Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Húha, mire is emlékeztet a forma, hmmm, ejj nyalás, úúúú
-
lanszelot
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Se oreot se troli gumit nem eszek, ez kimarad
-
IntelKiller7
Topikgazda
Megérkezett a cukrosbácsi.

FH5-ös Oreos collab után most a Trollival áll össze az Xbox.
Valszeg a képen látható Land Cruiser lesz amit meg lehet szerezni.
-
lanszelot
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
parandroid
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az az igazság, hogy ha csak annyira lesz jó, mint a mostani, a helyszín nekem akkor is el fogja adni. Ezt innét csak elrontani lehet. Persze tudom, microsoft...
p
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Remélem meg fog győzni. FH4 óta nem igazán nyűgöz le a széria. Az angol vidék is ilyen meeh, volt számomra. Mexikó egyáltalán nem érdekelt. Japánt imádom, de nem sírnék annyira miatta mint egyesek, ha nem az lenne az új részben.
Remélem jó lesz. És, ha már japán akkor a japán autós kultúrát rendesen bemutatják. Versenyek, helyszínek, vibe.
Nagyon szeretném, hogy jó legyen ez a rész, és annyira kössön le mint anno a FH3.
-
parandroid
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
Player House | Forza Wiki | Fandom
Buenas Vistas is unlocked upon the player completing "Guanajuato Expedition" through Horizon Adventure and establishing the Horizon Street Scene outpost.
Located along the west coast near El Arco de Cabo San Lucas, the player can acquire the house for 2,000,000 CR.
Purchasing the house includes rewards; two Super Wheelspins and activates a perk to fast travel to any road through the map menu.
p
-
parandroid
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Izlandi store-ban várhatóan úgyis kb 60%-os áron fog menni ez is, annyit meg szerintem alapból megér. Az FH5-öt, meg az FM-et is ott vettem, az újat valszeg nem ott fogom, mert a rewards pontokat csak a német store-ban lehet beváltani, de ez meg a pontok miatt ingyen lesz... Más MS játék úgysem érdekel már hosszú ideje, game passt meg nem lehet már a pontokból venni.
p
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A gyors utazásos házhoz mi kell, hogy felajánlja a megvásárlását? Emlékszem régen, hogy valamelyik versenyt teljesíteni kellett hozzá vagy ilyesmi.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
lanszelot
üzenetére
Én is így vagyok vele. Most váltottam vissza PC-re. Bár még megvan az Xbox, a GTA 6 miatt meghagyom még.
Ha csúszik megint, akkor utazik az is. Aztán majd veszek egy FAT PS5-öt. Az úgyis olcsóbb lesz.Eneban lesz majd érdemes nézni a kulcsot az FH6-hoz. Vagy akár innen apróról kulcsos emberektől. Pl: Dani
-
lanszelot
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nincs Game Pass -om.
Ennyiért nem is kell.
Hozzá dobok még egy kicsit és megveszem a játékot.
Leghamarabb fekete péntekkor lesz 50% on.
Addig tolom a FH5-t -
rdt89
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Ahhoz túl sok év telt el az 5-höz képest.
Mondjuk amilyen konkurencia van a piacon még azzal is a dobogó felső fokán lennének.Engem a Horizon-ból kivált fejlesztők autósjátéka fog érdekelni, hogy abba lesz-e potenciál
-
NoMagix
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Persze jó lenne, mert nem nagyon felhasználóbarát.
Tuti ugyan úgy hagyják, ugyanazokkal a sémákkal.
FH4 és 5-ben egy csöppet jobb tervezni mint az FM-ben.
Különösen szeretem amikor az oldalak közötti tükrözésnél elcsúsznak a rétegek. -
NoMagix
addikt
Alapvetően én sem vagyok elégedett azzal amit műveltek, de számomra még mindig ez a legjobban kezelhető játék.
Én megveszem preorder-ben, legfeljebb ez lesz az utolsó ilyen jellegű vásárlásom.
FH5 már régen kivégezve, nincs már mit tennem vennem (néha rajzolgatok benne) ezért muszáj tovább lépni a hatosra.
-
-
GEIL
addikt
FH6-ot SeriesX-re az első lehetőség alkalmával már veszem is, de csak lemezesen.

-
Redneck
nagyúr
A Lambo Sesto FE szerintem egy elég jó kocsi, amivel könnyen lehet nyerni S2 road futamokon. Ma úgy lesimázott egy gyerek #62 Pista-val, hogy nem hittem el. Mondom megnézem azt a kocsit, ha ennyire jól megy. Ja, hogy az plusz autócsomagban (3490Ft) van?
Hm...
Tudtok még ilyen OP fizetős verdákat mondani?
-
lanszelot
addikt
válasz
stillmatic
üzenetére
Mivel a MS szét cseszte a Game Pass -t, így több mint 1 évet kell várnom. 50% -ot meg várom.
-
M5Norbi
őstag
Plebs?
Életed legnagyobb öröme legyen a Prestige 1.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
stillmatic
üzenetére
Ivó napján? Jó választás!
Már tudom, hogy kell megünnepelni
-
rdt89
addikt
válasz
stillmatic
üzenetére
Micsoda születésnapi ajándék ☺️
-
homerhamm
veterán
válasz
stillmatic
üzenetére
Ez valakinek az állásába fog kerülni.
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic
üzenetére
Yay. Kicsit még gyűjtök akkor az MS Reward pontjaimhoz, aztán mehet a preorder. Amióta nem lehet GamePassra beváltani, azóta összejött 60 eurónyi, meg most megint van 10 euróra való beváltható csak ebben az évben. Gondolom ez is egy százas körül lesz euróban (mármint a fullos verzió).
Szabit meg veszem is ki arra a hétre.

p
-
stillmatic
aktív tag
-
stillmatic
aktív tag
Május 19 FH6. Early access május 15, tehát mire a plebs elindítja a játékot páran már prestige 1-ben leszünk.
-
lanszelot
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Hello,
Nem a kifagyások.
Kb 4szer fagyott ki és felraktam a másik gépemre, azon nincs fagyás.
És fagyások után se veszett el semmi.
Nem csak azt nem számolta, hanem sok mindent.
És a pénzem se stimmel.
Elvileg 40 millát szedtem össze, ezt mutatja.
De a felét se költöttem el.
Valószínű ezért olyan kevés a pénzem. Eltűnt valahol.
Nem nagyon érdekel mert ahogy eddig se vettem semmit, most se akarok.
Szerintem ott lesz a gond, hogy Game Pass al csináltam meg az elejét, és azokat nem számolta, azok utáni pénzt nem kaptam meg, stb.
Game Pass ről váltás csinálhatja a gubancot. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Redneck
üzenetére
Nekem is a Carbon volt az utolsó olyan NFS amit nagyon szerettem.
Crew1-et akartam, hogy nagyon jó legyen, de nem volt az igazi. Főleg grafikában szerintem. Pedig fullon toltam PC-n.
A térkép viszont áll leejtős volt. Emlékszem haverokkal jártuk körbe egész amerikát. Az jó flash volt.
A 2. rész így, hogy változott a grafika szerintem full jó lett. A Motorfest hawaii sem lenne rossz, csak nem hozza azt a nagy szabadságot, hogy mindenhol ott az a baszom nagy vulkán.
Nekem az NFS-es irányítás veszi el a Crew-tól a kedvem, hogy játszak. Az autóknak semmi súlya nincs kb érzésre.
-
Redneck
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
2-vel én is egész jókat mentem, de az sem volt az igazi, viszont a nagy térkép kárpótolt. Ilyen élvezetes irányítást, mint ami FH-ban van, megközelítőleg sem találtam egy utcai autós játékban sem. Ezen vérzik el nálam a legtöbb cím.UG2-MW-Carbon óta nem nagyon megy ez stílus a legtöbb stúdiónak.
-
Redneck
nagyúr
Szerintem is mobiljáték feeling, de ezt leírtam korábban. Adok neki esélyt még egyszer utoljára, de nem hiszem hogy berántana.
A CREW 1-2t toltam, de ott is ritka gagyi volt az irányítás és a fizika.parandroid:
Nem találom a Rimac tuningot, bárhogy kerestem.
-
rdt89
addikt
válasz
plejik
üzenetére
Nagyon igénytelennek tartom továbbra is a Crew-t, s èn se akarok vitázni ezen, de véleményem ez róla. Megvettem az Ultimatet belőle, mert el akartam hinni, hogy jó, de be kell látnom nagyon nem az. Száz óra körül öltem bele, most néztem nemrég a statisztikákat, ilyen 2-3 havonta elővève, s mindig belátom, hogy ez az én szememben egy rossz játék. Koppintás halmaz, s nekem a Forza-hoz képest igenis mobil játék szintű, sajnálom.
-
plejik
addikt
Azért azt egy kicsit erősen túlzásnak érzem, hogy mobilos játékok szintjén van... Megfelelő beállításokkal szerintem nagyon élvezhető. Ha az mobillos játék szint, akkor a forza mi
Ezt úgy kérdezem, hogy a az első rész megjelenése óta az összes forza játékot végig vittem és imádta. De a forza is akkor ahhoz áll közel, a crew után olyan mintha egy sík terepen mennél csak az autóval ami csúszik össze vissza.
De nem akarok Én ebből vitát izlések és pofonok, de a mobilos játék szint szerintem akkor is túlzó.. 
-
Emunem
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
... meg ha steam-en vetted, egy-egy komolyabb frissítés is tud nagyobb galibákat okozni. (Steam kliens, win frissítés... saját tapasztalat.)
Update: Steam adott egy 15€-s gift cardot, amit 1 év alatt kell levásároljak. Hát nem erre a megoldásra vártam, de legalább elismerték, hogy valszeg náluk volt a hiba.
-
NoMagix
addikt
Csak a neved kellene?
Ez jó irány?
Ez kb. 25 perc volt.
-
NoMagix
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Vállalok, persze!
Mondj vagy mutass egy irányt milyen legyen azután majd finomítunk rajta.
-
NoMagix
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Igen! Tessék, ki hívott!?
Rivális? Hol? Mennyi?
Igen, series X-en tolom a játékot.
Mostanában nagyot fordult az arány nálam, 90%-ban FM és 10%-ban FH5 van terítéken. -
Redneck
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Milyen néven keressem, ki csinálta, vagy hogy találom meg? Volt pár helyszín, ahol sokadjára sikerült szintet ugranom, de láttam, hogy messze vagyok a jótól. Főleg a bányás ugrató jelentett problémát, a Rally DLC-ben.
-
parandroid
félisten
válasz
Redneck
üzenetére
Mentem a kedvedért egy-két gyors(abbacska) kört a havi rivals pályákon, hogy legyen némi miheztartás. Persze kukucot, meg nomagixet sose fogom behozni, pedig közülük pl Tomi biztosan xboxon tolja, ahogy tudom. Kukacka asszem PC-s.
Amúgy a Ph! klubba érdemes belépni, látom, még nem tetted, kicsit több lesz az opció a ranglistákon.
p
-
Redneck
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Muszáj voltam megtrollkodni, de tökre nem mérvadó!
Leginkább attól függ milyen autó, és milyen tuning. Én sem riválisozok, ezek csak kihagyott feladatok voltak. Kunsztokban meg neked vannak jobb eredményeid, valami bitang Rimac tuninggal, ami nagyokat ugrik. -
parandroid
félisten
válasz
Redneck
üzenetére
Ja, láttam. Nem rivals-ezek, szóval nem volt nehéz, az ott elért időim nagyrészt akkor készültek, amikor az accolade-eket csináltam, és biztonsági játékra ment, hogy minél előbb meglegyen a clean lap. Ráadásul nagyrészt valszeg első körök voltak, állórajtból.

Persze az is simán lehet, hogy gyorsabb vagy, nem vagyok mai gyerek, a szemem, meg a finommotorikám sem a régi. Shootert is azért nem játszok már egyáltalán, mert hiába az évtizedes rutin, a szaros pelenkás tizenkét évesek úgyis rommá aláznak.
p
-
Redneck
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
FM-ben nekem nem voltak ilyen dolgok, max a rajtnál töltött be egyedi festéseket. Ez csak olyannak tűnik fel, aki mellette PC-zik is, meg ezzel foglalkozik. Aki elengedte azt a vonalat, az jól elvan 6-7 évig egy 200 rongyos konzollal.
Én már rég elengedtem, és ha nem lesz elérhető áron konzol, akkor sem építek már újra vagyonokért gépet, költöm a többi hobbimra.
Persze áremelkedés konzolfronton is lesz, de talán nem akkora.Szerk:
Amúgy PC meg magas képfrissítés ide vagy oda, 2-3 másodperceket vertem az időidre, pedig negyed annyit toltam, és csak boxon. 2 év kihagyással.
-
parandroid
félisten
válasz
Redneck
üzenetére
Sokszor, sok helyen elmondtam már, hogy sajnos az xbox fölött nagyon eljárt már az idő. A Series X is már 5. éve piacon van, és már akkor is csak gyenge közepes hardverrel jött, amit egy darabig lehetett palástolni optimalizációval, de egyre inkább kitűnik.
Forza Motorsporton is már csak röhögni tudok, amikor kell neki pár kör, hogy bekesselje a pályát, addig néha lefutok a térképről, mert nem tölt be időben az út textúrája, meg villogva egyszer csak megjelennek mellettem tereptárgyak, lelátók, közönség, ilyesmik.
No meg eleve a 65"-es oled tévén a 1080p-s, 60fps-nek hazudott performance mód nagyon durván nem meggyőző. Sem Horizonban, sem Motorsportban.
Xbox One-ból ugye ilyenkor már kint volt a One X, ami jelentős előrelépés volt a fat, meg a One S verziókhoz képest, itt meg a Series X óta semmi upgrade...

p
-
Redneck
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Tudom, hogy te váltottál, és valóban szebb, ha jó hardver van alatta. Nekem anno még az 4790 + GTX 1060 után is feltűnt a visszalépés, de a problémamentesség kárpótolt.
Meg azért így sem rossz, mindig örömmel tolom, és szépnek látom. Rég elmúlt már nálam a masterrace vonal, pedig valamikor lelkes képviselője voltam.
Azért PC-n tudnak anomáliák lenni, még egyforma hardverek esetén is, és nem mindig van rá logikus magyarázat, vagy megoldás.
Nem tudtam hogy ilyen karakter, csak próbálok konstruktív lenni!
FH6-nál gondolom jelentős különbség látható majd látványban, bőven a PC javára. Kíváncsi leszek, mennyire tudják összerakni a korosodó boxra, mert azért elvárható, hogy szintet lépjen a látvány.
Csak ne úgy tegye, mint a Motorsport, mert az helyenként inkább visszalépés volt az FM7 után. Legalábbis boxon.
Én megvagyok RT nélkül is. -
parandroid
félisten
válasz
Redneck
üzenetére
Semmi gond nincs vele pc-n sem. Az elmúlt 5 évben az utolsó 3 évet azon játszottam, mert annyival szebb, hogy nem bírom elindìtani a series x-en, mert kiveri a szemem a grafika. 1200+ óra, minden heti feladatsor maxos, accolade-ekből csak néhány tuning, festés, meg pár battle royal hiányzik. Valamikor a rally kieg végigjátszása után váltottam. Semmi bug nincs amúgy az accolade-ekkel sem. Van egy fura belső logikája a játéknak, amit meg kell érteni, de onnét sima úgy, meg kis grindelés.
Maradjunk annyiban, hogy a kolléga szereti élvezni a ptoblémákat, mielőtt megoldaná őket, és ebbe a fórumközösséget is szívesen belevonja. Nem csak itt, más topikokban is többször összefutottunk már.
p
-
Redneck
nagyúr
válasz
lanszelot
üzenetére
PC-n ilyen problémás, jól sejtem? Nem lehet, hogy a kifagyások miatt nem mentett el eredményeket?
Ugyan csak a 4-et toltam PC-n, de voltak anomáliák, köszönhetően az MS bloatware oprendszernek és boltnak...
Volt hogy Win frissítés kavart be.Xboxon ugyan valamivel gyengébb a látvány, de legalább fasza stabil a cucc.
-
lanszelot
addikt
válasz
NoMagix
üzenetére
A gondom az, hogy mindent megcsináltam, kibajuszoztam, már az accolades is meg van és a játék 28% -os
Nem kaptam meg a night battle-kat, így keresnem kellett egy 1sec es pályát és kifarmolni őket.
1 óra töltögetés.
De nem tudom miket nem adott még meg.
Fogalmam zincs mi "hiányzik" -
lanszelot
addikt
Hello,
El se hiszem.
Ez mi?
Mindent megcsináltam 3 csillagosra és bajuszosra is.
Accolades kész minden versenyen.
Erre ezt találom:
Mind kész van, miért nem számolta? -
lanszelot
addikt
Hello,
Accolades Rivals-okat csinálom, és egy elég komoly pálya hibát találtam:
Térkép jobb lent Flood, Sweat and Gears showcase tele van láthatatlan dolgokkal.
Kettőről videót is készítettem: [link]
Azért gond, mert "clean" versenyt kell menni, azaz semmihez se ütődhetek, ami a láthatatlan dolgok miatt eszeveszett nehéz.#41401 , Bib :
Még sem szerver hiba és nem is nálam van a gond.
Játék hiba: sikerül rá jönnöm a megoldásra.
Tehát lehúzom a csúszkát és semmi, kifagy a játék.
De a csúszka még működik, és a kontroller + gombja is.
A megoldás: lehúzom a csúszkát, és a kontroller + gombjával felfele megyek, és azonnal betölt a lista.Meg néztem nálam se a memória, se semmi más nem ugrik fel, csak vár a játék. És hiába vártam perceket, sose tölt be.
-
rdt89
addikt
válasz
plejik
üzenetére
4-szer futottam neki 10-10 órákkal a Motorfest-nek az évek alatt az én szemembe egy mobiltelefonos játék szinten van. Nagyon akartam, hogy jó legyen, de sose tud elbűvölni, az első 1-2 óra az az érzés, mi ne mtetszett benne nekem? Utána jön a felismerés, hogy ja ezekért, és már törlöm is lefele. A TDU SC is sokkal jobb nála a szememben
-
-
-
Daw93
senior tag
válasz
plejik
üzenetére
Én is így vagyok vele. Amikor megjelent a motorfest, kipróbáltam a demót, de egyáltalán nem tetszett az irányítása, fizikája. Mentem vissza FH5be.
Aztán tavaly tavasszal volt rá egy leárazás, valami 3300 ft volt. Na mondom annyiért ok, ránézek. Ekkor már jó ideje nem forzáztam mert meguntam rendesen. Na azóta vagy 100 órát beleraktam a motorfestbe.
Ha nem a forzához vagy szokva, akkor teljesen korrekt játék. És én ugyanígy voltam a need for speedekkel is, pl payback, heat vagy unbound. Ha nem forzát várok el, hanem önmagában nézem ezeket a játékokat, akkor teljesen jól el lehet velük is lenni. -
plejik
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Nekem adja a Motorfest is. Sőt jelenleg számomra jobb is mint a Horizon 5. Pedig az elejébe nagyon nem tetszett, de mindig reszelgetnek rajta, sok az új tartalom. És van élet a mapon, nem egy kihalt pusztaság. Az zavar a legjobban a horizon 5 be. De izlések és pofonok.

-
Redneck
nagyúr
válasz
plejik
üzenetére
Ha van egy kis eszük, a bevált formulát használják, de csiszolnak azokon a részeken, amit korábban sokan kifogásolták a hivatalos fórumon.
Oda kell tenni a Japán hangulatot, és a látványt, de keményen. Bízom benne hogy nem szúrják el, elvégre a kezükben az etalon alap. Ugyan végül megkedveltem Mexikót is, de jó lenne nem visszasírni...Megint kipróbáltam a Motorfestet és a WRC-t, de húztam is hamar vissza Forzázni.
-
lanszelot
addikt
Köszönöm szépen.

Nekem a játék kifagyott teljesen, annyira hogy ALT + F4 se zárta be, hattérben volt valahol.
Gép teljesen használhatóvolt, azzal nem volt gond.
Csak a játék hangja ott volt, ezért kellett újra indítani, hogy bezáruljon.
W11-ed van? Legfrissebb? MS store vagy Steam?
Nekem W11, legfrissebb, MS store.
Ha ez mind stimmel, akkor a szerver nem válaszol nálam.WATERDACA:
Ez az info honnan van hogy gameplay lesz a trailerben?
[link] meg van
-
Január 22-én Fable és Forza Horizon 6 gameplay videók.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Ki próbálnátok nekem valamit?
Előre szólok hogy mielőtt megtennétek gyors utazzatok valahova és álljatok kb 1 percet tétlenül.
Így biztos hogy menti a jelenlegi állást a játék, nem buktok el semmit.
Mert a játék úgy kifagy, hogy ALT +F4 majd gép restart kell.
Amit ki kellene próbálni:
Gyors utazzatok a "on a wing and a prayer" - térkép kozepe , alja repülőgép ikon.
Enter event - rivals - change rivals (kontrolleren "Y")
A felugró listában menjetek lefele egy ideig, majd egérrel a jobb oldali csúszkát fogjátok meg és húzzátok le kicsit, hogy gyorsabban lejjebb menjetek a listában.
Tadaaaaam - ALT +F4 - nem zárja be a játékot, csak kilép asztalra, és i dítsátok újra a gépet, mert sose zár be a játék úgy kifagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

még fogadnék is rá, hogy lesz lemezes verzió is.

Ezt úgy kérdezem, hogy a az első rész megjelenése óta az összes forza játékot végig vittem és imádta. De a forza is akkor ahhoz áll közel, a crew után olyan mintha egy sík terepen mennél csak az autóval ami csúszik össze vissza.