- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
válasz
TheMarci #137600 üzenetére
Most kell mennem január elejéig a 2+1 autóriasztóba szerelt kártyát egyeztetni. Nagyon utálják az ügyintézők. Nincsen nekik benne pénz. Undorító.
Múltkor odahívta a másik ügyintézőt a srác, miután nem tudta ő sem sms küldés nélkül elindítani az egyeztetést. Valahol a hívószámnál egy legördülő menüben azt kell kiválasztani nekik, hogy "riasztóban levő kártya" Azután tovább tud lépni sms küldés nélküli egyeztetésre.
Múltkor már beszólt a hölgy. Azt mondta, hogy a mai napon (dél körül volt) reggel óta csak adatot egyeztet, semmi hasznos munkát nem végzett, egy előfizetést nem adott el.
Közöltem vele, hogy ők szüntették meg a Telekom fiókból indított sms nélküli online egyeztetés lehetőségét, így ne nekem mondja, jelezze a felettesének. -
Oliverda
titán
válasz
TheMarci #137546 üzenetére
Házon belül (pontosabban azonos Wi-Fi-re kapcsolódva) akkor is lehet az órával telefonálni, ha nincs benne eSIM. Én padon szoktam futni, teremben, és úgy is átjön a hívás, amikor épp az öltözői szekrényben hagyom a telefont.
Évente 12k csak az okosórás eSIM, plusz még legalább kétszer ennyivel fizetsz többet a Telekomnál a hasonló mennyiségű hang+adatért, így pedig éves szinten már egy viszonylag nagy összeg jön ki, amennyit szerintem csak ritkán ér meg ez a feature.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
TheMarci #135963 üzenetére
Természetesen marad kínálatban korábbi iPhone gyártmány is, csak nem az összes típus.
[link]
Új modell bevezetését követően a korábbi Pro és Pro Max már csak a meglévő készlet erejéig vásárolható meg, utána kivezetik (nem lesz tovább elérhető). Jelenleg is megvehetőek az iPhone 12, iPhone 13 és 13 mini típusok a Telekomnál, ellenben a 14 Pro és Pro Max ki fognak kerülni innen, miután elfogytak; maradni fog a normál iPhone 14.
-
RaZroX
addikt
válasz
TheMarci #90496 üzenetére
Vodánál szoktak szórakozni, hogy átvételkor beközlik hogy kérnek X összeget csak úgy a telefon árából.
Legutóbb (1 éve) amikor telekomnál vettem telefont, akkor online rendeltem, írták, hogy átvételkor 0 ft. Így is volt, oda adták és vittem. Ez remélem nem változott azóta sem. -
lupus_l
aktív tag
válasz
TheMarci #85207 üzenetére
Ki lehet harcolni a Next Business M-nél olcsóbb díjat ugyan azokért a EU-s feltételekért + mobilnettel (amit csak lassítanak!
).
Én azon b*sztam fel magam, hogy az első ügyintéző nem mondta, hogy nettó árakról beszél, még a 2. alkalommal sem. Jobb ezt tisztázni az elején és kérni, hogy ne trükközzenek áfa nélküli árakkal (úgyis kifizetjük, nem?).Azt mondták, hogy nem küldhetnek semmit a csomagról... Elmagyaráztam az ügyintézőnknek, hogy a cégünk az államihoz hasonló rendszerben működik, írásos ajánlat nélkül semmit nem kötnek. Egyből el tudta emailen küldeni az ajánlatot
lugosi: nálunk korlátlan beszéd/sms Európában mindenhol + 7 GB internet
-
válasz
TheMarci #85207 üzenetére
Én is így jártam mint te. Kaptam egy ajánlatot, ami árban nem volt jó. Nemet mondtam rá, és 2-3 hét múlva jött egy jó ajánlat. Minden korlátlan belföldön, plusz korlátlan az euban és 1 giga net. Ugyanez a nóta, árat nem küldenek de feltételeket igen emailben. Az új ajánlat szerintem már jó.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
TheMarci #85205 üzenetére
Pedig a telefonos ajánlat alatt mondják, hogy mennyibe kerülne a tarifacsomag. Az árat nem küldhetik ki, de a tájékoztatót a csomagról igen (emailben).
Én az első ajánlatnál (aminél nem mondták egyből, hogy nettó összegről beszélnek végig) megmondtam, hogy drágának találom, hiszen a publikus lakossági kedvezőbb. 2 hétre rá a publikus lakosságinál jóval kedvezőbbet ajánlottak -
-
válasz
TheMarci #67768 üzenetére
a céges passz, magánt néztünk, céges nem ugrik be az ismeretségi körben sem, hogy ránézhessek kíváncsiságból.
korábban ezt sem mutatta, de ahogy nem olyan régen írtam, a számla befizetését követően megjelent a részlet is.
régebben párhuzamosan is futott a kettő, illetve a részlet sokszor megjelent korábban, akár már a hónap utolsó napján is az, ami a következő hónap utolsó napjáig volt határidős, az új rendszer most másként működik, legalábbis jelenleg, de esetlegesen átállhat majd később ez is a régi módira, az lenne a jó.
azt örömmel tapasztaltam meg, hogy ma már a számlák részleteit is látom, illetve letölthetők azok a my telekom felületen is, tegnap ez még nem működött.Tamás34; nem egyre rosszabb, csak erőltetik az átállást és azzal vannak gondok, de alakulgat.
nektek viszont megszűnnek úgy itt a gondok, máshol persze minden szép és jó lesz, sosem lesz hiba.
biztos belenézel akkor néha a leendő szolgáltató témájába is, hogy sehol sem fenékig telfel az élet... -
-
válasz
TheMarci #53119 üzenetére
az más szabályozás alá esik;
A Készülék javítását vagy cseréjét a Mobiltelefon-szolgáltató a hiba típusától, illetve az alkatrész vagy cserekészülék elérhetőségétől függően a lehető leghamarabb, de a a kárbejelentést, illetve a kárelbíráláshoz bekért összes dokumentum Biztosított általi benyújtását követően legfeljebb 15 munkanapon belül teljesíti.
A 15 munkanapos határidőbe nem számít bele az az időszak, amely a kár Adminisztrátor által történő elfogadása (a kárszám kiadása) és a Telekom üzletekben való kárérvényesítés közt eltelik.forrás; link
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
TheMarci #51238 üzenetére
lemaradtam vmiről?
a upc európa-szerte ismert cég lett időközben ekkora felhasználó bázissal, hogy a free wifinek örülnöm kéne külföldön?
Debrecenben kb. kiszorította őket a Digi. szóval hiába Miskolcon otthon dübörög a gazdaság a UPC-nek, itt páldául semmire nem lenne jó a dolog.(#51237) erdoke: nem arra gondoltam, csak rosszul fogalmaztam (bocsánat)!
belépnek egyszerre 2 különböző és addig számukra ismeretlen területre.
(#51240) TheMarci: erről nem tudtam, akkor mea culpa!
-
csababarca
őstag
-
tomy86
addikt
válasz
TheMarci #44137 üzenetére
Pedig az itt leírtak szerint akkor is fizetni kellene (de, lehet hogy van ezzel kapcsolatban frissebb ÁSZF):
"2. A Biztosító a jelen Szerződés szerinti esetekben és feltételekkel abban az esetben is teljesít szolgáltatást, ha a Nyilatkozatban meghatározott, mindenkor biztosított Készülék tekintetében a Biztosítási Esemény akkor következik be, amikor a Károsult a Biztosított tudtával és hozzájárulásával jogszerűen használta a Készüléket."
ugyaninnen:
"12. Károsult:
- a természetes személy Biztosított Hozzátartozója
- vagy a jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezet Biztosított munkavállalója vagy vele egyéb munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló munkatársa,
- vagy a fenti munkavállaló vagy egyéb munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló munkatárs Hozzátartozója. " -
dptrsk
Topikgazda
válasz
TheMarci #43344 üzenetére
Ennél azért kicsit összetettebb a dolog.
Bevezették a Next csomagokat, pl ATK Next S 5490Ft/hó bármilyen fizetéssel és sokan aláírták erre a csomagra a 2 évet.
Erre most a szolgáltató megemeli a havidíjat 6090Ft/hóra és biztosít e-pack kedvezményt ha elektronikusan fizeted 600ft/hó. tehát e-packel ugyanott vagy csak több kötelezettséged lett ugyan azért a szolgáltatásért!A te szemszögedből értem a dolgot, a Move csomagoknál nincs is probléma, mert azt úgy vezették be, hogy e-pack és e-pack nélküli havidíj, de a Nexteknél tarifahűség mellett, árat emel. Ez az ami az embereknél jogosan kiverte a biztosítékot.
erikviking: Ha valakinek van számlája, de nincs kártyája a csoportos beszedés akkor is működhet, ami szintén elektronikus.
-
djculture
félisten
-
válasz
TheMarci #43082 üzenetére
most is lehet venni részletre, őt konkrétan az zavarja, hogy csak az előfizetésre aláírt hűség mellett nem biztosítanak részletre történő vásárlást, hanem csak akkor, ha díjcsomagra is aláír hűséget.
ez van, ezt kell szeretni...
akkor valahogy nem problémáztak az iphone tulajok/vásárlók, amikor csak és kizárólag arra elengedett a szolgáltató hosszú hónapos hűségeket - többet, mint az akkor aktuális arany/platina jogosultság adott bárkinek is az előrehozott opcióban -, és aláírható volt újabb hűség, ha az újabb iphone típust vásárolta meg az előfizető - azonos, és nem pedig drágább áron -, de olyan is van/volt, hogy arany/platina kiemeltség esetén a hűség lejárta előtt, előrehozottan történő készülékvásárlás során csak az iphone esetén nem kell(ett) kifizetni az eltörölt hónapokat, más készülékeknél - még a legdrágább android...stb okostelefonoknál is - meg igen!raziel01; abban nem igazán van ráció, azzal az erővel aláír valamelyik díjcsomagra is, és kihozza úgy részletre - már ha megkapja húzós mobil előleg nélkül...
-
válasz
TheMarci #34918 üzenetére
automatikusan újítgatja havonta a rendszer, így mindig csak egy díj adott, például a net&roll 1gb/net&roll 1gb lte havonta 1000 ft.
arra figyelj, hogy te ne aktiváld manuálisan azonos opciót kétszer egy hónapban.
egész jól lehet kiskapuzni, ha a fordulónapot is figyeli az ember. -
válasz
TheMarci #34912 üzenetére
szia,
lehet többször is aktiválni, de ezt vedd figyelembe;
A Net&Roll ... opció aktiválására naptári hónaponként egyszer van lehetőség díjmentesen. Minden további újra aktiválás után az opció havi díjával azonos mértékű aktiválási díjat számítunk fel.
a következő hónapban csak egy megy tovább, viszont az addig, amíg le nem mondod.
számlázás;
A Net&Roll opció havi díja törthavi számlázású, a benne foglalt adatmennyiség egész havi...
aktiválod, 10 nap múlva lemondod, és 10 napot fizetsz arányosan.
arra figyelj, hogy a lemondáskor az ügyintézővel kell visszakapcsoltatni a díjcsomagban alapban adott netet. -
-
válasz
TheMarci #23318 üzenetére
Szerintem jól érted, s akkor a kérdező kérdésére a válasz egyértelmű nem.
(Mondjuk az elképzelés nem lenne rossz....)
(#23319) dudas1986:
A T ebből a szempontból továbbra is igen szigorú. Ha jól emlékszem, a számla lejárata után két hetet adnak, aztán egyirányúsítanak.
-
Vangelis
félisten
-
1430
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest