Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
válasz
pRoject22
üzenetére
+1 ( én ) aki beall a Dream Air beszamolot varok soraba'.
Nyilvan majd Peti valaszol miert valtott Super-rol, de nem az van hogy ha jo a dream air, akkor ezzel a felbontassal, DP porttal, ebben a MÉRETBEN ez game changer sim-hez?
Vegre uszoszemuveg meretben vagyunk
- bar lattam az alap maszk nem lett tul kenyelmes - de ezt nem lesz nehez orvosolni.. -
válasz
zpeti2
üzenetére
Nem egy konkrét össze hasonlítás csak informálódtam és azok akik kipróbálták a CES-en vagy máshol azok ezt mondták, több kissebb VR-os csatorna vagy akár reddit poszt alatt.
Q3 beállításban segítettem volna ha szólsz, ha stutteringed volt akkor az szar cfg miatt lehetett, nálam úgy megy mint forró kés a vajban

De mi lett a Superrel, nem úgy volt, hogy az neked bevált?
-
Joma
csendes tag
Már tudja a kéz követését, és a pico full body trackinget is.az xr gyenge, mert fekete fehér. A fejes könnyű, jó a pánt, és ingyenes a pc link kábel. A pánt Bobo szerű. Ingyen.
-
válasz
pRoject22
üzenetére
Megmutatod hol láttad ezt az összehasonlítást, ahol a Q3-nak jobb a sweet spotja?
Februárban előrendeltem a Dream Airt, két hónapja eladtam a Crystalt, azóta a kieső időben csak a teszteket keresem és nézem, de nem találkoztam ezzel a véleménnyel.
(nem akarom újra nyitni Gulasoft vesszőparipáját, kábel vs wifi
)
Volt két hétig Q3-am, de nem tudtam kábellel és wifivel se úgy összehozni, hogy ne lássam a tömörítés miatti akadozást és késést, sorry. Ami valóban jobb az a binoculáris átfedés, Pimax vagy G2 ha felveszem hozzá kell "bandzsulnom" levételnél vissza, ez Q3-nál nem volt. Viszont ezt már lehet majd állítani, ha minden igaz az összes vr szemüvegben.
Most a kieső időre vettem egy olcsó G2-est, borzasztó, pedig úgy emlékeztem, hogy ez régen nagyon tettszett.
Egyenlőre elég kevés teszt van fenn valós felhasználóktól, valahogy tényleg az az érzésem, hogy a reklámból feltett gyárlátogatós videó az a valóságot mutatja és öt ember dolgozik az összes soron. Összeraktak 30 üres dobozt a végén, óriási termelés kapacitás, és ezt be is mutatják, vicc.
Esetleg, ha valaki ismeri Gandalf666- ot, Ő már megkapta
Pár link gagyi telefonos felvétellel, ez gondolom a fejeden még jobban beállítható. Némelyiken, ha jól kapja el, itt se látok élesség csökkenést, még a széleken se:
[link] , [link] , [link] , -
Joma
csendes tag
Na. Az eBay tele van új piconeo3 linkkel. Display porton pc vr, bazi nagy lencse. A fresnel játék közben nem látszik, játék közben tölt, és 100 font volt. Rá nyomtam az ajánlat tétel gombra. A hangja is jó. Asszem jó vétel volt.
-
gulasoft
addikt
válasz
creedszl
üzenetére
Kell hozzá a régi zip, az újakban nincs benne, pedig most már van public verzió ingyenesen, és a van az előfizetőknek egy másik verzió amiben 2 hónapig az új modok érhetők el utána átkerülnek public-ba (most pl. a crimson desert meg a folyamatos update miatt jönnek hozzá új zippek, kiadta a Luke rá másnapra jött egy marha nagy patch, kezdhette elölről)
De egyikben sincs a cp2077 szerintem besértődött egy kicsit, ha nem kell, nem lesz alapon, úgyis valami szemüvegen csinálnak valami fél 3d-t azért került elő az egész ilyen hirtelen de az csak játéktermekben működik.
Biztos lesznek oldalak ahol fent lesz az utolsó zip amiben benne volt, én speciel 4 különböző véget vittem végig, az összes feladatot megcsináltam amit a fixerek adni tudtak, gyakorlatilag kóborolhatok a városban, és a helyi bandákat számolhatom fel, mert nincs több tartalom, úgyhogy most éppen avatározok a 2. dlc-t csinálom, ahhoz folyamatos az update és az benne van a publicba is.
Aztán még ott van a star wars outlaws , a kölönböző fallanek, meg a remastered is..... van tartalom, és akkor még az uevr-os cuccokat nem is említettem.
A PCVR meg lett mentve, de ezekért nem a stúdiók dícsérhetők hanem a modderek.
Meta is leépít, bezérja a marha nagy címeket kiadó stúdióit (miután felvásárolta őket) a készülő játékok meg mentek a fiókba, kezdhetik elölről az ötleteléssel egyött.
Kb, az kis indy-k meg a modderek maradtak. De ők legalább csinálják, különben a pcvr tényleg halott lenne. évente van 10 cím akkor sokat mondtam, pedig kb. egy püccintés és 4-5 nap és valamennyire menne is a dolog.
Van egy climb quest nevú magyar srác fejlesztette játék, 1 nap alatt berakta, hogy a vezérlőkkel is menjen minden és az uevr-al kiválóan ment, úgyhogy tényleg csak az akarat hiányzik, de az nagyon.
Mondjuk a star citizennbe meg mostanában bekerült egy kezdetleges vr azt remélem kireszelik és akkor lesz még egy húzó cím, abban is el lehet tölteni egy életet, ha már az elit dangerousban azért nem lett a magyárazat szerint a kiszállásos verzióban vr, mert hogy rosszul lettek a joyos mozgástól az emberek!!!!
Komolyan ez volt a magyarázat, nem az hogy lusta disznók vagyunk és nem is értünk hozzá (kilépett az aki az úrhajós és holdjárós módot megcsinálta nekik) hanem hogy rosszul lettek az emberek!!! Kapcsolja ki oszt játsza flaten aki nem bírja, de nehogy már ez legyen az indok! De!
Szóval a modderek tartják életben az egész PCVR-t és én ezért patronálom az uevr-os csapatot is mind a 350 fizetőképes társammal. (vicc ahoz képest hányan használják) -
gulasoft
addikt
válasz
kiskuplung
üzenetére
Én egyszerűen nem értem, mintha senki nem próbálná ki ott.
Katasztrófa, de a kéőszéttörés miatt muszály volt felrakni.
Tegnap sikerült valamit megnyomnom amitől kikerült egy anchorn kiírás meg egy kis horgony ikon egy pici ablakba és az úgy ott ragadt hogy beletakart a játék képébe.
És a legrosszabb az, hogy nem tudom hogy csináltam, és hogy lehet leszedni, újra kellett indítani a fejszettet. Valamit az oculus gombbal lehet variálni, meg a ravasszal, lehet hogy csak nem tudom mire jó, de egyenlőre gy horror szar. -
-
creedszl
senior tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Akkor most hogy működik a Cyberpunk VR megoldása?
-
a2d2
addikt
válasz
xandrush0831
üzenetére
Pedig lassan kezd értelmezhető áron futni a játék - de mondjuk nálam konfigcsere is kellene hozzá
-
kiskuplung
őstag
válasz
gulasoft
üzenetére
Én már kérdeztem pár napja, hogy kinek jön be, de nem érkezett reakció.
Amúgy továbbra is botrányos. -
creedszl
senior tag
Sziasztok
Tudom hogy volt a Cyberpunk körül probléma a Luke Ross moddal kapcsolatban de ha jól értesültem végül ingyenessé tette. Kérdés hogy hol találom?
Köszönöm a segítséget
-
xandrush0831
senior tag
-
Laby
őstag
válasz
pRoject22
üzenetére
Már berendeltem minden hardvert amit Ratrak leírt, egész emészthető és követhető is voltak a leírásai (privátban is írt még hozzá) erre jössz és most megint nem értem a 90%-át amit leírtaknak.

Melyik programot hol kell letölteni, mire való, hogy kell beüzemelni, mi az a beépített quad view…stb.
Pedig már kezdtem azt hinni, hogyha meglesz minden, akkor nem 2 hét lesz beállítani csak pár óra…
Remélem ha már meglesz minden onnan könnyen rájövök majd újra végig bogarászva a segítségeiteket.
-
VD önmagában nem elég, kell még hozzá az openxr toolkit, a foveated renderinget az iR beépített quad view-el kell megoldani viszont a toolkit CAS 100% és a fov 90% beállítás kell az éles képhez illetve ne AV1-el használd hanem H264+ és 500 Mbit bitrate el.
Which codec should I use?
Best to leave the Preferred Codec to Automatic, but if you want to try different ones, here's which is best for what:
H.264: has the lowest latency but not as efficient as the other codecs
H.264+: has higher bitrate limit; good for racing or fast-paced games but requires ideal network conditions
HEVC: has improved efficiency (looks better at the same bitrate compared to H.264) but takes a bit more time to encode/decode
AV1: has best efficiency (~30% better than HEVC) but requires Nvidia 4000 or AMD 7000 series GPU and a Quest 3
10-bit encoding: improves color gradients, recommended for darker/slower games2 pass encoding és adaptive quantization szintén kell a VD streamerből ha van gpu erőd elég.
Ezekkel a beállításokkal műtermék mentes és nagyon éles képet kapsz
-
Márton
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére

-
xandrush0831
senior tag
válasz
kzolee216
üzenetére
Paranormal Activity: The Lost Soul szerintem jó cucc, és pont -80% a Steamen.
Meglepően kevés értékelhető horror van amúgy, pedig szerintem ez a műfaj nagyon nagyra tudott volna nőni ezen a platformon.
Nálam a top az Alien Isolation grandmotherVR moddal, de az meg haver átjövésre nem a legjobb, az első egy-másfél órában nem sok dolog történik. -
kzolee216
senior tag
Delutan jon at egy ismerosom. Meg soha nem probalta a VR-t es megkert, hogy valami jo horror jatekot probalna ki. Tudtok ajanlani egy igazan jo horror jatekot? Koszi?
-
p34c3
csendes tag
válasz
kiskuplung
üzenetére
Nekem ennél valamivel hosszabb volt a végigjátszás, igaz nem siettem, meghaltam párszor, kísérletezgettem, így több mint 8 órát ír a Steam. Abszolút megérte az árát, tényleg nagyon jól szórakoztam minden egyes percében és egyszer valamikor még biztosan végig fogom tolni. A Little Nightmares VR-t éreztem nagyon pofátlannak a 2-3 órás játékidejével ugyanennyiért, ráaádul ott már megvolt az assetek nagy része a laposképernyős elődökből.
Ha abból indulok ki, hogy a kétszer ilyen hosszú Resident Evil Requiem 70 pénz (konzolon 80), akkor annyira nem is hangzik vészesen. Az indieken kívül gyakorlatilag a teljes játékipar magára hagyta a VR-t, és erre a niche platformra készítettek végre egy Quest 2-t maga mögött hagyó, igazi VR játékot az olaszok. Örülni kell az ilyen minőségű natív VR címeknek, támogatni ezeket a fejlesztéseket, mert még ilyen sem lesz, nem hogy tripla A. Óriási kockázatot vállalva három évnyi munkájukat tették bele, marketingre abszolút nincs erőforrásuk...így ahol tudom ajánlom mindenkinek. Megérdemlik.
-
p34c3
csendes tag
Játszott valaki rajtam kívül az EXD - Extra Dimensional című játékkal? Teljesen hihetetlen, hogy négy olasz srác dobta össze....Ha esetleg nem hallottatok róla, írtam róla egy rövid tesztet a héten.
Illetve a Little Nightmares VR: Altered Echoes-ról is írtam pár sort, totális őrület, hogy 2026-ban kiadnak egy VR játékot kizárólag snap turn-el és kikapcsolhatatlan árnyalókkal. Ami amúgy nem is lenne olyan rossz, de a nyomasztó atmoszféra és vizualitás még így is elviszi a hátán. -
Dyingsoul
Topikgazda
Az Alien: Rogue Incursion -75% akcióban van steamen, legutóbb azt hiszem tavaly volt ilyen olcsó de ez a historical low, ha esetleg érdekel valakit. Én még csak most fogom behúzni, a hibák nagyrészét már javították elméletileg.
-
Laby
őstag
válasz
Ratrak
üzenetére
Huhh, hát ez több mint elégséges válasz.
Köszönöm szépen!
Jó értelemben véve jó tömény lett, nyugodtabb pillanataimban elkezdem mondatról mondatról értelmezni és keresgetni hozzá hardvereket is, hogy fejbe összerakjam a láncot, hogy is nézne ez ki.
Azt hiszem nem vetted el a kedvem, ha ez így megy ugyan olyan géppel, mint nekem, akkor nem vitás hogy itt az ideje a visszatérésemnek.
#70651KRoy19
Nem hiszem, hogy felbontás okozta távolba nem tű élesség volt a gond nálam. Hiszem a Quest 2 szúnyóghálós felbontásával sem volt alapvetően bajom régebben. Valami grafikai butítós ocsmányság volt amit nem tudtam megoldani és sok nap után feladtam.Remélem ezzel a VD-s próbálkozással nem futok bele ugyan abba, ebbe most eléggé reménykedem.
Nagyobb felbontásra már csak azért sem szeretnék lőni, mert egyelőre még ez a hardverem is gyengepontnak számít, pénzem meg nincs a legeslegteteje PC-t összerakni ezekhez a nagyobb felbontású VR szemüvegekhez.
-
KRoy19
őstag
Szia! Ha fontos, hogy a távolban is tű éles legyen minden, akkor a Quest 3 és Pico 4 kizárva, mert ezeknek túl alacsonya a kijelző felbontása és ráadásul még a tömörítés is bezevar a képbe. Ilyen igényekhez magas felbontású, display port-os headset kell.
Nekem Bigscreen Beyond 2 van, aminek 2560x2560-as szemenkénti felbontása van és display port-os, de még itt sem mondanám, hogy tű éles az ami a távolban van.
Szerintem ha ilyen igényeid vannak, akkor ott kezdődik a dolog, hogy Varjo Aero( már nem gyártják) vagy Pimax Crystal Light, de valódi tű éles, távolabbi részleteket csak egy 4K szemenkénti felbontású headset fog adni ( MeganeX 8k, Pimax Crystal Super, Pimax Dream Air), de ehhez már egy 5090 is kell, hogy a render felbontást is elég magasra fel lehessen tolni.
Én személy szerint a MeganeX-et nem ajánlom, Pimax meg elég megosztó . Ezért vettem én is végül BSB2-őt.
-
Ratrak
aktív tag
9800X3D, 4080, Q3 user here, szimulátoros (is). Annyi, hogy sosem iRacing-eztem, de megy az LFS, AC, ACC, LMU, AMS2, DR2, EA WRC (nálam főleg az utóbbi kettő, de néha LMU is).
Mindegyiket be lehet állítani 90FPS röccmentesre, szerintem gyönyörű grafikával, a leg-kompromisszumosabb az EA WRC, de ott is szép a végeredmény szerintem, a többi meg kvázi-tökéletes.Mi kell hozzá:
- Virtual Desktop
- USB C to Ethernet adapter with PD 100W - ezzel a routeredből (lehet ez akár az internet szolgáltatód által biztosított basic szutyok dobozka is) egy hagyományos netkábelt dugsz ebbe a cuccba, valamint a Q3 gyári töltőjének USB-C apa-végét is ebbe dugod be, és ebből jön ki egy USB-C apa, amit meg a következő cuccba dugsz majd bele
link
- USB C Female to USB Male Cable - ez egy USB-C hosszabbító, ennek a vége megy majd a Q3-ba, nagyon nem mindegy, hogy milyet veszel, ez a konkrét tipus bevált többünknek!
link
- valami kényelmesebb headstrap a Q3-hoz "ízlés szerint".Ezzel a setuppal tudod a VD-t használni kábelesen úgy, hogy közben tölti is a headsetet, tehát végtelen ideig használhatod. Ezzel a network latency stabil 1-2ms, semmi akadás, semmi lag, semmi egyéb szutyok. Viszont megnyered a VD előnyeit, úgymint AV1-10bit codec és látótér szűkítési lehetőség (nálam vertical 75%, horizontal 85%, csak az EA WRC miatt, és így látom a "keretet" úgymond, ha nagyon figyelem, de játék közben totál nem zavar. Viszont nyerek vele közel 40%-nyi teljesítményt...
A vertical szűkítése simán mehet szimes használatnál, kicsit olyan lesz, mintha bukósisak lenne rajtad úgymond. De a horizontal 95%-nál én már pl nem látom a szűkítettséget, ha keresem se. És már akkor is 5%-al kevesebbet kell számoljon a géped. Sok kicsi sokra megy.)Egyszer be kell állítani a VD-t, ez kb. 5 perc, 10, ha nagyon keresgéled, hogy mi hol van. Utána minden szimet be kell hangolni, ez lehet több idő nyilván, hogy melyiknél mi a fontos és mi nem, mi fogja a gépet és mi nem.
Ha viszont ez mind megvan, utána már "napi használatban" viszont úgy néz ki, hogy magam mellé rakom a kontrollereket és headsetet, felrakom a headsetet a fejemre, VD "feléled", egy gomb megnyom a kontrolleren, azzal bejön a VD menüje a játékokkal, és egy másik gombbal rábökök és elindítom amit éppen akarok. Ha ezt valaki körülményesnek nevezné, akkor szíve joga, szerintem masszív LOL, az a plusz egy gombnyomás a flaten indított játékhoz képest...
Pimaxról nem tudok nyilatkozni, bár több helyről jön, hogy szimekhez az jobb, mert semmi compression nincs a DP csatlakozás miatt, a madzag meg szimeknél amúgy sem zavaró.
És végül, hogy kiaknázott út-e ez és boldog-e a végeredmény? Szerintem az. De lehet, hogy ugyanaz, amit én szupernek nevezek, neked nem adja. Vannak itt olyan arcok, akik hánynak a Q3 képminőségétől, más meg a Q2-től is elájul, nem vagyunk egyformák.
Szerintem ez rohadt jó végeredményt ad, és nem, nem gondolnám, hogy C64-es szintű lenne a grafika se közel, se távol egyik címben sem, amivel játszottam. Compression artifactek biztos vannak, ha állóképet nézegetnék, feltűnhetne, de 150-el földúton (vagy 200-al versenypályán 20 centire más autóktól) azt nem szoktam...
-
gulasoft
addikt
Elkezdett a vd alatt (kicsit az airlink alatt) is a kép szétesni a gyors mozgásoknák a desktopon is. Másnál is van ilyen?
-
Laby
őstag
Megkérhetek valakit, hogy spóroljon egy kis időt nekem ha ráér és foglalja össze a jelenlegi VR piacot szimulátorozásra?
Bocsánat, csak mostanában alig van szabadidőm és nem tudok visszaolvasni, meg utána járni ezeknek és az utóbbi 1-2 évben eléggé kiestem a VR témából.Legutóbb még Quest 3-mal és Pico 4-el próbáltam 3080ti és 5800x3d párossal játszani, de nem volt használható végeredményem.
A Quest 2 régebben élvezhető volt a kisebb felbontás miatt, de ott a pancake lencse hiánya miatt lecseréltem. Addig a Quest 3-at nem tudtam iRacingra beállítani (más nem érdekel), úgy hogy 2 méternél távolabb ne egy homályos pixeles valamit kapjak, ami elképesztően zavart és teljesen elvett minden élvezetet. Csak közelre volt szép a kép, távolra a kanyarok, vonalak, autók minden borzalmas 90-es évek grafikája volt.Jelenleg 4080 és AMD Ryzen 7 9800X3D párossal próbálkoznék újra. Van értelme ezzel nekifutni, vagy 90hz környékét nem lehet ezekkel megoldani értelmes minőségben?!
Ha van értelme…még mindig a Quest 3, Pico4 és Pimax Crystal Light 2 a befutó ha csak PCVR érdekel és csak iRacing, semmi más?
Quest 3 lenne a legolcsóbb használtan beszerezve, vagy akár újonnan is. De nincs hozzá való routerem és rossz emlékeim vannak ezekkel a kábelekkel szenvedéssel is, csomószor nem olyan sebességgel ment, vagy nem is ment, nem csatlakozott…stb. Bár ha jól emlékszek megvan a régebbi működő Quest 3-hoz való link kábelem még, szóval azt talán venni sem kéne.
Ezzel a hardverrel bármit is veszek ugyan úgy napokon keresztül csak a beállításokkal fogok szenvedni és utána sem leszek elégedett, vagy már van kiaknázottabb út boldog végeredménnyel?Köszi!
-
xandrush0831
senior tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Én legutoljára március elején vettem meg megint, majd refundoltam megint. Tök ugyanaz volt minden, mint a megjelenéskor. Menüvel mondjuk nekem nem volt hibám, arról nem tudok nyilatkozni. Nekem nem bírta a gépem ha több tárgy volt a konyhában mint 3db fazék, illetve valamelyik frissítés után nem működtek a gombok a jobb contolleremen, csak tracking volt.
-
kevike576
senior tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
VR Kiwi Complete Collection
Ez a bundle nem rossz -
Dyingsoul
Topikgazda
Steamen a Cooking Simulator VR Enhanced akciós, isthereanydeal szerint store low áron van, de a review-ok elég gyatrák. Valakinek akinek megvan meg tudná mondani milyen most a játék állapota? Menü hibát például javították azóta vagy tényleg annyira rossz, mint amiket a játékosok írnak?
-
sergw
csendes újonc
Valaki vett mostanában esetleg alzatól quest 3 512-t? ha igen volt ilyen gond?:
221000-t ért vettem most egyet, a questen a SN eltér a dobozon és a számlán lévőtől, beaktiválva egy megint másik SN van ami egy lejárt garanciás refurbished modell
szóval újnak eladtak egy használtat, vagy valami keverés van? -
bbmt
senior tag
Egyre jobban érdekelnek ezek az Xreal és társai szemüvegek.
Van valaki Szolnok megyében akinél meg lehet nézni működés közben pár percig? -
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung
üzenetére
Elkezdtem, de félbehagytam. Kicsit unalmas volt nekem. Valamiért azt hittem a trailerből hogy ez egy Subnauticához hasonló nyílt világú játék csak az űrben. Ehhez képest fix térképeken kellett eddig végigmenni.
De igazából több megkezdett játék is van most nálam.
Questen a Metro - már a vége felé vagyok szerintem.
Augmented empire és Fisherman's Tale 2 - elkezdtem de félbehagytam őket.
PCVR-nál pedig a RE3 - ennek meg az elején még.
De vettem múltkor Medieval Dinasty-t, Propagation: Paradise Hotel-t meg Walking Dead 2. részét - hozzá sem szagoltam egyikhez sem még.
Szóval én is abban a fáziban vagyok hogy sok gyűjtögetés, kevés játék. Nem tudom, Alient talán behúzom azért
-
Dream Air van már itt valakinek?

-
a2d2
addikt
Nincs nagy dobra verve a mostani Meta vásár, de pl az Alien már csak 10 dolcsi, az Of lies and rain pedig 15.
-
kiskuplung
őstag
Nektek is felment már ez a teljesen elszabott új felhasználói felület? Hát, ha volt valami, amire tényleg semmi szüksége nem volt a platformnak, az ez. Van egy céges iPhoneom, ott látok ilyen elrontott felületet, appként megjelenő settingset stb.
Legalább annyit meg lehet csinálni hogy több appot mutasson egy oldalon? -
Joma
csendes tag
van valakinek pico neo 3 link szemüvege?
-
Raymond
titán
Ahh, lekestem a jubileumrol, tegnapelott 10 eve jott meg az Oculus Rift CV1

-
Jól mondta itt valaki, várható volt. Emelnek 100 dollárt az áraikon.
https://www.pcguide.com/news/meta-says-quest-3-and-quest-3s-are-still-the-best-value-vr-headsets-despite-announcing-up-to-100-price-hike/ -
gulasoft
addikt
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Jó esély mindíg van, az 1 a millióhoz is esély, sőtt a korongvilágban az általában mindíg bejön, mert ki hallott már olyanról hogy egy a 123432-ból, míg az egy a millióról ugye mindenki hallott.
Memóriák nem lettek olcsóbbak, sőtt az ssd is elszállt.
Megemelték a ps5 pro és az xboxok árát...... -
gulasoft
addikt
Szerintetek idén van esély a steam frame-re?
-
Sirandrish
legenda
Nah még jó hogy beszélgetünk...így tuti nem viszem el ilyen helyre. Köszi skacok
-
kiskuplung
őstag
Az Ocean rift szerintem is a legjobb ilyen cucc, az mindenkinek nagyon tetszik főleg AR módban.
Viszont ha mégis van egy erős PC, akkor ezt mindenkinek ki kell próbálnia : Subside
-
gulasoft
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy fejszettnek sem tesz jót, ha napfény éri a lencsét és az utána a kijelzőre kerül. Az nem garis sérülés.
-
xandrush0831
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak a lencsékre vigyázz, hogy ne érje közvetlen napfény. De úgy egyáltalán ne, állítólag pár másodperc alatt megy a kijelzőre az égés.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kár, hogy a PC offos, illetve, hogy ez nincs Meta-ban fenn, csak Steam-en: Google Earth VR. Amúgy ez ingyenes Steamen.
-
Sirandrish
legenda
Köszönöm szépen mindenkinek. Lesz minek utánanézni
-
wapee
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Brink traveler jó és folyamatosan bővül. Cross buy-ba is meg lehet venni (Szemüveg és PCn is tudod használni) PCn azért szebb, de jó kis relaxálós. Kayak VR Mirage is jóféle bár ott kevés az alap pálya és venni kell ha többet akarsz. De chilles az is.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
youtube appba felmész a https://www.airpano.com/ oldalra és betöltesz egy 360as videót.
-
gulasoft
addikt
válasz
Márton
üzenetére
LIMINAL: Relax. Unwind. Engage. Explore. legalább ingyenes és rossz lett a szöveg tördelés
Világjárós / felfedezős BRINK Traveler→ valós helyek (hegyek, tájak),
brutál látvány Fly Villa → generált világok, bejárható terek
Ocean Rift→ víz alatti világ
Chill / “élmény” jellegű Liminal -
gulasoft
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
🌍 Világjárós / felfedezős BRINK Traveler
→ valós helyek (hegyek, tájak), brutál látvány Fly Villa
→ generált világok, bejárható terek Ocean Rift
→ víz alatti világ 🧠 Chill / “élmény” jellegű Liminal
De én ezeket nem ismerem, elméletileg egy pc-vel megy a google earth is és ott bárhova elmehetsz de azt jó 4 éve használtam utoljára, és az nem úgy 3d ahogy te gondolod, hanem valós, talán a blink BRINK-hez hasonlít jobban -
Sirandrish
legenda
Halihó.
Olyan appot keresek amiben lehet gyönyörködni.
Mármint nem az appban...nah
Amiben szép helyeken lehet szétnézni 360fokban lehetőleg
Pár ismerősömnek akarom megmutatni hogy milyen is ez a VR téma, szóval mindenképpen olyan kéne amihez nem kell PC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- bar lattam az alap maszk nem lett tul kenyelmes - de ezt nem lesz nehez orvosolni..

)

A vertical szűkítése simán mehet szimes használatnál, kicsit olyan lesz, mintha bukósisak lenne rajtad úgymond. De a horizontal 95%-nál én már pl nem látom a szűkítettséget, ha keresem se. És már akkor is 5%-al kevesebbet kell számoljon a géped. Sok kicsi sokra megy.)