Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Elérhető még a Telekomnal a boltban igenyelheto tartozekvasarlas 10 hónapra dolog?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Láttam mostanában néhány panaszt a topicban, de tényleg ennyire kritikán alulian sz*r lett a Telekom 4g hálózata, hogy hetek óta a legtöbbször 1-2mbps sebesseggel csorog a mobilnet, vagy az én telommal lehet a gond? Kőbánya, Zugló környéke főleg.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, Flórián uzletkozpontban lévő telekomban ha ügyintéz valaki, nézze át a szolgáltatásait kétszer is utana. Telefon részleteket mentem előre befizetni, aztán miután megvoltak vele a tudom nélkül atallitottak a dijcsomagot egy magasabbra. Csak aztán bukta volt, mert jött róla az SMS... Aztán mire visszamentem, az ugyintezo persze,, nem volt már a boltban" szóval egy másik vette fel a panaszom, amíg ki nem vizsgálják, marad az új, magasabb dijcsomag, mert állítólag ok ott nem tudják visszaalitani... Szóval személyes ügyintézéssel csak óvatosan...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok,
Telekomnal továbbra sem lehet keszulekreszletet online előre fizetni, mondjuk a weboldalon, appban? Mindig csak az aktuálisat tudom kifizetni, de fizetnék egyszerre többet.
Nem találok sehol ilyet...
Üdv
-
vwpolopg
őstag
Így már tiszta, köszi

-
vwpolopg
őstag
Sziasztok. A meglévő otthoni elofizumra vállalnék új huseget és mivel semmi mas készülék nem kell, kihoznék egy telót. Azonban ez elbizonytalanitott. Valóban csak akkor vehetek kedvezményes árral készüléket, ha a legfullosabb otthoni csomagra váltok át? :
teljesülése esetén vásárolhatsz:
Figyelem! A honlapon található készülékkedvezménnyel csökkentett ár az alábbi otthoni szolgáltatások együttes megvásárlása esetén érvényes: Net1000/1000 + IPTV Szuper Családi HD + Hoppá Plusz vezetékes telefon, 2 év hűségvállalása esetén. A kedvezmény mértéke így: 39 600 Ft.
A kalkulált kedvezmény minden esetben a választott díjcsomagok havi díjától függ. A készülékkedvezmény igénybevételi feltételeiről és részleteiről itt tájékozódhatsz.
6 hónapos folyamatos Telekom otthoni vagy mobil számlázás és számlafizetés megléte.Legalább 6 hónapja otthoni vagy havi díjas mobil előfizetéssel rendelkezel és új vagy meglévő otthoni előfizetés mellé 2 év hűségidőt vállalsz.
Amennyiben kizárólag otthoni telefon szolgáltatással rendelkezel, és ebben az esetben újabb otthoni (TV és/vagy otthoni internet) szolgáltatást rendelsz.
Otthoni előfizetéshez rendelt eszköz kiszállítása legkésőbb 30 napon belül megtörténik.
-
vwpolopg
őstag
Köszi mindenkinek
(kali: pontosan ilyen eset) 2 T pont volt, nem partnerek, erre figyeltem, mert korábban már volt gondom partner üzlettel, azóta olyanba nem megyek.Bemegyek ma egy harmadikba, hátha itt több szerencsém lesz.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, 2 Telekom üzletből hajtottak ma el eszkozleadás kapcsán, hogy csak a postán lehet, sehol máshol... Ez tényleg így van, vagy csak nem akartak vele foglalkozni?
-
vwpolopg
őstag
OOo, megvilagosítottatok, köszi
Na hát egyik szituban sem voltam még, de így már értem a letjogosultsagat a dolognak. -
vwpolopg
őstag
Keresem, hogy miért jó ez az egész vowifi dolog, de egyszerűen nem találok reális hétköznapi példát amikor erre szükségem lenne. Valaki segítsen már ki vele, miért jó ez?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok. Vettem tavaly egy fulest a t webshopban egy 10 ezres tartozék kuponkoddal, na ez a füles iden bekrepalt. Nem javítottak, Csere igazolást akarnak adni. 1990 volt a kuponnal a füles, a Csere utalvány erre az 1990-re vagy a teljes, 11990-re fog szólni?
-
vwpolopg
őstag
Mostmár nem divat felhivni a régi ügyfeleket ha lejár a huseguk és ajánlani valami jobb csomagot/ajánlatot? Megcsinalom én magamnak neten, csak eddig mindig hívtak...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok. Hol lehet jelenleg és milyen formában részletre vett cuccot elő/vegtorleszteni? T-pontban lehet még?
-
vwpolopg
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Nekem az 50mb és a 3gb is ujraaktivakidott

-
vwpolopg
őstag
Telekom taps taps. Netes adategyeztetes sikertelen, telefonos sikertelen, menjek be személyesen. Hát bassz*k meg, kidobom a kártyát inkább a búsba...
-
vwpolopg
őstag
Nektek meddig tartott a hetvegi ingyen dominó net? Nekem 3 perce lőtték le

-
vwpolopg
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
azaz, hogy jó volt-e valaha?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy ne legyek off, legutóbbi próbálkozásom után, miután behazudtam, hogy iphone-om van (amúgy mate 9) sem kapcsolta be a telefonos ügyfélszolgálat (azt mondták be van)
Szóval én elengedtem a dolgot. -
vwpolopg
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Akkor így 11 nappal előtte elengedem a dolgot és megveszem máshol amit akartam... Btw kapják be

-
vwpolopg
őstag
#SoulFly: Lesz idén is Vivicitta tartozék learazas?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! A nevemen lévő domino számokat hogyan tudom megszüntetni telefonon vagy online, úgy, hogy nem tudom a számokat? Ma kifogtam T-pontban egy droidot, nem értette, hogy meg akarom szüntetni a számokat, azt hajtogatta, hogy ne töltsem fel és úgyis lejárnak... A sztori annyi, hogy az exemnél maradt 2 kártya ami a nevemen van, nekem nem kell, de ő meg ne szaladgáljon a világban 2 kártyával ami az én nevemen van...
-
vwpolopg
őstag
Vótmá?
:RENDSZERFEJLESZTÉS ÉS KORLÁTLAN MOBILNET NAPOK
Telekom HU·2018. február 6.
Február 16. 22:00-tól február 19. nap végéig ügyfélszolgálati rendszereinket bővítjük és fejlesztjük, emiatt a telefonos és online önkiszolgáló felületek, továbbá a Telekom mobilalkalmazás nem lesz elérhető, valamint az üzletekben is csak korlátozottan tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Arról, hogy pontosan mely funkciók kiesésére lehet számítani, lentebb, valamint a vonatkozó weboldalunkon találhatóak részletek.
Több olyan tranzakciós folyamat is érintett lesz, amelyek például előfizetéses csomagok módosítására vagy adatbővítő opciók vásárlására irányulnak. Épp ezért úgy döntöttünk, a szóban forgó időszakban korlátlan mobilnet napokat tartunk, melyek során belföldön minden mobilinternettel rendelkező havi díjas ügyfelünk korlátlan mennyiségű adatforgalmat kap! Bízunk benne, hogy a korlátlanság élménye bőven ellensúlyozza majd az ügyfélszolgálati rendszerfejlesztés által okozott átmeneti kellemetlenségeket.
Az alábbi folyamatok nem fognak működni a leállás ideje alatt.
LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI MOBIL HAVIDÍJAS ÜGYFELEK:Értékesítés
Díjcsomagváltás
Számhordozás
Szerződésre, szolgáltatásra, folyószámlára vonatkozó módosítások
Szolgáltatás aktiválások, szüneteltetések, megszüntetések
Adatellenőrzés, azonosítás
Számlabefizetés, számlával kapcsolatos ügyintézés,
Számcsere
SIM csereLAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI OTTHONI ÜGYFELEK:
Számlabefizetés (ez csak csekken, átutalással, vagy a Díjnet felületen lehetséges)
Otthoni eszköz értékesítése (laptop, TV, stb)LAKOSSÁGI DOMINO ÜGYFELEK:
Domino SIM értékesítés
Domino aktiválás
Domino feltöltés (személyes csatornán)
Domino tranzakciós díj (kártyacsere) kiszámlázásaAZ ALÁBBI ONLINE ÖNKISZOLGÁLÓ RENDSZEREK NEM LESZNEK ELÉRHETŐEK A LEÁLLÁS ALATT:
Telekom alkalmazás
Telekom fiók
Számlabefizetés online felületen
Értékesítési folyamatok (új előfizetés, készülék, tartozék, Domino SIM/csomag)
Domino feltöltés online felületen
1414 IVR önkiszolgáló
1777 Domino IVR működése:
Áttérés havidíjas előfizetésre; Előfizetői kártya aktiválása
Családbarát kedvezményből kilépés
SMS önkiszolgáló havidíjas és Mix előfizetők esetében
SMS hívásforgalmi tájékoztató (HFT) a havidíjas előfizetők forgalmi adatait nem frissíti
USSD önkiszolgáló havidíjas és Mix előfizetők esetében
My-T-Systems üzleti önkiszolgáló felületNagyon köszönjük ügyfeleinknek a türelmet és előre is jó mobilnetezést kívánunk a korlátlan mobilnet napokon!
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, telekom webshop rendelésnél, ha bolti azonnali átvételt kértem (bt hangfal, semmi kupon, semmi extra, 1 cucc listaáron) akkor a státusz miért visszahívás alatt? Azonnal kéne a cucc, nyitásra mennék átvenni...
-
vwpolopg
őstag
válasz
Monster256
üzenetére
Welcome to the real world.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, webshopon rendelt domino sim gondolom az én nevemre aktiválva érkezik, jól sejtem? Csak mert rendeltem magamnak egyet, de úgy alakult, hogy nővéremnek pont kéne egy, odaadnám, de ha át kell íratni meg tökömtudja, inkább megmondom h rendeljen egyet a saját nevére....
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok!
Decemberben vettem egy új telót a T-től a meglévő előfizumhoz, a hűségidő meghosszabbításával. Küldtek egy új simet, mondván a régi nem jó az új telóba, holott de.
A simet félretettem, használtam a régit. Namost mostanában a teló egyre többször dobálja el a hálózatot. Első körben szeretnék simet cserélni.
A kérdésem az, használhatom-e azt amit decemberben kaptam, felhívom a kapott telószámot, beregisztráltatom a simet, kidobom a régit és kész, vagy az a kártya már kuka és be kell menjek egy T-pontba újat kérni?
Köszi előre is

-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, kérnék egy kis segítséget, Romániában vagyok, like s dijcsomagom van. Se SMS-t se hívást nem tudok se indítani se fogadni. Mobilneten megy hiba nélkül. Mit kéne aktiválni hivasokhoz?
-
vwpolopg
őstag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Lecsekkoltam, alkalmazásból illetve böngészőből sem megy.
-
vwpolopg
őstag
Huawei. Van hozzá speckó 3+3+3-as gari, amiből a kijelzőcserés részt el lehetne lőni erre, a telefoncserés részt nem biztos, ezt nem tudta biztosra mondani az ügyintéző. Viszont pont ő javasolta, hogy próbáljam meg első körben a telekomnál a cserét 14 napon belül, mert a 3+3+3 gariban csak 1x lehet kijelzőcserét kérni és ha most ellövöm és 2 hónap múlva meg mondjuk betörik, cseszhetem.
Viszont én nem találok neten sehol ilyesmit, hogy 14 napon belül csere, csak az elállást látom mindenhol...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Ha a T webshopból rendelt telefon pixelhibás, 14 napon belül csak elállni tudok a vásárlástól vagy cserét is tudok kérni? Mert elállni nem akarok, de gondolom cserélni meg nem fogják, szóval marad a szerviz...
-
vwpolopg
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
2 oldalas a számla is és a garijegy is, de a garijegy második oldala egy üres lap, a számláé meg a részletfizetés részletezője.
-
vwpolopg
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Megnéztem újra, végignéztem a számlát, a telefon garijegyét, semmi nincs a hangfalról. A dokumentumoknál ott van minden korábbi vásárlásom cucca, de ehhez az ajándék hangfalhoz semmi.
(#78437) -secret- : Köszi, beviszem akkor holnap a garjegyet egy t-pontba, mert tényleg semmi nincs a letölthető doksik között ami erre vonatkozna.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Vettem egy készüléket amihez járt egy ajándék hangfal. Külön letölthető garijegy nincs a hangfalhoz, a számlán nem jelenik meg külön tételként. Viszont a hangfal dobozának oldalán ott van a kitöltetlen gyári garijegy. Ha beviszem egy T-pontba a garijegyet ott lepecsételik, kitöltik, aláírják?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Neten rendelt telefonhoz kaptam simet, de az enyém alapból jó méret így igazából nem kell, nem muszáj beaktiválnom és használnom ugye?
-
-
vwpolopg
őstag
Szisztok! Van bármilyen lehetőség a telekomnál jelenleg, hogy úgy nézzek TV-t mobilon, hogy annak az adatforgalmát ne vonja le a mobilnet keretemből? Mert ahigy nézem a TV GO nem opció, mivel az a saját keretemből vonja...
-
vwpolopg
őstag
Nálatok működik a weboldal? Hol a belépés nem jön be, hol az egész oldal... de végeredményben kb semmit nem tudok csinálni. Próbálva több gép, több böngésző.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Most akartam előfizetni, király
Az előző választ is köszi 
-
vwpolopg
őstag
Az előző futós akcióban lévő cuccok elhozhatóak még részletre az üzletekből vagy az véget ért?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! A T oldalán, az üzleti szekcióban lévő monitorokat és asztali gépeket magán előfizetőként meg lehet venni vagy csak cégként? Köszi
-
vwpolopg
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Sorry, nem láttam a pdf-ed
Telóról nem jött be, de gépről jó
Köszi. -
vwpolopg
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Melyikek vihetőek részletre?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Van egy dominos kártyám ami nem kell már, meg akartam ma szüntetni, de elhajtottak, hogy tegyem be a fiókba és egy év múlva inaktív lesz... Nem forszíroztam ,amúgy is siettem tovább, de én most akarom inaktiválni. Van erre mód telefonon ha már személyesen nem akartak segíteni?
-
vwpolopg
őstag
XXII ker. megint tré a telekom hálózata, kollégáknál és nálam is... Másnak oké? (Hálózateldobálás, hol van mobilnet hol nincs)
-
vwpolopg
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Én még a nyár végi-szeptemberire gondoltam, az új nem tudom mire jár/mire jó

Szerk: De már kaptam egyet, szóval már tárgytalan
Itt is köszönöm a fórumtársnak 
Hogy ne legyen totál off, ez a kalendárium elég vérszegény lett idén is... Konkrétan semmi kihagyhatatlan ajánlat nem volt...
-
vwpolopg
őstag
24.-én lesz még új kalendáriumi akció?
Valakinek van olyan 5 ezres kuponkódja amit nem használna fel? Ha igen nagy hasznát venném

-
vwpolopg
őstag
Ha random időpontokban kapok értesítő sms-t telekom honlapra való belépésről (olyankor amikor nem lépek be), kezdjek gyanakodni, hogy feltörték a my telekom fiókom, vagy csak a szokásos t bugok egyike szórakozik velem?
-
vwpolopg
őstag
Tök király, hogy a T simán törölheti a rendelésem a házhozszállítás előtt egy nappal, a rendelés után öttel...
A verzió: valakinek kellett amit rendeltem
B verzió: rossz volt a készlet a ws-ben, illetve a megrendelések feldolgozásánál semmit nem számít mikor rendeled, csak az, hogy mikor akarod átvenni. Mivel akik utánam rendelték, de az enyémnél korábbi átvételt kértek, mind megkapták...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Elden Ring PS5 játék
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
köszi