Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombei
aktív tag
válasz
tisztavíz
üzenetére
Igazából a 30-80%-os fél ciklussal, ha utána számol az ember, és a degradációt egyenesen arányosnak veszi, akkor majdnem 1,5x akkora a teli gyorstöltésé, és ha ezt egy a gyártók által nagyjából megadott 80%-ig csökkenést garantáló ciklusszámra (~1500) vetíted, akkor ~25%vs~37% ami addigra a sok frissítés, és a degradáció hatására már esélyes, hogy a használhatlanság határa.
-
tisztavíz
junior tag
válasz
rhunseeker
üzenetére
Köszönjük. Én is sejtettem, hogy a 80%-os töltésnek nem sok haszna van. Nem gondoltam, hogy a gyorstöltés sem nyírja (jelentősen) jobban az akkut. Az Android csoportban gyorstöltéssel kisebb volt a kapacitás-veszteség.
-
válasz
rhunseeker
üzenetére
Köszi a videót!
Valahogy sejtettem.
-
ZED58
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jogos, elkerülte a figyelmem
-
rhunseeker
tag
Link
Innentől kezdve, ha valaki azzal jön, hogy felesleges a fast charging, mert úgy is csak jobban károsodik az akksi, meg csak 30-80% között töltsem, mert az az optimális, végre bizonyítékkal küldhetem el a picsába
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gabcsi777
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszi, átnyálaztam a beállításokat, elvégeztem amit el kellett. Jöhet a tesztüzem.Volt pár készülékem, de még ennyire nem volt nyügös ez a dolog.
-
zombei
aktív tag
Ha valaki tervez venni a Media-ban készülékbeszámítással, most egész jó deal lett. Én egy 256-ost ~196 ezerért hoztam el.
(Nyilván, ha van valami régebbi telója, ami használt eladásból kevesebbel jönne ki, mint a +30-al.) -
válasz
gabcsi777
üzenetére
# gmail értesítés
Egy próbát megér, hátha...12X-en állítgattam így és ugyanazok a beállítások átjöttek ugyan 15T-re minden emailcím megvan, de a beállítási opciók mégsem ugyanúgy vannak bepipálva, ennek ellenére ugyanúgy jön a pittyenés és a felugró is. Fene tudja mitől függenek, de mióta kapcsolgattam a képen láthatóan, azóta folyamatosan működött és most is OK. -
gabcsi777
csendes tag
Sziasztok! Küzdök a Gmail értesítésekkel.Valamiért nem hajlandó hanggal jelezni. Sem külső, sem helyi értesítési hangot nem játszik le üzenet érkezésekor, mintha néma módra lenne állítva. Szerintem minden beállítás jó, töröltem a frissítéseket, gyorsítótárat, akkumulátor optimalizáció kilőve.
A beállításoknál mutatja is, hogy milyen hangfájl van odarendelve, csak éppen nem játsza le ha ott van az idő. Némán értesít.Szerintetek? -
Karavik
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem lehet. Nemsokára jön rá a javított 3.0.5.0 frissítés.
Én amúgy sem tapasztaltam a jelzett mobilhálózat hibát amit hozzá kötöttek a visszavonáshoz. -
Karavik
veterán
3.0.4.0.WOSEUXM ROM frissítést vissza vonta Xiaomi hivatalosan. Ezért nem lehet updaterből letölteni és újra telepíteni már:

-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ők, én voltam a sügér, bár a Xiaomi a hülye.
Factory után újra be kellett állítani a cloudban a szinkronizálást és egyből leszedte onnan a hívás/SMS kombót.
-
Szabolcs22
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Akármilyen telefonom van mindig lementem az üeneteket és híváselőzményeket a play áruházból letölthető sms backup and restore nevű alkalmazással. Az appok kevésbé érdekelnek már, mert pl a banki appokba úgy is újra be kell jelentkezni stb. Nem bízom én már ezekbe...Szóval be van állítva a googlebe is meg az adott telefon fiókjához is, plusz alkalmazás, így biztos ami bizonytalan
Aztán mindig csak egy helyről adom meg neki az engedélyt hogy állítsa vissza, mert ha több helyről, akkor van amit duplikál és nagyobb melo törölgetni. Ha az egyik nem állítja vissza mondjuk az sms-t, akkor utána csak az sms-eket visszaállítom mondjuk az appal... -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jah és a Xiaomi fiókban engedélyezve volt a backupnál az SMS és híváselőzmény:

-
flash-
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
factory reset után google fiókból minden visszajön, tehát appok beállitásai jelszavai ugye?
-
Az októberi security patch az, mint írtam is, 68MB, a 6,9GB méretű az a HOS 3.x.

De valóban dobták már ki régebben is az új normál update-et és később visszavonták, hát szerinted hogyan tesztelnék ennél jobban, mint élőben? Ott a Linuxnál az Ubuntu, annak mindig van fél évig élő köztes kiadása és ezeket kiadják rendesen, majd végül ezek alapján adják ki a .04 LTS verziót.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nnna, szuper.
Én még küzdöm vele kicsit, hátha HR nélkül helyreáll.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Factory rendet után. Kicsit más a kép.
-
RawrrSoul
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ugye 15T Pro és HyperOS 3.0.4.0, Android 16.
-
-
flash-
veterán
válasz
Wallenberg
üzenetére
-
Ugyanez volt 15T-n is, alapból nem akartam rácuppanni től hamar, mivel sokan ugranak, mint gyöngytyúk a takonyra és majd ők beszámolnak a tapasztalatokról... Eddig a 15T topikban lecsökkent üzemidő és apróbb anomáliák merültek fel, szóval valami lehetett a HOS 3-ban és vissza is vették, kíváncsi vagyok milyen verziószámmal jön ki újra!
A 2.0.209-et a teló pár napos korában raktam fel Andorra régióra váltva jött csak, ez egy 68megás októberi security patch, ezzel nincs semmi gond.
Amúgy egy tök friss OS-sel kijövő új telónál annyira nem is lehet gond, ha egy-két hetes korában már nem kapja meg az új Hyper3-at...szerintem.
-
VincentV
tag
válasz
hori-zoli
üzenetére
Ez engem is érdekelne. Én csak a Cube ACR-t próbáltam, de a másik fél hangja nem hallatszott úgyhogy kuka. Próbáltam volna másik tárcsázót telepíteni, de nem engedte a rendszer a gyárit lecserélni. Ez ment már valakinek?
Bootloader nyitás kéne hozzá és lehetne talán működő rögzítőt felrakni, de nem vagyok ekkora zsugabubus, nem akarom téglázni az egész telót. -
RawrrSoul
csendes tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Válogass!
-
Sztenn
tag
Kisebb frissítési anomália van nálam. 3 napja feldobta a hyperOS 3-at a teló, tegnapra pedig eltűnt.
Ma pedig megkaptam a 2.0.209-et. Német xiaomitol vásárolt 15T pro. Valaki tapasztalt ilyet? Én inkább várok még a frissítéssel. -
Wallenberg
senior tag
AnTuTu teszten kinek mennyit gurít a telefon?
-
hori-zoli
tag
Üdv. Érdeklődnék, hogy létezik ehez hivásrögzitő program, vagy működő alkalmazás? Előre is köszi a válasz
-
vond
MODERÁTOR
válasz
RawrrSoul
üzenetére
Az akkuval, merüléssel nincs gondom nekem sem. HyperOS3-ra frissítés után is elég jól bírja. Egész nap megy a mobilnet, wifi, BT, GPS, NFC, ~8 óra Spotify, elég sok fotózás, időnként közösségi appok, netezés, levelezés, telefonálás, YouTube, stb., és a feléig se merül le.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jah értem! Köszi!
-
-
rhunseeker
tag
Nekem is ma jött a töltő + powerbank. Pozitívan csalódtam, mert 90w-os töltőt vártam, de 120-ast kaptam
Én se kaptam semmit a visszaigazoláson kívül, csak egy levelet a gls-től, hogy csomagot adtak fel. -
PeteePeti
őstag
Tudja valaki, hogy mi történt a Nova Launcherrel? Pár hónapja már szó volt róla, hogy vége a fejlesztésének! Erre rövid időn belül jött két frissítés rá a napokban! Most akkor mégsem húzták le a rolót a fejlesztő, vagy mi történt?

-
ForRedGlory
félisten
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Jó lenne, mert ma eddig bírta és még délután 4 sincs.
-
Nuada herceg
őstag
Nekem most frissült,de csak optimalizáció volt, nem a HyperOs 3. Viszont apróbetűvel írta, hogy frissítés után 2-3 napig jobban merülhet a telefon,mert a háttérben rengeteg optimalizáció zajlik. Szóval akiknél üzemidő gond van frissítés után, szerintem adjanak neki 2-3 napot legalább, hátha visszaáll normálisra az üzemidő.
-
RawrrSoul
csendes tag
Az üzemidő érdekes, hogy többen is panaszkodnak rá. Nálam a 15T Pro így frissítés után sem rosszabbodott üzemidőben, pedig nyúzom elég rendesen. Reggeltől - 4:00-kor kelek - netezés, social media, Spotify mobilnetről bluetooth-al fülesre, hívások stb is volt 77%-on van most ahogy ezeket a sorokat írom. Nincs úgy nagyon semmi se kikapcsolva meg nem is kapcsolok ki semmit - pl. bt-t ha épp nem használom, mobilnet is folyton aktív, még a WiFi is akkor is ha nem vagyok otthon vagy WiFi közelben -, képfrissítés alapértelmezetten van. Ennek ellenére sem tapasztaltam drasztikus üzemidő romlást. Estére rendre megmarad ilyen 40-50% nafta.
-
varmi2
nagyúr
Megkaptam az ajándék power bankot. És 120W töltött
-
Gomez1984
aktív tag
Használ valaki Netflixet a telón?
Mert sokszor belaggol, beakad nézés közben. Nem internet kapcsolat hiba...
De pl youtube nál is észrevettem a beakadást.
Másnál nem jelentkezik?
Állandó maximum képfrissítésen van. Teló. -
VincentV
tag
Jelentem maguktól megjavultak a modulok.

Nyilván miután felraktam a Nova-t és nagyjából már belaktam.
Valószínűleg sosem derül ki mitől ragadt be -csak nekem- de ez is megoldódott. Köszi mindenkinek, aki ránézett és próbált segíteni. Remélem most már így is marad.És hogy a topiknál maradjak: nálam sem muzsikál túl jól az akksi ezzel az új rendszerrel. Én bízom benne hogy beáll pár nap múlva azért.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jellemzően én is mobilhálózaton vagyok, de bakker, ma is 15 perc kijelzővel már csak 90%-on áll 08:10 óta. Azt hiszem küldöm vissza ezt a szart az Alzába. A Xaiomi meg nyaljon sót. Miért adnak ki ilyen frissítést, ami "használhatatlanná" teszi a telefont?
Tesztelhetnék jobban... Gondolom siettek az Oppo és Vivo miatt. -
RawrrSoul
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mester! Taníts!
-
-
-
RawrrSoul
csendes tag
Apró de idegesítőbb bug, nem tudom más észrevette e már HO3 esetén. Ha egy alkalmazásból úgy lépek ki, hogy a billentyűzet fent van, illetve az alkalmazástár is meg van nyitva, akkor 1-2 másodpercre így beakad a képen látható módon.

-
vond
MODERÁTOR
válasz
VincentV
üzenetére
Nálam is működnek a widgetek/modulok (512-es 15T Pro).
Ami furcsaságot én észrevettem az előbb, hogy a frissítés utáni első töltésnél nem ment fel százig az akku töltöttség, 98%-nál megállt. A saját 90 wattos (ajándék) töltőfejét használom.
Nem egy nagy durranás ez a HyperOS 3 szerintem sem. OnePlus 8 Pro-ról érkezve fapadosabbnak érzem a rendszert, pedig az sem volt egy bajnok ilyen téren.
- Az ikonok formáját, kinézetét csak komplett témákkal lehet módosítani, vagy van rá valami egyszerűbb mód is? Mert én nem találom, csak a méretüket. Más rendszerekben akár egyesével is lehet ikonokat cserélni. Ezt szintén nem találom itt.
- A kezdőképernyő ikonrácsát is miért nem lehet tetszőlegesen változtatni? Csak három választási lehetőség van (4x6, 4x7, 5x9), nekem pont olyan elosztás kellene, ami itt nem szerepel.
- Állapotsor kapcsolók színe, stílusa se változtatható. És ha én nem kék-fehér színű ikonokat szeretnék itt, akkor mi van? Szintén komplett téma kell hozzá? Vagy még úgy se megoldható?
Sose értettem, hogy ilyen alap, abszolút nem erőforrás igényes dolgokat miért nem lehet betenni a rendszerbe. Pár sor a kódban, és mindenki boldog.
-
ackos
csendes tag
válasz
RawrrSoul
üzenetére
Ugyanez a hiba nálam is fennall sajnos. Kiabrandito, hogy a nagy derrel - durral AI-telefonnak aposztrofalt telefon egy ilyen funkciója nem működik.
VincentV: widgetek nálam mennek rendesen.
ForRedGlory: uzemido talán egy kicsit rosszabb lett a frissítés óta, de lehet hogy csak újra tanulja az akksit a friss rendszer.
-
VincentV
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kipróbáltam, de még mindig nem megy. Megkérdeztem az AI-t is, az meg azt mondja, hogy van egy ilyen ismert bug hyper os3-nál, csak ez meg azért érdekes, mert RawrrSoul azt írja, hogy nála működik.
-
-
-
RawrrSoul
csendes tag
Valaki használja az AI generált háttér funkciót? Eddig tök szépen loop-ban mozgott folyamatosan a generált háttér, de ahogy észrevettem mostmár csak feloldáskor egyszer lejátsza majd megáll. Kövi' feloldáskor újra. Bug vagy ez ilyen lesz ezután?

-
VincentV
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Semmi ilyesmit nem használok. Restart is volt természetesen a frissítés óta és mobilneten is ugyanez, de akkor ezek szerint nálam van a hiba, ha nálad nincs ilyen.
-
sgery
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igaz, nem is néztem hogy nem amazon eladó. Amazonos drágább mint az alza, szóval lényegtelen is.
Csak épp magsafe tokot néztem hozzá. Ebből van valakinek valami jól bevált? Mert eléggé nincs felhozatal belőle :/
-
-
sgery
őstag
Ha valakinek jól jön:
A német amazonon most épp 666 euró az 512gb-os változat
Az alzánál is olcsóbb most, 240e a 256gb-os és 300e az 512-es-. -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ugyan nekem 15T van, de inkább hektikusnak mondanám az akkuidőt a droid 16 frissítés óta.
Néha este is 50-60% marad az akkuban, ma viszont nálam is már 30% alatt van.
Annyi, hogy ma nem voltam wi-fi-közelben, végig mobilneten lógott a teló. Az minden készülékemen sokkal rosszabb akkuidőt eredményezett. -
-
eversman
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi az infót, rápróbálok!
-
ForRedGlory
félisten
A frissítéssel megpusztult az üzemidő.

Reggel 7:30-kor vettem le és már most nyekereg, hogy 20% alatt van. Szánalmas...

-
-
VincentV
tag
Sziasztok!
Nálatok sem tölti be a frissítés óta a widgeteket? 2-essel nem volt ezzel gond. Főképernyő hosszan nyomva-->modulok és tölt a végtelenségig...
-
Gomez1984
aktív tag
Az normális hogy itt mindenki kapja a hyper 3.0 feissítést addig én csak egy 208 ról 209 re frissítést kaptam ma reggel

-
-
Masato
tag
Ez a frissítés iPhone-t csinált a billentyűzetből, mármint lett egy semmirekellő űr alatta, ami kikapcsolhatatlan. A hajam kihullik, kösz Google!
-
ZED58
tag
Valaki találkozott olyannal, hogy 3 HO frissítés után Nova launchernél nincs állapotsor (bárhol máshol van) nem szeretném lecserélni Redmi Note 3S óta ezt használom
-
ackos
csendes tag
Magától jelenik meg, amikor olyan alkalmazást használsz, amivel működik. Pl. Spotify, YouTube ha a háttérben szól.
Ezzel egy időben a youtube player nálam szintén rosszabb lett. Ha kis ablakba tettem a lejátszást, akkor bárhova mozgathattam azt, a kijelzon belül. Most ki lehet tenni a szélére úgy, hogy kilog a kijelzobol, viszont megszűnt a lehetőség, hogy az alul megjelenő x-re húzva eltunteti a lejátszót. Eddig nem sok pozitívumot tapasztaltam a frissitessel kapcsolatban..
-
ackos
csendes tag
AI dinamikus hatterkepek menüpont másnál sem működik?
-
hallerlaller
addikt
uristen, de gagyi ez a hyperos 3, gyári témát totál elbaszták, eddig animált ikonok voltak, most nem mozognak, ráadásul 1-1 ios copy, ez kinek jutott eszébe...
-
-
PeteePeti
őstag
15T Pro 256 is jelzett

-
gabenh
tag
Most jelzett a kütyü, hogy megjött a HyperOS 3 frissítés
-
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
Tudom apróság de idegesít.
Másnál is hibás a sötét mód a facebook alkalmazásban ha meg akarsz osztani egy reels videót?
Tiszta fekete a felület, az ikonok is. Alig látható hogy mire nyomjak. -
flash-
veterán
én is tapasztaltam 15t pro nál a zajosodást kb 70%tól. ez csalódás is.
talán kicsit javít a dolby?(asszem ilyen néven van de lehet valami hasonló) hangzás ezen meg az eq, de akkor meg a bt-ről játszol le zenét valami más hangszórón akkor ki kell venni mert akkor meg elég tompán,öblösen fog szólni.Gomez1984:valószinüleg be kell hogy "álljon az akksi" ez biztos is mert ezt tanulja a rendszer. ugye van az a battery config?(vagy valami ilyesmi nevű) fájl is, régen mikor kalibrálni kellett időközönként az androidos telók akksiját battery calibration appal,akkor az a progi pont azért törölte ezt a fájlt hogy újra tanulja a telefon hogy a merülésnek megfelelően írja ki a százalékokat.
de talán ezen kivül is eleve picit gyorsabban megy le 99ről viszont kb 50%ról -30%ról,stb..meg nem megy le gyorsabban mint ahogy több telefonnál tapasztaltam.
illetve poco f3 nál tapasztaltam még hogy ha nem a 33w töltőjével töltöttem hanem a 67 wattos xiaomi töltővel akkor megbolondult a töltéskijelzés, tehát baromi sokáig képest volt 1% on menni.. ahogy visszaáltam a gyári töltőre úgy megjavult. szóval biztos hogy variál a szoftver sok minden tényező tükrében és az is okozhat ilyen különbségeket a kijelzésben.azért mérvadó és szerintem azért is csinálják úgy az akksi teszteket hogy 100%ról 0%-ra. az a biztos.
-
Gomez1984
aktív tag
Eddig csak 2 töltés ment bele, lehet még javul valamennyit.
-
Gomez1984
aktív tag
Én egy valamit nem értek.
Poco F7 Pró telóról jöttem át. Baromi jól bírja az a teló akksival.
Tesztek szerint a 15T Pro elvileg még jobb is. Valójában a közelébe sem ér ugyan azokkal a beállításokkal és használati szokásokkal.
Pl feltöltés után a Poco 100% ról kb 30 perc használat után indul meg lefelé.
Ez meg lehúzom töltőről, hozzá sem érek, 10 perc után már 99%
Mindent egybevéve ez is jól bírja, de a tesztek sokszok eléggé ferdítenek. -
Hausr48
újonc
Ennél is van olyan probléma mint a 14T-nél hogy ha 50% fölé emeljük a hangerőt akkor erősen zajosodik a hang? Vagy ennél már tisztább, jobb a hangzás? Kinek mi a tapasztalata a 15T pro-val ilyen téren?
-
Karavik
veterán
válasz
Wallenberg
üzenetére
Csak az ultrahangos ujjlenyomat olvasó van följebb
-
Sztenn
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem Pro van és igen, ott van az ujjlenyomat olvasó. Én még a gyári fóliával regisztráltam az ujjamat, azóta lecseréltem a fóliát üvegre, és ugyanúgy felold gond nélkül.
-
válasz
Wallenberg
üzenetére
Bár ez 15T, de a Próban is itt lehet.
Nekem nincs bajom a pontosságával, üvegfóliát nem használok.
-
Wallenberg
senior tag
Ujjlenyomat olvasó a kijelző alsó részén található? Vagy egy kicsit fentebb? Mennyire pontos illetve üvegfólia alatt mennyire pontos?
-
PeteePeti
őstag
Betűtípus amit használok
-
Karavik
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, itt tudod bekapcsolni:
Beállítások > Kezdőképernyő > A lezárásához kattintson duplán egy üres helyre a Kezdőképernyőn
-
Ez az, ami nálam az összes Xiaomin csak a lezáróképernyőn működik.
Aztmondodírod, nálad ez alkalmas arra, hogy a telefont le tudod vele zárni? (Tehát bekapcsolt, feloldott kijelzőt duplán koppintva kikapcsolja, lezárja?Ja, látom már.
Ami ezt kapcsolja ki-be, az máshol van. És tényleg megjelent 15T-n is valamikor.
Az élet apró örömei.
Jeeee! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Nyilván, ha van valami régebbi telója, ami használt eladásból kevesebbel jönne ki, mint a +30-al.)
1,3Gigára? Egyre jobb... 15T-re tegnap a 3.0.3.0 jött vissza és nem tágít egyelőre, de eddig is kivártam, most meg már főleg nem kapkodom el.

Aztán mindig csak egy helyről adom meg neki az engedélyt hogy állítsa vissza, mert ha több helyről, akkor van amit duplikál és nagyobb melo törölgetni. Ha az egyik nem állítja vissza mondjuk az sms-t, akkor utána csak az sms-eket visszaállítom mondjuk az appal...

Ma pedig megkaptam a 2.0.209-et. Német xiaomitol vásárolt 15T pro. Valaki tapasztalt ilyet? Én inkább várok még a frissítéssel.

Valószínűleg sosem derül ki mitől ragadt be -csak nekem- de ez is megoldódott. Köszi mindenkinek, aki ránézett és próbált segíteni. Remélem most már így is marad.