Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imre687
tag
van itt valaki aki rendelkezik olyan hardverrel aki be tudna nekem aktiválni az AMD oldalán egy crimson desert kódot?
-
Héraklész
senior tag
Ezen a képen pontosan mire utal a beállítás? Az FSR mekkora felbontásból mekkorát csinál?
És mi az a dinamikus felskálázás 30?
-
5leteseN
őstag
válasz
bravatis
üzenetére
Ha van kedved/időd: Hasonló hiba volt nálam, mert az alaplapi fesz-szabályzók az elspórolt passzív-(aktív-)hűtés miatt nem bírták leadni a VGA-val együtt(Nálam "húzott CPU volt ráadásul) már (szüken/biztonsági tartalék nélkül tervezett) határon lévő Ampereket.
Nálam bevált: Kapott egy 1-2€-s eBay-ventit. Köszöni szépen, jól van 4. éve! Ettől függetlenül lehet végleges Nálad az alaplap probléma!
Nekem szerencsém volt. -
bravatis
csendes tag
-
ricsip
addikt
válasz
bravatis
üzenetére
nagyon alap kérdés, de az összes DP és HDMI portot próbáltad a kártyán? Illetve kábelből is kipróbáltál többet is?
Én most vagy 2 hete szoptam egy retro géppel: radeon 9600 pro és xt kártyákat vettem bele apróról. Egyik azonnal elkezd artifaktolni 3d-ben, 2d-ben még jó. Azt újrapasztázás után se sikerült javítani, szóval megy a fiók mélyére (komplett gép része volt garancia nélkül így bem tudom visszaküldeni). Egy másik viszont 2d windows gui-ban is furcsán artifaktolt xp alatt a címsor közepén 1 konkrét csíkban. Játékok alatt meg csak bizonyos helyeken, de ott követte a geometriát, mintha a kijelzett színektől függött volna a lilás-zöldes szemetelés. Long story short, kiderült h. a DVI kábelcserével azonnal megoldódott a hiba (pedig vagy 4 másik kártya ment jól ugyanazzal a kábellel ugyanazon a monitoron).
-
bravatis
csendes tag
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Előkerült a fiók mélyéről ez a vga (a dupla ventis változat):
Először csak gyorsan kellett valami, de lehet meg is tartanám a gyereknek játszani, egy valami zavaró vele kapcsolatban, mégpedig, hogy a rajta lévő ventik látszólag fix fordulaton pörögnek állandóan, így a kártya egy kissé zavaró szélzajt produkál.
Szétszedtem a kártyát, kipucoltam, pasztáztam, újra összeraktam, nincs változás, viszont ami fontos, hogy a ventik kábele kéteres. Jól sejtem, hogy emiatt egyáltalán nem is lehet rajta szabályozni a fordulatot? Azzal tisztában vagyok, hogy ez egy olcsó, belépő szintű kártya, de a teljesítménye elegendő oda, ahova kell.
-
realme
tag
Sziasztok! Lehet rossz helyen kérdezek de majd szóltok. Azt szeretném tudni hogy egy GTX 1060 videokártya működne egy MSI P55-GD80 alaplapban, ugye a bios nem UEFI. köszi és bocsi ha rossz helyre írtam.
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz
ricsip
üzenetére
Sajnos igen, mert a hűtő kialakításában nagy szerepe van a hőcsőnek/hőcsöveknek, így nélkülük nem képes ellátni a feladatát. Nálam a tapasztalat az, hogy hasonló kialakítású és fogyasztású VGA-nál a működő hűtéssel a GPU alapjáraton 36-38 fok max terhelésen 68-73 fok ( szobahőmérsékleten és az értékek nem a "Hot Spot-ot" jelölik ). Most "hibás" hűtéssel (vákuum megszűnése, "hűtőközeg" elillanása) alapjáraton 53-56 fok; terhelve egy percen belül 90 fok egészen tiltásig! Ilyenkor lehet hűtőt cserélni gyárira, vagy tuningra; kivéve speciális kialakításoknál
. -
ricsip
addikt
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
kiszabadult a hűtőközeg, innentől a hőcső nem tudja a feladatát ellátni, ergo kuka az egész hűtési rendszer?
-
-
space52
csendes tag
Sziasztok! Tudtok valakit ajánlani, aki meg tudná javítani olcsón a Palit gtx 970 (4G)-ás videókártyámat, vagy felejtsem el és nézzek használtan? Milyen 4G-ás kártyát ajánlanátok? A 420W-os tápomat is ki kellene cserélni egy 600W-osra.
-
kolopele
nagyúr
-
-
Sziasztok.Szereztem egy inno3d 3070 twin x2 kártyát.De kifogott rajtam pedig vagy 40 kártyát pasztáztam már ventilátorcsere stb.Szóval nem ez volt az első.Kapott pasztát az elöző tulaj cserélte a thermal padokat.És mégis olyan magas a hotspot hogy nemigaz.Majdnem A 100 fokot nyaldosta el is érte volna ha hagyom.A padok 1mm-es ek.A gyári is akkora.A bavkplate alatt is van.Nem látok görbülést szerintem jól felfekszik.Szóval nem
értem.Lehet degradálodott a gpu?Előre is köszi a segítséget. -
Istvan2020
aktív tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Köszönöm, sajna még nem 9070en van
-
Veiled Bride
őstag
válasz
Istvan2020
üzenetére
9070xt-nél még a 30fok is teljesen rendben van.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Istvan2020
üzenetére
20 fok mindkét oldal esetében belefér.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
bizoonik
üzenetére
https://www.youtube.com/@doktorvga
Őt szokták ajánlani vga javításra.
Nem ismerem , nem reklámnak szántam.
Amúgy tipikus VRAM hiba a csíkozás.....és ha a BIOS-ban is csinálja, akkor pedig 100%.
Egy javítási próbát megérhet de a VRAM hibás VGA-k a legtöbbször a kukában végzik. -
bizoonik
tag
sziasztok!
van egy RTX2080 Ti-om ami egyszercsak megadta magát a Red Dead Redemption 2 alatt, terhelésen befagyott újraindult a gépem, most pedig már csíkos is a monitor pl most, fórumozás közben is.2 kérdésem van:
- lehet-e még ilyesmiről beszélni, mint a javítás?
- tudtok-e olyan helyet / vállalkozást Budapesten és/vagy környékén ahol ezt végrehajtják?előre is köszönöm a segítségeteket!

-
hfrankee
senior tag

-
ricsip
addikt
válasz
hfrankee
üzenetére
BIOS-ban nèzd meg h. a Secure Boot engedélyezve van-e. Ha igen, kapcsold ki.
Illetve nézd meg h. milyen módban fut a BIOS: legacy (CSM) módban, vagy UEFI módban?Windows alatt indítsd el az msinfo32.exe-t, és kopizd ide a legfelső összesítő oldal kiírt infóit:
a felső 1/3-ban kell lennie valahol a BIOS/UEFI módnak. A 3. harmadban meg a Secure Boot-nak. -
BogyóBP
veterán
Sziasztok. Az új Sapphire Nitro+ 9070 XT kártyának van pcie 5.0 csatlakozása. Ha oda bekötöm a tápegység eme csatlakozását akkor igazából vajon elfér a hátlap mögött a tápkábel? mert látom hogy mellékelnek hozzá egy splittert de így csak 1 kábel lenne akkor a gépbe 3 helyett.
-
hfrankee
senior tag
Sziasztok!
Ilyet még eddig nem tapasztaltam,segítsetek!
VGA csere lenne a hatalmas feladat! Ez kb a 128-ik pályafutásom alatt..
Röviden:
GTX 1070 ki, 6600XT be.
Nvidia csodásan fut, berakom az AMDt és semmi. BIOSig se nagyon jutok el.
Amit eddig próbáltam:
1070 bent, Guru3D Driver cleaner lefut, azzal az opcióval hogy tisztítás és leállítás (pont VGA cserére kitalálva)
6600 nem ad képet,ventik pörögnek, monitor power saving módban, de néha kiugrik abból.
BIOS reset, RAM variálás, PCI slot csere, semmi sem változik.
Vissza rakom az Nvidiat csodásan megy ismét!!!!! Bolondulok meg.
Nvidia driver fent, úgy cseréltem, akkor sem megy. Nem jutok el az F4-F5 lehetőségig.
Tegnap vettem egy 6600XT-t ugyan ez, az eladó vissza vette, sőt eljött hozzám hogy megbizonyosodjon hogy nem megy.
Ma vettem egy másikat és ugyan ez a szitu. Szóval tuti itt a hiba de én nem jövök rá mi!
Alaplap: ASUS Aorus Z370 Gaming
PLIIIZ! -
csakb
őstag
Sziasztok!
Kolléga Palit RTX 2080 Gamingpro OC kártyájáról leestek a ventilátorok. A gpufan.hu-n természetesen nincs 100%-ig egyező cseretípus, de rendeltem tőle olyanokat a Palit tillátorok közül, ami leginkább hasonlítottak, csak a csatalkozó volt más. Ezeket lecseréltem a megfelelő molex picoblade-ekre, és hát nem működnek.
Ezek után kerestem alin "tutibiztosan" ehhez a kártyához való szettet. Ma jött meg, tényleg látszólag kafa, a csatlakozók is megfelelőek, csak hát ezek sem működnek.
A kártyán a ventilátor meghajtással szerencsére még nincs gond. Az eredeti tillátorokban elporladt a műanyag a forgórészekben ott, ahol a tengelyek rögzítve voltak. Ha ragasztóval visszapöttyintem, és visszaszerelem őket, akkor továbbra is szuperül pörögnek, csak ez így nyilván nem tartós megoldás.
Gondolom, a pinout nem megfelelő a csereventilátoroknál, de ránézésre képtelenség megállapítani, hogy melyik pin micsoda, és a google sem a barátom.
Szívott már valaki ilyesmivel, és meg tudta oldani valahogy?
Ha a pinoutot cseszték el a dzsunkákban, akkor ugye lehet, hogy az új ventilátorokban rossz esetben már sikerült is kisütnöm a PWM modulokat.
Én már kezdek ott tartani, hogy a t. kolléga inkább bízza rá valami vga javító szakira a kártyáját.
-
-
bravatis
csendes tag
Sziasztok, gép bekapcsolásakor zizis, csíkos a kép, mintha memória hiba lenne, windows bootol a kép változatlan, belépve mint ismeretlen videokártyát detektál, a kép 800X600-as zizis képpel. Újraindítva a kép helyreáll, 1920X1080-ba jelentkezik be, hibátlan képpel. Több tesztet lefuttatva (FurMark, Superposition) is hibátlanul működik, semmi túlhúzás, tesztek simán lefutnak. A gép egy régi Asus H-97M-pro, Gigabyte GTX 1660 6GB, 16Gb Ram, táp Chieftec 550Ab (kb. 15 éves, vagy több). Más gépbe nem próbáltam lehetőség híján, videokártya RAM, vagy táp, kérnék ötleteket, köszönöm
-
HANTAI
csendes tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Köszi szépen, már meglett az infó, de a jelenlegi konfigomba felesleges az rx 6800Xt mert nem tudja ezt kihajtani ezért rx 6700xt vagy rx 6750xt - t keresgélek most bele!
-
cinikus
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egy ismerősömnek az XFX Rx 6700xt kártyája valószínűleg megadta magát, 1.nap bekapcsolt, 2.nap már csak 2-3 indításra, 3.nap már egyáltalán nem ad képet. Beindul a gép, felpörögnek a ventillátorok, a plusz tápot érzékeli, ha nem adjuk meg neki, mert villog a led rajta, viszont kép nincs. Ehhez a kártyához keresnénk szakit aki tudna vele foglalkozni!A kártya pontos típusa: [link]
Ha tudtok ne tartsátok magatokban!
Köszii! -
HANTAI
csendes tag
Sziasztok segítség kellene erről a kártyáról XFX SPEEDSTER SWFT 309 Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6,Konkrétan mit jelent az SWFT 309?
-
HANTAI
csendes tag
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Köszi,megtalálltam
[link] -
5leteseN
őstag
válasz
HANTAI
üzenetére
Az OCCT mintha tudna ilyet, bár azzal amin tesztelni akartam, nem volt hajlandó csak regisztráció+fizetés után, mert profi kártya volt. Gamer kártyát tesztelt volna, de nem olyat kellet volna ellenőrizni.
Tavaly a Yt-videókat nézegetve találtam ilyen programot, de már nem emléxem a nevére.
-
HANTAI
csendes tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Köszi,ezeket végigpróbáltam már korábban de nem ezek között van,
Ez olyan amelyben kilistázza a test után ,bár már közben is az összes memóriát ami van a VGA-n és pontos leírást ad a memória típusáról ,méretéről,kapacitásáról,azt külön számokkal jelöli amelyik hibás,de láttam olyat is ahol Multiméterrel mérték ki a hibás VRAM-ot ,majd azt az egyet cserélte, és tökéletesen működött a kártya!
Anno én is a programmal szűrtem ki a hibás VRAM-ot és sikerült is!
De most sehol sem találom ezt a progit,sőt a nevére sem emlékszem
-
HANTAI
csendes tag
válasz
Gambito
üzenetére
Sajnos csak itt találtam,
https://www.ebay.de/itm/366237527384?_ul=DE&mkevt=1&mkcid=1&mkrid=707-53477-19255-0&campid=5338338751&toolid=10001&customid=eb%3Ag%3Avms%3Aeb%3Ap%3A366237527384%3B{GCLID}&adtype=pla&loc_interest_ms=&loc_physical_ms=9042042&gclid=Cj0KCQjw7cLOBhDmARIsAGsuA0lM-taxgUA_GIG_V6l4gzNDf_kW751KD_yLYqDrp_7BcOeCjO7ueyAaAnX2EALw_wcB -
Borisz76
nagyúr
válasz
Tibroo
üzenetére
AI válasza szerint :
OCCT (OverClock Checking Tool): Az egyik legelterjedtebb diagnosztikai eszköz, amely rendelkezik dedikált 3D/VRAM tesztelési lehetőséggel. Képes terhelés alatt ellenőrizni a videomemóriát hibák után kutatva.MSI Kombustor: Az MSI Afterburner mellé telepíthető stressztesztelő program, amelynek "Wedge" vagy "Memory Burner" tesztjei intenzíven terhelik a VRAM-ot.
Video Memory Stress Test (VMT): Egy régebbi, de kifejezetten a VRAM hibáinak detektálására kifejlesztett célprogram, amely akár operációs rendszer alól, akár bootolható módon is futtatható.
FurMark: Bár elsősorban a GPU hőmérsékletének és stabilitásának ellenőrzésére használják (stresszteszt), a "GPU stress test" módja gyakran előhozza a memória hibáit is.
Én sem tudom , hogy melyik....
De emlékeim szerint ilyen problémám sem volt még soha. -
Tibroo
aktív tag
Sziasztok, kis segítségre lenne szükségem.
Mi a program neve amivel kideríthető,hogy a videókártyán melyik RAM modul a hibás a 8-ból?Régen csináltam és már nem tudom hol van az a program
"Gigabyte RTX 2080 Super" a kártya 2 napja elkezdett csíkozni eddig semmi baja nem volt húzva meg főleg nem ,teljesen normális használatnál csinálja ezt nem nagyon de idegesítő..Utána néztem és sajnos ennél a modelnél a Samsung ram Chip GDDR6 szoktak bedögleni
Köszönöm szépen élőre is a válaszokat -
BogyóBP
veterán
válasz
$p@rr0w
üzenetére
Szia, az a baj hogy valószinüleg az a venti egy hibás darab mert a ventik egyformán kéne hogy pörögjenek benyomás nélkül is nagyon simán akár megfújva is. Gondolom ez nem cserélhető ventis mint a sapphire kártyák ha garis érdemes lenne rákérdezni erre, vagy pedig itt van egy emberke aki árul mindenféle VGA hoz ventiket, és kicserélni azt az egyet vagy mind a 3 at egyszerre. Kb mióta van meg a kártya? Az a 9070 XT azért egy elég friss kártya.
-
$p@rr0w
őstag
Sziasztok, nagy gondban lettem:
XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - a monitorcsatlakozókhoz legközelebbi venti elkezdett "kelepelni" zörögni minden fordulaton, kézzel tekerve is.
Benyomtam, megtekertem - határozottan a csapágy amit enged a kártya irányába kb 2mm-t - mind a három ventit érezhetően láthatóan, a hibás venti sokkal merevebb, jobban szorul.
Igen ám de ettől megjavult, elhallgatott... Tehát most nem reprodukálható a hiba, így nem tudom gariztatni, várhatok amíg végleg beszarik...?
-
draco31
veterán
Hali!
I5- 9400, 16Gb RAM
Jelenleg egy 1050Ti van mellé. Kaptam egy RX6400-át. Van értelme cserélni, vagy kb egy kategória? Farming 25-özik vele öcsém. -
Viktor77
titán
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Keresgettem kicsit, de nem igazán találtam semmit.
Egy Reddit bejegyzésben említenek csak 8GB-os verzót, de ott is csak a memóriahiba miatt.
Ezt találtam még, ahol leírják, hogy a mobil verzió kicsit gyorsabb a 3060Ti-nál. Ha minden rendben van vele, és haverodnak elég a teljesítménye, ebben az árban kalkulájatok pénzvisszakérésnél.
Ha 3080 teljesítmény kell neki, akkor adja vissza. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Vigneau
üzenetére
Talált egy hirdetést, ami látszólag azonos a termékkel. Van rajta alienware felirat is. Totál így néz ki. E-bay-es hirdetés. Véletlen nem szállhat el az össz memória 1/5-e, hogy utána vígan működik? Mert észre sem vette a hibát, amíg rá nem nézett a gpu-z -re. Szóval mókolt kártya lehet kínából vagy átszitázták programon belül is, mondjuk egy 3070ti-t?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Jo, de most nem ez a lényeg. Egyebkent ja.
De az OEM kartya a lenyeg most. Nagyon szar hutese volt viszont. A mai napig vannak OEM kartyak, de mar egyre ritkabbak. Pl nekunk Dell ceges gépekben szinten ezek vannak. Kialakításában nagyon kicsi, brutal rossz hutessel, de hozza, amit az adott szeria kell hozzon. Lenyegeben OEM egybe gepekben alkalmazza nehany gyarto, lecserélt markajelzessel. -
Viktor77
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Az 1050-ek 2GB-osak, a Ti-ok 4GB-osak.
-
Vigneau
félisten
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
8GB-s RTX 3080-at eddig csak laptop verzióban láttam. 🤔
-
Glaz-dozfhut
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősőm így járt, de nincs ide regisztrációja. Érdekelne mi a tippetek a helyzetre. Én nem láttam ilyet; 8 GB-os RTX 3080. Azt mondja az eladó bolt, mert OEM verzió. Semmilyen keresésnél nem találtam olyat. [kép]
Ott tartanak, hogy visszaadnak 80 ezret a vásárlásból, de érdekelne az ok. -
kolopele
nagyúr
válasz
droti25
üzenetére
Abban az esetben lenne némi előrelépés ha olyan játékkal játszol ami kihasználja a 8 magot, de igazából jelenleg inkább azokon segít amiket nem optimalizálnak a készítők. Más esetben nem fogsz semmi különöset észrevenni. Akkor cserélj szerintem csak ha szinte semmit nem kell ráfizetned, ezen a platformon ami igazán előrelépés lenne az az 5700X3D és az 5800X3D lenne, csak elég húzós most a használt áruk.
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Adott egy RX 7800xt videókártya amit egy Ryzen 5600x hajt. Nem szeretnék még platformot cserélni így AM4-en belül fejlesztenék. Érdemes lehet cserélnem az 5600x-et egy 5800x-re? Lenne pozitív változás az Rx7800xt esetében? Félév múlva videokártyát is cserélnék erősebbre amit még egy 5800x kihajtana. 1440p-ben és 4k-ban is játszom egyaránt, játék függő.
Köszönöm előre a segítséget! -
Vomac91
újonc
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Megnéztem, mindegyik ki van kapcsolva. Ebből GPU szerviz lesz szerintem.
Dr. Vga-n kívül tudtok ajánlani valakit? Győri vagyok, pedig elmegyek ha arról van szó. Pc solar esetleg? -
Csupingo
veterán
válasz
BogyóBP
üzenetére
Nem, mivel amúgy is fémesen összeér minden, attól függetlenül, hogy neked pluszba hozzáér a DP csatlakozó széle a házhoz, vagy sem. Talán itt is látszik, hogy hozzá van csavarozva a csatlakozó fém külseje a vga fém végéhez.
-
Gambito
tag
Sziasztok!
rog 4090
crosshair x670 hero
thor 1200w regi
lian li striner plus v2 12vhpwr to 3x8 pinMásodjára küzdök black screen problémával, tavaly egy egész nyarat és most egy hete újra. Erősebb gameknél blackscreen kb azonnal, vagy max 5 perc után de pl lolnál nem, ez volt tavaly, fekete kép, háttérben hangok mennek , csak újraindítás segít, újraindítás után, recsegő windows bejelentkező hang, laggoló egér. Akkor volt minden, windows ujra gpu frame telepites ujra, driver downgrade(566.36) minden alkatrészt ki be dugtam, 12vhpwr kábelt ellenőriztem ezerszer, hogy jól illszkedjen, azt gyanítom akkor az volt a probléma, random jó lett és egészen mostanáig, fél évig hibátlan.
Most egy hete ugyanaz, megint próbálkoztam
mindennel, nagyon sok embernek van black screen problémája, és mindenki mást mond megoldásnak. Én most második körre power spikre tudok csak gondolni, lian li hosszabbító kábel és nem atx 3 táp lehet a baj ? Ez a kérdésem maradt, ha a kártya lenne hibás, nem menne. Fél évig 100% poweren aztán megint nem, szóval nem értem.
köszi ha elolvassátok! -
BogyóBP
veterán
Sziasztok. Ha a vga a házban csak úgy tud bele kerülni hogy a takaró lemeznel a displayport kábel feje hozza érhet a ház fém pcie takaró merevitojehez előfordulhat jelinterferencia vagy zajatvitel? Szépen beül a csatlakozó a foglaltaba de a ház sajnos olyan kialakítású hogy a pcie takaró lemezek között van egy függőleges merevített fém minden slot esetében es én erre gondolok hogy mi van ha ehhez a dp kábel aranyozott feje hozza ér.
-
válasz
Vomac91
üzenetére
Ja értem! Az totál mindegy, két kábel is megfelel, nincs jelentősége. Csak fizikailag legyen bedugva mind a 3-ba csati. Azt gondoltam hogy csak kettő csati van bedugva.
Tápod nem annyira rossz, el kellene bírnia.
Annyit kellene még ellenőrizni hogy a biosban nincs-e bekapcsolva legacy only vagy CSM mód mert az még okozhat ilyet. -
Vomac91
újonc
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Mind a három csatit be dugtam, de sajnos csak két 6+2 kábel van, ezert a három külön kábel helyett két kábel megy a három csatira.
Ez a típus:
ADATA XPG PYLON 750W
Elindul a gép, de nincs kép. GPU is világít, bár a ventik eléggé pörögnek rajta.
-
válasz
Vomac91
üzenetére
3 csati van rajta akkor csak úgy indul el ha mindhárom be van kötve.
A 750w-os táp elég lehet de melyik Adata pontosan?
Ha találsz 1-2-re 8 pin adaptert akkor az megfelel.
Azt viszont ajánlom a 3080-asoknál hogy nézz utánna az alulfeszelésnek mert tudja javítani nagyon a fogyasztást és melegedést. -
Vomac91
újonc
Vettem egy evga 3080 ftw3-t, de sajnos csak két 6+2-es csatlakozóm van. 750 wattos Adata tapom van, sajnos nem ad képet a kártya, a ventik eléggé pörögnek. Kevés lehet neki a két kábel ugye? Van valami "csel" esetleg hogy a két kábel jó legyen, mert ugye így egyik kábelt sajnos két helyre kell dugni. Holnap veszek majd egy másik tápot.
-
-
ricsip
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Mióta már nem gyártja az intel, és a youtube tech-influenszerek felértékelték, azóta az is megdrágult a nagyobb kereslet miatt.
-
válasz
wolfman
üzenetére
Aprón én a professzionálisoknál nézelődnék. Quadro P400, P600 bár azok miniDP portosak de driver van rájuk és arányag olcsóak. M2000 is jó lehet de már nincs támogatása meg mostanában drágán adják. Esetleg P2000 de az is eléggé drága (30eft).
Vagy ha talász használtan Intel A380-ast az még youtube AV1-et is gyorsít szépen de drágább kategória és van amelyik tápcsatis. -
wolfman
veterán
Sziasztok!
Témában sokkal jártasabb véleményt kérnék. Szükségem volna egy olyan VGA-ra, aminek 3db HDMI vagy DisplayPortja van, (esetleg ezek keveréke)ugyanakkor a legolcsóbb. Irodai gépbe lesz 3 monitorhoz.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Vga ból (rtx 3050 v 5050) van olyan gyártó, amitől tudható, hogy minőségi problémás? Nem a teljesítmény, hanem a lehető leghosszabb használhatóság a cél. Vehetem a legolcsóbbat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.