Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 30 - elhatárolódik a fotózástól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
válasz milenda #53177 üzenetére
Lehetett volna azt írni, de nem ő volt az első, aki előjött ezzel a témával, és le lett jó párszor írva. Persze, lelehet írni mindenkinek egyesével aki erre jön, de egy fórumban az az alapvető, hogy visszaolvasok a témában, hátha már előjött másnak is a gondja. Ez a fórum lényege valahol, ebben különbözik egy chattől. Kereshető, és nem vesznek el a válaszok.
-
St3ven
addikt
válasz milenda #56288 üzenetére
Nincs ellentmondás, mert a blue mobile nem egy másik szolgáltató, és nem is bérli a hálózatot, hanem a Telekom saját márkája.
Azaz a blue mobile-os számok valóban hálózaton belüli percdíjjal hívhatók.
Az általad említett kedvezmények esetében viszont jellemzően az adott kedvezmény feltételei az irányadóak, tehát pl. egy Családbarát csoportba nyilván nem vonható bele blue mobile-os szám.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Teko001
őstag
-
colker
tag
válasz milenda #67653 üzenetére
Úgy látszik mindenki mást gondol tehát pontos infó sajnos nincs.
Hivatalos álláspont szerint nem lehet korlátlanul hívni,te pedig egy feltöltős kedvezményt írsz ami ki tudja lehet másképp számol mint előfizetésnél.
Jó lenne egy segítőkész bennfentes aki látja miképp működik ez.
Egyszerűbb vennem egy új T-mobilos sim-et én úgy sem telefonálok sokat tehát végül mindegy melyik szolgáltatónál vagyok csak idegesítő hogy nekem is 30-as számom van és ezzel kell még szarakodni...
De hát ha érkezik majd még pontosabb infó. -
bwin.party
aktív tag
válasz milenda #72112 üzenetére
Szia!
Azért, mert a Telekom szerint sokan hívták őket feleslegesen, így eltették a Ügyfélszolgálatot. A legegyszerűbb, ha felhívod a 1430-at utána kihangosítod a telefont és vársz 2 és fél percet. Utána követed a rendszert és azonosítod magad. Vicc, hogy ennyire lemorzsolnak mindent, nekem sem volt könnyű megszokni...
Üdv. bwin.party
-
őstag
válasz milenda #74067 üzenetére
A bankom szerint ugyanarról a terminálról,vagy terminálon keresztül(ami lehet OTP is mert azt hiszem azon keresztül megy)amin az 1500ft-s feltöltésem ment,nyúlták le,ennek a aterminálnak a száma 02201095
(#74068) szabogabor10 :Most fizettem másodszor kártyaszám alapján,eddig csak e-bankon keresztül fizettem,ritkán,ha veszek fel ATM-ből,azt csak megbízható zárt helyről veszek fel
#74072) Vangelis:
Az Otp-ben nem voltam,azt majd a rendörség megkeresi,ha szükséges[ Szerkesztve ]
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
törölt tag
válasz milenda #76138 üzenetére
nem felejtettem el de ha a piaci részedést nézzük, vagyis azt, hogy a mobilt használók 45%-a telekomos, akkor talán fontosabbnak tartják az emberek, hogy a 365 napból 351-et itthon "olcsóért" hívjanak telekomos ismerősöket, mint azt, hogy mi lesz a 14 napos nyaralás alkalmával ...
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz milenda #76138 üzenetére
Nem felejtjük, kb a népesség 1%-t érdekli is.
Ettől még nem lesz jobb ajánlat a voda, mivel telekom előfizetők sokkal többen vannak, és arra érvényes a 9 Ft.
Roaming az emberek nagy részét max. nyaraláskor érdekli, aki pedig sokat jár külföldre gyanítom nem feltöltős kártyával megy ki, vagy ha azzal akkor van neki ottani száma is.Ejnye páran beelőztek, de igen, kb. ugyanrra jutottunk
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz milenda #84597 üzenetére
akkor csak valami helyi (vagy nemcsak helyi) probléma lehetett az O2-nél épp akkor a netszolgáltatással, ha a cseheknél működtek ugyanezek a kártyák, akkor itt is illett volna működniük... én a helyedben kipróbáltam volna a másik kettőt is... de ez késő bánat, legközelebb válts manuálisan szolgaltatót ilyen esetben
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz milenda #85277 üzenetére
Ez a gondom, jún. 28-ig él a SIM, de volt már rá példa blue-nál, hogy a 90 nap utána még napokig nem dobta el a térerőt, és ha ez megismétlődik, az jelen esetben már jún. 30. utánra esik.
Feltölteni nem akarom, 250 Ft-ért főleg nem, de különben sincs a kártyára szükségem még egy évig.
A szerződés keltére és az ÁSZF szerinti határidőkre lehetne hivatkozni, de kinek van kedve vitatkozni egy adategyeztetés elmaradása miatt megszüntetett szerződés fennmaradó egyenlegéről.
Az lesz, hogy kockáztatok, és megpróbálom végighajtani a visszaigénylést abban a két napban.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
veterán
-
Akelaus
senior tag
válasz milenda #89485 üzenetére
Igen láttam, csak ketten is(?) azt írták hiába lehet(ett) megtalálni az oldalon, venni már nem sikerült. Én nem próbáltam, jelenleg még előfizetéses vagyok náluk, másfél hónapig. Alternatívának jó lett volna a maraton, viszont kecsegtetőbb a kék szolgáltató mychat megoldása.
g0dl: igen nem alternatívája. Az tény a honlapjukon olyan káosz van, hogy jelenleg én a maratont, ha nem az itt linkelt hozzászólásból akarnám megnézni, már meg sem találom. Az oldalukon lévő keresővel sikerült, de én nem veszem meg, tehát abban nem tudok nyilatkozni, hogy meg is lehet venni vagy sem. Gondolom kapaszkodnak, mert a másik kettőnél előjöttek azokkal a csomagokkal amikben ingyen (tudjuk semmi sincs ingyen) vannak a közösségi dolgok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen