Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Akciófigyelő: Withings órák és kiegészítők kedvezményesen
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne ezzel a T-Mobilos áremelősdivel kapcsolatban. A szitu a következő:
Adott egy előfizetés, jövő év júniusig hűséggel az előfizura és a díjcsomagra viszont nem tudom, hogy van-e hűség. Lett hozzá részletre vásárolva egy teló, amiből nincs sok hátra és kifizetném egyben ha úgy adódik. És most itt van ez az áremelés ami nekem nem szimpatikus... és arra lennék kíváncsi, hogy ha emiatt kiszállnék ebből az előfizuból, kifizetve egyben a telefon maradékát, megoldható-e? A levélben csak a váltásra vonatkozólag van infó : ,,E határidőn belül a fenti módosítással érintett előfizetőnek lehetősége van más díjcsomagot választani a mindenkori Díjszabásban szereplő díjcsomagok közül, a választott díjcsomag feltételei szerint. " Arra vonatkozólag nem találok semmit, hogy mi van akkor ha nem fogadom el az áremelést és inkább megszüntetném az előfizum, netán kártyásra váltanék... Ha megszüntetem ugyanúgy ki kell fizetnem a kötbért mint normál esetben? Köszi előre is
-
vwpolopg
őstag
Ezt az 1000 forint havidíjkedvezményt amiről többen beszéltek, mindenki megkapja aki aranykártyás és reklamál az emelés miatt? Vagy ezt hogyan osztják, mi alapján?
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
Köszi mindenkinek, akkor holnap én is megpróbálom, hátha nekem is felajánlanak valamit
-
vwpolopg
őstag
Hamár így szóba került, Dunaújváros-Budapest távolságon, autópályán illetve a hatoson is több alkalommal térerő sincs, nem, hogy 3G
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Telekomnál csak személyesen lehet előtörleszteni készülékrészletet, vagy van a honlapon is ilyen lehetőség, csak én nem találom?
-
vwpolopg
őstag
Akkor most hol is van a 20% kedvezmény az S4-nél?
-
vwpolopg
őstag
válasz dedike #48190 üzenetére
T-Mobile.hu, azon belül Indián nyár fül a főoldalon, ott részletek és vásárlásra kattintva, legörgetsz, Galaxy S4 kiválaszt, megrendelem gomb. És ha lefelé görgetsz ott vannak az általam egy képre összevágott kedvezmények.
Szerk.: A másik 3 telefonnál stimmelnek, csak az S4-nél nem.
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz zsolt19900 #48249 üzenetére
T honlapon belép és mindent le tud tölteni, garijegy, szerződés, stb., beviszi egy t boltba és alá is írják őket.
szerk: megelőztek ilyen korán
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mikortól lesz kapható a Galaxy Alpha? Egy ideje ott van a hamarosan megjelenő készülékek közt, de csak nem akarják beárazni
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Ha ezen a héten szerdán vettem egy telót ami behalt, akkor kicsúsztam a 3 munkanapból vagy a hétfő még beletartozik? Vagy hogyan kell ezt számolni? SZerda este vettem, akkor ezzel buktam egy napot kvázi helyből?
-
vwpolopg
őstag
válasz raziel01 #48619 üzenetére
Örülj, hogy csak rá akartak beszélni Exem ahogy megvette az ipadjét náluk, kijött a boltból és utólag az eladó rárakott neki egy készülékbiztit az ipadra, gondolom kellett a havi bónuszhoz... az első számlánál derült ki a dolog, volt is csodálkozás. Én szívesen balhéztam volna, de ő félt, hogy kirúgják a tagot, meg nem akart ezzel foglalkozni szóval csak simán lemondta a biztosítást.
-
vwpolopg
őstag
Lehetséges megváltoztatni egy hűséghez kötött előfizuhoz tartozó telefonszámot? Ha igen, mennyibe kerül?
-
vwpolopg
őstag
Azt tudja valaki miért szűnt meg tegnaptól a facebook zero?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! A távszámlát, hogy tudnám eltüntetni az életemből? Csak, hogy én is a T honlapján lássam/tudjam letölteni a havi számláim mint mások. A számláim alapból a T oldalán fizetem be, semmi szükségem a távszámlára, csak egy felesleges állomás, de régről megmaradt...
-
vwpolopg
őstag
Előtte postán kaptam a csekket és amikor bementem egy t pontba érdeklődni, hogy hogyan válthatok e-számlára, ott helyben kaptam valami távszámla regisztrációs papírt kitöltöttük és utána ott jöttek az e-számlák. Csak aztán egyre többet olvasom itt a topicban, hogy mások a my t-mobilban töltik le a számlájuk, gondoltam akkor én is váltanák, kihagyom a képből a tök felesleges távszámlát.
-
vwpolopg
őstag
válasz 313313 #49743 üzenetére
Tisztában vagyok vele, nem vagyok hülye, nem így akarok nemfizetni most is a my tmobilban fizetek számlát ezután is ott fogok, csak a letölthető pdf számla miatt nem akarom fenntartani a tavszamla regisztraciom, ha egyszer megkaphatom my t mobilban is a letoltheto pdf-eket.
kali: koszonom szepen
-
vwpolopg
őstag
válasz tzsolesz #51154 üzenetére
Ugyan olvastam, hogy neked alaplapos a teló, de leírom egy jóbarátom tapasztalatait, most esett meg vele pár hete. Leejtette a telót a biztosítás utolsó napján (dominós S3 LTE, 1 év bizti ) ami szombatra esett. Hétfőn felhívta a biztosítót, kapott kárszámot, bevitte a T-hez, elküldték szervizbe, 3 hétig ültek rajta, majd új kijelzővel visszakapta a telót. Ennek 3 hete, közben már túl is adott rajta.
-
vwpolopg
őstag
Lehet a Like300 előfizum mellé venni egy LikeS-t is telóval vagy nem engedné a rendszer?
-
vwpolopg
őstag
Ha beírjátok a t-mobil honlapon a keresőbe, hogy használt kidob pár készüléket, padfone 2 69490-ért, lumia 1020 79990-ért stb. Viszont hiába kattintok bármelyikre, csak tölt a végtelenségig aztán elszáll 502-vel. Másnak is ezt csinálja?
-
vwpolopg
őstag
Baromi sok cucc van fent a t honlapján ha rákerestek a használt cuccokra Hajrá!
Szerk.: 4990ért én is vettem egy y300-at, annyit megér másodtelefonnak
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz vizslakutya #53232 üzenetére
Azért remélem nem valami agyongyilkolt hulladék... ha az nem vagyok köteles átvenni nem? Meg erre is él a 14 napos visszavásárlás? Garanciával mi a helyzet?
-
vwpolopg
őstag
Átvettem a használtként vett Huawei-t, na most az a helyzet, hogy vadi új szóval elég jól jártam vele
-
vwpolopg
őstag
válasz troland26 #53414 üzenetére
Full bontatlan, biztonsági címkés doboz, benne a bontatlan zacsis teló, akksi külön zacsiban, füles, adatkábel, töltőfej szintén. A gariról a csaj semmit nem tudott mondani, ha hazaértem megnézem a t-mobilba belépve mit tudok majd letölteni, garijegy, számla ilyesmik.
-
vwpolopg
őstag
Ahogy feljebb írták nem kell hinni a t oldalának, sms-ének, emailjének, nekem nemrég jött az SMS, hogy átadva a futárnak, hát no comment jött a gls-es értesítő reggel, követtem napközbeni, aztán láttam, hogy 11kor kiszallitottak, bementem 2re, mondtam, hogy online megrendelest jöttem átvenni , xy vette át a csomagom ma 11kor a gls-tol. Ment is hátra a csaj mert nem találta a rendszerben, kihozta, oromesbodogsag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külpolitika
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen