Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
- Itt a Mobvoi új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz ForRedGlory #7551 üzenetére
Az egész Net Start korszerűtlen, mert anno a GPRS kapcsolatra lett kitalálva. Ott ugyae nagyságrendilg volt kisebb a forgalom. Aztán, amióta elindult a 3G, a szolgáltatóknak ebből van egy jelentős bevétele.
-
Archaniel
csendes tag
válasz ForRedGlory #7551 üzenetére
Sziasztok szeretnék venni mobilt használtat. De sok helyen olvastam valami letiltasról! Ez hogyan működik és hogyan tudok ellene védekezni?
És még ha veszek pl. egy nokiát és függetlenítem akkor elveszik a T-mobilnál a gari? Nokia szerviszbe bevihetem így is?
Van MO olyan szolgátató amelyik független telefont árul?
Nem vagyok ide valósi szóval ezeket nemtudom.
Köszönöm a válaszokat előre is. -
addikt
válasz ForRedGlory #8467 üzenetére
Mióta lehet A Go!Net csomagokat különállóan megrendelni?
(A honlapon valami olyasmi szerepel, hogy "Meglévő havidíjas díjcsomag mellé"...nem csak a RelaxNetek rendelhetők önállóan? )
Jó szerencsét!
-
qfm
senior tag
Ezt valaki meg tudná erősíteni? Mert ha igaz lenne, lehet engem is érintene a telefon vásárlás csak engem 2 év Go!Net M-re.
-
ForRedGlory
félisten
Pf... hülyeséget írtam most nézem, sorry
Kell nekem álmosan netezni...
Viszont az tény, hogy lehet sima mobilnet előfizetéssel is telefont venni. Én nemrég csak egy NET40-el vettem meg a telefonom.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz ForRedGlory #8470 üzenetére
"Én nemrég csak egy NET40-el vettem meg a telefonom."
Ezt is kizárhatjuk! A Mobilinternet 30 volt az utolsó olyan adatcsomag, amit díjcsomag formában is megcsináltak, de az 2009.11.01-től már nem igényelhető.
Előfizetői díjszabás:
2.3.1. Mobilinternet díjcsomagok (külön SIM kártyával igénybe vehető mobilinternet csomagok) díjai
2.3.2. Hang díjcsomag mellé igénybe vehető mobilinternet-szolgáltatás díjai
2.5.2.1. Lezárt mobilinternet csomagok díjai (külön SIM kártyán nyújtott)
2.5.2.3. Lezárt GPRS Net (adatátviteli) szolgáltatások''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
manchester85
addikt
válasz ForRedGlory #8470 üzenetére
Ne aggódj, már hozzászoktunk. Viszont visszavehetnél az arcodból, nem szégyen, ha valakinek kevesebbet adott valamiből a jóisten, csak méltósággal kellene viselni...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
djculture
félisten
Azért egyszer is elolvastad volna a t-Mobile webshopba lévő infórmációkat árakat egyböl nem irtál volt ilyen hülyeséget te se.Minden go!netes hűséges árhoz oda van irva hogy külön ...dijcsomag mellé.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
válasz ForRedGlory #9117 üzenetére
Köszi. És ha megrendelem mondjuk 2-án és lemondom még ugyanabban a hónapban 8-án, akkor csak ezt a 7 napot fizetem, ugye? Azért gondolom, mert így lenne igazságos és ez meríti ki a részarányos számlázás fogalmát.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szabogabor10
veterán
válasz ForRedGlory #9119 üzenetére
Ez érdekes.. Tehát ha egyszer aktiválod, akkor mindenképpen ki kell fizetned a teljes havidíjat, vagy még abban a hónapban vagy következő hónapban. Hogyha pl. elmész nyaralni 1 hétre, megrendeled, mert szeretnéd nézni az Extra csatornákat, és hazamenetelkor lemondod, kiszámlázzák a teljes összeget, mintha egy teljes hónapra megrendelted volna. Ez mióta fair? Lehúzás ez, nem is akármilyen. És sajnos az összes szolgáltató ezt csinálja bármilyen szolgáltatás esetében.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Mercutio_
félisten
válasz ForRedGlory #9307 üzenetére
Fordítva ülsz a lovon.
Ha a te logikádat követjük, akkor a bankoknak és befektetési cégeknek sem kellene tájékoztatni az ügyfeleiket semmiről, ott az ÁSZF meg a hirdetmények
Félreértés ne essék, én sem tartom "az úr áldásának" ezeket az embereket , de azt tudomásul kell venni a szolgáltatóknak, hogy ők csináltak divatcikket az okostelefonokból, ők tették "minden hülye" számára elérhetővé, de ezért cserébe az ő dolguk ezeket az ügyfeleket a saját szintjüknek megfelelő formában tájékoztatni ezen szerkentyűk jellemzőiről.
A hivatalnak pedig az a dolga, hogy az erőfölénnyel rendelkező szolgáltatókat rászorítsa arra, amire az egyén nem tudja. Nem véletlen, hogy ha beírod a google-ba, hogy "büntetés" és bármelyik szolgáltató nevét szép számmal fog kidobni találatokat
A NetStart nem alapszolgáltatás, ha az lenne nem külön, a "Mobilinternet díjcsomagok" között szerepelne, hanem ott lenne minden csomagban mint alapszolgáltatás, pl. az ECO-ban sincs benne, de nyilván találsz te is még csomagokat amiben nincs benne.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bozsozso
őstag
válasz ForRedGlory #9316 üzenetére
ok és köszönöm a gyors választ
-
Mercutio_
félisten
válasz ForRedGlory #9314 üzenetére
Tőlem sem idegen a T, de azért nem lebeg a szemem előtt magenta felhő
2009-ben még viszonylag kevés okosteló volt, főleg olyan amit nem MM, vagy valamelyik céges/flottás csomagban adtak el, hanem NetStart-ot használt. Mostanra elérte azt a kritikus szintet a dolog, ami már borította a bilit.
Ugyanez volt annó a vezetékes nettel, a betárcsázós programokkal és sorolhatnám, ha régóta ezzel foglalkozol szerintem te is tudod miről beszélekEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
legenda
válasz ForRedGlory #9321 üzenetére
a 21-es galaxy s 2 mit mér? nekem néhol már bevillan a h+ jelzés!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz ForRedGlory #9323 üzenetére
igaz, sehol sem mértem, csak láttam, hogy néhány helyen a h+ villog, de holnap vagy hétfőn rámérek néhány helyen!
-
koviandri76
csendes tag
válasz ForRedGlory #9319 üzenetére
[moderálva]
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (amit a T-mobile és az összes telefonszolgáltató főnökének is nevezhetnénk) kimondta, hogy nem szabályos a Net Start kérés nelküli automatikus szolgáltatása.
Itt a link a hatóság oldaláról, azt hiszem ezzel nem lehet vitatkozni [moderálva]
http://www.nmhh.hu/index.php?id=hir&cid=14688
A T-Mobile meg csak szépen adja vissza a kicsalt pénzeket!
Bár a sok bosszúságot és stresszt amit okozott jóhiszemű embereknek, azt nem tudja már megtéríteni soha cak azzal, ha szépen áengedi ezeket az embereket másik szolgáltatóknak mer az biztos, hogy többet a Telekomról még csak hallani sem akarnak majd.
Ezt is csak az érti, akit becsaptak. [moderálva]
És értse meg mindenki hogy, nem mindenkiről van szó csak azokról akiket tényleg megvezettek és lehúztak ezzel a csomaggal tudatosan vagy nem az mindegy!Panaszlevél minta a kettővel ezelőtti hozzászólásomban megtalálható, akit érdekel!
Köszönettel:
Kovács András[ Módosította: 7 ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #9328 üzenetére
Na bakker
rutaló = ráutaló
-
koviandri76
csendes tag
válasz ForRedGlory #9329 üzenetére
Bocs de a következő mondatot már miért nem ollóztad be???:.. " Ezért az NMHH arra kötelezte a Magyar Telekomot, hogy ezután ne aktiválja automatikusan a hangszolgáltatás mellé ezt a csomagot, illetve, ha valaki lemondja a havi díjas internetszolgáltatást, akkor automatikusan ne állítsa vissza a Net Start szolgáltatást."
Vajon miért kötelezte a hatóság arra, hogy nem kapcsolhatja be kérés nélkül automatikusan?
Ez a te idézeted utáni mondat!
Mintah arról szólna, hogy nem jogos az automazikus bekapcsolása a Net Startnak nem?
Ehhez nem kell jogásznak lenni, hogy megértsd. -
koviandri76
csendes tag
válasz ForRedGlory #9354 üzenetére
Latom nem erted.......
-
TooN
aktív tag
válasz ForRedGlory #9384 üzenetére
Ha ezt linkelem be, akkor az teljesen ingyenes?
0.facebook.com
Gondolom, akkor praktikus ezt így el is menteni?
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
TooN
aktív tag
válasz ForRedGlory #9388 üzenetére
Média Mánia S a mostani csomagom, de lehet M-re váltok majd. Azaz most 500 MB van és az M-ban 750 MB lesz.
Elméletileg bőséges a csomag arra amire használom, de azért jobb tisztába lenni vele, mert túlforgalmazni nem akarok
-
TooN
aktív tag
válasz ForRedGlory #9390 üzenetére
Ha kapok SMS-t, akkor az azért megnyugtató!
köszi az infót
-
legenda
válasz ForRedGlory #9439 üzenetére
de nem volt ez mindig úgy, mint mostanság, illetve a pultok sem mindehol vannak elég fixen rögzítve... a gurulósról már ne is beszéljünk...
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz ForRedGlory #10019 üzenetére
Szerinted itt fórumozik az összes ügyintéző?
-
dokee78
félisten
válasz ForRedGlory #10024 üzenetére
Értem
-
hr2
őstag
válasz ForRedGlory #10118 üzenetére
Küldte pedig, mer nincsen tartozás.
Már tisztázva lett.
Én se vagyok hülye, hogy beírkáljak ha tudom hogy nincs igazam. -
addikt
válasz ForRedGlory #10156 üzenetére
De aki nem ismeri a T számlázási rendszerét, az azzal kapcsolatos eljárásrendet, annak ez egyáltalán nem világos, főleg elsőre!
Jó szerencsét!
-
cserry193
tag
válasz ForRedGlory #10168 üzenetére
Rendben,köszi a segítséget.Eddig nem is láttam ilyen bugot.De lehet hogy sose léptem be,csak hetedike után
-
Bling95
őstag
válasz ForRedGlory #11616 üzenetére
igen lehet hogy picit fura volt.
családbarát még nincs igénybe véve szóval a számlán nincs ilyen, csak mivel úgy nézki hogy az ikon 200-es 5000FT helyett megint sikerült a barátnőmmel 10.5 ezret alkotni , ezért elgondolkodtam rajta
-
Bling95
őstag
válasz ForRedGlory #11623 üzenetére
kéne valami barátnő csomag azabaj hogy inkább szerintem sms-sel mentem túl nagyondurván most
-
Rigiboy
tag
válasz ForRedGlory #14939 üzenetére
mit értesz egyéb irányúnak? teszem azt pl egyik haverom telenoros és őt hívom akkor az a 1520FT-on túl számlázza?
-
Varszegig
veterán
válasz ForRedGlory #14948 üzenetére
szerintem nem. 1430 írta korábban, csak 1x kell aktiválni. Most épp nem tudom megnézni, nekem aktiválva van-e még (múlt hónapban kapcsoltam be), mivel nem tudok belépni a my t-be.
-
raziel01
veterán
válasz ForRedGlory #14946 üzenetére
De akkor másik hálózatba küldött SMS is a havidíjon felül számlázódik? Vagy csak a hívás?
Azért kérdezem, mert ismerősöm szerintem csak a hívás de szerintem meg nem.Call of Duty MW3 (2023) eladó PS4 - 6990 Ft /AC: Mirage PS5 - 5990 Ft
-
rizso
addikt
válasz ForRedGlory #15087 üzenetére
Mik a váltás feltételei, van-e túlforgalmazás, stbtstb...De közben erőt vettem magamon, és megnéztem
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router | Sony SRS-XG500 bluetooth hangszóró
-
St3ven
addikt
válasz ForRedGlory #16788 üzenetére
Ma is beszéltem az ügyfélszolgálattal telefonon, mert a tegnapi ügyintéző mégsem állította át Go!Net M-re, és a mai is megerősítette a 90 Ft-os havidíjat 3 hónapra.
Szóval elvileg működnie kell a dolognak.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz ForRedGlory #16801 üzenetére
A honlapon ezt írják lábjegyzetben:
"Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség ha a bekapcsolást megelőző 3 hónapban nem volt Go!Net adat-díjcsomag aktiválás a szerződésen."
Aktiválás márpedig nem volt.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
1430
senior tag
válasz ForRedGlory #16801 üzenetére
Ha eddig csak Go!Net S csomagja volt, és most először aktiválták neki (legalábbis 2011.10.01. óta) a Go!Net M-et, akkor meg fogja kapni a kedvezményt.
dedike
Igen, Mozaikhoz is mehet Kapcsolat Net.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
djculture
félisten
válasz ForRedGlory #33441 üzenetére
Á ultimate megoldás az hogy ha megszületik agyerek és egyböl iPhone 6-on hívja majd a fatert hogy köszönjön.. Különben már megszokott ez a telefon mánia egyes gyerekek már a legdrágább telefonokkal facebookoznak az órán. Utána meg ha ellopják másnap kap egy másikat.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #33992 üzenetére
Azért ez elég furcsa érvelés, hogy 100%, mert biztos hogy úgy van (lényegében).
-
SPF
senior tag
válasz ForRedGlory #37504 üzenetére
Az szép...
Nekünk nettó 3,85 ft. -
Robi_73
őstag
válasz ForRedGlory #37609 üzenetére
Van 4-5 aranykártyás előfizetésem és a főszámomnál cseréltem csomagot. T-pontban intéztem mert neten nem engedte a váltást. A szerződésben is 5490Ft szerepel, mindegy majd bemegyek és rákérdezek.
Robi73
-
djculture
félisten
válasz ForRedGlory #46533 üzenetére
Gondolom csak észreveszi ha hirtelen nem tud netezni, az oldalak igaz kinlódva csak bejönnek úgy is.
-
skroy
senior tag
válasz ForRedGlory #46721 üzenetére
Dehogy. Valószínű, hogy kifizetem egyben az egészet, aztán le van tudva, nem variálok a részletekkel
-
Kobe
veterán
válasz ForRedGlory #46806 üzenetére
A csomagban foglalt tulforgalmazasi dijjal kalkulalva kb masfel giga korul lenne a plusz forgalom. Erdekes egy telo vagy app lehet ami ennyit frissitget 1 het alatt.
Reszszamlat probaltam kerni pont ma, az updatek miatt elhajtottak mondvan jelenleg karbantartas van stb....meg a szokasos duma hogy a reszadatok nem megbizhatoak, mert a csomagkedvezmenyeket nem mutatja (fura, evek ota jol mutatta mindig megbizhatoan)...szokasos lerazos duma. Mindegy, megvarom a teljes szamlat, atnezem a perceket meg a pontos forgalmat rajta. Szerencsere mindketto logolva van telon, max a forgalomba kothetnek bele mondvan az o kalkulalasuk elter..... -
Kobe
veterán
válasz ForRedGlory #46808 üzenetére
En ezzel tisztaban vagyok, hogy naluk ez ilyen sablonduma, csak amikor a harmadik biodroid szajkozza szorol szora ugyanazt akkor a negyedik egysegsugaru veglennyel vitatkozni nincs kedvem. Ennyi erovel idomitott papagajok is ulhetnenek naluk
Egyelore letojom, par nap mulva ugyis kijon a reszletes szamla, szerencsere eleg sok dolog van logolva mar manapsag, igy van boven mivel osszehasonlitani.
Szivbajos meg nem vagyok, ha nemtecc valami akkor hivatalos panasz, ha kell tovabbitva megfelelo szerveknek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hálózati eszközök Mikrotik router D-Link Smart Switch Unifi AP - amit a nagyok használnak
- Acer Aspire ES1 laptop 15,6" FHD - Intel i5 - 8GB RAM - 128GB Kingston SSD - alkalmi áron!
- Nintendo Switch Oled
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS 500nits 240Hz/Ryzen7 8845HS/32GB/1 TB/RTX 4060 8GB/Win11H/Garanciális
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS165Hz/Ryzen7 7735HS/16GB/512GB SSD/RTX 4070 8GB/NoOS/Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen