- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
Hali..
Mivel vga-val kapcsolatos dolog így felteszem itt is..Adott egy RX590oc és egy ASUS TUF Gaming VG34VQEL1A monitor páros. HDMI kábellel öszekötve.
A probléma , hogy win11 betöltéséig be sem kapcsol a monitor utána tökéletesen ad képet.. Tehát biosba sem tudok belépni. vagyis valószínű bemegy de ugye nincs kép. Régi monitorral volt kép de az vagy 8 éves volt.
Létezik ,hogy a win vagyis a vga driver betöltéséig olyan formátumban küldi a jelet a vga amit a monitor nem hajlandó kezelni? mesterséges inteligencia ezt akarja velem elhitetni de b@szott már át..
-
herrká
senior tag
válasz
Csupingo
üzenetére
Jó lenne. Most hoztam el egy frissen végzett informatikustol. Kitakaritotta. Összes kábel szét, össze. Procit újra pasztazta. Ő is csak a DVI kimeneten látott olyat, hogy azt mondta a monitor egy pillanatra felvillant, mikor bekapcsolta a gépet.
Még kipróbálom a ram ki-be, illetve kiveszem a vga-t, hátha akkor az alaplapi működik.
Bár a srác szerint pont az alaplap halhatott meg. Ha ez sem segít, akkor service... -
Csupingo
veterán
válasz
herrká
üzenetére
Esetleg memóriákat kivenni, visszatenni. Csak eggyel próbálni. Sata kábeleket kihúzni, visszakötni. Vagy minden meghajtót kikötni, nélkülük megnézni, hogy van e kép. Vga-t kivenni, visszarakni. A prociban nincs igp? Akkor vga nélkül is tudnád tesztelni. Jól jöhet akár egy bios reset is. Kikapcsolt, áramtalanított gépből pl. kiveszed az elemet 2 percre, aztán visszateszed.
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Nem tudom itt jó a kérdésem, vagy rossz helyen vagyok?
Korábban írtam, hogy leselejteztek egy gépet a melohelyen. Pár éve folyamatosan ment, ki sem volt kapcsolva, csak áramszünetkor vagy év végi leállásnal. Elkértem. Hazavittem. Probalnam, se kép se hang! Valami i7-es proci és gtx770 2gigas VGA van benne. Nem tudom megnézni Aidaval mert nem indul... Annyit csinál, hogy ledek világítanak, ventik indulnak, monitor jelzi, hogy kapja a jelet, de nincs kép! Próbáltam a HDMI -n, a displayporton, az alaplapi vga-n. Csak az egyik Dvi kimeneten jelentkezik, hogy ad ki valamit, amit érzékel a monitor. A többinél még ez sem. Merre induljak? Köszi -
SaitoX
tag
Sziasztok,
Z490 A PRO alaplappal próbált már valaki RTX 5070, vagy hasonló kártyát?
Az egyik fórumtárstól tudtam meg, hogy Z390 alaplappal az RTX 5070 nem működik (nem bootol be), jó lenne tudni, hogy Z490-el mi a helyzet
-
xtremist
őstag
válasz
Istvan2020
üzenetére
Hynix és samu. Nekem 2 volt és mindkettő hynix volt.
-
Istvan2020
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy az Asus Tuf 3060TI 8gb kártyákat milyen memóriával szerelték? -
SoupSayse
tag
GPU Hotspot 77 fok mennyire normális? Van egy új Sapphire pulse 9060xt 16gb kártyám, hosszabb folyamatos terhelés alatt a gpu hotspot eléri akár a 77 fokot is. Ez mennyire normális?
-
Csupingo
veterán
válasz
ricsip
üzenetére
GAI valamelyik nagy vga tesztjében nem említ ilyeneket?
-
ricsip
addikt
Sziasztok, egy olyan jellegű kérdésem volna, hogy retro videókártyák után kutattam korabeli cikkeket.
Volt egy, amit pár hónapja találtam (találtam pár hónapja, de maga a cikk 2003-2007 közötti lehet), és enlékeim szerint az Anisotropic filtering-ről beszélt. Vagy a Mipmap-ról. Vagy trilinearcfiltering-ről.
Volt benne szó, hogy talán az ATI Radeon 9600 vagy az X800 korabeli kártyák "csaltak" az aniso-val, vagy csak nem implementálták pontosan. Emiatt voltak tesztábrák (valami kör alakú standard sablonkép checkboard mintázattal) amin torzulások láthatóak emiatt. Az nvidia talán az 5-6 ezres sorozatánál már szépen jelent meg a kép, nem volt torzítás. De az Ati-nal talán a Radeon HD2000 vagy hasonló szériáig kellett várni, míg ezt javítani tudták.
Ezt a cikket sajnos nem mentettem le anno, és így most már nem találom sehol.
Vagy guru3d, AnandTech, Techpowerup, beyond3d vagy hasonló régi motoros portálon volt a cikk. Wikipedia Aniso cikke biztosan nem. Itteni Logout-os Tudástár Aniso cikk sem jó (és tudom h. angolul olvastam nem magyarul).Bárkinek van ötlete ilyen témájú review-ról?
-
válasz
Viktor77
üzenetére
Köszönöm!
Erről a kártyáról van szó: [link] 
Bennem is egy ilyen gyanú kezdett körvonalazódni, hogy ez a kártya AMD-s Threadripper-es környezetbe lett szánva. Rendesen ad képet Intel-es rendszerekben is, egészen addig amíg a driver-e nem töltődik be. Már mindent rommá állítgattam a BIOS-ban, de mindhiába... Próbáltam az UEFI módot is, és a "Resizable BAR" is be van kapcsolva, az "Above 4G Decoding"-re nincsen lehetőségem.
Egyébként nem mobil GPU van rajta, hanem rendes desktop, a CPU-Z és az Unigine is ennek ismeri fel:
Itt például egy mobil procis AMD 7940HX-ben van és hibátlanul megy. -
Viktor77
titán
válasz
KillHates
üzenetére
Gemini:
"Igen, bár ez hivatalosan nem "normális" jelenség, a kínai belpiacos (szürkeimportos vagy módosított) hardverek világában létezik ilyen technikai anomália. Nem arról van szó, hogy az nVidia tiltaná az Intelt, hanem a kínai gyártók (pl. Peladn, 51RISC, vagy névtelen OEM-ek) sajátos megoldásairól.
Az alábbi okok állhatnak a háttérben:
1. Laptop-chip asztali kártyán ("4080M" Desktop)
Kínában rendkívül népszerűek azok a kártyák, ahol laptopokba szánt GPU-magokat (pl. RTX 4080 Mobile) forrasztanak asztali PCB-re.A probléma: Ezek a kártyák módosított BIOS-t használnak, hogy asztali gépben egyáltalán elinduljanak.
Miért az AMD? Az Intel alaplapok (főleg a modernebb Z690/Z790 szériák) UEFI-je és biztonsági protokolljai (mint az Intel Boot Guard) sokkal szigorúbbak a hardver-azonosításnál. Az AMD alaplapok (AGESA) gyakran "elnézőbbek" a nem szabványos eszközazonosítókkal (Device ID), így egy ilyen "Frankenstein-kártya" sokszor csak AMD platformon hajlandó posztolni (képet adni).
2. Resizable BAR és az "Above 4G Decoding"
Az RTX 4080-as széria (főleg a laptopos változatok és a módosított 32 GB-os AI-változatok) kötelezően igénylik a Resizable BAR technológiát a megfelelő működéshez.Sok Intel alaplapon (különösen, ha aktív az integrált videókártya vagy régebbi a BIOS) a Resizable BAR bekapcsolása konfliktust okozhat ezekkel a nem hivatalos kínai kártyákkal.
Az AMD platformokon a SAM (Smart Access Memory) implementációja sokszor stabilabb ezekkel a hibrid kártyákkal, mert az AMD chipsetek máshogy kezelik a PCIe címzést a felső memóriatartományban.
3. Speciális AI/Workstation kártyák (Blower/Turbo modellek)
Léteznek olyan kínai gyártmányú, "Turbo" (blower hűtéses) 4080-asok, amiket kifejezetten kínai szerverekbe (pl. Inspur vagy Sugon gépekbe) szánnak.Ezeket a szervereket Kínában mostanában gyakran AMD EPYC vagy helyi (AMD licencen alapuló, pl. Hygon) processzorokkal szerelik.
A kártyák firmware-ét (VBIOS) sokszor ezekhez a konkrét alaplapokhoz optimalizálják, és előfordulhat, hogy egy fogyasztói Intel lapon egyszerűen "black screen" fogad, mert a kártya és az Intel ME (Management Engine) közötti kézfogás (handshake) meghiúsul.
Mit érdemes megpróbálni, ha Intel géped van?
Ha ilyen kártyád van és nem indul, az alábbi BIOS-beállításokkal lehet esélyed:CSM kikapcsolása: Csak tiszta UEFI módban van esély a működésre.
Above 4G Decoding: Ezt kötelező BEkapcsolni.
Resizable BAR: Ezt is BE kell kapcsolni (ha kikapcsolva elindul a gép, de instabil, akkor a driver lesz a szűk keresztmetszet).
PCIe sebesség korlátozása: Állítsd a slotot manuálisan Gen 4-ről Gen 3-ra. Ez gyakran segít a bizonytalan BIOS-szal rendelkező kínai kártyákon.
Fontos megjegyzés: Ha a kártya valójában egy Moore Threads (MTT) márkájú kínai workstation kártya (ami hasonlít az nVidiára), az hivatalosan is sokáig csak AMD alaplapokon működött megfelelően a kezdeti driver-problémák miatt."
-
Segítsetek! Létezhet olyan, hogy egy kínai belpiacos workstation nVidia 4080-as CSAK AMD-s platformon működik valami miatt megfelelően?
Vagy csak én vagyok helikopter? 
Összesen 8 gépben próbáltuk ki a kártyát, abból 2 AMD-s és 5 Intel-es. Az AMD-s rendszerekben hibátlanul működik, viszont az Intel-es platformokban driver install után, borzasztóen laggolni kezd a gép, majd restart és loop. Az Intel-ek között volt DDR4-es és DDR5-ös rendszerű is, desktop és mobil proci is. Az AMD-s rendszerek is desktop CPU-s és mobil CPU-s is ahol nincs gond.
Ami megvolt:
1, kifújtam sűrített levegővel a PCI-E csatit, és nagyítóval átnéztem
2, BIOS-t default-ra tettem, majd fail-safe-re, de semmi vátozás
3, az alaplapi Intel HD le lett tiltva, meg volt engedélyezve is
4, lefuttattam a memtest-et (azt hittem soha nem lesz vége) minden oké
5, kipróbáltam egy RAM modullal is (azaz mindkettővel, külön-külön), XMP meg ilyenek kikapcsolva
6, mivel eddigre a Windows-om már totál halott lett a kb 40 újraindulástól, beraktam egy másik SSD-t és húztam rá egy új rendszert; ugyanez: amit felszedi a drivert, vagy én telepítem kézzel offline, a gép elkezd dadogni és restart, majd boot-loop amíg a kártyát ki nem veszem. -
válasz
kiralytom
üzenetére
Nálam akkor lett ilyen,amikor a 9070xt került be a gépbe. (nv-nél nem volt ilyen soha)
És monitorrol hozom ki a hangot. De csak akkor amikor nincs terhelve a kártya. Tehát windowsban csak simán, zenét hallgatva, yt videókat nézve...
Bf6-ot fülessel játszom, a monitorrol hozom a hangot ott így nincs probléma.Amd betegség elvileg...vagyis driver.
Próbáld meg ezt : [link]
Hátha megoldja, nálam nem oldotta meg, de nem is izgat
-
_DiEGO_
őstag
válasz
.•°>RAZER<°•
üzenetére
Jah hogy garos a drágaság ?!
akkor én max annyit tennék a kivétel után hogy egy középfinom ecsetre alkoholos tisztítószert fúfjék és jól átkefélném, tisztítanám vele
biztos ami biztos alapon, mert elég piciny a rés főleg a felsőnél. Nehogy valami beleköpjön a levesbe 
-
válasz
.•°>RAZER<°•
üzenetére
Esélyes hogy elég sötét korszakban készült, azaz bányászláz idején konkrétan a nagyobb gyártók is ontották a rosszul összerakott kártyákat. Volt minden: csavarhiány, paszta hiány, durva felületek hűtésnél, sok oda nem illő dolog, 100+ fokos ramok spórolás miatt stb. Bár mondjuk ma is van bőven elég botrány a kártyák körül de talán nem annyi mint akkor.
Ha eddig így ment én hagynám a fenébe, szerintem szűrőkondik. -
válasz
.•°>RAZER<°•
üzenetére
Teljesen rendben van! Ne nyúljatok hozzá, mert a túloldalt a BGA joint odalesz melegítgetéstől és az aztán tényleg baj, ha nem oké!
-
kiralytom
aktív tag
válasz
Henker2
üzenetére
Én kipróbáltam a 9070 mellett az XT-t is. írtam is arról,hogy miért vittem vissza az XT-t és maradtam a 9070-nél. Itt el tudod olvasni
Egyéni döntés,hogy kinek mennyire és mennyit ér meg ez a teljesítménytöbblet.
-
Asycid
tag
válasz
Henker2
üzenetére
Most vettem CT-t, (xfx swift, samsung vram), ha szabadon engedem az fos-t, akkor beszív 300+ W-ot, de a kártya hője nem megy 55-65 fok fölé, közben néma (saját venti beállítással). Ha korlátozod az FPS-t, akkor a legtöbb játékban még 250w-ot sem fogja elérni. Nem gáz szvsz, én is féltem a nagy fogyasztástól. Mondjuk -70mv-ot állítottam be.
-
xtremist
őstag
válasz
Henker2
üzenetére
Ahhoz a felbontáshoz nem ártana a nagyobb teljesítmény, ezen túl hogy megéri, e azt senki nem tudja helyetted eldönteni. Áramszámlában nem igazán számít. Termelt hőben már igen, de elég jó ennek a generációnak a hűtése kb mindegyik típusnál. A tápnak bírnia kell, szóval elvi akadálya nincs az xt-nek.
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Segítsetek dönteni! 9070 vagy 9070XT?
Kérdés, hogy az a 10-15% többlet teljesítmény, amivel gyorsan az XT, megéri-e a több mint 100W fogyasztást?
Egy be quiet! 700W PURE POWER 11-es tápom van.
Jelenleg "még" egy 7800XT kártyám.
3560x1440-es felbontást fogok használni.
Esetleg konkrét típust is tudtok ajánlani ?
Köszönöm
-
_DiEGO_
őstag
válasz
.•°>RAZER<°•
üzenetére
Nemigazán Okés, én nembíznák meg benne. Elég tré módon lett felforrasztva. Legfelső a leggázabb! Én tuti mindhármat a helyére rakatnám, de a flső jobb oldalit is akkor mán. Megfelelő hozzáértő szakinak ez 4-5perc. Előkészítés és összerakás több idő, de megéri. Nem várnám meg h gond legyen...
-
xtremist
őstag
válasz
.•°>RAZER<°•
üzenetére
Sok így néz ki, ne aggódj, nem lesz semmi baja.
-
.•°>RAZER<°•
csendes tag
Ez így okés?
ez nem lehet probleeemmoooo?
RTX3080TUF
-
mateo91
tag
Sziasztok 7700xt tegnap felment a friss driver aztan 5perc jatek fekete kepernyo, de hallani hogy hatterben minden megy, gep manualisan ujraindit, kep vam de 2bol csak 1 monitoron es olyan mintha az adreralin nem lenne felrakva. Vissza raktam egy korabbi drivert azzal jo. Barkinek barmi otlet? Innentol fossak a frissitesektol? 1eve van meg a kartya eddig nem volt bajom vele.
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok!
Off topicban kérdeztem, pedig ide való:
Adott egy am4 5800x3d +7800xt amit egy am5 7800x3d+9070 váltott.
Esetenként a hangot a monitoron hallgattam eddig is. Single player gameknél, vagy nem kompetitív címeknél.
A jelenség , hogy youtube videóknál ( filmet nem teszteltem gépről) pattong néha a hang. Játék közben is volt , hogy mintha összecsúszna néha-néha a hang egy-egy intenzív jelenetnél.Az előző platformon 5800x3d+7800 XT nem produkált sosem ilyet.
1, Fejhallgatót rákötöttem monitorra, akkor nem tapasztaltam ezt a jelenséget.
2. Ha fejhallgatóval az alaplapi hangkártxán hallgatom a videót , úgy még nem vettem észre , hogy jelentkezett volna a pattogás , ropogás.
Mi lehet az oka? Nyilván kerestem google-ben és chatgpt-t is kérdeztem. A 48k-ról 41k-ra átváltott hangminőség nem segített. -
pipo112
őstag
Helló fórumozók !
a szakiktól kérdezném ,hogy egy pci-e 3.0 csatoló felülettel rendelkező alaplapban egy új gtx 5060/ti használható -e ? a deszka egy MSI X370pro gaming carbonelőre is köszönöm !
ui: régóta nem követtem a fejlődést, most érkezett el a fejlesztés. sry a tudatlanságomért!
-
berbencee
csendes tag
válasz
Armisael2023
üzenetére
Ez szuper!
Használd egészséggel! -
C64
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
A chatgpt szerint:
A legvalószínűbb okok ebben az esetben
🔴 1. Alaplapi PCIe slot / vezérlő probléma (TOP gyanúsított)
Lehet:
koszos slot
oxidált érintkező
enyhén sérült PCIe lane
instabil kapcsolat
Ez okozhat pontosan ilyen artifactot.
👉 Megoldás:
Kártyát kivesz
PCIe slot kifúj (sűrített levegő)
Visszatesz
Ha van: másik PCIe x16 slotba teszt
🟠 2. Tápegység instabilitás
RTX 4080 Super nagyon érzékeny:
rossz 12VHPWR kábel
átalakító hiba
feszültségesés
Ez VRAM/GPU hibát szimulál.
👉 Tipikus:
driver telepítéskor jön elő
terhelésváltáskor
Megoldás:
másik PCIe kábel
ne Y-elosztó
ha van: másik táp próba
🟡 3. RAM instabilitás (sokan nem gondolnak rá)
Ha a rendszer RAM hibás:
DMA hibák
PCIe adatkorruptálás
artifact a GPU-n
👉 Főleg XMP/EXPO mellett.
Megoldás:
XMP OFF próba
MemTest86
🟢 4. BIOS / PCIe kompatibilitás
Régi BIOS + RTX 40xx = gyakori gond.
👉 Megoldás:
BIOS update
PCIe mód: Auto → Gen4 fix
🔵 5. Windows / driver maradvány
Másik gép tiszta, itt nem → szoftveres.
👉 DDU kötelező.
✅ Mit csinálj sorrendben (20 perc alatt kiderül)
1️⃣ PCIe slot + újraültetés (5 perc)
vedd ki
kifúj
vissza
ha van: másik slot
2️⃣ Tápkábel ellenőrzés (kritikus)
12VHPWR teljesen benyomva?
nem feszült?
nincs megolvadás?
⚠️ Fél milliméter is számít.
3️⃣ BIOS-ban állítsd:
Kód másolása
PCIe Speed → Gen4
Above 4G → ON
Resizable BAR → ON
4️⃣ RAM teszt
Kapcsold ki XMP-t próbaképp.
5️⃣ DDU driver reinstall
📌 Leggyakoribb forgatókönyv ilyen esetben
Tapasztalat alapján:
🥇 PCIe kontakt hiba
🥈 12VHPWR kábel gond
🥉 BIOS inkompatibilitás -
Armisael2023
csendes újonc
válasz
berbencee
üzenetére
Szétszedtem és összedugdostam a kábeleke (nem volt annyira körülményes mint amire számítottam) Pár gammel megterheltem és úgy tűnik rendben megy minden. Szal még1x köszi mindenkinek a segítséget!!
berbence: igen pár napja ráfeküdtem erre a dologra nekem sem dobott fel külön EVGA kábelt. De "EVGA 12vhpwr adapter" kombóra már értelmesebb linkeket dobott és ott több hozzászólás írta, a CableMod kábelt. Sőt, egyeseknél pont olyan GPU-hoz használták mint amit vettem. A CabelMod honlapon a configuratorban tök jól kilehet választani a PSU-t és a GPU-t is amihez a kábel kell + írja is, hogy csak az "A" verzió jó, a "B" az nem kompatibilis az ASUS 5070Ti ROG Strix-el. Mondjuk 3-4 hét lenne a shipping, ezért néztem idehaza, hol lehet beszerezni.
De, mivel minden rendben megy az összerakott géppel, így mellőzöm a beszerzését

-
dik
őstag
válasz
berbencee
üzenetére
Bár volt annó egy olyan, hogy a gyártók nem arra törekedtek a gazdaságosság érdekében, hogy jó minőségű pad legyenek rajta így annó azt mondták kb. a nevesebb gyártók közül tök mindegy volt melyiket használja az ember mert kb. mind jobb lehet. Volt egy ilyen megközelítés is. Nem tudom ez mennyire lehetett igaz...
-
berbencee
csendes tag
Alapvetően igazából ez nem egy rossz gondolat. Amikor kemény akkor már nem tud tökéletes kontaktot kialakítani, szétszedés-összerakás után.
Ha kemény mindenképpen a cseréje javasolt, de ha puha az sem feltétlen jelenti azt, hogy jó.
Amennyiben puha akkor érdemes stress test alatti VRM hőmérsékletet ellenőrizni.
Ez persze az én gondolatmenetem, én mindig ez alapján jártam el és eddig mindig sikerrel jártam. -
dik
őstag
A padeknél ha amik gyárik vannak rajta azok miféle anyagból vannak lehet tudni, hogy még 5+ év múlva is atom puhák? Ezek szerint azoknak cseréje nem indokolt? Vagy képesek tönkre menni az is? Eddig úgy voltam vele ami megkeményedik az megy, lehet rosszul gondoltam persze...
-
Sziasztok!
Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy vettem egy munkaállomásba való blower-es 4080Super-t, rendesen ad képet de amikor a driver felmegy akkor a gép borzasztóan el kezd laggolni (még az egér kurzor is) a kép szétesik és a gép újra indul hektikusan.
A konfig amibe bele került: Intel 13900, Intel B760M D4 alaplap, 750W-os táp. Egy 4070S lett lecserélve erre, az tökéletesen működött a fenti konfigban. Csere után ez lett:
Kipróbáltam egy másik Intel-es gépben; ott eljutottam a tesztprogramig, de aztán ott is lefagyott, majd újraindult:
Az eladó nagyon segítőkész volt, beraktuk a gépébe és ott tökéletesen működik. Javaslatára kicseréltem a tápegységet egy 850W-os XPG-re, a monitort és a kártyát displayport kábellel kötöttem össze. Ezt produkálja:
Gyanítom, hogy valami beállítási gond lehet, mert a C64-nél tökéltesen megy a kártya! -
Jimbow
tag
Sziasztok!
Előrebocsájtom, hogy alapvetően casual enjoyer vagyok
Szóval szembejöttek velem a DLSS 4.5 posztok Facebookon, megörültem, ahogy kell, rákerestem, utánanéztem.
Elolvastam az instrukciókat, és ott írják, hogy az NVIDIA app-ban kell a DLSS override alatt valamit átállítani, hogy működjön. Megtettem, és láss csodát, a Stalker 2 szebb lett, mint valaha. Ha ezt nem állítom be én, hanem a játékra bízom (Use 3D app setting) akkor semmi override nem aktív.
Tök jó. A kérdés - én élek barlangban, hogy eddig lövésem sem volt arról, hogy ezekhez hozzá érdemes nyúlni? Gondolom ezzel többet ki lehet hozni a kártyából. Ti mennyire állítgatjátok ezeket?
Azért is lep meg, mert eddig megmagyarázhatatlanul csúnyább volt a vártnál több játék is nálam, pedig egy 5070-ről van szó.
Üdv. -
Henker2
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy 7800XT karim van, egy i5 13400-as procival. Egy 27"-os 1440p-s monitort hajtok.
Ezt a monitort szeretném lecserélni egy 34"-os 1440p-s monitorra.
Annak tudatában, hogy a 27"-os felbontása 2560×1440
és a 34"-os monitoré 3440×1440Milyen teljesítménybeli "romlást" fogok tapasztalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy csak én vagyok helikopter? 
akkor én max annyit tennék a kivétel után hogy egy középfinom ecsetre alkoholos tisztítószert fúfjék és jól átkefélném, tisztítanám vele
biztos ami biztos alapon, mert elég piciny a rés főleg a felsőnél. Nehogy valami beleköpjön a levesbe 
Telefon engem is már jópárszor megtréfált. Így kénytelen az ember elolvasni mit írt küldés előtt. Nem volt szokásom, aztán kellett javítanom, meg elnézést kérni, hogy nem azt akartam

Írom majd, hogy mire jutottam!