Új hozzászólás Aktív témák

• McSpy

őstag

Sziasztok
    A következő kellemetlen dolog történt velem.
    Junius 15-n pénteken töltöttem fel a telekom honlapján,a személyes menümön keresztül a Dominómat bankkártyás fizetéssel,ezt másodszorra tettem eddig,mind a kétszer 3-4 szeri kisérlet után sikerült a feltöltés ami 1500ft-t jelentett,erröl kaptam sms-t is hogy sikerült.
    Vasárnap akartam e-bankon kersztül kifizetni e-bay-s vásárlásomat,megrökönyödve vettem tudomásul,hogy junius 16-n valaki lenyúlt a számlámról 2x15000 ft-t telekom-s feltöltésre,a bankom szerint 4-szeri kisérlet történt ebből az első kettő sikerült,a már említett 2x15000ft,majd a következő 2 már nem sikerült,mert nem volt rajta 15000 ft,ezért maradt rajta 10000ft,ha lett volna rajta többször 15000ft,azt mind lenyúlták volna
    Úgy az 1500ft-s feltöltésem,és a lenyúlt 2x15000ft is ugyanarról a 02201095-s terminálról ment.
    Bementem a szegedi telekom pontba,ahol elmondtam a történetet,és elmondtam,hogy melyik terminálról nyúltak le,hogy más ne járjon úgy mint én,de nem nagyon mutattak hajlandóságot,hogy utána nézzenek,kicsit én éreztem kellemetlenül magamat,hogy ilyen dologgal kerstem meg őket,azt mondták tegyek feljelentés a rendőrségen,amit persze már elötte megtettem,a rendőrségen megnyugtattak,hogy mondjak búcsút a pénznek.
    Náluk van minden előfizetésem több mint 10 éve,TV,Internet,Telefon,Mobil,amiknek a hűsége év végén lejár,de úgy nézki hogy lelépek tőlük.
    A kérdésem,hogy valaki járt-e már hasonlóan mint én
    Bocsi a hosszúra sikeredett írásért

[ Szerkesztve ]

Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák