- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem kell állandóan alapértelmezettként beírni, hogy biztos te vagy a hibás. Az általad leírt előzményekből nem érzem azt, hogy te lennél a hibás. Ahogy olvastam, elég felkészült vagy a Pc-n a védelemmel kapcsolatban, amellett nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy spyware legyen a gépeden.
Én kifejezetten kérnélek hogy írd be a fejleményeket pert pl én kiváncsi vagyok rá, és szerintem tanulságos is. -
taip
senior tag
Sehol nem mutattad be azt a listát, ahol szerepel az 1500 Ft-os feltöltés terminál azonosítója, de oké, legyen. Plusz ha még ugyanaz is, továbbra sem értem, miért egy Telekom-os topiba írsz emiatt, semmi köze hozzá. Nem a Telekomnak adod meg az adataidat, hanem ha bankkártyával fizetsz, akkor az OTP-nek. Azt meg elég erős lenne állítani, hogy abból a rendszerből került ki a kártyaszámod.
pietrasko:
Akkor lehet bármire következtetni abból, ha azonosak tényleg a virtuális POS azonosítók? -
ForRedGlory
félisten
Tehat...
Ha Telekom gyorsfizetessel fizetsz, akkor be kell lepni. Ha mas megtudja az belepo adataidat akkor az 100%-ig a Te hibad es a Telekom honlapnak semmi koze hozza.
Ha meg nem lenne kartyad beregisztralva, akkor meg eleve a Telekom oldalarol nincs is mit lehekkelni, mert NEM kell megadni kartya adatot a Telekom honlapon a feltoltesenel. Maximum az OTP oldalarol lehet adatot lopni.
Tehat akkor meg egyszer. Mire alapozod hogy a Telekom oldala nem biztonsagos?
-
ForRedGlory
félisten
Zsenikem. Mar unom, ezert megkerdezem...
Amikor a Telekom honlapon toltesz fel, akkor megis hova is irod be a kartya adatokat? Na ugye... Az atiranyitas utan az OTP https oldalara. Megis hogy tudna valaki a Telekom honlaprol ellopni azokat a kartya adatokat, amiket nem is kell a Telekom oldalon beirni? Vagy van Telekom gyorsfizetesed? Ezt nem olvastam eddig.
-
4Grider
félisten
Ami könnyen támadható, az ahol még titkosítatlanok a bankkártya-adatok, azaz az ügyfélgép. Ez lehet a saját számítógéped, egy atm (ahol egy leolvasót elhelyeznek), vagy egy cinkelt pos terminál.
Vagy lehet user-error, a kártya adatainak szimpla kikerülése majd ellopása, esetleg egy családtag játéka, stb. Ezektől négy-öt nagyságrenddel kisebb az esélye a szolgáltatói oldalon történő adatlopásnak, mert nagyon komoly szaktudás és több szintű hozzáférés egyidejű megszerzése kell hozzá. A bankkártyaadataid a Telekom nem látja, csak a tranzakció eredményét kapja vissza a banktól. Ez a munka 15000 Ft-os tranzakciókért senkinek nem éri meg. -
taip
senior tag
Oké, utoljára kérdezem, mert érdekel, de marhára unom:
Honnan veszed, hogy az 1500 Ft-os feltöltés ugyanarról a terminálról ment, mint a 15000 Ft-os?
Mivel az 1500 Ft-os feltöltés a honlapon keresztül ment, ezért nem tudom értelmezni, hogy ugyanaz lenne a terminál száma. Egyáltalán milyen terminálról beszélünk? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Táp ventilátor csere
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged