Hirdetés
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple A16-ok készülnek a TSMC arizonai gyárában
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
Kipróbáltuk a Synduality: Echo of Ada zárt bétáját
gp A világvége után mechákkal és aranyos, folyton csacsogó anime lányokkal kell szembeszállni az emberiség maradékát pusztító szörnyekkel, valamint az energiaválsággal.
-
Konkrét terv van az Altera jövőjéről
ph Nincs szó egyelőre az Intelről leválasztott részleg teljes eladásáról, de a jelenlegi felállás sem marad.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
sziasztok
Az lenne a kérdésem , hogy tudok-e lejárt személyivel előfizetést kötni...ill elég rég dominós vagyok u.a a számot használom kb 10 éve erre szeretnék egy előfizetést ..vajon meg tudom tenni ?
-
troland26
őstag
na ma váltottam dominoról előfizura..minden zökkenő és díj mentesen ment nem volt probléma a lejárt személyim sem , adtam helyette a jogsimat meg az adókártyámat
-
troland26
őstag
üdv
Nincs valami táblázat arról , hogy miként változtak a készülék árak jan 2.-ától a Tmobile-nál ? Mi lett drágább mi lett olcsóbb ? ( azt kb tudni , hogy mi lett olcsóbb , csak arra vagyok kíváncsi minek mennyivel nőtt meg az ára )
-
troland26
őstag
Lehet , hogy nem jól tudom , de szerintem az is egy járható út , hogy be megy személyesen köt a számára egy előfizetést . Aztán otthonról meglévő előfizetéshez vásárol készüléket 2 év hűséggel . Ez azért lehet jó szerintem mert kb u.a -ba kerül a meglévő előfizusnak a készülék ( lehet még olcsóbb is ) illetve igénybe veheti a webshop-os árakat ( -10%) .
Pietrasko : Az a legbiztosabb , ha bemész egy üzletbe és megkérdezed az egyik értékesítőt .
-
troland26
őstag
sziasztok
Szerintetek miért nem tudom napok óta megnyitni rendesen a tmobil oldalát ? Lefagy az otthoni és a munkahelyi gépem is . Nem tudom megnézni pl az adventi ajánlatokat meg egy csomó főoldalon található dolgot sem . -
troland26
őstag
válasz djculture #38072 üzenetére
Ok csak néhány hsz-el előbb meg azt említik , hogy évente 3 .. akkor az csak irónia volt ?
pl itt vagyok én aki februárban vettem egy készüléket előfizetésre 2 év hűséggel részletre . A részlet már lejárt , de a hűségből van még jócskán . Most akkor én vehetek dominós készüléket vagy sem ?
-
troland26
őstag
Gondolom dominó esetén nincs kamatmentes részletfizetés ...
-
troland26
őstag
Szerintetek az mit jelent , hogy kaptam egy üzenetet 00:28-kor egy ismerősömtől , hogy letöltés folyamatban . Nyilván valamilyen újévi köszöntés volt ....
-
troland26
őstag
válasz szabogabor10 #39152 üzenetére
megpróbáltam , lejött , de csak sima sms volt .. érdekes ..
-
troland26
őstag
+1 Sajnos egyáltalán nem éri meg szolgáltatónál vásárolni telefont , kb 2 év hűséggel u.a -ért vagy drágábban adják a készülékeket mint függetlenül gsm boltban . (persze itt most az ilyen xs, s , m-es díjcsomagokra gondolok ) Persze ez a T-re hatványozottan igaz . )
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
sziasztok
A következő lenne a kérdésem . Kb 3-4 éve lett vásárolva egy dominós készülék , amihez adtak kártyát is . A sim kártya nem lett használva , mert nem volt rá szükség . Viszont most szeretném azt a simet is használni , kitörtem a kártyát és beleraktam a telefonba ..azt írja ki a készülék , hogy "hibás sim " Van ezeknek a kártyáknak valami elévülése ? Tehát , ha nem használom fel bizonyos időn belül akkor dobhatom ki ?
-
troland26
őstag
Egyébként mennyibe kerül egy sima sim kártya minimális lebeszélhetőséggel ?
-
troland26
őstag
Menyire tartják be pontosan a 2 év hűség leteltét a szolgáltatónál . Pl én tavaly vettem január 25.-én előfizetéssel egy készüléket 2 év hűséggel , akkor az elképzelhető , hogy idén mondjuk decemberben ismét vásárolhassak ? Vagy a 24 hónapnak el kell feltétlen telnie ..gondolom igen , csak hátha rugalmas a szolgáltató
-
troland26
őstag
Igyekszem nézni a fórumot , meg időnként a T lapját is meglátogatom . Van annak valami különösebb oka , hogy már nincs a -10% os kedvezmény webes rendelés esetén ? Tavaly márciusban még így vettem a telefonomat .
-
troland26
őstag
Az én környezetemben van 2-3 olyan emberke aki elhozza a telefont részletre majd eladja azt kb árában vagy áron alul . Így jut egy nagyobb összeghez hirtelen , amit gyakorlatilag 2 év alatt kell csak kifizessen a szolgáltató felé ... jobb mint a Provident
-
troland26
őstag
Láttam a T lapján , hogy már reklámozzák a Z3 és aZ3 compact készülékeket azt írják , hogy megjelenés "hamarosan" ...ez kb mit jelent 1-2 hét vagy több ?
-
troland26
őstag
üdv
Úgy tudom , hogy hűségidő lejárta előtt 3 hónappal ismét vehetek majd készüléket . Ma egy ismerősöm azt mondta , hogy ez valóban így van , de ennek az opciónak valami plusz díja van . Igaz ez ? -
troland26
őstag
Ez az ünnepi akció finoman fogalmazva ... roppant kevés bár karácsonyig még van idő ...
-
troland26
őstag
üdv
Lassan aktuálissá válik a készülékváltásom . Az lenne a kérdésem , hogy jelenleg mozaik XS-be be vagyok , de mivel ez a díjcsomag már nincs forgalomba valamelyik Move csomagot fogom választani . Nem tudom még , hogy az S vagy az M lesz , de mi van akkor , ha nem kérem az e-pack kedvezményt ? Gondolom emelkedni fog a havidíj valamennyivel ...a kérdésem itt jönne . Le tudom forgalmazni azt a pénzt is majd amit az e-pack miatt esetleg buknék ? -
troland26
őstag
Vajon idén lesz karácsonyi kalendárium ?
-
troland26
őstag
Egyébként jól emlékszem , hogy tavaly a kalendáriumi akció után volt pár nap amikor minden előfizus telóra 30% volt ( kivéve talán Apple ) ?
-
troland26
őstag
üdv
Van olyan felület a my t-mobilba ahol meg tudom nézni a 2014-es havi befizetéseimet ? ( csekkes )
Kíváncsi lennék van-e értelme díjcsomagot váltanom ... -
troland26
őstag
válasz Sanyi.il #52655 üzenetére
Igen erre gondoltam .
taip Nos , ha meglennének a számlák akkor nem lenne semmi kérdésem ... sajna trehány vagyok és a csekket befizetés után el szoktam dobni ( azért egy-két hónapig nem ) ..én sem találtam egyébként ilyen opciót ..csak gondoltam hátha
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
válasz csababarca #52820 üzenetére
jelen pillanatban nincs új telefon..tehát a legutolsó a mai Alcatel... vélhetően ma frissítenek , szereintem 3-4 napot fognak feltölteni , de ez nem biztos
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
urak
Következő lenne a kérdésem . Van most nekem egy Mozaik xs előfizetésem amiről kb 1 hónap múlva lejár a hűség . Tervezem a készülék ill díjcsomag váltást . Azt meg lehet csinálni , hogy pl rendelek egy Move M (5490) díjcsomagot készülékkel együtt . Majd 1 hónap múlva váltok díjcsomagot Next S-re . Mivel készülék nélkül váltok csak díjcsomagot akkor a havi díja 6490 lesz..ugye jót értelmezem a dolgot ( készülék ÉS díjcsomagváltás Next S-re , ha egyszerre történne akkor 7990 lenne a Next S havi díja ) Jól értelmezem a "szabályokat " ?
-
troland26
őstag
12.10 S5mini + Gear2 :136560 helyett 107760
12.11 Huawei Y330 :19990 helyett 15990
12.12 Nokia Lumia 830 : 47760 helyett 38160
12.13 CAT B25 : 25990 helyett 20790
12.14 ALCATEL POP 2 : 23760 helyett 18960ezek még mindig nem azok az akciók amiket várok.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen