Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
Már csak 19 nap!
-
Win-T
őstag
válasz
Franklin
üzenetére
Nem, nem így értem. Ha valaki mást szeretne hallgatni az alkotók által elképzelt helyett akkor kár spotify meg ilyesmi integrációt követelni, hiszen bármikor kikapcsolhatod és mehet amit szeretnél.
Mondjuk Forzában ez pont szarul volt eddig megoldva, mert hiába kapcsoltad ki, attól még mindenhonnan szólt a fesztiválhelyszíneken, checkpointoknál, ha akartad ha nem. Remélem erre mostmár odafigyelnek (bár kétlem). -
Franklin
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Értelek, de nem mindenkinek az élethű motorhangok a fontosak.
Nekem pl. fontosabb a vezetés feelingje, amihez hozzátartozik a rádióból szóló zene is.
FH4-gyel pl. nagyon sokat toltam, kb. az összes rádiót végighallgattam és azóta is elkap az a feeling, ha meghallom azokat a zenéket, pl. Eyes Set To Kill, I Prevail, Foo Fighters, stb.
Nem beszélve arról, hogy mennyi jó előadót fedeztem fel játékban hallott zenék miatt, főleg Forzákban és GTA-kban.
-
kill_switch
senior tag
Fölösleges ilyeneket beleremélni, minek foglalkoznának egy specifikus animével, ami egy a sok ezerből? Semmi értelme. Letisztult japán lesz, mesecsöcsös hentai lányok is csak akkor lesznek benne, ha a rajzolók megcsinálják a vinylt a kocsikra. Na az mondjuk fixen lesz, eddig is volt. De reklám táblákon kétlem, hogy ott virítanának, pedig az nem ritka arrafelé.
(Arról nem beszélve, hogy fölösleges pénzeket kéne fizenit a jogokért.) -
parandroid
félisten
válasz
Franklin
üzenetére
Kicsit azért érzem amúgy furának ezt a vitát, mert közben meg folyamatosan azon megy a sírás, hogy nem élethűek a hangok. Persze nagy többségünk elég ritkán csapatja hiperautókkal, szóval a fene tudja. Nekem mindenesetre az immerzivitás jelentős részét a hangok adják, verseny közben meg az egyik legfontosabb visszajelzés is (force feedback rezgést gyűlölöm, az instant off minden játékban), szóval nálam a zene az mindig le van némitva. Engem őszinten szólva márvaz is irritál, amikor a sztori mód elkezd néha random pofázni.
p
-
Win-T
őstag
Konzolon nem tudom hogyan működik, de PC-n sosem értettem ezt a zene mizériát... hát olyan zenét raksz bármi alá amit csak akarsz, egy alt+tab az egész.
-
homerhamm
veterán
-
.LnB
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Nehogy azt hidd...

Érdekes egyébként, hogy FH-ban én mindig kontrollerrel voltam gyorsabb. Hiába Fanatec kormány, vagy legutóbb Trustmaster (mondjuk az nem volt túl jó). El is adtam mindig. Számomra a kormány feelinges volt, de nem gyors (Horizonban, persze Assetto-ban számított azért)
Összességében a játék nem köt már úgy le. Nem számít se a játék, se a periféria.(Azzal akartam viccesen kezdeni, hogy ha olyan bringàd lenne mint nekem, állandóan tekernél te is.
) -
Tibiajax
nagyúr
..olyan cuccod lenne a game alá, mint amit én pakoltam most össze, akkor mindjárt több kedved lenne
én most kb alig bírom elengedni a kormányt, annyira visz magával, ígykontrollerrel abszolut érdektelen, a rossz kis szim/árkád horizon-unk, egy kormány-setuppal már sokkal jobb, de most, a több hónapon át húzódó, centiről centire igazítás után így megálmodott konfigommal, áhh.. totál belevesztem a bmw-s, meg aston martin-os mérföldekbe
bár igazából az a poén, h kb minden járművel tök élmény az egész -
m0h0senator
őstag
Horizon 5 csak GamePass-ben volt de itt egy Deluxe-ra benevezek egy régi X360 Joy-al amit akkor vettem mikor jött a GTAV PC-re. Tegnap teszteltem H5-ben és semmi baja.
-
.LnB
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Az mondjuk kérdéses, hogy mennyire fog engem lekötni a játék. Mert megint hetek óta oda sem ültem a géphez. Most már fixen jó idő van bringázni, az megy már.
És annyira lelkes sem vagyok a FH6-tal kapcsolatban. Nem rossz, nem rossz, de nincs meg a "nagy érzés". Simán lehet, hogy a heti feladatok nekem elegek is lesznek. Az kizárt, hogy a megjelenéskor rámennyek a világranglistára mint a FH5-ben.
-
.LnB
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Igen. De mi egy fiókot, egy PC-t hasznàlunk. Sokkal egyszerűbb lenne, ha ingame lenne profilvàltàs lehetőség. De a fiam már mondta, hogy nem kell fiók, mert a heti feladatokat úgy is nekem kell majd csinálnom.
-
.LnB
titán
válasz
kill_switch
üzenetére
Végül Steam vásárlás lett belőle. A kölyök döntött. De azért köszi az infót.

-
CJ4567
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
Stalker 2-nél időben adták a kulcsot, előtöltés indulásakor már jött is.
-
.LnB
titán
válasz
kill_switch
üzenetére
Ha mondjuk te megerősíted, hogy lehet így venni akkor oké. Csak én féltem attól, hogy ebben benne van az is, hogy a megjelenés napján nem lesz kulcs. (Az mindegy is, hogy a korai hozzáférés él e majd, az másodlagos).
-
kill_switch
senior tag
-
.LnB
titán
válasz
kill_switch
üzenetére
Azoktól kicsit fázok ilyen előrendelés esetén. Rögtön küldik is a kulcsot, vagy csak a megjelenés napján?
-
Raymond
titán
Engem azert erdekel mert most van nagy varos is es a forgalom if tobbenk tunik, de a grafika picit meh valamiert. Az FH es az FH4 is jobban bejott, ez sokszor valahogy olyan flat. Az MX5-os resz tenyelg furan nez ki, nagyon "on the rails" kinezete van, de a tobbi jo volt.
-
.LnB
titán
Új-Zéland-i store-ból a legolcsóbb a játék? Még mindig működik az, hogy ott vesszük meg? Rég vettem már így játékot azért kérdezem.
-
james001
veterán
Ennyi volt a festival playlist? Belépek és ez fogad,pedig csütörtökön megcsináltam a háromnegyedét ami volt cuccnak,akkor még minden jó volt...

Forzathon shopba se enged be,de online van,mert mutat más játékosokat,beenged máshová és neten nem írnak semmi szerver leállást...
Szerk.: Havert először be se akarta engedni,nagy nehezen sikerült neki,és neki is ugyanezt mutatja,pedig ő is tolta múltkor a rendes playlistet
-
peet05
senior tag
"A videóról: A Mazda Mx5-ös részeknél a sebességérzet nincs egy kicsit túlhúzva szerintetek?" - Igen, kicsit nekem is kérdőjel a 200+MPH-val bevett kanyar, de azután olvasgattam a kommenteket, és DJS is írja, hogy az egy Forza Edition MX5, speckó Aero-val, ha jól emlékszem V10-zel, stb., tapad mintha az útra ragasztották volna.
Csak most vettem észre, az egyik Golf-nál (MotoGamesTV), hogy a külső hőmérsékleti visszajelzőn változnak a számok, nem csak statikusnak van odatéve, oszt' jónapot. Tudom, apróság, és rengeteg embert rohadtul nem érdekel, de már annyi mindenre figyelek.
-
parandroid
félisten
válasz
WATERDACA
üzenetére
A tartósság meg így fél év után nyilván kérdéses, a minőségérzet, meg a pontosság viszont fél év után is kiváló. Konkrétan rossz érzés utána megint xbox kontrollert kézbe venni. Ha megjelenik az FH6, akkor úgyis napi sok óraban kapja majd az ívet, aztán kiderûl, mennyit bír.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Én elég rosszakat olvastam a Razer kontrollerekről, sajnos igaz az a mondás, hogy mindenki maradjon a kaptafáknál.
Örülök hogy neked viszont bevált, használd egészséggel.
-
homerhamm
veterán
Annyira mutogatják ezt a játékot, nem akarják előretolni?
-
.LnB
titán
válasz
Raymond
üzenetére
Tegnap én is belefutottam ebbe és meg is néztem, meg az előző FH6 videóját is. És pont ez jutott nekem is eszembe, hogy teljesen letisztult, informatív videó. Sokkal jobb mint bármelyik hivatalos trailer.
Bár régebben is bírtam DJS videóit.Azt viszont még mindig nem tudom, hogy fogok e én ezzel játszani. Komolyan tuti nem, ahogy a FH5 esetében, hogy a megjelenéskor másztam a világranglistát.. De úgy általában sem tudom mi legyen. Jobbnak néz ki a játék mint amit eddig én a trailerekből láttam. És a formalom is jobban néz ki. De ez akkor is csak egy map csere.. Mondjuk legalább egy olyan helyszín, amiért oda vagyok.
GamePass-os próba lesz szerintem. Ha egyáltalán benne lesz GP-ben. Igazából fiamat jobban érdekli, mint engem.
Lehetne a játékban lehetőség különböző profilok mentésére..Úgy legalább külön nyomnánk a progress-t.
A videóról: A Mazda Mx5-ös részeknél a sebességérzet nincs egy kicsit túlhúzva szerintetek?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ugrundy tuningjaival az a baj, hogy iszonyatosan alulkormányozottak, gyakran rosszul vannak összeválogatva az alkatrészek (sokszor sokkal jobbat, és akár vezethetőbbet is össze lehet építeni), és egyszerűen nem jó vezetni őket.
LogikJ tuningjaira ránéznék, egész könnyű vezetni őket, és szinte minden kocsira van valamilyen tuningja
-
parandroid
félisten
válasz
WATERDACA
üzenetére
Én egy kábeles Razer Wolverine V3-at vettem tavaly fekete péntek környékén 64 euróért. Most épp 82-ért kínálják amazonon, fél év napi használat után azt mondom hogy ennyit is megér. A vezeték nélküli a duplája árban, annyi pénzt azért kicsit sajnálnék érte. Összehasonlíthatatlanul jobb az alap Series kontrollereknél. Minap egy hétig amúgy egy olcsó Powera kontrollert használtam, mert ahol voltam, ott pont csak valami driftelős, beragadó gombos régi xbox kontroller volt. Az is vezetékes volt, őszintén szólva árban kb xbox kontroller szint, minőségben is kb egyformák. Mondjuk a wireless mód miatt maradnék az eredeti xbox kontrollernél.
p
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A kérdés inkább az, hogy mi akkor a jó?
Mert aki napi szinten nyüstöli, az ne várjon túl sokat ezektől. Kapitalizmusban élünk, fogyó eszköz.
Volt nekem 100 euros GameSir-em is, ugyanolyan hitvány volt, pedig sokan istenítik.
-
parandroid
félisten
válasz
CJ4567
üzenetére
Nem tudom, ugrundyt miért hozzátok mindig rossz példának, en full lámaként, kontrollerrel, külső nézetből mindig az ő tuningjainál kötök ki, ha sajat beállítással nem tudok valami feladatot megoldani. De én tök süket vagyok a tuninghoz, szóval biztos igazatok van, de djs beállításaival. rendszeresen csak szenvedtem, mint kutya a jégen. Kerülöm is jó ideje.
p
-
CJ4567
nagyúr
válasz
PaulMP
üzenetére
DJS tuningjaival szerintem túl sok probléma nincsen, ezerszer inkább legyen ő népszerű, mint egy ugrundy, Eley9, stb. DJS arra megy, hogy az átlagember (tehát a nézői nagy része) is tudják kezelni a kocsit, viszont előnyben legyen még mindig ahhoz képest, amit pl. az auto upgrade csinál, vagy ugrundy.
Meg DJS-ről tudjuk, hogy ha akar, akkor elég szépen tud menni, H3-H5 alatt már bizonyított
-
KROK640
nagyúr
A napokban frissült a Windows is, meg a VGA driver is, külön-külön. Mindkettő után számítottam a fenakadásra, és egyik után sem építette újra a shadereket, nem volt "optimalizálás a gépedre, kis türelmet".
Igaz viszont, hogy a játékot mindennap elindítottam és játszottam vele.
Ki érti ezt?
Úgy tűnik az a legnagyobb baja ha nem játszok vele mindennap![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
WATERDACA
üzenetére
Azon kívül, hogy más a design az OG Xbox óta, meg, hogy rákerült a Series-nél egy share gomb, semmi érdemi fejlődés nem történt vele.
Bár de. USB C-s is kapott a Series.
Mondjuk összességében nem rossz, mert nem nagyon tud tönkremenni.
(stick driftet most ne vegyük ide.) -
rdt89
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
-
válasz
parandroid
üzenetére
Mi a baj az Xbox kontrollerekkel?
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Kár, hogy sztenderd xbox kontroller, ha legalább elite lenne… Eljárt már az xbox kontrollereknfölött az idő, klletve nagyon feljöttek a versenytársak, az egyetlen, ami meg mellette szól, az a problemamentes wireless kapcsolat, mert ráültek a licenszre, és azt nem adják senkinek. De amióta razert használok, brutálisan látványos, hogy a hall effektes cuccok mennyivel jobbak.
-
parandroid
félisten
Ha valaki szeretne az új epizódhoz kontrollert, és/vagy headsetet. A kontrollerhez van 8bitdo (3rd party) töltőbölcső is.
p
-
Raymond
titán
Forza Horizon 6 - 35 Minutes Of 4K Gameplay!!
Szerintem igy kell bemutatni ezt a jatekot. Valaki aki tudja mit csinal, semmi felesleges duma (csak kb. 1 perc disclaimer az elejen), semmi meme beszurasok (audio, kep vagy video), csak pure gameplay videojezetekkel.
-
rdt89
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én megvettem 52èrt már nem variálok, nekem megéri így is
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
-
Franklin
addikt
PC-sek, ti hol veszitek meg a játékot?
30e Ft-ért az MS Store-ból vagy 25e Ft-ért Steamről?
Szólni kéne a Microsoftnak, hogy már nem 428 Ft az euro...
-
Na akkor hangolódjunk!
Elhallgatnám ezt is a rádióban. Aki nem ma kezdte a gamerkedést, annak máshonnan is ismerős lehet ez a nóta.

-
homerhamm
veterán
Már csak 33 nap!
-
hunym
tag
válasz
kill_switch
üzenetére
kár, hogy steamre nincs hozzá premium kulcs jelenleg sehol..
-
KROK640
nagyúr
válasz
Franklin
üzenetére
Háááát ... igen, talán, esetleg arra.
Amúgy ilyen 10 év után is játszunk vele játék nekem nem sok volt az életemben, a Just Cause 3, Midtown Madness, Flat Out 1-2 kb, de ezeke is úgy, hogy a 10 évben mondjuk vannak évek, mikor 1-2 havonta egyszer indítom el 1 órára. Folyamatosan napiban a War Thunder (ott megvan a 10 év szinte mindennappal), a második helyen meg a Warcraft 3 TFT áll, bár ott is csak 6 év ...Amúgy ez brutál pénz egy játékra, legalábbis magyar szemmel. Értem én, hogy évekig tart fejlesztés, meg keresni is akarnak vele, de valószínűleg olyan sokan veszik majd meg (és minél olcsóbb annál többen) hogy ígyis siker lesz és visszajön a beleölt pénz.
Egyébként több játékkal is voltam úgy, hogy megszereztem virágboltból, aztán mikor nagyon bejött, és találtam rá egy akciót, akkor megvettem eredetibe. A War 3, Flat Out 1, és még sok-sok játék volt ilyen.
-
Tomko78
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Így steamen vettem meg , azért 8 ezer ft már nem kicsi , hogy most a forza 5 mellett legyen
-
Tomko78
addikt
Most tényleg ekkora különbség van a steames meg a xbox store árak közt ? steamen 44 xboxba meg 52 ezer a Forza H 6 premium
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Sok tv-t néztél az este.

-
NoMagix
addikt
Eddig egy videót néztem meg, de többet már nem fogok, szeretném magam felfedezni a dolgokat.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A városkidolgozás is badass, remélem a végleges verzió is jó lesz.
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Végre van forgalom az autópályán.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Nem tudom volt-e már, de ez is egy jó gameplay sorozat:
Forza Horizon 6 - Full Map World Tour
Nem szeretek hypeolni, de ez az 5-nél sokkal jobb lesz. Szerintem.
-
-
DJGABI
addikt
Jól értem DonJoewon videojából, 35 km a pálya északi részéről a déliig??
Hát úgy tűnik underglow led nem lesz, legalább vasalódeszka hátsó spoilerek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Régen ez nem volt.