Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Sziasztok!
A korlátlan közösségi opció mely legalacsonyabb havidíjú csomag mellé vehető igénybe?
Vagyis ezeknek mi felel meg?Az igénybevétel feltétele: aktív, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi/időszakidíjas mobilinternet szolgáltatás megléte, ami lehet a havi díjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag, a hang díjcsomag mellé aktivált adatdíjcsomag/adatopció, illetve mobilinternet-csomag.
Én a Domino 5 + NetPlusz S variációt néztem, 690/hó.
-
n@p@lm
addikt
Köszönöm fiúk!
-
SUPREME7
őstag
válasz
kendepepi
üzenetére
Elég életszerűtlen lenne ha a szolgáltató felbontogatná a dobozolt telefonokat és egyesével lekódolgatná
A szolgáltató gondolom megrendel X készüléket és a gyártó zárja az adott szolgáltató hálózatára a telefont, ott kerül rá a szolgáltató által kért/módosított szoftver (pl bootanimáció, csengőhang, szolgáltató appjai stb) -
kendepepi
csendes tag
Szisztok!
A szolgáltató hogy tesz SIM lockot a telefonra? Gondolom, a gyártótól mindig független telefonokat kapnak, és ők teszik hálózatfüggővé őket. Hogy csinálják ezt? Unlock szoftverrel tele van a net, de lock szoftvert még nem láttam.
Köszi!
-
válasz
kendepepi
üzenetére
az ügyfélszolgálat biztos tud még utólag is segíteni, hogy milyen hívószám volt hozzárendelve.
n@p@lm; a tematikus opció számlázása féltörthavi, jóváírás nélkül.
Féltörthavi számlázás jóváírás nélkül: a havi díj az igénybevétel első hónapjában a használat első napjától a hónap utolsó napjáig időarányosan számlázódik, míg a használat további hónapjaiban minden megkezdett hónapra a teljes havi előfizetési díj fizetendő. A fel nem használt kedvezmény az ügyfél számára elvész.
-
n@p@lm
addikt
Ha aktiválok egy tematikus opciót mobilnethez (például a korlátlan böngészés) és kettő nap múlva lemondom akkor az részarányosan lesz kiszámlázva?
-
válasz
Hauptmann
üzenetére
ott van mostanság, ezt írták többen is, de akadnak üzletek, ahol nincs mindig készleten megfelelő sim kártya.
St3ven; a napinet - vagy valamilyen más csomag - feltétele a 150 MB felhasználhatóságának.
kendepepi; szia, a sim kártyához van rendelve, próbáld meg a *121# és hívás módozatban kideríteni, hátha úgy is kiírja, bár a rendelkezésre állási és az azt követő lekötési idő lejárta után nem emlékszem, hogy próbáltam volna, így nem tudom, hogy akkor is működik még a kód, vagy úgy már nem.
-
kendepepi
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég került elő egy régi SIM-kártyám, amit évek óta nem használtam, és mivel feltöltőkártyás volt, a használat hiánya miatt a szolgáltató letiltotta. Meg lehet valahogy állapítani, mi volt a kártya hívószáma? Vagy a hívószám nem a kártya adata, hanem csak a szolgáltató "csörgeti meg" az adott azonosító kártyát, ha a hozzá tartozó telefonszámot hívja valaki? Ha ez így van, gondolom, a szám már nem állapítható meg.
Köszi!
-
St3ven
addikt
Domino Surf csomagban kikapcsolható a Domino NapiNet, hogy az alap 150 MB leforgalmazása után csak simán megálljon a net, és ne aktiválódjon a NapiNet?
-
D5
aktív tag
Sziasztok! Haver számmegtartással átnavigált a T-hez (maradt a 20-as száma). Nekem T-s számom van, és hálózaton belül ingyen telefonálok. Jól sejtem, hogy akkor ezentúl a havert is ingyen fogom hívni? Előre is köszi a választ!
-
Hauptmann
veterán
A Westendben pillanatok alatt elintézték. Igy volt a legkényelmesebb.
-
válasz
Hauptmann
üzenetére
szia,
nagyjából egy éve kezdték el felengedni a domino díjcsomagokat is a 4g/lte hálóra.
nem kell leadni a régit, kilövődik az, amikor az új aktiválásra kerül.
a regisztrációs adatlapon írj be eltérő átvevőt a megjegyzéshez.
személyesen nem biztos, hogy minden üzletben tudják azonnal cserélni. -
Hauptmann
veterán
válasz
dptrsk
üzenetére
Köszi az infót. Nem olyan rég néztem, akkor még csak a Domino Surf volt LTE-s, de akkor ezek szeint változtattak már. Mindenesetre a kártyám nem mai darab (még Westel van a hátulján), akkor töltöm is a csereűrlapot.
Ha kihozzák, akkor le kell adni a régi kártyát? Illetve csak személyesen annak adják oda, akinek a nevére szól az előfizetés? Mert ha igen, akkor inkább bemegyek személyesen, és kicseréltetem.
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Domino NetPlusz S arany csomag LTE képes? Ellentmondó infókat találok róla a neten.
-
-
válasz
BobChemistry
üzenetére
szia,
az aljzat tisztítását nem próbáltad (porszívóval például), nem csak valami kosz/szösz akadályozza a rendes érintkezést?
az egy éves jótállás után már csak a 2 éves szavatosság adott, de az már más feltételekkel, adott hiba jellege kapcsán nem sok remény fűzhető hozzá, de egy próbát megérhet persze, hátha...
érdemesebb direkt apr-be vinni, mert a szolgáltató is küldené tovább a gyártói/szerződéses szervizbe, az meg csak plusz idő oda és vissza, illetve a magam részéről azt szoktam mondani ilyen esetben, hogy inkább apr, mint tmx.
megnézik, szükség/igény esetén bevizsgálják és mondanak rá valamit, hogy milyen feltételek mellett javítható, esetleges költséget...stb., aztán eldöntöd, hogy mi legyen vele. -
BobChemistry
őstag
Üdv!
Tavaly április 14-én vásárolt iPhone 5s készülékem alig alig akar töltődni. Kontakthibás a töltőaljzat a telefonban, játszani kell vele hogy eltaláld a "szöget"

Alig 1 héttel a garancia lejárta után mit lehet tenni vele? Vigyem be a T-mobilhoz? Apple szerviz? -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
a céges passz összeolvadás tekintetében, olyanról nem tudok, a feltételek itt olvashatók; link
maummamut; elvileg (csak úgy) nem, a gyakorlatban kérdéses - mert volt már rá példa -, de írjatok meghatalmazást, az a biztos.
-
törölt tag
az én általam vásárolt telefont a feleségem függetleníttetheti a tmobnál? milyen iratok szükségesek ehhez?
-
minasm3
tag
Sziasztok!
Szerintetek van rá esély, hogy a március 31-éig tartó 3990Ft-os Nest X ATK kedvezményes ár ismételten elérhető legyen?
Köszi! -
-
válasz
üzenetére
a jelenlegi papírforma szerint igen.
KubanitoS; szia, nézz rá a my telekom felületen az extráknál, hátha mutatja az opciót és annak állapotát. (nekem mutatja a régi mozaik előfizetés kapcsán, pedig azóta kétszer váltottam már díjcsomagot.)
luimapeiz; lemondás esetén igen.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
InfoSMS szolgáltatást szerettem volna letiltani. Itt látom, hogy úgy tudom letiltani, ha minusz előjellel elküldöm a 777-re a szolgáltatás kódját, amit meg is tettem. A probléma mindössze annyi lenne, hogy a sikeres letiltásról semmiféle értesítést nem kaptam. Elküldtem a kódot a 1430-ra is, de semmiféle automatikus reakciót sem kaptam.
Hogy is van ez?
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Megvan a partner3 (céges) díjcsomag és új sim kártya is.
Kérdésem az, hogy ha lemondom a régi előfizetésem akkor köddé válik a KAP (arany) kártya és a pontjaim is? (összevonva a céges és sima előfizetésem - otthoni előfizetések is lemondás alatt) segítséget előre köszönöm!L
-
válasz
Ákinard
üzenetére
jobban, mert az még tört havi számlázású is.
Noá; nem csak új előfizetők.
a már meglévő előfizetők is rendelhetnek új előfizetést, de akár egy meglévő előfizetés megfelelő díjcsomagra történő módosítása is elég, ha nem olyanban van. (mobilos platformon, vezetékesnél más/jobb a helyzet, hiszen az a technológia alapja.) -
törölt tag
Akkor most ezt a telekom fon-t csak új előfizetők használhatják?

Ez nemtudom milyen szinten kedvező a cégnek hogy a jelenlegi előfizetők mehetnek a csába... -
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Mobilon Move M ATK díjcsomagom van. Alapból az 500 mega netg elég szokott lenni, max egy héttel korábban elfogy. Most viszont nem kapcsolódott a wifire és leszívta ma az adategyenlegem. Nem szeretnék egy hónapig a tabletről megosztott nettel szarakodni, ezért szükségem lenne erre a ciklusra (máj 19-ig) valami plusz netre.
A kiküldött SMS-ben ajánlja 1690-ért a +1 Gb-ot adó Turbo 1 GB-ot, de az alata lévő linken (www.telekom.hu/ajanlo) pedig ajánlja a Netplusz L és Xl csomagokat. A Netplusz L ahogy látom 1590-ért adna 1 Gb-ot ráadásul első két hónapban ezt megnégyszerezik.
De nekem nem kellene május 19 után... Az oké hogy a turbó eseti, és 30 napra vonatkozik. De ha a másikat (Netplusz L) rendelem meg, akkor azt lemondhatom minden következmény nélkül máj 19 után? Ennek amegrendelésével nem szűnik emg az 500 mega netem amit amúgy kapok?köszi
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dominos kártyám, át szeretnénk íratni egy másik névre, és ezt előfizetésessé tenni.
Ez mennyibe kerül? És mennyi idő alatt csináljál ezt meg? (partner üzletbe lehet ilyet?)
Köszönöm. -
Megint jól működnek...
1.) "Ezzen az előfizetésen számlatartozást látunk. Egyenlítsd ki a számlát, vagy próbáld meg egy másik előfizetéseddel". Katt a "Befizetem a számlám" gombra. Eredmény: "Jelenleg nincs befizetésre váró lakossági számla".

Tartozásom természetesen nincs...
...és kettő "z"-vel...

Telekom, én így szeretlek....

-
válasz
flegga92
üzenetére
külső tárról beágyazottak olyan tartalom a *.gif állomány, ami már nem tartozik bele az opcióba.
spici; ismerik a módszereket az illetékesek, akik követik a dolgot, azok látják, hogy néha ki is lőnek bizonyos kiskapukat, ha az úgy könnyen megoldható, hogy nem okoz problémát a szabályokat betartó felhasználóknál.
ezúton kérek mindenkit, hogy a szolgáltatások korlátainak a kijátszásához ne itt kérjetek és nyújtsatok segítséget, mert több tekintetben is problémát jelent a dolog!
köszönöm!
-
flegga92
senior tag
válasz
tepenzed
üzenetére
Valóban működik a Vimeo. Youtubeot ki lehet játszani de kár kísérteni a sorsot, mert csak azt érnénk el vele, hogy elvennék ezt a lehetőséget is. Vimeót meg ők nem tiltják, vessenek magukra. Pl FB videó is megy vele, de az Instagram már nem (pedig 3-4 hónapja még ez is ment).
Én pl azt nem értem, hogy a gif fájlok miért nem mennek a korlátlan böngészéssel. -
tepenzed
őstag
Valaki használja még a korlátlan böngészés opciót?
Ugyebár a youtube-ra nem vonatkozik így nem is nagyon töltődnek be a videók(mikor lejárt az alap adatforgalmam), viszont pl érthetetlen módon a Vimeo-ról atom gyorsan tölti be a videókat bárhol is legyek.
Esetleg vannak még ilyen videós oldalak amik működnek? Youtube-ot nem lehet megoldani valahogy? -
Mr. Teddy
őstag
válasz
vizslakutya
üzenetére
Értem. Hát mindegy, hétvégén megpróbálom, hátha átmegy a rostán. Aztán ha van valami keresztkérdés, akkor csinálom majd a hülyét. Ugyanakkor valahol nincs leírva, hogy mit is/kit is tekintenek "új" előfizetőnek?
Ha nagyon nem akarnak olyan számra adni kedvezményt, ami egykor előfizus volt, akkor kössék ki telefonszámra vonatkozólag... -
Vangelis
félisten
Srácok biztosítást csak előfizetős készülékhez lehet kérni?
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Nos a történet a következő:
-Áprilisi 19-ig telekomtól független Spotify előfizető voltam
-Április 17-én lemondtam (de attól még élt 19-ig), és meg akartam rendelni a Music M opciót, de sajnos online nem sikerült, egyedül az összerendelés sikerült -> Szerintem ez cseszett el mindent
-Ezen a napon még ügyfélszolgálaton beaktiváltattam a Music M opciót, ami sikerült, megkaptam az adatforgalmat, de nem bírtam újra összerendelni a fiókommal
-Jelenleg: nincs spotify premium előfizum, adatforgalom van, ügyintéző már egyszer újraaktiválta (műszakis), de még mindig nincs a "Beállítom a spotifyt" gomb az önkiszolgálón.Tanácstalan vagyok, szerintem olyan hibát generáltam a rendszerben amit még ők sem láttak.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Mr. Teddy
üzenetére
Nem ,én Mozaik Xs-ből mentem volna Magentás Next S-be,de ha meg akarom tartani a jelenlegi számomat,akkor nincs 50000 forintos kedvezmény,így arra gondoltam én is,hogy lemegyek Dominóba és 1 hónap múlva visszajövök.Na erre mondta ez a jóember,hogy ez nem megy,mert valami szoftver figyeli a táncolásomat.Így lementem Move Xs be +Netplusz L adatcsomag hozzá.(nekem a net jobban kell,mint a beszélgetés)
A vége meg valószínű egy Vodás Max L lesz,SZÁMMEGTARTÁSSAL -
schawo
titán
Sziasztok! Té kínál valamilyen femtocellát?
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nem tudom. Abból, hogy az oldalukon belinkelték a fonerásat, én arra gondolok, hogy nem biztos, hogy lesz saját.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
vizslakutya
üzenetére
Te is dominóból mentél volna Nextbe? Maga a kedvezményes Nextbe váltás sem ment, vagy csak az 50 rugós kedvezmény?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Mr. Teddy
üzenetére
Szegeden a múlt héten azt mondta a madár, hogy ez nem járható út, külön figyelik az ilyen próbálkozásokat. Nekem azért nem jött be, mert a meglevőből nem enged át nextbe csak ugy, ha új előfizetőként elvesztem a meglevő számomat. Ha marad a szám, akkor nuku ötven rugós kedvezmény. Ez van.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
b.daniel
üzenetére
Értem, tehát akkor a korábbi előfizus telefont, 1 hónapig dominosként pihentetve sikerülni fog ez, és nem néznek hülyének?

Bocsi, hogy kétszer is rákérdezek, csak korábban volt az is, hogy valami kedvezményhez, min 3 hónap előfizumentesség kell. Nem akarok beégni ügyfélszolgálaton. -
-
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Gyanús nekem, hogy volt-e / lesz-e Telekom Fon app, mert ennyi idő alatt kb 2x kellett volna engedélyezni, és az is gyanús, hogy letudták azzal, hogy linkelték a Fonera appját.
-
-
Telekom Fon iOS app ha jól látom még mindig nincs. Nem is lesz akkor?
Mert ez a Fon for Members eddig is volt amit most a főoldal linkel. -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Itt a fórumban is írtátok a hírt, közben én is láttam a honlapon, hogy van ez az 50000Ft kedvezményes telefonvásárlás, Magenta1-be új előfizetés létrehozása kapcsán.
Ez a kedvezmény működik akkor is, ha egy dominos számot szeretnék NextS ATK-ba magenta alá bevonni?(Igazából ez a dominos szám 2 hónapja még NextM-es volt, azért vittem ki dominoba, hogy később új előfizusként bevonhassam magentába, NextS-sel, ha jól dereng itt írta valaki, hogy elvileg 1 hónap után már be lehet vonni "új" előfizetésesként a számot.)
Ha működne az nagyon jó lenne, pont egy Samus A3 2016-ot néztünk ki, hogy vennénk az új előfizu mellé, így az most 19800Ft lenne a honlap szerint

-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
Sziasztok,
Ezt mikor szüntethetem meg, személyesen befáradva T-Pontba?
(ezt megszüntetném, de előtte céges Tarifa csomagra is beregelnék, egy név alatt, hogy ne vesszenek el a T Pontjaim és kedvezmény szintem) céges dokuk már megvannak, hogy tarifa csomagom lehessen, potyára meg nem akarok erre az előfizura fizetni.... inkább csak céges. Számom is lehet új... mind1
L
-
milenda
tag
válasz
bwin.party
üzenetére
Köszönöm, sikerült.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
milenda
üzenetére
Szia!
Azért, mert a Telekom szerint sokan hívták őket feleslegesen, így eltették a Ügyfélszolgálatot. A legegyszerűbb, ha felhívod a 1430-at utána kihangosítod a telefont és vársz 2 és fél percet. Utána követed a rendszert és azonosítod magad. Vicc, hogy ennyire lemorzsolnak mindent, nekem sem volt könnyű megszokni...
Üdv. bwin.party
-
milenda
tag
Sziasztok!
A 1430-on hogyan érhetek el eleven ügyintézőt? Régebben a 0-val lehetett, de ez már nem működik. -
eddie17
addikt
Május negyedikétől szeretnék dominós lenni, ahogy olvastam ez nekem 2700 lesz előfizetésről váltás során. Plusz bukom az aranykártyám. Ezen kívül van még valami ami hátráltathat az akcióban?
-
válasz
smileismarci
üzenetére
szombaton küldték nekem is, de nincs pofám csak úgy bemenni, legfeljebb ha vennék is valamit, bár ha már ott van az ember, akkor talán rá is segítenek némi keresztértékesítéssel.

tomibro; szia, milyen díjcsomagról van szó?
miként áll össze az az 1 + 3 GB? -
tomibro
tag
Sziasztok!
Otleteket szeretnek kapni arra, hogy a viberen es a facebookon miert nem lehet sem hang es sem video alapu telefonalast vegezni? Van voip korlatozas a telekomnal? Igen nagy internetcsomagom van, 1gb+3 szoval osszesen 4 gb nem igaz hogy ehhez nem jar mar voip! Marha idegesito! Elozo honapban meg ment a viber, azelott 3 honappal kb a facebookon is tudtam beszelni !
Otlet valakinek? Mas is jar ebben a cipoben?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Pánik a memóriapiacon
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Billentyűzet gondom van
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A szolgáltató gondolom megrendel X készüléket és a gyártó zárja az adott szolgáltató hálózatára a telefont, ott kerül rá a szolgáltató által kért/módosított szoftver (pl bootanimáció, csengőhang, szolgáltató appjai stb)