eu1-2/5. Mármint a wr-re gondolok elsősorban. Itt is vannak toxic meccsek, de valahogy több az izgalmas meccs, és a csapatjáték.
-
El Rey
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Ha/Amikor kitol egy ilyen majom fedezékből és túlélem, kis idő múlva természetesen a véletlennek köszönhetően pont mögé sikerül leparkolnom és nem tud visszatolatni fedezékből. Általában ahhoz is túl kretének, hogy erre figyeljenek, hogy őket ne tolják ki kölcsönkenyér visszajár alapon.
-
válasz
Chris0321
üzenetére
Mikor elkezdtem a jàtékot volt egy szitu. Csata kezdet visszaszàmlàlas,netem elment, vissza se tudtam lépni. Másnap kaptam egy figyelmeztetést , mert tétlen bot voltam. Huu mondom itt aztàn komoly szabàlyok vannak, oda kell figyelni a dolgokra. Ja, azóta látom,h ha kitolnak és kinyírnak, küldöm a replay stb . Nem történik semmi,ugyan úgy jàtszanak tovàbb. Ilyenekért minimum 1 hét ban jàrna.
-
Chris0321
veterán
válasz
cherubion08
üzenetére
Én pár napja egy ilyen szakasszal találkoztam, végig blokkolták a csapattársaikat.
-
-
ddt500hu
veterán
27.99% WR, ami nem csoda hiszen tudatosan harcol a saját csapata ellen. Végig azt próbálta, hogy kitolja a csapattársat az ellenfél elé. Vagy beállt mögé, hogy ne tudjon tolatni.
-
RaZroX
addikt
Egy jobb féle csata a heavy dühöngőben, ez a tank továbbra is a kedvenc.

-
dokee78
félisten
Az elmúlt napokban írt valaki ticketet?
4 napja írtam 2-t,még mindig csak folyamatban van a státusza! -
ddt500hu
veterán
1v4-ben maradtam. Szerencsére low hp-sok voltak, meg tier7. Haver is tankászt lőtt.

-
jano_77
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
pontosan ez a lényeg! Csinálja, amit jónak lát, csak utána NE sírjon miatta! és a chatet meg hagyjuk, mert a sok nyallingerük természetes, hogy egyből a pártjukra áll, ha be mer írni vki olyat, amivel nem lehordja vagy bántja, csak csupán leírja a valóságot és akkor azonnal neki esnek. én is így jártam Tibinél legutóbb, mikor Ghost Town mapon középen jött a bombázás és ráomlott a pillérvázas szerkezet teljes emelete és ki volt bukva rajta, hogy ettől miért kell azonnal meghalnia!? be mertem írni, hogy azért, mert a WG így programozta le ezeket a random eseményeket, hogy ha a hatósugárban vagy, akkor nem sérülsz, hanem meghalsz, de ezt Neki kellene a legjobban tudnia, hiszen ők csináltak erről bemutató videót, ahol elmagyarázták anno, hogy mi és hogyan történik. Kaptam hideget, meleget, minden voltam csak fehér ember nem.

h1mpi: gratulálok

-
h1mpi
félisten
Életem eddigi legjobb arty csatája volt
Nem adott ászt, de nem bánom 
A végén leütköztem az FV TD-t
-
zodo
nagyúr
válasz
HellGreg
üzenetére
Akkor több opció volt.
-
HellGreg
őstag
Paradoxmodul ládákból lehetett nyitni szeptemberben.
-
zodo
nagyúr
Találtam egy érdekeséget a legénység átképzésnél de lehet csak nekem újdonság.
Valamint jelen esetben nincs is értelme ezzel fáradozni mivel 0% képzetségi szintűek.Szóval fogtam a nemrég kölcsön kapott Obj.277 7x7 nehéz tank legénységét és beraktam a T-44-be ami ugyan azonos nemzetiségű de közepes tankba.
Jelenlegi átképzés -50% akció van ezért látható a 200 helyett 100 arany.
Klick az átképzésre és 0 azaz nulla aranyért lehet átképezni.
Itt jön hogy egyszerűbb leszerelni ezt a csapatot és újakat toborozni.
Lenti megjegyzés alapján (nem érte el a 100%-os), működhet 99% képzési szintnél is?
Ezzel sem vagyunk beljebb csak nekem fura. -
El Rey
aktív tag
-
dokee78
félisten
5 token kellene még,ma szereztem 10-et.
Lesz még alkalom 5-öt össze szednem? -
válasz
Delávégá
üzenetére
Én látok egy pozitív hozamot is az ingyen osztott ágakban: lejjebb mehet a gunmark elvárás.
Magam részéről szorgosan dolgozom az FV4005, Breaker, és a Maus-nál ezen.
BZ-75 ághoz: T5-től húzom, és a T34 variáns után az első értelmezhető tank a 8-as, de ahogy írjátok is, nagyon változó vele a teljesítmény. Mindig a legutolsónak hagyom a napi duplára, és van amikor 3-4 csata után feladom... ma meg 4k dmg, átlőttem mindent és mindenkit messziről is.
Nálam a Maus is ehhez hasonló. Az elmúlt napokban szétszedtek benne, ma pedig 4k dmg + 9k blokkolt találat... Ugyanúgy játszom vele, csak a játék másképp adja, I guess.
¯\_(ツ)_/¯ -
zodo
nagyúr
válasz
zozyk
üzenetére
Közben összeraktam a (jelenlegi) legdrágább tankok listáját Tier V-IX-ig.
Ugye majd ki is kell őket fejleszteni az eladáshoz!Tier VII és IX tankok közül, két tank is ugyanannyiba kerül.
Tier X-XI esetén mind ugyanannyiba kerül vásárláskor tehát amelyik szimpatikus.Tier X kapcsán annyi "előny" lehet hogy a Francia közepes tank ág húzható ki a legkevesebb harci Xp-ből és csak is ezért került fel!
Tier XI kapcsán még ennyi "kedvezmény" sincs mivel kifejlesztéshez szükséges, harci Xp mennyisége is egységes.
-
Geller72
veterán
A 803-at nem nerfelhették titokban? Mintha könnyebb lenne penelni.. 🤔 És a KR1-et is.
A Type ágnak neki sem álltam, mert mire “odaérnék” a T10-eshez, qrva élet, hogy lenerfelik, mint az M4-et.
-
El Rey
aktív tag
Ezek a karácsonyi bónuszok meddig tartanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Jogász topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de a tesák ág akkor sem light. A játék legnagyobb rákfenéje jelenleg. Wtrhez kötném a használatát(bár a lightozásnak is)
hiánypótoló cuccok