- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Google Pixel topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojan
tag
válasz
animatrix11 #66594 üzenetére
én nagyon ritkán szoktam magamnak beállítani dolgokat bármi játéknál. A legtöbb játéknál vannak alapból alkalmazható beállítások. Én inkább azt szoktam használni. Legtöbbször van grafikát előnybe részesítő meg sebességet előnybe részesítő külön.
Én inkább grafikát előnyben részesítőt szoktam használni. Engem 72hz nem zavar szerencsére (de nem mindig 72hzesek amúgy az erősebb grafikás presetek), és tényleg sokszor ég és föld a grafikai részletesség változás. Plusz a legtöbb presetben nem is húzzák cpu+gput is maxra, így nem is szokott feleződni az akksi idő. -
animatrix11
őstag
van hozzá akkus fejpánt, ha sidequestben beállítom, cpu+gpu level 4, 3k textura, 72 hz, FFR-hez nem nyúlok, kb felére csökken az akkuidő, de úgy láttam ezzel a programmal többet is ki lehet hozni, sok játék siralmasan néz ki, viszont néhány játéknál nagyon laggol, de annyival nem jobb, nem éri meg beállítani
de mi a legjobb beállítás akkor? -
bojan
tag
válasz
animatrix11 #66581 üzenetére
Én használom mindenhol és szerintem többszörösen megéri az árát. Magadnak is csinálhatsz preseteket játékonként, de a legtöbbhöz elérhető már alapból több is. Általában vagy jobb felbontásra vagy gyorsabb képfrissítésre rámenve. Rengeteg játéknál ég és föld így a képélessége.
Viszont sokszor overclockolja a headsetet (még bőven biztonságos paramétereken belül), ami hatással van rá, hogy milyen gyorsan merül le, így érdemes vagy egy powerbankot vagy egy akksis pántot beszerezni mellé.
Én nagyon ajánlom, szerintem alapkellék ez a software. -
a2d2
addikt
válasz
animatrix11 #66586 üzenetére
Nem, ez ilyen vagy-vagy dolog.
Nagyon rámentek a 72Hz és kicsit magasabb felbontás felé, de nekem szimpatikusabb lenne ha minden legalább 90Hz-en futna és inkább alacsonyabb felbontással.
Elvileg lehet ugye custom presetet csinálni, de ott meg neked kellene kikísérletezni játékon belül hogy nincs-e frame drop meg hasonlók, azt köszönöm nem. -
mmdms
addikt
válasz
animatrix11 #66586 üzenetére
Autosimeknel eleg nagy, de nem derult ki mire hasznalod. A kesleltetes “erosen” megno 72Hzen.
-
a2d2
addikt
válasz
animatrix11 #66581 üzenetére
Én megvettem, egy hónapig próbálgattam, azóta csak porosodik nálam.
Az a legnagyobb gond hogy kb minden játékhoz 72Hz-es preseteket állítana, tisztelet a kivételnek.
Én meg nem akarok egyesével kísérletezgetni, így is alig van időm játszani. -
fatal`
titán
válasz
Dyingsoul #66552 üzenetére
Volt egy időszak még talán 2022-ben, amikor használhatatlan volt, mert pár másodpercenként esett egy kicsit az FPS és okozott controller lagot is.
Azóta azért működik, semmi gondom vele, bár most egyéb okokból már csak BS-hez használom.
@JoolsNOS Hand tracking nincs linken/air linken.
@kiskuplung A 72hz nem air link/link probléma volt, hanem a teljes standalone rendszert érintette, így a VD-t is. Kihagytam azt a verziót
@Dyingsoul Ha nincs steam link akkor a steamvr-t érdemes leginkább sehonnan sem indítani.
Ha van Oculus vagy OpenXR mód akkor VDXR/Meta, ha valamiért nem megy akkor OpenComposite. Persze lehet, hogy van pár játék, aminél egyik sem működik, akkor nincs más.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
gulasoft #66560 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanezt írtam le én is csak Airlinkkel... Airlink-nél mindegy, hogy honnan indítod a SteamVR-t.
#66580 kiskuplung: Igen, kihagytam mindig a frissítéseket. Általában ilyen 4 verziónként vagy 3-6 hónaponként frissítettem. Én mindig megvártam, hogy legyen valami stabil verzió, amikor senki nem sírt a fórumokon (reddit, meta), akkor frissítettem csak. Most már nem nagyon lesz ilyen, mert a power off-ból kivették a power off without update lehetőséget, szóval nem is tudom hogy oldjam meg, hogy ne tegye tönkre a headsetet minden frissítés.
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Ezt használja valaki? Quest Games Optimizer? Érdemes megvenni? Vagy nem tud sokkal többet, mint ha a sidequestben állítgatom? Q3-al használnám
Köszi! -
kiskuplung
őstag
válasz
Dyingsoul #66552 üzenetére
Akkor neked valami külön buildet csinál a Meta biztosan, mert nem létezik, hogy a hivatalosan is elrontott Link/Airlink (legutóbb pl h csak 72Hz-en ment) csak nálad működik, vagy akkor kihagyod a frissítéseket
Amúgy szerintem se olyan rossz a helyzet, de akárhány fórumon vagy FB csoportban benne vagyok, a kérdések 99% az, hogy miért nem megy, miért látok 3 pöttyöt, miért csak fekete a képernyő, miért, miért, miért.
A VD se hibátlan, ott pl a legutóbbi vicces dolog, hogy a VTOL-ben a töltőképernyőn egyszer csak megáll és nem hajlandó továbbmenni. Airlinkre váltva meg jó.
Én tényleg megértem a Meta törekvéseit, hogy ezt az egész PC-s baszkodást irtandónak gondolták (nem csak emiatt). -
-
pRoject22
őstag
válasz
dom1n0 #66567 üzenetére
Én most küldtem vissza nem rég, kényelmes volt számomra, a követés is ment viszont a képminőség elég szar volt de valszeg azért mert én hibás eszközt kaptam, az ipd-t meg a lencséket sehogy nem tudtam működésre bírni, full homály volt a kép bármit csináltam, bele vághatsz de lehet ,hogy hetekig/hónapokig küzdesz majd mire jó lesz, vagy szerencséd lesz és egyből jót kapsz, lutri
-
pRoject22
őstag
válasz
KRoy19 #66565 üzenetére
A pimax lutri, volt aki visszaküldött vagy 5 eszközt mire olyat kapott ami rendben volt.
Somnium VR1 maradt mint opció de ott is 3000 Euro a legolcsóbb változat és szerintem az sem tud annyival többet mint amennyivel drágább, most fog megjelenni, ebben a hónapban és a köv hónapban küldik az előrendelőknek az első szállítmányt ki
-
GalaHU
addikt
válasz
JoolsNOS #66558 üzenetére
Ja, értem...
Nálam semmi ilyen nincs, a futamok végén a CM-be visszalép, aztán mehet újra a menet...
Maga a CM nem tölt be néha egy-egy pályát, de ez a különböző assetek, barkács autók és egyebek miatt van, csinálja 2D-ben is, szóval nem VR probléma.
A klasszikus "vanilla" pályák és autók hibátlanul mennek mindig.
-
gulasoft
őstag
Ha már VD streamer:
Mit csinál a 2-pass encoding, és hol kéne a FOV változást látnom (Nem nagyon vettem észre változás), valamint van ott egy Boost game protity chekbox, aminek a bepipálást meg nem javosolja. (Recommended to leave it off.) csak akkor minek van ott és mit csinál? -
gulasoft
őstag
válasz
Dyingsoul #66554 üzenetére
Nálam elindul a gép, automatikusan betölt a VD streamer, a questben rákattintok a VD ikonra, egyből látom a képet, VD-ből ha kell elindítom a Steam VR-t (ez nagyon fontos, hogy a VD menüből legyen elindítva anélkül azt mondja nincs fejszett csatlakoztatva) és bejön a Steam VR. Visszafelé kilépek a Steam VR-ból, utána meg a VD-ből.
Nem kell varázsolni semmit. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
JoolsNOS #66555 üzenetére
Ez már nagyon rég fennálló probléma nálam, legalább 6-7 driver verzión túl vagyok és még win reinstall is volt azóta. Csak a SteamVR produkálja, az is csak úgy, hogy ha aktív az airlink és a questet csatlakoztatom le előbb, a SteamVR-t nyitva hagyom. (A Steam és a SteamVR teljesen lehal ilyenkor.) Ha a SteamVR-t előbb bezárom és utána csatlakozok le, akkor nem csinál ilyet. Játék végeztével gyakorlatilag visszafelé kell csinálni a fent leírt sorrendet.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
GalaHU #66556 üzenetére
Mert abban viszont én kérdezném, hogy mikor kilépsz egy futamból akkor nem kínlódik, hogy "összeszedje" magát? Nekem sokszor fekete képernyőt ad (iiletve oculus rácsozást), és le kell vennem a szettet és kimászni a rigből, hogy újat indítsak. És szerintem mikor kábeleztem vele akkor is csinálta néha.
Rift-s-el akármikor át tudtam lépni asztalra. Ott ilyen probléma nem volt. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
petymeg #66543 üzenetére
Még 1 ötletem van: Steam-en játszanál valamit wirlink-en keresztül?
Csak mert a SteamVR indítási sorrendje nem mindegy... Az nálam is problémás és Reddit-en is olvastam erről más sokat, mindenkinél rossz...A sorrend ez esetben a következő:
1: PC: Airlink indít.
2: Quest: Csatlakozás PC-re Airlink-kel.
3: SteamVR indít (miután felállt a kapcsolat a Quest és PC között).
3 - opcionális, egyszer kell megcsinálni: SteamVR home-ot kikapcsolni.
4: VR játék indítása PC-ról, a stem-ből.Én ha nem így csinálom a PC-ben a VGA-nak nagyon fura hangját hallom, mint egy extrém coil whine és a PC is elkezd akadni, mintha extrém terhelés alatt lenne de a ventik csendesek. Redditen olvasni erről posztokat de más megfejtést én sem tudok.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kiskuplung #66545 üzenetére
Nézd én Q2 megejelenése óta aktívan Airlink-et használok. Tudom, hiába írom le 100-adjára, hogy nálam működik nehéz elfogadni... Még azt is csak most vettem észre, hogy streamelés közben a laptop is ugyanazon az 5Gz Wifi-n megy, mint amin az Airlink. Nálam úgy van, hogy PC ethernet kábelen csatlakozik a routerhez, ugyanezen a routeren Wifiről csatlakozik ehhez a PC-hez az airlink-kel a Q3, és a laptop wifin keresztül kapja a képet a PC-ről és a laptop streamel ki az internetre. És így sincs semmi gond az Airlink-kel, de már csináltam tesztet, hogy a laptopot is kábellel kötöm a routerre. A stream teljesítménye jobb lett (kissebb a delay), az airlink változatlan.
Egyébként én is unom, hogy én vagyok az egyetlen akinél normálisan működik az Airlink, de nem tudok ezzel mit csinálni. Mondanám, hogy környezetfüggő is, mert ugye Wifiről van szó de én már 4 ingatlanban is próbáltam mind a 4 helyen be tudtam lőni szuperre.Ettől függetlenül én is azt mondom,hogy aki nem tudja jól belőni az Airlink-et vagy nem elégedett vele bármilyen okból, az vegye meg a VD-t.
-
mmdms
addikt
válasz
gulasoft #66550 üzenetére
Tegnap volt egy frissites vdre, de csak a hmd storejabol, vegre kijavitottak a pico kontrollerkezelesenek a bakijait is!
az elozo frissites utan egy Jatekot bezarva nem volt egerem, a kontrollerrel kellett mutogatni de avval meg klikkelni nem lehetett, szoval hadonasztam a kontrollerrel eger gyanant es az egerrel klikkeltem amikor kellett. Ez megszunt. -
GalaHU
addikt
Kábellel használom a Meta3-at szinte kizárólag csak autószimezésre. Fontos szempont volt, hogy ne kelljen elővenni a kontrollereket, csak felveszem a HMD-t, handtracking-el kattintok 3-at és átváltok Link módra (ezzel a legtöbb autószim biztosan működik) aztán öröm és boldogság!
Amikor végzek, a HMD oldalán lévő kapcsológombot folyamatosan nyomva feljön a kikapcsoló menü, ott is kézzel rábökök a kikapcsolásra és csá...
Na, ez tűnt el a legutóbbi frissítéssel...
Be van kapcsolva az összes handtracking opció, indítás után működik is, de amint elindítom a Link-et úgy tűnik megszűnik! Ha dupla oldalkattinással a HMD jobb oldalán átkapcsolok kiterjesztett nézetbe (mondjuk állítanék valamit a PC-n, egy ideje ugye elég jó minőségű a kép, simán lehet olvasni rajta keresztül) akkor hiába kalimpálok a kezemmel, nem érzékeli.
Ezzel még morogva el is lehetne lenni, de a legnagyobb szívás, hogy nem tudom kikapcsolni a HMD-t, mert a folyamatos gombnyomásra feljövő kikapcsoló menüből sem tudom kiválasztani hogy mit szeretnék, mert itt sem látja a kezem. Szóval csak a kikapcsoláshoz elő kell szednem a kontit, ami agyrém...
Van erre valami bevált megoldás?
-
kiskuplung
őstag
válasz
petymeg #66543 üzenetére
A Link/AirLink kb a megjelenése óta szar. Teljesen véletlenszerű hogy éppen kinek megy, kinek nem. De most mindjárt ideírja valaki, hogy márpedig neki megy. Ami sokat segít majd rajtad
Vedd meg a Virtual desktopot vagy próbáld ki a SteamLinket, ha nem akarsz rá pénzt áldozni. Esetleg ott van még az ALVR mint alternatíva, bár szerintem vagy 5 éve nem láttam, nem tudom ilyen állapotban van.
Amúgy a szolgáltató által nyújtott netnek ehhez semmi köze, de ezt a Főnök is írta. -
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
petymeg #66538 üzenetére
Próbáld úgy, hogy először a PC-n elindítor az Airlink progit és majd csak utána csatlakozol a headsetben rá a PC-re Airlink-kel.
Egyébként a szolgáltatónak nem sok köze van a LAN-on működő Airlink-hez, hacsak nem szolgáltatói routered van egyedül. Ha nincs dedikált vagy legalább egy másik routered amin megy a helyi hálózat és a szolgáltatótól kapott vacak nem bridge módban van, akkor nincs min csodálkozni. -
petymeg
addikt
Üdv!
Egy pár napja azt a hibát fedeztem fel, hogy ha PCVR-ben akarom használni a Q3-at, akkor a Meta Quest Link program irtó nehezen tölt be és utána ha összedugom kábellel a szemüveget a géppel és rábökök a PC link-re akkor csak egy nagy fehér meta emblémát mutat és nem hajlandó csatlakozni a géphez, nem látom az asztalt, nem tudom elindítani a PCVR játékokat. Ez lehet azért, mert szarakodik a net? 1000 Mbs van de mostanában 100 alatt tud, már jelentettem a szolgáltatónál. -
JoolsNOS
veterán
válasz
kiskuplung #66532 üzenetére
Nekem szinte semmi bajom nem volt a Rift-s-el. A kábelhibán kívül. Szoftveresen szinte semmi. Q3al azért van bőven.
-
0utsider
tag
válasz
szabi7777 #66530 üzenetére
Ez eléggé egyénfüggő.
Van akinek a teljes VR élményhez hozzá tartozik az is, hogy megfogdos dolgokat, kézzel csapkod egy karddal vagy lő egy fegyverrel.Míg nekem pl elég (sőtt inkább jobb is) az is ha valós 3D-ben látom a dolgokat, de az irányítás megmarad a flat-en megszokottak szerint.
Plusz a Half SBS miatt nem tudsz pl korlátlanul körülnézni.
Ez billentyűzet + egeres irányításnál nem probléma, mivel nem fizikailag a fejével nézelődik az ember hanem az egérrel.Elmagyarázni nehéz, ezért inkább megmutatom.
Indítsd el ezt a videót teljes képernyőn.
Majd a Virtual Desktopot állítsd át Half SBS-re.Kb erre lehet számítani. Annyi különbséggel, hogy a kép nem ilyen mosott sz@r.
-
Jinxb1rd
addikt
Volt vagy 3-4 Oculus Rift S-em és vagy 7-8 Oculus Questem. Mindig valamivel probléma volt: pixelhiba, hangföldelési hiba, memória hiba. De főleg pixelhiba.
Nem követem már annyira szorgosan a topikot, nem tudom ez változott-e azóta valamit ott Oculoséknál.
Kíváncsiságból rákerestem, van-e még működő eladó Rift S vagy csak a régi ótvar cv1. Azt írja a csoka, hogy levette az arcpárnát így nagyobb volt a látószög és nem volt annyira meleg. Eskü, ha visszaérek, ki kell próbáljam, hogy ez hogy lehetséges.Már így is hozzáér a szempillám szal nem vágom.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
kiskuplung #66532 üzenetére
Nekem szerintem nem volt ilyen gondom, de lehet csak mákom volt. Az egyetlen dolog amire emlékszem és idegesítő volt, hogy egyszer engedett csatlakozni. Ha kihúztam a gépből, utána resetelni kellett a PC-t ha újra használni akartam.
-
kiskuplung
őstag
válasz
xandrush0831 #66529 üzenetére
Jaja, jó kép, itt az eredeti
[link]
A RIft se MENT amúgy, érzékeny volt az USB-re, évekig kereskedtünk itt jó USB kártyával, amivel biztosan MENT. Még Mártonnal is hozattam egyet. Aztán amire még emlékszem, hogy nem működött együtt HDR-rel, stb stb. Nekem pl. attól fosta össze magát, hogy felraktam egy Hearthstone trackert.
Másképpen volt szar, csak az emlékeid szépültek meg.
-
Raymond
titán
válasz
xandrush0831 #66529 üzenetére
Igen, rakotod az adaptert a Picora, kabel bele es abba a router/AP-ba amit most is hasznalsz, kikapcsolod a wifi-t a Pico-n es a VD ugyanugy fog mukodni. Azt irja majd hogy 1200Mbps a kapcsolat, de ez mindegy, ugy megy majd ahogy egy sima Gigabit kabeles.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
pRoject22 #66513 üzenetére
+Raymond: Hú köszi! Akkor ha jól értem, így már látni fogja a VD a Picot, mivel ez gyakorlatilag egy hálózat. Be is rendelek szerintem.
Pörgetgettem az USB VD tutorialt, de ezt kell másolni ide meg oda, meg ezt telepíteni ide-oda... Inkább játszottam egyet monitoron abban a másfél órában. Kezdek kiöregedni már ezekből. Mondjuk lassan már abból is, hogy hú már csak +16 giga ram kell, jujj már csak ez a 4080, jajj már csak ez a fejpánt és minden jó lesz, aztán soha nem az, mert stutterel a játék, egy a játék után 3 évvel megjelent felsőkategóriás kártyán.@Jinxb1rd: jó ez a kép.
Ja, a régi szép idők. Rádugtam a Riftet a 1070-re, aztán MENT. Ölni tudnék egy DP-s, pancake cuccért, ami nem 800-1200 euró.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
xandrush0831 #66507 üzenetére
Hogy egy régi klasszikusomat idézzem:
Én még natív istenséggel játszom. Ennyi év stream nézés után lehidalnátok, mennyire smoothan reagál. Persze a felbontáson is
. De cserébe nem kell neki fél millás kártya, 4070-es már egész jól kényezteti 90 fps-sel.
-
-
pRoject22
őstag
válasz
cinemazealot #66523 üzenetére
Fogalmam sincs, attól függhet ,hogy a Q2 tudja-e azokat a paramétereket amiket az adapter és a PD kábel, nézz utána a Q2 specs-ben vagy redditen is biztos vannak ilyen posztok
-
pRoject22
őstag
válasz
gulasoft #66516 üzenetére
Konkrétan ezeket vettem:
Semmit nem kell mókolni, csak bedugod és megy és töltődik is a Q3, és tényleg nem túlzok, hogy H264+ al zéró műtermék látható, jó késleltetés is van és szép a kép.
Nem tudom ,hogy mióta tudja, én pár hónapja vagyok Q3 tulaj és végigzongoráztam az elérhető megoldásokat és az lett ,hogy vettem egy Asus AX3000 V2-t meg ezeket a cuccokat és így meg is vagyok
-
-
gulasoft
őstag
válasz
Raymond #66517 üzenetére
Ez mondjuk olcsóbb mint egy tápos link kábel főleg ha van valakinek otthon pár méter elfekvő utp kábele. Lehet kipróbálom pár üldögélős játékhoz jó lehet (elite, demeo, luke ross modok). Mondjuk én kábel nélkül is jól elvagyok , most a bobo 10.000-es aksijából van 2 mire az egyik lemerül feltöltődik a másik, végtelen játékidő, de egypróbát megér ez a temus izé. Köszi a tippet.
-
pRoject22
őstag
válasz
xandrush0831 #66511 üzenetére
Én a Q3-at UTP kábellal használom és VD-vel, veszel egy PD-s USB-C gigabites ethernet adaptert és egy minimum cat5-e UTP kábel és egy olyan link kábel ami PD-t is tud és az egyik vége 90 fok usbc apa a másik vége pedig usbC anya, ezeket össze dugod az ethernet adapterbe bedugod a q3 töltőt és VD bekapcsol majd Q3 wifi ki és ennyi, instant van kapcsolat és közben a q3 is töltődik.
Sokkal jobb a késleltetés és gyakorlatilag nálam 0% műtermék és elmosódás van, ha szimulátorozok akkor ezt használom, ha nem akkor wifi bekapcsol és mehetek amerre akarok.
-
Raymond
titán
válasz
xandrush0831 #66511 üzenetére
-
mmdms
addikt
válasz
xandrush0831 #66507 üzenetére
Vd vel tokeletesen mukodik. Headset fel, jatszik, orul. Nem annyira tragikus a helyzet
-
xandrush0831
aktív tag
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
xandrush0831 #66504 üzenetére
Oculus Rift S
-
xandrush0831
aktív tag
Na most nekem is elkezdte kábelen... Latency pirosban, már a steam menüje is tiszta reprojection. Pedig eddig is ezt a verziót használtam. Most nem segített a steamvr reinstall sem. Csak kodekváltás oldja meg, de annál meg 150 mega a max.
Néha már megint ott tartok, hogy eladom az egészet a pibe, és hagyom ezt a VR dolgot. Több a tweak mint a játék. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
6absbulldog #66496 üzenetére
Itt 3 dolgot külön kell említenünk: SkyrimVR, Fallout 4 VR és Fallout 4:
A SkyrimVR azért kapott kontroller támogatást, mert az előbb PSVR-ra érkezett, majd csak aztán PC-re. A SkyrimVR érezhetően több törődést kapott a fejlesztés során, mint a Fallout 4 VR.
Fallout 4 VR-nak nincs (XB, PS) controller támogatása és úgy tűnik nem is lesz már mert nem fordít rá figyelmet a Bethesda. Olyat is olvastam, hogy a VR fejlsztő részlegüket felszámolták már rég.
Amit szeretnél, az talán VorpX-szel megoldható, vagy ahogy 0utsider is írta felettem: A Fallout 4 sima flat verzióját kell megpróbálnod VR-osítani, mert az alapból támogatja az Xbox controllert.
Szerk: Fallout 4 VR-hoz találtam egy ilyen opciót, leginkább mozgáskorlátozott embereknek ajánlják: WalkinVR. Ez persze steamen vásárolós dolog és kicsit utána kellene olvasni hogyan tudja ez megvalósítani az Xbox controllerrel való irányítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest